lubie_gazete 30.08.08, 17:36 Nie dziwię się mężowi,że wolał od niej jej przyjaciółeczkę. Musi być z niej niezła hetera,zresztą jej chamskie wpisy to potwierdzają. Idź się lecz kobieto na głowę-może jeszcze nie wszystko stracone. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anais_6 Re: Magiczna_Marta-nieszczęśliwa frustratka. 30.08.08, 19:15 Najpierw w dupę kopnął ją kochanek, a teraz mąż (cholera wie, skąd go wzięła) ją zdradza. Dziwisz się? Ja nie i współczuję. Odpowiedz Link
gosiasamosia27 a kogo to obchodzi co!!!! 01.09.08, 07:01 że obrażacie tą dziewczynę publicznie na forum .... walnięte laski... stuknijcie się obie w łeb ale cos wydaje mi sie ze tam pustki skoro takie wredne jestescie........... bez komentarza Odpowiedz Link
lubie_gazete Re: a kogo to obchodzi co!!!! 01.09.08, 13:01 Chcemy zebrać za pośrednictwem tego forum na leczenie psychiatryczne (przewlekłe) dla niej oraz psychoterapeutę. Kotokolwiek chce wpłacić na w/w cele proszę o kontakt na maila gazetowego. P.s. No i jeszcze na testy na Hiv i rzeżączkę. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: a kogo to obchodzi co!!!! 09.09.08, 16:39 @lubie_gazete- takim puszczalskim badania na HIV na pewno się przydadzą psychoterapia również- może wyleczycie się z nienawiści do żon- to nie nasza wina że nikt się nie chciał z wami ożenić...może jakbyście się troche szanowały i nie chodziły do łóżka z żonatymi to jakiś by się znalazł, a takiej puszczalskiej i głupiej dziewuchy sypiającej z cudzym mężem to nawet za dopłatą nikt nie chce Odpowiedz Link
gosiasamosia27 marta 10.09.08, 07:08 nie znam cię ale powiem ci jedno masz całkowitą racje co do twojego postu. pozdrawiam Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: marta 10.09.08, 07:28 @Gosia- widzisz, już zostałaś uznana za mojego klona. Odpowiedz Link
clooney_g Re: marta 08.08.09, 21:01 ......................a podaj swój nr fonu............... Odpowiedz Link