Dodaj do ulubionych

Aida Kosojan - Przybysz

IP: *.mokotow.waw.pl 29.12.11, 12:23
Zapewne wątek ten był wielokrotnie poruszany bo Aida Kosojan-Przybysz jest bardzo znana, ale mam możliwość spotkania się z nią i zastanawiam się czy warto - mam wiekle obaw.
Słyszalam wiele pozytywnych opinii, ale negatywne również. A jakie jest Wasze zdanie? Polecacie czy odradzacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: rafi Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 12:40
      Umówiłaś się to sama będziesz wiedziała, czy warto. Ten wątek moim zdaniem jest po to aby przypomnieć o Pani Aidzie, bo dawno nie było jej w TV.
      • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 29.12.11, 13:02
        ten wątek jest dla mnie osobiście - nie jestem reklamodawca Aidy

"przecjechałam się" na rozmowie z wróżką i dlatego zastanawiam się czy dac sobie spokój z tym tematem

Znajoma namawia mnie bo była - ale ja mam opory (przez poprzednie doświadczenie) i dlatego interesują mnie opinie innych osób
        • Gość: gość2 Jaka cena? IP: *.aster.pl 29.12.11, 13:23
          Czy to prawda, że wizyta u Aidy kosztuje 500 zł?
          • Gość: . Re: Jaka cena? IP: *.mokotow.waw.pl 29.12.11, 14:24
            słyszalam o 400-600 zł

Nie chodzi tu jednak o cenę tylko o to jakie ludzie mają doświadczenia wzw. z taką wizytą
            • Gość: gosc2 Re: Jaka cena? IP: *.aster.pl 29.12.11, 14:47
              A jednak... przepraszam, ale to nie jest normalne...
              Bez względu na dar jaki posiada i skuteczność, to mimo wszystko jest elitarne...
              Dobry PR i marketing, radio, telewizja i stawka jest horrrrendalna...

Ale oczywiście każdy ma wybór, kto chce to idzie, kto nie chce lub go nie stać po prostu tego nie zrobi...
              • Gość: alamant Re: Jaka cena? IP: *.lublin.mm.pl 29.12.11, 19:13
                opinie ,no trudno powiedziawszy oczekiwałam czegoś innego , mało się dowidziałam .Mm niedosyty .Bierze 400zl za 45min . Wybór należy do każdego z nas
                • Gość: klientka Re: Jaka cena? IP: *.inowroclaw.mm.pl 29.12.11, 20:43
                  ale Was naciągnęła....
                  • Gość: a Re: Jaka cena? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.11, 20:57
                    nie warta jest tej kasy-słucham jej w telewizji czy radiu to ona bardziej psychologią jedzie niż magią czy wróżbami
                    • Gość: psycholog Re: Jaka cena? IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.11, 21:13
                      Byłam. jeśli chodzi o sprawy zdrowotne, to bardzo się zna. Reszta raczej też, z tym , ze rozpraszają ją watki poboczne. A to nie reklama, bo zapisy są 2 razy w roku i wciągu kilu godzin już nie ma wolnych miejsc.
                      • Gość: . Re: Jaka cena? IP: *.mokotow.waw.pl 02.01.12, 09:27
                        Właśnie o takie opinie mi chodziło - rzeczowe.

Bardz Was proszę, jeżeli ktos z Was jescze był u Aidy podzielcie się wrażeniami. To dla mnie bardzo ważne. Mam bardzo powazny problem osobisty i chciałabym go powierzyć własciwej osobie. Aida robi na mnie dobre wrażenie, ale na forum opinie są różne (często od tych co nie byli). Interesuja mnie tylko opinie osób, które były u niej na wizycie.
                        • Gość: kasiula Re: Jaka cena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 15:47
                          Ja byłam u aidy trzy razy. Sprawdziło mi się 90 proc. dodając, że wiedziała o mnie wszystko, wiedziała jak będzie miał na imię mężczyzna, którego spotkam i jak się potoczy nasza znajomość. W ogóle jej nie uwierzyłam. Wiedziała, kiedy urodzę swoje dziecko (podała mi miesiąc) i że to będzie syn. dokładnie wszystkiego nie pamiętam, ale byłam u naprawdę wielu wróżek i to jest na pewno TA, która ma dar największy. Bardzo ciekawe doświadczenie.
                          • Gość: . Re: Jaka cena? IP: *.mokotow.waw.pl 04.01.12, 14:16
                            Moja koleżanka ma podobne odczucia. Mówiła, ze wizyta trawała ok. 40-45 min
                  • Gość: Student z Kijowa Re: Jaka cena? IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 13:19
                    zgadza sie cwana naciagaczka.Fantazja ormianska a a gruzzinske biznesowe podejscie!!!!!!A głupich i naiwnych nie brakuje!Płaccie Polacy bo tam na Kaukazie tak naiwnych nie znajduje.A dlaczego to ona nie podda się weryfikacji przed StowarzyszeniemSceptyko na Uniwersytecie Londynskim!?
                • Gość: Alutka58 Re: Jaka cena? IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.12, 12:08
                  Każdy ma prawo zaspokoić swoją ciekawość! Ale czy warto?Drugi raz chyba się nie zdecyduję,ale nigdy nie mów nigdy!
                  • Gość: alutka1958 Re: Jaka cena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 19:57
                    Zdecyduje sie prawdopodobnie jeszcze na wizyte u Aidy,jej wizje potwierdzaja sie po pewnym czasie
          • Gość: Ormiaszka Re: Jaka cena? IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 13:09
            Tak i więcej-b.droga.Lepiej za 20 zl. Ci cyganka tez to powie.Ona sama nie wie czy jest gruzinką czy ormianką a jak wiemy to te dwie nacje się nie znoszą!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: HA Re: Jaka cena? IP: *.lomza.vectranet.pl 02.11.12, 19:50
              Jest Gruzinką i Ormianką (ojciec Ormianin, matka Gruzinka)
              A jak wiadomo serce nie sługa - krew nie woda.
              Tak samo Polak czy Polska wybiera sobie Ciemnoskórego/ą partnera/kę...
              Życie pisze różne scenariusze.
              Trochę więcej szacunku by się przydało!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.profibernet.dk 04.01.12, 20:21
      Czy mozesz podac nr do niej? W internecie nie ma jej strony, kiedys byla chyba - aida.one.pl, teraz serwer nie dziala. Sa jakies numery podawane w innych watkach na forum, ale wpisy sa stare. Ty na pewno masz aktualne dane. Pozdrawiam :)
      • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 05.01.12, 08:25
        22 826 71 43, 0 602 358 649 wtorki 11-14
        • Gość: agata Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.play-internet.pl 06.01.12, 19:24
          Cześć, czy mogłabyś mi odpowiedzieć ile mniej więcej czasu czeka sie na "wizytę"? i czy jak zadzwonię we wtorek to od razu dostanę jakiś termin?dziękuję bardzo za odpowiedź.Pozdrawiam.
          • Gość: gabi Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.146.170.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.01.12, 22:26
            JA DZWONIŁAM KILKANASCIE RAZY I ZA 3TYG .BYŁAM U AIDY .WARTO CZEKAC !
            • patrz.w.obiektyw Re: Aida Kosojan - Przybysz 06.01.12, 23:16
              Gość portalu: gabi napisał(a):

> JA DZWONIŁAM KILKANASCIE RAZY I ZA 3TYG .BYŁAM U AIDY .WARTO CZEKAC !

a czy ona wróżby na odległość? Za daleko mi do niej jechac, o ile się orientuję, mieszka w warszawie...?
              • patrz.w.obiektyw Re: Aida Kosojan - Przybysz 06.01.12, 23:19
                patrz.w.obiektyw napisał:

> Gość portalu: gabi napisał(a):
                >
                > > JA DZWONIŁAM KILKANASCIE RAZY I ZA 3TYG .BYŁAM U AIDY .WARTO CZEKAC !

a ile zapłaciłaś i jakie masz odczucia powiedz coś więcej. Ostatnio wróżyła mi jedna wizjonerka ale przez net i przyznam, że jest niezła, nabrałem smaku..chcę wiedzieć czy się potierdzi u Aidy
              • Gość: gabi Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.146.27.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.12, 12:46
                AIDA NIE JEST WRÓŻKA TYLKO WIZJONERKOM .U NIEJ NIE MA KART !DLA AIDY KARTAMI SĄ TWOJE OCZY .
    • Gość: gabi Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.146.249.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.01.12, 15:03
      Pani AIDA to wspaniała Wizjonerka .Wszystko sie sprawdza !trzeba byc cierpliwym .Po wizycie dostałam takiego ;kopniaka; że zobaczyłam że słonce swieci.
      • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 09.01.12, 13:16
        Co raz bardziej przychylam się do wizyty u Aidy. Kolezanka mnie juz zapisała późną jesienią ale dopiero na m-c luty
        • Gość: mardzannna Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.lublin.mm.pl 09.01.12, 14:44
          Tak czeka się do pól roku .P Aida mówi datami , terminami , które nie zawsze się sprawdzają .Bardzo czeto mówi o rzeczach dla nas nie ważnych.Nie wróży przez neta ,ona tak jakby czyta z naszych oczu ,siedzisz przednia kładziesz race przez moment na stole i ona zaczyna wizje .Czas bardzo szybko ucieka , wiec radze jej przerywać ,bo to tylko 45min .
          • Gość: .kamelcia Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: 212.180.168.* 09.01.12, 23:24
            "P Aida mówi datami , terminami , które nie zawsze si ę sprawdzają .Bardzo czeto mówi o rzeczach dla nas nie ważnych"
            Jeżeli możesz to proszę wyjaśnij co miałaś dokładnie na myśli, bo nie do końca zrozumiałam.
            • Gość: kasia Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 11:33
              może ja napiszę: akurat mi daty się sprawdziły. Ale czas może się przesuwać. Mówi co widzi. No idziesz zapytać czy on kocha, a ona Ci mówi o tym, że będziesz miała dom... Więc musisz przerwać i zapytać: "A co z nim".
              Pewnie ma jakieś wizje nie do końca związane z tym, co chcemy. Ale gdy zadajesz precyzyjne pytanie- odpowiada.
          • Gość: meg Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.pulawy.powiat.pl 27.12.12, 12:16
            Czy ma Pani może kontakt do Aidy?
            • Gość: małgośka Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.as13285.net 27.12.12, 20:40
              niestety nie mam. mieszkam, tak jak mi "wywróżyła" za granicą /od 9.5 roku w Manchestrze/ Postaram się dowiedzieć.wtedy napiszę na forum. Ps. Faceta też mi wywróżyła ,dłuuuugo już jesteśmy razem. Siedzi za mną właśnie i drapie mnie po plecach. pozdrowienia z MANCHESTERU
          • Gość: @@@ Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: 212.180.168.* 14.01.14, 20:21
            A czy możliwe żeby dobrze opisała człowieka, który będzie dla nas ważny np. pod względem wyglądu czy okoliczności spotkania go na naszej drodze ale pomyliła pierwszą literę imienia tzn. podała zupełnie inną. Mam takie wrażenie, ze coś takiego mi się przytrafiło. Przyznam, ze mam mętlik w głowie.

• Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 13.01.12, 10:09
      Dziękuję za opinie. U Aidy jeszcze nie byłam, więc cały czas monituje rozwój tego wątku i z pewnością ucieszy mnie każda Wasza nowa wypowiedź.
      • Gość: sasza Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.12, 13:31
        W ciągu ostatnich 2 lat moje życie totalnie się skomplikowało. Od tego czasu szukałam porady u wielu wróżek i z czystym sumieniem powiem, że Aida jest jedyną, do której wracam. Reszta to totalna pomyłka, w większości tarocistki-samouki. Faktycznie Aida operuje datami, imionami osób, które istnieją w moim życiu, przez co jest wiarygodna. Dokładnie opisuje teraźniejszość. Zapytała mnie ostatnio: "kim jest Małgorzata?" Ja na to: "to moja siostra" Aida: "czarne chmury się nad nią zbierają, będzie potrzebowała Pani pomocy i wsparcia"... następnego dnia moja siostra poinformowała nas, że wyprowadza sie z dzieckiem od męża i tak się stało, z resztą teraz najprawdopodobniej się rozwiodą. Takich przykladów mogłabym podac mnóstwo, ale nie wystarczy mi miejsca w tym wątku :)) Zauważyłam też, że jeśli postępuję zgodnie z jej radami to wszystko układa się po mojemu, a jeśli zrobię coś odwrotnie, tak jak ostatnio, to później wszystko się miesza i muszę odkręcać własną głupotę. Warto tuz po wizycie zanotować sobie wszystko co się pamięta, bo to ulatuje z głowy. Ja zawsze mam przy sobie zdjęcie osoby, o którą chcę zapytać. Każdy może się zapisać na wizytę, to nieprawda, że chodzą do niej tylko celebryci. Dla mnie 400 pln to również niemały wydatek, ale nie żałuję żadnej złotówki. 3 razy powiedziała mi, że wyjdę za mąż i urodzę dziecko, więc mam po co żyć :))
        • almanachy Re: Aida Kosojan - Przybysz 19.01.12, 15:14
          Każdy ustala stawki jak chce. Jenak 400 zł to naprawdę dużo. Wiele jej daje popularność, egzotyczna uroda, historie rodzinne, o których opowiada często w mediach. To wszystko sprawia, że ma specyficzny wizerunek, trochę czarodziejki, kogoś niezwykłego, a to z kolei przekłada się na reakcje ludzie. U niej będzie przełom. Tymczasem jasnowidz jak każdy inny, tyle że ładny.
          • Gość: sasza Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 19:54
            Zgadzam się z Tobą, almanachy, że wiele dała jej popularność. Ale ta popularność nie wzięła się znikąd. Jeśli podczas wizyty Aida mówi mi takie szczegóły z mojego życia, że nie ma siły, żeby wydedukowała je tylko na podstawie mojej smutnej miny, to warto się nad tym zastanowić. Wszystkie tzw. wróżki, mówią raczej bardzo ogólnie, bo tak jest bezpiecznie i po zapłaceniu 150 pln nie wrócisz do niej pod drzwi z pretensjami, bo przecież uprzedzała Cię, że niska blondynka źle Ci życzy , a Aida powie Ci dokładnie albo jak wg niej ma na imię ta kobieta albo na jaką literę to imię się zaczyna i skąd możesz ją znać. Zanim jeszcze zdążyłam otworzyć usta, napisała na kartce pierwszą literę imienia mojego partnera i nie pomyliła się !!! To samo z resztą zrobiła wcześniej z jego nazwiskiem i miesiącem urodzenia !!!!! To nie jest przypadek. Tak jak pisałam wcześniej, mogłabym przytoczyć wiele przykładów, ale wizyta u Niej czy też u innej jasnowidz, to kwestia osobistego wyboru każdej z nas. Ja jestem z natury niedowiarkiem i realistką, dlatego konkrety na mój temat, słyszane z ust kompletnie obcej osoby, są dla mnie podstawą do oceny jej wiarygodności.
            • Gość: kasia Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 20:09
              ja się zgadzam z Tobą, 100 proc. określa teraźniejszość. Ale czy sprawdza się przyszłość? sprawdziło Ci się coś?
              • Gość: sasza Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 20:43
                Chodzę do Niej od 3 lat i do tej pory sprawdza mi się wszystko o czym mówi... (sic!) Ona nie przekazuje Ci wyimaginowanych informacji, spod tzw. dużego palca, tylko czyta to w Twoich oczach, myślach... Szczegóły, które podaje, są wprost niewiarygodne!!! Sprawdziło mi się to, co powiedziała...niestety!!! Nawet w ciągu ostatnich dni jest dokładnie tak, jak opisała.... a ja wciąż walczę...bo mi zależy, bo kocham, a nuż się pomyliła... ale logika jej wypowiedzi i racjonalność sytuacji mówią swoje.
                • Gość: kasia- czarodziejk Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 22:34
                  Tak, ja akurat też bardzo jej wierzę... mi się sprawdziło. Podała mi nawet inicjały mężczyzny, którego poznam i się w nim zakocham. Za Chiny jej nie wierzyłam, byłam świeżo upieczoną mężatką.
                  Ale są ludzie niezadowoleni z niej.
              • Gość: ewa Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.pan.pl 25.06.12, 14:37
                Aida powiedziała, że nie rozwiodę się z mężem, że Pan Bóg nie po to łączy żeby dzielić....no cóż....nie mieszkamy razem już prawie rok, a za moment przestaniemy być formalnie małżeństwem. .......W tym się pomyliła, ale w większości pozostałych przepowiedzianych mi rzeczy nie.
            • almanachy Re: Aida Kosojan - Przybysz 21.01.12, 04:03
              Wiele jest dobrych jasnowidzów, których zdolności wcale nie są gorsze od Aidy.
              Na mnie to co piszesz nie robi wrażenia. Z kart trudno wyczytać tak szczegółowe rzeczy jak litera imienia, liczba. 150 zł to nie jest mało, a 400 zł jest sumą cóż całkowicie nieuzasadnioną jak na usługę, za którą się bierze.
              • Gość: kasia- czarodziejk Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 10:10
                no trochę ona jest droga, to prawda... ale jacy jasnowidze są tak dobrzy? ja nie poznałam...
            • Gość: agnieszka Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 10:58
              witam
              Poszukuje do niej kontaktu bo chciałabym się umówić. Może da radę na 28 lutego :)
              Czy ktoś jest w stanie pomóc ?
              agnieszka.o@bonavigator.pl
              • Gość: gosc Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.aster.pl 25.01.12, 15:16
                Zapomnij. Zapisy na nowe terminy dopiero od kwietnia.
                Pachnie PR-em.
              • Gość: sasza Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 18:21
                Nie ma nawet takiej opcji, bo ze względu na wyjazd Aidy jest obsuwa. Najbliższe zapisy na kolejne pół roku będą w połowie kwietnia.
              • Gość: gość Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.play-internet.pl 12.02.12, 10:54
                Witam!
                Chciałabym się dowiedzieć gdzie przyjmuję pani Aida?
      • Gość: gosc Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 14:37
        czy jest adres meilowy do pani Aidy bądż adres gdzie przyjmuje.Proszę o informacje
    • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 24.01.12, 11:02
      Na początku lutego wybieram się do Aidy. Ciekawe co mi ta wizyta przyniesie
    • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 06.02.12, 11:40
      Jestem właśnie po wizycie u Aidy. Uważam, że było to bardzo ciekawe doświadczenie. Nie wiem, czy sprawdzi się to co mi powiedziała, natomiast jeżeli chodzi o opis naszego charakteru i onbecnej sytuacji to jest faktycznie niesamowita. Coś w tym musi być...
      • Gość: sasza Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.12, 18:44
        Aida kiedy mówi, robi hasłowe notatki bądź rysunki na kartce. Ja zawsze po wyjściu od Niej siadam w samochodzie, biore tę kartkę, długopis i przez chwilę precyzuję to, co powiedziała, żeby niczego nie zapomnieć. Mam wszystkie te kartki.... i porównuję.... i jest tak jak mówi... nie zawsze tak jakbym chciała, ale zgodnie z rzeczywistością...
        • Gość: kasia Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 20:25
          Mi się właśnie sprawdziło coś co powiedziała- w sumie smutno, że tak się stało. Ale dzięki niej byłam uważna...
          • Gość: Allice Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 09.02.12, 10:04
            Witam, ja u Aidy byłam na przestrzeni 10 lat kilka razy (4 lub 5)....pierwsza wizyta była bardzo wartościowa bardzo dużo szczegółów...inicjałów dat, analizy osobowości, przeszłości- dlaczego niektóre rzeczy się zadziały lub dzieją się.. dużo z ówczesnej teraźniejszości..dużo ostrzeżeń.. Na pewno pomogła mi ta wizyta na tamten czas. Zadziwiające jest to,że zawsze jak przychodziłam na wizytę ...Aida mimo wielu wizyt innych osób w swoim gabinecie i nie znania mojego nazwiska adresu..zawsze powtarza pewne informacje "identyczne da mnie- dla mojej przyszłości".niestety jeszcze akurat czekam na zadzianie się własnie tego ;-) tylko tego;-) wiele innych spraw miało już swoje miejsce i wydarzyło się.Aida na pewno ostrzega, daje nadzieje na lepsze jutro.Dodaje wiary w zadzianie się w naszym życiu lepszych rzeczy...na które każdy z nas na pewno czeka, tylko czasami brak nam wiary w optymistyczną przyszłość.Ja na pewno gorąco polecam Aidę, jako jedyną osobę do której warto iść po radę...
            • Gość: JA Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.205.59.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.12, 18:16
              kilka miesiecy temu byłem u Aidy i faktycznie jest to ciekawe doświadczenie. Mówiła o mnie i mojej rodzinie jakby dobrze nas znała a przeciez widziała mnie pierwszy raz na oczy. Zrobiłem tak jak mi radziła wzasadzie wbrew sobie i troche mnie to przeraza ale przekonała mnie do swych zdolnosci i jaj narazie mam nadzieje ze jest to najlepsze rozwiązanie z mozliwych a jak jest faktycznie to czas pokaze
              • Gość: Skaria Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 08:55
                Mentalistka i iluzjonistka. Obudźcie się ludzie.
            • Gość: Alutka58 Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.12, 12:16
              Byłam raz,nie potrafię powiedzieć w 100%-"idz bo warto"Trzeba szukać siebie,obserwować siebie ,ale do tego trzeba dojrzeć,
              trochę doświadczenia z wróżkami pomoże utwierdzić Cię w przekonaniu,że Ty tylko Ty jesteś kowalem swego losu.
        • Gość: Niezapominajka Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 13:11
          Witaj,
          jeśli korzystasz z usług P.Aidy, to może podasz mi kontakt do niej?. Byłby to miły gest z Twojej strony.
          Zbierałam się z tym tematem wiele lat, cena 400 zł. mnie nie przeraża. Dla mnie przyszedł już czas na poznanie odpowiedzi. Jeśli tego nie zrobię, nie zaznam spokoju.
          Pozdrawiam
          Dorota
    • Gość: GO Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: 212.180.168.* 10.03.12, 19:42
      Wynika z tego, że cos jest na rzeczy z tą Aidą
    • Gość: ciemnoblekitna Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 00:06
      Będąc na zakręcie spotkałam się z Aidą dwukrotnie. Opowiedziała mi tak szczegółowo o przeszłości i teraźniejszości - z takimi detalami, że włos zjeżył się na głowie. Przyszłość sprawdziła się w pewnym odsetku - m.in. narodziny dziecka. O reszcie powiedziała sama - nie wierzysz, bo dla Ciebie to dzisiaj fatamorgana - podobnie jak kiedyś dziecko. Nigdy nie żałowałam kontaktu z Nią - niesie otuchę, nie ocenia, nawet trudne sprawy wyjaśnia w sposób, z którym jesteśmy w stanie się pogodzić. Często myślę o Niej, zawsze ciepło - udzieliła mi wsparcia - w chwili gdy najbardziej go potrzebowałam. Możliwe, że czuję dyskomfort z powodu sumy, którą należy uiścić za spotkanie. Z drugiej strony sama muszę przyznać, że to co usłyszałam było warte o wiele więcej. Życzę Aidzie jak najlepiej, niewykluczone, że jeśli zajdzie potrzeba zwrócę się do Niej ponownie
      • tagoria Re: Aida Kosojan - Przybysz 23.03.12, 09:08
        Lepiej wydać raz na rok 400 zł na prawdziwą, niż codziennie wydawać po pare groszy na czarodziejki z portalowej łapanki ;)

Gość portalu: ciemnoblekitna napisał(a):

> Będąc na zakręcie spotkałam się z Aidą dwukrotnie. Opowiedziała mi tak szczegół
        > owo o przeszłości i teraźniejszości - z takimi detalami, że włos zjeżył się na
        > głowie. Przyszłość sprawdziła się w pewnym odsetku - m.in. narodziny dziecka. O
        > reszcie powiedziała sama - nie wierzysz, bo dla Ciebie to dzisiaj fatamorgana
        > - podobnie jak kiedyś dziecko. Nigdy nie żałowałam kontaktu z Nią - niesie otu
        > chę, nie ocenia, nawet trudne sprawy wyjaśnia w sposób, z którym jesteśmy w sta
        > nie się pogodzić. Często myślę o Niej, zawsze ciepło - udzieliła mi wsparcia -
        > w chwili gdy najbardziej go potrzebowałam. Możliwe, że czuję dyskomfort z powo
        > du sumy, którą należy uiścić za spotkanie. Z drugiej strony sama muszę przyznać
        > , że to co usłyszałam było warte o wiele więcej. Życzę Aidzie jak najlepiej, ni
        > ewykluczone, że jeśli zajdzie potrzeba zwrócę się do Niej ponownie
        • Gość: Aranka Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.12, 16:16
          Dziewczyny podajcie proszę jakieś namiary na Aidę tzn telefon, adres itp. (schill@op.pl ). Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: sasza Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 19:39
            Numer do biura Aidy znajdziesz w internecie, wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę jej imię i nazwisko :)
            • Gość: Aranka Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.12, 09:56
              Już to kiedyś robiłam, ale mówiła w wywiadzie w telewizji że ktoś założył za nią stronę z którą nie ma nic wspólnego i w kilku miejscach namiary są nieprawdziwe, więc sama nie wiem co robić:(
      • Gość: karolina Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 10:17
        witam serdecznie jestem po 3 poronieniu i nowotworze ma 31 lat potrzebuje numer do wróżki aidy od zawsze to czuje ,że ona by mi pomogła ale nie znam jej numeru telefonu i nie mogę znależć
        • Gość: paco Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.13, 12:15
          numer telefonu do Aidy to 228267143 , tam będzie podany termin kiedy będą zapisy - niestety tylko 2 razy w roku są takie zapisy.
      • Gość: karolina Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 10:18
        jakby ktoś mi podał numer telefonu do aidy byłabym bardzo wdzięczna
        • laura988 Re: Aida Kosojan - Przybysz 27.10.12, 14:21
          masz namiary na jej stronie
          fundacjaormianska.pl/aida-kosojan-przybysz/
    • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 29.03.12, 12:02
      Czy Ktoś z Was był jeszcze u Aidy? Ja byłam w lutym, jestem pod dużym wrazeniem i zastanawiam się czy sprawdzi się to co mi powiedziała. Myslę o tym całkiem sporo... Jezeli macie doswiadczenie wizyty u Aidy - podzielcie się proszę.
    • Gość: sn Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.internetia.net.pl 17.04.12, 19:34
      czy może koś podać namiary do aida
      • Gość: Zosia Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.is.pw.edu.pl 15.05.12, 09:44
        Czy teraz są zapisy do Pani Aidy?
        • laura988 Re: Aida Kosojan - Przybysz 16.05.12, 17:06
          zadzwoń na nr stacjonarny, powinna być informacja na automatycznej sekretarce o najbliższym terminie zapisów
    • Gość: piter Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.merinet.pl 14.06.12, 20:06
      Jeżeli chcecie wiedzieć co się wydarzy to idźcie, ale cóż z tego jak i tak się nie ma wpływu na los który jest nam pisany. Byłem u Aidy trzy razy. Wszystko co mówiła sprawdzało się, ale to co chciałem w tym chwycić lub zmienić i to świadomie wiele się nie udawało, bo jeśli los ma być taki to choćbyście się posr... to nic nie zdziałacie. Kiedyś Aida mówiła że życie jest jak ruchome piaski. No są, bo jeśli widzisz wiele wariantów to i tak wybierzesz ten który ci los przypisał, wiec nie mamy wpływu na to co się dzieje. nawet może nam się wydawać że mamy wpływ to po prostu tak miało być . Wiem brzmi to wszystko bardzo pesymistycznie, ale tak jest skonstruowany świat - jakbyśmy żyli w matrixie. Spróbujcie coś zmienić z tego co wam Aida powie a przekonacie się i przyznacie mi rację w tym co napisałem, a najgorsze jest to jak się uświadamia że nie chwyciliśmy tego i że to nas omineło.
      • Gość: mika Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: 194.181.88.* 20.06.12, 15:03
        Witam,
        Mam pytanie, czy mogłabym dostać jakiś kontakt do Pani Aidy? czy długie są terminy i jaka jest cena takiej wizyty?:)
    • randahl8 Re: Aida Kosojan - Przybysz 15.06.12, 00:16
      Jedynymi wróżbitami w Polsce wiarygodnymi, bezkonkurencyjnymi są wróżbici Małgorzata i Grzegorz z Wrocławia. Wiem to z autopsji... Więcej na ich stronie internetowej www.wrozby.pop.pl Więcej informacji można również uzyskać wchodząc na forum "Rozmów w Toku" wchodząc na ich stronę. Piszę o tym dla tego bo wychwalane tu osoby z Wrocławia typowe beztalencia swego czasu nieźle mi namieszały w życiu swoimi bzdurami. Byłem u wszystkich wrocławskich wróżbitów i dopiero w Gabinecie u wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza na ul. E. Stein uzyskałem konkretną pomoc. Nic dziwnego, że Rozmowy w Toku to doceniły zapraszając ich do udziału w programie w dniu 7.03.2012r. Po prostu przyszedł czas na ujawnienie kto ma rzeczywiście talent wróżbiarskie. Ja i moi znajomi dawno przejrzeliśmy na oczy i dlatego korzystamy z usług tego gabinetu. Gwarantuję, że warto! Jeśli masz palący problem to idź tam natychmiast zanim nie będzie za późno!!!
      • Gość: xxx Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 12:48
        Tak tak Rozmowy w toku to bardzo szanowany i lubiany program a Drzyzga to usposobienie Boga. Wszyscy ludzie którzy chociaż trochę lubią Boga powinni ten program regularnie oglądać przy muzyce: metalu ewentualnie ostre techno......
        a tak na serio to przed chwilą widziałem/ słyszałem wypowiedz aidy w polsacie i wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie ale jak się dowiedziałem że 400 zł........to sam nie wiem co o niej sądzić, może moje ekonomiczne rozumowanie co wolno a co nie jest jeszcze za mało rozwinięte.........
        • Gość: gonia Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.205.59.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.09.12, 20:14
          byłam gorąco polecam ,byłam u samej Aidy jak też u jej mamy naprawdę warto . cena nieważna, ważne by wiedzieć po co się tam idzie.
          • laura988 Re: Aida Kosojan - Przybysz 23.09.12, 11:24
            Mam wizytę umówioną na listopad, już nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że Aida podpowie mi, jak ruszyć do przodku i mądrez pokierować pewnymi sprawami
            • Gość: lena Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.9.175.129.ng.pl 28.09.12, 19:04
              czy może Pani powiedzieć kiedy umawiała się do Aidy i jak długo trzeba czekać ?
              • laura988 Re: Aida Kosojan - Przybysz 28.09.12, 22:36
                umawiałam się w kwietniu... niestety tyle to trwa, od razu mi powiedziała, że ma terminy dopiero na listopad. ale myślę, że mimo wszystko warto... szczególnie, że aktualnie bardzo potrzebuję jakiejś porady, dlatego zdecydowałam się czekac
                • Gość: mrowwwka Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 16:56
                  Pani Lauro, czy mogła by Pani mi podac namiar na Aidę? Także pragnę się poradzić a nigdzie nie mogę znalezc kontaktu :( A sprawa dość pilna ech,,,
                  Z góry bardzo dzękuję marta
                  moj mail: marta-mrowka@wp.pl
                  • laura988 Re: Aida Kosojan - Przybysz 11.10.12, 11:24
                    Tutaj jest strona z namiarami na Aidę
                    fundacjaormianska.pl/aida-kosojan-przybysz/
                    Pewnie na sekretarce będzie nagrana wiadomość, kiedy będą najblizsze zapisy. Wtedy trzeba dzwonić i nie poddawać się, ze cały czas jest zajęte ;) W końcu udaje się połączyć
                    • Gość: mrowwwka Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 11:27
                      Dziekuje :)
    • nesca39 Re: Aida Kosojan - Przybysz 28.06.12, 11:34
      A ty masz jakąś obsesję na temat tej Małgorzaty.....czy nic nie masz w życiu do roboty.TYLE POSTÓW NA TEN TEMAT.NASTĘPNA NACIĄGARA LUDZIE UWAŻAJCIE
    • Gość: mario Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 22:57
      Byłem u aidy trzy lata temu. sprawdziła się terazniejszość ale to co nastąpiło później w ogóle. byłem za to u wróżki bianki na źoliborzu może ze 2 lata temu powiedziała mi dokładnie co się stanie ze zdrowiem i finansami. wiem że już od dawna ma przerwe. Ta kobieta ma ogromne zdolności!!! pisze horoskopy w vivie! naprawde z serca polecam!!!!!
      • Gość: Adas Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 13:30
        Zgadza sie nieokreslona czarownica i razem z podobnymi uzdrowicielami,stomatologami z tamtych okolic rżną POLACZKOW na kasę i rozprowadzaja a ci pseudo politycy i pseudocelebrycici wodzeni sa za nos a oni zdobywaja tanim kosztem dochody i to w wiekszosci nie dokumentowane i zdobywają układy i wejscia do waznych instytucji państwowych.Co z nimi załatwiają?jakie pozyskują informacje???-i dla kogo????
        • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 02.11.12, 15:02
          bełkot
    • Gość: małgośka Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.as13285.net 01.12.12, 10:20
      OD RAZU MUSZĘ NAPISAĆ, ŻE DO 2000 roku NIE WIERZYŁAM W ŻADNE WRÓŻKI ITD. MÓJ PARTNER KIEDY MNIE ZAPYTAŁ CZY CHCĘ PÓJŚĆ DO NIEJ ,WYŚMIAŁAM GO. POWIEDZIAŁAM,ŻE NIE MAM ZAMIARU PŁACIĆ ZA JAKIEŚ GŁUPOTY. ON ZAPŁACIŁ JA POSZŁAM ZAMIAST JEGO KOLEGI,KTÓRY NIE MIAŁ KASY NA WIZYTĘ. PO WEJŚCIU POWIEDZIAŁ,ŻE OSOBA ZAPISANA NIE PRZYSZŁA,ALE NA TO MIEJSCE PRZYSZŁAM JA. NA POCZĄTEK USŁYSZAŁAM,ŻE STRASZNIE PIŁAM I MÓJ PARTNER TEŻ /oboje jesteśmy trzeżwiejącymi alkoholikami/ . WIEDZIAŁA,ŻE MAM PARTNERA,OD KILKU LAT I ŻE NIE MAM JESZCZE ROZWODU. WIEDZIAŁA,ŻE PRACUJĘ ZA GRANICĄ W CIEPŁYM KRAJU/pracowałam wtedy we Włoszech/ . MÓWIŁA,ŻE MĄŻ MIESZKA BARDZO BLISKO MIEJSCA W KTÓRYM TERAZ JESTEŚMY . A BYŁO TO NA ULICY NARUTOWICZA W LUBLINIE . MÓJ MĄŻ MIESZKAŁ WTEDY JAKIEŚ 500 METRÓW OD NIEJ. MYŚLAŁAM ,ŻE W KOŃCU ZŁAPAŁAM JĄ NA KŁAMSTWIE JAK POWIEDZIAŁA,ŻE MAM CÓRKĘ I SYNA. PODAŁA MI NAWET PIERWSZE LITERY IMION.. " I i R ".. NO TO JA NA TO ŻE SIĘ POMYLIŁA,BO DZIECI MAJĄ NA IMIĘ OLA I MACIEK. ZAPOMNIAŁAM TYLKO,ŻE TO DRUGIE IMIONA MOICH DZIECI . NIE LUBIĘ ICH PIERWSZYCH IMION ,WIĘC OD ZAWSZE UŻYWAM DRUGICH IMION.NA PIERWSZE IMIONA TO ILONA I RAFAŁ. POWIEDZIAŁA, ŻE WYJADĘ JESZCZE DO INNEGO KRAJU . NO I WYJECHAŁAM . OD 9.5 ROKU MIESZKAMY Z CAŁĄ RODZINĄ W MANCHESTERZE.. W OGÓLE WSZYSTKO CO MI POWIEDZIAŁA O PRZYSZŁOŚCI JAK NA RAZIE SIĘ SPRAWDZA.UWAŻAM,ŻE NAPRAWDĘ WARTO DO NIEJ SIĘ WYBRAĆ. KIEDYŚ JAK BYŁAM U NIEJ PRZYJMOWAŁA W LUBLINIE/ja jestem rodowitą Lublinianką/ TERAZ WIEM ,ŻE MIESZKA W WARSZAWIE
      • Gość: Ania Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: 213.231.194.* 19.12.12, 12:40
        Pozwolę dołączyć się do dyskusji. Mam za sobą bardzo trudny czas, przeszłość i tym samym dwie wizyty u Aidy.J est to wspaniałe przeżycie. Polecam.Widziała wszystko co później się wydarzyło, choć sluchając Jej myślałam sobie, co ta kobieta mówi...:-)
    • 1skorpionica Re: Aida Kosojan - Przybysz 29.12.12, 18:02
      naprawdę warta swojej ceny
      • Gość: syla Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 14:58
        Fakt ,wiele rzeczy mówi zgodnie z prawda ,mi tez powiedziała imię mojego ojca i syna ,i wiele innych rzeczy dotyczących rodziny, ale terazniejszośći lub przeszłości , nie przepowiedziała mi odejściu męża do kochanki w październiku 2008 r ,a byłam u niej we wrześniu.
        • Gość: jola Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.mm.pl 30.12.12, 19:01
          czy powidziała ,ze mąz ma kochanke?Mi powidziała .chociaż inaczej to ujeła
          • 142madzia Re: Aida Kosojan - Przybysz 31.12.12, 13:02
            Ja powiedziałam ,ze kiedyś cos podejrzewałam,ze nie układało nam się . A Pani Aida powiedziała ,ze on bardzo ,żałuje i że nigdy wiecej mnie nie zdradzi . Niestety romans trwał i odszedł za miesiąc do kochanki. (syla-madzia)
            • 1skorpionica Re: Aida Kosojan - Przybysz 09.01.13, 21:38
              Pani Aida jest prawdziwym jasnowidzem, polecam nie wierze, ze te opinie sa obiektywne
              • klara409 Re: Aida Kosojan - Przybysz 11.01.13, 20:26
                Jest jasnowidzem i dobrą osobą,choć nie przepowiedziała mi odejścia męża do kochanki ,było tragicznym wydarzeniem w moim życiu. Później chodziłam do niej kilka razy poradziła mi (przyjmowała mnie bez kolejek ,bo wiedziała ,ze potrzebuję pomocy) stosować białą magię ,którą robiłam. Niestety nasze czary nic nie dały Powiedziała mi ,ze widocznie tak musi być tak chce Bóg, Możę miała rację.
                • 1skorpionica Re: Aida Kosojan - Przybysz 24.01.13, 17:29
                  czy ona stosuje magie? pierwsze slysze
                • Gość: mariola Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.02.13, 11:06
                  czy jest możliwość spotkania sie z Panią ,czy moge dostać kontakt
                  • Gość: Marzenka Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.5-4.cable.virginmedia.com 08.03.13, 19:30
                    Ja byla u Aidy 3 razy.Niesamowita kobieta,duzo rzczy wiedziala o mnie z przeszlosci.Wiele rzeczy juz sie spelnilo o ktorych mi mowila.Cena to 400zl i spotkanie trwa do godziny,chociaz jedna wizyta trwala 45min.Nie sa to male pieniadze,ale wiedza jak sie od niej otrzymuje wg mnie jest bezcenna:))
                    • Gość: Asia i Wanda Re: Dopiero u wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.13, 06:22
                      Dopiero u wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza we Wrocławiu dotarło do mnie co to są profesjonalne wróżby.Z ręką na sercu przestrzegamy rozumnych internautów. Aida jest przereklamowana...I to od dawna.........................................!!! Swego czasu mi i mojej krewnej nieżle nabzdurzyła... A tym samym zaszkodziła podle w życiu... Pewnie w jej stronach wiedzą o tym od dawna, a u nas jak zwykle opóżnienie...Pozdrawiamy i przestrzegamy.Asia i Wanda
                      • ewapaw5 Re: Dopiero u wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza 07.02.15, 12:37
                        To napisz kogo stac tam chodzic ,na pewno nie osobe,ktora zarabi 1300zl bo nie bedzei miala na zaplacenie czynszu ani co jesc przez caly miesiac za ich wrozbe ,wiec nie ma co trkamowac nikogo jak jest niedostepny cenowo tylko dla klientow zarabiacacych dobrze lub za granica
                    • Gość: arthura Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.play-internet.pl 14.04.13, 22:09
                      mnie tez sie sprawdzilo. przepowiedziala mi nieuleczalna chorobe, która pozbawila mnie marzen i planów na przyszlosc. lekarze jeszcze nie wiedza, czy to na pewno to, ale ja juz wiem
                  • Gość: aga Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net 23.04.13, 20:27
                  • Gość: AGA Re: Aida Kosojan - Przybysz k o n t a k t IP: *.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net 23.04.13, 20:30
                    • Gość: Joanna Re: Aida Kosojan - Przybysz k o n t a k t IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.13, 16:20
                      Zapisy były od 16 kwietnia na najbliższe pół roku. Można spróbować jeszcze w następny wtorek ale szczerze powiedziawszy wątpię czy będą jeszcze miejsca.
                  • franczeska81 Re: Aida Kosojan - Przybysz - bylam u niej 15.10.14, 19:33
                    witam wszystkich. ja bylam u AIDY jak mialam 19 lat - 5 dni po maturze. To bylo w Lublinie. Bylam z moja mama. My w takie rzeczy nie wierzylysmy... ale poszlysmy dla zabawy.
                    nie bede wnikac w detale, ale do tej pory prawie wszsytko sie sprawdzilo. Mam teraz 33 lata I mieszkam w USA I chcialabym do Niej wrocic, aby dowiedziec sie wiecej o moich dzieciach.
                    Ona Ci wszystkiego nie mori...jak dokladnie bedzie wygladalo Twoje zycie...daje Ci kilka "klatek filmowych", faktow, ktore nie maja moze bardzo sensu....a potem z perspektywy czasu okazuje sie ze wszystko sie sprawdzilo. Jesli ktos nie wierzy, to nie musi. Ja tez nie wierzylam...czasm mysle ze to dalej bujda...I wszystki bylo przypadkiem....ale kto to wie. W koncu my ludzie uzywamy 3-7% mozgu, wiec nie wiemy jakie mozliwosci tak naprawde mamy.

Jedna z przepowiedni bylo to ze bedzie obcy jezyk w domu I bede mieszkac na innym kontynencie, ze poznac pana o inicjale M I bede go kochac ale one mnie bardzo zrani I trudno mi bedzie powiedzeic NIE. ALe potem pojawi sie inny, ktory jest wlasciwy I bedziemy partnerami do konca.

Ja bylam 5 dni po maturz I nie wiedzialam ze nawet dostane sie na studia. Aida powiedziala: dostaniesz sie tam gdzie zlozylac papiery. nie martw sie.

Jak wspomnialam mam teraz 33 lata: dostatalm sie na studia ale niegdy sie myslalam o tym jako przepowiedni. Bylam w zwiazkach z Polakami (nie myslalam o innym jezyku), kochalam, uczylam sie,...po prostu zylam bez Aidy. na ostatnim roku studio wyjechalam do USA na wakacje I poznalam pana o imieniu F. Bylismy przyjaciolmi. Po wakacjach wrocilam do Polski a on za mnia bo kochal. po studiach pojechalam do USA by go odwiedzic, a on sie oswiadczyl. Powiedzialam TAK. jego nazwisko zaczynalo sie na M...kto wiedzial? Po kilku latach malzenstwa zaszlam z ciaze I teraz mam najlepszy dar od Boga - mojego synka!
                    po 7 latach malzenstwa, on zamienil sie w potwora. przezylam pieklo! zranil mnie jak nikt nnigdy nie powiniej nikogo zranic! wzielismy rozwod. Nie zaluje - mam najwspanialszego syna!

rok temu Bog wyslal mi przyjaciela. Kiedy tylko tego potrzebowalam. jest czlowiekiem wspanialym, dobra osoba. ma na imie M.
                    Moze to przypadek, moze to my jestesmy odpowiedzialni za nasz los, moze Bog pisze nam cale zycie jak nowele, a moze daje dar niektorym ludziom aby widziec wiecej I komunikowac to innym.

Ja swojego zycie nigdy bym nie zmienila, mimo ze przezylam wielki bol.
                    A czy Aida jest "prawdziwa". Nie wiem. dla mnie cos w tym jest.
                    dla sceptycznych powiem - nie wierzcie...przekonajcie sie sami....albo I nie
                    wasza wola
          • Gość: ? Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 10:12
            I co? zadowolona?
            • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: 212.180.168.* 12.04.14, 20:11
              Szkoda, że zamiast wymiany wrażeń i odczuć z wizyt oraz sprawdzalności przepowiedni ta dyskusja zamieniła się w słowną przepychankę o niczym. Uważam, że powinny się wypowiadać tylko osoby, które były u Aidy. Reszta - przepraszam -ale tylko zaśmieca ten wątek.
              • kaczula90 Re: Aida Kosojan - Przybysz 09.05.15, 16:31
                Witam. Ile mniej więcej kosztuje taka wizyta? Chciałabym wiedzieć, ponieważ z pieniędzmi jest u mnie nie za ciekawie a w tej chwili mam trochę uzbieranych i chciałabym się umówić na wizytę do Pani Aidy. Bardzo bym prosiła o kontakt telefoniczny, ponieważ nie wiem, czy ten numer, który znalazłam jest aktualny. Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedzi! :)
    • Gość: nono Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.torun.mm.pl 23.02.13, 12:31
      nono to musi byc cos sama nazwa wskazuje i przyciaga.
    • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 09.08.13, 12:38
      Po kilkunastu miesiącach od wizyty stwierdzam, ze w życiu nie wydałam w tak głupi sposób 400 zł. Dzisiaj sama się śmieje ze swojej głupoty, bo doskonale zrozumiałam co oznacza pojęcie autosugestii lu samospełniającego się proroctwa. Na szczescie rozsądek wygrał z głupotą, zmamiast słuchać wyssanych z placa dyrdymałów słuchałam swojego rozmui intuicji i uniknęłam poważnego życiowego błędu. Zamiast słuchać że wszystko będzie dobrze lepiej coś w tym kierunku zrobić. Inaczej całe życie będziemy czekać niewiadomo na co i platac się po wróżkach, zeby nam powiedziały że jadnak będzie super - a czas płynie.... Z poczatku jej wierzyłam bo powiedziała mi kilka rzeczy z przeszłości czy teraźniejszości, które trudno było wydedukować opierając się jedynie na wiedzy psychologicznej. Dzisiaj wiem, że chodząc po wrózkach ludzie sami siebie krzywdzą. Nikt za nas naszego życia nie przezyje. Gdybym wiedziała, że w zyciu spotkają mnie same dobre rzeczy nic bym w tym kierunku nie robiła - i przepusciłabym swoje życie przez palce...
      • Gość: gosc Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 13:00
        To ciekawe, co piszesz, bo też się często zastanawiam, na ile przepowiednie są prawdziwe... A jak wytłumaczysz to, że wiedziała te rzeczy z przeszlości i teraźniejszości?
        • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 09.08.13, 14:17
          Nie umiem tego wytłumaczyć może telepatia może słyszała moje mysli... nie wiem - co nie zmienia faktu że po swoim doświadczeniu chodzenie do wróżek uwazam za totalna głupotę.
        • Gość: . Gość Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 09.08.13, 14:23
          trzeba wierzyc w siebie, pracować nad sobą - a nie płacić 400 zł żeby wysłuchać rozmodlonych bajek o optymiźnie i nic nie robić żeby było lepiej no przecież wszystko perzsądzone (bzdura totalna)...
          Moim zdaniem nikt nie jest w stanie do końca przewidzieć przyszłości bo każdy człowiek ma wolną wolę.
          • Gość: kasia Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.13, 22:54
            a możesz powiedzieć, co tam konkretnie ci się nie sprawdziło u niej?
            ja mam podobne odczucia do Ciebie, w niedługim czasie po wizycie u niej miałam wypadek samochodowy (na tyle poważny, ze auto poszło do kasacji), ona nic o tym nie wspomniała, podobnie jak o tym, że zmienię pracę... to chyba istotne zdarzenia...
            Nie wiem, czy z tego, co powiedziała, cokolwiek się spełni, zaczynam podejrzewać, że również bez sensu wydałam te cztery stówy
            • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 12.08.13, 10:52
              Chodziło o fateta tj. jego intencje w stosunku do mnie. Twierdziła, ze nie są dobre a okazało się zupełnie na odwrót. Mojej kolezance też przepowiedziała kilka rzeczy, które się nie sprawdziły. Inna czeka na ważną dla siebie sprawę, która do tej pory się nie wydarzyła - mimo, że była u niej już kilkakrotnie i cały czas słyszy że to się wydarzy. Uważam, że Aida jest dobrym psycholgiem i ma dobry PR. Człowiek jak jest w rozterce z chęcią wysłucha że wszystko będzie dobrze od Pani, którą widzi w TV. Generalnie chodzenie do wrózki uwazam za utratę kontroli nad własnym życiem. Dziasiaj sama się śmieję z własnej głupoty. Zamierzam żyć, a nie siedzieć w bezczynnie i czekać na to co się wydarzy. Nikt za mnie zycia nie przeżyje.
              • Gość: kasia Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 15:29
                jak tak teraz o tym myślę i czytam Twoje posty, tu wydaje mi się, że masz rację - nic przesądzone być nie może i trzeba brać życie we własne ręce, a nie słuchać głupot... fakt, że Aida może być dobrym psychologiem, zresztą jak się ma wprawę, to można wiele o danej osobie powiedzieć już na podstawie samego wyglądu, nie mówiąc już o pytaniach, które zadajesz... może i zresztą ona czyta w myślach, ale co do przyszłości... jak wspomniałam, mnie nie powiedziała o kilku ważnych wydarzeniach, które JUŻ miały miejsce od wizyty u niej.
                Szkoda tylko tych 400 zł, ale cóż, za głupotę trzeba płacić
              • mirella777 Re: Aida Kosojan - Przybysz 13.08.13, 19:53
                oj ludzie, ludzie, pewnie, że dużo można wywnioskować już po 5 minutach rozmowy, jak przychodzi 20-lata o urodzie modelki, to trudno się nie domyślić, że kiedyś wyjdzie za mąż i będzie miała dzieci, jak ktoś pyta, czy to dobry moment na budowę domu, to od razu wiadomo, że nie zarabia najniższej krajowej, zresztą to widać też po ciuchach, biżuterii itd. jak przychodzi babka pod 40.kę i pyta się, czy zdąży mieć dzieci, to nie filozofia wywróżyć jej, że będzie je miała, jak uda się wytrwać z tym facetem, którego niedługo spotka... Do tego dochodzi autosugestia i być może jakaś zdolność czytania w myślach i już sprawdzalność rośnie, no chyba że zajdą nieprzewidziane okoliczności - ale to ci, którzy mówią, że im się nie sprawdziło..... dajcie spokój z tymi bzdurami, zamiast płacic 400 zł za słuchanie głupot, lepiej wziąć się do działania, jak pisze Gość
      • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 27.09.13, 08:17
        Sama już nie wiem... może się okazać, że jednak Aida miała rację i będę musiała jej zwrócić honor
        • Gość: kasia Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.13, 15:42
          rozmawiałam ostatnio z mądrą osobą na ten temat. ona twierdzi, że wszyscy wróżbici, jasnowidze itd. odczytują tylko to, co sami mamy w podświadomości, programy, które aktualnie działają i przyciągają jakieś zdarzenia
          ja jednak nadal uważam, że trzeba brać życie w swoje ręce i starać się zmienić taki program, jeśli nie jest dla nas korzystny, a nie wierzyć, że coś już z góry zostało przesądzone
        • Gość: wiol Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.31.124.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.10.13, 00:22
          do mokotow.waw

jak to miala racje co sie wydarzyło?
          • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 16.10.13, 10:32
            czas potwierdza jej wizje w moim przypadku,nawet w przypadku faceta o którym wczesniej pisałam
        • Gość: . Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.mokotow.waw.pl 15.10.13, 11:38
          wszystko wskazuje na to, że jednak Aida miała rację
          • Gość: ja Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.31.39.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.01.14, 12:00
            Dość kosztowne....
            Warto sie do niej wybrać???????
            • Gość: oj Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 12:58
              Moim zdaniem jej usługi nie są kosztowne. Przy dzisiejszych realiach cenowych usługi wróżbiarskie tj. sesja godzinna jest niezmienna od dobrych paru lat. Taka sława winna się cenić i brać przynajmniej trzy razy tyle.
              • Gość: Gość Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 19:03
                Sesja 45 minutowa od stycznia kosztuje 550 zł. To więcej o 150 zł niż poprzednio.
                • marzenka3331 Re: Aida Kosojan - Przybysz 23.01.14, 15:35
                  Ktos jeszcze moze potwierdzic, ze od stycznia 45min u Aidy kosztuje 550zl? Ostatnio placilam jeszcze 400zl I to 150wiecej to troche duzo:(
                  Jestem zapisana dopiero na czerwiec ale pewnie I tak pojde bo do tej pory wszystko mi sie sprawdzilo co mowila.
                  • Gość: marzenka3331 Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 21:16
                    czy ja dobrze rozumiem, płacisz kobiecie ciężkie pieniądze za to, aby następnie sprawdzać, czy to co mówiła - sprawdza się w Twoim życiu??? Sorry - dla mnie, chore!
                    • marzenka3331 Re: Aida Kosojan - Przybysz 23.01.14, 22:22
                      Czytaj ze zrozumieniem-napisalam, ze to co mi ostatnio mowila wszystko sie sprawdzilo, dlatego znowu do niej ide aby zapytac o inne sprawy poniewaz jej ufam .
                      • Gość: do marzenka3331 Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 22:52
                        za zaufanie teraz się płaci 550 zł?
                        • marzenka3331 Re: Aida Kosojan - Przybysz 23.01.14, 23:15
                          Widze, ze jestes jedna z tych osob ktora nigdy u niej nie byla (pewnie z braku kasy), nigdy nie poznala jej na zywo a ocenia;) Nie ty pierwsza I nie ostatnia.A tak w ogole to po co zagladasz w watek ktory cie nie interesuje...Nie musisz odpowiadac bo odpowiedz raczej wiadoma:) Powodzenia I mniejszego przelewania zolci na innych ci zycze.
                          • Gość: do marzenka3331 Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 23:21
                            marzenka3331 napisał(a): ..Nie musisz
                            > odpowiadac bo odpowiedz raczej wiadoma:)

no widzisz, sama masz zdolnosci jasnowidza, po co kase wydajesz? Do wrózek natomiast nie chodzę już, bo wiem, jaką koszmarną szkodę mogą wyrzadzić swoim bezmyslym gadaniem. I próbuję przestrzegać innych. No ale co Tobie? Ty lubisz doswiadczać na własnym przykładzie, wiec nie czytaj kogoś, kto jest starszy i mądrzejszy w doświadczenia:) Powodzenia u Pani z Armenii.
                            • marzenka3331 Re: Aida Kosojan - Przybysz 23.01.14, 23:34
                              Kazdy zgodnie ze swoimi intencjami przyciaga do siebie osoby jakie przyciaga.Jezeli ty przyciagasz osoby, ktore wyrzadzaja ci taka szkode to sama masz nieczyste intencje wobec siebie.I tutaj za siebie sie trzeba wziasc a nie za "przestrzeganie" innych:) Jeszcze raz powodzenia.
                              • gosc-hexx Re: Aida Kosojan - Przybysz 23.01.14, 23:51
                                marzenka3331 napisał(a):

> Kazdy zgodnie ze swoimi intencjami przyciaga do siebie osoby jakie przyciaga.Je
                                > zeli ty przyciagasz osoby, ktore wyrzadzaja ci taka szkode to sama masz nieczys
                                > te intencje wobec siebie.I tutaj za siebie sie trzeba wziasc a nie za "przestrz
                                > eganie" innych:) Jeszcze raz powodzenia.

A jakie sa twoje intencje ? jakie osoby ty usilujesz do siebie przyciagnac ?
                                naciaganie ludzi na kase to wyrzadzanie krzywdy ! obrzydliwosc :(((
                                • Gość: Duch Salamandry Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 00:01
                                  gosc-hexx napisał(a): > A jakie sa twoje intencje ? jakie osoby ty usilujesz do siebie przyciagnac ?
                                  > naciaganie ludzi na kase to wyrzadzanie krzywdy ! obrzydliwosc :(((

Popieram w całej rozciągłości! Essoteryczne bzdety o przyciąganiu.... Oszuści niestety przyciągają do siebie ludzi łatwowiernych, naiwnych, łatwo ulegających złudzeniom, mających nadzieję, że ktoś im pomoze. I co dostają w zamian? Otóz to.... Oszuści żerują na takich. Pozbawić kogoś nadziei, to jak skrzywdzić dziecko! Obrzydliwość.
                      • canaris7 Re: Aida Kosojan - Przybysz 23.01.14, 23:58
                        marzenka3331 napisał(a):

> Czytaj ze zrozumieniem-napisalam, ze to co mi ostatnio mowila wszystko sie spra
                        > wdzilo, dlatego znowu do niej ide aby zapytac o inne sprawy poniewaz jej ufam .

Powinnas isc conajmniej raz na tydzien ! niech Ci wrozka ustawi zycie ,
                        bo sama nie potrafisz .
                        • marzenka3331 Re: Aida Kosojan - Przybysz 24.01.14, 00:41
                          Oj trafilam w czuly punkt;)
                          Czyzby gosc hexx, Duch Salamandry I canaris 7 to jedna I ta sama osoba?:) Nie trzeba byc jasnowidzem aby to zauwazyc;)
                          • usa-hexa Re: Aida Kosojan - Przybysz 24.01.14, 01:25
                            marzenka3331 napisał(a):

> Oj trafilam w czuly punkt;)
                            > Czyzby gosc hexx, Duch Salamandry I canaris 7 to jedna I ta sama osoba?:) Nie t
                            > rzeba byc jasnowidzem aby to zauwazyc;)

A moze ktos tutaj trafil w Twoj czuly punkt ?... wrozeczko - tylko za 550 zeta ?
                            • marzenka3331 Re: Aida Kosojan - Przybysz 24.01.14, 01:57
                              Niby jaki to dla mnie czuly punkt?;)
                              550zl to dla mnie zaden problem wydac na dobrego jasnowidza.Moge sobie na to spokojnie pozwolic I moj budzet zbytnio na tym nie ucierpi.
                              Moje pierwotne pytanie brzmialo czy ktos juz w ogole placil tyle bo ja ostatnio placilam 400zl.Ale jak bedzie trzeba to I zaplace 550.Zasluguje na uslugi najwyzszej jakosci;) A jak komus sie to nie podoba to coz-toz to jego problem a nie moj
                              .Na tym koncze I pozdrawiam wszystkich zazdrosnikow;) Szkoda mojej cennej energii aby wam odpisywac-wole skupic sie na czyms o wiele przyjemniejszym;)
                              • gosc-hexx Re: Aida Kosojan - Przybysz 24.01.14, 02:20
                                marzenka3331 napisał(a):

> Niby jaki to dla mnie czuly punkt?;)
                                > 550zl to dla mnie zaden problem wydac na dobrego jasnowidza.Moge sobie na to sp
                                > okojnie pozwolic I moj budzet zbytnio na tym nie ucierpi.

Mozesz placic tysiacami i niech ci magowie ukladaja zycie , jak sama nie potrafisz
                                ale przestan z ta naiwna reklama i naciaganiem ludzi na kase .nie trzeba byc jasnowidzem , zeby widziec twoje mroczne zamiary .
                          • gosc-hexx Re: Aida Kosojan - Przybysz 24.01.14, 01:55
                            marzenka3331 napisał(a):

> Oj trafilam w czuly punkt;)
                            > Czyzby gosc hexx, Duch Salamandry I canaris 7 to jedna I ta sama osoba?:) Nie t
                            > rzeba byc jasnowidzem aby to zauwazyc;)

Nie jestem Salamandra ( bo to bardzo lagodne zwierzatka ) , ani tym bardziej
                            zadnym Duchem , JESTEM SMOKIEM ! jasnowidzu - widzacy tylko wlasny czubek nosa !
                            • Gość: ..... Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.147.205.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.14, 22:19
                              gdy byłem u niej pierwszy raz zrobiła na mnie duze wrazenie (mówiła o mnie i mojej rodzinie jakby dobrze nas znała na temat zdrowia itd.)
                              gdy byłem u niej kolejny raz mówiła w pewnej kwesti rzeczy które przeczyły temu co mówiła gdy byłem pierwszym razem
                              • Gość: gość Re: Aida Kosojan - Przybysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 23:15
                                sprzeczność przepowiedni= wypalenie wróżki=szkoda kasy