Gość: gość IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 11:30 Czy ktoś był już u jasnowidz Teresy w Chełmku ? sprawdza się to, co mówi ? może jakieś opinie na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak174 Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł 26.05.12, 19:36 Witam! Jeśli chodzi o jasnowidza oraz doradcę życiowego, to z całego serca polecam Beatkę Wejman z Poznania. Cudowna kochana kobieta, chodzę do niej od kilku lat, jak do niej pójdziesz to już przy niej "zostaniesz" i otrzymasz pomoc o jakiej nie śniłaś. Z całego serca polecam wszystkim Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 21:36 znam p. ziajkę i szczerze nie polecam. jest łakoma na kase i mówi, co jej ślina na język przyniesie. sprawdza się to co chcesz zeby się sprawdziło. tak to działa, podświadomie dążysz do realizacji tego co usłyszałeś. ona sama jest niemiła... nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.13, 14:52 Potwierdzam niemiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.ip153.fastwebnet.it 09.06.13, 23:43 Jesli ktos sie wybiera do wrozki to po co potem szkaluje?Sa osoby ktore chca wiedziec wszystko nawet o swoich najblizszych.I po co?P.Ziajka to szczera kobieta,zawsze usmiechnieta i mowi otwarcie a jesli tutaj ktos pisze oszczerstwa na jej temat tzn ze sam byl natarczywy i nachalny.Jej kasy innych nie potrzeba bo ma swoja ,ciezko wypracowana.Ktos kto pisze,ze chytra na kase pisze o sobie.Radze sie przebadac poniektorym bo szukacie u innych wad a swoich nie znacie.Teresa Ziajka to jedyna w swoim rodzaju i napewno nikt nie jest lepszy od niej.Sa inne naciagaczki i tych co tutaj zle pisza o P.Ziajce radze leciec w podskokach do nich.One prawde wam powiedza i to taka co chcecie uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.clients.rysnet.com 25.09.13, 21:48 Dysponujesz moze aktualnym numerem telefonu ? Jak wyglada tak ogolnie umowienie na spotkanie? Jakos nie moge znalesc szczegolow na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 21:19 Nie wiem dlaczego obrazasz Panią Terese, moze po prostu Cię opieprzyła bo Ci się należało??? albo powiedziała bolesną prawdę. Pani Teresa się nie pieprzy i gada bez ogródek, wiec moze Ciebie to zabolało stąd taka recenzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.csi.it 09.12.13, 23:47 Widac nie lubisz jak ci sie mowi prawde w oczy.To przykre,ze taki ktos plytki idzie do wrozki a potem wypisuje brednie.Nikt cie tam nie wyganial.Ja bylam u P.teresy i goraco ja polecam ...mowi szczerze,otwarcie i taka ja podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 03.07.12, 22:05 dzwoniłam do tej Pani bardzo niemiła osoba mowil zeby dzwonic wieczorem wyjechala na mnie nie polecam glupi babsztyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.30.52.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 22:47 numer gg do dobrej pani jasnowidz 43537997 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.12, 10:00 Sama nie wiem czy się sprawdza. Wciąż czekam. Niezaprzeczalnie pomogła mi uporać się z przeszłością, oczyściła wszystko, dzięki niej żyję teraz inaczej. Nie wiem czy drugi raz bym do niej poszła, ale w momencie gdy konwencjonalne metody zawodzą człowiek chwyta się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewla Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 08.07.12, 23:25 Sama nie wiem czy się sprawdza. Wciąż czekam. Niezaprzeczalnie pomogła mi uporać się z przeszłością, oczyściła wszystko, dzięki niej żyję teraz inaczej. Nie wiem czy drugi raz bym do niej poszła, ale w momencie gdy konwencjonalne metody zawodzą człowiek chwyta się wszystkiego. ja: A CZEMU BYŚ DO NIEJ NIE POSZŁA CZY TO FAKTYCZNIE NIEMIŁA OSOBA? JA DZWONIŁAM O 22 BO TAK WYCZYTAŁAM Z FORUM ZEBY DZWONIĆ W GODZINACH WIECZORNYCH ALE NA MNIE TA PANI YSKOCZYLA ZE CO JA SOBIE WYOBRAZAM CZY WIEM KTORA JEST GODZINA I TAK DALEJ PO CZYM SAMA JUZ NIEWIEM BO SIE ZESTRESOWALAM CZY JA SIE PIERWSZA WYŁĄCZYŁAM CZY ONA:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 17:17 Mogę prosić o numer Pani jasnowidz do Chełmka?Byłam tam kilka lat temu, teraz potrzebuję jechać, ale niestety numer zgubiłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.12, 16:27 I czy otrzymała Pani ten numer? Tez jestem zainteresowana joanna.bhp@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 17:02 To specyficzna osoba. Ja jestem bardzo wrazliwa i najzwyczajniej w swiecie boje sie jej energii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.ip153.fastwebnet.it 09.06.13, 23:46 sama zaprzeczasz sobie.Chcialabym a boje sie.....bylam,niby mnie uratowala a nie wiem czy wierzyc...oj babo,babo....zejdz na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barby Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.csi.it 15.08.12, 02:50 A ja bylam i wszystko mi sie sprawdzilo.jesli chodzi o dzwonienie to niektorzy zapominaja o porze i dzwonia w nocy,w swieta..itd tez bym wyjechala z grubej rury na tych bo czy bylibyscie zadowoleni z takich telefonow w nieodpowiedniej porze?Fajnie jest kogos oceniac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuś Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: 91.222.24.* 17.08.12, 22:15 Tak ja byłem i wszystko to co mówiła sprawdziło się. Jest to dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Polecam tę wróżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mica Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: 213.236.165.* 23.08.12, 21:17 cześć,czy mógłbym prosić Cię o namiary:adres,telefon do pani Ziajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublana Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.12, 02:12 tak ja byłam i polecam , tylko dość dawno temu . a jej numer to 338461103 , tylko nie wiem czy jest nadal aktualny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 17:45 Byałam kiedys u tej Pani, jak dotąd większosc sie sprawdziła. Chciałabym isc do niej jeszcze raz ale nie mam numeru telefonu. Bardzo proszę mi wysłac na maila monikaparzych@onet.eu. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 20:11 Numer telefonu to: 338461103. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenkaem Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.net.stream.pl 25.11.12, 13:09 hej tak ja bylam 2 razy Swietna kobieta wlasnie sie teraz chce wybrac ponownie To co mowi sprawdza sie nie wszystko ale wiekszosc . Napewno nie pozałujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenkaem Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.net.stream.pl 25.11.12, 13:10 polecam w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 16:54 ile kosztuje wróżenie i jak długo trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.icpnet.pl 30.05.13, 00:39 odpuść sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 16:56 czy jezeli chce się coś dowiedzieć o innej osobie potrzebne jest zdjęcie ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kariera a jasnowid Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 15:51 A czy "w ramach jasnowidzenia" taka osoba potrafi doradzić względem wyboru własnej ścieżki kariery? Podobno każdy ma swoją formę i tylko życie marnuje jak się jej nie trzyma - coś w stylu "to że jest z ciebie świetny matematyk nie znaczy że sprawdzisz się jako księgowy, ale nadal możesz być wybitnym kucharzem"... Ogólnie czy ta Pani jasnowidz potrafi powiedzieć "do czego się nadajemy" a nie tylko co nas czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirOnil Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.ip.netia.com.pl 10.02.13, 09:53 Byłem....., na pewno zdjęła ze mnie to uczucie paniki, stresu,bezradności. To fajne gdy poczułem się dużo mocniejszy po wyjściu od p. Teresy. Tak jak ktoś napisał wcześniej, mówi dużo i chaotycznie dlatego już po raz n-ty odsłuchuje nagranie... Gotów byłem jej uwierzyc w 100%, ponieważ wskazuje konkrety, logiczne, możliwe...niestety (lub stety dla mnie) pomyliła się w jednej(co najmniej) kluczowej kwestii. Była przekonana, ja upewniałem się 4 razy, za każdym razem potwierdzała, mówiąc, że jeszcze nigdy się nie pomyliła. POMYLIŁA SIĘ...Akurat w tej kwestii nie ma innych rozwiązań jak zero jedynkowych...Nie sprawdziło się. Ale jako psycholog jest bardzo dobra, potrafi przekonać i dotrzeć do spanikowanej osoby bardzo szybko. Nie traktujcie, mojej opinii jako wyroczni...stało się, trudno. Może komus bardziej pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borówka Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.ists.pl 10.02.13, 11:40 Dobra wróżka, specjalista NIGDY nie powie, że- nigdy się nie pomylił. Taka osoba ZAWSZE jest skromna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.147.158.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.03.13, 22:25 byłam ...regularne wizyty.. 6 lat temu pytanie o rodzine: Na poczatku info ,brat :stłuczka samochodem( mał rok pozniej) ze tata ma cos z ukladem wewnetrznym -uznałam za bzdure, borobił badania na ktore go namowliam....rok temu pochowłama ojca :tętniak aorty brusznej praca: dokladnie jak powiedziala:podroze zagraniczne...były duzo , że totalna zmiana zamieszkania, najpierw dzielnice potem wojewodztwa-sprawdzone wszystko ze bedzie jeszcze dziecko i to synowie :sprawdzone ale kiedys od innej wrozki (poszłam do innej by sprawdzic infood p.Teresy -potwirdzono mi ) :że za każdą rozbe w przyszlość człowiek zapłaci...moj synmiał bardzo powazna operacje, omal nogi nie stracił, operacje liczne rehabiitacje, moja zmiana pracy...zmina w zyciudoprowadziły że obiecałam sobie ze juz nigdy nie skorzystam z wrózby.... skłamałam , kiedy wpadłamw tarapaty finanowe (zreszta przepowiedziane) skorzystalam z wrozby innej wrozbitki... miesiac po tym własnie pochowałam ojca. Czy to zbieg okolicznosi....czy przyspieszyłam fakt stwierdzony wczesniej o chorobie ojca i jego finale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asija Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.play-internet.pl 15.04.13, 00:19 Po pierwsze Pani Teresa nie jest wróżką tylko JASNOWIDZEM egzorcystą!!!! Ona nie wróży tylko przepowiada przyszłość. Do przepowiedni nie są jej potrzebne ani data urodzin, ani zdjęcia, ani linie na dłoniach, ani tez karty. Patrzy i widzi przyszłość. Czasami klientom wydaje się, że jest chaotyczna a to jest wynikiem właśnie wizji które Pani Teresa ma podczas spotkania. Ona widzi jakby film klatkę z przyszłości, dlatego trzeba mocno słuchać. W kwestiach podstawowych jest bezbłędna. Nie myli się co do wyboru miłości, awansu, zmiany pracy czy zamieszkania, chrzcin, komunii, ślubów, ciąż, płci dziecka które ma się narodzić, chorób i śmierci, choć nigdy bezpośrednio nie powie, że dana osoba odejdzie, nawet jeśli zapytamy o to wprost. Nie ma bariery czasowej, nie wiadomo czy dana sytuacja wydarzy sie za rok czy za tydzien, dlatego część ludzi moze miec wrażenie, że cos się nie "sprawdziło", czasami trzeba po prostu dłużej poczekać. Pomaga zmienić tor przeznaczenia, co jest fenomenem, potrafi nie dopuścić do danego zdarzenia ( np wypadku samochodowego, włamania, kradzierzy), choć co do śmierci, twierdzi ze jest przeznaczeniem indywidualnym i nie ingeruje w nie. Jest osobą o bardzo pozytywnej energii, osobą znającą doskonale biblię i wierzącą. Swoją zdolność traktuje jako dar, którym została obdarzona. Osobiście skorzystałam z jej usług kilka razy, wszystko się sprawdziło, również te niemiłe rzeczy. Jest doskonałym egzorcystą, potrafi oczyścić mieszkanie, czy lokal w którym biznes nie wiedzie się dobrze, odnaleść schowane przez przodków skarby, dotrzeć do wcześniejszych wcieleń swojego klienta. Faktycznie potrafi jak stwierdzili wcześniej forumowicze nakrzyczeć, a raczej być bardzo bezpośrednią, ale kto powiedział ze musi byc dalikatna,miła i wyważona? w końcu jest u siebie w domu:) gorąco polecam, jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.icpnet.pl 30.05.13, 00:37 czy można ufać osobie,która mówi o sobie , że jest "Jezusem"? wybaczcie ale to ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol do xxx Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.13, 10:55 Jasnowidz egzorcysta to nie to samo co Jezus XD egzorcyzmy nawet wg nauk kosciola moze odprawiac kazdy bedacy pod wplywem laski (chodzi mi oczywiscie gl o tzw egzorcyzmy prywatne). Z reszta nikt nie stwierdzil ze ta pani ma sie za jezusa...a juz napewno nie ona sama ;) skad mozna bylo wyczytac takie bujdy? Oczernianie kogos a brak przekonania w jego umiejetnosci to 2 skrajne kwestie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.hari.cable.virginm.net 20.12.13, 20:01 Witam zadzwonilam o 11.00 rano do tej pani , oczywiscie milo itd. Kobieta przez telefon reprezentowala niski poziom kultury,wystarczy powiedziec spokojnie a nie tonem glosu jak by byla obrazona na caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myrymyry Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.clients.rysnet.com 20.12.13, 23:45 Dasz znać jak wygląda spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.dynamic.mm.pl 29.12.13, 11:31 Korzystalam z jej usług dwa razy. Jest osobą bardzo bezpośrednią i jeśli ktoś oczekuje od niej współczucia i ocierania łez to niech sobie odpuści. Jej arogancki sposób bycia na pewno nie przypadnie takiej osobie do gustu i często taki kontakt kończy się już na rozmowie telefonicznej. Ma dar jasnowidzenia, zna przeszłość, natomiast w przyszłość i wszelkie zdarzenia mające się wydarzyć ukierunkowuje poprzez psychikę. Ktoś kto uwierzy, będzie podświadomie do tego dążyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.play-internet.pl 26.02.14, 11:25 Znajoma poleciła która była zadowolona. Byłam wczoraj z mamą. Również Gorąco POLECAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwątpiona Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 07:47 a ile bierze za wizyte bo niewiem czy mnie stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakolud Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: 94.42.83.* 04.03.14, 12:14 ~ 100 - 150 zl zależny chyba od tego czy interesuje cie sama przepowiednia czy jeszcze oczyszczenie itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśmiechnięta Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 10:42 Byłam wczoraj . Polecam, bardzo miła i sympatyczna kobieta. Rozmowa trwała prawie godzine a z jej skromnego mieszkania niechce sie wychodzić , posiedziała bym jeszcze. Osobiście życze jej dużo zdrowia i siły do pomagania innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 09:51 Ziajka lubi młodych facetów, gada głupoty, a po wyjściu smieje się z klientów, nazywając ich idiotami... Odpowiedz Link Zgłoś
ladydiiii Re: czy ktoś był u jasnowidz Teresy Ziajka w Cheł 07.07.17, 10:20 czy mogę prosić adres Pani Teresy? Odpowiedz Link Zgłoś