zzyciawrozki
14.01.22, 16:17
Jestem wróżką. Znam to forum od lat, wśród nas wróżek forum wróżbiarstwo ma bardzo złą opinię. To miejsce, w którym swoje frustracje wylewają mściwe, zawistne, podłe osoby, przeważnie kobiety, które - chcą być szczęśliwe-za każdą cenę, zwłaszcza tego, że z nas wróżek zrobiły sobie worek treningowy - bo im się nie sprawdziło a najczęściej dlatego, że, parafrazując dawną reklamę, - bo zupa była za słona. W kontakcie z nami komplementują nas, przeważnie po to żebyśmy im wróżyły na zawołanie, traktują nas jak tabletkę na ból głowy, w zasadzie jak śmieci. Skaczą między nami wróżkami jak między Apapem, Nurofenem, licząc na cud uzdrowienia. Nie zdają sobie sprawy, że ich duszę są nieuleczalnie chore. Taka jedna z drugą zastanów się nad sobą - kim jesteś, co dajesz, jak myślisz, to odpowiesz sobie na pytanie dlaczego ci się nie sprawdziło. Liczą na cud, taki cud, że facet, który jest (był) ich kochankiem odejdzie od żony, dzieci. Że facet, przed którym rozłożyły nogi przy pierwszym spotkaniu będzie je później wielbił i szanował. Facet zrobił swoje, było mu dobrze. Kiedy się odezwie? Wtedy kiedy znów mu się zachce. Liczą na poważne traktowanie ze strony faceta, który widzi, że taka jedna z drugą naście godzin spędza w necie, najczęściej na stronie z wróżkami. Manipulujące, jątrzące, podłe zawistne kobiety, które z nas wróżek zrobiły sobie worek treningowy. I wy chcecie być szczęśliwe?! Chcecie być szanowne przez faceta lub przez nas wróżki?! Oczekujecie serdeczności, dobra, sprawdzalności, szczęścia, za to, że będąc anonimowymi zamieniacie nas w kupę gnoju? Jakie macie prawo, jakie moralne prawo oceniać nas, że jesteśmy oszustkami, że jesteśmy głupie, że nic się nie sprawdza, że nie warto - bo co? bo tobie się nie sprawdziło? dzwoniłyście mając doładowanie na 5 minut i zadałyście 10 pytań? bo wysłałyście 5 smsów i uważacie, że macie patent na wiedzę o zdolnościach wróżki, bo mail był za krótki? bo horoskop był nie taki? bo chcecie słuchać o swojej pięknej uduchowionej duszy, podczas gdy karty pokazują tylko jaka ta dusza jest przegniła. bo chciałyście wróżby a karty nie chciały nic powiedzieć? Powiem wam jedno - gardzę wami, gardzę, spluwam na każdy nick pod którym się kryjecie. wróżę dla takich jak wy, bo muszę wróżyć bo to moja praca, którą wykonuję uczciwie, mając beznadziejną nadzieję, że nie trafi do mnie taki frustrat, ale pewności nie mam, wróżę pod stresem, że po czasie i tak będę zlinczowana. wami, które piszą na forach i jeżdżą po nas wróżkach jak po burych svkach, gardzę wami, spluwam na każdy wasz nick. Wiem, że moje koleżanki wróżki czytają to forum, namawiam Was Koleżanki Wróżki, róbcie to samo. Przy okazji rozpoczynam wątek OPINIE O KLIENTACH. Koleżanki Wróżki, skoro klienci po nas jeżdżą, to piszmy w tym wątku o naszych doświadczeniach z klientami, piszmy anonimowo, jak one. Piszmy o najbardziej kuriozalnych zachowaniach, kłamstwa, podłości jakie nam robią, historie-wiadomo w zarysie, ale która ma wiedzieć to będzie wiedzieć że to o niej. Niech również nas ktoś usłyszy (przeczyta). My Wróżki nie jesteśmy workiem treningowym ani bytami nadczłowieczymi, które ciągle mają nadstawiać policzek i tyłek do kopania. Dość!