Dodaj do ulubionych

Maryla Krzemieniec - dostępność

14.01.22, 12:14
Nie wiem, może mam pecha, albo to pokazuje popularność pani Maryli, ale kiedy wchodzę, żeby spróbować się połączyć, ma ciągle, że jest zajęta. :( Też tak mieliście? Trzeba po prostu czekać non-stop i się wbić w jakieś wąskie okienko?
Obserwuj wątek
    • sadonia79 Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 14.01.22, 12:57
      Widocznie masz pecha. Bywa wolne. Widziałam. Zajętość z podobną częstotliwością jak u wróżki Solanż, to dwie najlepsze i najbardziej zapracowane wróżki na tym portalu. Wróżyłam u obu, polecam jedną i drugą. Z tego portalu polecam jeszcze wróżka Moka przeważnie ma wolne, ale chat ma dość drogi.
      • pierwszatrzydziescitrzy Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 14.01.22, 13:06
        ok, dzięki; chociaż o Solanż czytałam złe opinie, więc mnie to zniechęciło
        • lenannea Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 14.01.22, 15:18
          Napisz jej bezpłatną wiadomość coś o kotach. wróżka Maryla to kociara. Ona ma parę kotów, pozdrów jej koty zapytaj o zdrowie czy coś w tym stylu o kotach. Taki myk dała mi koleżanka bo tak się do niej wprosiła. Mnie udało się wbić na chat po jakiejś godzinie, po tym jak przesłałam jej filmik z rudym kotem i pozdrowienia. Dobrze odczytała przeszłość, muszę pochwalić radę, którą mi dała. Jeszcze nie wiem jak ze sprawdzalnością.
          • adworczek Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 23.01.22, 07:15
            Panią Marylę polecam
    • misiamela Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 14.01.22, 14:25
      Powiem tak korzystałam nie raz z usług Pani Marylki. Z biegiem czasu zaczęło wszystko się rozłazić.. Nie wiem o co tu chodzi że zajęta, ale w mojej opinii jej sprawdzalność jest bardzo słaba, co wyszło jak mówię po czasie Jest tam wróżka Rubi, która jest genialna i nie złapałam jej jeszcze na żadnej pomyłce, to co przedstawia pokrywa się całkowicie w pełni. zachęcam do wróżki Rubi naprawdę warto.
      • babafranka Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 14.01.22, 14:44
        wróżka Rubi kompletna porażka według mnie, nic z co mówiła się nie zdarzyło, kompletnie nic, narobiłam sobie tylko kłopotu słuchając jej wróżb. Oceniam po roku czasu. Jedyna wróżka u której WSZYSTKO mi się sprawdziło wszystko w szczegółach to wróżka Ewa, to ta Pani której profilowe zdjęcie jest takie jak do dowodu.
        • marysia1788 Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 15.01.22, 21:25
          Potwierdzam u robi nie wszystko mi się sprawdziło, ale na pewno więcej niż u P. Maryli. Zaś u P. Danuty większość się sprawdziło, to ta starsza miła pani z tego portalu.
          • jaklanaderey Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 15.01.22, 22:01
            Niedawno czytałam, że wróżba wróżki Maryli i wróżki Danuty (tej którą polecasz) były takie same co do detali i sprawdzalności, ktoś obie je polecał za wysoką sprawdzalność. Widocznie co osoba to zdanie. Nie wróżyłam u jednej i drugiej, ale chętnie sprawdzę obie. Dzięki za przypomnienie. Z tego portalu polecam wróżke Fride, wysoka sprawdzalność, około 80% tak bym określiła chociaż muszę być uczciwa pomyliła się jeśli chodzi o czas zdarzenia.

marysia1788 napisała:

> Potwierdzam u robi nie wszystko mi się sprawdziło, ale na pewno więcej niż u P.
            > Maryli. Zaś u P. Danuty większość się sprawdziło, to ta starsza miła pani z te
            > go portalu.
          • jaklanaderey Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 16.01.22, 00:09
            Postanowiłam spróbować. Doładowałam na 20 min. Zaparłam się, dzwoniłam aż odbierze, odebrała po około pół godziny dzwonienia. Dość miłe przywitanie. Nie prosiła o datę urodzin, ale nalegała na podanie prawdziwego koloru włosów i oczu i pytanie. Miałam trzy pytania o siebie. Zadałam po jednym. Przy pierwszym, odpowiedź napisała po około półtorej minucie, że nie odpowie na to pytanie bo karty jej mówią że energia była ruszana, że według niej na to wróżyłam. Trafienie! Dokładnie! Tak, dokładnie, u Fridy zadałam w tym tygodniu identyczne pytanie. Drugie pytanie odpowiedź wyskoczyła po około 4 minutach, dość dużo napisane. Nie umiem ocenić czy się sprawdzi, ale treść rozsądna. Trzecie pytanie odpowiedź wyskoczyła mniej więcej po 5 minutach. Też nie mogę ocenić czy się sprawdzi, jednak w odpowiedzi był charakterystyczny szczegół z obecnej sytuacji o którym wiem tylko ja. Także Pani dużo widzi. Inną sprawą jest sprawdzalność, której nie mogę ocenić bo wydarzenia z pytań to przyszłość do pół roku. Pod koniec jak już napisała że więcej nic nie ma do napisania, zapytałam kiedy będzie łatwiej się dodzwonić, napisała, że nie wie bo tego nie przewidzi, dodała że trochę luźniej jest między 19:00 20:00 ale gwarancji nie da. Powiedziała żebym nie wróżyła przed upływem miesiąca od wróżby, najlepiej dopiero jak się sprawdzi. Chat trwał 14 minut. Cieszę się, że skorzystałam. Teraz w pierwszej kolejności odezwę się do Pani Danuty, zobaczę jak się odniesie do tych samych pytań.
            • alicja828282 Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 23.01.22, 09:12
              Witam mam pytanie ten czat to mimo zajętego statusu dzwonicie do Pani Marylki? I jeszcze jedno bo gdzieś czytałam że Pani Marylka wróży na jakiś czas życia gdzieś czytałam że rok , nie na całe i ja o tym wiem. Te wróżby są na ile do przodu ktoś wie czy na rok? Jeżeli coś widzi że się coś wydarzy i nie chce odpowiedzieć o czas ,to logicznie tłumacząc na jaki czas wróży do przodu? Pozdrawiam.
              • katkawil82 Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 23.01.22, 14:53
                Wchodze tam po horoskop, też do wróżki Miriam u której korzystam dłuższy czas. Na wróżkę Marylę zwróciłam uwagę czasem wyskakują koło siebie. Ma czasem zielone, częściej czerwone. Pewnie po to jest czerwone że przecież nie odbierze jak komuś wróży.
              • biobianca Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 23.01.22, 14:53
                Na ile czasu wróżba to zapytaj jej. Napisz darmową to będziesz wiedzieć jak postępuje. Może Ci coś jakoś indywidualnie pod Ciebie doradzi przez darmową wiadomość. Kiedyś przez darmową zapytałam i odpowiedziała… po dwóch dniach :( że wstępnie spojrzała i nie powinnam na to wróżyć. Nie byłam zadowolona, że odmówiła. Skusiłam się na wróżenie u innej pani wróżki, niestety pogorszyłam sprawę.

alicja828282 napisała:

> Witam mam pytanie ten czat to mimo zajętego statusu dzwonicie do Pani Marylki?
                > I jeszcze jedno bo gdzieś czytałam że Pani Marylka wróży na jakiś czas życia gd
                > zieś czytałam że rok , nie na całe i ja o tym wiem. Te wróżby są na ile do przo
                > du ktoś wie czy na rok? Jeżeli coś widzi że się coś wydarzy i nie chce odpowied
                > zieć o czas ,to logicznie tłumacząc na jaki czas wróży do przodu? Pozdrawiam.
              • tojaagnieszka Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 23.01.22, 15:33
                alicja828282 napisała:

> Witam mam pytanie ten czat to mimo zajętego statusu dzwonicie do Pani Marylki?
                > I jeszcze jedno bo gdzieś czytałam że Pani Marylka wróży na jakiś czas życia gd
                > zieś czytałam że rok , nie na całe i ja o tym wiem. Te wróżby są na ile do przo
                > du ktoś wie czy na rok? Jeżeli coś widzi że się coś wydarzy i nie chce odpowied
                > zieć o czas ,to logicznie tłumacząc na jaki czas wróży do przodu? Pozdrawiam.

wróży albo odpoczywa. proste. babka ma full roboty co widać. ma prawo odpocząć. Jak Ci tak zależy to się umów.
              • mirinda1180 Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 23.01.22, 16:36
                Dodzwoniłam się bez problemu nie wiem ile czasu czekałam dość szybko w sumie, fakt faktem że jak było wolne. Jak było zajęte próbowałam kilka minut bez powodzenia. Za ileś lat mnie nie interesuje bo żyje tu i teraz. Zadałam jedno pytanie palący problem. Odpowiedź konkretna w znaczeniu będzie tak i tak, a tak nie będzie po co się szarpać. Nie wiem czy się sprawdzi ale oceniam, że Pani jest życzliwie pomocna,odpowiada bez przeciągania czasu.
            • iwonaiwona15 Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 06.07.22, 17:53
              Witam serdecznie poproszę namiary do Wróżki Danusi .Byłam u niej 15 lat temu i zgubiłam namiary a wszystko mi się sprawdziło pozdrawiam
    • h.ska Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 23.01.22, 16:19
      Nie mam zastrzeżeń. Nie będę z pazurami bronić wariacko polecać. Kto ma znaleźć to znajdzie, kto ma się dodzwonić to się dodzwoni. Takie mam podejście. Powiem tyle. Pani Marylka przekazuje to co mówią karty o pytaniu, nie to co ona chce lub co ona nie chce. Czasem to co przeczytałam było dla mnie niewygodne, najważniejsze,że prawdziwe a co do tego nie mam absolutnie żadnej wątpliwości.
      • alicja828282 Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 23.01.22, 16:32
        Ja też nie mam wątpliwości i też nie będę nikogo namawiać. Widzi napewno dużo więcej niż inni , jest kobietą o wielkiej klasie ,kiedy czegoś nie jest pewna umie napisać że nie do końca wie o co chodzi i za to u mnie ma duży plus. Nie wiem tylko jak z przyszłościa ale okaże się ...
        • silwana Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 23.01.22, 17:09
          Mi poleciła siostra, duże sprawy sąd, urząd, zdrowie, mówi że w 100 %. się jej sprawdziły. Mi sprawdziło się większość nie wszystko licze że dalsze w toku. Na razie oceniam mocne 70 %
    • olatufka Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 04.02.22, 11:51
      Pani Maryla ciagle zajęta :(
      • kotek32211 Re: Maryla Krzemieniec - dostępność 16.03.22, 12:08
        Ja piszę do niej sms"a (wiem dodatkowy koszt) żeby odesłała mi wtedy jak będzie miała czas na czat ze mną, nie czekam i nie sprawdzam co chwilę, chociaż kiedyś udało mi się, że z samego rana po 7.00 zajrzałam i była online i była dostępna

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka