malopolanin 29.05.02, 19:45 Byłem tu wielokrotnie, ale z pewnością wiele miejsc przeoczyłem. Co Waszym zdaniem jest warte uwagi w Wadowicach i powiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wizenna Re: Co warto zwiedzić w Wadowicach i okolicach? 09.07.02, 09:29 Dlaczego nikt z wadowiczan nie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Co warto zwiedzić w Wadowicach i okolicach? 30.07.02, 23:06 wizenna napisała: > Dlaczego nikt z wadowiczan nie odpowiada? No właśnie. Tyle tu ciekawych miejsc. Szkoda tylko, że taka cisza :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Co warto zwiedzić w Wadowicach i okolicach? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 07.12.02, 19:59 Okolica piekna.Wadowiczanie / nie chce uogolniac oczywiscie/ zajmuja sie pilnowaniem swoich spraw , wiesz, takich ukladow typu urzad Skarbowy, Zus i takie tam . Bo w Wadowicach kazdy z kazdym jest rodzina i baaaaaaardzo! kazdy od kazdego jest zalezny. Sam rozumiesz , ze trzeba byc czujnym, zeby nie wypasc z obiegu. A Ty tu wymagasz jakis informacji o ciekawych miejscach :) Ja Ci powiem, ale na przyszle wakacje moze :) Malopolanka Odpowiedz Link Zgłoś