Dodaj do ulubionych

Dobry stomatolog Kalwaria/ Wadowice?

21.02.18, 08:10
Witam,
prosiłabym o polecenie dobrego stomatologa na terenie Wadowic lub Kalwarii Zebrzydowskiej. Zależy mi na dobrym specjaliście, po którym nie trzeba poprawiać, który posiada w swoim gabinecie dobry, nowoczesny sprzęt ułatwiający leczenie. Mam już dość partaczy. Chciałabym, by była to osoba cierpliwa wobec panikarzy i potrafiąca leczyć bez bólu :) Cena nie jest problemem. Czy możecie polecić kogoś takiego? Zastanawiam się na ten moment nad kliniką Kordent, Albadent czy też dr Suder, ponieważ na portalu znanylekarz.pl ma same dobre opinie. Rozważam również stomatologię M. Kucharska w Kalwarii Zebrzydowskiej. Będę wdzięczna za wszystkie opinie i porady.
Obserwuj wątek
    • ulaulkaul Re: Dobry stomatolog Kalwaria/ Wadowice? 01.12.20, 20:50
      Właśnie koleżanka poleciła mi super dentystę - dr Izabela Adamczyk przyjmuje w tej przychodni www.medycynawadowice.pl/. Miła i delikatna pani doktor z odpowiednim podejściem do pacjent . SPokojnei mogę ją polecić.
    • magimegi Re: Dobry stomatolog Kalwaria/ Wadowice? 20.04.21, 10:11
      Ja swoje ząbki leczę w Medycynie na oś Kopernika w Wadowicach. Bardzo jestem zadowolona, miła i kompetentna kadra lekarzy. Mają dobrze wyposażony gabinet i używają dobrych materiałów. Noe zadają bólu i skutecznie leczą.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka