wiklinowa 05.09.21, 16:52 Komu rytuał nie wyszedl lub zadziałał odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perelka80-80 Re: Rytuały komu NIE wyszło 08.09.21, 18:43 u mnie miłosny nie wyszedl, przynajmniej jeszcze bo robiony byl w lipcu-zadzialal na razie odwrotnie, gdyz pan sie oddalil na maksa... Co prawda podczas samego rytualu dzialy sie mile rzeczy-duzo motylkow u mnie , a takze otoczenie jakby bylo milej nastawione do mnie, ale pan o ktorego mi chodzilo-zdaje sie mnie juz nie znać...omija. Odpowiedz Link Zgłoś
perelka80-80 Re: Rytuały komu NIE wyszło 10.09.21, 19:31 @ camaretto : wiadomo o jakiego Pana mi chodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
mags86x Re: Rytuały komu NIE wyszło 24.09.21, 09:44 Ja zamowilam rytual na powrot partnera u trzech różnych osob i bez zadnego efektu, strata pieniedzy i to nie małych. Odpowiedz Link Zgłoś
perelka80-80 Re: Rytuały komu NIE wyszło 24.09.21, 17:37 ze sie tak zapytam, jesli mozna wiedziec, u jakich osob te rytualy, zebym na przyszlosc sie nie naciela tez? Odpowiedz Link Zgłoś
mags86x Re: Rytuały komu NIE wyszło 26.09.21, 12:31 Ja robilam u Jasnowidz Morghan , Ity oraz u wrozki Dalii. Nie mam pretensji bo za własną głupotę sie płaci niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
perelka80-80 Re: Rytuały komu NIE wyszło 26.09.21, 12:43 dzieki za cynk. szkoda ze Tobie tez nie udalo sie ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mags86x Re: Rytuały komu NIE wyszło 26.09.21, 13:17 Mysle ze po prostu trzeba samemu zadzialac, zamiast tracic pieniadze i czekac miesiacami nie wiadomo na co, łudzić sie i czekać na kontakt. Ja zamierzam sama skontaktowac sie z osobą na ktorej mi zalezy i szczerze porozmawiać, za darmo i bez udziału magii :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2222 Re: Rytuały komu NIE wyszło 27.09.21, 09:13 No to i ja napisze jak jest u mnie. Otóż jestem właśnie w trakcie rytuału egipskiego. Za kilka dni mija miesiąc od wykonania rytuału i nie dzieje się kompletnie nic. Wcześniej miałam wykonywany rytuał miłosny, ale niestety w czasie rytuału skorzystałam z tarota więc nie miał prawa się udać ( nie można korzystać z kart tarota i wróżyć w czasie rytualu). Tym razem cierpliwie czekam na efekty ale tracę już nadzieje. Moja sytuacja jest taka że mam męża z którym mam stały kontakt i widzę się z 3-4 razy w tygodniu ze względu na dzieci. Nie ma innej kobiety. No i generalnie tarot twierdzi że on do mnie wróci i że jest potrzebna szczera rozmowa ( mąż nie chce rozmawiać niestety). Zdecydowałam się na rytuał, bo nie ukrywam że dzieci cierpią, ja cierpie więc chciałam żebym ten ewentualny powrót szybciej nastąpił. No i nie dzieje się nic, Mąż jak był obojętny tak jest nadal. Nawet nie chodzi o to że rytual miał sprawić że zapuka i powie, że wraca ale chociaż żeby chciał rozmawiać lub cokolwiek. Poza tym myślę, że na tym znanym forum gdzie są opinie o rytualistach na rytualy milosne spetania opinie nie są prawdziwie. Zauważcie że same pozyty są o Panu Eryku, Pani Ani i Panu Michale ( ja jestem w trakcie rytuału u jednego z nich). Napisałam komentarz, że w sumie nic się nie dzieje, a już powinien być jakiś efekt i moderator tego komentarza nie zatwierdził. Spróbowałam napisać jeszcze raz i to samo, komentarz odrzucony. Ja naprawdę wierze w te rytualy ale jak zweryfikować kto oszukuje a kto nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aliaadani Re: Rytuały komu NIE wyszło 06.10.21, 00:16 Zostałam wcześniej oszukana również, trafiłam na niezwykłą osobę wróżbitę maciejap spróbuj sie z nim skontaktować ma wielki dar. Rytuał się udał po 8 msc u Pana Macieja. Jest to człowiek z ogromnym, jego wróżby są niezwykle trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
perelka80-80 Re: Rytuały komu NIE wyszło 30.12.21, 16:46 @kasia 11010103, mysle ze jej tez nie wyszlo tej aliaadni- bo to byla kryptoreklama ;) reklama samego siebie. ja juz przestalam wierzyc w te rytualy- mialam w lato robione i do tej pory zero skutku. Jedna babka mi pisala ze moze to blokady powoduja u mnie to ze rytual nie dziala :P pisala tak bo chciala ze mnie zerżnać forse na niby oczyszczenie. niestety juz nie napisala ze jesli rytual miloosny byl zle zrobiony bądź los chce dla mnie co innego, innego partnera. to nawet po jakimkolwiek oczyszczeniu nie zadziala. takze tak to jest na tym forum-same prawie reklamy. a najwiecej o wrozce sarze. ciekawe jak to mozliwe ze tylu tutaj forumowiczow chodzi tylko do wrozki sary ! :) zbieg okolicznosci??? poza tym tez i inne rytualy i innych zastosowalam (czarna magia na natretna sasiadke oraz chorego faceta)-tez malo skutku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolapola771 Re: Rytuały komu NIE wyszło 10.04.23, 14:04 Poszukuję ludzi, komu wyszedł lub nie wyszedł rytuał egipski Odpowiedz Link Zgłoś