Dodaj do ulubionych

krakow- szukam wrozki

IP: *.chello.pl 27.08.06, 14:09
czy ktos moze polecic wrozke lub jasnowidza w Krakowie ? oczywiscie zdaje
sobie sprawe, ze dla jednych moze ktos byc kiepski, dla drugich super ...ale
zawsze warto sie popytac ludzi zainteresowanych w tej kwestii
za jakas odpowiedz dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 14:28
      Polecam ci wróżkę z rejonów krakowa. Dyplomowana tarocistka z Bochni. Wrózy
      korespondencyjnie jak i również przyjmuje w swoim gabinecie. Polecam tą Panią
      bardzo. Kiedyś korzystałem z wróżby i porady tej Pani a prosze mi wierzyć byłem
      w trudnej sytuacji. Wróżka Magda bardzo mi wtedy pomogła przezwyciężyć trudne
      chwile w moim życiu. Ja wtedy korzytsłem z pomocy korespondencyjnej tej Pani.
      Część wróżby mi się już sprawdziła pozostała się sprawdza. Bardzo dokładna i
      trafna tarocistka. Polecam tą Panią z czystym sumieniem. Pozdrawiam. Tomasz

Link do strony wróżki Magdy:
      www.liwinska.com/
      • Gość: ewa Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 27.08.06, 14:39
        dzieki za odpowiedz ale jest jden problem. szukam kogos w samym krakowie bo nie
        jestem w stanie dotrzec do bochni na godz. 17 (niewykonalne) a interesuje mnie
        tylko osobista wizyta
        moze jeszcze ktos ma jakies info ?
        • Gość: Tomasz Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 14:48
          Spróbuj moze porozmawiać z wróżką. Moze będzie miała wolny czas po 17 i cię
          przyjmie. Zapytac nie szkodzi. Tomasz
          • Gość: kiki Re: krakow- szukam wrozki IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.08.06, 14:59
            Ja byłam u paru wróżek w Krakowie. Panią Alicję odradzam, gdyż może niektórzy
            maja inne zdanie to po prostu NIC kompletnie nic sie nie sprawdza. Wróżki na
            Małym Rynku też sobie odpuść. Jedynie pozostaje Ci Abaraks. tez sobie u niej
            wróżyłam kiedyś. I polecam ja chociaż znam lepsze wróżki ale Ty piszesz, ze
            chcesz osobiście, a te o których mówię to albo telefonicznie albo przez maila.
            Zastanów się czy na pewnoe nie chcesz nr tel do Pani, u której wróżę sobie od
            dawna (już wiele razy) i wszystko w 100% mi sie sprawdza, każde wydarzenie i w
            ogóle nawet co do dnia>
            • Gość: marika Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 15:13
              Ja Cię poproszę o tel. moja koleżanka szuka dobrej wróżki- q18@gazeta.pl
              • Gość: mim Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:26
                Miło że myślisz o koleżance!
            • Gość: ewa Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 27.08.06, 15:17
              w takim razie podaj mi telefon do tej osoby i ewentualnie jakas wskazowke kiedy
              dzwonic ...jak koszt
              moj mail : ewula_k@wp.pl
            • motylek_15 Re: krakow- szukam wrozki 27.08.06, 16:05
              Kiki, czy ja również mogłabym prosic o numer tel. do tej wróżki?? Jaki koszt ??
              Moj email motylek_15@gazeta.pl
              Pozdrawiam
            • Gość: ewa Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 27.08.06, 16:22
              kiki - jeszcze raz prosze Cie o te namiary tel. do wrozki o ktorej wspominalas.
              nic od Ciebie nie dostalam jak do tej pory
              podaje jeszcze raz moj mail: ewula_k@wp.pl
              • Gość: tarot Re: krakow- szukam wrozki IP: *.centertel.pl 24.10.11, 13:39
                Chcę ci pomóc szukaż dobrej wróżki w Krakowie to podaje namiar TL..515198789 gwarantuje rewelacja
                • Gość: do tarota Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 08:42
                  Jak się nazywasz rewelacyjna wróżko z pod numeru TL..515198789? Uprawiasz prymitywną kryptoreklamę to przynajmniej się przedstaw. Zapraszasz nas na randkę w ciemno?
            • Gość: ewka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 28.08.06, 15:53
              KOMPLETNE BZDURY - ODRADZAM
              • Gość: poli Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:06
                a kogo polecasz??bo juz mam mętlik w głowie
                • Gość: ewka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 28.08.06, 16:18
                  jak narazie to nikogo - bylam u Larysy ale ta jest tak dziwna w "odbiorze" ze
                  prawie mnie "zmrozilo" podczas wizyty u Niej...nie wiedzialam, czy sie
                  zastanawia na glos czy mowi do mnie...zastanawiajacy jest fakt, ze One wogole
                  nie mowia o przeszlosci ( a to jest w koncu jakis dowod ze cos potrafia ) a
                  przyszlosc na zdrowy rozsadek mozna przyjac taki jaki One przedstawiaja ... w
                  koncu nie mozna zakwestionowac tego, ze tak moze byc....mozna przyjac kazdy
                  wariant...
                  • Gość: poli Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:56
                    ja sie wybieram do wrozki, kuzynka ma mnie zabrac, gdzies w krakowie,ale nie
                    wiem co to za wrozka,jezeli cos sie sprawdzi a wrozka bedzie konkretna i
                    rzeczowo opdpwiadac na zadane przez mnie pytania a nie owijac w bawełne jak
                    podobno niektore,to napisze ze jest godna polecenia
                  • Gość: poli Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:00
                    a słyszał ktos o wrozce z ulicy kurczaby w krakowie?kiedys pewna starsza
                    kobieta mi ja polecala a ja nie zapamietalam dokladnego adresu
                    • Gość: ewka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 28.08.06, 17:23
                      ja nic nie slyszalam...
                    • skanerek4 Re: krakow- szukam wrozki 18.10.06, 13:17
                      Byłam u niej 5 lat temu.
                      Wrózka Alicja na Kurczaby tzn. koło Matecznego.

Wróżyła z Tarota przez godzinę sporządzając przy okazji moj "portret
                      psychologiczny" oraz moich najbliższych, na końcu mogłam zadać 3 pytania na
                      kóre dokladnie odpowiedziała.
                      Acha pani doradza przy okazji do jakiej pracy ma się predyspozycje w oparciu
                      o cechy charakteru itp.

Teraz z perspektywy czasu stwierdzam, że wróżba w 90 % się spełniła.
                      Ponieważ na niektóre sprawy wrózka podaje termin realizacji 2 lata a na inne
                      dłuższy termin.

Co prawda mam 5 razy w ciagu życia zmieniać miejsce zamieszkania, ale kto to
                      wie ......
                      • Gość: Pytająca Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 18.10.06, 19:38
                        a jakis namiar tel lub adres ?
                      • Gość: lidia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.net.autocom.pl 30.01.09, 20:47
                        czy masz kontakt z nią proszę o kontakt lidia.kuczynska@op,pl
                      • Gość: skarlet Re: krakow- szukam wrozki IP: *.net.autocom.pl 06.02.09, 23:07
                        czy możesz mi podać do niej telefon ewentualnie inny kontakt bardzo proszę bo
                        straciłam do niej kontakt na adres skarlet101@gmail.com
              • Gość: kiki Re: krakow- szukam wrozki IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.08.06, 20:53
                A sprawdzałaś, że tak mówisz??? Powiedz szczerze?
                • Gość: ewka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 28.08.06, 21:06
                  Kiki - wyluzuj...ja komentowalam swoje wrazenia z pobytu u Larysy...to chyba
                  logiczne ze bylam i stad moje komentarze
                  pozdrawiam
                • Gość: gość Re: krakow- szukam wrozki IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.06, 13:21
                  prosze o oodanie kontaktu do wrózki+ceny
                  Natasha28@op.pl
              • Gość: kiki do ewki IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.08.06, 20:54
                Słuchaj, ja rozumiem, że nie każdy musi od razu uwierzyc, ale powiedz czy
                sprawdziłas to, że tak mówisz???
              • Gość: do ewki Re: krakow- szukam wrozki IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.08.06, 20:58
                Powiem jeszcze tyle, że ja czesto ta Panią ogladam w telewizji i zawsze bacznie
                obserwuje jak wrózy na wizji ludziom dzwoniacym do niej. I powiem tyle, ze za
                każdym razem mnie zadziwia jak potrafi bezbłędnie określić sytuację. Myslę, ze
                zadziwia również ludzi do niej dzwoniących! Poogladajcie sobie ja najpierw w
                ITV w porankach ezoterycznych (ona jest chyba we wtorek albo w środę), a potem
                mówcie na jej temat
                • Gość: bozydar Re: krakow- szukam wrozki IP: *.autocom.pl 28.08.06, 22:11
                  U starej wrózki na kurczaba raz byłem, bez pzrerwy wchodził jej mąż i pytała
                  się jak ma to i to ugotować, rozpraszalay mnie tez jej 2 hałaśliwe wnuczki, bo
                  to chyba były ferie, p[rzebieg wróżby miały jakis smutny charakter choć żadne
                  katastrofy mnie nie czekałay, miałem przeprowadzic się po studiach w kierunku
                  północnym i maiałem poznać 2 kobiety równoczesnie, brunetkę i szatyke, z ta
                  ostatnoą miałem się związać- to miałao wydarzyć sie 5 lat temu. Nie
                  wyprowadziełem się z Kraka, wyjeżdzam na wakacje zawsze na południe i ciagle
                  spotykam kobiety szatynki. Pani non stop sparwdzała coś takiej brunatnej
                  książce. Nie wiem czy ta kobieta jeszcze żyje, jeśli tak to są szanse, że juz
                  nauczyła się jak wróżyć hehe
                • 3mocj4 Re: krakow- szukam wrozki 29.08.06, 12:31
                  Byłam u Pani Larysy dwa razy - potrafi trzeźwo ocenić sytuację. Mnie sie spodobało u niej to że potrafiła wyczytać z tarota szczegóły, o których ja nie powiedziałam jej ani słowa. Po roku czasu sprawdziła się wróżba - to było z serii "pytanie do tarota". Postanowiłam dlatego wybrać się do niej jeszcze raz, jak będzie? się okaże. I to nie jest reklama jej ani jej salonu - to moje całkiem neutralne odczucia po wizycie
                  • zaino Re: krakow- szukam wrozki 30.08.06, 23:51
                    Mnie sie spodob
                    > ało u niej to że potrafiła wyczytać z tarota szczegóły, o których ja nie
                    powied
                    > ziałam jej ani słowa

Z tego co mi wiadomo, to wróżki to potrafią, właśnie dlatego są wróżkami ;)
                    • 3mocj4 Re: krakow- szukam wrozki 31.08.06, 01:01
                      byłam u niejednej wróżki.... że tak powiem "sprawdzałam na swoich kościach" ..... i takie rozpoznawanie szczegółów to "kosmos" a ona (Larysa)jednak czytała z tarota jak przystało :)
                      Zaino: znasz wrózki posiadające talent "nienaciągania" a godne polecenia to zaprezentuj je: adresy itp
                      PS bywalam u innych wrózek ... potrafiły "wyciągnąć co i jak " .......potem wielkie wróżki :-/.tak to i ja potrafie wróżyć :(
            • Gość: Niusia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:13
              Gdzie Abaraks przyjmuje osobiście?
            • allenaa Re: krakow- szukam wrozki 11.10.06, 13:31
              Mogłabym prosić o namiar? Szukam naprawdę wiarygodnej wróżki o dużej
              sprawdzalności jej wróżb.
              Pozdrawiam,
              A.
            • promyykk Re: krakow- szukam wrozki 26.02.07, 08:08
              Czy mogłabym prosić Cię o nr telefonu lub maila skoro jest to taka dobra
              wrózka? annepe@poczta.fm
            • sed79 Re: krakow- szukam wrozki 24.05.07, 14:19
              ja tez odradzam Alicje Nowak, szkoda kasy, byłam rok temu i nic sie nie
              sprawdiło
            • martaxm Re: krakow- szukam wrozki 01.06.07, 18:56
              czy ja również mogłabym prosić o namiary tej sprawdzonej Pani,zależy mi na
              telefonicznej lub mailowej pomocy.Mój mail: martaxm@o2.pl
            • Gość: KASIA Re: krakow- szukam wrozki IP: 193.111.166.* 07.10.09, 12:53
              KIKI MOŻESZ MI PODAĆ NR TEL DO TEJ WRÓŻKI?
              • Gość: SABA Re: krakow- szukam wrozki IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 10:37
                Wpisz sobie w google j.Nadia. I tam jest artykół o niej i na dole
                jest stacjonarny podany.
            • greg71no Re: krakow- szukam wrozki 18.10.09, 17:04
              Poproszę o nr tel. do tej dobrej wróżki.grzesiek1971@op.pl
            • Gość: Grzegorz1909 Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 05.02.10, 19:22
              Ja też poproszę o numer telefonu. GG 1282664
            • Gość: Agnieszka82 Re: krakow- szukam wrozki IP: *.cdma.centertel.pl 02.10.10, 11:43
              czy mogłabym cie prosić o kontakt do tej wróżki? aga_pszczolka@op.pl
              pozdrawiam Agnieszka
            • Gość: klaudia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 01:36
              Cześć, bardzo bardzo potrzebuję pomocy wróżki,czy możesz mi podać jakieś namiary na osobę sprawdzoną? naprawdę jestem w sytuacji krytycznej....dzieki:-)
    • wizazystka1 Re: krakow- szukam wrozki 27.08.06, 19:09
      Witam, czy mogłabys Kiki podac mi namiary i koszt wizyty tej wrozki? pozdrawiam
      wizazystka1@gazeta.pl
      • szaramyszka6 Re: krakow- szukam wrozki 28.08.06, 01:14
        i ja bardzo bardzo prosze szaramyszka6@gazeta.pl
        • justynella Re: krakow- szukam wrozki 28.08.06, 14:24
          a ja polecam Pania Marianne - 12/633 26 04
          • Gość: poli Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:50
            a na jakiej ulicy?jaka cena?bede wdzieczna za odp
            • justynella Re: krakow- szukam wrozki 29.08.06, 10:26
              ul. Dluga .. koszt zalezy od czasu chyba 40 zl ?
              • Gość: gość Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:35
                Czo to jast starzsz pani?
    • Gość: kinga Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:48
      Byłam parę razy u wróżki Magdy w Bochni.
      Super atmosfera, kawka, kadzidła świece,robi duzo rozkładów i odpowiada
      szczegółowo na pytania.Mnie się sprawdza.
      Pozdrawiam :Kinga
      • Gość: kaya Re: krakow- szukam wrozki IP: *.autocom.pl 29.08.06, 12:16
        Jezu, gdyby prpowiadalnośc wróżb zależała od kawy.... czytając niektóre
        wypowiedzi można ręce załamać, ja też byłam u wrózki i zaproponowała mi kawę,
        nie widzę w tym nic nadzwyczjanego.
      • Gość: kinga Re: krakow- szukam wrozki- DO KAI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:56
        Kaju!
        Ewka zapytała ktoś, podal informacje o wrózce z Bochni a ja grzecznie
        odpowiedzałam że byłam u niej w gabinecie i jestem bardzo zadowolona.Wiem ze
        radzą się jej ludzie z całej Polski.
        Masz jakiś problem z tego powodu?
        Mam wrażenie że tutaj nie chodzi o kontakt do wiarygodnej wróżki ale malutką
        reklamę konkretnych osób.
        Dziwi mnie że Aidą jest mniejsze zainteresowanie jak Amelią czy Abarax.
        Pozdrawienia: Kinga.
        • Gość: kaja Re: do KINGA IP: *.autocom.pl 29.08.06, 14:42
          ups, moja wypowiedź była kwintensencją wszystkiego, o czym można przeczytać na
          tym formu
          apropo AIDY było o niej mnóstwo wątków i jest znana wrózką
          • Gość: brzydal Re: do KINGA IP: *.autocom.pl 31.08.06, 01:40
            a ja prosze o namiary na ta Pania z Bochni na maila brzydal78@gazeta.pl
            • Gość: Kinga Re: od KINGA do Brzydala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:37
              Wszystkie namiary są na jej stronie: www.liwinska.com/
              Pozdrawienia: Kinga
              • Gość: misia Re: od KINGA do Brzydala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:37
                Co sądzicie o Cygankach wróżących W okolicach centrum? Czy ktoś się odważył na
                taką wrózbę?
        • nikita962 Re: krakow- szukam wrozki- M.Liwińska 29.09.06, 22:25
          Przeczytałam kiedyś na forum o Magdalenie i byłam u niej.
          Dzięki za informacje.Byłam u kilku wróżek ale ona jest szczególna, trafia w
          sedno problemu,określiła moja sytuację obecną bez pudła, przeszłość też się
          zgadza a przyszłość?Zobaczymy.
    • Gość: gosia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:13
      Czy ktoś coś wie o wróżce na Starowiślnej w Krakowie?
    • Gość: gosia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:39
      Naprawdę o niej nikt nie słyszał?
      • Gość: layila Re: krakow- szukam wrozki IP: *.pnet.com.pl 26.11.06, 20:48
        Ile kosztuje taka przyjemność u Larysy? Mozna tam wejść tak, "z ulicy"?
        • Gość: lucy Re: krakow- szukam wrozki IP: *.netcontrol.pl 27.11.06, 13:02
          nie pytaj tylko idz polecam,Larysa jes dobra w tym co robi...........
          • Gość: layila Re: krakow- szukam wrozki IP: *.pnet.com.pl 27.11.06, 22:36
            Tylko nie wiem czy mnie na to stać.... ;)
            • Gość: Lucy Re: krakow- szukam wrozki IP: *.netcontrol.pl 28.11.06, 12:17
              około 80 zł
              Pozdrawiam
        • Gość: JOLA Re: krakow- szukam wrozki IP: 91.239.117.* 02.06.13, 20:37
          NIE POLECAM TEJ WRÓŻKI NIE ZNA SIĘ NA RZECZY I WYGLĄDA JAKBY PIŁA CAŁYMI DNIAMI
    • Gość: ja Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:30
      szukam pilnie jakis namiarów na wrozke z krakowa-nazywa sie petrykowska z ulicy
      staffa, słyszał ktoś coś o niej??podobno jest skuteczna
      • wielkakicha Re: krakow- szukam wrozki 06.12.06, 20:17
        Bardzo mało skuteczna :( Jak sama petrykowska mówi, wrózka musi być dobrą
        aktorką, by dużo mówić. Jest miła ale kiepska. Dobra dla tych, którzy chcą
        posłuchać bajek. Z jej przepowiedni tylko 1 rzecz się sprawdziła, która była
        dla mnie oczywista, że właśnie o tej porze roku to się wydarzy. Reszta to
        brednie i banialuki, ech szkoda gadać. Spedziłam prawie 2 godziny. Tania jest
        ale szkoda marnować pieniedzy. Nie polecam. Poza tym tego dnia gdy byłam to
        posprzeczała sie z mężem i psa nie miał kto wypuscić na balkon. Mnie życie
        prywatne wróżek nie interesuje. I zawsze ale to zawsze jak do niej dzwonisz
        mówi, że ma dużą kolejkę, bo teraz jest klientka, a zaraz wchodzi następna, to
        także bzdura.
        • Gość: ja Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:48
          a znasz moze jakąs skuteczna wrozke?
          • Gość: sposa.g Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 15:58
            bylam u Larysy, zapytala tylko na jaki temat chce wrozbe (ogolnie: kariera,
            pieniadze, rodzina, milosc) zapytala tylko o to, rozlozyla karty i... podala
            takie szczegoly, ze nie moglam uwierzyc skad ona to wie;) czy wrozba sie
            sprawdzi, nie wiem, zobaczymy, ale tyle moge powiedziec, nie wypytuje jak inne
            wrozki, sama wie wszystko ;)
            • cosmopszczolka Re: krakow- szukam wrozki 10.03.07, 12:01
              gdzie przyjmuje Larysa albo Abraksas?. Prosze o info na maila
              • 3mocj4 Cosmopszczolka odbierz maila 17.05.07, 14:19
                Odbierz maila :) pozdrawiam
        • Gość: xxx Re: krakow- szukam wrozki IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.09, 22:59
          Nie zgadzam się, byłam u niek dwa razy. Wszystko mi się sprawdziło.
          Nie pamietam telefonu. Byłam ostatnio u niej w 2002.
        • Gość: koko Re: krakow- szukam wrozki IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 20:49
          Zgadzam sie petrykowska jest do bani..naciagaczka i nie zbyt mila ocenia ile masz zaplacic po twoim wygladzie!!!!
          • Gość: niewodniczanski Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 22:30
            Polecam bardzo, bardzo, bardzo panią Halinę Jakóbik. Ta kobieta jest po prostu niesamowitym człowiekiem, który jeszcze zanim wyciągnie karty jest w stanie z dosyć dobrą dokładnością opisać osobę, którą widzi po raz pierwszy. Pomijając karty jest w stanie bardzo dużo wyczytać z ręki co mnie osobiście zawsze bawiło - dopóki nie okazało się, że ręce mówią tak dużo zarówno o przeszłości jak i przyszłości.
            • Gość: beata Re: krakow- szukam wrozki IP: *.ists.pl 19.08.11, 22:49
              Ta Jakóbikowa wróży pokątnie w domu, a w domu ma sajgon. Podczas wróżenia wpadł jej mąż z awanturą i wyganiał nas z mieszkania. Nie życzę nikomu takich wrażeń. Zresztą w tamtejszej okolicy ona nie cieszy się dobra opinią, bo nie radzi sobie ze sobą i tym co dzieje się w domu. W jej przypadku chęć wróżenia chyba ma być ucieczką od kłopotów.
              • Gość: szisza67 Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 23:00
                A ja tam dobrze wspominam. Każdy może mieć gorszy dzień w domu. Nie warunkuje to jednak ani skuteczności ani prawdomówności danej osoby. Poza tym osoby uzdolnione w ten sposób jednak nie mogę być do końca normalne.
                • Gość: beata Re: krakow- szukam wrozki IP: *.ists.pl 19.08.11, 23:30
                  No nie wiem, jak ktoś nie rozwiązuje swoich problemów tylko bierze się za problemy innych, to chyba coś jest nie tak.
            • Gość: olina:) Re: krakow- szukam wrozki IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 14:58
              mogłabym prosić o jakiś namiar do tej wróżki?
              • Gość: gość Re: krakow- szukam wrozki IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 17:32
                jestem z krakowa ...sporo wrozek zaliczylam ale o takiej nigdy nie slyszalam. Z ciekawosci poszukalam w necie czegoklwiek o tej pani. Niestety znalazlam tylko jeden post i ....o dziwo dokladnie tej samej tresci i o tym samym czasie znalazlam na kafeterii f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3508569 wiec nie jest to wiarygodne dla mnie. Po prostu zwykla reklama .
        • rzatka84 Re: krakow- szukam wrozki 16.10.12, 13:25
          Hej a można prosić jakiś kontakt do tej pani Petrykowskiej ??
          rzatka84@gazeta.pl
          Z góry dziękuję za pomoc
          • Gość: aldzik Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 09:13
            nie mam numeru ale szukaj na gumtree
            forum.gumtree.pl/about8447.html
    • Gość: pytam Abaraks IP: *.ghnet.pl 29.01.07, 18:23
      a ile kosztuje osobisty seans u ABARAKS?
      • wikka9 Alicja Nowak 10.03.07, 14:27
        A co możecie powiedzieć na temat Pani Alicji Nowak (przyjmuje na Morawskiego w
        Krakowie)? Czy ktoś korzystał u Niej z seansu tarota, je zeli tak to jaka jest
        sprawdzalnośc?

pozdrwaiam
        • red_bibi Re: Alicja Nowak 15.09.10, 11:58
          wikka9 napisała:

> A co możecie powiedzieć na temat Pani Alicji Nowak (przyjmuje na Morawskiego w
          > Krakowie)? Czy ktoś korzystał u Niej z seansu tarota, je zeli tak to jaka jest
          > sprawdzalnośc?
          >
          > pozdrwaiam

Zdecydowanie najlepsza tarocistka w Krakowie i mądra kobieta.
      • Gość: Małgorzata Re: Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 18:16
        Panią Kingę Warecką w biurze Abaraks odradzam! Nigdy dotąd nie dostałam tak fatalnej wróżby jak właśnie od tej kobiety, podczas gdy z daty urodzenia nie mogą być tak sprzeczne prognozy, jeżeli inni również z daty ur. wróżyli mi o wiele jaśniejszą przyszłość.
        Ta pani chyba musi się jeszcze douczyć, jeżeli chce nadal wykonywać swoją profesję godziwie.
    • cosmopszczolka Re: Anna Doniec był ktoś? 19.05.07, 12:55
      byłam, w miarę dobrze odczytała rzeczy - relacje w związku przeszłe i obecne,
      ale czy sie sprawdzi to co mnie czeka to jeszcze musi trochę czasu upłynąć
      • Gość: iga Wróżka Marianna z Długiej IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.05.07, 12:42
        Ja też szukam dobrej wróżki w Krakowie. Natomiast zdecydowanie mogę wam
        odradzić wróżkę Mariannę. Niedawno na własnej skórze miałam okazję przekonać
        się, że jej przepowiednia to same bzdury. Jeśli ktoś zna kogoś wróżkę,
        jasnowidza, której jedynym celem nie jest wyciąganie od ludzi pieniędzy, to
        bardzo proszę o namiary.
        • Gość: cyprianka Re: Wróżka Marianna z Długiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:01
          Polecam ci panią, o której w tym wątku już wspomniano, a mianowicie Abaraks. To
          jedyna rzetelna osoba w Krakowie, która mówi prawdę. A pani na Długiej leje
          wodę, bo pracując w miejscu ogólnodostępnym dla wszystkich z ulicy, pracuje na
          akord. Na pierwszej wizycie mówi 1 rzecz trafną a reszta to banialuki. Chodzi o
          to, żeby częściej do niej przychodzić i sprawdzać kiedy to na czym tak bardzo
          nam zależy sprawdzi się.
          • Gość: Iga Re: Wróżka Marianna z Długiej IP: 212.2.101.* 21.05.07, 13:34
            Napisz mi coś więcej o Abaraks na emaila: nikix@gazeta.pl . Gdzie przyjmuje,
            ile bierze za wizytę, z czego wróży, czy trzeba wcześniej przygotować pytania,
            czy lepiej nic nie mówić?
            Będę Ci bardzo wdzięczna.
    • Gość: edyta Re: krakow- szukam wrozki IP: *.237.spine.pl 06.07.07, 23:30
      witaj,
      ja byłam u bioenergoterapeutki na ul Topazowej. Powiem szczerze ze nie wiem
      czy sie spełni bo na dzień dzisiejszy minął zbyt krótki okres czasu. Wiem
      jednak ze ta Pani współpracuje z policja w Krakowie. Sama wizyta kosztowała
      mnie 70 PLN. Trwała ona ok 1 godz.Moge tylko powiedziec jedno ze ta Pani
      świetnie diagnozuje choroby. Konsultowałam to z innymi moimi znajomymi i tez
      dość precyzyjnie okresliła ich choroby. Pozdrawiam Edyta
      • Gość: cyprianka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 00:23
        Czy policja przyznaje się oficjalnie, że współpracuje z tą kobietą? Znam branże
        policyjną dość dobrze, muszę się zapytać. Swego czasu natknęłam się na
        jasnowidza, który rzekomo pomaga policji we wszystkim, ale nikt w policji o tym
        ofiarnym pomocniku nie wie ;)
        • Gość: anka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:50
          ćzy coś wiecie o wróżce na Bosackiej?
          • Gość: kejsi Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 09:34
            czy chodzi ci o ten salon? Jezeli tak to tam są 2 wróżki - byłam u Zofii 2 lata temu - stek bzdur, kłamstw i strata czasu. Być może teraz się tam pozmieniało. 5 lat temu byłam na Bosackiej u pani Agnieszki wrózba okej - przynajmniej nie rozmijała się z faktami, ale już tam nie wrózy
            • Gość: maggie Re: krakow- szukam wrozki IP: 80.50.69.* 03.08.07, 12:06
              A czy był ktos u Svietlany Dozhak ? przyjmowała na Nowej Hucie a teraz przy Al.
              Słowackiego.
              ciekawa jestem Waszych opini. Ja byłam jakieś 2,5 roku temu -wrózyla z ręki,
              niestety mnie sie nie sprawdziło...
              • Gość: Iwona Re: krakow- szukam wrozki IP: 212.76.37.* 03.08.07, 16:27
                oglądałam poranne expresso na Superstacji i tam wypowiadała się wróżka z
                Krakowa, postawiła karty na obecną sytuację polityczną i dała tez wróżbę na
                bliską przyszłość.
                To było z tydzień temu, od tego tygodnia sporo się działo w polityce i
                faktycznie ta wróżka miała rację. W mojej ocenie świetna wróżka, co do sytaucji
                przyszłościowej już się wiele potwierdza. wróżka ma na imię Blanka.
                • Gość: anka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:55
                  dzięki za odpowiedź, też tak słyszałam.
                  • Gość: marika Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:52
                    A słyszał ktoś z was o Elżbiecie Baron- jasnowidz, tarocistka współpracująca z
                    policją
                    • Gość: Pelargonia. Re: krakow- szukam wrozki IP: *.73.217.6.ip.tele2adsl.dk 06.08.07, 12:57
                      Pani Elzbieta przyjmuje na Prokocimiu.
                      Myślę, że jest dobrą kobietą.
                      Czy się sprawdzilo, trudno powiedzieć, bo są to sprawy rozlożone na odlegly
                      czas.
                      Byly tutaj zdania, że przyjmuje córka znanej bylej wrózki na Parkowej.
                      Może ktoś byl tam.

Pozdrawiam.
                      • Gość: dzoana Re: krakow- szukam wrozki IP: *.49.classcom.pl 03.06.09, 21:11
                        Cz ktoś zna nowy numer do elzbiety baron??
                        • magdaa10000 Re: krakow- szukam wrozki 15.03.10, 20:01
                          hej
                          udało ci się zdobyć numer do pani elżbiety baron??????
                        • magdaa10000 Re: krakow- szukam wrozki 25.07.10, 13:10
                          nadal poszukuje telefonu do pani elżbiety baron!!!!! czy komuś udało
                          się takwy zdobyć?????????
                          prosze o odpowiedź na mail mgs10@op.pl
                        • Gość: Muzia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.205.75.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.12, 10:27
                          podaję aktualny nr tel do p.Eli Baron 506 86 09 46 . nadal jest super
                      • magdaa10000 Re: krakow- szukam wrozki 03.08.10, 19:26
                        znasz numer tej pani??????
                        • Gość: Kamil Re: krakow- szukam wrozki IP: *.8-1.cable.virginmedia.com 18.09.11, 23:00
                          Czesc. Ja ostatnio korzystalem przez internet i dostalem wyczerpujaca odpowiedz, bylem mile zaskoczony. violaastralna@yahoo.co.uk - to jej email. Płatne jest co łaska, więc nie ma stresu że to jakaś oszustka.
                          • Gość: niki do kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 00:35
                            Co ma piernik do wiatraka? To jest wątek o wróżkach krakowskich nie internetowo mailowych. Napisz o swoich rewelacjach we właściwym wątku. Za chwilę ktoś tu zechce sprzedać rower lub pierzynę.
                    • Gość: gosc Re: krakow- szukam wrozki IP: *.adsl.cybercity.dk 28.09.08, 18:40
                      Czy ktoś zna tel do Elżbiety Baron, posiada teraz nowy nr tlf.
                      Proszę o odp.

Tlf który był podawany w starszych ogłoszeniach jest nieaktualny.
              • Gość: aga Re: krakow- szukam wrozki IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 22:56
                zdecydowanie jasnowidząca mam z nia kontakt od 20 lat jak po raz pierwszy wrózyła mi w Hucie-do tej pory wszystko sie sprawdza.
                • Gość: Ewa Re: krakow- szukam wrozki IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 12:09
                  Aga , ale o ktorej wrozce piszesz, ze jest jasnowidzaca ? bo wczesniej byla mowa o kilku wrozkach . A moze mialas na mysli Pania Baron ? masz moze do niej jakis telefon ? bo nigdzie nie moge trafic na zaden kontakt z ta osoba.
              • Gość: aga Re: krakow- szukam wrozki IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.12, 22:16
                Tak byłam u Niej wielokrotnie-fenomenalna,wrecz mozna powiedzieć że uratowała mi życie swoim darem jasnowidzenia a przepowiednie nieprawdopodobnie trafne
                • Gość: Ewka Do Agi IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.12, 22:34
                  Aga , ja juz od dawna pytam sie o kontakt do Pani Elzbiety Baron i nikt nie jest mi w stanie pomoc. Jesli posiadasz jakis tel lub inny kontakt do tej pani to czy mozna Cie prosic o kontakt ze mna na maila : angora@op.pl ?
                  • Gość: betty dobra stara wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 21:20
                    Jest wiele wrozek, ale ja stawiam na takie ktore maja dlugi staz, bo praktyka czyni mistrza.
                    • Gość: Ewa do Betty IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 23:38
                      Betty...bez obrazy ale Twój post nic nie wnosi do sprawy. Ameryki tez nie odkryłaś bo najczęściej wybiera sie te z dlugim stażem...a ja jak szukalam tak dalej szukam tel. do Pani Baron...
                      • Gość: betty Re: do Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 12:26
                        Mój post nie miał na celu coś wnosić, tylko wyraziłam swe zdanie ,bez urazy, ale chyba wolno? Można dostać zawrotu głowy od forumowych poleceń cudownych niesamowitych wróżek, o których nikt nie słyszał, ani nawet nie ma wzmianek w necie, a na forum i owszem.
                        Jeżeli chodzi o Panią Baron, myślę , że skoro trzyma w tajemnicy kontakt do siebie to po prostu nie ma ochoty spotykać się z klientami i tyle.
                      • gosia23krk Re: do Betty 16.10.15, 17:35
                        Cześć. Jeśli dalej szukasz kontaktu z panią Ela napisz na emaila to ci podam 
                        • irena137 Re: do Betty 19.09.23, 14:36
                          Jeśli masz kontakt do p. Elżbiety proszę podaj irena137@gazeta.pl
    • Gość: lilian Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:48
      znam dobrą wrózke z Nowej Huty przyjmuje w sklepie zoologicznym ma
      na imie Renata.Byłam u niej i moje znajome tez i jak na razie
      wszystko sie sprawdziło.
      • Gość: natalia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.ramtel.pl 31.08.07, 17:15
        a mozesz dac na nia jakies namiary na maila - natkaa80@gazeta.pl i podac cene
        wizyty?
        Pozdrawiam i z gory dziekuje
        Natalia
        • Gość: groszek Re: krakow- szukam wrozki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.10.07, 20:19
          Czy wiecie coś o wróżce z ulicy Starowiślnej?
          • ewagorak Re: krakow- szukam wrozki 04.10.07, 20:35
            Był o niej wątek

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=68148832
            • Gość: monika Re: krakow- szukam wrozki IP: *.chello.pl 04.12.07, 16:04
              co myslicie o wrożce Larysa?
              • Gość: basiacz ceny u krakowskich wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 19:30
                Wiecie że ceny uległy zmianom?
                Ok kilku lat odwiedzam początkiem roku zaufaną wróżkę i tego roku mam też taki
                zamiar.Zapytałam pro forma o cenę i okazało się ze oważ wzrosła
                istotnie.Myślałam ze cena wzrosła w związku z rosnąca popularnością wróżki i
                zadzwoniłam jeszcze do dwóch innych. okazało sie ze moja wróżka wcale nie
                przesadziła. Pewnie i tak nie zrezygnuję z wizyt u niej ale chciałam sprawdzić.
                Podaję orientacyjne ceny, może się dołączycie?
                moja 100/godz pozostałe 120 i 150/godz.

• Gość: taka-ona Re: krakow- szukam wrozki IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 23:24
                LARYSA- 0 KULTURY....
                umówiłam się na seans z koleżanką, niestety musiałam odmówić wizytę o czym chciałam poinformować ją wczesniej. Zadzwoniłam więc a ona kazała mi spier....... No sorry jak taka ma być wrózka to ja dziękuje....
      • Gość: Agnieszka82 Re: krakow- szukam wrozki IP: *.cdma.centertel.pl 02.10.10, 13:08
        Poproszę o nr tel i jaka cena na maila aga_pszczolka@op.pl
        pozdrawiam i dziękuję
      • irena137 Re: krakow- szukam wrozki 19.09.23, 14:37
        Proszę podaj namiary irena137@gazeta.pl
    • Gość: zenona Re: krakow- szukam wrozki IP: *.autocom.pl 23.02.08, 23:48
      Witam.
      Abaraks polecam, co prawda z drobnymi nieścisłościami, ale i tak b
      dobra.
      • Gość: Pelargonia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.73.215.49.ip.tele2adsl.dk 24.02.08, 00:06
        Pani Małgosia w Skawinie, dobrze ocenia sytuacje.
        Pani Wanda na Kurczaba w Prokocimiu dobra wróżka.
        Też znalazłam w sieci,oceny były pozytywne.

• Gość: cyprianka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 10:05
          To ja napisze w odniesieniu do jednego postu o cenach. Nie wszystkie wróżki aż
          tak drastycznie podrożały. Ja płaciłam w tym roku 80 zł/godz.
          • Gość: pelargonia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.73.215.49.ip.tele2adsl.dk 24.02.08, 16:38
            Ja myślę że 80 zł, to nie tak mało.
            Naprawde trzeba się dobrze zastanowić, aby dokonać dobrego wyboru
            aby iść do dobrej sprawdzonej wróżki.
            Pozdrawiam.
          • Gość: osulka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 00:18
            Nigdy u wróżki nie byłam, jedynie u bioenergoterapeuty oraz pani od
            numerologii itp w Wawie. Zawsze chciałam jednak czegoś więcej ale
            zaufania nie miał. Aż moja szefowa poleciła mi swoja przyjaciółke,
            która przyjechała ja odwiedzić. Jest jasnowidzem i stawia rózne
            karty w szczególności Karty Anielskie. Skupia sie dużo na poradach
            życiowych i biznesowych. Oczyszcza i równoważy czakry.
            Byłam i oniemiałam. Czas nieograniczony, pytania też... dodatkowo
            sama nawijała, a i stawiała karty na moich bliskich i ze zdjęć
            mówiła. Dwe rzeczy w przeciągu tygodnia sirawdziły i aż niedowierzam
            i myśle kiedy następne sprawy nabiora toku. Wiem czego mam unikać :)
            Spoko do tego babka a czakry mam tak zrównoważone że REWELA czuje że
            świat jest MÓJ :)
            Polecam jasnowidzke Mirelle, wpada czasem na 1-2 dni do Krk.
            Mam nadzieje że nie zezłości sie jak dam jej nr.tel. 502070435.
    • Gość: marynia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 11:06
      czy ktoś coś słyszał o wróżce Gizeli?
    • Gość: zetka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 19:51
      ja byłam u kilku 2-wróżek w Krakowie zresztą przez jednych
      zachwalane przez innych krytykowane. Ale nic się nie sprawdziło,
      usłyszałam tylko stek bzdur- i jeszcze wyszłam przy tym na idiotkę
      bo ich posłuchałam. dopiero znajoma dała mi nr. tel do jasnowidz-
      bardzo miła starsza pani która mi pomogła w bardzo wielu sprawach.
      Naprawdę niesamowita osoba. odpowiedz na moje pytania otrzymałam
      listonie - jest to przepowiednia na całe zycie. i obecnie wszystko
      co mam napisane się sprawdza. Naprawde jeśli ktoś bardzo potrzebuje
      pomocy polecam tą panią. Potrafi nawet powiedzieć co myśla o tobie
      inni ludzie
      • Gość: Ewa do Zetki IP: *.chello.pl 31.07.08, 20:00
        czy moglabys mi podeslac tel. do tej pani jasnowidz w krakowie o
        ktorej piszesz ? ( w jakiej czesci krakowa przyjmuje ? ) moj mail:
        angora@op.pl
        • Gość: mee too Re: do Zetki IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 20:43
          ja tez poproszę o namiary : precious01@tlen.pl
          • Gość: helena Re: do Zetki IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.13, 19:13
            bardzo proszę o numer telefonu do tej wróżki na adres helenakrakow@interia.pl. Pozdrawiam.
      • Gość: nimfetka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:47
        Mam wrażenie, że zetka reklamuje niejaką Nadzieję. Co krok są o niej posty w
        kilkunastu ostatnio napisanych tematach.
        • Gość: mee too Re: krakow- szukam wrozki IP: *.gprs.plus.pl 01.08.08, 15:51
          nieważne kogo reklamuje-ważne,żeby pomogła i żeby się jej
          przepowiednie sprawdziły.
      • Gość: kasik Re: krakow- szukam wrozki IP: *.ghnet.pl 22.10.08, 13:59
        możesz mi też podać namiary do tej jasnowidz.Będę wdzięczna.Mój
        e-mail:kasik7_78@wp.pl
        • roberto.dwa Re: krakow- szukam wrozki 23.10.08, 17:31
          ja też poprosze o namiary do Pani jasnowidz
          z Krakowa z gory dziekuje
          Mój e-mail:robert2222@poczta.onet.pl
          • Gość: Kasia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.itcomp.pl 13.12.08, 23:23
            proszę podaj mi numer do tej jasnowidz , i napisz czy bylaś i czy jest dodra ??
        • Gość: szafiarka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.kolornet.pl 15.04.09, 17:32
          ja z opowiadań słyszałam dużo pozytywnych rzeczy o wróżce Petrykowskiej. Moi
          znajomi byli, mówi szczegółowo, wyciąga niesamowite fakty z przeszłość :) A
          znajomemu na "dzień dobry" powiedziała jego date urodzenia :)

Sama wybieram się za 2 dni, pozdrawiam :)
          • Gość: bluemoon Re: krakow- szukam wrozki IP: *.gemini.net.pl 16.04.09, 09:08
            A
            > znajomemu na "dzień dobry" powiedziała jego date urodzenia :)

Powiedziała dzień, miesiąc i rok urodzenia?? Nie wierzę. Znam Marylkę od 12 lat
            i wiem, że tego nie robi. Czasami powie na wstępie znak zodiaku klienta. Znak
            zodiaku a data urodzenia to duża różnica.
            Marylka ma dobrą gadkę i dużo podpytuje. Wizyty u niej traktuję jako tanią
            rozrywkę. Czasami sprawdzi się jakieś 10%.
            Jeśli chodzi o przeszłość to mówi jedno i to samo. No, ale rozumiem, że jak ktoś
            jest pierwszy raz ma prawo być zafascynowany :)
            • Gość: xxx Re: krakow- szukam wrozki IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.09, 23:16
              Czy mogę Cię prosić o numer do Petrykowskiej. Mnie pare lat temu
              spełniło się wszystko.
              • Gość: gośćagata Re: krakow- szukam wrozki IP: 93.159.24.* 02.07.10, 10:31
                Petrykowska?, największa porażka z jaką się spotkałam !!!!,
          • Gość: Agnieszka82 Re: krakow- szukam wrozki IP: *.cdma.centertel.pl 02.10.10, 17:23
            Szafiarka czy możesz podać mi numer telefonu tej pani Petrykowskiej? Ile bierze? Sprawdza się? aga_pszczolka@op.pl
            Z góry dziękuję.
          • Gość: adc Re: Pani Maria Petrykowska to oszustka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 16:30
            Jedyna wróżka-oszustka na jaką trafiłam w życiu. Zna się na ludziach, zadaje bardzo dużo pytań, a później próbuje dorobić historyjkę do odpowiedzi. Przez telefon powiedziała mi, że wizyta kosztuje 40 zł, a po wysłuchaniu steku bzdur, kiedy zapytałam ile płacę, usłyszałam, że 50 zł. Mniemam, że różnica wzięła się stąd, że Pani po mojej minie wiedziała, że nigdy więcej do niej nie przyjdę. Jeśli ktoś będzie chciał stracić pieniądze i do niej pójdzie, to niech zwróci uwagę, że kiedy rozkłada karty, to prawie na nie nie patrzy, bo nie wróży z kart, tylko próbuje jak najwięcej wyciągnąć z klienta.