wielorak 13.06.07, 13:34 dla zainteresowanych podaję linka zlotemysli.pl/zrobto.php?c=4main&idEbook=71 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookbill Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 17.01.08, 17:41 Mam tą książkę, owszem dość ciekawa, prosta i łatwa w czytaniu. Jak ktoś chce, to mu prześlę ebooka na maila Odpowiedz Link
jakoja3 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 19.01.08, 23:20 lookbill napisała: > Mam tą książkę, owszem dość ciekawa, prosta i łatwa w czytaniu. Jak > ktoś chce, to mu prześlę ebooka na maila Czy ja moge prosic na gazetowy? dzieki! Odpowiedz Link
ready Re: Ja też poprosze 12.02.08, 19:54 Ja także poproszę, jeżeli jest taka mozliwość Odpowiedz Link
velospeed Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 18.04.08, 07:13 Poproszę o kopię tego ebooka na adres gazetowy Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
lolitta7 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 08.05.08, 12:43 bardzo proszę o eboka na adres lolitta7@op.pl Odpowiedz Link
lobo32 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 25.06.08, 21:17 prosze o przeslanie mi na adres gazetowy z gory dziekuje Odpowiedz Link
dobra26 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 02.07.08, 11:33 Witam, Czy mogłabym prosić również tą ksążkę na maila gazetowego? Odpowiedz Link
zuzanna.bucholc Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 20.02.09, 16:48 Ja też poproszę. na gazetowego... dzięki Odpowiedz Link
eunika Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 06.07.08, 19:51 czy moge prosic o kopie ksiazki:) dziekuje Odpowiedz Link
aicha_fr Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 16.07.08, 08:20 Lookbill bardzo Cię proszę podeślij mnie również na @ gazetowego. Odpowiedz Link
natixb Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 29.08.08, 21:42 ja tez poprosze jesli to jest mozliwe, prosze o wyslanie na gazetowego Odpowiedz Link
agnieszekp Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 09.09.08, 14:41 mogłabym prosić również o przesłanie mi tego e-booka dzięki bardzo bardzo bardzo Odpowiedz Link
soffia75 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.09.08, 08:53 Ja również poproszę - na maila "gazetowego". Dzięki! Odpowiedz Link
bettykt Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 20.02.09, 15:54 No hej, Czy też mogłabym prosić o podesąłnie e-booka? Z góry dziekuję Odpowiedz Link
alex1608 Re: Dziewczyny, wyślijcie i mi, proszę ślicznie 25.06.08, 00:14 To ja tez prosze jak mozna... Odpowiedz Link
coccodrillo Re: Dziewczyny, wyślijcie i mi, proszę ślicznie 03.07.08, 09:41 i ja bardzo serdecznie poproszę. Odpowiedz Link
jelonkaa Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 03.07.08, 18:01 I ja poproszę na maila gazetowego. Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link
asiap30 prosze na gazetowego, dzieki z gory! 04.07.08, 08:41 prosze na gazetowego, dzieki z gory! Odpowiedz Link
futrza-kenson Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 04.07.08, 10:30 ja również poproszę na maila gazetowego Odpowiedz Link
lukciu czy ja też mogę prosić 04.07.08, 14:26 na maila gazetowego?? z góry dziekuje i pozdrawiam... Odpowiedz Link
april_12 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 05.07.08, 20:52 ja też bym prosiła na gazetowego:) Odpowiedz Link
julia.jan Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 06.07.08, 18:57 i ja poprosze na gazetowego Odpowiedz Link
eunika Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 06.07.08, 20:45 ja tez poprosze :) dziekuje! Odpowiedz Link
smak.truskawek Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 07.07.08, 20:35 poproszę o e-booka na adres gazetowy Odpowiedz Link
zuza145 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 07.07.08, 22:19 będę wdzięczna za ebooka- może z drugiej ręki- bo mi szkoda pomysłodawczyni. Nie czytałam czegoś takiego. Tylko myśli mi latają- więc grzecznie poproszę i dziękuję równie grzecznie.na gazetowego. Odpowiedz Link
robbea1 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 08.07.08, 08:34 I ja poproszę :) dziękuję Odpowiedz Link
very_berry do kokbilla 08.07.08, 18:35 bardzo bardzo prosze o kopie...! na gazetowego, albo ksiegowa_maffi@yahoo.com jesli tak bedzie Ci wygodniej:) pozdrawiam i z gory dziekuje Odpowiedz Link
hortensja31 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 08.07.08, 22:20 ja też bardzo gorąco poproszę :) na zielona_sowa@onet.eu DZIEKUJE Odpowiedz Link
kiedysniunia Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 10.07.08, 12:41 Ja też poprosze na gazetowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bond67 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.07.08, 10:43 czy mozna również prosić wersję tej książki? z góry bardzo serdecznie dziekuję Odpowiedz Link
bond67 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.07.08, 10:44 bond67 napisał: > czy mozna również prosić wersję tej książki? > z góry bardzo serdecznie dziekuję zapomniałem dodac adres e mail: bond67@gazeta.pl Odpowiedz Link
blondynka82 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.07.08, 20:12 to ja tez poprosze na gazetowego:-) Odpowiedz Link
kaszmir74 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.07.08, 20:28 ja tez bardzo prosze na gazetowego-dzieki Odpowiedz Link
gwiazdka31 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.07.08, 21:19 ja też poproszę o przesłanie ebooka na adres gazeta.pl podobno super publikacja - DZIEKI! Odpowiedz Link
marlinek Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.07.08, 21:19 ja też poproszę na @ gazetowego dzięki Odpowiedz Link
sylwiamich Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.07.08, 21:30 A ja mogę poprosić? Obiecuję że prześlę następnej osobie. Odpowiedz Link
lucinda Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.07.08, 22:48 to przeslij mnie na gazetowa:) dzieki! Odpowiedz Link
zuza145 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 17.07.08, 10:47 no nie mogę ściągnąc samodzielnie- niech się ktoś posiadający zlituje - plissssssssssssssssss i wysle na gazetowego. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
naiwna01 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 08.09.08, 22:42 czy może mi ktoś pezesłać na meila gazetowego bardzo proszę Odpowiedz Link
aniutek9999 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.09.08, 13:32 ja tez poprosze na gazetowego Odpowiedz Link
marlinek Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 11.09.08, 13:57 bardzo prosze prześlijcie mi tez na gazetowego, nic nie dostałam Odpowiedz Link
tomileee Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 20.09.08, 17:26 Rowniez poprosze kogos o przeslanie na meila gazetowego... Pozdr. Odpowiedz Link
anitasik Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 29.09.08, 19:13 Ja również jeśli można. Z góry dziękuję Odpowiedz Link
asikm Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 06.12.08, 22:30 ja również proszę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
xxmm Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 20.02.09, 16:53 i ja poproszę kogoś uprzejmego :). Odpowiedz Link
skryta3 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 20.02.09, 19:01 ja również bardzo proszę o e-booka, dziękuje Odpowiedz Link
niva1 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 20.02.09, 20:17 ja poprosze na niva1małpa.interia.pl Odpowiedz Link
gixera Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 18.03.09, 14:53 dostał ktoś? Jeśli tak to proszę o przesłanie bo do mnie nic nie doszło Odpowiedz Link
zuza145 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 21.03.09, 22:39 no nie dostałam- ale nie tracę nadziei. Odpowiedz Link
vik-sen Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 22.03.09, 20:23 czy ktoś udostępnia jeszcze tego e-booka? Odpowiedz Link
landis85 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 16.04.09, 17:07 ja mam tego ebooka mama nadzieje ze uda sie Wam go otworzyc mam rowniez pare innych ciekawych, moze komus sie przydadza Odpowiedz Link
landis85 Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 16.04.09, 17:08 chomikuj.pl/vanilka23 :) Odpowiedz Link
habrowa Re: tajemnice tych, którzy zdradzają 17.04.09, 17:45 Witam wszystkich! Co wniosła zdrada w moim 3-letnim związku? BURZE,NIEPOKOJE,OBOJĘTNOŚĆ,ZATRACENIE,SZALEŃSTWO,STRACH. I miłość,która \"trzyma\"mnie do teraz.Mówię oczywiście o facecie,z którym zdradziłam swojego jedynego,wymarzonego-tak o nim do niedawna myslałam,po zdradzie stwierdziłam że na świecie jest inny facet taki akuratny dla mnie.zwariowałam. W sumie to wszystko trwa prawie rok-moje uczucie do niego. Pewnego dnia wszystko się skończyło,mój partner dowiedział się o wszystkim,było żle.Wybaczył mi.Nie wiem czemu z nim zostałam po tym wszystkim-wiem,wiem-powinnam być mu wdzięczna za to,że chciał być ze mną po tym wszystkim,zwłaszcza że mamy półtora roczną córeczkę,wspólne łóżko,sprawy i kredyty...ale tak nie jest.Wolałabym być z tamtym.JA BARDZO WOLAŁABYM......... Po tym jak wyszło wszystko na jaw,okazało się,że wpędziłam się w depresję,leczę się z niej konsekwentnie o 4 miesięcy,staram się wrócić do ludzkości.Wsumie wszystko wtedy się posypałostraciłam pracę,mój facet nie chciał mnie znać,tamten drugi chciał być ze mną,planował coś pięknego,ale ten mój pierwszy(oficjalny)obsmarował mnie,zrobił wszystko,że nawet gdyby wyszło tak,że nie chciał już ze mną być,z tym drugim też nie będę.Że ON MI TO ZAGWARANTUJE.ŻE BĘDĘ SAMA,BO SKRZYWDZIŁAM ICH OBYDWU. Wiem o tym.Doskonale wiem.Jednemu robiłam nadzieje na wspólne życie,na zawsze. Drugi był zazdrosny,ale rozsądny.Nie chciał rozwalać nam związku,rodziny.Sam był po rozwodzie.Ale gdy zaczęło robić się jakoś \"poważnie\"padały podniosłe słowa,ja szalałam bardziej,i gdy wyszła na jaw moja zdrada nie załamałam się z powodu tego,że zniszczylam związek,na którym mi bardzo zależalo,na facecie z którym stanowię rodzinę,że mam z nim dziecko.Nie.Rozpaczałam,bo wiedziałam,że to koniec z tamtym drugim.Że już go never nie zobaczę,być może.Załamałam się naprawdę. I teraz gdy mijają 4 miesiące od tej afery ja nadal cierpię,myślę płaczę za tym by być z tym drugim.To wszystko mnie już zabija.Nie daje żyć.Może to jest właśnie kara-powolna śmierć mojej osoby,wewnętrznie i zewnętrznie.Śmierć za śmierć. Nie chcę już zadawać bólu temu,z którym mieszkam.Ale chciałabym odejść,spokojnie bez wytłumaczeń.Tak się nie da.Nie chcę,żeby myślał,że zostawiam go dlatego,że już go nie kocham,albo dlatego że czuję coś do nich obydwu.Tak być nie może,tak się nie da. M oże i bym mogła dla swojego tzw.świętego spokoju zadzwonić do tamtego,ale nie wiem jakby zareagował,pokłóciliśmy się bardzo wtedy,była nawet afera z powodu tego,że myślałam że jestem z nim w ciązy.On teraz myśli,że to kłamstwo było,a mi naprawdę się coś poprzestawiało,czułam się inczej,dwa testy wyszły pozytywnie.To był koszmar.Chciałabym przeprosić go,powiedzieć że nie okłamałam,nie chciałam nabrać na dziecko czy coś.Jedno mam,najwspanialsze na świecie i narazie mi starczy.A poza tym to naprawdę nie w moim stylu. Co ja mogę zrobić w tej sytuacji?Zadzwonić i być przez chcwilkę szczęśliwszą,czy nie odzywać się i umierać sobie,tak umierać pomalutku........... NIECH CHOLERCIA KTOŚ MI PORADZI!JA NAWET NIE MAM SIĘ KOMU WYGADAĆ! W MOIM OTOCZENIU TO TEMAT TABU. Odpowiedz Link