Dodaj do ulubionych

Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś?

IP: *.centertel.pl 31.10.11, 19:03
byl ktos z Was u tego jasnowidza?i co sadzicie?co uwazacie?sprawdzilo sie u Was?

Obserwuj wątek
    • Gość: EVI Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 11:42
      PODBIJAM TEMAT,MOŻE JUZ BYAŁS WYBIERAM SIE TAM..
      • Gość: ja82 Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-BYŁAM!!! IP: *.centertel.pl 17.11.11, 19:24
        Witam,sympatyczny ten jasnowidz,bardzo sie balam ale pomyslalam czemu by nie sprobowac i zaryzykowalam i poszlam aby mi powrózyl,kazal mi 3x rozlozyc karty,co do przeszlosci-czytal z kart i mowil,przeszlosc sie zgadzala,nie pomylil sie,co do przyszlosci-to pol na pol,w zyciu zawodowym pojawily sie problemy,natomiast co do zycia prywatnego chyba sie pomylil,nie sprawdza sie,ale wizytę u tego pana wspominam bardzo miło!co do ceny to kazdy placi tyle na ile moze,na ile go stac!polecam
        • Gość: EVI Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-BYŁAM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.11, 15:58
          dziękuję Ci za odp.:)
          Jade jutro, zdam relacje:)
          • Gość: Johny Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-BYŁAM!!! IP: *.igloonet.pl 29.11.11, 20:22
            Czy to prawda ze zmarł kilka dni temu ?
            • Gość: iksińska Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-BYŁAM!!! IP: *.centertel.pl 04.12.11, 08:57
              tak,tez slyszalam,ze zmarl,niestety:(
              • Gość: aaaa Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-BYŁAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.12, 19:37
                To nie prawda byłam u niego dzisiaj i ma się naprawdę dobrze. Zastanówcie się nad tym co piszecie bo w takich przypadkach powinniście mieć 100% PEWNOŚcI
                • gazeta_mi_placi Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-BYŁAM!!! 12.05.12, 22:02
                  Może zmartwychwstał?
    • Gość: Rafal Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 19:17
      witam. powiem tak we wróżby nigdy nie wierzyłem i mam takie zdanie że każdy pracuje sam na swój los, ale byłem u tego pana mogę powiedzieć że naprawdę duża większość się sprawdziła co mi powiedział, czas pokarze co jeszcze się sprawdzi. mówię szczerze że nawet nie myślałem po wyjściu od tego pana o wróżbach.Ale mogę powiedzieć że poczułem się dużo lepiej po wyjściu od niego. Jeśli ktoś np. ma jakiś problem albo czuje się zagubiony może pomóc ta wizyta u tego pana. Szczerze mówię byłem w okolicy u znajomych za ich namową poszedłem czysto spontanicznie. Wybór należy do każdego z nas.
      • Gość: aga Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 12:30
        A czy ten pan wróży także przez internet? Jakieś namiary można na niego dostać? Jeżeli tak to poproszę na maila: kociaczek3@poczta.onet.pl
    • Gość: gość Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 13:06
      może też sie wybiore bo mam blisko...ale jak tam do niego trafic ? chociaz jakies imie ktos by podał...jakos glupio mi chodzic po domach i pytac sie o jasnowidza...jeszcze mnie ludzie pogonią :) zna ktos chociaz ulice ???
    • Gość: gość Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.13, 10:27
      Witam, ja byłam wczoraj i opowiedział mi całe moje dzieciństwo i inne rzeczy, które mi się sprawdziły warto sie do niego wybrać i dowiedzieć się ciekawych rzeczy o swoim życiu. Pan jest bardzo miły, as rozmowa z nim to przyjemność :-)
      • Gość: hm Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 11:08
        Jak się do niego dostać, jak do niego trafić i jaki jest koszt wizyty? Trzeba się umówić na wizytę?
        • Gość: gość Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.13, 12:32
          Witam, ja byłam wczoraj droga od Lipnicy murowanej nie jest taka łatwa, ale od stacji w Lipnicy kieruj się 500 metrów pod szkołę tam jest parking, wiec samochód można zostawić, a potem jest tam taka leśna ścieżka w głąb lasu, idziesz do góry i po prawej stronie jest jego drewniany dom, na wizyty nie trzeba się umawiać a koszt to co łaska, jak to się potocznie mówi. Ja się dowiedziałam wielu ciekawych rzeczy o moim życiu i za kilka lat na pewno tam wstąpię
          • Gość: hm Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 13:15
            Ale on kładzie karty czy jest jasnowidzem? W temacie jest jasnowidz, a w postach, że kładł karty. Chyba że robi to i to :-)
            • Gość: gość Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 15:18
              A czym to się różni, bo on rozkłada karty trzy razy i wszystko powoli opisuje, przeszłość, przyszłość itp :-)
              • Gość: hmm Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 16:05
                Tym, że jasnowidz nie potrzebuje kart tylko mówi jakie obrazy widzi w swojej głowie.
                • 3scorpion666 Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? 22.08.13, 16:24
                  Niektórym jasnowidzom karty pomagają się skupić.
                  Obecność klienta może rozpraszać, jasnowidz też tylko człowiek, może być np. wstydliwy, skrępowany tym, że klient na niego patrzy i ocenia, a najczęściej jest tak, że odbiera się myśli klienta (np. "co za koszulka, mógłby pójśc do fryzjera, a może uciec i nie zapłacić :)" etc. )Oczywiście, nie mówi się o tym klientom, bo ludzie najczęściej są przerażeni kiedy dowiadują się, ze ktoś odczytuje ich myśli... Uważają, że myślenie - to ich najintymniejsza sfera, gdzie nikt nie ma dostępu, myślę sobie, co chcę.... Miło się uśmiecham do kogoś, a w myslach: a niech cie szlag trafi. Niestety, jasnowidz to wszystko odbiera.... A więc karty pomagają nie patrzeć na klienta i nie "słuchać " jego myśli :)))
              • dar124 Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? 24.09.13, 14:13
                można poprosić o jakieś namiary na tego wróża? adres, albo numer telefonu?
              • meg_46 Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? 22.07.15, 21:16
                Czy był ktoś u tego Pana w tym roku?
    • Gość: AAA Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? IP: *.rwd.prospect.pl 30.12.13, 14:30
      Witam mógłby mi ktoś dokładnie wytłumaczyć jak dojechać do tego jasnowidza?? Dziękuję z góry za odpowiedź
    • marcinkowskam1982 Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? 21.09.19, 13:52
      Witam czy ma ktoś jakiś kontakt albo wie gdzie ten pan wróży ? I czy jeszcze wróży ktoś coś wie?
    • agrentowy4321 Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? 04.03.23, 21:15
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: Jasnowidz z Lipnicy Murowanej-był ktoś? 25.04.23, 06:30
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka