kuba9956 05.02.07, 19:44 Witam Chciałbym cos otworzyc w ieliczce ale nie mam pomysłu co bo wydaje mi się że wszystko juz jest tu może macie jakies pomysły co by można otworzyc lub czego jeszcze nie ma w wieliczce Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab7777 Re: co otworzyć w wieliczce ? 06.02.07, 01:37 wszystko juz jest? a to ciekawe...;) moze jakiś fitnessclub? -nic takiego nie ma albo jest umiejscowione gdzies dlakeo od centrum Odpowiedz Link Zgłoś
czoobek Re: co otworzyć w wieliczce ? 06.02.07, 05:56 Mozesz SIE otworzyc :) Wysłuchamy... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skanerek4 Re: co otworzyć w wieliczce ? 07.02.07, 10:16 Ja też jestem za fitnesem. Koleżanka poszukuje zajęć typu joga - są w Krakowie w Wieliczce nie. Mało tego nie ma nigdzie fitnessu dla mam, a jednocześnie w tym samym czasie zajęć dla dzieci typu rytmika lub zajęcia ruchowe. Co Wy na to ???? Odpowiedz Link Zgłoś
corecki Re: co otworzyć w wieliczce ? 08.02.07, 10:42 Proponuję coś w stylu bzikolandu dla dzieci - rodzice z wieliczki zabierają swoje pociechy aż do Krakowa. Proponuję aby nie tylko byly zabawki do " wyszalenia się" ale też np. jakieś zajęcia dla dzieci ( wszystko co jest w domu kultury to niestety jest dla dzieci od 5-6 lat a co z młodszymi?)Np. jakieś muzyczne, czy też plastyczne. W krakowie są takie placówki dla młodszych bąbli. Odpowiedz Link Zgłoś
skanerek4 Re: co otworzyć w wieliczce ? 08.02.07, 10:56 corecki zgadzam się z Tobą, bo nie ma na miejscu nic dla 2 i 3 latków. Nie każdy maluch chodzi do przedszkola, a od czasu do czasu nawet raz na tydzień kontakt z rówieśnikami by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
jessia Re: co otworzyć w wieliczce ? 13.02.07, 12:38 ja tez jestem za. moje maluchy także Odpowiedz Link Zgłoś
marekzebra Re: co otworzyć w wieliczce ? 06.08.07, 23:03 Popieram pomysł, W Wieliczce jest bardzo mało miejsc dla małych dzieci, a z tego co widze rodzin z dziecmi 2-3 lata bardzo duzo Odpowiedz Link Zgłoś
corecki Re: co otworzyć w wieliczce ? 13.02.07, 14:41 cieszę się że moja propozycja się spodobała. Mam nadzieję ze gówny pytający weźmie to pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
ll66 Re: co otworzyć w wieliczce ? 14.02.07, 16:46 moze jakis pub albo kawiarnie z prawdziwego zdarzenia w rynku Odpowiedz Link Zgłoś
czoobek Re: co otworzyć w wieliczce ? 14.02.07, 22:00 Dokladnie! W Wieliczce nie ma zadnej klimatycznej knajpki... Faktem jest ze nie ma gdzie wyjsc nie jadac do Krk :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: co otworzyć w wieliczce ? 15.02.07, 16:22 problem w tym ,ze jak juz cos otworza to przesiaduje w tym okoliczna dresiarska "mlodziez" Odpowiedz Link Zgłoś
ll66 Re: co otworzyć w wieliczce ? 25.02.07, 18:55 w barze który jest w murach zamku jak zamówiłem cappucino to mi gość przyniósł takie coś z proszku zalane wodą. tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
skanerek4 Re: co otworzyć w wieliczce ? 16.07.07, 23:15 przy Cmentarzu był bar z piwem. a teraz po remoncie otwierają fryzjera i salon kosmetyczny Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 Re: co otworzyć w wieliczce ? 26.07.07, 19:22 skanerek4 napisała: > przy Cmentarzu był bar z piwem. a teraz po remoncie otwierają fryzjera i > salon kosmetyczny Bar z piwem, można zrozumieć potrzebę. " Twoja Felusiowa już w grobie spoczywa. A mu na to konto gruchniem sobie piwa". Bar byłby jakby pod ręką. jak śpiewał Grzesiuk. Ale salon kosmetyczny przy cmentarzu? Fryz będzie robiony przed pochówkiem i maseczka z zieleniny,czy tylko kolorki i cienie pod oczkami? Pozdrawiam Przyjaciół. sensei 4-ty. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: co otworzyć w wieliczce ? 17.07.07, 15:44 kurde nie łudźcie się, że na rynku powstanie jakaś knajpka - był okgrąglaczek i co - nie przeszło bo mieszacy wokół rynku się burzyli o hałas. I tak będzie z każdą inną knajpką w centrum. A Prowincja? Była jakiś rok i upadła - co sie z nią stało? Póki co takie knajpki nie mają prawa bytu w Wieliczce... niestety - ja isę powoli przestaję łudzić i pogodziłam się z tym, że trzeba jechać do krk żeby spędzić miło i ciekawie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
tardas Re: co otworzyć w wieliczce ? 26.07.07, 21:56 dzagaa20 napisała: > kurde nie łudźcie się, że na rynku powstanie jakaś knajpka[...] > A Prowincja? Była jakiś rok i upadła - co sie z > nią stało? Póki co takie knajpki nie mają prawa bytu w Wieliczce... Zamiast Prowincji jest teraz w tym samym miejscu niejaka "Illy". Całkiem sympatycznie, może jednak nie wszystko rozrywkowe się sypie w Wieliczce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś