Dodaj do ulubionych

Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfajniej?

18.01.06, 17:55
Jak myślicie, na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfajniej? Ludzie
różnie mówią, a ja właśnie rozglądam się za mieszkaniem.. Hm.. i wbrew temu
co się sądzi to jest kilka do kupienia.. ale ja nie o tym chcę pisać.
Ostatnio znajomi powiedzieli mi że os. Kopernika jest nudne, pełne starszych
ludzi, ale co w tym złego? a Skarpa? - ściany z papieru? Ale w sumie
mieszkania tam są nowsze.. Z góry mówię że TBS-y mnie nie interesują... A
gdzie Wy mieszkacie i jak Wam tam?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • monnyka Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 18.01.06, 18:14
      Ja mieszkam teraz na kopernika, i jest ok. Sąsiedzi są starszawi, ale ok.
      Kiedyś mieszkałam na Skarpie i też było ok. Zaletą mieszkań "Pod Skarpą" są
      duże balkony i duże okna. Za to z Koprenika jest bliżej do miasta hihihi (co to
      za miasto). Na Kopernika strasznie czuć papierosy, tak jakby zapach przechodził
      przez mury (my nie palimy).
      • benjamin1 Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 18.01.06, 18:17
        Dzięki, ja taż nie palę, ale poważnie aż tak tam źle?
    • kiniabela Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 18.01.06, 19:12
      a czy w ogole w wadowicach może być fajnie gdziekolwiek???? pytanie retoryczne .
      Według mnie kopernika skarpa i xxlecie odpada. Najlepiej byłoby może za miastem
      od strony karmelu w strone tego lasu co się idzie na zawadke, albo hmmmmm na
      miejscu stadionu cos sobie wybudowac. Zawsze można wziąsc namiot i rozbic n
      asrodku cudownego ronda koło mostu wtedy całe miasto i ruch bedziemy miec pod
      kontrolą :-))
      • benjamin1 Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 19.01.06, 16:46
        Ja pytam poważnie... a że za parkiem najfajniej to może to i prawda.. ale tam
        to domy się buduje.. a ja tylko mieszkanko chcę. a czemu kopernika, skarpa i
        XXlecia odpadają? Nie brałem wcześniej pod uwagę XXlecia ale byłem tam dzisiaj
        i widziałem 2-klatkowe bloki, w miarę duże skwerki przed blokami.. Pod tym
        względem najgorsze jest os. kopernika. A stadion??? To jest teren zalewowy... a
        mnie na domek to nie stać.. może kiedyś.. ale teraz mieszkanie chce bo z
        rodzicami mieszkam a mam prawie 3 dychy na liczniku i wstyd...
        • kiniabela Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 19.01.06, 20:48
          uuuuuu .30 i jeszcze z rodzicami to straszny wstyd szczerze mowiac ,ale nie
          martw się wszystko przed Tobą.powodzenia
          • benjamin1 Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 21.01.06, 19:44
            Dzięki.
            Wiesz, nie zawsze w życiu układa się tak jakbyśmy chcieli. Ja w gruncie rzeczy
            nie narzekam. A tak swoją drogą, to w Polsce młodzi ludzie mieszkają z
            rodzicami i to bardzo często bardzo długo.. często gniotą się ze swoimi mezami,
            zonami, dziećmi kątem u teściów.. wyjeżdżają na studia a później wracają.. No
            wiesz jak jest… Pa!

P.S.
            Czy tego forum nikt nie odwiedza?
            • kiniabela Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 22.01.06, 14:00
              tak wiem jak jest dobrze wiem dlatego w polsce powinno byc prawo takie iz w
              chwili ukończenia 21 lat wypad z domu i zakaz wstepu :-))im wczesnije człowiek
              się usamodzielni tym lepiej dla niego i wszystkich
              • benjamin1 Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 22.01.06, 17:55
                Ha! mniemam, że Ty masz to już za sobą... chyba że nie ukończyłeś/aś 21 r.ż.
                dyktując prawo trzeba Więc jak? Masz gniazko czy jeszcze na garnuszku rodziny?
                • kiniabela Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 23.01.06, 11:14
                  mam 13 lat
                  • kiniabela Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 24.01.06, 07:11
                    to z 13 to był zart hi hi bo mam wiecej niz 21 a mniej niz 25 :-)))
                    • benjamin1 Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 24.01.06, 17:21
                      a już się podłamałem... Wracam do Wadowic (wróciłem z pół roku temu), starych
                      znajomych nie uświadczysz nigdzie... Wszyscy w pracy lub z żonami, a na forum z
                      dzickiem rozmawiam.. No to nie jest źle.
                      Mieszkanie mam już na oku :)!
                    • benjamin1 Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 24.01.06, 17:21
                      a już się podłamałem... Wracam do Wadowic (wróciłem z pół roku temu), starych
                      znajomych nie uświadczysz nigdzie... Wszyscy w pracy lub z żonami, a na forum z
                      dzickiem rozmawiam.. No to nie jest źle.
                      Mieszkanie mam już na oku :)!
                      • kiniabela Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 24.01.06, 19:06
                        zapewniam Cię ze nie jestem dzieckiem ale własniejestem na etapie wyprowadzania
                        się z wadowic i mam nadzieje ze to się wkońcu uda a co do znajomych to tez
                        kichau mnie bleeeeeee
                        • aga799 Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 28.01.06, 12:14
                          kochani,i po co te niepotrzebne dyskusje?
                          Ja przez prawie 20 lat mieszkalam na os.Kopernika i bardzo dobrze mi sie tam
                          mieszkalo. I wcale nie uwazam,ze jest tam malo zieleni.
                          Co do osob starszych...Moze faktycznie jest ich wiecej niz na os.Pod Skarpa,ale
                          przeciez 'kopernik' jest starszym osiedlem i chyba to naturalne?
                          Benjamin! Zycze powodzenia w podejmowaniu decyzji.
                          Daj znac!
                          Pozdrawiam
                          • benjamin1 Re: Na którym osiedlu w W-cach mieszka się najfaj 09.02.06, 17:34
                            HeJ!
                            Jestem i juz prawie mam wytęsknione mieszkanie. Nie obędzie się bez remontu i
                            takich tam.. ale co tam, grunt, że tej wiosny będę na swoim. Dziekuje wszystkim
                            za uwagi. Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka