Dodaj do ulubionych

kolejna przeprowadzka wątku o numerologii

04.02.04, 13:08
jeśli jest jeszcze ktoś, komu nie odpowiedziałam, a chciałby, to proszę :)) I
znów - w miarę możliwosci czasowych...

Tylko pamiętajcie, żadnych analiz porównawczych i przepowiadania przyszłości.
Przyszłość zależy od Was samych.

Ewa G.
Obserwuj wątek
    • ciekawa14 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 13:35
      osoba urodzona 28.01.1963 r.

dziękuję
      • ewa.gs Re: ciekawa 04.02.04, 13:52
        twórcza, pomysłowa, towarzyska. Lubiana przez ludzi. Otwarta (jesli nie przeczy
        temu reszta portretu).
        Dobra komunikatywność, dar rozmowy.
    • asialoli Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 13:43
      witam pani Ewo.
      prosze o mnie cos napisac , urodziłam się 10.01.1977 roku , mam duzo jedynek w
      imieniu i nazawisku czy to zle czy dobrze? jaka liczba mi towarzyszy, w jakiej
      się mam spełniac?
      i jeszcze jesli mozna to podam date urodzenia kolezanki 10.05.1976. , ona ma
      ogromne problemy emocjonalne i zdrowotne nie wiem jak jej pomóc moze Pani
      doradzi jak byc dla niej oparciem .
      dziekuje Asia
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 14:06
        Asia,
        co do Twojej daty, odpisałam w poprzednim wątku. Co do jedynek - nie wiem, czy
        to dobrze czy źle, bo nie mam całęgo Twojego portretu.
        Twoja koleżanka - myślę, że jeśli problemy emocjonalne - to jest bardzo
        niepewna, chwiejne nastroje, nadwrażliwość, potrzeba zasłużenia na to, żeby ją
        lubiano, możliwe też że usiłuje to przykryć maską zbytniej pewności siebie.
        Brak asertywności i uległość. Problemy zdrowotne najczęściej są po prostu
        wyrazem problemów z psychiką...
        Jak być oparciem? Po prostu być, myślę że sama obecność silniejszej osoby
        pomaga. Ale przede wszystkim, to ona sama musi chcieć sobie pomóc.
        Ewa G.
        • asialoli Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 16:06
          Pani Ewo , na imię mam Asia , drugie imię na bierzmowani to Anna , nazwisko
          zembrowska, podpisuje się Joanna Zembrowska , urodzona 10.01.1977 roku , czy
          moze Pani powiedziec cos wiecej o moim zyciu zawodowym ?
          dziekuje Asia
    • hserwin Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 13:53
      Witaj.
      To może ja poproszę o ogólny zarys.
      Moja data urodzenia 01.07.1954 r.
      Mam na imię Halina /Elżbieta Magdalena /nazwisko jak w loginie po mężu.
      Po 25 latach nijakiego małzeństwa za radą i sugestią numerologa powróciłam do
      nazwiska panieńskiego.Obecnie mam dwa /Kotarba-Serwin/
      Nie zdawałam sobie sprawy,że tak niewielka zmiana może wywołac tak dramatyczne
      skutki/rozbicie rodziny,sprawa w sądzie karnym itd./
      Może poradzisz coś w tej sprawie bo na kolejna wizytę u numerologa mnie w
      obecnej chwili po prostu nie stać i nie wiem czy mozna to jakoś odkrecić?
      Dziękuje za wszystkie sugestie.

• ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 13:59
        Halina,
        numerolog polecił Ci powrócenie do nazwiska panieńskiego? Co to był za
        numerolog? Ehh.
        Nie wiem, czy to ta zmiana wywołała takie skutki, ale jeśli, to nie chodziło o
        zmianę danych, tylko, jak rozumiem, zmianę podpisu. POdpis zmienić jest łatwo.
        Wobec czego musiałabym mieć wszystkie Twoje podpisy (treść, nie wygląd), żeby
        cokolwiek bliżej powiedzieć.
        • hserwin Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 14:33
          Tak.
          Stwierdziła po rozpisaniu na czynniki pierwsze wszystkich liter i cyfr w dacie
          urodzenia i nazwiska.
          Stwierdziła,ze brakuje 5 czyli zmian i ruchu,i jeżeli tego nie zmienie bedę
          sie kisiła w tej niechcianej sytuacji do końca życia.
          Przedstawiła mi moj portret przed zawarciem zwiazku i po i muszę przyznać,ze
          jej trafnośc mnie zaszokowała.
          Potem na podstawie trójkąta rozpisała mi wszystkie liczby i przedstawiła ,ze
          brak lub mała ilośc 4 i 6 odcina mi 5 /na wierzchołku trójkąta/ z której nie
          mogę korzystać.
          Napisała na kartce imie Magda,którego wymawianie miało uzupełnic brakujace
          wibracje,ale zasugerowałą,abym jak najszybciej sie rozwiodłą i wróciła do
          panieńskiego nazwiska.
          Ja chciałam oszukac troche los i pomyślałam,ze jesli dopisze sobie nazwisko
          panieńskie to dodam brakujace wibracje i będzie wszystko OK.
          Niestety wszystko sie zawaliło i chyba niebawem wróce do panieńskiego nazwisko
          bo sie rozwiodę.
          Halina

• ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 14:38
            Co??? zasugerowała, żebyś jak najszybciej się rozwiodła???
            przeraża mnie takie podejście do pracy i zerowa odpowiedzialność niektórych
            kolegów i koleżanek po fachu, po tym i po innym. Nikt nie ma prawa powiedzieć
            Ci, co masz wybierać w życiu! Co do portretu - mogła mieć słuszność w analizie,
            co do zmian - dla mnie to jakaś abstrakcja, co zrobiła. Wrócenie do
            panieńskiego nazwiska nie zmienia niczego, to co raz zapisane, już przy Tobie
            istnieje. Aczkolwiek napewno musiałaś z powodu dodania sobie nazwiska
            panieńskiego zmienić podpis i to tu dopatrywałabym się zmian życiowych.
            • hserwin Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 14:47
              Wróciłam do swojego starego podpisu przed zawarciem zwiazku dopisuje tylko do
              niego litere S
              Musze jednak chyba troche popracowac nad nowym podpisem
              • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 14:48
                wciąż nie wiem jakie są te Twoje podpisy, jeśli chcesz zebym cokolwiek
                sprawdziła, bez nich nic nie mogę.
                • hserwin Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 14:53
                  Bardzo dziekuje za chęć pomocy,ale w jaki sposób mogę Ci je przekazać?
                  • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 14:57
                    jak już mówiłam, chodzi o treść, nie o formę - poprostu napisz, z jakich liter
                    te podpisy się składają.
                    Czy podpisujesz się samym imieniem czasami? Czy czasem pierwszą literą imienia
                    i nazwiskiem? Samym nazwiskiem? Imieniem i nazwiskiem (którym)? Zdrobnieniem
                    imienia?
                    Wypisz wszystko, co kiedykolwiek używasz.
                    • hserwin Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:02
                      OK.
                      HKOTARBA-S
                      Wszystko duzymi literami.
                      S też duże, ale pisane jak małe s
                      Bardzo dziekuje za pomoc.
                      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:07
                        Halina,
                        to tylko jeden podpis. A reszta? Podpisy prywatne, pod listem, mailem...
                        Pytałam o wszystkie wersje - jakie są jeszcze? Zerknij do poprzedniego mojego
                        postu i odpowiedz na KAŻDE pytanie.
                    • hserwin Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:21
                      Od zmiany nazwiska czyli 23 wrzesnia 2003 roku podpisuje sie tylko i wyłacznie
                      HKOTARBA-S
                      Nie wszystkie dokumenty jednak zmieniłam i czasem np. w Spółdzielni
                      Mieszkaniowej podpisuje sie starym podpisem Halina Serwin.
                      Na dowodzie i wprawie jazdy mam juz podpis nowy HKOTARBA-S
                      Jest on identyczny do tego sprzed 25 lat plus to S.
                      Czasem ćwicze sobie różne warianty z zastosowaniem małych liter i
                      uwzględnieniem ich wszystkich,ale zajmuje to strasznie duzo miejsca i czasu.
                      Nie wiem czy to wyczerpująco przedstawiłam,ale starałam sie.
                      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:37
                        a pod listem, kartką, prywatnie? Samo imię czy jakieś zdrobnienie?
                        • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:41
                          Czy to Pani numerolog dała Ci ten podpis, czy sama go wymyśliłaś?
                          Tym podpisem wprowadzasz sobie chaos i zamieszanie w życiu, a do tego -
                          destabilizację i niemożność zatrzymania się nigdzie na dłużej. Żeby tego było
                          mało, to jeszcze przeszkody życiowe i kłody pod nogami. A numerologa, który Ci
                          o tym nie powiedział, należałoby udusić.
                        • hserwin Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:43
                          Wiesz,teraz bardzo mało piszę,raczej wolę telefon i rozmowę.
                          Niestety nie mam komórki wiec SMS nie pisze.
                          Kartki świateczne lub okolicznościowe podpisuje rodzinnie Serwinowie.
                          A na forum do jej pory HS teraz będę musiała zmienić,ale jeszcze nie wiem jak.
                          Może podasz mi jakieś swoje sugestie.

• ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:48
                            z sugestiami to spokojnie, nie można tego tak lekką ręką zrobić, bez pełnej
                            analizy i wahadła, kiedy będę miała czas, przyjrzę się - ale od razu mówię, że
                            w drodze wyjątku. Nie podejmuję się analizować pełnych portretów na forum
                            pozdrawiam
                            Ewa G.
                            • hserwin Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:59
                              Bardzo dziekuję i uzbrajam sie w cierpliwość.
                              HKS
                              • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 06.02.04, 10:43
                                Jeśli chcesz wiedzieć, w jaki sposób zmienić podpis (bo tak tylko mogę Ci
                                doraźnie pomóc jesi nie ma to być zmiana portretu) to wpadnij na
                                ewa.gs@gazeta.pl
                                I przypominam reszcie czytelników, że tę sytuację traktuję wyjątkowo, nie
                                podejmuję się zmieniać nikomu na forum podpisów. To zbyt duża odpowiedzialność
                                żeby robić to bez pełnej analizy.
                                Pozdrawiam serdecznie
                                Ewa G.
                                • hserwin Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 09.02.04, 09:39
                                  Witam Pani Ewo.
                                  Widze,ze jest Pani na Forum wiec chce spytac o moja sprawę
                                  /pomoc w zmianie podpisu/.
                                  Pisałam na prywatny adres ale jesli potrzebne sa jeszcze jakieś dane to
                                  je chetnie uzupełnie.HKS

• ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 14:50
                                    dziękuję, wszystkie dane już mam, problemem jest tylko przeliczenie tych
                                    wszystkich podpisów, bo mało ich nie jest. Jutro prześlę poprawki.
                                    pozdrawiam
                                    Ewa G.
                                  • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 14:36
                                    Halino,
                                    poprawki w Twoich podpisach przesłałam. Dadzą Ci siłę i zdecydowanie. Może
                                    wreszcie będzie Ci łatwiej nie dać innym wejść Ci na głowę...
                                    Ewa
                • kicia634 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 10:37
                  ewo, poprosze o charakterystyke - facetow: ur. 24.07.191972, 25.07.1994,
                  13.07.1963 ja urodzilam sie 26.08 1969r - o ktorym myslec " przyszlosciowo"?
                  bardzo dziekuje i pozdrawiam
                  • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 10:43
                    coś chyba pokręciłaś :)
                    podaj daty jeszcze raz.
                    A o którym myślec przyszłościowo, to już tylko Twój wybór.
                    • kobitka.24 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 11:49
                      czy moge sie czegos dowiedziec o osobie urodzonej 31.12.1979???
    • iza2 marazm 04.02.04, 14:50
      Tkwię w nim już miesiąc. Od pół roku nie mam pracy, ale tak na prawdę nie lubię
      swojego wyuczonego zawodu. Chciałabym coś zmienić.W jakim kierunku pójść? Mam
      poczucie skrajnej dwoistości swojej osobowośći. Mam na imię Anna, urodziłam się
      12.01.1973.
      • ewa.gs Re: marazm 04.02.04, 15:04
        Aniu, po samej dacie nie rozpoznam, jakie są te części Twojej osobowości, to
        tylko mały rys osobowości. Musiaąłbym zrobić pełną analizę. A co do Twojego
        zawodu - króciutko - masz predyspozycje do twórczości i opieki nad ludźmi i
        zwierzętami. Ale jeśli masz poczucie dwoistości siebie - może to być zupełnie
        nie trafione. Musiałabym mieć cały Twój portret, żeby powiedzieć coklwiek
        bliższego.
        • iza2 Re: marazm 04.02.04, 16:21
          Dziękuję za odp. Czy do tych predyspozycji pasuje psychoterapeuta? Ja akurat
          jestem księgową, ale myślę o przekwalifikowaniu od paru lat ... Ciągnie mnie
          właśnie w stronę psychologii i zawodów twórczych .... Poza tym sprawy damsko-
          męskie też nie układają sie pomyślnie. Co oznacza "cały portret"? Może mogę
          dopowiedzieć jakieś dane ....
    • milena78 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 14:55
      04.05.1978
      7 i byk, same sprzeczności..
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:05
        nieee tam, sprzeczności :)
        7, ale urodzona 4 dnia. A więc 7 z rysem sumienności, odpowiedzialności i mocno
        stojąca nogami na ziemi.
        • milena78 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:08
          dzięki.. nie wiedziałam ze może Pani nakreślić predyspozycje zawodowe.. jeśli
          mogę prosić jeszcze raz o pomoc:)
          miotam się troszkę..
          • ewa.gs Re: milena 05.02.04, 08:54
            Napewno powinna to być praca nie tylko umysłowa, ale i związana z myśleniem.
            Wbrew pozorom, to nie zawsze idzie w parze :)
            W Twoim przypadku trudno to określić dokładanie po samej dacie, ale sądzę, że
            to, co jest związane z analizą, powinno być dobre dla Ciebie. Raczej nie praca
            zespołowa.
            Jesteś precyzyjna, dokładna i sumienna, ale nie polecałabym Ci rutynowych
            zadań, bo będą Cię męczyć.
            Twoje numerki sprzyjają pogłębianiu wiedzy.
            Praca w której ważny jest dobry kontakt z klientem też raczej nie jest Twoją
            mocną stroną.
            Chyba jednak musisz sama jeszcze poszukać :)
            • milena78 Re: milena 05.02.04, 10:19
              dziękuję jeszcze raz. trochę pomocne, ale potrzebuję coś więcej... chętnie dam
              się zanalizować w pełni :)) Jak można się z Panią skontaktować i zamówić pełen
              portret?
              • ewa.gs Re: milena 05.02.04, 10:32
                Milena, np. na maila ewa.gs@gazeta.pl
    • kkrysiewicz Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:05
      Jestem ciekawa jak ułoży się przyszłość mojego chłopaka i moja.Tzn nasza
      wspólna.Powiem pani,że zastanawiam się,nad nim i jego bratem.Jest między nimi
      rok różnicy-obydwoje urodzili się tego samego dnia 2 grudnia,tylko że mój
      chłopak 1978 r,a jego brat 1977.Marcin jest młodszy, a zachowuje się jak
      starszy-jest bardziej zaradny,przebojowy ale i niecierpliwy.No i najważniejsze-
      Przemek od 8 lat ma tą samą dziewczynę,a Marcin zmieniał je jak rękawiczki.Było
      ich chyba z 15.Nie ukrywam,że boję się tej jego niestałości,mimo,że jesteśmy
      razem prawie dwa lata.Jestem po prostu ciekawa czy wiąże ze mną poważne
      plany,czy jest ze mną bo nie ma lepszej.Bardzo proszę o odpowiedź.Karolina(15
      06 1979)
      • ewa.gs Re: kkrysiewicz 05.02.04, 09:00
        Karolina,
        nie mogę Ci powiedzieć, jak ułoży się Wasza przyszłość, bo to zależy od Was.
        Marcin - 02.12.1978
        Serdeczny, miły, ludzie go lubią. Towarzyski i zabawny. To prawda, że skacze z
        kwiatka na kwiatek, ale kiedy spotka kogoś, na kim mu zależy, potrafi być
        lojalny i oddany. Aczkolwiek z drobnych flirtów niechętnie rezygnuje, taka jego
        natura, ża potrzebuje poklasku i uznania. Tym bym się nie przejmowała, to tylko
        takie miłe małe rozmówki :)
        Przemek rzeczywiście jest bardziej stały w uczuciach.
        Ty - 15.06.1979
        potrzebujesz stałej aprobaty i potwierdzania Twojej wartości, będąc w związku.
        Ogromna potrzeba miłości sprawia, że bywasz nieco zaborcza, a napewno -
        zazdrosna. Jestes bardzo uczuciowa. Uwaga na zbytnią ufność, choć to piękna
        cecha :)

• kkrysiewicz Re: kkrysiewicz 05.02.04, 09:55
          Bardzo dziękuję za odpowiedź:)
    • sagis Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 15:36
      Pani Ewo. Widzę, że jest Pani znowu na Forum. Proszę mi jeszcze powiedzieć jaka
      jestem w miłości. Późno spotkałam swoją miłość i nie jesteśmy razem. Chciałabym
      wiedzieć nad czym powinnam u siebie popracować. Mam na imię Asia-17.12.1972r.
      Proszę bardzo, bo jest to dla mnie bardzo ważne. Może to coś mi podpowie.
      • ewa.gs Re: sagis 05.02.04, 09:05
        Asia
        w miłości potrzebujesz nowości, wyzwań, pasji i namiętności i... poklasku.
        Uznanie w oczach partnera (i nie tylko partnera) jest Ci niezbędne.
        Ciężko Ci się zatrzymać w jednym miejscu...
        Nad czym pracować? Nie wiem, za mało mam do tego danych. Ale Ty wiesz napewno :)
        • sagis Re: sagis 05.02.04, 11:31
          Do Pani Ewy Gs.

Dziękuję bardzo Pani. Wiem o cierpliwości w miłości. Moja miłość też była i
          jest moją pasją. A, na początku miłości ciężko ją opanować. Zawsze mówiłam, że
          żyję pasjami i wtedy daję z siebie wszystko dla niej. Dziękuję i życzę Pani
          wszystkiego co najlepsze w życiu. Asia
          • ewa.gs Re: sagis 05.02.04, 11:40
            dziękuję, Asiu, i powodzenia.
            Ewa G.
    • vestaa Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 16:22
      Ur. się 18.11.1986r. - mam na imię Aleksandra.
      Z góry dziękuję.
      • ewa.gs Re: vestaa 05.02.04, 09:08
        18.11.1986
        masz w sobie siłę, jeśli nauczysz się ją wykorzystywać, i to wykorzystywać bez
        szkody dla innych, będzie dobrze.
        Jeśli nie, może przekształcać się w zbyt rozwinięte ego.

• kkrysiewicz Pani Ewo... 04.02.04, 16:28
      chciałam,żeby mi pani odpowiedziała,ale pani gdzieś zniknęła:( Karolina
      • ewa.gs Re: Pani Ewo... 04.02.04, 16:30
        spokojnie, mówiłam, że w miarę możliwości czasowych. Jutro.
    • ewa.gs KOCHANI! PEŁNYCH PORTRETÓW NA FORUM NIE ROBIĘ! 04.02.04, 16:30
      Życia i energii by mi nie starczyło.
      Drobne wątpliwości - z największą przyjemnością.
      Weźcie to proszę pod uwagę.
      • kkrysiewicz Re: KOCHANI! PEŁNYCH PORTRETÓW NA FORUM NIE ROBIĘ 04.02.04, 16:33
        Myślałam,że mi pani od razu odpowie,ale jeśli mówi pani,że jutro-to
        jutro.Dziękuję:)Karolina.
      • iza2 Re: KOCHANI! PEŁNYCH PORTRETÓW NA FORUM NIE ROBIĘ 04.02.04, 17:01
        To zrozumiałe. A robi Pani w ogóle pełne portrety? Jeśli tak, to jak można się
        z Panią skontaktować i umówić w tej sprawie?
        • ewa.gs Re: KOCHANI! PEŁNYCH PORTRETÓW NA FORUM NIE ROBIĘ 05.02.04, 09:10
          W ogóle owszem, robię, choć zdecydowanie wolę pracować ze zmianą portretu niż
          samą analizą. Skontaktować można się ze mną przez mail ewa.gs@gazeta.pl
    • krk369 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 16:32
      Witam.
      Ciekawa jestem co mówi o mnie moja data urodzenia? 18. 12 1968
      Bardzo prosze o charakterystykę.
      POZDROV
      KASIA
      • ewa.gs Re: krk369 05.02.04, 09:18
        18.12.1968
        możliwe są dwie wersje interpretacji, zależnie od reszty portretu. Jesteś
        pozytywną lub negatywną dziewiątką - którą z nich, sprawdź sama.
        - pozytywna: oryginalność, pasja, pomoc innym, społecznik, własny kodeks
        moralny. Kreowanie, wyobraźnia. Nawet jednak pozytywna 9 ma zmienne nastroje,
        lubi dramatyzować, ma skłonności do przesady. Aktorka życiowa. Niespokojna.
        - negatywna: agresywna, wycofana, nerwowa, ma humory, nieobliczalne zachowania.
        Broni za wszelką cenę swojej wolności - bywa w tym przesadna.

• elizka19 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 04.02.04, 21:58
      Czee Ewa!
      Jak zanjdziesz czas napisz jakimi ludźmi jesteśmy. Nie chodzi mi o analizę
      porównawczą :)
      Ja 08 12 1984
      on 22 07 1984
      Z góry dziękuję !!!
      • ewa.gs Re: Elizka 05.02.04, 09:22
        Ty - 08.12.1984
        trudno powiedzieć bez analizy całego portretu. Siła walczy u Ciebie ze
        słabością, skłonność do ulegania z lekką skłonnoscią do dominacji, lenistwo z
        ambicją. Jesteś zazdrosna, a może i nieco zaborcza. Zmysły mają dla Ciebie duże
        znaczenie
        On - 22.07.1984
        bardzo podobnie.
        • elizka19 Re: Elizka 05.02.04, 16:29
          Bardzo dziekuję Pani Ewo :) wszystko sie zgadza :)
          Jakby Pani miała czas prosiłabym o analizę całego portretu albo 1/2 :)Prosze mi
          powiedzieć jakie dane sa do tego potrzebne. Z góry dziękuję!!!
    • hella100 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 05.02.04, 10:14
      Ewo, mam pytanie, wedlug Twoich obliczen jestem 11ka. Spotkalam sie z tym, ze
      niektorzy numerolodzy redukuja te jedenastke, tzn. dodaja do siebie jedynki i
      wtedy wychodzi, ze jestem 2ka. Jak to jest?
      • ewa.gs Re: Hella 05.02.04, 10:31
        Hella,
        jedenastka to taki rodzaj dwójki, ale z większymi możliwościami. Kiedy
        człowiek, który ma ją w portrecie, pokona ograniczenia związane z negatywną
        stroną dwójki, może rozwijać się jako jedenastka.
        Jasne? :)
        • hella100 Bardzo dziekuje :)))))) n/t 05.02.04, 10:37

• mola07 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 05.02.04, 10:20
      Co trzeba podac do analizy czy wystarczy data urodzenia?
      to 7 kwietnia 1968

Pozdrowka
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 05.02.04, 10:36
        do prawdziwej analizy data urodzenia to zdecydowanie za mało.
        Ale do takiej lekko zarysowanej, jaką robię na forum, data wystarczy.
        Pamiętaj tylko, że to bardzo ogólna informacja, reszta portretu może ją
        rozwijać, a nawet nieco zmieniać. To tylko predyspozycje.
        07.04.1968
        silna, bardzo analityczna osobowość. Trudności z otwieraniem się. Nieufna.
        Konflikt między duchowością a materializmem, jeśli pogodzisz te dwie rzeczy,
        będzie lepiej.
        Interpretacja tej akurat kombinacji bardzo zależy od reszty portretu...
        • mola07 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 05.02.04, 10:51
          Pani Ewo,

Bardzo dziekuje za odpowiedź jakie jeszcze informacje powinnam podac.
          Nazywam sie Malgorzata Chojnowska, rodzina i wspolpracownicy zwracaja sie do
          mnie Malgosia, kolezanki i koledzy Gosia i Goska.
          Moj podpis jest malo czytelny ale w zamysle ma byc mchoj. C duze a m w srodku c
          i dalej juz po kolei.
          Elektronicznie i prywatnie podpisuje sie Gosia albo gosia

Pozdrawiam serdecznie
          gosia
          • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 05.02.04, 10:58
            Gosiu,
            pełna analiza portretu to dużo pracy, na forum tego nie robię. Notabene, poza
            forum też niechętnie - zdecydowanie częściej angażuję się w zmianę portretu
            numerologicznego, bo uważam, że to właśnie przynosi największe korzyści, nie
            sam opis.
            Chyba więc musi Ci wystarczyć pobieżna analiza :)
            pozdrawiam
            Ewa G.
    • semmi Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 05.02.04, 22:10
      Witam
      Co mogła by Pani napisać o osobie urodzonej 30.03.1965 godz 15.50
      numerologiczna dziewiątka
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 06.02.04, 08:24
        semmi,
        dobra komunikacja (talent do słów i gestykulacji), nieszablonowe myślenie, nie
        lubi czegoś MUSIEĆ, niepokorna. Stworzona do pomagania innym (czasem przesadna
        w swojej chęci pomocy), chwiejne nastroje. Nie lubi dostosowywać się do innych.
        Bywa, że oddaje wszystko z siebie innym i nic dla niej nie zostaje.
        • semmi Do ewy.gs 06.02.04, 18:58
          Dziękuje za opinie.Pierwszy raz ktoś celnie mnie ocenił.Z drugiej strony żadne
          relacje partnerskie nie były udane na tyle bym była szczęśliwa.Mam szczęście na
          numerologiczne siódemki.
          pozdrawiam
      • vilda 33 06.02.04, 10:28
        Moj ukochany to 33, podobno jest to troche extra? Czy to prawda?
        • ewa.gs Re: 33 06.02.04, 10:31
          Vilda,
          owszem, jest to trochę extra, ale to tylko potencjał, wibracja najwyższej
          miłości. Nie każdy umie go wykorzystać. Jesli umie - świetnie.
          Tak czy tak, 33 to jeden z bardzo wielu numerków, które tworzą portret.
          • vilda Re: 33 06.02.04, 10:33
            Hm.... dzieki! Interesujace! Wlasciwie nie wierze w zwykle horoskopy, ale
            wlasnie numerologia na do mnie przemawia!
    • zdzich33 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 06.02.04, 09:27
      Czy jeszcze się załapię?
      2 październik 1970, ok. 17-tej
      Pozdrawiam
      • ewa.gs Re: Zdzich 06.02.04, 09:59
        02.10.1970
        albo dwójka, albo negatywna dwójka.
        Dopasować musisz sam, bez reszty portretu nie zgadnę.
        pozytywna dwójka - miły, dobry, wrażliwy człowiek, szukający aprobaty i
        dowartościowania. Zdolności dyplomatyczne. Pacyfista. Empatia. Kłopoty z
        brakiem asertywności.
        negatywna dwójka - zwłaszcza jeśli jestes samotny: nerwice, depresje, drażliwy,
        nadwrażliwy na punkcie swojej osoby, bardzo podatny na zranienie.
        Może być tak, że czasem korzystasz z pozytywnej, a czasem z negatywnej strony
        wibracji.
        No i, o czywiście, to tylko zarys.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • moniii Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 06.02.04, 09:38
      Oczywiście w miarę Twoich możliwości czasowych bardzo proszę napisz coś ewo o
      mojej dacie urodzenia 28.04.1975, godz.1:50
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 06.02.04, 09:59
        Moni, odpowiedź jest w Twoim wątku.
    • hanakonda Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 06.02.04, 09:45
      Witaj Ewo,
      czy mogę prosić o kilka słów o: 3.10.1986 i 20.04.1990; Z góry bardzo dziękuję.
      Ha.
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 06.02.04, 10:03
        03.10.1986
        osoba towarzyska, ambitna, silna, przebojowa. Zgaduję tylko, więcej nie mogę
        powiedzieć, tutaj wiele zależy od reszty portretu. Negatywne jedynki na
        przykład wcale nie są tak silne...
        20.04.1990
        człowiek bardzo wrażliwy, nieco wycofany, chroni siebie poprzez nieotwieranie
        się przed innymi. Inteligentny, z intuicją. Niewielu ma przyjaciół.
    • brita5 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 06.02.04, 10:22
      Czy tez mozna wrozyc z dat roznych wydarzen? Jezeli tak to prosze o diagnoze
      daty mojego slubu: 1.06.2002. To byl piekny dzien i do tego dzien dziecka;-)

Dziekuje Pani Ewo!
      • ewa.gs Re: numerologia nie jest wróżbą 06.02.04, 10:37
        brita,
        numerologia z wróżeniem mało ma wspólnego. Natomiast jeśli chodzi o datę ślubu,
        to może ona coś oznaczac jedynie w kontekście roku numerologicznego, w jakim
        znajdowałaś się wtedy Ty i Twój mąż. Ale i to nie jest żadnym przesądzeniem
        tego, jak będzie Wam się układało.
        • brita5 Re: numerologia nie jest wróżbą 06.02.04, 10:39
          czy ten rok numerologiczny (moj i meza) sie oblicza? przepraszam ale nie wiem o
          co chodzi;-)
          • ewa.gs Re: numerologia nie jest wróżbą 06.02.04, 10:45
            się oblicza.
            Ale podpowiem Ci coś innego: jeśli czujesz, że jest dobrze, to jest dobrze.
            Liczenie lat nic tu nie zmieni.
            • brita5 Re: numerologia nie jest wróżbą 06.02.04, 10:48
              Jest wrecz bardzo dobrze ale chcialam u fachowcow potwierdzic;-) Dziekuje i nie
              bede Pani meczyc bo jest chyba wiecej 'potrzebujacych' na tym watku.
              • ewa.gs Re: numerologia nie jest wróżbą 06.02.04, 10:53
                nie męczysz, chodzi tylko o to, że w swojej sprawie najlepiej jest słuchać
                siebie, a nie innych. Jeśli czujesz sie dobrze w tym związku, to nie pytaj
                obcych ludzi, czy jest Ci w nim dobrze, bo sama wiesz najlepiej :)
                • brita5 Re: numerologia nie jest wróżbą 06.02.04, 11:08
                  Prosze mi jeszcze powiedziec (jak oczywiscie ma Pani czas bo nie chce zawracac
                  glowy gdy inni sie pytaja o konkrety) jak ma sie numerologia do imion dzieci i
                  ich dat urodzenia. Nie chcaialbym zrobic dziecku krzywdy nazywajac je imieniem
                  ktore pozniej po podliczeniu powoduje 'zawirowania'. Sama zmienilam swoje imie
                  gdyz do mnie nie pasowalo.
                  • ewa.gs Re: numerologia nie jest wróżbą 06.02.04, 11:13
                    brita,
                    nie zrobisz dziecku krzywdy. To ono samo wybiera swoje imię i datę urodzenia,
                    Tobie dając tylko złudzenie, że jestes decydentem w tej sprawie. Jak już
                    wybierze, napewno Ci właściwe imię podszepnie :)
                    poczytaj sobie wątek "dziecko a imię"
    • vilda Nowe pytanie 06.02.04, 10:23
      25 08 1968 to moja data urodzenia. Co mowia cyfry o mnie?
      • ewa.gs Re: Nowe pytanie 06.02.04, 10:33
        25.08.1968
        konflikt pomiędzy wyrażaniem siebie a niewyrażaniem, extrawertyzmem a
        introwertyzmem, ciepłem a chłodem emocjonalnym, towarzystwem a samotnością. Co
        przeważy - zależy od reszty portretu.
    • ewa-vei to ja tez poproszę 06.02.04, 11:07
      o charkterystki a wlasciwie dwie;
      kobieta 1971.02.06 i męzczyzna 1975.05.07
      • ewa.gs Re: to ja tez poproszę 06.02.04, 11:20
        06.02.1971
        trudno w tym wypadku powiedzieć bez analizy całego portretu, bo to sprzeczne
        tendencje.
        Siła naprzeciw słabości, skłonność do dominacji kontra skłonność do
        rezygnowania z siebie, ambicja od czasu do czasu przekształca się w lenistwo i
        niemoc działania. Od reszty portretu zależy, co przeważy. A może po połowie
        obie tendencje?
        07.05.1975
        tu też dwie możliwości - siódemka lub negatywna siódemka.
        pozytywna - intelekt, samoświadomość, obserwator, intuicja, zaangażowanie w
        sprawy religii lub filozofii. Umysł ponad wszystko. Wrażliwość. Ideały.
        negatywna - zgorzknienie, cynizm, uzależnienia, całkowita ucieczka od duchowej
        strony życia, marazm
        • ewa-vei Re: to ja tez poproszę 06.02.04, 11:26
          wielkie dzieki i przepraszam podalam zla date dla mezczyzny , wlasciwa to
          1979.05.07
          • ewa.gs Re: to ja tez poproszę 06.02.04, 11:33
            07.05.1979
            wrażliwy i podatny na zranienie, choć nie lubi tego po sobie pokazywać.
            Ma tendencje do rozkładania zdarzeń i ludzi na czynniki pierwsze. Bystry umysł.
            Potrzebuje wolności, a jednocześnie wpada w zależności od innych ludzi -
            konflikt. Duchowość.
            • ewa-vei Re: to ja tez poproszę 06.02.04, 11:39
              dziekuje
              a jak sie maja do siebie te dwa? tzn, 1979.05.07 i 1971.02.06?
              napisalas, ze we mne sprzecznosci, jelsi podam ci litery imienia i nazwiska,
              powiesz mi wiecej?
              • ewa.gs Re: to ja tez poproszę 06.02.04, 11:54
                Ewa,
                nie, pełnych portretów nie robię na forum, to dużo pracy.
                Co do tego, jak się mają te dwa - nie wierzę w analizę porównawczą. To wiesz
                najlepiej Ty sama.
                • ewa-vei Re: to ja tez poproszę 06.02.04, 11:56
                  nie, pełnych portretów nie robię na forum, to dużo pracy

a gdzies robisz normalnie? chetnie sie tam zjawię, jesli to w Warszawie lub
                  Łodzi:)
                  • ewa.gs Re: ewa-vei 06.02.04, 12:08
                    pracuję w Warszawie, a czasem równiez zdalnie. Ale generalnie niechętnie biorę
                    się za samą analizę portetu, zajmuję się przede wszystkim jego zmianą (analiza
                    w tym też oczywiscie jest).
                    Uważam, że bardziej można człowiekowi pomóc, niwelując słabe punkty, niż
                    opowiadając o nich. Jeśli robię samą analizę, nadal zostawiam człowieka z jego
                    problemami.
                    Oczywiście, jeśli ktos bardzo się uprze na samą analizę, też jej się podejmę.
                    Po odpowiednio długim zniechęcaniu :)
                    • ewa-vei Re: ewa-vei 06.02.04, 12:11
                      czyli robisz to, czego szukam:) chce sie pozbyc tego, co mam zle i wzmocnic
                      dobre- jak Cię odnaleźć? Moze inof na priw? na adres ewa21@poczta.fm
                      • ewa.gs Re: ewa-vei 06.02.04, 12:14
                        zapraszam na ewa.gs@gazeta.pl
    • dzika_roza czy mozna? 06.02.04, 11:16
      czy mozna prosic? :)
      ja-urodzona 13.12.81, nie bardzo wiedzaca co po studiach:) a on 31.08.77.
      serdecznie pozdrawiam:)
      • ewa.gs Re: czy mozna? 06.02.04, 12:13
        13.12.1981
        zasadnicza, konkretna, z zasadami, odpowiedzialna, silna. Ja też nie wiem, co
        powinnaś robić po studiach :)
        31.08.1977
        oryginalny, chętny do pomocy, wyobraźnia. Trudności z wyrażaniem uczuć,
        emocjonalny.

Tak naprawdę to nie czuję, żebym miała rację w tym co napisałam. Coś mi
        podpowiada, że wygląda to inaczej, bo inne cyfry portretu to zmieniają. W obu
        przypadkach.
        • dzika_roza Re: czy mozna? 06.02.04, 12:15
          czy jakies informacje bylyby pomocne?
          i dziekuje:)
          • ewa.gs Re: czy mozna? 06.02.04, 12:17
            bez rozpatrzenia całego portretu, drobne informacje nie pomogą. Chyba muszę Cię
            więc zostawić z taką pół-informacją, wybacz.
    • nomisia Kolejne pytanie 06.02.04, 14:08
      Pani Ewo,
      Co mogłaby Pani napisać o osobie urodzonej 07.05.1978 godz. 23.30 (mam na imię
      Monika) oraz 30.04.1978 (Hubert)??? Może również dwa słowa o tym co mówi
      numerologia o dopasowaniu osób urodzonych w tych dniach???
      Mam nadzieję, że jeszcze zdążyłam :) Z góry dziękuję i pozdrawiam!
      Monika
      • ewa.gs Re: Kolejne pytanie 09.02.04, 09:15
        07.05.1978
        analityczny, bystry umysł. Nieufność. Chodzenie i myślenie własnymi drogami.
        Rozkładanie ludzi i zdarzeń na czynniki pierwsze.
      • ewa.gs Re: Kolejne pytanie 09.02.04, 09:19
        30.04.1978
        nerwus. Szuka wrażeń. Wolność jest dla niego priorytetem, nie znosi ograniczeń.
        Energiczny. Nie ma przeszkód nie do pokonania. Lubi wyzwania.
    • wed to ja również poproszę 07.02.04, 17:13
      właśnie mi znajoma pokazała Twoj wątek i jej analiza wygląda na całkowicie
      trafną!. Wiec jesli nie byłby to kłopot, ciekaw byłbym także swojej -
      18.04.1978.

dziekuje i pozdrawiam.
      d.
      • ewa.gs Re: to ja również poproszę 09.02.04, 09:09
        18.04.1978
        wrażliwy, emocjonalny, zmienne nastroje. Empatia. W związkach umiesz być czuły.
        Pomocny. Myślisz własnymi torami. Masz skłonności do uzależniania się w
        związkach. POtrzebujesz aprobaty.
        pozdrawiam
        Ewa G
        • gravka Re: to ja również poproszę 10.02.04, 14:19
          ja ur. 5 03 72 mój mąż 9 02 70 ale głównie interesują mnie nasze dzieci syn
          24 04 94 ,córki 18 10 01,19 03 03 ;proszę o kilka słów
          • ewa.gs Re: to ja również poproszę 10.02.04, 14:42
            Dzieci:

24.04.1994
            wibracja mistrzowska 33, tj. wibracja miłości. Domator, spokojny, ceni rodzinne
            ciepło, lubi zwierzęta. Artystyczna dusza. Niezbyt wymagający w stosunku do
            siebie. Nieco leniwy. Opiekuńczy, dobry. Pławi się w przyjemnościach życia.
            Niezbędna mu do życia jest akceptacja. Chce być lubiany. Zazdrosny.
            Tu druga możliwość - może być tez negatywną szóstką. Jesli ten opis nie pasuje,
            do tego właśnie będzie w życiu dążył.
            18.10.2001
            te cechy wciaż jeszcze się u niej rozwijają... Jej baza numerologiczna -
            stabilna, odpowiedzialna, uważna, konsekwentna, pracowita, kiedyś będzie pewnie
            musiała popracować nad wyrażaniem uczuć. Sprawiedliwa. Może mieć humorki.
            19.03.2003
            ciężko powiedziec cokolwiek o tej kombinacji bez analizy wszystkich danych.
            Tutaj zależy to bardzo! od reszty portretu.

Wy:
            05.03.1972
            bystra, inteligentna, ale też nerwowa, niespokojna, walczysz ze zmiennymi
            nastrojami. Robisz wszystko naraz i trudno Ci coś skończyć. Wolność myślenia i
            działania jest dla Ciebie niezwykle ważna.

09.02.1970
            równie trudno przeanalizować bez reszty danych, jak u córki. Bardzo zmienna
            kombinacja w zależności o reszty portretu.

pozdrawiam
            Ewa G.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka