Dodaj do ulubionych

Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach

08.08.22, 11:17
Od północy 8.08 rozmawiałam z wróżbitą. Nie zdradzę, na razie, który to, ale rozmowa zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Jestem wymagająca jak mało kto, niejedną wróżącą osobę komentowałam, ale w przypadku tego człowieka trudno mi się do czegoś doczepić. Wróży się o przyszłości, więc zaczekam aż się spełni lub nie, wtedy napiszę szczegóły, kto mi wróżył.
Przy okazji wspomniał o dzisiejszej dacie, że jest wyjątkowa, zapamiętałam, że nazwał ją „lwia brama”. Jestem spod tego znaku, podobno to mój czas. Skoro dziś wróżyłam, to ok, ruszam z tematem. Jakiś czas temu przeleciałam magicznewrota, teraz przyszła pora na wrozbyonline! Problem z wróżbyonline mam taki, że jest tam sporo wróżących tych samych co na magicznewrota. Tych co znam raczej ominę. Nie wiem, może tak, może nie. Będę co jakiś czas dzwonić, pisać, później dzielić się przemyśleniami. Na magicznewrota szłam alfabetycznie lub po znakach, na wrozbyonline będę wybierać po dostępności w danej chwili. Będę sobie wróżyć co jakiś czas, w zależności od spraw jakie będą się pojawiały. Zbiorczo lub indywidualnie, po jakimś czasie od wróżby będę się odnosić u kogo, co. Odniosę się do wykonanej usługi, ogólnie, szczególnie, albo drobiazgowo, tego jak zostałam potraktowana, co mi wywróżono opiszę w zarysie. Zachęcam forumowiczów do dzielenia się również swoją opinią. Jestem ciekawa czyjegoś zdania. Sama też sprawdzę opiniowaną osobę. Jestem w tej dobrej sytuacji, że o budżet nie muszę się martwić :) na razie płaci… karta... prawie byłego męża :) Rozwód planuję od dawna, że chcę zakończyć z przytupem :) to sobie pozwalam :)
Wiecie, znacie mnie z tej strony, że umiem pisać o wróżących z humorem, bez poniżania, ale zawsze prawdę. Czytam co, jak poniektórzy piszą i brzydzi mnie to, w związku z tym w tym temacie nie życzę sobie prostactwa i hejtu. Zanim ja coś więcej napiszę pewnie minie trochę czasu. Na razie od siebie stawiam pytania pod dyskusję.

Obserwuje ten rynek. Były różne portale viversum, kosmica, jakieś pomniejsze były, są, ale tylko magicznewrota i wrozbyonline zostały. Określiłabym to tak, że to tylko te portale się liczą. Dlaczego? Viversum i Kosmica szybko zniknęły z Polski. Jak myślicie dlaczego? Z tego co wiem w Niemczech oba te portale mają mocną pozycję.

Czym wyjaśnić, że niektórzy wróżący mają duży ruch i zapewne stałych klientów, przybywa im kilkadziesiąt wykonanych usług, a innym po dniu przybywa jedna lub najwyżej kilka wykonanych usług albo wcale, mimo że są zalogowani długo?

Dlaczego niektórzy logują się codziennie, a inni niesystematycznie lub rzadko? Co o tym myślicie?

Dlaczego niektórzy muszą się reklamować żeby mieć klientów, a o niektórych praktycznie się nie słyszy a klientów mają od lat?

Czy ktoś zna namiary na wróżących z portali, adresy, numery telefonów żeby się umówić na spotkanie? Byliście na spotkaniu? Jak wrażenia?
Obserwuj wątek
    • tonka89 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 10:34
      Magicznewrota kiedyś miały ten plus, że było dużo wróżek, obecnie mniej co dla mnie jest minusem. Niedopracowana strona graficznie, trudna nawigacja, naćkane wszystkiego, czcionka niewygodna do czytania, brzydkie profile zdjęcia są za małe. Nie lubię Magicznychwrot. Na wrożbyonline wchodze po horoskop, który raz się sprawdza, raz nie, ale czytam dla rozrywki, to jakiś plus, czasem kliknę na artykuł. Jak artykuły są za długie to nie czytam bo długich nie lubie. Z plusów wróżb na pewno duży wybór wróżek. Jak dla mnie to plus. Jak na mój gust ładniejsza strona, ładniejsze kolory, profile są przejrzystsze, zdjęcia wróżek większe. Ogólnie strona wygląda profesjonalnie, oko się nie męczy. Można znaleźć tańsze wróżki, ale jak jakaś usługa jest tania, to inna droga lub specjalne usługi są drogie, także można uznać że to znacznie droższy portal. Mam tam swoje dwie ulubione wróżki, to Wróżka Danuta, skromna kulturalna starsza Pani, mądra bardzo, i Milagros którą polubiłam i traktuje jak wirtualną przyjaciółkę. Sprawdzalność wysoka, nieidealna że wszystko, ale powracam bo ufam.
      Z innych portali nie korzystam. Coś kliknęłam z ciekawości, ale nigdzie się już nie będę rejestrować. Pipidówy, portale krzaki. Albo jakieś z portale zadęciem, ale brzydkie, mało wróżek. Na tych innych portalach jest mało wróżek albo jakieś nieznane. Portali jest za dużo! Powinny być dwa, maksymalnie trzy, ale bardzo duże z bardzo dużym wyborem wróżących.
    • sommercamp Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 13:01
      Najbardziej lubiłam viversum! To był naprawdę fajny portal! Ceny jak na tamten czas były umiarkowane. Mieli ciekawy zestaw wróżek. Była tam taka wróżka Oczko lub Oko nie pamiętam dokładnie brzmienia pseudonimu, sprawdzało mi się wszystko, nie przesadzam wszystko, też wysoką sprawdzalność miała Alicja Gabriela. Podobną stylistykę i sprawdzalność z wróżby-online mają Maryla i Celina. Korzystam pare lat, jestem zadowolona. Była tam kiedyś kiedyś wróżka Epona, też wysoka sprawdzalność. Na pewno nie polecam Atis, niezależnie na jakim portalu by była. Kiedyś korzystałam i nigdy więcej! Straszliwie chamska, wulgarna, nic się nie sprawdziło.
    • wezetka Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 13:38
      - Kosmika dno wodorosty. Germańce zarobili na Polaczkach to się do siebie zwinęli, proste. Wiele wróżek do dzisiaj się wstydzi że tam się pokazało. Wielka kariera wróżbity Macieja rozpoczęła się od tego programu, portalu. Wiadomo jak to z Maciejem jest… Maciej zrobił karierę, a wróżbita David… zrobił odwrotną… Obaj są siebie warci. Zgadza się Viversum szkoda, chociaż Germańce, ale uczciwie było! Pewnie nierentowne się okazało. Za mało wróżek mieli, dobiła ich kosmica i szał Polaczków na tanie wróżenie w 2 minuty. To nic, że nie wszyscy dodzwaniali się do studia, ważne, że na ekranie było napisane TANIO!

- Jak dobra wrożka to ma ruch. Wróżka która nie ma ruchu to znaczy, że pod jakimś względem jest kiepska. To jak w każdej branży, masz ruch to dobrze świadczy. Jakby się nie sprawdzało to klientów by nie miały, tym bardziej wracających. Proste.

- Prąd kosztuje, czas kosztuje, pewnie też co poniektórzy leniwi, niepoważnie traktują wróżenie, to się nie logują. Pewnie też dla wielu co się rzadko logują to praca dodatkowa. Pewnie mają co robić w czasie dnia.

- Jak wróżka dobra to ma ruch, wyniki. Człowiek człowiekowi w realu poleca.

- Byłam, nie będę mówiła u której, gdyż dała kontakt w tajemnicy przed portalem. Mówiła, że portal miałby pretensję za spotkanie bez ich wiedzy. Dla mnie wyznacznikiem wyboru wróżki są dwie sprawy, 1. czy wróżka się spotyka. 2. czy ma stałych klientów. Jeśli w obu przypadkach, tak, to dla mnie tylko takie wróżka są wiarygodne, z takich korzystam.

zwiastka napisała:

> Obserwuje ten rynek. Były różne portale viversum, kosmica, jakieś pomniejsze by
      > ły, są, ale tylko magicznewrota i wrozbyonline zostały. Określiłabym to tak, że
      > to tylko te portale się liczą. Dlaczego? Viversum i Kosmica szybko zniknęły z
      > Polski. Jak myślicie dlaczego? Z tego co wiem w Niemczech oba te portale mają m
      > ocną pozycję.
      >
      > Czym wyjaśnić, że niektórzy wróżący mają duży ruch i zapewne stałych klientów,
      > przybywa im kilkadziesiąt wykonanych usług, a innym po dniu przybywa jedna lub
      > najwyżej kilka wykonanych usług albo wcale, mimo że są zalogowani długo?
      >
      > Dlaczego niektórzy logują się codziennie, a inni niesystematycznie lub rzadko?
      > Co o tym myślicie?
      >
      > Dlaczego niektórzy muszą się reklamować żeby mieć klientów, a o niektórych prak
      > tycznie się nie słyszy a klientów mają od lat?
      >
      > Czy ktoś zna namiary na wróżących z portali, adresy, numery telefonów żeby się
      > umówić na spotkanie? Byliście na spotkaniu? Jak wrażenia?
      • beete Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 16:55
        Po roku mówie.
        Nie polecam z powodu braku sprawdzalności u mnie: Lena Tall, tarocistka Leszek, Marcin Kasjan.
        Sprawdziło sie dosć dużo, ale nie wszystko, lub odmowiono mi następnej wrózby: Aleksa, Adam Kowalczyk, Maja Pracoń, Iwona Ano.
        Polecam bo sprawdziło się 100%, kontakt był sprawny: Moka, Wróżka Hanna, Kumczo, Vera
        • graficzka Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 22:23
          Też mam doświadczenia z Leną Tal. W rozmowie była niezaprzyjemna, nie wiem czy co powiedziała się sprawdzi. Daje szasne może tak. Moim najnowszym odkryciem jest wróżka Juliette, już mi się coś potwierdziło także chyba mogę polecić. W zeszłym roku wróżyłam u Wróżki Perełki na zmianę z Marylą Krzeminiec. Jak się nie mogłam dodzwonić to jednej, to dzwoniłam do drugiej. Pani Perełka jest z tych lepszych jak u mnie sprawdzalnych, natomiast tak bym określiła że jest zasadnicza, zimna. Ona to chyba nazywa nieowijaniem w bawełnę. Podobną sprawdzalność miałam u Maryli Krzemieniec, wersje te same lub podobne co u Pani Perełki. Natomiast Panie są ogromnie różne z obycia, doboru słów. Pani Maryla uprzejma do przesady, słodka.
          • sofiasofia Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 10.08.22, 22:10
            Ani perelka ani maryla mi sie nie sprawdzily
            • wrozkazwrozb do sofiasofia hannaanna 11.08.22, 07:48
              do hannaanna, sofiasofia > Zarząd portalu został poinformowany o Pani wypowiedziach. Podjęto kroki prawne. Nie trudno było zorientować się kim Pani jest. Wypowiedziami o nas wróżących sobie i tylko sobie Pani wystawia opinie. To co Pani robi świadczy o Pani. Jak Pani śmie negować zdanie innych klientów?! Taka Pani niezadowolona z usług? To wystawić negatywny komentarz na portalu! Kiedyś w którymś innym wątku Pani skłamała, że nie można wystawić negatywu. To nieprawda!! Jakby Pani przejrzała wszystkie opinie wróżących to widziałaby Pani u niektórych negatywne komentarze. Natomiast Pani nie wystawia negatywów na portalu ponieważ Pani zależy na cyklicznym anonimowym prześladowaniu Taka Pani jest "odważna", że mści się Pani anonimowo, za swoją samotność i niepowodzenia w swoim życiu. Czym Pani się różni od bandyty napadającego bezbronnego? Przecież ja i inni wróżący już wszyscy zostali o tym poinformowani, wiemy kim Pani jest, nie tylko ja nie chcę żeby Pani korzystała z moich usług. Niech Pani zostawi nas w spokoju! Dziwi się Pani różnym wersjom wróżb? Czy wróżka ma skłamać co karty jej mówią żeby się zgadzało z pierwotnie przeczytaną lub usłyszaną wróżbą, tylko po to by Pani była względnie zadowolona? Wróżący mówi/pisze to co mu wychodzi w kartach lub jasnowidzeniu nie mając wpływu na przekaz.
              Wróży Pani jak w amoku od osoby do osoby, tak naprawdę nikogo z nas nie szanując już w chwili czytania profilu i wybierania numeru. Traktuje Pani nas jak śmieci. Nienawidzi Pani nas za to, że ktoś nas chwali bo komuś się wróżby sprawdzają a Pani nie. Pani nic, nigdy, u nikogo nie będzie się sprawdzało! Sama Pani sobie jest winna.
              Marnuje Pani swoje życie na wróżenie i oczernianie wróżących. Może próbowałabym zrozumieć Pani zachowanie gdyby Pani poprzestała na jednej opinii w przypływie bezmyślności, ale nie, Pani prześladuje, na tym Pani zależy, znęca się i ciągle pisze to samo jednocześnie nie wystawiając negatywnej opinii na portalu. Jest Pani okrutną osobą! O-krut-ną! Jeśli Pani do mnie jeszcze zadzwoni, powiem Pani na głos to samo i rzucę słuchawką.
              I na koniec dodam: nie mieści mi się to w głowie jak można widząc zdjęcie doradcy-patrząc tej osobie na oczy twarz, widząc nazwisko, na które ktoś pracuje lata, jak można polecieć zaraz na forum i kogoś poniżać, kogoś kto wsparł, poświęcił czas, siłę. Jeszcze dziwniejsze jest to, że Pani wraca mimo rzekomego niezadowolenia. Właściwie nie powinnam się dziwić, że Pani wraca, wraca Pani po jedyne chwile serdeczności, troskliwości, jaką ktoś w życiu Pani poświęca. Proszę sobie samej odpowiedzieć na pytanie, dlaczego jest Pani w zasadzie sama i dlaczego Pani życie wygląda jak wygląda. Proszę spojrzeć w lustro-w duszę, przekona się Pani dlaczego.
            • wrozkazwrozb do sofiasofia hannaannna 11.08.22, 07:58
              do hannaanna, sofiasofia > Zarząd portalu został poinformowany o Pani wypowiedziach. Nie trudno było zorientować się kim Pani jest. Wypowiedziami o nas wróżących sobie i tylko sobie Pani wystawia opinie. To co Pani robi świadczy o Pani. Jak Pani śmie negować zdanie innych klientów?! Taka Pani niezadowolona z usług? To wystawić negatywny komentarz na portalu! Kiedyś w którymś innym wątku Pani skłamała, że nie można wystawić negatywu. To nieprawda!! Jakby Pani przejrzała wszystkie opinie wróżących to widziałaby Pani u niektórych negatywne komentarze. Natomiast Pani nie wystawia negatywów na portalu ponieważ Pani zależy na cyklicznym anonimowym prześladowaniu Taka Pani jest "odważna", że mści się Pani anonimowo, za swoją samotność i niepowodzenia w swoim życiu. Czym Pani się różni od bandyty napadającego bezbronnego? Przecież ja i inni wróżący już wszyscy zostali o tym poinformowani, wiemy kim Pani jest, nie tylko ja nie chcę żeby Pani korzystała z moich usług. Niech Pani zostawi nas w spokoju! Dziwi się Pani różnym wersjom wróżb? Czy wróżka ma skłamać co karty jej mówią żeby się zgadzało z pierwotnie przeczytaną lub usłyszaną wróżbą, tylko po to by Pani była względnie zadowolona? Wróżący mówi/pisze to co mu wychodzi w kartach lub jasnowidzeniu nie mając wpływu na przekaz.
              Wróży Pani jak w amoku od osoby do osoby, tak naprawdę nikogo z nas nie szanując już w chwili czytania profilu i wybierania numeru. Traktuje Pani nas jak śmieci. Nienawidzi Pani nas za to, że ktoś nas chwali bo komuś się wróżby sprawdzają a Pani nie. Pani nic, nigdy, u nikogo nie będzie się sprawdzało! Sama Pani sobie jest winna.
              Marnuje Pani swoje życie na wróżenie i oczernianie wróżących. Może próbowałabym zrozumieć Pani zachowanie gdyby Pani poprzestała na jednej opinii w przypływie bezmyślności, ale nie, Pani prześladuje, na tym Pani zależy, znęca się i ciągle pisze to samo jednocześnie nie wystawiając negatywnej opinii na portalu. Jest Pani okrutną osobą! O-krut-ną! Jeśli Pani do mnie jeszcze zadzwoni, powiem Pani na głos to samo i rzucę słuchawką.
              I na koniec dodam: nie mieści mi się to w głowie jak można widząc zdjęcie doradcy-patrząc tej osobie na oczy twarz, widząc nazwisko, na które ktoś pracuje lata, jak można polecieć zaraz na forum i kogoś poniżać, kogoś kto wsparł, poświęcił czas, siłę. Jeszcze dziwniejsze jest to, że Pani wraca mimo rzekomego niezadowolenia. Właściwie nie powinnam się dziwić, że Pani wraca, wraca Pani po jedyne chwile serdeczności, troskliwości, jaką ktoś w życiu Pani poświęca. Proszę sobie samej odpowiedzieć na pytanie, dlaczego jest Pani w zasadzie sama i dlaczego Pani życie wygląda jak wygląda. Proszę spojrzeć w lustro-w duszę, przekona się Pani dlaczego.
        • kulkalp Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 19.09.23, 12:15
          Mnie też sprawdziły się wróżby Adama Kowalczyka. Już sporo lat jak wróżyłam też u Cyrusa, kontakt się urwał, już go tam nie ma. Dwóch bardzo bardzo dobrych wróżbitów na jakich trafiłam na wrozbyonline.

W przypływie potrzeby szybkiego kontaktu wysłałam smsy:
          wróżbita Vatel odpisał, że nie odpowie przez sms bo to pytanie nie na sms i żebym wybrała chat albo telefon. Swoje pomyślalam, zaniechałam kontaktu. Na pewno nie wrócę.
          Wróżbita wróżbita Mateusz Algiz odpowiedział w sms, bardzo krótko zdawkowo, po czasie okazało się to nietrafne.
          Po kilku miesiącach zapytałam Marcina Kasjana. Bardzo duży luz w rozmowie, pojawiło się kilka wulgaryzmów "jako przecinki", wróżba okazała się dość trafna, nie 100%, bez szczegółów, ale zadawalająco trafna.
      • danuta23 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 20:12
        Bardzo dobra jest Wróżka Kornelia jej telefon:
        727-707-757, możesz na konsultacji mówić wszystko co Cię dręczy, da Ci wskazówki jak poradzić sobie i na co zwrócić uwagę. Dobry człowiek, Wróżka i psychoterapeuta w jednym.
    • fajnam Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 22:43
      Gracjan, Alek Mniszek, Mateusz Algiz optymistyczne bzdury bez potwierdzenia w zdarzeniach, czarowanie, rytuały, aniołki, afirmacje, bio-eko-ezo nawiedzony styl. Paweł Therion nie daje dojść do głosu, dosłownie słowa nie można wtrącić, wie lepiej chociaż nie wie. Solanż porażka. Solanż poleciła jasnowidza Mojżesza u którego też nic się nie sprawdziło, teraz zniknął. Wróżby to nie oszustwa, sprawdzają się tego doświadczyłam, tam też są bardzo dobre wróżki. Wróżyłam też u Urszuli, teraz jakoś znikła, później na sms Mirandy, Diony duże ważne sprawy się sprawdziły, wiele doradziły. Jestem im wdzięczna!
      • que24 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 11.08.22, 10:24
        Nie Mojżesz, tylko Mouses, nie zniknął, tylko miał urlop co było napisane. Od 3 lat korzystam u Mousesa i Alka Mniszka Podolskiego, mówią szczegóły, konkrety, zawsze tak wynikało jak mi powiedzieli. Ostatnio kontaktowałam się zimą, obaj powiedzieli to samo odnośnie zaginionego człowieka. Nikt mi ich nie polecił, oni nikogo nie polecają. Z kobitek super sprawdzalność ma Anna Bell, ją poleciła mi siostra.

fajnam napisała:

> Gracjan, Alek Mniszek, Mateusz Algiz optymistyczne bzdury bez potwierdzenia w z
        > darzeniach, czarowanie, rytuały, aniołki, afirmacje, bio-eko-ezo nawiedzony sty
        > l. Paweł Therion nie daje dojść do głosu, dosłownie słowa nie można wtrącić, wi
        > e lepiej chociaż nie wie. Solanż porażka. Solanż poleciła jasnowidza Mojżesza u
        > którego też nic się nie sprawdziło, teraz zniknął. Wróżby to nie oszustwa, spr
        > awdzają się tego doświadczyłam, tam też są bardzo dobre wróżki. Wróżyłam też u
        > Urszuli, teraz jakoś znikła, później na sms Mirandy, Diony duże ważne sprawy si
        > ę sprawdziły, wiele doradziły. Jestem im wdzięczna!
    • gabakropcia Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 22:58
      Mi się dużo sprawdziło od Pani Maryli. Wyszłam dzięki niej z dołka. Pani Maryla od czasu szpitala przez klientkę hejterkę bardzo się zamknęła w sobie. Nadal jest uprzejma, słodka jak to ona, ale z wyraźną rezerwą.
      • graficzka Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 23:19
        Nie znajduję słów jak trzeba być podłą żałosną osobą żeby mścić się na starej kobiecie, która nie ma szans się jakoś obronić. Bądźmy szczerzy, ostatnie lata życia spędza ślęcząc żeby wróżyć kobiecie o chorej mentalności latającej od wróżki do wróżki już wiedząc, że później anonimowo skopać nie jeden raz. Takie kobiety chcą być szczęśliwe, szanowane... i dziwią się, że NIE są... Czym one się różnią od katujących ukochanych, za to, że zupa była za słona.
    • jols1603 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 09.08.22, 23:45
      @zwiastka temat jak najbardziej ok. Pewnie nie tylko ja czekam na wnioski.
      Jestem zadowolona z Rozalii, Alis. Jowi mi się nie sprawdziła. Czekam na sprawdzenie u Michała taki młody farbowany chyba, podobno jasnowidz.
      • cocojamboo Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 11.08.22, 12:04
        Lune oceniam na 80%, czasem drobiazg czasowo +- przesunięcie. Jowi u mnie ok zdecydowanie 100% Mam taki system że na prace pytam u Luny, na faceta u Jowi.
    • wrozkazwrozb Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 10.08.22, 11:30
      Pani O.-piszę Pani imię skrótowo żeby nie robić Pani wstydu (słowo w słowo kieruję również do Pani P. i Pani Izy) Zostawcie nas Panie w spokoju. Proszę jeden raz, grzecznie, jeśli to nie poskutkuje wraz z pozostałymi osobami zgłaszam sprawę o nękanie. Zarząd portalu został poinformowany o postach hannaanna sofiasofia Taka Pani niezadowolona z usług? To wystawić negatywny komentarz na portalu! Kiedyś w którymś innym wątku Pani skłamała, że nie można wystawić negatywu. To nieprawda. Jakby Pani przejrzała wszystkie opinie wróżących to widziałaby Pani również negatywne opinie. Natomiast Pani nie wystawia negatywów na portalu ponieważ taka jest Pani odważna… Jedyne co Pani chce i potrafi to anonimowo prześladować, mścić się za swoją samotność i niepowodzenia w swoim życiu. Jest Pani jak zwyrodnialec, który napada człowieka w ciemnym zaułku. Sobie Pani tym wystawia opinie, tylko sobie a nie nam wróżącym. My nie chcemy żeby Pani korzystała z naszych usług. Dziwi się Pani różnym wersjom wróżb? Czy wróżka ma skłamać co karty jej mówią żeby się zgadzało z pierwotnie przeczytaną lub usłyszaną wróżbą, tylko po to by Pani była względnie zadowolona? Wróżący mówi/pisze to co mu wychodzi w kartach lub jasnowidzeniu nie mając wpływu na przekaz.
      Wróży Pani od osoby do osoby, tak naprawdę nikogo z nas nie szanując już w chwili czytania profilu i wybierania numeru. Traktuje Pani nas jak przedmioty. Nienawidzi Pani nas za to, że ktoś nas chwali bo komuś się wróżby sprawdzają a Pani nie. Pani nic, nigdy, u nikogo nie będzie się sprawdzało! Sama Pani sobie jest winna.
      Marnuje Pani swoje życie na wróżenie i oczernianie wróżących. Może jakoś usiłowałabym zrozumieć gdyby Pani poprzestała na jednej opinii w przypływie bezmyślności, ale nie, Pani znęca się i ciągle pisze to samo jednocześnie nie wystawiając negatywnej opinii na portalu. Jest Pani okrutną osobą! O-krut-ną! Jeśli Pani do mnie jeszcze zadzwoni, powiem Pani na głos to samo i rzucę słuchawką.
      I na koniec dodam: nie mieści mi się to w głowie jak można widząc zdjęcie doradcy-patrząc tej osobie na oczy twarz, widząc nazwisko, na które ktoś pracuje lata, jak można polecieć zaraz na forum i kogoś poniżać, kogoś kto wsparł, poświęcił czas, siłę. Jeszcze dziwniejsze jest to, że Pani wraca mimo rzekomego niezadowolenia. Właściwie nie powinnam się dziwić, że Pani wraca, wraca Pani po jedyne chwile serdeczności, troskliwości, jaką ktoś w życiu Pani poświęca. Proszę sobie samej odpowiedzieć na pytanie, dlaczego jest Pani w zasadzie sama, a on jest jaki jest, i dlaczego tak Panią traktuje. Chce Pani zmian w życiu, a nic Pani nie robi. Chce Pani nowego, ale chce Pani też tego obecnego. Proszę spojrzeć w lustro-w duszę, przekona się Pani dlaczego on oraz żaden inny Pani nie chce.
    • karciarka Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 11.08.22, 12:42
      Czasy nie oszczędzają nikogo... zdeklasowały nie tylko wróżki, również klientów. Naście lat temu jak klient napisał komentarz, nawet negatywny, to umiał udowodnić tezę, w wypowiedzi był sens; wstęp, rozwinięcie i zakończenie. Jak to dobrze, że już nie wróżę na żadnym portalu, a jak się spotykam to wiem kogo przyjmuję. Chroń Panie Boże wróżących przed psychopatami.
    • krakaska92 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 11.08.22, 15:59
      Soyala była sprawdzalna ale dawno to było, teraz nie jest tam. Wiecie może gdzie wróży? przyjmuje? Z tych dawniejszych co byli to wróżbita Krisso wrócił. Wtedy marnie z dużą sprawdzalnością,tam trafił w drobne sprawy. IwonaAno mądrze gada,w wiekszości bardzo ważnych spraw mi się potwierdziło.
      • cocojamboo Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 11.08.22, 16:12
        krakaska92 napisała:

> Soyala była sprawdzalna ale dawno to było, teraz nie jest tam. Wiecie może gdz
        > ie wróży? przyjmuje? Z tych dawniejszych co byli to wróżbita Krisso wrócił. Wte
        > dy marnie z dużą sprawdzalnością,tam trafił w drobne sprawy. IwonaAno mądrze ga
        > da,w wiekszości bardzo ważnych spraw mi się potwierdziło.

Nie kojarze wróżki Sojali. Na społecznościowych poszukaj.
    • passata8 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 11.08.22, 16:37
      Jeśli ktoś ma szacunek do tzw. swojej wróżki, nie powinien polecać jej w internecie, na pewno nie na forach internetowych. Nie zrobiłabym tego sobie i wróżce! Jestem pewna, że moja wróżka o mnie nie napisze w internecie, ja o niej też nie napisze. Tak się buduje zaufanie i tzw. markę.
      • canecorsowroc Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 13.08.22, 14:45
        Dokładnie !! Za nic nie skorzystałabym u wróżki, której wypowiedzi widzę na forach, albo lansujące się jakie to one uduchowione. Pewnie bywają psycho klienci, ale niektóre wróżki niestety też.

passata8 napisała:

> Jeśli ktoś ma szacunek do tzw. swojej wróżki, nie powinien polecać jej w intern
        > ecie, na pewno nie na forach internetowych. Nie zrobiłabym tego sobie i wróżce!
        > Jestem pewna, że moja wróżka o mnie nie napisze w internecie, ja o niej też ni
        > e napisze. Tak się buduje zaufanie i tzw. markę.
        • jols1603 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 13.08.22, 15:04
          @canecorsowroc Wróżka Hanna się wypowiada... w którymś temacie otwarcie przyznała że złorzeczy rzuca klątwy na klientów którzy jej podpadną :/
          • krakaska92 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 13.08.22, 15:23
            Nie zgadzam się z wróżką Hanną, ale mam szacunek że umie o tym pisać co myśli! Psychicznych nie brak. Był temat o wróżkach które troche wcześniej jak zostały wróżkami były klientkami, w trakcie czego zapisały się na pare portali zaczeły wróżyć, przy okazji niszcząc konkurencje u której wcześniej dla siebie wróżyły.

jols1603 napisała:

> @canecorsowroc Wróżka Hanna się wypowiada... w którymś temacie otwarcie przyzna
            > ła że złorzeczy rzuca klątwy na klientów którzy jej podpadną :/
    • symbolicwavy Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 11.08.22, 19:06
      Wróżka Kostroma powiedziała mi coś niesamowitego. sprawdziło się od wróżby po kilku dniach.
      • japanna Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 12.08.22, 09:00
        Wróżyłam na magicznych, na wróżby, każdy trochę miał wpadki ze sprawdzalnością zależnie od tematu. Największa sprawdzalność u mnie mają Maja Pracon , Moka, Cesaria, Maryla, Johanna, Aleksa, Amber, Fragula. Mogę polecić, każda z Pań dawała dużo z siebie, nie było odpowiedzi na odwal. Wrożby wiele razy się potwierdzały. Nie chciałabym zaszkodzić poleceniem, ale polecamjako podziekowanie gdyż nie zawsze mogłam zostawic tam komentarz.
        • japanna Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 12.08.22, 09:09

Dodam dla jasności, iż oceniam te Panie wszystkie równo dobrze. Wróżyłam najczęściej 708 lub sms, czasem chat, mail.
        • tylkogoscinnie Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 19.08.22, 11:15
          Zaliczyłam wróżbe u wróżki Cesari, i u wróżki Maryli, zaliczam do udanych. Moim skromnym zdaniem to tam najlepsze Wróżki. Miło napisane, sporo jak na sms, z zarysem na czas. Wróżba się sprawdziła, czas jakoś tak się rozjechał niezgodnie z moim zrozumieniem. To samo zresztą u wróżki Maryli Kzemieniec, wersja przyszłości identiko, te same fakty, przepowiedziany ten sam czas, to samo co będzie. Nie rozumiem jak jest z czasem zdarzeń. Mojej psiapsi się sprawdza włącznie z czasem, u mnie czas nic albo się przesuwa. Jak dopytywałam wróżki Maryli powiedzenie czasu napisała „jak będzie ciepło lecz nie gorąco”, pomyślałam, że chodzi o wiosne. Zdarzenie miało miejsce z końcem września. Wróżby mi się sprawdzają ze szczegółami pod warunkiem, ze nie naciskam żeby wiedzieć o czas. Też tak macie? Może to przez wróżenie sms? Sms nie oceniam źle, lubie tak wrożyć. Wiecie jak to jest, są takie dni że człowiek ma tak dosyć wszystkiego, woli puścić sms niż gadać.
    • frywolitka Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 13.08.22, 14:17
      Przydatny temat! Może odzyskam kontakt co szukam już długo. Daaaaaawno dawno znikła z wróżbyonline niejaka wróżka Ania, tak miała podane w opisie Wróżka Ania. Kojarzycie może? Nic o niej nie pamiętam, tylko zdjęcie kojarze. Czarnobiałe w sukni ślubnej, po paru latach wymieniła na legitymacyjne z lat 60., czarnobiałe z młodości. 100 % wszystkiego mi się sprawdzało u tej Pani. Na forum nie mam czasu, jakby ktoś coś wiedział poproszę info na mail, sprawdzam zazwyczaj codziennie frywolitki@romantyczka.pl
      Po wróżce Ani miałam przerwę, od paru lat znów korzystam telefonicznie na portalu. Na czuja znalazłam tam wróżbite, intuicja mnie nie zmyliła. Z wiadomych powodów trzymam się tylko jego. Nie zdradzę który, nie chcę robić niedźwiedziej przysługi. Takie czasy, że jak ktoś jest uczciwy co robi, to lepiej o takiej osobie nie pisać za wiele.
    • dore Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 13.08.22, 16:45
      A ja nie rozumiem jak można wierzyć, że dzięki smsowi do wróżki dowiemy się o wydarzeniach. 160 znaków! Nie da się opisać! Smsy to ja wysyłam prywatnie z pozdrowieniami i informacyjnie a do wrożbitów CHODZĘ na godzinę, pytam, dopytuje, mam sprawdzalność bez zastrzeżeń. Ktoś chciał łatwo, wygodnie? Ok .. Ile kto z siebie dał, tyle dostał. Wcale nie współczuje!
      • esaesa Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 19.08.22, 12:52
        Pisać jest wygodniej w miare tanio, są plusy, są minusy. Minusem jest, że jak zmieniłam numer spod którego pisałam to wersje wróżby na przyszłość też się zmieniły. Żadna zwersji sie nie sprawdziła, chociaż wróżyłam żadko.
        Z dawna i niedawna
        Yameth nic a nic.
        Rosarius nic a nic.
        Aurora Merkuria nic a nic.
        Obecnie sprawdzalnosc
        Rubi nic a nic.
        Iridesa mało.
        Apolonia dużo.
        Agra sporo.
        Moka bardzo dużo.
        • ypa2 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 19.08.22, 17:24
          2008 2011 korzystałam najwięcej, było więcej lepszych osób. Teraz co patrzeć to każdy multum dodatkowych usług, promocji. Co z tego, że promocje są tanie skoro odsyłają mało napisane. Mnie to zniechęca.
          Kiedyś była Taida często u niej korzystałam, 80, 100% trafień.. rytuał też zadziałał.
          jasnowidz Agnieszka sprawdziła mi się dużo razy, pisała bardzo konkretnie to co inne panie na mailu lały wodę ona potrafiła napisać w 4 zdaniach. bardzo zwięźle wróżyła.
          Renata Brzezińska sprawdziła się te razy co korzystałam, super babka, praktycznie wszystko mi się sprawdzało, czas, wydarzenia, opisy osób 100%
          2021 Ayla się sprawdza czasem, wydziwia na niektóre pytania.wróżka Celina czuć że lubi co robi, wróżby sprawdzalne 70%..Jasnowidz Teresa sporo umie napisać, też czuć zaangażowanie Mateusz wróżba pogmatwała spraweniestety sie nie sprawdził.
    • skorpio89 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 19.08.22, 17:57

idiotki jesteście szukając nieomylnej wróżki. raz się sprawdza, raz się nie sprawdza, dotyczy to wszystkich wróżbitów. Wychodzicie z błędnego założenia szukając nieomylnej, szukajcie uczciwej to może więcej się sprawdzi. Na pewno nie wszystko. Rynek szybko eliminuje nieuczciwie wróżących, szybko się wykruszają. Testy które urządzacie, podstępy, zawiści, to nie idzie w próżnie, to wraca. tyle dostajecie prawdy od kart ile w was jest prawdziwego dobra. wiem co mówię sama wróżę, hobbystycznie, na portal bym sie nie zapisała, nie chcę udawadniać że nie jestem wielbłądem. Tyle na ten temat.
    • taktaka Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 20.08.22, 08:53
      Bartosz mi się sprawdził za każdym razem z 6 pytań. Krótkoterminowe wróżby do realizacji w ramach dni, tygodni. Skromny fajny, sprawdziło się nawet termin w dacie. Nie wydedukował tego co się zdarzyło. Kompetentne opisem sprawdzalnością moge polecic też Johanna, Maryla Krzemieniec, Maja Pracoń, Iwonaano. Do Pań wróce w razie co, na razie przerzuciłam się na Bartosza, u niego będę pytać. Jestem zaskoczona, że tyle umie wyciągnąć z kart.
      • bona07 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 20.08.22, 13:27
        Gracjan wali kocoboły. Nic sie nie sprawdziło.
    • philosophorum Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 20.08.22, 14:08

Zastanawialiście się kiedyś dlaczego o jednych ciągle się pisze, natomiast o innych wróżących od wielu lat, nie pisze się wcale lub sporadycznie? Niebagatelna jest kwestia osobowości wróżącego i klienteli. Mimo, iż jestem zadowolona z usług nigdzie o tym nie pisałam. Nie napiszę, nie odczuwam takiej potrzeby. Czy bywam niezadowolona? Oczywiście, zwłaszcza gdy nie mogę się dostać do osoby u której korzystam lub gdy zobaczy w kartach coś, co nie jest mi na rękę. Czy się sprawdza? Niestety w większości tak! Też się nie sprawdza, czasem to stety, czasem niestety. Czy mam potrzebę pisać pozytywnie lub negatywnie? Zupełnie nie mam takiej potrzeby. Największą potrzebę komentowania negatywnie lub pozytywnie mają osoby chore i niestabilne, co mogę stwierdzić ze 100% pewnością ponieważ z zawodu jestem lekarzem - psychiatrą.
    • kacha2022 Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 20.08.22, 16:41
      Poziom trzymają Ewa, Vera, Maryla, Mila, Iravan, Iwona (nie chodzi o Ano!, tylko o tą w czerwonej bluzce). Jednak żadnej z wymienionych Pań nie cenię aż tak bardzo jak... Wróżkę Karo :)))) Wróżko Karo wróć!!!! :))) Wróżka Karo to była Wróżka! Jedna z najlepszych wróżek z jakimi przez portal miałam kontakt! Wszystko się sprawdzało! Wróżko Karo, jeśli to kiedyś przeczytasz wróć na portal lub daj znać gdzie można powróżyć. Fajnie żeby wróciła, podniosłaby poziom.
      • gruszynia Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 21.08.22, 15:16
        Z dawna Amanda. Po przerwie pare lat, w obecnej chwili od stycznia Miranda. Dzwonie co miesiąc. Pomyłki nie miała żadnej.
    • zpieca Re: Wrozbyonline opinie o wrozkach wróżbitach 22.08.22, 20:33
      Mój system: wybieram na zasadzie jaką stosuję na youtube. Subskrypcje klikam od osób z dużą ilością wyświetleń, które nagrywają wrzucają systematycznie. Na wróżbach też. Patrze jak często ktoś jest dostępny, ile jest odsłon profilu, ile udzielonych porad, ile komentarzy. Tak samo jak na youtube, wyniki przecież znikąd się nie biorą. Gdy widzę ruch sama też wbijam, zawsze to działa. Kto ma ruch znaczy że ludzie wracają, przez lata nie wracaliby po bajki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka