ewelin-saran7
11.12.13, 20:31
Kontynuacja poprzedniego wątku Pana Artura...
Witam wszystkich, na początku spróbuje się przedstawić i opowiedzieć kilka zdań o sobie. Nazywam się Artur, mam 27 lat, magią interesuje się od 11 lat a jej praktycznym wykorzystaniem zajmuje się od 9 lat. Moja histori była z pewnością taka sama jak większości osób zaglądających na to forum, nieszczęśliwie zakochany, próbowałem wszystkiego łącznie z wróżkami itp. niestety bez powodzenia :( z czasem uczucie przeszło na inną osobę, jednak ciekawość magią pozostała.
Z czasem wszystko zaczęło nabierać tempa, wyszukiwanie niedostępnych książek, medytacje rytuały itp. Streszczając się, do tej pory wykonałem ponad 30 rytuałów miłosnych, z czego tylko 4 nie zakończyły się pełnym sukcesem.
Nie jestem jakąś starszą Panią ze wschodniej Polski, ani kimś kogo wyobrażacie sobie Państwo jako osobę rzucającą uroki, ale znam się na tym co robię.
Wiem, że tekst ten nie zabrzmiał zachęcająco, ale nie mam zamiaru opowiadać bajek, tylko chcę pozostać całkowicie uczciwym z Państwem. Aby udowodnić, że to nie są żarty mogę zainteresowanym osobom ujawnić moje pełne dane personalne itp. Cóż więcej migę napisać, jedynie zachęcić do skorzystania z oferty i osobistego przekonania się o skuteczności.
Kontakt do Artura: art1986@op.pl
Lista przypadków:
forum.gazeta.pl/forum/w,247508,147837878,147837878,Artur_lista_podsumowanie.html