Dodaj do ulubionych

jestem glupi a ona dla mnie wszystkim

15.11.08, 14:26
moim motywem zdrady nie było nic oryginalnego. po prostu chciałem zobaczyć jak to jest z inna. jak to często bywa już następnego dnia zacząłem się czuć okropnie. Ona powtarzala ze nigdy by mi zdrady nie wybaczyla, wiec nie mowilem jej. jednoczesnie czulem ze ten zwiazek jest bez sensu bo powazne klamstwo sie do niego wkradlo, nie czujac tego ze bede z nia do konca zycia zaczalem ja odsuwac od siebie, Ona oczywiscie nie rozumiala dlaczego i naturalnie bardziej sie starala.
skrzywdziłem ja strasznie :( pewnego dnia powiedziałem ze to koniec. przez 3 tygodnie ani razu się nie spotkaliśmy. w końcu umówiliśmy się i opowiedziałem o wszystkim. chce teraz zacząć znowu szczęśliwe życie, brak mi jej, wiem ze to miłość, nie potrafię pracować nie mogę się skupić na 5 minut codziennie jestem pijany, cały czas myślę o niej.
dzwonie do niej, chodzę do niej, a cały czas słyszę jedno słowo "nie".
mówi ze zdradę może by mi wybaczyła, ale nie może tego znieść ze przez pól roku ją okłamywałem i że dopiero po 3 tygodniach o tym powiedziałem (ona twierdzi ze już się pogodziła z naszym końcem)
co mam zrobić?
Obserwuj wątek
    • maja1213 Re: jestem glupi a ona dla mnie wszystkim 16.11.08, 11:34
      Daj jej spokój,straciłeś już swoją szansę na odbudowę waszego
      związku trochę za póżno sie obudziłeś na własne życzenie
    • alex1608 Re: jestem glupi a ona dla mnie wszystkim 18.11.08, 20:03
      Moze Cie to czegoś nauczy na przyszłość.
      Twojej ex bardzo wspolczuje, Rozumiem doskonale ja , bo ktos tez mnie kiedys
      postawil wlasnie w takiej sytuacjii. Nie zycze zadnej kobiecie , nawet sobie nie
      wyobrazacie co sie wtedy czuje....i jak to niszczy człowieka !.

Po moim dosw wiem ze zdrade jeszcze mozna w niektorych wypadkach przezyc, ale z
      klamstawami nie da sie zyc razem i nie da sie uratowac związku. Bo ona Ci juz
      nigdy nie zaufa....

Frajer z Ciebie !!!!
    • aga240973 Re: jestem glupi a ona dla mnie wszystkim 17.07.09, 14:04
      I co??? Warto było próbować jak to jest z inną???? Wiesz co??? Najlepiej jest zawsze z tą, którą się kocha. Po prostu. Nie dojrzałeś jeszcze widocznie do takiego wniosku. Przegraleś i tyle.
    • joanna9969 Re: jestem glupi a ona dla mnie wszystkim 17.07.09, 20:17
      mądra kobieta , może gdyby faceci wiedzieli jak to boli , jak niszczy
      , to nie robili by tego ,podobno kochanym, kobietom . Głupia zachcianka a
      niszczy cale życie
      • rysjanus Re: jestem glupi a ona dla mnie wszystkim 20.07.09, 09:54
        Faceci wi na dyskotece facetanałaedzą przynajmniej niektórzy
        Moja ślubna (mamy dwoje dzieci) stała się podejrzanie skryta. bardzo
        pilnowała telefonu (czego kiedys nie robiła). Wkońcu wycisnalem z
        niej - poznała na dyskotece faceta i sie zakochała. Nie fizycznie
        mnie jeszcze nie zdradził wiec jej zdaniem wszystko jest ok. Ja nie
        moge chodzic na ddyskoteki jestem niepełnosprawny. Fajnie nie
    • dariaqbuy Re: jestem glupi a ona dla mnie wszystkim 03.12.09, 17:44
      prawdziwa miłość Ci wszystko wybaczy... każdy popełnia błędy, tylko trzeba się
      umieć do nich przyznać. Jej zaufania nigdy nie zdobędziesz takiego, jakim było.
      Może być jeszcze piękniejsze! Myśle, że jeśli ta kobieta Cię naprawdę kochała, a
      Tobie tak naprawdę zależy... to może coś z tego być! Trzeba pokazać drugiej
      osobie, na jakie poświęcenie jesteśmy gotowi. Zdradzony człowiek czuje się
      źle... ale zapewne zdradzający- nie ma łatwego życia... powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka