aga799 Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 08.10.05, 01:06 ja czasem odwiedzam,ale tak tu puscciutko Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 03.11.05, 18:54 Nikt, zupełnie nikt :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabela Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 05.11.05, 23:50 no to świetnie .Ciesze się niezmiennie :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 07.11.05, 15:03 Ja dopiero dzisiaj znalazłam takie forum:-) I myslę że będę odwiedzać je czasami, a może nawet i częściej...;-) Prywata: kiniabela, jak tam, chodzisz w końcu na ten basen mimo kompleksów?? Ja mam zamiar dopiero teraz zacząć... i też wolałabym aby na nim była minimalna liczba osób:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabela Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 08.11.05, 11:55 czyżby mnie karmazynowa dama znała osobiście??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabela Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 08.11.05, 11:55 no niesteyt nie chodze bo się wstydze Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 09.11.05, 15:17 Nie, kiniabelu, kamazynowa dama nie zna Cię osobiście niestety:-( Karmazynowa dama poprostu przeczytała Twój wsześniejszy wątek pt. "czy rano około6-8w pływalniDelfin jest dużo ludzi?" i stąd taka mądra;-) Sama nie mogę się przełamać i ruszyć na basen. Wiem,że pływanie strasznie pomaga schudnąć ale jak sobie pomyślę, że miałabym moją oponkę wywalić na wierz to mi się odechciewa... normalnie błedne koło... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agent33 Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 09.11.05, 20:49 Oooo. Widzę , że Kamazynowa dama wniosła ożywienie na to forum. Bardzo się cieszę i witam. A z drugiej strony w co drugiej chacie net , a na forum wadowickim pustki. Może to się zmieni :)) Tutaj nie trzeba pokazywać "oponek" , jak na basenie. Odwagi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 09.11.05, 21:39 Ooooo dziekuje za pozdrowienia agencie33;-) To naprawdę wyjątkowe forum, bo niby na jakim innym ktoś cieszyłby się tylko i wyłącznie z samej mojej obecności??:-) Wszędzie takie tłoki, że ciężko się wyróznić, a tu, ot proszę, wystarczy kilka linijek napisać i już się ludzie cieszą:-) Fajnie. A co do pustek, to zawsze można wyjść z założenia że tojest forum dla elty, tych którzy zadali sobie tryd odnalezienia tegoż jakże wybitnego;-) forum czyż nie brzmi to miło?? Również pozdrawiam, tyle że goręcej, ehh;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga799 Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 16.11.05, 10:43 Ja tam sie nie czuje zadna elita,zagladajac tu. I nie sadze,ze problemem jest znalezienie tego forum. Przeciez "Gazeta Wybiorcza" ma najwiekszy naklad jesli chodzi o dziennki. A na pytanie,czemu wadowiczanie,pomimo posiadania internetu w swoim domu,tu nie zagladaja,odpowiedz jest prosta...Popytajcie znajomych,co robia on-line? Witam rowniez karmazynowa-dame. Coz za piekny nick! Z tymi oponkami i basenami kolo sie zamyka:nie plywajac,powiekszasz tylko te oponki i swoj wstyd! Odwagi zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 18.11.05, 11:06 Wiesz stwierdzenie że to elitarne formum, było tylko i wyłącznie żarcikiem z mojej strony...;-) A jeśli chodzi o tą moją nieszczęsną oponkę to niestety sprawa nie jest taka prosta. Wątpię czy pomoże mi basen, bo już trochę uwagi poświeciłam tej akurat częśći mojego ciałai nic z tego nie wyszło. Nie ruszyło sie nawet o centymetr!!! mimo brzuszków i hula hop... Widzisz moja oponka nie jest efektem "utycia" tylko ciąży i obawiam się że topoprostu jest naciągnięta skóra:-( W ciąży przytyłam 26kilo, schudłam 30. Niby waże mniej niż przed ciązą a jednak fałdka została, cóż pewniejeszcze spróbuję powalczyć, ale nie mam już siły, szczerze pisząc. Pozdrawiam K_d Odpowiedz Link Zgłoś
aga799 Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 20.11.05, 18:55 Karmazynowa damo! Skoro faldka jest wynikiem ciazy...niestety nie moge ci pomoc. Sama jestem bezdzietna i moje faldki (jesli owe czasem sie pojawiaja) co przewaznie wynikiem swiatecznego obzarstwa. Na co dzien tylko cos polykam w biegu. Ale dbam o kondycje,chodze na basen,jezdze na rowerze i zdrowo sie odzywiam. Moze po prostu powinnas poszukac pomocy u specjalisty? Albo popytac kolezanki- matki? Albo udac sie na aerobik? Polecam Ka-relax. I sily zycze! Trzymam kciuki! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jeendrek21 Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 22.11.05, 21:54 HEJ!! Kobiety!! poruszajcie sie troche i nie narzekajcie na swoj wyglad! najwaznijesze jest to co macie wewnatrz siebie, anie jak wygladacie,nie dajcie sie zniewolic mediom i glupotom jakie przedstawiaja, mowia, pisza: "bedziesz piekniejsza, bedziesz cudowna" Badzcie takimi jakimi jestescie i nie przejmowac sie niczym!!!!! sa wazniejsze rzeczy w zyciu ktorymi warto sobie glowe zaprzatac. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 24.11.05, 19:02 jeendrek w sumie masz rację, najważniejsze to co wewnątrz, ale do szału doprowadzają mnie komentarze moich pseudo-koleżanek w stylu: "no widzisz, tak myslałam ze po ciąży już nie można mieć takiej fajnej figury:(!) Wiesz w 9 przypadkach na 10 spłynie to mnie bez problemu, ale za tym dziesiątym razem zrobi mi się tak przykro, że aż się poryczę. No cóż, typowa kobitka ze mnie...:-) pozdrawiam równie, albo nawet i bardziej (a co mi tam!)serdeczniej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga799 Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 25.11.05, 17:11 karmazynowa,rozumiem cie. czasem ma sie zly dzien i nawet najdrobniejsze sprawy moga wyprowadzic z rownowagi. Trzeba byc po prostu twardym,a jesli juz plakac,to tylko w kaciku. I nie przejmuj sie faldkami,masz przeciez zapewne cudowne dziecko i to w tym momencie jest najwazniejsze,nieprawdaz? Sciskam mocno. jeendrek,wnetrze najwazniejsze? no tak. Tylko powiedz mi czemu,do cholery,ogladacie sie za tymi lalami barbie w miniowach? I z nimi chcecie sie pokazywac. Wnetrza przeciez nie widac na pierwszy rzut oka,a mezczyzni sa przeciez wzrokowcami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.z1 Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 13.12.06, 17:57 mam ochotę się dołączyć do dyskusji, choć nie wiem czy to jeszcze przeczytacie, Drogie Koleżanki. Kiedy ja narzekałam na swój wygląd po porodzie (oponki, rozstępy ) mąż powiedział mi: kobieto, dwoje dzieci masz! I to mi wystarczyło. A czemu mężczyźni oglądają się za Barbi? Bo sa mężczyznami! Zauważ z kim się ujednak żenią. Z Barbie? Niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
damian02101 Re: czy ktoś kiedyś w ogóle odwiedza to forum??? 07.01.07, 16:29 barbi sa ladne ale ja tam wole swojego kena :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzik0 Re: Ja na przykład cały czas odwiedzam to forum.. 28.01.08, 14:08 U mnie opona pojawiła się zaledwie kilka miesięcy temu.Jestem mężczyzną i zmiana trybu życia na zdrowszy jest tego przyczyną. Przypadkiem wpadłem na forum i widzę,że tutaj cichutko.Dlaczego? Wszyscy się modlą,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Ja na przykład cały czas odwiedzam to forum.. 22.04.08, 16:35 A gdzie ślady skrzydeł Morfeo? Odpowiedz Link Zgłoś