evilwoman 10.06.07, 19:44 Jestem ciekawa w jakim wieku jesteście ci którzy zdradzili/zdradzają i jaki był wasz staż w związku małżeńskim lub partnerskim gdy to się stało? Ja mam 27, sprawa się rypła po 3 latach małżeństwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alba8 Re: Wiek zdradzających? 29.12.07, 20:30 To lepiej, że taki krótko staż. Za kilka tygodni mija "nasza" 25 rocznica ślubu. Mąż ma 44 lata. Zdradza mnie, jak sie dowiedziałam od niego, od 3 lat Odpowiedz Link
iwona191 Re: Wiek zdradzających? 05.01.08, 21:55 Mam 37 lat i małżeństwo z 15 letnim stażem.Zdradzam męża od kilku miesięcy.Nie jest mi z tym łatwo.Chętnie bym zakończyła to małżeństwo.Ale to długa historia. Odpowiedz Link
zlotarybka80 Re: Wiek zdradzających? 05.02.08, 23:56 hej, ja mam 2 lat, po 3 latach malzenstwa zdradzilam meza, on ma 29 lat a moj kochanek 50...Mysle nad rozwodem, aby byc z tym innym, on juz ma rozwod za soba.. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Wiek zdradzających? 11.07.08, 13:33 zlotarybka80 napisała: > hej, ja mam 2 lat, po 3 latach malzenstwa zdradzilam meza, on ma 29 > lat a moj kochanek 50...Mysle nad rozwodem, aby byc z tym innym, on > juz ma rozwod za soba.. 2 lata i juz zdradzasz? ho ho! a moze z moim mezem? on ma 48. Odpowiedz Link
misbaskerwill gratulacje... 13.07.08, 23:34 On taki głupi nie będzie. Z wiekiem ludzie nabierają doświadczenia. Fajnie jest mieć materac na boku, przynajmniej póki jest darmowy ("bez zobowiązań"). Rozpieprzysz sobie małżeństwo (może już rozpieprzyłaś), a Twoja "miłość" ucieknie jak tylko poczuje niebezpieczeństwo (np. mąż się dowie)... Znam ten scenariusz. A tak na marginesie - chciałabyś mieć dzieci z dziadkiem? Niezłą frajdę byś im zafundowała... W pewnym wieku warto zacząć myśleć głową, nie dupą. Odpowiedz Link
zlotarybka80 Re: Wiek zdradzających? 05.02.08, 23:58 Tam mialo byc 28 lat i chcialabym jeszcze dodac ze maz mnie zdradzil dwa razy podczas anszego zwiazku ( a jestesmy w sumie 7 lat razem ), jednak byly to tylko jednorazowe sprawy, jak to ujal. Ja sie spotykam od 3 miesiecy z tym innym.... Odpowiedz Link
sumeja Re: Wiek zdradzających? 06.02.08, 13:55 nie dopisałaś na tamtym wątku że mąż Cię zdradził...więc skoro go nie kochasz, a znalazłaś mężczyzne z którym jesteś szczśliwa...na co czekasz....ja zdrady nie wybaczyłabym mężowi...a sama go zdradziłam...wiem że to chore... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Wiek zdradzających? 11.07.08, 13:34 zlotarybka80 napisała: > Tam mialo byc 28 lat i chcialabym jeszcze dodac ze maz mnie zdradzil > dwa razy podczas anszego zwiazku ( a jestesmy w sumie 7 lat razem ), > jednak byly to tylko jednorazowe sprawy, jak to ujal. Ja sie > spotykam od 3 miesiecy z tym innym.... he he, jestescie siebie warci. Odpowiedz Link
ewamalgorzata56 Re: Wiek zdradzających? 29.05.08, 02:06 Myślę, że zdradzić można w każdym wieku! A i staż małżeński nie ma tu nic do rzeczy. Mój mąż zaczyna nowe życie w wieku 56 lat, po 33 latach małżeństawa... Odpowiedz Link
sbelatka Re: Wiek zdradzających? 11.07.08, 14:26 mój ex zacząl nowe zycie u boku mlodocianej sekeretarki po 17 latach małzęństwa, mial na karku jakies 44 lata. Twierdzi, ze wczesniej mnie nie zdradzal - i jestem sklonna mu wierzyc.. ale mysle, ze to nie ma wiele wspolnego z wiekiiem.. raczej nie wiem z czym tak naprawde... Odpowiedz Link
operatorkoparki Re: Wiek zdradzających? 11.07.08, 18:04 nie no syndrom 40 stki jest znany i opisany Odpowiedz Link
petunia28 Re: Wiek zdradzających? 14.07.08, 01:24 ja 29, narzeczony 34, razem od 11 miesięcy. pierwszy raz zdradził mnie po 6 miesiącach bycia razem, drugi raz w zeszłym miesiącu - już z inną panią... Odpowiedz Link