nowatuitam
30.04.19, 22:26
Dzień dobry, na początku od razu dwa wyjaśnienia- o tym ze nie wolno prosić kilku wróżek o te sama wróżbę w tym samym czasie przeczytałam po fakcie... druga rzecz, nie pytam o przyszłośc tylko o teraźniejszość.
Chciałam zapytac co sądzicie na ten temat bo ja w temacie wróżb jestem amatorka i tak naprawdę nigdy specjalnie w to nie wierzyłam.
Poprosiłam o wróżbę w sprawie pewnego faceta (a jakże), sama sytuacja jest nieistotna wiec nie ma co opisywać. Chodziło mi o to czy i jakie uczucia ma względem mnie i czy ewentualnie jest jakas przyszłośc przed nami (choc ja pisałam to dla mnie nieistotne bo wiem ze nie ma żadnej ).
Poprosiłam o wróżbę 5 wróżek...w tym słynna Vitalisse. I tak: WSZYSTKIE wróżby są zgodne co do jego uczuc do mnie, mowia to samo tylko innymi słowami. WSZYSTKIE mówią to samo nt jego obecnego związku. Jeśli chodzi o przyszłośc to już tej zgodności nie ma, cześć mówi ze przed nami szczęśliwa harmonia, cześć ze to nie ma racji bytu.
I teraz pytanie.... czy naprawdę można wierzyć w te wróżby ? Nie ukrywam ze wykupiłam kilka aby się upewnić, sprawdzić ale skoro wychodzi to samo....?
Czy to prawda ze wróżki maja gotowe scenariusze na pewnego rodzaju pytania i lecą schematami ? Części dawałam pytania a częśc po prostu robiła rozkład partnerski ogólny. Co ciekawe w tych gdzie nie pytałam o obecny jego zwiazek wychodziło ze nie ma innej kobiety, w tych gdzie pytałam wychodziło ze nie ma tam żadnego uczucia. Dlatego zaczęłam wątpić czy te wróżki faktycznie karty rozkładają... bo na logikę skoro ja pytam o faceta tzn ze mi zależy a zatem on kocha mnie a nie ją, takie uproszczenie.
Czy moge prosić o wypowiedz osoby trochę bardziej siedzące w temacie wróżek, interpretacji, sprawdzalności itp ?