Dodaj do ulubionych

pilnie szukam WRÓŻKI!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:22
BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA ZA PODANIE ADRESU I TELEFONU SPRAWDZONEJ WRÓŻKI,WIELKIE
DZIĘKI ZA POMOC
Obserwuj wątek
    • Gość: basiab Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:36
      LOKALIZACJA TO WROCŁAW LUB OPOLE
      • llukiz Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! 14.12.05, 21:39
        a po co ci wróżka?
      • Gość: flo Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:21
        Polecam Panią Annę Fijałkowska - rewelacyjna, wróży również przez telefon
        0-42 6863026 lub kom.0-604629520. Ma swoja stronę internetowa.
        www.annafijalkowska.priv.pl
        • Gość: basiab Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 00:15
          Bardzo dziekuję za odzew
    • Gość: Lukasz Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.12.05, 21:16
      Polecam również Monike - można też przez telefon i nawet gg - jej strona to
      www.wrozka.czarymary.pl
    • mimi_3 Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! 25.12.05, 21:07
      Dlaczego Pani Anna Fijałkowska jest taka dobra?Sprawdziło się coś?Ja także
      szukam wróżki, dlatego pytam :-)
      • Gość: mikka Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 09:17
        ja polecam Janine Ziolkowska z ul.Lisciastej w Lodzi.Na przelomie 10 lat bylam
        4 razy i odziwo wszystko sie spelnilo.
        • anecia007 Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! 28.12.05, 15:48
          a wie ktoś o jakiejś wróżce w Zakopanem mój e-mail anecia007@gazeta.pl
    • Gość: michael Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:42
      Sceptycznie odnosiłem się do takich osób. Musiałem sięgnąć dna, żeby jak
      ostatniej deski ratunku chwycić się tego sposobu na "wyprostowanie " własnego
      życia. Piszę to, bo pewna osoba bardzo mi pomogła, zarówno w życiu osobistym
      jak i biznesie. W 100% sprawdziło się. Ja akurat skorzystałem z tarota, ale
      przede wszystkim osobistego astrogramu. jeśli ktoś chciałby namiar tej osoby,
      to na pewno sama je poda w mailu - astrologia@vp.pl
      Pozdrawiam i życzę wiary - w siebie i ludzi, a na pewno wszystko ułoży sie po
      naszej myśli.
    • agrentowy4321 Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! 07.03.23, 05:06
      Obłędne
    • irona.sonata Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! 27.04.23, 19:55
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
    • robert.norwegia Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! 24.05.23, 14:14
      Od lat korzystałem u różnych wróżek, niestety po wielu porażkach i na darmo wydanych pieniądzach mogę z czystym sumieniem polecić panią Agnieszkę. Ta kobieta ma prawdziwy dar, nigdzie się nie ogłasza i nie ma pseudonimu. Można trafić do niej tylko pocztą pantoflową. Przyjmuje już tylko na telefon ale ta forma jest dla mnie bardzo wygodna bo mieszkam za granicą. Jej przepowiednie sprawdzają się w stu procentach. Jej rozkłady kart to wyższy poziom wróżbiarstwa- nie pozostawia człowieka bez odpowiedzi ale pomaga, znajduje rozwiązania i przyczyny problemu. Leczy naturalnymi metodami, więc jak widzi problem zdrowotny - daje przepis jak się go pozbyć.
      Kobieta o wielkim sercu i wiedzy. Nie zostawia człowieka bez pomocy. A przy tym jest tania.
      Jest dostępna tylko i wyłącznie pod tym nr tel: 500 273 383.
      Trzeba uważać, bo wiele się pod nią podstawia.
    • kami444 Re: pilnie szukam WRÓŻKI!!! 28.09.23, 05:01
      Znam taką Wróżkę mogę polecić.
      Podam może swojego meila : kammi44@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka