zwiastka
08.08.22, 11:17
Od północy 8.08 rozmawiałam z wróżbitą. Nie zdradzę, na razie, który to, ale rozmowa zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Jestem wymagająca jak mało kto, niejedną wróżącą osobę komentowałam, ale w przypadku tego człowieka trudno mi się do czegoś doczepić. Wróży się o przyszłości, więc zaczekam aż się spełni lub nie, wtedy napiszę szczegóły, kto mi wróżył.
Przy okazji wspomniał o dzisiejszej dacie, że jest wyjątkowa, zapamiętałam, że nazwał ją „lwia brama”. Jestem spod tego znaku, podobno to mój czas. Skoro dziś wróżyłam, to ok, ruszam z tematem. Jakiś czas temu przeleciałam magicznewrota, teraz przyszła pora na wrozbyonline! Problem z wróżbyonline mam taki, że jest tam sporo wróżących tych samych co na magicznewrota. Tych co znam raczej ominę. Nie wiem, może tak, może nie. Będę co jakiś czas dzwonić, pisać, później dzielić się przemyśleniami. Na magicznewrota szłam alfabetycznie lub po znakach, na wrozbyonline będę wybierać po dostępności w danej chwili. Będę sobie wróżyć co jakiś czas, w zależności od spraw jakie będą się pojawiały. Zbiorczo lub indywidualnie, po jakimś czasie od wróżby będę się odnosić u kogo, co. Odniosę się do wykonanej usługi, ogólnie, szczególnie, albo drobiazgowo, tego jak zostałam potraktowana, co mi wywróżono opiszę w zarysie. Zachęcam forumowiczów do dzielenia się również swoją opinią. Jestem ciekawa czyjegoś zdania. Sama też sprawdzę opiniowaną osobę. Jestem w tej dobrej sytuacji, że o budżet nie muszę się martwić :) na razie płaci… karta... prawie byłego męża :) Rozwód planuję od dawna, że chcę zakończyć z przytupem :) to sobie pozwalam :)
Wiecie, znacie mnie z tej strony, że umiem pisać o wróżących z humorem, bez poniżania, ale zawsze prawdę. Czytam co, jak poniektórzy piszą i brzydzi mnie to, w związku z tym w tym temacie nie życzę sobie prostactwa i hejtu. Zanim ja coś więcej napiszę pewnie minie trochę czasu. Na razie od siebie stawiam pytania pod dyskusję.
Obserwuje ten rynek. Były różne portale viversum, kosmica, jakieś pomniejsze były, są, ale tylko magicznewrota i wrozbyonline zostały. Określiłabym to tak, że to tylko te portale się liczą. Dlaczego? Viversum i Kosmica szybko zniknęły z Polski. Jak myślicie dlaczego? Z tego co wiem w Niemczech oba te portale mają mocną pozycję.
Czym wyjaśnić, że niektórzy wróżący mają duży ruch i zapewne stałych klientów, przybywa im kilkadziesiąt wykonanych usług, a innym po dniu przybywa jedna lub najwyżej kilka wykonanych usług albo wcale, mimo że są zalogowani długo?
Dlaczego niektórzy logują się codziennie, a inni niesystematycznie lub rzadko? Co o tym myślicie?
Dlaczego niektórzy muszą się reklamować żeby mieć klientów, a o niektórych praktycznie się nie słyszy a klientów mają od lat?
Czy ktoś zna namiary na wróżących z portali, adresy, numery telefonów żeby się umówić na spotkanie? Byliście na spotkaniu? Jak wrażenia?