Dodaj do ulubionych

Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odradzam

02.12.11, 15:42
Wszystkim potencjalnym klientom odradzam współpracy z firmą Meble Moskała z siedzibą w Barwałdzie Średnim, mają też wystawę w Barwałdzie Górnym w Yorku. Tragiczny kontakt w nimi (młode paniusie bardzo nieuprzejme), olewają klienta na każdym kroku. Nie mówiąc już o reklamacjach, wszystko robią żeby zwalić na klienta, odstawiają totalny szajs!! Wszystkim odradzam z nimi współpracy, trzymajcie się z daleka od nich
Obserwuj wątek
    • dortech Re: Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odr 29.12.11, 14:22
      Witam.
      Przeczytałem Pana/Pani post na Gazecie.pl i zwracam się z pytaniem czy ten tekst mógłby się znaleźć na stronie minus.iq24.pl Prowadzę to forum od niedawna, jest bezpłatne i non profit.
      Założeniem jest pomoc innym w uniknięciu niemiłych niespodzianek.
      Z poważaniem:
      Ryszard
    • milenanh Re: Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odr 24.07.12, 10:18
      Zgadzam się z powyzszą opinią... kontakt tragiczny zero kompetencji ....Zgłaszałam reklamacje krzesła 2 tygodnie temu a dziś po nieprzyjemnym kontakcie telefonicznym zostalo mi narzuce zebym rozkrecila krzeslo wysłała samą popsutą cześć .... KOSZMAR
    • zdeba11 Re: Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odr 04.09.13, 13:07
      Witam-niestety kupiłam komplet wypoczynkowy SKÓRZANY!!!!!!!! po 2 latach SKÓRA ?????jest powycierana ,wychodzą czarne placki -nadmieniam ze meble są prawie nie używane-i po reklamacji okazuje się że żle użytkuję meble...Śmiechu warte-przysyłają jakieś ksero od producenta i traktują klienta jak śmiecia.WSZYSTKIM ODRADZAM!!!!!
    • joasia.ka Re: Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odr 09.04.15, 15:29
      Powyższe opinie pisała chyba jakaś sfrustrowana konkurencja, ja wszystkim polecam tą firmę.
    • mm505 Re: Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odr 07.05.15, 21:49
      Kategorycznie odradzam tą firmę, ponieważ zamówiłam stół jadalniany miał być jak na zdjęciu a zrobili inny taki jak im odpowiadało,albo mieli na stanie, krzesła miały być w duże kwiaty a są w krateczkę (takie drobne przeoczenie z ich strony) zwrotu nie przyjmą pieniędzy nie oddadzą i zostałam z kompletem jakiego nie chcę,
    • kokol1983 Re: Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odr 08.12.15, 16:21
      Witam! Znam te osoby i zgadzam się z tą opinią w całości. Ja też odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą. Nie polecam Firmy Meble Moskała z siedzibą w Barwałdzie Średnim i sklepem York Meble z siedzibą w Barwałdzie Górnym
    • jusla Re: Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odr 29.03.16, 16:02
      ODRADZAM!!! Klientów traktują jak wielkie nic. Dostawa przyjechała kierowca nawet nie wyszedł a drugi pan pod wpływem alkoholu stwierdził że musi dostać na wódkę tylko chyba dlatego że przyjechał jako pasażer a w dodatku chciał 500,00 zł więcej niż na potwierdzeniu. Meble nie ten kolor co nam pokazywali w ciemnej piwnicy ale jak zadzwoniłam do siedziby to szanowna pani nie chciała rozmawiać tylko stwierdziła że się rozłącza i takie mają poszanowanie klienta od sprzedawcy po panie w biurze kończąc na kierowców i ich pijanych pasażerów którzy pierwsze co chcą to "dajcie na wódkę" Firma Moskała tak właśnie traktuje swoich klientów. Zastanówcie się dwa razy zanim tam coś kupicie bo dostarczą wam źle a rozmowy już z nimi nie ma. Mam 4 tys w plecy za stół i krzesła których w tym kolorze ciemny niby orzech chciałam.
    • joshi111a Re: Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odr 14.09.16, 14:55
      Ja mam zgoła inne doświadczenia z tą firmą - a mogę to ocenić bo kupowałem u niech już 4x - zawsze było na czas i z kontaktem nie było problemu - zarówno telefonicznym jak i mailowym.
    • misiowojtekagatka Re: Meble Moskała-Barwałd Średni -- wszystkim odr 21.04.22, 07:24
      Witam w ostatnim czasie zakupiłam krzesła z firmy Meble Moskała, zamówienie składałam przez sklep firmowy York. Pani Aneta, z którą rozmawiałam była bardzo zaangażowana i profesjonalna. Krzesła, które zamówiłam wykonane bardzo dobrze, solidne, pięknie się prezentują, nie mam zastrzeżeń. Dostawa w cenie zakupu to również super sprawa. Krzesła przyjechały w kartonach, zabezpieczone pianką w miejscach narażonych na uszkodzenie. Realizacja w ustalonym terminie. Polecam Katarzyna

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka