Dodaj do ulubionych

ośrodek zdrowia w Wieliczce

04.06.06, 20:25
Chodzicie może do ośrodka zdrowia w Wieliczce ??
Jak Wam się on podoba ??
Obserwuj wątek
    • dzagaa20 Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 09.06.06, 14:34
      ja tam chodze tylko do dentystki, bo jest naprawde dobra... Szlachetka sie
      nazywa, polecam naprawde...

No i czasmai do lekarza rodzinnego, pani Karpierzowa..bardzom ila osoba, a poza
      tym to nie chodze bo przerazaja terminy, a co najwazniejsze podejscie do pacjenta...

Wystrój od lat ten sam, ale znam kierowce karetki z wielickiego pogotowia ;)
    • tymulinka Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 09.06.06, 15:14
      Ja chodzę do dr. Karpierz i sporadycznie do jakichś specjalistów. Z Synkiem tez
      leczymy się "państwowo", ale tutaj wybór lekarzy jest marniutki. Jedynie dr.
      Mazoń godna polecenia.
      • izabellekk Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 10.06.06, 21:05
        zapisałam synka do pani Jarosz, ale pani tylko raz w tygodniu jest w
        godzinach popołudniowych. wiec zazwyczaj chodzimy do pana Piotrowskiego ....

A godziny przyjmowania specjalistów i terminy nierealne ...

• marotka Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 11.06.06, 19:17
          Ja też chodzę do dr Piotrowskiego i jestem bardzo zadowolona. Uważam że jest
          bardzo kompetentny, a ponieważ mam dwie córki, które chorują często i zazwyczaj
          na przemian - to znamy się z Panem doktorem już dość dobrze :)) W każdym razie
          córki zawsze dostają naklejki i miło pogawędzą z panem doktorem, do którego
          lubią chodzić :))
          Pozdrawiam
          • izabellekk Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 12.06.06, 08:39
            A ja dziś o 7/30 w końcu sie dodzwoniłam do rejestracji i dostałam
            ostatni 10 numerek do pani doktor J.

Mój synek nie ma jeszcze 2 latek i ostatnio wolał kluczyki z breloczkiem
            od szafki, a pani doktor chciała się wymienić za naklejkę co mu sie nie
            bardzo podobało w końcu dal sie przekonać.
            pozdrawiam
            • mama_marty3 Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 07.07.06, 22:08
              czy ktos zna panią doktor Kuczyńska ? chodziłam z dzieckiem do doktora
              Piotrowskiego, ale olewał nas totalnie, postanowiłam szybko zmienić, własciwie
              wyboru poza p. Kuczyńska nie ma.
    • narewa Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 09.07.06, 13:29
      przy okazji dyskusji o służbie zdrowia mam pytanie..Moze ktoś wie,czy są
      czynne sanatoria Kinga w Wieliczce.Jeden budynek jest na ul.Grottgera,drugi
      przy Goliana/chyba/,prosto za apteką w górę..Ostatnio dwa lata temu byłam,ale
      słyszałam,że są zamknięte..Będę wdzięczna za odpowiedż..
      • izabellekk Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 09.07.06, 20:42
        Na Grottgera zwinęli wszystko jakoś tak na wiosnę, teraz straszą "gołe" okna
        bez firanek, a w środku puściutko.
        Na Goliana to nie wiem co się dzieje.
        Zadzwoń może, albo wyslij "emilka" na stronę kopalni-oni muszą wiedzieć kto
        prowadzi taką działalnośc w końcu zwożą ich pod ziemię.
        Powodzenia.
        • narewa Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 11.07.06, 12:32
          dzięki za informacje..Zal mi serce scisnął,bo przez 10 lat moich pobytów na
          Grottgera nawiązało się wiele znajomości,przyjażni,niektóre trwają do dziś,tyle
          tam wspomnień..i wszystko zmarnowane..........ech,serce boli..a to było
          sanatorium,które wielu astmatyków przywróciło do zdrowia.I komu to szkodziło??
          Tak sobie pouzalam się tylko...
    • asci Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 13.11.06, 12:42
      A ja z całą rodziną chodzę do lekarzy rodzinnych, którzy się mieszczą w tym
      samym budynku tylko po drugiej stronie i jest tam bardzo ok. Publicznej
      przychodni dziecięcej miałam serdecznie dość - horror!!!!!!!!
      • skanerek4 Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 13.11.06, 13:57
        a ja chodzę, do ośrodka i cieszę sie, że nie muszę chodzić do bardziej
        specjalistycznych przychodni.
    • halswron Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 14.11.06, 20:31
      Izzabellek się wyrażnie nudzi i prowokuje:)
      • skanerek4 Re: ośrodek zdrowia w Wieliczce 15.11.06, 09:44
        jakoś tego nie zauważyłam.
        Ciebie też.
        To chyba Twoja pierwsza wyowiedż tu.
        • marotka do asci!! 28.11.06, 09:49
          Asci dziękuję Ci bardzo, że napisałam o lekarzach rodzinnych, a tym samym
          zainteresowałam się gdzie przyjmują i jak to wygląda. Chodziłam do przychodni i
          byłam bardzo niezadowolona (oprócz pediatry). Właśnie leczę zapalenie płuc i
          kompetencje jednego z lekarzy wołały o pomstę (cholera jak on został lekarzem) -
          wylądowałam na pogotowiu w końcu. ale teraz jest już lepiej. Dziś złożyłam
          deklarację do lekarzy rodzinnych i poprostu jestem pod wrażeniem... czemu nie
          zapisałam się tam wcześniej?? Naprawdę super. Żadnych kolejek, miła obsługa i
          lekarka jak trzeba. Dzięki Ci bardzo!!!
          • asci Re: do asci!! 28.11.06, 11:18
            Nie ma za co :)
            My też dowiedzieliśmy się o tej przychodni "pocztą pantoflową". Mąż po
            pierwszej wizycie nie mógł się z szoku otrząsnąć, że tak dokładnie, dociekliwie
            i profesjonalnie został zbadany, szczególnie po wielu latach horroru w
            przychodni w Krakowie na ul. Szwedzkiej u pani L., która poświęcała mu co
            najwyżej minutę do półtorej i zapisywała coraz to nowe antybiotyki.
            • skanerek4 Re: do asci!! 13.12.06, 08:39
              A powiedzcie nmi czy przyjmuje tam tez pediatra ??
              • asci Re: do asci!! 13.12.06, 16:50
                Z tego co pamiam (bo na szczęście dawno tam nie byłam) to oprócz lekarzy
                medycyny rodzinnej mieli chyba jednego specjalistę pediatrę. Ale na sto procent
                nie wiem - możesz zadzwonić do nich 278 18 63. Ja z tych rodzinnych jestem
                zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka