Dodaj do ulubionych

spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszukuje

08.03.17, 18:24
Poszukuje najlepszego rytualistę do wykonania uroku bądź spętania. z góry dziękuje:)

żadnych reklam nie chce!!
Obserwuj wątek
    • brwbaska Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 08.03.17, 18:54
      Skoro poszukujesz to poszukuj dalej. Nie będziemy Ci przeszkadzać...
      PS
      Na tym forum nie znajdziesz.
      Nikt jako obcej osobie na forum Ci nie napisze publicznie lub w ciemno obcemu nie poda skutecznego namiaru. Z choinki się urwałeś?
    • mateuszsmolarek Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 30.03.17, 21:22
      Ja korzystałem z pomocy Emilii Angel - jest o niej nawet osobny wątek.
      Na pewno znajdziesz kontakt do niej w sieci... z tymże pomaga ona tylko wtedy, gdy są szanse powodzenia działań. Nie wiem na ile poważny jest Twój przypadek.
    • zakrecona8686 Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 05.04.17, 16:46
      mnie pomogła pani anonina, ale niestety teraz brak kontaktu z nia.. a pilnie potrzebuje malinowska.antonina@gmail.com
    • crystalowa Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 21.03.23, 14:13
      zdecydowanie Neffter. Chciałam, żeby mój facet wrócił i Pan Neffter tak zrobił, że wrócił.
    • dorcia04 Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 06.05.23, 20:48
      Znam osobę która jest bardzo skuteczna. Mi pomogła wrócić do chłopaka a wcześniej byłam u kilku innych wróżek niepotrzebnie bez żadnych efektów.. Dorcia0426@gmail.com
    • znalazlam.pomoc Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 18.05.23, 19:12
      Ja korzystałam u Bernadety. Mogę podać namiar mój meil anetar.92@interia.pl
      • inkakinka87 Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 23.09.23, 03:23
        Bernadeta nic nie wskurala kase wzięła i zero efektów
    • sylvana34 Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 03.10.23, 21:50
      Zapraszam do siebie :)
      Przyjmuje w Warszawie jak i on-line
      Wykonuje magię wysoką .
      Jak i zajmuje sie tarotem .
      U mnie widzisz swój rytuał jak chcesz i uczestniczysz w nim jeśli chcesz .
      Lub filmy wysyłam i zdjęcia .
      Jeśli posrednio nie możesz .
      Sylvana.wrozka@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka