Dodaj do ulubionych

U kogo działa ryt miłosny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 23:22
działają ryty u wrózki Ezoterium z parasfera ona robi takie same ryty jak wspomniana tu na forum p.Gosi poczytajcie robi świetne rytuały czyzby uczennica przewyzszyła mistrza.Działaja na 100% i równa babka z niej
Obserwuj wątek
    • Gość: a Reklama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 00:36
      • Gość: wyobrazenie Re: Reklama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 67.159.36.* 23.01.12, 13:00
        No a jak wy sobie to wyobrażacie???????????? na takim forum, czy na kafeterii, aż roi się od takich opinii, wpada ktoś pod jakimś tam nickiem i pisze opinię, negatywną lub pozytywną, niczym nie popartą, bo niby jak udowodnić że jakiś tam ryt działa lub nie?????zdaniem typu:"on wrócił!!", może po prostu miał wrócić. albo same wróżki sobie piszą, albo inne wróżki, które chcą sprzątnąć inne wróżki. wróżka to jak firma. opinie z internetu to porażka, każdy sobie może wejść i napisać. najlepiej samemu sprawdzać. nie czytać opinii z internetu, a szczególnie z takich miejsc gdzie każdy sobie wchodzi i pisze co chce;/
        • Gość: Tamara Re: Reklama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 14:35
          u Ezoterium sprawdzaja sie ryty jest rewelacyjna!
          • Gość: gosc JASNE:) IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.12, 14:53
            • Gość: gość Re: JASNE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 16:05
              a czemu podwazasz kompetencje Ezoterium uwazasz ze tylko Gosia ma monopol na wiedze i skutecznosc to sie zdziwisz bo Ezoterium jest dobra Laryssa Julia Santii bardzo dobra ,Monika tez dobra także nie pisz jak nie sprawdziłas i to zadna reklama ale prawda.W watku o Tobie (Gosia)nie piszesz ze to reklama a tu wcinasz swoje dwa grosze.Larysa nawet czytałam na stronie Joaanny Black prowadzi zajecia z wiedzy magicznej w jej szkole wiec musi byc dobra bo czemu Gosia nie prowadzi
              SZKOŁA EZOTERYCZNA JASNOWIDZ JOANNY BLACK
              www.joannablack.pl
              • Gość: wrozzdenek Re: JASNE:) IP: 193.239.60.* 23.01.12, 16:24
                ja tez jestem dobry, i to bardzo, ukonczylem kurs 2 specjalizacji z magii rytualnej, dodatkowo posluguje sie magia vodoo i magia zywiolow, od lat praktykuje co roku w afrykanskim buszu z tamtejszym mistrzem magii demonicznej, mam setki zadowolonycj klientow, z moich usulg korzystaja ludzie na calym swiecie, wrozzdenek@wp.pl
                • Gość: Heniek Re: JASNE:) IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.12, 16:27
                  a ja jestem jeszcze lepszy :) !!!!
                • Gość: gość 1 Re: JASNE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 16:48
                  z moich usulg korzystaja ludzie na calym swiecie,
                  To musisz wszystkie znac jezyki faktycznie zdolny z ciebie gosc
    • Gość: gosc Re:u mnie działa IP: 193.239.60.* 23.01.12, 21:03
      ale tylko na portfel
      • Gość: gość Re:u mnie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 21:35
        No właśnie ja też robiłem rytuały na poprawę finansów u Ezoterium na parasfera i powiem tak ze rewelacja moje zarobki są niesamowite .Polecam
    • sceptycznaaaaa Re: U kogo działa ryt miłosny 29.07.12, 19:29
      czy działajom rytóały ó Ezoterium? kto wje?
    • kami444 Re: U kogo działa ryt miłosny 28.09.23, 04:38
      Długo szukałam i udało mi się znaleźć skuteczną Wróżkę rytualistke którą z resztą mi polecono. Teraz mogę wam polecić osobę której rytuał miłosny okazał się skuteczny w moim przypadku. Zostawiam swojego meila kammi44@wp.pl .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka