Dodaj do ulubionych

Triodent - umowa z NFZ

11.03.09, 10:51
Na Piłsudskiego jest nowy (chyba) dentysta i ma podpisaną umowę z NFZ.
Zastanawiam się nad jakością usług. Ktoś był?

.....................................................................
www.wakacje.wieliczka.info - Biuro Turystyczne
Marzenia się spełniają!!!
Obserwuj wątek
    • pulpa76 Re: Triodent - umowa z NFZ 03.10.09, 23:48
      Ja jestem zadowolona. Polecam.
      • kasiaweronka Re: Triodent - umowa z NFZ 06.10.09, 19:55
        Ja byłam raz, ale jedyne co mogli mi zrobić na fundusz, to wyczyścić kamień :) Kanałowe leczenie jest płatne - mogłam ewentualnie na fundusz zęba wyrwać.
        Wiadomo że to nie ich wina, ale jakoś lekarz też wydał się być mało przekonujący, więc poszłam gdzie indziej.

www.wakacje.wieliczka.info - Marzenia się spełniają!
        • buba2018 Re: Triodent - umowa z NFZ 12.02.19, 21:31
          12.02.2019
          Przestrzegam wszystkich przed kliniką TRIodent. i dr.Perendykiem. Zapisałam się na wizytę konsultacyjną protetyczną. Przed wizytą szczegółowo wypełniłam kartę pacjenta w której zaznaczyłam , że jestem alergiczką uczuloną na salicylany i wiele leków. W czasie wizyty dr. Perendyk bez uzgodnienia podał do dziąsła po wyrwanym zębie lek będący salicylanem! Na moje pytanie co to za lek bezczelnie okłamał mnie , że to antybiotyk działający miejscowo. Nie chciał wyjawić nazwy leku. Za wizytę zapłaciłam 545 zł.....Po wyjściu od lekarza , w samochodzie żle się poczułam, pojawiły się duszności więc .zadzwoniłam do recepcji z prośbą o podanie nazwy leku. SMS z recepcji zawierał nazwę salicylanu na który byłam uczulona, tak jak podałam w karcie, a nie antybiotyku To po prostu skandal , brak profesjonalizmu i wyjątkowe lekceważenie pacjentów przez Dr. Perendyka. Jestem przykładem, że ten stomatolog interesuje się tylko kasą ,zdrowie i komfort pacjenta ma w głębokim poważaniu. Omijajcie tego lekarza szerokim łukiem .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka