Dodaj do ulubionych

nieuczciwy sprzedawca z Wadowic na Tablica.pl

19.12.12, 21:36
Czy ktoś miał jakieś doświadczenia lub zna niejakiego Pana o nazwisku Dzidek Jarosław, ul. Lwowska 11 Wadowice? Miał ponoć w likwidacji komis/lombard i wystawil w atrakcyjnej cenie PS3 na tablicy po dniu zdjał ofertę, ale po kontakcie telefonicznym twierdził że jest to nadal aktualne. W tej chwili czekam na przesyłkę od piatku i nie ma z tym gościem żadnego kontaktu, ani mailowego, ani telefonicznego. Dzwoniłem do komisu sąsiedniego i dowiedzialem się że już kilka osób o niego pytało z tym samym problemem. Czy ktoś coś wie lub słyszał o tym gościu?
Obserwuj wątek
    • adasiek223 Re: nieuczciwy sprzedawca z Wadowic na Tablica.pl 20.12.12, 09:20
      Ja tez poszukuje tego goscia tak samo czekam na przesylke od piatku a kontaktu nie ma z nim zadnego i mowil mi o tym samym ze likwiduje komis w rozmowie bylo wszystko ok a po przelaniu pieniedzy kontakt sie urwal.
    • adasiek223 Re: nieuczciwy sprzedawca z Wadowic na Tablica.pl 20.12.12, 09:21
    • adasiek223 Re: nieuczciwy sprzedawca z Wadowic na Tablica.pl 20.12.12, 09:22
      Ja tez poszukuje tego goscia tak samo czekam na przesylke od piatku a kontaktu nie ma z nim zadnego i mowil mi o tym samym ze likwiduje komis w rozmowie bylo wszystko ok a po przelaniu pieniedzy kontakt sie urwal.
    • adasiek223 Re: nieuczciwy sprzedawca z Wadowic na Tablica.pl 20.12.12, 15:13
      niech Pan sie odezwie do mnie na mail djadam@autograf.pl ta sama sytuacja ja juz bylem zglosic to na Policje.
    • 8radek Re: nieuczciwy sprzedawca z Wadowic na Tablica.pl 07.01.13, 14:28
      Ja też mialem doświadczenie z jakimś Jarosławem Dzidek mial mi wysłać paczke z hp pavilon z tablica pl, też nie mam kontaktu z nim niech sie pan ze mna skontaktuje na maila nuna132@o2.pl
      • jaa.11 Re: nieuczciwy sprzedawca z Wadowic na Tablica.pl 11.01.13, 19:39
        Ja rowniez dalem sie nabrac przez niejakiego Jaroslawa Dzidka, tylko tym razem podobno z Gdyni. Tez podobno likwidowal lombard. Po wplacie kontakt sie urwal i ani kasy ani laptopa. Sprawe rowniez zglosilem na policje. Jezeli ktos ma jakies istotne dane na temat tego oszusta prosze o kontakt mr.gk@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka