GoĹÄ: Kama IP: *.dynamic.mm.pl 04.05.13, 23:12 Może ma ktoś z Was telefon do P. Warchockiego z Łodzi? Podobno jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: anana Re: P.Jarek Warchocki z Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 18:01 mam ale nie zamieszcze w sieci bez zgody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: P.Jarek Warchocki z Łodzi IP: *.play-internet.pl 10.05.13, 14:32 to prześlij na gg 2675387. Korzystalaś z usług tego wróżbity? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Parissss Re: P.Jarek Warchocki z Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.06.13, 11:56 Polecam, chodze do Niego od wielu lat. Duza sprawdzalnosc, jesli klient/ka jest swiadoma, ze nie ma 100% sprawdzalnosci, gdyz jestetsmy kowalami swojego losu. P Jarek posiada swoj profil na fb i wydaje mi sie, ze mozna sie z Nim skontaktowac rowniez przez FB. Tel rowniez nie upublicznie bez zgody wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kama Re: P.Jarek Warchocki z Łodzi IP: *.dynamic.mm.pl 18.06.13, 19:39 wiem, ale tam nie ma danych kontaktowych. Ciekawe jakim cudem ludzie do niego trafiają???????Gdyby na fb był podany tel. to czemu tak byście go strzegły? Ale skoro ze sprawdzalnoscia u niego tak kiepsko to nie warto tracić kasy Odpowiedz Link Zgłoś