Dodaj do ulubionych

wrozka Wielgoradesz-super

30.04.04, 20:47
Bylam u wrozki Wielgoradesz,stawia karty doskonale, szcegolnie na zdrowie,
polecam, sprawdza sie to co przepowiada,zaiteresowalam sie nia w programie
ezoterycznym w ITV, wystepuje w soboty.Zainteresowanym moge podac telefon.
Pozdrawiam F.
Obserwuj wątek
    • wiktoria2222 Re: wrozka Wielgoradesz-super 01.05.04, 10:18
      Hej Prosze Cie o podanie nr telefonu, gdzie ta wrózka przyjmuje i czy wróży
      przez telefon, i ile kosztuje. wazne jest dka mnie tez czy podaje dosc
      konkretne terminy spelnienia wróżb. pozdrawiam
      • fortes Re: wrozka Wielgoradesz-super 01.05.04, 11:41
        witaj,
        wrozka przyjmuje na Ursynowie podaje nr tel.641-82-21,
        najlepiej jak porozmawiasz z nia prze telefon,jest bardzo kontaktowa,
        a potem sama podejmiesz decycje .
        powodzenia F.
    • mform72 Re: wrozka Wielgoradesz-super 19.09.23, 12:53
      Czy ktoś wie coś na temat, na którym cmentarzu znajduje się grób Pani Cecylii Wielgoradesz? Koleżanka mi mówiła, że ktoś jej powiedział, że w województwie kujawsko-pomorskim, że to rodzinne strony Pani Cecylii. Nic więcej nie wiem. Bez powodzenia szukałam przez wyszukiwarki grobów. Napisałam ze dwa lata temu mail do koleżanki Pani Cecylii na babayaga1313@gmail.com Nie dostałam odpowiedzi. Odkryłam fundację im. Cecylii Wielgoradesz, nie mam pojęcia czym jest, czym się zajmuje dokladnie. Rzeczywiscie widnieją w różnych państwowych spisach. Internetowych aktualnych i poważnych wzmianek brak, są jak widmo. Ponad rok temu napisałam też do tej fundacji mail, też ale pozostał bez odpowiedzi. O co chodzi?! Dlaczego nikt mi nie odpisuje?! Przecież osób zmarłych nie obejmuje ustawa o ochronie danych osobowych, nie ma żadnego Rodo w stosunku do osób zmarłych. Prawo jest takie, że o miejscu pochówku jakiejkolwiek osoby publicznej lub prywatnej można się dowiedzieć. Ja chcę wiedzieć gdzie jest pochowana wróżka u której kiedyś sobie wróżyłam, u której mi się wszystko sprawdziło i którą bardzo dobrze zapamiętałam. Poza wszystkim, to też była bardzo dobra wspaniała osoba. Mam przecież prawo pójść na cmentarz, zapalić znicz.
      Myślę, że fundacja im. Cecylii Wielgoradesz, na pewno powinna wiedzieć w jakiej miejscowości spoczywa ich patronka, dobrodziejka, jak rozumiem na logikę na pewno zajmują się Jej grobem? Natomiast ja i pewnie nie tylko ja, chciałabym mieć informację gdzie spoczywa Pani Cecylia. Chcemy mieć możliwość pochylenia w podziękowaniu głowy nad grobem tej Wspaniałej Osoby jaką była Pani Cecylia.
      Proszę forumowiczow o pomoc! Może ktoś coś wie, proszę napiszcie tu w tym temacie.
      • lojka8 Re: wrozka Wielgoradesz-super 18.10.23, 12:26
        Szkoda mi wróżki Wielgoradesz, taka osoba powinna żyć! Wielka wiedza odeszła, dar, serce! To była jedna z najprawdziwszych wróżek, z darem, sercem, uśmiechem, to wszystko było szczere prawdziwe. Też wiele razy się zastanawiałam gdzie jest pochowana. Z tą fundacją im. Cecylii Wielgoradesz to coś dziwnego, niby istnieje bo jest zarejestrowana, aktywna w rejestrze, ale strona się nie wyświetla, fanpage wymarły wisi i straszy, na nr komórki i stacjonarnego się nie można dodzwonić.
        Ta fundacja zarejestrowana jest w miejscowości Koneck, woj. kujawsko-pomorskie, pow. aleksandrowski. Może by zadzwonić do urzędu gminy zapytać o tą fundację? Można też zadzwonić do parafii, może Pani Cecylia (imię jest prawdziwe: Cecylia, nazwisko: Petryk. Podobno gdzieś słyszałam, że jak stała się znana pod pseudonimem Wielgoradesz zmieniła sobie nazwisko na Wielgoradesz, ale to chyba tylko była plotka w każdym razie ja bym pytała po nazwisku a jeśli nie to Wielgoradesz) lub jest pochowana na tamtejszym parafialnym cmentarzu.
        To prawda, że odnośnie osób zmarłych nie obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych, nie ma żadnego rodo, więc można zapytać i mają obowiązek udzielić odpowiedzi o miejscu pochówku.
    • anna.fi Re: wrozka Wielgoradesz-super 01.11.23, 12:57
      Pamiętam zawsze, dziś tylko wspominam. Wspomnienie w Dniu Wszystkich Świętych.
      Pani Cecylia Wielgoradesz była wybitną postacią środowiska wróżbiarskiego, bardzo dobrą prawdziwą wróżką. Nie chodzi o procenty sprawdzalności, pod tym względem była jak inne dobre uczciwe wróżki-bywała omylna. To ludzkie. Wprawdzie Pani Wielgoradesz nie miała wielu złych opinii, ale bywali i niezadowoleni, natomiast nieliczni. Bo tak jest. Nie istnie wróżka idealna. Zapominają o tym – ludzie-nieludzie - korzystający z usług wróżek później anonimowo je linczując. Ludzie-nieludzie. Ich mi nie żal. Skoro przyszłość można przewidzieć lub istieje przeznaczone, to znaczy, że „góra” wiedziała jakimi są osobami. Brak docenienia wróżki i jej starań oraz brak zobaczenia możliwości i skorzystania z nich również jest wpisany w przeznaczenie. Człowiek uczy się całe życie. Każde doświadczenie uczy, z tym, że nie każdy umie z tego skorzystać. Wróżby nie są dla każdego. Każdy musi trafić na swoją wróżkę.
      Miałam wielkie szczęście mieć kontakt z Panią Wielgoradsz, było to cztery niezapomniane razy. Dwa razy gdy nie była jeszcze tzw. sławna. Raz -u szczytu Jej popularności. Raz –podczas Jej choroby, pod koniec Jej życia. Cztery ważne i potrzebne wróżby do których wracam w różnych momentach swojego życia. Dziękuję Ci wróżko Wielgoradesz! Wielkaradość, zaszczyt było Cię poznać! Twoja nieobecność-Wielkaprzykrość.
    • zimowyogrod Re: wrozka Wielgoradesz-super 01.11.23, 15:14
      Też chcialaby wiedzieć gdzie jest grób Pani Cecylii. Kto dba, czy ktoś dba, jak teraz wygląda grób?! Na żaden z numerow fundacji nie można się dodzwonić. Słyszałam, że Pani Cecylia miała siostrzenice. Może ona prowadzi tą fundację? Ta sama lokalizacja co adres fundacji i osobę znalazłam na stronie bylinyszymanscy.prv.pl

Jakbym zakładała fundację to bym napisała o patronie, poinformowałabym do publicznej wiadomości gdzie patron jest pochowany! To jest w porządku do osób, które znały Panią Cecylię. Nie zrobili tego i to jest dziwne. Brak szacunku! Założyli fundacje o której nic nie wiadomo. Kontaktu żadnego, info żadnego. Niepoważne!
      Coś słyszałam, że Pani Cecylia przyjaźniła się z Klarą Olszewską tarocistką (obecnie prowadzi hodowlę kotów) i mamą Pani Olszewskiej. fb /astro.klara albo fb jej mamy /jadwiga.kalmus
      Ja nie mam fb, nie mogę napisać. Do parafii w Konecku dzwoniłam, stacjonarny numer jaki znalazłam jest nieaktualny.
      • kocia84 Re: wrozka Wielgoradesz-super 01.11.23, 23:54
        Dziewczyny, rozumiem Waszą frustrację, też sprawdzałam w grobonet ;/ Przez około półtora roku nic. Na dłuzszy czas opuściłam. Dziś po przeczytaniu forum weszłam, znalazłam. Na pewno wcześniej nie było tego cmentarza. Pani Cecylia Wielgoradesz jest pochowana w Ciechocinku na parafialnym cmentarzu przy ul. Wołuszewskiej.
        Lokalizacja grobu
        sektor: U, rząd: 2, nr grobu 29.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka