Dodaj do ulubionych

opinia o krolowamieczy@vp.pl

23.08.16, 14:37
Polecam tę Osobę pod każdym względem. Szybka, pomocna, wzorowy kontakt. Sympatyczna. Otrzymałam obszerną wróżbę, adekwatną do sytuacji. Dodatkowo - przesłania runiczne i anielskie. Warto skorzystać, odpowiada na każdy email. :)
Obserwuj wątek
    • liminia Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 29.08.16, 15:22
      Nie polecam. Naciągaczka + horrendalne ceny.
      • aaaaaaa00005 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 14.10.19, 19:01
        Dokladnie. Czekam na wrizbe wiecej niz 3dni. Przrkew drazu chciala. A wroby niwidu nislychu. Naciagra. Nie polecam
    • screw66 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 31.08.16, 18:30
      Także polecam. Odpowiedź na każdą wiadomość, nie chodzi już o samo pytanie do tarota. Wróżby obszerne, odzwierciedlające daną sytuację. Pani bardzo sympatyczna. Poleciłam kilku moim znajomym,którzy także są zadowoleni ze sprawdzalności.
      • gosiaq1976 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 24.04.19, 21:16
        Ja także bardzo polecam tę Panią , korzystałam z jej wróżb bardzo konkretne pisze dokładnie jak jest .. nie owija w bawełnę ..jak do tej pory mogę naprawdę szczerze polecić
    • lolka38 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 06.09.16, 08:02
      najpierw się ogłasza że pomoże a potem nic nie odpisuje.NIE POLECAM
      • qmieczy26 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 06.09.16, 09:27
        zawsze odpisuje :)
        Pozdrawiam
        • lolka38 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 12.09.16, 08:49
          Bardzo przepraszam, pomyliłam Panią z inną wróżką .... rzeczywiście u Pani dostałam odpowiedz. Kajam się !
          Pozdrawiam
        • camaretto Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 14.11.16, 12:55
          Mi też Madziu?
    • corka.mlynarza Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 06.09.16, 10:23
      Ona jest całkiem dobra.
      • lara9369 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 06.09.16, 10:43
        shit ile można zaśmiecać to forum wpisami wychwalającego samego siebie pod wieloma nickami kt mają na celu tylko jedno: złapać naiwniaka i wyciągnąć kasy ile się da merde w zielonej górze inaczej już zarobić się nie da kredycik bz wbk uwiera, naiwniacy płacą > gardzę takimi tfu
    • angelika_w1986 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 09.09.16, 15:06
      Jeszcze raz naprawdę polecam :) obecna sytuacja zgodna z rzeczywistością w 100% a to co miało sprawdzić się na dniach poprostu się sprawdzilo :)

Podkresle jeszcze, że do wróżby podalam jedynie date urodzenia i imię.
    • monika.0404 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 03.11.16, 10:01
      Potwierdzam dobrą opinię o krolowamieczy@vp.pl. Pani jest bardzo życzliwa, rzetelna i wróżby są prawidłowe. Są zgodne z faktami. Wróżba jest obszerna, a w razie potrzeby zawsze można dopytać w danym temacie. Kontakt znakomity. :)
    • karola1699 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 02.02.17, 15:58
      Mogę z czystym sumieniem polecić Panią , wróżba adekwatna do sytuacji . Bardzo dobry kontakt mailowy :-) Jeszcze raz bardzo polecam :-)
      • abrakadabra1975 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 03.02.17, 00:08
        Ja również polecam
        Bardzo trafna ocena i możliwość dopytania o szczegóły.
    • inter.pretation Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 03.02.17, 19:29
      Także polecam. Pani odpowiada na każde pytanie. Opis wróżby odzwierciedla stan obecny.
      • bartollo12 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 17.02.17, 17:27
        Witam,ja tez polecam,szybko odpowiada i jak pisze dany dzien ze wysle wrozbe to tak jest bo ja otrzymalem.Trafnie zrobiona relacja partnerska.Dziekuje i polecam.Prosze nie pisac glupot ze ta pani nie odpisuje bo to nie prawada.Pozdrawiam
    • aateam Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 22.03.17, 21:37
      Polecam tą Panią.Wróżba, jak najbardziej prawdziwa i sprawdzona :-)
    • dolinka2002 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 30.03.17, 19:46
      Polecam jak najbardziej. Bardzo trafna wróżba, z sytuacji obecnej strzał w dziesiątkę w 100%. Wróżba bardzo rzeczowa i obszerna, do tego Pani odpowiada na każdy email i dodatkowe dopytania. Gratis przesłanie anielskie. Pani godna polecenia. Będę korzystać z porad w 100% oraz polecać Panią :)
      • smerfula88 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 31.03.17, 20:12
        Czy ta Pani ogłasza sie gdzieś? Ile kosztuje wrozba?
        • qmieczy26 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 01.04.17, 06:52
          Proszę to jest kontakt do mnie w razie pytań
          krolowamieczy@vp.pl
    • hrabina1969 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 01.04.17, 07:07
      Witam
      odpowiedź szybka , rozbudowana , teraźniejszość się zgadza co do przyszłości trzeba poczekać - polecam
    • hrabina1969 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 01.04.17, 07:12
      Witam , odpowiedź bardzo rozbudowana , teraźniejszość się zgadza , co do przyszłości wiadomo musze poczekać - wiele dodatkowych pytań nie pozostawiono bez odpowiedzi .Dodatkowo otrzymałam przesłanie anielskie . Wielki ukłon w Pani stronę
      • zetka788 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 01.04.17, 15:23
        Jak juz sama wystawiasz sobie komentarze zmien interpunkcje, bo zdradzasz sie nia. Zenada. Tez korzystalam - bledy ortograficzne, wspomniana interpunkcja, parnerski 4 zdania. Nie polecam.
        • smerfula88 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 01.04.17, 19:43
          Faktycznie sama sobie pisze komentarze pod kilkoma nickami. Ten sam styl pisania powtarza sie w kilku wypowiedziach i ta charakterystyczna interpunkcja, odstepy... Dobrze ze umieściłaś ten komentarz bo juz mialam korzystać z jej usług.
          • qmieczy26 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 03.04.17, 12:50
            Witam,

Ludzka zawiść nie zna granic.
            Może niektórzy mierzą mnie swoją miarą.
            Jak mogę być zarejestrowana na tylu kontach proszę Państwa??
            Proszę sprawdzić po adresie IP komputera czy to ja się wszędzie tak "chwale" a później oceniać.
            Dziękuję wszystkim za pozytywne opinię.
            Pozdrawiam
            • zetka788 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 09.04.17, 17:32
              Normalnie, jak kilka innych " wrózek " tutaj xD Ludzka zawiść ? Kopiowanie znaczenia kart z neta nie wymaga tajemnej wiedzy ;) Kiepska jesteś i tyle. Zamiast nachalnie się reklamować zapisałabyś się do forum szkółki tarota, moze by Cię czegoś nauczyli. Ponownie przestrzegam i nie polecam.
              • smerfula88 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 09.04.17, 22:05
                To 20letnia gowniara. Prosilam o pelne dane do przelewu. Sprawdziłam na fb jej profil imię nazwisko miasto. To około 20letnia gowniara po szkole szuka naiwniakow.
                • camaretto Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 26.04.19, 17:41
                  Na necie twierdzi że jako QMieczy ze Szkółki Tarota ma 30-40 lat. Na youtube wydaje się prawdziwy zapis.Może kłamie albo nie ta sama?
    • ewelina_tokarz Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 05.04.17, 20:18
      Z calego serca polecam Panią. Kontakt błyskawiczny, krótki okres oczekiwania, Fakty w relacji partnerskiej zgadzały sie w 100%, kolejna rzecz, która jest rownież ważna, jest to osoba bardzo ciepła, serdeczna i wyrozumiala dzięki czemu od razu wzbudziła we mnie zaufanie :) Na pewno polecę Pania wielu swoim bliskim oraz znajomym, ja również zamierzam być w czestym kontakcie :)
    • kitka84 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 03.05.17, 14:35
      Polecam.Wróżba obszerna i zgodna z prawdą.
    • sennabis Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 27.07.17, 12:27
      Polecam tę osobę, rzeczywiście posiada dar "widzenia" bez wprowadzania ją w szczegóły. Otrzymałam od niej wyraźne wskazówki jak postąpić oraz objaśnienie sytuacji na przyszłość, poza tym jest empatyczna i wczuwa się w sytuację pytającego.
      Ogólnie polecam :)
    • jarosia_zuza Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 05.08.17, 13:27
      Pani bardzo sympatyczna ,ale wrożba mija się z prawdä , I.jest malo rozwinieta ,Pani raczej strzela niz wrozy.
      • salidublin Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 22.08.17, 14:16
        Serdecznie polecam ta pania. Wszystkie wrozby sie sprawdzily.. Zawsze jak potrzebuje porady, pisze tylko i wylacznie do Krolowej Mieczy, najlepsza ze wszystkich wrozek, ktore do tej pory mi wrozyly.. Juz ponad rok znam pania i nigdy mnie nie zawiodla.. Odpowiada szybko ma maile, trafia w 100% w sytuacje i wydarzenia w moim zyciu, zawsze da dobra rade jesli ktos stoi na rozstaju drog... Niedrogo, profesjonalnie, 100% trafnie. Polecam!
        • jarosia_zuza Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 25.08.17, 07:57
          Nie polecam !opis totalnie nie do.mojej sytuacji.,kiedy byly partner ma dawno kobieta ,a ta Pani twierdzila ,ze nikogo nie ma ,I twierdzila ,ze jestesmy w zwiazku,kiedy juz dawno nie jestesmy .
    • megan12031976 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 02.09.17, 17:55
      Witam serdecznie. Krolowamieczy to wspaniala osoba, rzetelna I cierpliwa. Polecam wszystkim.
      Pozdrawiam Pania
      Magda ;)
    • malinka.szatynka Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 03.09.17, 13:06
      Bardzo dziękuje Pani Królowejmieczy za darmową wróżbę. Bardzo dokładnie opisała całą obecną sytuację pomiędzy mną i moim partnerem. Bardzo profesjonalnie podeszła do całej sytuacji. Jest osobom życzliwą i empatyczną. Bardzo dobry kontakt z Panią. Co do przyszłości to nie mogę się wypowiedzieć ponieważ Pani nie "zaglądała w przyszłość".
      Aneta.
      • yuka4 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 11.10.17, 15:06
        Witam
        odpowiedź szybka , rozbudowana , teraźniejszość się zgadza co do przyszłości trzeba poczekać - polecam
    • anaitis0 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 06.11.17, 17:14
      Witam wszystkich,
      na początku nie wiedziałam czy wierzyć dobrym opiniom na forum, czy osobom które twierdzą, że Pani sama dodaje te pochlebne komentarze. Postanowiłam zaryzykować i nie zawiodłam się.
      Pani bardzo trafnie opisała moje uczucia, sytuację w jakiej się znalazłam. Co do przyszłości - zobaczymy ale mam wrażenie, że tutaj też nie minęła się z prawdą i to wszystko rzeczywiście będzie miało miejsce.
      Polecam :)
      (a ceny nie są wcale wysokie)
      • kkrop.ka Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 08.11.17, 22:23
        Bardzo dziękuję za trafną, szybką i rozbudowaną odpowiedz :) terażniejszość jak najbardziej więc i co do przyszłośći nie mam wątpliwości :) polecam Panią z czystym sumieniem
    • camaretto Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 10.12.17, 10:26
      Osoba przez duże O, podobnie jak Królowa przez duże K. :)
      A na adresy do onetu to już dochodzą maile (np. vp. op), bo ja miałam takiego 10 lat temu i nawet allegro nie dochodziło?
      Podobnie było w przypadku kolegi niedawno, więc zakładam,że konflikt poczty z tego serwera o którym "grzmiał internet już się skończył?
      Bo ktoś jakby ze "Szkółki"chciał wypróbować?
      • kontroler0 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 02.05.18, 01:15
        camaretto Ty to chyba jesteś nasza bazienka co nie?
        A tak w ogóle to krolowamieczy mało kiedy się myli albo nigdy się nie myli.
    • lolka32 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 15.01.18, 11:00
      Witam
      zamowiłam wróżbe na 2018 r . Jest zwięzła i treściwa. Polecam , ta kobieta naprawdę zna Tarota....
    • angelika_w1986 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 30.03.18, 22:10
      Po raz kolejny polecam tą Wróżke!
      Po roku czasu wróciłam po kolejną wrozbe i kolejny raz okazała się jak najbardziej zgodna ze stanem faktycznym wiec i rokowania na przyszłość są jak najbardziej prawdopodobne!
      Dodam tylko, że podalam wyłącznie daty urodzenia więc wszystko zostalo wyczytane z kart :)
    • pannanikt_1 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 30.04.18, 12:17
      Dziękuję za wróżbę i poświęcony czas.
      Wróżba konkretną bez zbędnego lania wody. Trafna ocena obecnej sytuacji z prognoza na przyszłość. Polecam
      Pozdrawiam
      Kamila
    • rybcia_x Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 07.06.18, 23:09
      Mogę z czystym sumieniem polecić tą Panią , wróżba obszerna, Bardzo dobry kontakt mailowy :-)Pani bardzo miła i odpowiada na każde pytanie bardzo szybko. W 100% polecam :-) Napewno nie raz do niej wrócę 🙂
      • gosiaq1976 Re: opinia o krolowamieczy@vp.pl 24.04.19, 21:24
        Ja również mogę szczerze polecić królowa mieczy , widać ze kładzie karty z powołania . Jestem po wróżbie u niej jak narazie wszystko co mi powiedziała jest faktem ..dokładnie opisała mnie i co jest wręcz niewiarygodne moja była połówkę o której nic jej nie mówiłam po za data urodzenia i imieniem .. tego nie dałoby się nijak zgadnąć .. Pani miła „ ludzka” kontakt bez zarzutu odpowiada bardzo szybko .. nie owija w bawełnę mówi jak jest faktycznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka