nick400 08.03.17, 18:24 Poszukuje najlepszego rytualistę do wykonania uroku bądź spętania. z góry dziękuje:) żadnych reklam nie chce!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brwbaska Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 08.03.17, 18:54 Skoro poszukujesz to poszukuj dalej. Nie będziemy Ci przeszkadzać... PS Na tym forum nie znajdziesz. Nikt jako obcej osobie na forum Ci nie napisze publicznie lub w ciemno obcemu nie poda skutecznego namiaru. Z choinki się urwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszsmolarek Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 30.03.17, 21:22 Ja korzystałem z pomocy Emilii Angel - jest o niej nawet osobny wątek. Na pewno znajdziesz kontakt do niej w sieci... z tymże pomaga ona tylko wtedy, gdy są szanse powodzenia działań. Nie wiem na ile poważny jest Twój przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona8686 Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 05.04.17, 16:46 mnie pomogła pani anonina, ale niestety teraz brak kontaktu z nia.. a pilnie potrzebuje malinowska.antonina@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
crystalowa Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 21.03.23, 14:13 zdecydowanie Neffter. Chciałam, żeby mój facet wrócił i Pan Neffter tak zrobił, że wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia04 Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 06.05.23, 20:48 Znam osobę która jest bardzo skuteczna. Mi pomogła wrócić do chłopaka a wcześniej byłam u kilku innych wróżek niepotrzebnie bez żadnych efektów.. Dorcia0426@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
znalazlam.pomoc Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 18.05.23, 19:12 Ja korzystałam u Bernadety. Mogę podać namiar mój meil anetar.92@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inkakinka87 Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 23.09.23, 03:23 Bernadeta nic nie wskurala kase wzięła i zero efektów Odpowiedz Link Zgłoś
sylvana34 Re: spętanie, urok - najlepszy rytualista!! poszu 03.10.23, 21:50 Zapraszam do siebie :) Przyjmuje w Warszawie jak i on-line Wykonuje magię wysoką . Jak i zajmuje sie tarotem . U mnie widzisz swój rytuał jak chcesz i uczestniczysz w nim jeśli chcesz . Lub filmy wysyłam i zdjęcia . Jeśli posrednio nie możesz . Sylvana.wrozka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś