michalina7777
27.10.11, 17:42
Kochani Forumowicze
Wstąpiłam tu na chwilkę ,gdy miałam trochę wolnego aby zaoferować swoją pomoc i wsparcie kartami Tarota i anielskimi.Obowiązki niedługo wzywają.Wszyscy którzy wysłali do mnie pytania dostaną odpowiedz.Innych proszę już od tej pory o to aby oczywiście modlili się za nieszczęśliwych ludzi ,ale też proszę o zaprzestanie nadsyłania pytań przez nowe osoby.Wierzę w to ,że znajdziecie inne wróżki ,które będą chciały Wam pomóc z przyjemnością.Wystarczy poszukać.Dziękuję tez wszystkim tym ,którym mogłam odpowiadać na pytania.To dla mnie zaszczyt Drodzy Państwo ,że obdarzyliście mnie zaufaniem i że mogłam brać udział ,chociaż malutki w Waszym życiu.Niektórzy pytają mnie o stronę w internecie ,o gabinet na moim mailu .Jeśli ktoś z Was ma do mnie trafić to trafi .Los postawi nas sobie na drodze.Nie jestem tu dla reklamy ,pseudonim tez mam zmieniony.Życzę też Wam abyście jak najrzadziej a nawet wcale nie musieli korzystać z usług wróżek,,żebyście byli szcześliwi i pewni swojej zyciowej ściezki.Ja sobie wtedy znajdę inne zajęcie -chociaż bardzo kocham Tarota ,ale bardziej marzę o zadowolonych i szczęśliwych ludział wokół mnie.Pozdrawiam serdecznie