Dodaj do ulubionych

Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawiercia

IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.11, 20:01
Czy ktos był na wróżeniu u Pana Marka Szwedowskiego w Zawierciu ? Czy sa osoby, ktorym sie cokolwiek sprawdziło ? W necie nie widze żadnych opinii na ten temat poza szczątkowymi i nic nie wnoszącymi do tematu. Bede wdzieczna za jakiekolwiek info na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ona Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawierc IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.11, 13:58
      Nikt nic nie wie ? a może jednak...
    • Gość: gość Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 22:53
      Ja byłam,ale już dawno i nic się nie sprawdziło,chodziło o faceta, mówił,że będziemy razem,a on już jest żonaty około 7 lat,więc nie polecam.Bardzo trudno go zastać.
    • Gość: Ona Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.12, 16:29
      Mnie nic sie nie sprawdziło. Pytałam sie o dwie sprawy bardzo wazne dla mnie. Niestety obie sprawy potoczyly sie zupelnie inaczej niz powiedzial to p.Szwedowski. Zresztą totalne zaskoczenie dla mnie bo nie tego sie spodziewalam wg kart. Owsze...bardzo malo bierze za karty ale dla mnie wogóle nieskuteczny.
      I znowu jest tak, że jednym sie zgadza a drugim wogóle nie.
    • Gość: Ala Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 19:01
      Tak,znaczna większość to prawda.
    • Gość: ? Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 17:59
      ten Pan to Jasnowidz, czy wróz? Ktoś tu pisze, że "czyta z kart", a w wątku, że jasnowidz?
      • forrest10 Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier 22.09.23, 08:54
        Można prosić o kontakt do Pana Jacka?
      • forrest10 Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier 22.09.23, 08:54
        Można prosić o kontakt do Pana Jacka?
    • Gość: Małgorzata Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier IP: *.dynamic.mm.pl 15.04.14, 08:38
      Wiele lat temu byłam u Marka Szwedowskiego. Bardzo pomógł mi w pewnej sprawie. Na podstawie zdjęcia zmarłego ojca potrafił powiedzieć, co się wydarzyło, opisać dokładnie miejsce, przebieg wydarzenia i wygląd sprawców.. To wielki fenomen, ma wielki dar jasnowidzenia, potrafi zajrzeć do przeszłości, przenieść się w czasie i opisać zdarzenie.. Wiem, że niechętnie prognozuje przyszłość, bo tę można kształtować..
    • Gość: gość Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier IP: *.dynamic.mm.pl 15.04.14, 08:42
      chyba zapłaciła Ci za reklamę albo to Ty nią jesteś..Wróżek się namnożyło a to same debilki żerujące na naiwnych. Marek Szwedowski to potęga jasnowidzenia, tak jak i Jackowski z Człuchowa. Innych w Polsce nie ma.
      • jolantasobik Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier 07.02.20, 07:06
        A wg. mnie najlepszy jest p. Jarek Warchocki z Łodzi Sprawdza się wszystko, ale czasem dłuzej się czeka niz mówił.
    • minoletka Re: Zapytanie o jasnowidza Szwedowskiego z Zawier 09.05.22, 20:17
      Ma ktoś numer do tego ezoteryka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka