iza_m7 28.08.21, 14:21 Witam, czy ktoś wróżył u wróżki Elizy z Magiczne Wrota? Jakie macie doświadczenia? Jaka jest sprawdzalność tej pani? Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_m7 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 14:26 Tylko proszę więcej nie blokować mi tego wątku! Jeśli jeszcze raz ktoś to zrobi, to na 100% jestem pewna, że to nie za sprawą klientki wróżki, tylko SAMEJ WROŻKI! Jeśli tak się stanie (będzie usunięty ten wąte), to straci mnie jako klientkę; i myślę, że nie jedną. Nabiorę też przekonania, że osoba o nicku szmaragd34, to sama wrózka Eliza. Nikt tak nie może zabiegać o usunięcie wątku z opiniami o danym usługodawcy, jak sam usługodawca; czyli w tym przypadku sama zainteresowana wróżka. Odpowiedz Link Zgłoś
birtf Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 29.01.22, 15:39 iza_m7 jeszcze jedno do ciebie iza: życzę ci bardzo mocno żeby nic i nigdy u nikogo nic dobrego ci się nie sprawdziło. z tego co piszesz wnioskuję, że jesteś typem osoby, który musi dostać od życia po tyłku, może wtedy jak będziesz stara to zrozumiesz że zmarnowałaś życie. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_m7 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 15:11 Errata: nie będzie dwóch opinii z pięcioma gwiazdkami Odpowiedz Link Zgłoś
magicznewrota Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 16:23 Szanowana Pani za obraze i naruszenie mienia eksperta jest odpowiedzialność karna. Nie ma Pani prawa nekania robić i nie jest Pani bezkarna w internecie . Wróżka Eliza nie obsługuję ludzi takich jak Pani i proszę poszukać innego eksperta. Nikt nie będzie tolerować braku szacunku i oszczerstw. Proszę uszanować to i każdy wątek będzie kopiowany i usuwany. Odpowiedz Link Zgłoś
magicznewrota Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 16:33 Szanowana Pani proszę nie straszyć ,bo na to są paragrafy. Nie ma Pani prawa do niczego naruszając dobra osobiste. Proszę przeczytać opis i regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
elizakarty Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 16:40 Witam serdecznie, nie życzę sobie aby Pani korzystała z moich usług. Z Pani wypowiedzi wysuwają się groźby i może Pani wystawiać co chcę, ale proszę brać pod uwagę konsekwencję. Ja mam grono stałych wspaniałych klientów, gdzie jest szacunek i miłość. Nie potrzebuję kogoś kto szuka zaczepek i możliwości czynienia zła. Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego i znalezienia innego eksperta. Odpowiedz Link Zgłoś
renata2000 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 17:00 Czytam i oczom nie wierzę...po co to forum, jesli nie możemy zapytać się o osobiste wrażenia czy opinie?? Nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
renata2000 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 17:02 "Szanowana Pani za obraze i naruszenie mienia eksperta jest odpowiedzialność karna. Nie ma Pani prawa nekania robić i nie jest Pani bezkarna w internecie . Wróżka Eliza nie obsługuję ludzi takich jak Pani i proszę poszukać innego eksperta. Nikt nie będzie tolerować braku szacunku i oszczerstw. Proszę uszanować to i każdy wątek będzie kopiowany i usuwany".GDZIE TU JEST NARUSZANIE MIENIA??? Zapytanie forumowiczów o opinie? Absurd! Odpowiedz Link Zgłoś
elizakarty Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 17:18 Naturalnie każdy ma prawo do opinii obiektywnej gdy skorzystał z usługi, lecz nie hejtu, straszenie, że naślę koleżanki etc. Ja mam skany wszystkiego tu. Z tych wątków aż kipi toksyczność i złość. Nie wiem kim Panie są i nie chcę wiedzieć czy konkurencja czy osoby szukające sensacji. Nie obsługuję każdego i nikt nie musi korzystać z moich porad jeżeli nie chcę. Internet to nie miejsce anonimowe. Dziękuję i proszę poszukać innego eksperta a jest ich ponad 100 lub więcej. Z poważaniem wróżka eliza Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 29.01.22, 21:20 Tak to czytam i coraz większe zdumienie mnie ogarnia. "Naturalnie każdy ma prawo do opinii obiektywnej" - opinie mają to do siebie, że są subiektywne, z natury rzeczy. Ale to jeszcze nic. "Dziękuję i proszę poszukać innego eksperta" - eksperta? Od czego eksperta? Od czarów?! Litościi!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza_m7 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 17:03 No wlaśnie! Ja też własnym oczom nie wierzę! Przecież ja tylko zadałam pytanie na temat tej pani. Mało tego w usuniętym wątku zamieściłam pozytywne opinie na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
renata2000 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 17:11 w życiu już do tej pani nie zadzwonię! Odpowiedz Link Zgłoś
iza_m7 [...] 28.08.21, 16:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katrin88wawwww Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 17:24 Dodam jeszcze,że to nietylko nekanie, ale i zniesławienie. A to podchodzi pod przepisy prawa karnego. Każdy użytkownik internetu ma swoje IP. Proszę o tym pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 29.01.22, 21:25 "Każdy użytkownik internetu ma swoje IP." To akurat łatwo ukryć przy pomocy choćby VPN, nie mówiąc już o Onion Routing. Odpowiedz Link Zgłoś
renata2000 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 28.08.21, 17:30 Chyba każdy uczestnik tej dyskusji ma jakieś duże problemy -jak dzieci w piaskownicy! Polecam herbatkę, kocyk i uspokojenie się. Dobrą ksiązkę, ewentualnie film...a nie straszenie i obrażanie się nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
rynuka Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 06.11.21, 09:00 U mnie dużo się sprawdziło u tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_m7 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 18.11.21, 21:08 U mnie od września nic, a nic Odpowiedz Link Zgłoś
akotarek Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 19.11.21, 04:19 eliza leje wodę dramat! Odpowiedz Link Zgłoś
iza_m7 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 01.01.22, 16:43 Strasznie! Nic, ale to nic się nie sprawdza! Odpowiedz Link Zgłoś
szmaragd34 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 04.01.22, 00:59 sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-212 Mam nadzieję, że nic nigdy się tobie nie sprawdzi, bo od lat jesteś w czarnej energii i chodzisz od wróżki do wróżki i energia mroczna ciągnie się. Widziałam twoje posty sprzed kilku lat, wszystko o wróżkach. Ewidentnie uzależniona jesteś i dlatego masz karę swą i nieszczęście. Żadna wróżka Ci nie pomoże i nikt, oprócz ty sobie psychiatrycznie. Mam nadzieję, że opamietasz się zły człowieku . A wróżce Elizie życzę pozwania was, bo pod owe paragrafy podchodzicie prawie wszyscy tu. :) Szczęśliwego Nowego roku 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
czuly.alfonsyn Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 30.12.21, 20:09 Polecam z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
agatta.py Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 04.01.22, 23:20 Złego słowa nie powiem na wróżkę Elizę. Bardzo dobra wróżka. Wróżyłam u wielu, również tych tzw. najlepszych, tylko wróżka Eliza powiedziała mi prawdę, którą mogę ocenić jako sprawdzalność 100%. Przestrzegła mnie przed popełnieniem błędu, odgadła co będzie, oddała sytuację dosłownie to nie było przypadkowe trafienie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewela89 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 04.01.22, 23:20 całe magiczne wrota to totalne dno nie polecam ich usług Odpowiedz Link Zgłoś
katrin88wawwww Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 05.01.22, 12:18 A Ja polecam Panią Elizę. Bardzo dużo sie sprawdza. Inne wrozki doprowadziły mnie do tragedii, a Pani Eliza pomogła, doradziła jak się oczyścić, jaki kamien zakupić. Poza tym zdecydowanie lepiej korzystać z kart klasycznych i lenormanx, niż tarota, który jak dla mnie jest jednak za silny. Odpowiedz Link Zgłoś
psiapsiatrzy Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 14.01.22, 16:46 mi się wróżka Elizki sprawdziła, poleciła mi ją siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_m7 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 24.01.22, 09:07 Mnie się kompletnie nic nie sprawdziło. Totalne bajery. Odpowiedz Link Zgłoś
elizakarty Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 24.01.22, 15:17 Pani Izo nie musi się każdemu sprawdzać, jak sama Pani widzi jest to różnie jedni mają wszystko inni nic, zależne jest od intencji człowieka. Mam bardzo dobrą pamięć do klientów i jedyna Iza, która dzwoniła do mnie to kobieta pełna nienawiści do koleżanki z pracy i życząca jej źle. Spełniają się rzeczy, tylko z poziomu serca, czyste i dobre dla ludzi, którzy nie chcą szkodzić innym. Ile wątków Pani jeszcze napiszę swe hejty? Co to Pani daję? Satysfakcję? Pisałam już, że Panią nie obsłużę. Może warto zająć się życiem, bo samotności i jadu w Pani za dużo, zaś miłości brak. IP mam Pani także, więc zalecam zaprzestanie nekanie mej osoby. Nie sprawdziło się Pani i cóż bardzo dobrze, bo nikt nie będzie cierpiał przez Panią. Pozdrawiam i proszę administratora o usunięcie wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
elizakarty Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 25.01.22, 11:08 I podkreślę jedną rzecz zgłosiłam Panią na policję, za nekanie ,wydzwanie na mój prywatny telefon etc. Gdy napisała Pani pierwsze swe hejty, w 2021 miała Pani czelność dzwonić jeszcze na infolinię i jakby nic cukrować. Do wróżki której się nie sprawdza?Pracuję Pani z ludźmi świadcząc podobne usługi . Sama nie radzi sobie Pani z emocjami i od lat zakłada wątki i hejtuje wszystkie wróżki, bo to upust emocji. Poczym udaję Pani pomocną i świadomą duszę. Wstyd. Pani powinna sama leczyć się psychologicznie. A teraz proszę iść do administratora przeprosić za swe zachowanie i kazać usunąć każdy wątek o wróżkach. Inaczej sprawą zajmie się prokuratura. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
birtf Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 29.01.22, 15:32 iza_m7 tak czytam i czytam te i inne twoje rzygowiny i wysnuwam wniosek, że jesteś jedną z tych żałosnych osób, które mają za dużo czasu a za mało obowiązków. Kurcze, żeby baba w twoim wieku siedziała na forum całe dnie, o wróżkach pisała, porównywała, analizowała. Wstyd. Jeszcze bym zrozumiała gdybyś miała tzw. lekkie pióro, że te twoje wypowiedzi miałaby jakąś formę, wartość, ale po tym co i przede wszystkim jak piszesz da się odczuć, że jesteś strasznie prymitywną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pakosiabluse Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 01.03.22, 13:03 wróżka Eliza to jedna z lepszych wróżek u których wróżyłam. Pozdrawiam, paksia Odpowiedz Link Zgłoś
kukazoo Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 02.03.22, 23:00 Eliza jak to babka czasem jest trochę małpa ale nie jest nieskuteczna to nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś
pibici Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 31.03.22, 01:44 Korzystałam wiele razy z wróżb u Pani Elizy, w różnych opcjach kontakt. Praktycznie zawsze wszystko się sprawdzało. Bardzo bardzo dobra wróżka, bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
elizakarty Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 24.01.23, 14:55 Nie obsługiwałam żadnej Diany Morawiec( dane posiadam klientów)i nie proszę nie kłamać na mój temat. Nie pracuję od 5 miesięcy, ale lata . Każdego klienta swego pamiętam i szanuję . Proszę zająć się życiem i pracą, a nie oczernianiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ona99 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 11.03.23, 12:18 Na tle wróżbitów z magicznych wrót, Pani Eliza i tak wypada dobrze, sprawdzalność ok 60%, ogólnie na kartach się zna, teraźniejszość odczytuje bardzo dobrze, z przyszłością jest różnie, ale jak napisałam wyżej jest niezła, inteligentna kobieta, ze spora wiedza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dytkaytk01 Re: Wróżka Eliza - Magiczne Wrota 22.04.23, 23:48 Mnie się zupelnie nie sprawdziła. Kumpeli podobno się sprawdziło 100% także nie wiem. U mnie porażka. Odpowiedz Link Zgłoś