Dodaj do ulubionych

Lilith Black Moon kontakt

16.09.12, 18:21
Witam chciałabym się zapytać czy ktoś jest w kontakcie z Panią Sabiną, ponieważ od 2 tyg już nie odpisuje na maile, nie odbiera telefonów..nie wiem czy może gdzieś wyjechała czy coś, bo nawet na stronie okulty nie ma informacji żadnej...wcześniej nawet jak były przerwy w korespondencji to maks kilkudniowe....czy ktoś we wrześniu kontaktował się bądź jest z okolic i wie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.128.63.208.dsl.dyn.forthnet.gr 16.09.12, 21:21
      Mam ten sam problem od prawie miesiaca - brak kontaktu zupelnie :(
      • ezodino Re: Lilith Black Moon kontakt 16.09.12, 21:39
        ale pieniązki doszly? zwrotow nie było??? czyli wszystko ok...
        • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.51.techtel.pl 16.09.12, 21:48
          no właśnie pieniądze wpłacone a usługa niestety niewykonana mimo, że wcześniej nie było z tym problemu...
      • Gość: Porażająca prawda Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.play-internet.pl 17.09.12, 14:20
        Jeżeli zapłaciłaś to ryt forsy masz zrobiony i co jeszcze chcesz.....
        • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 17.09.12, 14:27
          Pytam po prostu czy ktoś ma jakikolwiek kontakt z tą Panią..może ktoś jest z Lubyczy i wie czy wyjechała itp?
        • casablanka11 Re: Lilith Black Moon kontakt 22.09.12, 13:55
          Gość portalu: Porażająca prawda napisał(a):

> Jeżeli zapłaciłaś to ryt forsy masz zrobiony i co jeszcze chcesz.....

Tak, tak zapłać 6 000 zł. To nie błąd w ilości zer, to jest sześć tysięcy złotych - zero efektów
        • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 18:36
          Chcę patrzeć na twój bezwzględny upadek Sabinko, jak wracasz do rynsztoka i pływasz we własnym gó...e! Zostawiając innych ludzi i ich losy w spokolu lub w rękach dojrzałych psychicznie terapeutów, którzy wiele lat studiowali, by nieść pomoc na poziomie a nie chorą iluzję twojego pokroju!!!!
      • Gość: oszukana Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 18:08
        to samo mam co robimy?
        • Gość: Ewa Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 20:04
          znowu nie ma kontaktu, dała nadzieje, nic nie wspomniała o niepowodzeniu ani o ryzyku, nie odpisuje, nie ma kontaktu, co robimy, na pewno nie damy się zastraszyć, kilka artykułów wcześniej dużo na ten temat pisze, ŻĄDAM ZWROTU KASY!!!!

• Gość: sasha040909 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 03.01.13, 22:33
            u mnie to samo..cisza,cisza,cisza..zadne Wangi nie doszly a mialy byc 3 tyg temu bo taka wlasnie inf dostalam..
            • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 18:55
              jak się pisze prawdę, że nas oszukuje to jest oburzona, każe kasować wypowiedzi, skarży się że klientów traci, a ile ludzi nabrała i co dalej sobie myśli, teraz cisza bo ma kasę wrócić, jak się pisze oszustka to obraza, a jak to się nazywa takie jej postępowanie?
              • Gość: sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 04.01.13, 20:16
                ja nie chce nikogo obrazac ani wyzywac od oszustow ale najladniej to to nie wyglada..kosztowalo mnie to troszke wiecej niz paczka cukierkow wiec bede wdzieczna jezeli ktos sie ze mna skontaktuje albo najzwyczajniej odda pieniadze
                • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 15:48
                  jak można takie postępowanie Lilith Black Moon nazwać? myślę, że jest nas wielu z takim problemem
        • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 15:51
          co robimy? oszukana się czuję, nie odpisuje na sms, emall, jak ma takich dobrych informatyków i "super Stronę" to powinna być informacja, o urlopie itp...najlepsze jest to że są tylko super opinie napisane zapewne przez nią samą, a jak chcesz napisać tam swoją TA PRAWDZIWĄ!!! TO SIĘ NIE DA DOPISAĆ!!
          • Gość: sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 05.01.13, 16:53
            ja poprostu chce uzyskac inf czy ryt byl wykonany I kiedy dostane Wangi I tyle w tej sprawie..jezeli nie to pieniadze I koniec tematu..szanujmy sie troche bo jednak zaufalismy a nie byla to " usluga" za dziekuje
            • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 18:20
              a teraz mamy brak efektów, i brak zwrotu kasy
    • Gość: gosc1 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.128.63.208.dsl.dyn.forthnet.gr 16.09.12, 23:32
      Nie, nieprawda, pieniazki doszly, usluga zostala wykonana, nie spieszcie sie tak ogromnie z oczernianiem moje "gorliwe" panie ! ale kontaktu nie ma i moze na ten temat ktos cos wie ?
      • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 17.09.12, 08:16
        Nie oczerniam póki co tylko martwię się...gdyż nie dostałam żadnej informacji ani przesyłki zwrotnej, o której Lilith wspominała stąd mój niepokój i próba wyjaśnienia braku kontaktu ze strony tej Pani...
        • Gość: szałwia Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.lhr.nokia.net 17.09.12, 09:23
          • Gość: bursztynowe złoto Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.tktelekom.pl 17.09.12, 13:54
            Amber Gold mówi wam to coś ? wszyscy liczyli na miliony i wpłacali po kilkadziesiąt czy nawet kilkaset tysi i teraz co mają .... ?
            • Gość: Gosc1 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.128.63.208.dsl.dyn.forthnet.gr 17.09.12, 14:52
              Nic wspolnego, znam Lil po prostu sie nie odzywa z innych powodow, rytualy robi sumiennie, paczki wysyla rowniez - natychmiast po rytulale, moze nareszcie ktos wie cos na TEMAT zamiast bzdury wypisywac dajcie sobie spokoj .
              • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 17.09.12, 15:07
                Właśnie do tej pory byłam bardzo zadowolona ze współpracy stąd moje zaniepokojenie zaistniałą sytuacją..czy może wie Pan/Pani kiedy będzie możliwy kontakt?
              • Gość: srdk Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.yolau.net 17.09.12, 15:22
                Do gosc1: najpierw piszesz:"Nie, nieprawda, pieniazki doszly, usluga zostala wykonana, nie spieszcie sie tak ogromnie z oczernianiem moje "gorliwe" panie ! ale kontaktu nie ma i moze na ten temat ktos cos wie ?" Po czym: "Nic wspolnego, znam Lil po prostu sie nie odzywa z innych powodow, rytualy robi sumiennie, paczki wysyla rowniez - natychmiast po rytulale, moze nareszcie ktos wie cos na TEMAT zamiast bzdury wypisywac dajcie sobie spokoj ."
                To znasz ją, a nie wiesz nic na TEMAT, dlaczego kontaktu nie ma? I piszesz z proxy w dodatku:) Taki jeden napisał, że ponoć się wyprowadza gdzieś bo mieszkania szukała w wakacje. Widzisz wyraźnie o co ktoś pyta, nikt nikogo tu nie oczernia Ale jak widać ktoś jest przewrażliwiony i widzi coś czego nie ma. Temat pewnie stworzony po to by odgrzać kotleta.
                • Gość: gosc 1 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.128.63.208.dsl.dyn.forthnet.gr 17.09.12, 15:57
                  Znam na ile mozna znac kogos z relacji - klient, Lil jest sumienna w wykonywaniu rytualow jak rowniez jesli chodzi o sumiennosc wykonania innych uslug, wysylania wangow itp. z tego co wiem rytualy wykonuje sie w okreslonej fazie ksiezyca, wiec nie jest mozliwoscia zamowienie ich na "jutro" - ale jestem pewna, ze jesli je wykona to wangi wysle a jeszcze jedno Lil zrobila dla mnie rytual z mozliwoscia zaplaty w pozniejszym terminie, wiec prosze mi nie podawac argumentu to, ze pisze z proxi - wiec co to oznacza ? Ten kto pisze z proxi nie mowi prawdy ? Co za bzdury !!! Faktem jest jednak, ze kontakt slowny jest slaby i to jest tematem tego watku, glupoty typu "ponoc" szukala mieszkania itp. sa zupelnie zbedne.
                  • Gość: gfhkfhjs Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.yolau.net 17.09.12, 16:09
                    I oczywiście jesteś tu zupełnie przez przypadek;)
                    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.12, 16:58
                      Po czasie nie odpowiada, nie odbiera telefonow, nie odpisuje na listy.
                      Przynajmniej tak bylo w moim przypadku.
                      Osobiscie nie polecam.
                      • Gość: Uśmiechnięta56 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.play-internet.pl 17.09.12, 19:18
                        Amber Gold nie odbiera. Tusk obiecuje. Nie ona jedna zrobiła Was w trąbę.
                      • Gość: f111 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.livenet.pl 17.09.12, 20:25
                        Tak myślałam, że coś się stało bo brałam niedawno kabałę na allegro u tej z www.okulta.com.pl jeśli to ta lilith. Byłam bardzo zadowolona, wystawiłam koment i poleciłam znajomej ale patrze i nie ma wystawionych wróżb choć zawsze miała. Pisałam kiedy wystawi bo chciałam kupić ale nic nie odpisała póki co, a przecież nie zapłaciłam za nową.
                        • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 19:00
                          No f 111, gratuluję intelektu, może lepiej kup sobie książkę i poczytaj na temat kabały, to cię wzbogaci duchowo, a nie płacisz tej oszustce za coś, co ona kopiuje na żywca z książek i wkleja ludziom jako jej własne wróżby. Doprawdy jestem zdumiona naiwnością i głupotą ludzi, którzy nie mają w życiu celu, jak marnotrawienie pieniędzy na oszustów!!!! Nie lepiej pomóc chorym dzieciom albo zwierzętom i poczuć się dużo lepiej niż korzystając z usług prymitywnej wiejskiej baby, która nie ma żadnego szacunku do nikogo, nawet do siebie samej, kalającej własne gniazdo i gniazda innych, oraz bezczeszczącą imię Lilith profanki???? Gdzie jest wasza wrażliwość i samoświadomość?
                  • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 18:48
                    Sporo wiesz o rytuałach i fazach księżyca, zastanawia mnie tylko czemu zatem korzystasz z wątpliwej posługi kogoś kogo sama nie jesteś pewna, zamiast zrobić to samemu? A może to ty Sabinka grająca rolę własnej klientki?? Taaak, to by się zgadzało, najżarliwiej bronią cię ci, którymi jesteś ty sama manipulantko!!!!
              • Gość: ala Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.tktelekom.pl 13.10.12, 09:48
                Czy ktoś kto korzystał u Lilith z klątwy albo uroku wie po jakim czasie od wykonania przez Nią rytuwysyła obiecaną przesyłke? Wykonała dla mnie te ryty 6 pażdziernika (przynajmniej tak deklarowała) i od tej pory cisza- nie odpisuje na maile i smsy mimo że wcześniej nie było z tymproblemu z Jej strony.
                Prosze o odpowiedz osoby które KORZYSTAŁY U NIEJ Z TYCH USŁUG CO JA I OTZYMAŁY OD NIEJ TĄ PRZESYŁKE.
                PO JAKIM CZASIE ONA DOTARŁA???Mój niepokój wynika z niewiedzy ile czasu zajmuje Jej wykonanie tej przesyłki bo może dłużej niż tydzień i niepotrzebnie panikuje... Niestety Lilith nie odpowiada na moje pytania mailowe dlatego pytam tu.
                • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 13.10.12, 11:57
                  Ja czekałam 3 tyg ale było to ponoć spowodowane pobytem w szpitalu jak widać z przebiegu w/w wątku.
                • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.141.techtel.pl 13.10.12, 12:48
                  Mogłabyś podać do siebie jakiś namiar? Wymienilibyśmy się spostrzeżeniami :)
    • Gość: Zaniepokojony Re: Lolith Black Moon kontakt IP: *.ip-142-4-212.net 17.09.12, 15:45
      Ja też jestem bardzo zaniepokojony :<

Biorę u niej staroukraińskie rytuały na potencję ale od pewnego czasu przestały działać a lilith przestała się odzywać :<

W internecie znalazłem tylko informacje, że zaczęła robić portal społecznościowy swojego miasta Lubyczy Królewskiej ale się nie udało, później że sprzedaje swoje tabletki na otyłość i że szuka mieszkania w innej gminie :<

Nawet opinie o niej z internetu poznikali :<

Czy ktoś wie co się z nią dzieje? Jestem bardzo zaniepokojony :<

Pozdrawiam
      • Gość: tom tom Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.najdmen.pl 17.09.12, 20:16
        Ja z Tomaszowa jestem. Z tego co wiem miała operacje na krtań bo każdy kto się kontaktował ostatnio wie, że miała problemy z głosem. Będzie od jutra w domu więc za pewne zacznie odpowiadać. Byłem dziś u niej to powiedzieli, że wraca jutro ze szpitala.
        • Gość: gosc1 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.128.63.208.dsl.dyn.forthnet.gr 17.09.12, 22:16
          Dziekujemy za wiadomosc, bylam pewna, ze to jakis powazny powod Jej znikniecia.
        • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 17.09.12, 23:10
          Dziękuję za konkretną i merytoryczną wypowiedź. Mam nadzieję, że tak będzie :)
        • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.51.techtel.pl 19.09.12, 12:59
          czy wiadomo coś nowego? od kiedy zacznie wróżyć?
          • Gość: ttttttttt Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.eu 19.09.12, 13:20
            Właśnie mi odpisała także już jest na skrzynce więc piszcie albo powtarzajcie maile jak coś aby am najpierw odpowiedziała bo pewnie kolejno idzie.
            • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.51.techtel.pl 19.09.12, 13:22
              tak również dostałam odpowiedź, potwierdzona została również informacja o pobycie w szpitalu.
        • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 19:14
          Tom tom, każdy też wie, że kto się ogłasza jako uzdrowiciel, a nie jest w stanie pomóc samemu sobie swoją manipulatywną magią, świadczy to bezwzględnie tylko o tym, że mamy do czynienia ze zwykłym nikim lansującym się na kogoś kim z pewnością nie jest!!!
      • Gość: violetta Re: Lolith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 19:09
        Zaniepokojony, no to niezły lol te tabletki, jak ona sama jest dowodem na ich skuteczność to ja serdecznie dziękuję!!!!
    • Gość: Sansinati Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.vectro.com 21.09.12, 13:33
      Gazeta Fakty i Mity autor Pani Anna Tarczyńska

Pełny tekst ku przestrodze :

"Na rynku usług magicznych trwa zażarta wojna o klientów. Nie unika się szantażu i zastraszania, padają też ofiary...

Jedną z najbardziej rozreklamowanych w naszym kraju wróżek jest niejakaKarina D.-K. vel Karina S. znana wśród klienteli jako Lilith Black Moon(także Lilith666, Kara, Kara von Bast). Przez kilka lat pracowała na czarno, a od września 2010 roku uprawia magię i handluje jej akcesoriami pod szyldem jednoosobowej firmy z siedzibą we wsi L. na Lubelszczyźnie.
      W zależności od potrzeb prezentuje się jako"ukraińska szeptunka zamieszkująca wschodnią część Polski" bądź "wnuczka ukraińskiej szeptunki", której babcia przekazała "tajniki prastarej słowiańskiej tradycji magicznej" polegającej na umiejętności rzucania i odczyniania rozmaitych uroków. Powiada o sobie, że jest ekspertem w dziedzinie jakiejś Ścieżki Lewej Ręki oraz autoryzowanym przedstawicielem Zakonu Lucyfera na całą Europę Wschodnią, swój zawód traktuje jako sztukę, " cieszy się dużym zainteresowaniem , a rezultaty świadczonych przez nią usług - skutecznością", w chwilach wolnych "szkicuje, lubi podróże, pasjonuje ją muzyka metalowa".
      Pewną ciekawostką w życiorysie Sabiny jest fakt, że legitymuje się dyplomem ukończonych w 2008r. studiów na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim(Wydział Zamiejscowy Nauk Prawnych i Administracyjnych w Tomaszowie Lubelskim), choć informacji o obronie jej rzekomej pracy magisterskiej nie udało nam się potwierdzić na Uczelni...
      Dlaczego akurat ją wzięliśmy pod lupę ? stało się to na skutek próśb wielu osób , które błagały nas o pomoc, skarżąc się, że pod urokiem Lilith straciły gigantyczne pieniądze, a próby ich odzyskania skutkują zastraszaniem, a nierzadko szantażem.
      W tym miejscu od razu wyjaśnijmy, że w kwestii zwrotu kasy całkowicie się z wróżką zgadzamy(gdyby postąpiła inaczej, to ludzie mogliby zacząć dobijać się na przykład do kolektur Lotto, żądając zwrotu gotówki za kupony, na których przynajmniej nie trafili"trójki"), ale szantażu przemilczeć niewolno.
      Pani Sabina wraz ze swoim wiernym giermkiem o pseudonimie artystycznym WhiteCrow (z zamiłowania informatyk) prowadzi marketing przede wszystkim za pośrednictwem internetu. Na różnych tematycznych forach nieustannie pojawiają się setki hymnów pochwalnych dotyczących jej nadzwyczajnej skuteczności , a analiza stylu takich wpisów prowadzi do jednoznacznego wniosku, że ich produkcją zajmuje się co najwyżej 3-4 osoby. Uważnie śledzą one wszelkie wypowiedzi , aby - zmieniając co chwila swoje nicki-manipulować dyskusją i kontratakować w przypadku najdrobniejszych choćby zagrożeń. Internet jest dla Lilith także podstawowym narzędziem pracy, bowiem w jej ofercie są przede wszystkim usługi zdalne oraz sprzedaż wysyłkowa.

Rytuały przyciągające miłość wybranej osoby kosztują 600zł, zaś najprostsza klątwa - 400zł (za klątwę z "kamieniem odczyniajacym lub miłosną winszuje sobie 600zł). Żeby skorzystać z takiego zabiegu, trzeba najpierw zapłacić , a następnie zdać (pocztą elektroniczną) Lilith dokładną relację o rodzaju przezywanych kłopotów lub opis tych, które na kogoś chcemy ściągnąć.
      ""Na adres który znajduje się w wiadomości jaką ode mnie otrzymasz musisz mi wysłać wasze: daty urodzenia ,imiona i nazwiska ,zdjęcia (mogą być wydrukowane , obojętne czy razem czy oddzielnie wytnę) ,oraz twoje życzenie do rytu np." życzę sobie aby",napisane odręcznie, twój pukiel włosów oraz coś co należało do niego nawet nitka z ubrania czy próbka pisma( jeśli takowa rzecz posiadasz)jeśli nie trudno poradzę sobie inaczej. W środku dopisz mi swój e-mail po otrzymaniu od Ciebie maila napiszę Ci termin rytuały (w przeciągu tygodnia od pierwszego kontaktu odbędzie się rytuał ).Gdy wyznaczę termin ,przed rytem(obojętnie ile dni) oczyścisz mieszkanie szałwia.zrobisz to także porycie. Szałwie np. w torebkach z apteki (wtedy około 3 torebek)wsypujesz do filiżanki ,podpalasz i okadzasz dom przynajmniej półgodziny przy zamkniętych oknach.następnie wywietrzysz pomieszczenie.Po rytuale otrzymasz ode mnie paczkę, którą sobie schowasz" - instruuje pani Sabina.
      Jak szybko zadziała rzucony urok i przesłane pocztą figurki przewiązane kolorową wstążką? "Czas trwania spełnienia to od miesiąca do 3 miesięcy choć generalnie około 1,5 miesiąca ponieważ zdarzają się dwa tygodnie czasem a czasem 3 miesiące " i lojalnie uprzedza, żeby później nie było pretensji bowiem "klątwa jest sprowadzana na człowieka z zamiarem szkodzenia mu, a nieszczęścia przeznaczone przez przekleństwa mogą prowadzić do choroby, a nawet śmierci".
      Amulety i talizmany (800zł za sztukę) to przede wszystkim (torby mojo), które wedle życzenia przyciągają pieniądze, miłość ,usuwają klątwy, przynoszą szczeście wgrze czy wreszcie - zapewniają dobra prace. W ofercie specjalnej przeznaczonej tylko dla kobiet jest "torba mojo zapewniajacą kontrolę nad mężczyzną". Batem na wszelkich nieproszonych gości jest "parzystopa"(800zł), czyli proszek sporządzony z papryczki chilli, siarki, olejków i przypraw, gwarantujący, że wskazane wróżce osoby będą omijać nasz dom z daleka.
      Wróżba z tarota i kart klasycznych (dziesięciodniowa - 60zł, całoroczna - 200zł) W tym przypadku wysyłamy Lilith jedynie imię, datę urodzenia i nurtujące nas pytanie.
      "Odpowiem wróżbą w ciągu 24h od otrzymania wpłaty.Pamiętajcie, że na ogólne pytania, otrzymacie również ogólne odpowiedzi. Zadając pytania precyzyjne, otrzymacie precyzyjną wróżbę.
      Przykładowo: Jak będą wyglądały w przyszłości moje relacje partnerskie? to wróżba ogólna, a "Jak będzie wyglądał związek między mną a...( tu imię i nazwisko), to wróżba precyzyjna. Nie wróżę na dłużej niż na rok w przyszłość, ponieważ wróżba nie jest odgórnie przesądzonym losem,lecz jest następstwem tego co zrobiliśmy do tej pory.

W ofercie znajdują się też niewymienione z nazwy usługi specjalne o których lilith ujawnia jedynie że przeznaczone sa wyłacznie dla VIPów, a ceny negocjuje indywidualnie.

- Chodzi z grupsza o te same zabiegi, ale odbywane bardziej starannie.Moja znajoma chciała rzucić klatwę na rywalkę a ponieważ bardzo jej zależało, żeby szybko i mocno zadziałała, zapłaciła prawie siedem tysięcy złotych zamiast czterystu, ale i tak g..o z tego wyszło - żali się Katarzyna z Warszawy.
      Pewien żołnierz zawodowy o imieniu Jacek zamówił u Lilith ekspresową klątwę(miała zadziałać w ciągu trzech dni) i miłosno-zdrowotny rytuał, do którego wykonania konieczne było ustalenie miejsca pobytu osoby na podstawie danych zastrzeżonych dla spec służb z logowaniem się przez telefon. Zapłacił 6 tysięcy złotych. Z rezultatów klątwy był umiarkowanie zadowolony, ale rytuał po umówionym terminie kompletnie nie zadziałał. Gdy na forum publicznym zarządał zwrotu kasy Lilith odparła :
      " Nie kupujesz mnie, lecz ryt, a info, a info, które chciałeś, jest nielegalne.Dwa dni po upływie miesiaca to nie wielki szok. Nie wspomniałeś o klątwie, która zadziałała 3 dni na cito for you i nie była to zwykła klątwa lecz vip special only for you. A to że ci teraz z tym źle, to nie mój biznes."
      Jacek: Sabina, ja chyba śnię ! Temat legalności może niech tu nie pada, bo moze wyjść niezła draka, kto i co robi nielegalnie, więc - grzecznie proponuję- ostrożnie z tego typu określeniami. Klątwa only for me?Czyżbyś zapomniała jaka z tego wyszła bryndza?Dowód z odcinkiem i datą właty też mam przedstawić?Żeby zamówić ryt z najwyższej półki, bo tylko taki ponoć gwarantował powodzenie całego "przedsięwzięcia"musiałem na to cieżko zapracować. poproszę o zwrot moich pieniędzy za coś, za co zapłaciłem i czego nie mam. Umowa była konkretna : miesiąc i ani dnia dłużej, a po tym się rozliczymy.I radzę kolejny raz , skończ ze straszeniem. Chcesz być poważnie traktowana, to przede wszystkim wywiązuj się z umów terminów i deklaracji.Chcę swoich pieniędzy i tyle w temacie, bo nie jestem dla ciebie instytucją charytatywną.
      Sabina zagroziła klientowi skompromitowaniem go, jeśli się nie uspokoi.
      • Gość: derby Sansinati Re: Lilith Black Moon i jej "kariera" IP: *.vectro.com 21.09.12, 13:35
        Kronika Tygodnia

Czary nie skutkują, hormony buzują!

Ukochany miał wrócić, a nie wrócił. Nie pomogły wróżby, uroki, figurki. Zakochana kobieta uznała, że skoro tak, to zawiodły umiejętności wróżki (bo innej możliwości nie ma). Domaga się od „szeptunki” z Lubyczy Królewskiej zwrotu 20 tys. zł. Wróżka zaklina się, że pieniądze oddała

Mariola (imię zmienione) niechętnie wraca do tej historii. Ale w końcu zgadza się mówić. Według niej było tak: chciała odzyskać mężczyznę, poza którym świata nie widzi. Jako, że naturalne metody, jakich zazwyczaj używa płeć piękna nie skutkowały, postanowiła szukać pomocy u wróżki. Nie byle jakiej. Ale też trzeba dodać, że sprawa była skomplikowana. Bo ukochany beznadziejnie wpadł w sidła innej. Zachodzi podejrzenie, że tamta zła kobieta rzuciła na ukochanego urok lub zleciła to specjaliście. Tak więc pomysł, aby skorzystać z usług z niezupełnie tego świata, był jak najbardziej słuszny.

Ma to po babci, uczyłam się od szamanów
        Mariola cierpliwie studiowała oferty wszelkiego rodzaju wróżek. Przyłożyła się do tej pracy i w końcu zdecydowała, że jej szczęściu może dopomóc wróżka z Lubyczy Królewskiej, w branży znana jako Lilith Black Moon. Istotnie, trudno o lepszy wybór.
        Na stronie internetowej www.okulta.com.pl Lilith pisze o sobie tak: „Przychodzę, pomagam spełnić Wasze życzenia i znikam tak samo niespodziewanie jak się pojawiłam. Tak jak bajkowa znachorka, czarownica. Po kontakcie ze mną będziecie mieli świadomość, że jeszcze dziś istnieją prawdziwe szeptunki i opowiecie ze zdumieniem o mnie innym. Możecie mówić na mnie wiedźma”.
        I dodaje, że czerpie z doświadczeń babki, która była „szeptunką”.
        Na wspomnianej stronie został zmieszczony wywiad z Lilith, opatrzony tytułem „Ta która rozmawia z duchami”. Tekst pochodzi z portalu: uroda-wdziek.pl.
        Autor tak przedstawia Lilith: „Jest jedną z najpopularniejszych wróżek w Polsce i nie tylko. Prowadzi również doradztwo w krajach Unii Europejskiej oraz USA. Najmłodsza z wróżek, która w szybkim czasie zyskała popularność dzięki wysokiej sprawdzalności jej przepowiedni. Kontrowersyjną rzeczą jest fakt, że także wysoką sprawdzalność mają jej rytuały, zaś swoją wiedzę przywiozła z Ameryki Południowej, gdzie przez pół roku przebywała u jednego z plemion szamanów kanaima”.
        Lilith wróży z kart tarota, odczynia uroki, potrafi zaradzić w sprawach miłosnych, przepowiada przyszłość. Oferuje m.in.: rytuał finansowy (wiadomo, żeby się wiodło), uroki miłosne. Jej usługi nie są tanie, ale to nie dziwi. Za wróżbę „z dokładnością co do dnia” (na dni 10) trzeba zapłacić 100 zł, wróżba na rok, na podstawie kart tarota kosztuje 200 zł, wróżba poprzez komunikator Skype – 250 zł.
        Droższe są rytuały. Klątwa kosztuje 600 zł, rozdzielenie dusz (również w przypadku zmarłej osoby) – 600 zł. Rytuał przyciągający miłość (na konkretną osobę) kosztuje 600 zł. Z kolei za seans spirytystyczny trzeba zapłacić 5 tys. zł (maksymalna liczba osób przebywających w pomieszczeniu: 10).
        Lilith sprzedaje amulety. Na przykład talizman przyciągający miłość wyceniła na 500 zł, a torbę mojo – tylko dla kobiet – zapewniającą kontrolę nad mężczyzną 800 zł.
        Nie ma natomiast ustalonego cennika, jeśli Lilith zleci się szukanie zaginionych osób i rzeczy. W tym przypadku klient płaci „co łaska”.

Przed sądem
        Mariola wspomina, że gdy zwróciła się o pomoc do Lilith (a działo się to jeszcze w 2008 roku), była na skraju załamania nerwowego.
        – Tonący brzytwy się chwyta – mówi Mariola.
        Twierdzi, że wróżka z Lubyczy ją wykorzystała. Ukochany miał do niej wrócić po upływie 1,5 miesiąca, a do dzisiaj nie zapukał do drzwi.
        Nie pomogły odczyniane przez Lilith uroki. Mariola twierdzi, że na konto Lilith wpłaciła ok. 20 tys. zł. Wyznaje, że gdy zorientowała się, iż – jak podkreśla – została oszukana, postanowiła upomnieć się o zwrot pieniędzy. Mało tego, w Internecie na forach wyczytała, że takich osób jak ona jest więcej. Dzieliły się opiniami o Lilith (sprawdziliśmy, są też pochlebne – przyp. red.). Chciała je nakłonić do wystąpienia przeciwko Lilith z pozwem zbiorowym, ale nie znalazła chętnych.
        Szeptunką z Lubyczy zainteresowała się redakcja tygodnika „Fakty i Mity”. Powstał tekst pt. „Siostra Lucyfera”. Przytoczono m.in. niepochlebne opinie na temat Lilith. Reportaż telewizyjny o wróżce postanowił zrealizować Leszek Ciechoński. Wybrał się do Lubyczy z asystentką, która podawała się za kobietę potrzebującą pomocy w odzyskaniu ukochanego. Pojechała też z nimi Mariola. Ciechoński mówi, że sfilmował rytuały odprawiane przez Lilith (wróżka utrzymuje, że rytuału nie było, posługiwała się tylko kartami, co zostało nagrane), później przyznał się, że jest dziennikarzem, usiłował z wróżką porozmawiać, ale się nie udało. To za sprawą ostrej reakcji Marioli, której nerwy puściły, weszła do mieszkania Lilith i żądała oddania pieniędzy. Wróżka wezwała policję. Zawiadomiła prokuraturę, wniosła pozew do sądu. Oskarżała m.in. o naruszenie miru domowego, ale pomyślnego dla Lilith rezultatu tych sądowych potyczek brak. Lilith pozwała też „Fakty i Mity”. I w tym przypadku nie odniosła sukcesu. Oficjalnie, autorką tekstu o Lilith była niejaka Anna Tarczyńska. Tylko, że w czasie procesu Lilith dowiedziała się, iż to tylko pseudonim. Natomiast z publikacji w „Rzeczpospolitej” wynika, że tym pseudonimem posługuje się Grzegorz Piotrowski, „zabójca księdza Popiełuszki”. W „Faktach i Mitach” związkom gazety z Piotrowskim zaprzeczają.
        – Taki człowiek u nas nie pracuje. Wydaliśmy oświadczenie w tej sprawie – mówi Adam Cioch, zastępca redaktora naczelnego „Faktów i Mitów”.
        Lilith usłyszała w sądzie, że powinna pozwać Annę Tarczyńską. Czyli kogo, skoro ktoś taki nie istnieje?
        Spodziewanych skutków (odszkodowanie lub choćby przeprosiny) nie przyniósł również proces, jaki wróżka wytoczyła jednemu z tygodników regionalnych. Sąd uznał, że publikacja nie przyniosła wróżce ujmy.

Klientka jakaś podejrzana
        Lilith przyznaje, że wobec zarzutów, jakie stawia jej była klientka jest bezsilna i sama już nie wie, co w tej sytuacji począć. Końca męki nie widzi, nie ma pojęcia co przyniesie przyszłość. Tym bardziej, że pod koniec ub. roku warszawski sąd przyznał Marioli odszkodowanie (20 tys. zł).
        Lilith: - Odwołałam się od tego wyroku. Pieniądze oddałam wcześniej (13 tys. zł). Ale ona nie powiedziała o tym w sądzie.
        Dlaczego Lilith dobrowolnie miała zwrócić pieniądze? Jak tłumaczy, powód tego jest bardzo prosty. Gdy zorientowała się, że Mariola jak szalona zamawia świadczone przez wróżkę usługi (uroki itp.), przelewa pieniądze, zapaliło jej się w głowie ostrzegawcze światełko. Bo wiele już widziała, ale żeby w takim tempie płacić aż tyle? Lilith pojęła, że ma do czynienia z osobą nie w pełni myślącą racjonalnie.
        Lilith opowiada, jak to z czystej ludzkiej życzliwości próbowała Marioli pomóc. Lilith i były partner Marioli, mieli opłacić jej wycieczkę do Włoch. Według Lilith, Mariola, owszem we Włoszech wypoczęła, ale po powrocie zaatakowała (ofiarami byli były partner Marioli oraz Lilith; Mariola miała kierować pod ich adresem nawet groźby, ukochanego nachodziła). Ze zdwojoną siłą.
        Lilith jest pewna, że prędzej czy później sąd przyzna jej rację. Mariola cieszy się sądowym wyrokiem i czeka na skutek, jaki powinny przynieść działania komornika.
        A twierdzeniom, jakoby na koszt Lilith i swojego byłego ukochanego pojechała regenerować siły w słonecznej Italii, zaprzecza. Tak samo jak i innym informacjom, jakie rozpowszechnia Lilith. Z tych wynika, że Mariola zajęła się wróżeniem, bo najwidoczniej uznała, że to dobry sposób na życie.

Z wróżką trzeba delikatnie
        Wydawać by się mogło, że jak na specjalistkę od wróżb, odczyniania i rzucania uroków przystało, Lilith powinna sięgnąć do arsenału swoich umiejętności i pozby
    • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.51.techtel.pl 24.09.12, 18:07
      Znowu cisza?
      • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 24.09.12, 20:41
        Patrzę, że nie tylko u mnie od piątku znowu brak odp na maile....:(
        Czyżby znowu problemy zdrowotne?
        • Gość: Banderola Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 67.159.60.* 30.09.12, 20:34
          Ale jesteście naiwni.
          Zanim prześlecie kasę, powinniście opinie przeczytać o delikwentce
          Włosy dęba stają.
          Proponuję nawet kijem jej nie tykać
    • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.141.techtel.pl 14.10.12, 18:16
      wie ktoś kiedy dostępna będzie Lilith?
      • Gość: Justyna Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.204.25.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.10.12, 19:22
        Cześć. W końcu ktoś napisał na ten temat! A wiesz może czemu jest niedostępna? I czy wykonała usługi, na które się umawiała? Bo ja miałam mieć w piątek ryt i teraz nie wiem...
        • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.141.techtel.pl 14.10.12, 20:01
          Mogłabyś zostawić do siebie jakiś namiar, mail lub gg, żeby wymienić się spostrzeżeniami?
          • Gość: Justyna Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.181.104.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.12, 17:39
            42595651 gg : )
            • Gość: doklientek Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.eu 16.10.12, 10:14
              Pod który email najlepiej do niej napisać? Lilith666_black_moon@okulta.pl ?
              • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.141.techtel.pl 16.10.12, 11:28
                Wydaje mi się, że to jest bez różnicy. Ja zawsze piszę na lilith666_black_moon@interia.pl i odpisuje
                • Gość: oszukana Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 18:06
                  witam

mi nie odpisuje od kilku tygodni, zapłaciłam i to co zleciłam nie wyszło, nie odbiera telefonu, nie odpisuje na 10tki emall
                  • sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt 13.12.12, 18:28
                    Gość portalu: oszukana napisał(a):

> witam
                    >
                    > mi nie odpisuje od kilku tygodni, zapłaciłam i to co zleciłam nie wyszło, nie
                    > odbiera telefonu, nie odpisuje na 10tki emall...
                    A jezeli moge zapytac to kiedy mialas robiony ryt? Bo teraz naprawde sie zmartwilam :-(
                    • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 18:10
                      wrzesień 2012 i zero kontaktu
    • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 22.10.12, 13:00
      Witam, czy ktoś może orientuje się czym spowodowane są w ostatnim czasie problemy z kontaktem z Lilith? Od tygodnia nie odpisuje na maile...
      • Gość: klient Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.eu 22.10.12, 18:35
        odpisała dziś wszystkim podobno to i tobie musiała czy nie odpisała. Ma być teraz od poniedziałku do piątku w godzinach 9 -16 i wtedy odpisywać.
        • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 22.10.12, 20:50
          tak, odpisała. Możesz mi powiedzieć czy korzystałeś z uroku czy z wróżby?
          • Gość: klient Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.eu 22.10.12, 21:20
            Nie bardzo chcę rozmawiać o takich sprawach by nie zapeszyć. Korzystałem 3 miesiące temu z oczyszczania i tyle powiem, że po nim tydzień chorowałem a potem i do tej chwili jest znacznie lepiej. Potem korzystałem z tego o co mi chodziło to jest miłosnego plus klątwy. Na razie to tyle wiem, że nie jest z nim już i sms-ujemy ale jeszcze nie ma związku. Więc nic nie chce pisać ani tak ani tak bo wiem, że uroki nie są pewne. Jak się sprawdzi to chcę zakupić torebkę mojo ale czeka jeszcze około miesiąca. Jeżeli się sprawdzi to wtedy się wypowiem.
            • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 22.10.12, 21:59
              A możesz powiedzieć ile czasu temu miałeś robiony urok miłosny?
              Bo mój się niestety strasznie przedłuża :(
              • Gość: klient Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.eu 23.10.12, 10:37
                Miałem wykonany 14 września.
                • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 07.11.12, 12:18
                  Cześć i jak mają sie sprawy u Ciebie?
                  Po jakim czasie od zrobienia klątwy rozstali się?
            • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 18:13
              witaj

minął miesiąc i jakie efekty? ja też po rytuale źle się czułam i nie ma efektów do dziś, nie pisze żadnego wyjaśnienia nie odpisuje na żadne emall od długiego czasu
              • sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt 14.12.12, 18:26
                hm..ja po rycie mialam okropny bol glowy przez kilka dni ale nie wiem czy to przez dzialanie rytu czy tylko zbieg okolicznosci..ogolnie strasznie plakalam I byly momenty zwatpienia I wrecz niecheci..co do efektow hm..nie wiem jak on bo nie mamy kontaktu a nawet jezeli sie zdarzyl to szkoda gadac bo tylko nasluchalam sie jaka to jestem okropna I bla bla..ja widze zmiany w sobie..podejscie do calej sprawy I mojego ex..nie staram sie doszukiwac czyja to wina I kto komu wyrzadzil wieksza krzywde..czy to dzialanie rytu?? nie wiem. moze zwyczajnie dziala tu czas..zobaczymy
            • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 20:33
              Sabinka vel Lilith 666 nie jest w stanie nic nowego wymyśleć, jak rzeczy które możecie znaleźć w książkach i artukułach na temat magii, np, www.kirke.pl/czar.htm
              Takie mojo można przygotować samemu w pół godziny i zaoszczędzić 800 złotych na naciągaczce.
              Zasady tworzenia mojo są tak proste, że nawet dzieci mogą je wykonać!!
              Np, najpierw planujemy magiczny woreczek, który można uszyć ręcznie w 20 minut z odpowiedniego do intetncji koloru materiału,
              miłość - czerwony lub różowy
              pieniądze - zielony, złoty lub żółty
              zdrowie - biały lub niebieski
              wiedza, nauka - fioletowy
              sukces - czerwony lub złoty itp...
              na woreczkach można wyszyć lub namalować znaki runiczne symbolizujące to co chcemy osiągnąć, o runach jest wiele stron, nawet w wikipedii piszą na ten temat, pl.wikipedia.org/wiki/Magia_runiczna
              do woreczka wkładamy pewną liczbę przedmiotów, ziół, kamieni szlaczetnych, kropli olejków i innych atrybutów upragnionego celu, wizualizując spełnienie życzenia. Np. do mojo na zdrowie można włożyć kryształ górski, lub kilka, oczysczonych uprzednio w żródlanej wodzie i naładowanych promieniami słonecznymi, zioła które w medycynie ludowej są przypisane danemu rodzajowi choroby, o tym można przeczytatć wpisując chorobę i zapytajnik zioła lecznicze...., najlepiej jest kupić susz takich ziół w aptece, to samo dotyczy olejku, który można nie tylko użyć do mojo ale też i wg wskazań na dany rodzaj choroby, można sporządzić bardzo prosty talizman słoneczny, jak kółko z kropką w środku gwiazdy sześcioramiennej, tzw heksagramu, można też dodać złotą obrączkę lub coś złotego, co będzie chcronić naszą aurę przed atakiem choroby, i wg uznania małe przedmioty kojarzące się ze zdrowiem i energią witalną. Takie mojo sporządzone samemu z zaangażowaniem i z precyzją napewno przyniesie więcej radości i nadziei, niż zamówione za niemałą kasę u wątpliwej reputacji naciągaczki!!!
              Np, mojo na przyciągnięcie prawdziwej przeznaczonej nam miłości - do różowego albo czerwonego woreczka wielkości np 7 na 10 cm wkładamy po 2 niewielkie kamienie kwarcu różowego, granatu może być surowy, nieoszlifowany, oraz rubinu, można użyć innych kamieni kojarzonych z miłością i namiętnością po 2 sztuki. Następnie dobieramy zioła i przyprawy takie jak cynamon, 2 pałeczki, wanilia 2 laseczki, ziele ruty można kupić w aptece susz 2 łyżeczki od herbaty, i innych ziół kojarzonych z miłością po 2 łyżeczki, to samo dotyczy olejków kojarzonych z miłością, np olejek różany 2 krople, patchouli itp, można dodać ususzone płatki z 2 róż, różowych (dla romantycznej mioci) lub czerwonych (dla seksualnego połączenia) zakupionych specjalnie na ten cel, oraz talizman wenus który można sporządzić korzystając ze wzorów w internecie na białym pergaminie i włożyć do woreczka, ostatnim krokiem będzie dodanie magnetytu, kamienia mającego właściwości magnetyczne, ale tylko w jednej sztuce, jak się znajdzie miłość wtedy dodajemy drugi, by zachować i chronić tą miłość aurą szczęścia. Woreczki mojo można trzymać pod poduszką lub na nocnej szafce ukryte pred oczami ciekawskich w szkatułce lub innym przedmiocie, należy je dotykać przebywać z nimi i wizualizować ich działanie jak często to możliwe. Od czasu do czasu warto wymieniać w woreczkach zioła i sączyć je kropelkami olejków, aby zapach był świeży i miał większą moc oddziaływania na nasze zmysły i aurę. Kamienie oraz przedmioty możemy płukać w źródlanej wodzie albo nawet w zwykłej mineralnej kupionej w sklepie i przelanej do szklanego lub kryształowego naczynia. Można jeszcze okadzać je kadzidełkami przypisanymi danemu celowi, palić świece namaszczone tymi samymi olejkami co używamy do woreczków, i tego samego koloru co woreczki, aby wzmocnić ich energię i działanie. Jest wiele książek i artykułów w necie na ten temat wystarczy poswięcić kilka minut by szybko się zorientować jakie to łatwe i przyjemne zrobić to samemu a nie przepłacać za niewiadomego pochodzenia rzeczy o niepewnej skuteczności...
              • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 20:35
                np.
                www.kamienie.czarymary.pl/Sztuka_i_Magia_z_uzyciem_kamieni_szlachetnych.html
                a tu można za darmo ściągnąć książki na temat magii kamieni i ziół
                • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 20:36
                  Chomikuj pl
        • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.141.techtel.pl 12.11.12, 12:04
          Przepraszam czy wiesz coś o kolejnej nieobecności Lilith? Kiedy będzie dostępna? nawet na allegro nie odpowiada...
          • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 08:02
            Dlaczego takich nielegalnych wytworów wyobraźni nikt nie kontroluje? ktoś coś wie? Takie pytanie można zadać do stosowania wszelkiej magi tzw. białej i czarnej.Dlaczego takich nielegalnych wytworów wyobrażni nikt nie kontroluje i nie ściga prawo?Narzucanie własnej woli przez magię w postaci klątw,uroków,uwikłań i innych wpływów na drugiego człowieka winno być ostro karane.Kara winna wyć wymierzona na osobę,która rzuca uroki jak też zlecającą.Mam nadzieje,że KTOŚ wreszcie zareaguje na te nielegalne czyny i napisze odpowiedni akt prawny.Ten czyn jest równie niegodny jak kradzież,morderstwo,nielegalny handel.To nie jest tylko rozrywka,to jest ubezwłasnowolnienie drugiego człowieka.Niech zastanowią się mocno nad tym osoby które to czynią.Wejście w pakt z diabłem to jest obrzydliwe przestępstwo.Dlatego ukrywają swoje wstrętne maski pod pseudonimami,boją się ujawnić swoje oblicze.Żyją w tym uwikłanym przez siebie świecie nigdy nie zaznając szczęścia.A efekty,które uzyskują są bardzo mierne i chwilowe,pozorne szczęście.
            • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 20:50
              Tak, ubezwłasnowolnienie drugiego człowieka nie należy do zbytnio chlubnych czynów, nie ma się czym szczycić ani chwalić, to tylko obnażanie własnej okaleczonej psychiki i braku kontroli nad własnym życiem. Efekty nie dosyć, że są tylko chwilowe, to jeszcze są zwrotne nie tylko do nadawcy, ale i do jego popleczników a także samego bokora, który używając tego typu głęboko zakorzenionego w gatunku ludzkim myślenia magicznego próbuje manipulować losem i przeznaczeniem w sposób nachalny i pozbawiony wdzięku. Magia jest piękna w rękach pięknych ludzi, i ohydna w chciwych łapskach ludzi pokroju zakompleksionej i niedokształconej Sabinki vel Lilith 666!!!
    • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 08.11.12, 15:29
      Witam, chciałabym się dowiedzieć czy ktoś korzystał z usług Lilith Black Moon osobiście w Lubyczy? Czy nie przyjmuje na miejscu?
      • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.141.techtel.pl 10.11.12, 17:50
        czy wam też Lilith nie odpisuje? mi od środy nie odpowiedziała na maila.......
        • Gość: gosc2 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.access.hol.gr 16.11.12, 10:57
          u mnie tez cos ostatnio milczy :(
          • Gość: ja Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.access.hol.gr 19.11.12, 09:47
            czy ktos wie dlaczego Lilith ostatnio milczy ?
      • Gość: ewa Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 31.134.58.* 13.12.12, 12:43
        witam
        ja mam wrażenie że zostałam oszukan przez nią, nie odbiera nie odpisuje na sms, emall od ponad miesiaca nie ma efektów jej działania tak jak napisała, zapłaciłam jest po terminie i nie odpisuje na moje sms, emall, nie oddzwania, nie mam zadnego wyjażnienia!!!!
        • Gość: natalia Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 13.12.12, 13:03
          Uuu to fatalnie..mam nadzieje ze ryty byly zrobione bo sama czekam na jakies efekty ale tu jeszcze jest za wczesnie..ja kontakt mam sporadycznie ale jednak jest..zawsze pisze na poczte
        • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 13.12.12, 14:24
          A dostałaś wangi? Bo ja niestety od 5.11 oczekuję na nie..
          • Gość: natalia Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 13.12.12, 15:30
            W pon dostalam maila ze niby w srode maja byc wysylane i najpozniej do piatkiu powinny dojsc..wydaje mi sie ze ja nawet adresu nie podawalam wiec bede musiala skontaktowac sie z lil ponownie
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 208.49.156.* 22.11.12, 10:22
      Czy ktoś z Panstwa posiada moze wiedzę na temat tego kiedy bedzie mozliwosc kontaktu z Lilith? Czy ktos mial może kontakt w listopadzie? bardzo proszę o informacje
      • Gość: BB Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.access.hol.gr 22.11.12, 11:35
        Ja juz miesiac skonczylam od ostatniego kontaktu
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 208.49.156.* 22.11.12, 12:01
      A może ktoś posiada jakieś szczegolowe informacje dot. braku kontaktu? Kiedyś wypowiadała się tu osoba z Tomaszowa, jeśli ktoś coś wie, proszę dać znać, na pewno jest jakis powód...
      • Gość: lunatic Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 13:02
        Ja bylem osobiscie ostatnio,bardzo mila pani
        • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 22.11.12, 16:28
          Hej :) możesz powiedzieć jak wygląda jej 'gabinet'?
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 208.49.156.* 22.11.12, 13:09
      A moglbys prosze powiedziec, czy umawiales sie wczesniej na wizyte na miejscu? Ja mam problem z kontaktem od listopada, nie wiem co się dzieje i czy nawet jesli pojade czy zastanę ja na miejscu, a niestety dzieli mnie ogromna różnica kilometrow
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 208.49.156.* 22.11.12, 13:12
      A kiedy u niej byles?
      • Gość: lunatic Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 13:42
        Tak,umawialem sie,bylem kilka dni temu
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 208.49.156.* 22.11.12, 13:51
      A moze znasz powody dla ktorych nie odpowiada ostatnio na maile? Telefonicznie rózniez nie moge sie skontaktowac? Jak Tobie się udało nawiązac kontakt?
      • Gość: lunatic Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 15:35
        Nie znam powodow dlaczego nie odpisuje,kontaktowalem sie mailowo
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.129.techtel.pl 23.11.12, 23:14
      Witam, patrzę, że w dalszym ciągu brak jest odpowiedzi, czy ktoś wie może dlaczego?
      • Gość: goscgosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.access.hol.gr 24.11.12, 11:12
        U mnie rowniez brak.
        • Gość: lunatic Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 95.141.28.* 24.11.12, 21:14
          Miałem u Lilith rytuał, jak ktoś też miał i chciałby sie wymienić jakimiś spostrzeżeniami to prosze pisać na gg 45388412
          • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.129.techtel.pl 25.11.12, 19:51
            Czemu IP Ci się zmienił pod tym samym nickiem?
            • Gość: lunatic Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 193.239.60.* 26.11.12, 14:23
              czary, teraz tez mam inne
              • Gość: tomaszów Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.eu 28.11.12, 10:01
                Tu każdy czeka, ale już odpisuje. Ja mam syna z epilepsją i też niestety muszę czekać. Bo ona wcześniej była w uzdrowisku gdzie została skierowana natychmiastowo ( ty lunatic jak byleś osobiście to wiesz, że ma powikłania po operacji krtani) a teraz wróciła i odkąd wróciła przyjmuje tylko 3 klientów dziennie. Podobno już się czuje lepiej i będzie i na internecie i będzie przyjmowała osobiście. Przez telefon to jednak wątpie bo jeszcze parę miesięcy musi tę krtań oszczędzać, ale widzę, że na tej swojej stronie www.okulta.com.pl jest napis, że telefonicznie tylko chore dzieci. Ja czekam i mam kolejkę na poniedziałek bo wiem, że ona jak chce to potrafi.
    • sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt 28.11.12, 20:58
      U mnie to samo..staram sie skontaktowac z lil juz okolo 2 tyg i cisza..dostalam wiadomosc zeby przeslac wszystko co jest potrzebne do rytu i na tym sie skonczylo..wyslalam co mialam i czekam
      • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 28.11.12, 22:59
        Wyślij jeszcze raz maila, bo nawet na gg ma napisane, żeby Ci co nie dostali odp tak zrobili.
        Ja dzisiaj też już dostałam odpowiedź na maila
        • Gość: szok Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 67.159.5.* 29.11.12, 14:32
          Temat wygląda na odgrzewanie starego kotleta, jakoś mi się nie chce wierzyć, że ktoś ZAWSZE na zawołanie/przez przypadek wie kiedy ona będzie "na internecie", że ktoś jest aż tak doinformowany o jej pobytach w szpitalu i w sanatorium;) Kiedyś ktoś z jej forum pisał, że taki jeden łaził i pisał o niej pochwały w zamian za ponowny dostęp do jej forum. Ludzie leczycie epilepsję u wróżki?? Współczuję waszym dzieciom;|czego sobie krtani nie wyleczyła, co?
          • Gość: wielki szok Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.biznes-host.pl 02.12.12, 19:19
            Na zawołanie? Widać,że sporo czasu minęło od pierwszego zapytania do odpowiedzi. A takimi plotami to karm dzieci na podwieczorek. "gdzieś kiedyś słyszałam" a ja słyszałam, że Lilith BlackMoon to pod spódnicą nosi księżyc. Sama miałam u niej jedną usługę zdrowotną i jestem zadowolona, ale pierwsze pytanie jakie zadaje co wie każdy kto u niej był w tej sprawie to " co powiedział lekarz". Więc co za dziwota, że sama ona najpierw do lekarza idzie? Taka sama dziwota czemu szeptucha Orla skoro dobra pozwoliła się obrabować. Dajcie spokój tematowi i tyle. Jak widać jak jej nie ma to nie odpowiada nikomu nawet nowym co jeszcze nie płacili a jak jest odpowiada wszystkim.
            • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 21:29
              Wielki szok, no tak, jak trwoga to do Boga, po co tracić czas na domniemaną magię jak można pójść do lekarza i wyleczyć chorobę od ręki... Żal mi ludzi którzy zaufali komuś kto nie potrafi sobie poradzić z własnym zdrowiem i życiem a afiszuje się że jest w stanie pomóc innym, i to jeszcze za niemałą kasę bez żadnej gwarancji sukcesu... żal...
          • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 21:16
            No ja też jestem w szoku, że ludzie powierzają swoje dzieci takiej wypaczonej psychicznie, bez żadnych skrupułów i zasad moralnych manipulantce i oszustce! Chyba tylko ku gorszemu samopoczuciu ich dzieci na widok takiej prawdziwej złej czarownicy jak z bajek o babie jadze, szok, szok, szok albo krypto auto reklama Sabinki zmieniającej nicki 100 razy na godzinę, zawrotu głowy można dostać jak się o tym pomyśli, że ktoś taki zdolny do czegoś takiego tyka się chorych dzieci nawet we własnej chorej wyobraźni....
        • sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt 04.12.12, 14:41
          Napisalam raz jeszcze i wrecz natychmiast dostalam odp..ryt wykonany teraz czekam tylko na efekty.o ile oczywiscie zadziala..a mam wielka nadzieje ze tak
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 208.49.156.* 03.12.12, 13:30
      Witam, czy ktos jest w kontakcie z Lilith? Czy wiadomo czy w tym tygodniu bedzie odpisywac na maile?
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 208.49.156.* 04.12.12, 10:24
      Czy ktos może powiedziec, czy Lilith jest dostepna w tym tygodniu? Szczególnie mam prośbę do osóm mieszkajacych w okolicy - jeśli posiadacie jakakolwiek informację prosze podzielcie sie nia... Byłam umowiona na kontakt wczoraj, ale niestety nie uzyskałam zadnej odpowiedzi i bardzo się martwie...
      • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 04.12.12, 14:17
        Ja ostatni kontakt (odp na maila) miałam 29.11
        • sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt 04.12.12, 14:46
          Pilotex a mialas juz ryt robiony?
          • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 04.12.12, 15:05
            teoretycznie tak, w praktyce przesyłka zwrotna idzie już do mnie miesiąc czasu i dość nie może...
            • sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt 04.12.12, 15:22
              No u mnie to dopiero kilka dni po..fakt ze staralam sie skontaktowac z lil ponowni i znowu cisza..poczekam cierpliwie..jezeli nie masz nic przeciwko to napisz prosze bialadupa86@wp.pl bo mam kilka pytan a sabina milczy
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 208.49.156.* 04.12.12, 15:22
      ja tez ostatni kontakt miałam 29 listopada i wczoraj byłam umówiona na maila, ale niestety korespondencji już nie otrzymałam :(
      • sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt 04.12.12, 15:39
        No u mnie tak samo..jestem dobrej mysli..pewno kobitka zajeta jest i to dlatego :)
      • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.129.techtel.pl 06.12.12, 00:05
        pewnie znowu olewka na 3 tyg.......:/
      • casablanka11 Re: Lilith Black Moon kontakt 08.01.13, 21:10
        Jak świat światem, tylko naiwny lub idiota by wydał 6 000 bez gwarancji skuteczności. To lepiej zapisać się na Kurs Uwodzenia jak się samej nie potrafi faceta poderwać. Widziałam takie w Poznaniu i Warszawie, może to szopki XXI wieku ale cóż. Widać tak to już jest
        • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.fbx.proxad.net 08.03.14, 18:08
          Jest tak wiele możliwości, że aż się dziwię, że ludzie naiwnie wierzą w manipulatywną magię prymitywnej wiejskiej baby pod pseudonimem Lilith 666, której psychika jest na poziomie niedorozwiniętej moralnie i duchowo cwaniary z poprawczaka, że to ich niby wyzwoli z problemów, a to im tylko przysparza kolejnych i to nie do rozwiązania.
      • lilia263 Re: Lilith Black Moon kontakt 22.02.13, 13:30
        moja znajoma kiedyś puściła jej dwieście złotych i nie doczekała się żadnej odpowiedzi, pisała pytała ale niczego się nie doczekała, przed wpłatą owszem odpisywała itp. ale po wpłacie cisza jak makiem zasiał....
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.play-internet.pl 09.12.12, 09:52
      Witam, chciałabym zapytać czy ma ktoś kontakt z Lilith? Bardzo proszę o informacje... Pilotex czy mogłabym prosić o maila? Czy mogłabym sięz Tobą skontaktować?
      • Gość: sasha040909 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 09.12.12, 10:01
        niestety nie
      • pilotex Re: Lilith Black Moon kontakt 11.12.12, 16:42
        pewnie pisz na gg będzie szybciej 22007383
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.play-internet.pl 09.12.12, 16:46
      A czy może ktoś posiada informacje kiedy teraz będzie dostępna?
      Być może ktoś z okolic mógłby podzielić się wiedzą?
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: 208.49.156.* 10.12.12, 13:16
      Witam,
      ponownie chciałabym zapytać czy ktos posiada informacje na temat nieobecnosci Lilith?
      • Gość: sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 10.12.12, 13:40
        Tak..ja dzis rano otrzymalam maila..nie bylo jej ale podobno od dzis bedzie dostepna takze wal na poczte bo chyba bedzie najlatwiej
        • Gość: kariera Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.livenet.pl 10.12.12, 14:03
          www.se.pl/wydarzenia/kraj/oto-polska-czarownica-pomaga-porzuconym-kobietom_295419.html
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.play-internet.pl 11.12.12, 18:44
      Wiem, ze jestem monotematyczna, ale czy ktoś z Państwa jest w kontakcie z Lilith?
      Czy odpowiada już na maile?
      • Gość: natalia Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 11.12.12, 20:47
        Tak jest dostepna w tyk tyg ale musisz pisac na poczte..ja odp dostalam w pon rano a kontaktu nie mialysmy przez 2 tyg
      • Gość: gość Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 11:21
        witaj
        nie odpowiada na moje telefony, sms, emall i to nie jesteśmy jedynymi z tym problem, co kasę wysłało i nie ma kontaktu

• sasha0409099 Re: Lilith Black Moon kontakt 14.12.12, 11:28
          Ja staram sie nie denerwowac i brak kontaktu tlumacze poprostu tym ze kazdy z nas ma swoje zycie..owszem zaplacilismy za usluge wiec wymagamy czegos..ja mialam pytanie odnosnie wang i odp otrzymalam fakt ze po kilku dniach ale jednak..mam sie przypomniec jak dojda wangi i wtedy bedziemy spr czy ryt dziala..chodzi mi tu o wrozbe
    • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.play-internet.pl 12.12.12, 06:49
      Dziękuję za podpowiedz. Będę próbowała.
    • Gość: oszukana Re: Lilith Black Moon kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 18:07
      ja mam podobny problem zapłaciłam i od kilku tygodni nie ma z nią kontaktu bo to co zleciłam nie wyszło, to oszustwa taktyka jej działania, domagam sie od niej wyjaśnień, napisze do prokuratury i skarbówki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka