Dodaj do ulubionych

wróżka z allegro !

IP: *.gdynia.mm.pl 25.10.06, 08:48
Hej! Kupiłam ostatnio wróżbę na allegro.Raz dlatego że nie jest to wielki
koszt 20 zł,dwa żeby zobaczyć zdolności owej wróżbitki.Powiem Wam że jestem
bardzo pozytywnie zaskoczona !Wróżba bardzo szybka (jeszcze przed wpłatą
pieniędzy na konto)i bardzo trafna !Gdyby ktoś z Was chciał to mogę napisać
do kogo się zwrócić.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:31
      No to powiec, co to za wróżka moze być e-maila lub link z allegro, że aż taka
      dobra, że wszysstko zaczyna sprawdzać się. bo ja bym chętnie skorzystała z
      niej :)
      • corpse Re: wróżka z allegro ! 25.10.06, 11:08
        napisz Ola:)
        ja korzystalam z 3 wrozb na allegro w celach rozrywkowych i porownawczych:),tak
        wiec chetnie wymienie sie swoimi doswiadczeniami:)
        • kizia13 Re: wróżka z allegro ! 25.10.06, 11:53
          ja tez bym prosiła o namiary ;-))
          • Gość: gosia Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:54
            Corps ktorych wrózek na allegro korzystałaś bo ja korzystalam z wróżki anik44 i
            wróżki Marty, u anik 44 dużo rzeczy sprawdziło się 2 sa w trakcie sprawdzenia :)
            • corpse Re: wróżka z allegro ! 25.10.06, 13:05
              gosia podaj maila
              • corpse Re: wróżka z allegro ! 25.10.06, 13:06
                albo napisz na mojego gazetowego:)
                • Gość: aguś Re: wróżka z allegro ! IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 22:25
                  A ja polecam wróżkę o nicku w allegro Nejlana.
                  • Gość: ron78 Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 18:36
                    skorzystalam z nejlany dostalam wrozbe za dwie godziny obszerna jestem bardzo zadowolona. dzieki za namiar

ta basia jeszcze jest na alegro?
              • Gość: gosia Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:06
                happy2709@wp.pl prosze bardzo :)
                • corpse Re: wróżka z allegro ! 25.10.06, 13:31
                  odbierz maila;)
                  • Gość: gosia Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:45
                    (happy2709@wp.pl )napisz raz jeszcze bo niestety nie doszedł :(
                    • seniorka1 Re: wróżka z allegro ! 16.06.07, 20:40
                      ja tam wole indywidulane, a nie smsowe, o700ose, mailowe, czatowe, czy
                      allegrowe, bo to strata czasu... No chybaze daleko mieszkam to przez telefon sie
                      zgodze, ale nie na allegro... glupota ludzka, ja stara ale jara, i zdania nie
                      zmienie, mlode naiwne i stasd u was wiele roczarown
                      • Gość: anorektyczka Re: wróżka z allegro ! IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.07, 16:28
                        no nie wiem, nie wiem
                        • Gość: Piotr Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 22:08
                          Witam i znam pewna wrozke,ktora jest bardzo dobra www.tarot-ewa.pl
                • 111nika podajcie namiary 11.10.11, 10:01
                  prosze o namiary tej dobrej wrozki, moje gg 3459679.
              • kama.mek Re: wróżka z allegro ! 25.10.06, 13:48
                ja tez prosze info na gazetowego maila :)
                • Gość: gosc Re: wróżka z allegro ! IP: 217.153.6.* 02.11.06, 15:37
                  Bardzo prosze o namiar do tej sprawdzonej wrozki na ardes Mirka72@vp.pl
        • allenaa Re: wróżka z allegro ! 25.10.06, 21:38
          Mogę prosić o podanie inf. odnośnie tych osób? Obiecuję rewanż, bo też kiedyś
          korzystałam z tego sposobu wróżenia.
          Pozdrawiam, allenaa@gazeta.pl
          • Gość: Mirabella Re: wróżka z allegro ! IP: 217.153.6.* 14.11.06, 14:42
            Moge prosic o aders do tej wrozki na ardes Mirka72@vp.pl
        • allenaa Re: wróżka z allegro ! 26.10.06, 22:26
          Ja też mogłabym prosić o info? Będę wdzięczna:-)).
          Pozdrawiam, allenaa@gzaeta.pl
          • corpse Re: wróżka z allegro ! 26.10.06, 22:43
            ale ja nie bardzo rozumiem czego ty chcesz - przeciez Ola podala nick
            wrozki,wystarczy wejsc na allegro...
      • gelbigel Re: wróżka z allegro ! 22.09.07, 13:44
        No to jak odmienisz czasownik "Powiec" w 3 osobie liczby mnogiej?
    • Gość: gosia Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:23
      corpse odbiezr wiadomosć :)
      • Gość: sarna Re: wróżka z allegro ! IP: *.ssnet.pl 25.10.06, 18:24
        Ja tez proszę o namiary na tę wróżkę - bozena250@op.pl
        • Gość: ola Re: wróżka z allegro ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.10.06, 18:15
          Moja to :tajemnica.kapłanki na imię ma Beata.Pozdrawiam
          • ronfleuse wróżka Beata 29.11.10, 16:29
            Ja ją bardzo polecam. Stawiała mi karty przez email, chyba 3 razy w ciągu niecałego roku, rozkład ogólny, partnerski i na pracę. Poza tym robiły u niej rozkład też z 5 moich koleżanek i mówiły mi, co im napisała (wręcz przesyłały mi te wróżby więc sama widziałam), tak więc mam porównanie i żadnej z nas nie napisała tego samego, więc choćby po tym widać że to nie jest jakaś ściema.

Ja tam tylko Beacie wierzę :)

A byłam w tym roku też u innej wróżki, tak osobiście, i ta z kolei podchodzi tak "psychologicznie" do klienta, czyli mówi takie pocieszające rzeczy - i fakt, poprawiła mi humor chyba na miesiąc, ale to były bzdury. Natomiast Beata mówi też rzeczy, które nie są takie bardzo pozytywne, jak np. "w tym roku nie ułoży sobie pani życia uczuciowego, mimo ze pani na tym tak zależy" - no ale się sprawdza! Oczywiście jej wróżba jest dłuższa (tekstowo) niż takie jedno zdanie. Ja tam jej wierzę.
            • Gość: klijentka Re: wróżka Beata IP: 92.244.36.* 08.05.12, 17:41
              Mi też wróżyła ta wróżka. Ale nie na mail tylko przez telefon i skype. szybciej od arzu wszytsko jest wiadome. chociaż takie pisane wróżby mają swój urok, można do nich wracać i wiadomo coś i jak się skończy. w każdym razie babka sprawdza się.
              • betrix2 Re: wróżka Beata 27.10.12, 03:42
                Gość portalu: klijentka napisał(a):

> Mi też wróżyła ta wróżka. Ale nie na mail tylko przez telefon i skype. szybciej
                > od arzu wszytsko jest wiadome. chociaż takie pisane wróżby mają swój urok, moż
                > na do nich wracać i wiadomo coś i jak się skończy. w każdym razie babka sprawdz
                > a się.

Tak, dziś powiem: sprawdza się w 100%!!!! Jest medium. Najlepiej jednak na żywo. wiem, że lepszy zapis, bo się pamięta, ale prze skype telefon można więcej się dowiedzieć.
    • Gość: ola Re: wróżka z allegro ! IP: *.gdynia.mm.pl 26.10.06, 18:18
      Właśnie sprawdziłam dokładnie :Dziadzia Zajcew bierze :20 zł,najtaniej
      • corpse Re: wróżka z allegro ! 26.10.06, 20:10
        to fakt - dobra jest:)
        • Gość: Mamoniowa Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:18
          Witam
          Możecie podać jakieś namiary na te wróżki?
      • Gość: dori37 Re: wróżka z allegro ! IP: *.serv-net.pl 14.11.06, 13:18
        dajcie mi namiary na ta wrozke,prosze bardzo,bardzo,bardzo!!!! dori37@o2.pl
    • Gość: awi Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:29
      ja też chętnie bym skorzystała
      • Gość: mex Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:35
        mexicana22@gazeta.pl
    • Gość: awiewiura@gazeta.p Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:33
      podaj i mi kontakt z tą wróżką awiewiura@gazeta.pl
      • hindi2 Re: wróżka z allegro ! 28.10.06, 13:05
        Wiecie co, dobra wróżka, która cieszy się renomą i ma klientów nie przepowie
        wam przyszłości za 20 zł. A jesli tak robi, to wiadomo, że szuka sobie klientów.
        • Gość: ola Re: wróżka z allegro ! IP: *.gdynia.mm.pl 28.10.06, 18:12
          Nie koniecznie kwota która bierze musi oznaczac że szuka sobie klientów.Ja
          twierdzę że jest dobra i tyle.Sami się przekonajcie.Wystarczy wejść w allegro i
          w wyszukiwarce wpisać: wróżba.Potem wyszukac tej która bierze 20 zł, jak będzie
          Dziadzia Zajcew-to ta.Powodzenia
          • Gość: Iza Wróżka Dziadzia Zajcew. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:32
            Z kilku wróżek korzystałam i tylko wróżka Beata jest dla mnie godna zaufania.
            Sprawdziło się wszytko tylko nie to, przed czym mnie ostrzegała, bo zdąrzyłam
            uprzedzić wydarzenia. To kobieta o wielkim sercu i cierpliwości.
            • ronfleuse Re: Wróżka Dziadzia Zajcew = Beata 29.11.10, 16:31
              Gość portalu: Iza napisał(a):

> Z kilku wróżek korzystałam i tylko wróżka Beata jest dla mnie godna zaufania.
              > Sprawdziło się wszytko tylko nie to, przed czym mnie ostrzegała, bo zdąrzyłam
              > uprzedzić wydarzenia. To kobieta o wielkim sercu i cierpliwości.

Tak, to jest jej nick na allegro, z tego co wiem.
              Tak, bardzo cierpliwa jest, można potem dopytać o to, czego się np. nie zrozumiało. I bardzo ciepła jest, fajna taka. Kiedyś chciałabym pojechać do niej osobiście, ale to z jakiejś dużej okazji, np. na 30 urodziny albo kiedy się zaręczę czy coś :)))
              • testerwrozek Re: Wróżka Dziadzia Zajcew = Beata 30.11.10, 23:10
                ronfleuse. A dlaczego odgrzebałaś ten watek? Czy nie powinnaś po prostu podziękować jej?????
    • Gość: rd Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:31
      jak możesz to napisz jak można się skontaktować z tą wróżbitką .
    • Gość: ola Re: wróżka z allegro ! IP: *.gdynia.mm.pl 28.10.06, 19:10
      Przecież powyżej napisałam ! tajemnica.kapłanki@wp.pl
      • corpse Re: wróżka z allegro ! 28.10.06, 19:30
        Ola szkoda czasu to sa tępe laski.wkurza mnie to strasznie!!!!!!!!1
    • Gość: dorota Re: wróżka z allegro ! IP: *.serv-net.pl 08.11.06, 10:32
      jaka to wrozka
    • Gość: picassa Re: wróżka z allegro ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.11.06, 15:08
      no chyba nie za bardzo by zarobila, bo jak sie wyrazila "laski sa tepe" co
      oznacza, ze wszyscy sie tylko o info pytaja a nikt wrozby nie chce zamowic
      hahahahahaha
      • corpse Re: wróżka z allegro ! 08.11.06, 22:25
        chyba ty do nich nalezysz,skoro nie umiesz czytac lub nierozumiesz niektorych
        wypowiedzi...
        • Gość: ola Re: wróżka z allegro ! IP: *.gdynia.mm.pl 09.11.06, 12:00
          Zapewniam,ze nie jestem wróżką.Chciałam się tylko z Wami
          podzielić...........ale czytam że nie warto !
          • Gość: Mimi Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 21:36
            Ola ja korzystałam z jej usługi, właśnie.
            Powiem szczerze, że jestem zaskoczona że przez internet mozna tak dokładną
            wróżbe zrobić.
            Nie wiem, czy prawidlowo odgadła przyszlosć, ale przeszlosć zgadza sie w 100%.
            Z prognoz nie jestem zbyt zadowolona i lepiej aby się pomyliła:))))
            Dzięki za namiary.
            Pozdro.
        • Gość: picassa Re: wróżka z allegro ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.11.06, 00:06
          wyluzuj troche, posmiac sie nie mozna? :)) czasem bywam tepa tak jak ty, ola,
          wszyscy! :DDDDDDDDDD
          • Gość: ola Re: wróżka z allegro ! IP: *.gdynia.mm.pl 11.11.06, 19:13
            Mów za siebie:)!
    • Gość: dori37 Re: wróżka z allegro ! IP: *.serv-net.pl 14.11.06, 13:23
      czekam,az sie zlitujesz nade mna i napiszesz mi jak znalezc te wrozke.Pozdrawiam
      samotna mamusia dori37@o2.pl
      • Gość: ekhem wrozka anna z allegro IP: *.chello.pl 16.11.06, 02:02
        Niestety, zaplacilam 40 zl za wrozbe wrozki Anny! Dziewczyny porazka totalna!
        Nie dajcie sie nabrac. Napisala to, co kazdy moglby uslyszec. Losowo mogloby
        pasowac i do mojego przyszlego zycia, ale ja mam raczej innych charakter i nie
        sadze by cokolwiek sie sprawdzilo. Plus bardzo malo informacji. Zadalam ogolne
        pytania, a odpowiedzi sa jeszcze bardziej ogolnikowe. Z wielka iloscia zlotych
        mysli.
        Ani slowa o tym ze wrozba to tylko mozliwa interpretacja. Bez sensu. Mysle ze
        nawet nie rozstawila kart, tylko sobie wersje odpowiednia wstawila.
        Wyjazd za granice - ale chwilowo, by popracowac i zarobic. ekhem co za nowosc
        kiedy kazdy tak wyjezdza
        dziecko po roku od malzenstwa - no wow
        kolezanka mnie zdradzi - fajnie

Czytalam kolezance smiala sie, ze jak z PANI DOMU> Nie polecam. Zaluje ze nie
        poszlam do normalnej, ale i dobrze bo mam dystans do wrozby i sama bede
        kierowac moim zyciem.
      • Gość: ola Do DORI37 ! IP: *.gdynia.mm.pl 18.11.06, 18:50
        Dori37 kochana,powyżej już napisałam jak ją znaleść i nie mogę się nadziwić,ale
        cóż.Zrobię to dla Ciebie jeszcze raz Allegro-wróżba (wyszukiwarka)-
        DziadziaZajcew 20zł i masz.Uff Mi się sporo zgadzało,nie wszystko..
        • Gość: kasiarzynka Re: Do DORI37 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:48
          No teraz Dziadzia bierze już 50 zł!! Troszkę dużo wg. mnie.
    • Gość: dori37 Re: wróżka z allegro ! IP: *.serv-net.pl 19.11.06, 14:19
      dzieki,pozdrawiam Dorota
      • Gość: ankha wróżka anik44 IP: *.ghnet.pl 20.11.06, 21:36
        ktoś kupił wróżbe u wrózki ANIK44? czy sie sprawdza? jak ogolnie jest?
        • Gość: majka Re: wróżka anik44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:53
          Nic mi się nie sprawdziło, mało tego kolezanka dostała prawie identyczną wróżbę,
          tylko trochę przerobioną, porażka
          • Gość: maja500 Re: wróżka anik44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 21:31
            ale się rozkręciłyście ;)) coś mi się wydaje że większość tych negatywnych
            opinii o anik44 to jej konkurencja ;/ no ale cóż można i tak . Powiem tylko tyle
            że osobiście znam tę kobietę , nie ma ani 20 ani 30, ani też 40 lat , od
            kilkunastu lat ma stałych klientów nie tylko z Poznania, nie tylko z Polski i
            nie zdarzyło sie jeszcze ani mi ani moim znajomym aby coś się nie sprawdziło.
            Czasami to trwa dłużej ale wróżba zawsze się sprawdza
            • testerwrozek Re: wróżka anik44 30.11.10, 23:44
              "mozna i tak" hmmm tak jest napisane w odpowiedzi na negatyw anik44.
              Można i tak:):)))))
        • ezoteryk9 Re: wróżka anik44 31.12.06, 13:19
          Ta wróżka anna-nick anik44 to lipa pościągała teksty z innych stron,troche tu
          trochę tam.Myślę,że to naciągaczka,lub kolejne dziecko nastoletnie z "20,30,40-
          sto letnim stażem".Mam nadzieję,że ktoś sprawdzi te pseudowróżki z różnych
          aukcji,czy mają chociaż zarejestrowaną działalność gospodarczą.
          • Gość: Iza Re: wróżka anik44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 13:24
            Mnie też się wydaje że ona sciąga teksty nie sposób tyle klientów zaspokoić w
            tak szybkim czsie ale kasę zarabia niemozliwą. Jak one to robią???
            • ezoteryk9 Re: wróżka anik44 31.12.06, 13:39
              Ja bym z jej usług nie skorzystał,jest za bardzo anonimowa.Każdy może napisać,że
              ma ...dzieści lat doświadczenia.
              • Gość: benek Re: wróżka anik44 IP: *.acn.waw.pl 31.12.06, 14:05
                A najlepsze jest to:::

Allegro › Café › Cafe Pomoc

Temat: wiarygodność danych ????
                Autor: anik44 (415)
                Data: 22-06-06 14:38
                Dostałam właśnie maila z prośbą o przesłanie kserokopii dowodu osobistego oraz
                loginu i hasła do allegro . Mail jest od administrtora , ale nie wiem czy to nie
                jakiś przekręt. Grożą mi zablokowaniem konta jeśli tego nie prześlę, ale po co
                im mój login i hasło , weryfikowali moją osobę przy rejestracji na allegro . Co
                robić???

Wróżka pyta się co ma robić HA,HA,HA
                • Gość: Beata Re: wróżka anik44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:56
                  Piszecie że jest oszustką. To skąd u niej tyle klientów i pozytywnych komentarzy????
                  • Gość: Lena Re: wróżka anik44 IP: *.chello.pl 16.11.07, 19:11
                    Czy nie jest tak, ze komentarz na Allegro wystawia sie zazwyczaj
                    zaraz po otrzymaniu tego co sie zamowilo? Tak samo w przypadku
                    wrozb, osoba wystawia od razu pozytyw, bo odpowiedz nadeszla szybko
                    i prawdopodobnie dlatego, ze podoba sie forma przekazania tego co
                    wrozka zobaczyla w kartach. Natomiast niestety nie mozna od razu
                    stwierdzic czy wrozba sie sprawdzila, na to trzeba troche dluzej
                    poczekac. I jesli sie okaze, ze jednak nie sprawdzila sie to
                    pozytywnego komentarza raczej nie da sie juz cofnac.
                    • sikorka_bogatka Re: wróżka anik44 29.12.07, 09:11
                      komentarz na allegro zdaje sie wystawiany jest za sposob przeprowadzenia transakcji a nie za to czy np. zakupiony przedmiot nigdy sie nie zepsuje. Wazne zeby byl zgodny z opisem. Jak kupisz np. "dobry odkurzacz" to ma on być zgodny z opisem i w podanej cenie, a to czy bedzie dlugo i dobrze dzialal jest zalezne nie tylko od jego jakosci ale tez od tego jak bedziesz go uzywac.

Dla mnie z wrozba jest podobnie , bo jak mi wrozka napisala ze jakis dzien jest dobry na finanse to poszlam do szefa w sprawie podwyzki i dostalam, ale jakbym nie poszla to mi przeciez forsa sama z nieba nie spadnie.
              • Gość: maja Re: wróżka anik44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 21:34

oczywiście że każdy ;) Tylko niech Pan pamięta że ten dar albo sie ma albo nie ,
                a ta Pani niewątpliwie go ma
            • ewulkaw Re: wróżka anik44 23.03.09, 18:07
              Kiedyś myślałam tak jak więszośc ludzi .Wróżka , wróżba a niby skąd ktoś ma
              wiedzie cos o mnie i moim życiu az do momentu kiedy kolezanki w prezencie
              urodzinowym kupiły mi wróżbę u pani Aldony. Do dnia dzisiejszego jestem pod
              wrażeniem jej spełnienia nie powiem , że spelniła sie w 100% bo bym skłamała
              ale w 90 % na pewno .Pomyłki były czasowe np. nie 6 miesięcy a 8 :) ale to malo
              istotne bo reszta to czysta prawda. Może zbieg okoliczności ale jeśli mają mnie
              takie spotykac to ja poproszę o więcej .Pani Aldonie bardzo dziękuję :)
    • Gość: myszka Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.ghnet.pl 24.11.06, 17:02
      Witam!
      czy ktoś z Was korzystał kiedyś z wrózby wrózki z Allegro -
      Witchcraft-Swiat(jest to wrózka Bernadetta z łodzi)? co o Niej sadzicie?
      • Gość: nobi Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:52
        Uważam że to najlepsza wróżka,mówi wszystko bez ściem i wszystko się
        sprawdza..poczytaj jej komentarze na allegro żadnego negatywa
        • Gość: kicia Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 15:30
          mi ta wróżka wywróżyła same głupoty. żadne pytanie od niej nie sprawdziło się.
          • Gość: nobi Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:06
            To dziwne że jako jedyna jesteś nie zadowolona...wśród 200 osób
            zadowolonych,może wróżka Ci się pomyliła..
            • Gość: kicia Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:19
              Nie pomyliła mi sie wróżka. Skorzystałam z jej usług i jestem zawiedziona. Nic
              żadna sprawa wywróżona nie sprawdziła się. Dziwne dla was zapewne a dla mnie
              prawdziwe. Takie głupoty co napisała, każdy mógłby napisać. szkoda kasy jak dla
              mnie.
              • Gość: anoola Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.ghnet.pl 13.12.06, 17:47
                Bardzo trafnie ujęła charaktery osób o które pytałam, tak samo obecną
                sytuację... Co do przyszłości - nie wiem przecież jeszcze czy sie sprawdzi, bo
                to czas pokaże, ale mam ogromną nadzieję, że bedzie tak jak napisała Bernadetta
                (chociaz w tej chwili wydaje mi sie to mało realne)
              • Gość: mądrala Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.acn.waw.pl 31.12.06, 13:46
                A co to w ogóle za wróżki grasują na Allegro i innych aukcjach
            • elleshesie Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) 14.09.07, 15:44
              Też jestem niezadowolona. To ogólnie bardzo miła pani, ale wróżby się, niestety,
              nie sprawdzają. Przynajmniej u mnie nie.
        • Gość: magda Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: 213.25.48.* 20.03.07, 19:45
          czy mogłby mi ktos wysłac na meila jak sie można z nis skontaktowac bo na
          allego nie moglam znales z gory dziukuje i pozdrawiam
          kala690@op.pl
      • Gość: Wine2u Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: 62.233.229.* 21.12.06, 10:34
        Byłem jednym z pierwszych nabywców jej wróżby na allegro. Wszystko co mi
        wywróżyła sprawdziło się w 100% - a było to z rok temu. zresztą to co napisała
        o przeszłości to normalnie mnie zatkało. A ją wybrałem bo też jestem z Łodzi a
        ona ma salon z prawdziwego zdarzenia - co razem z koleżanką żeśmy
        sprawdzili :), ale się nie przyznałem że mi wróżyła, tylko oglądaliśmy karty i
        książki, a kumpela kupiła sobie dla niepoznaki małą lampkę. Ale na żywo robi
        wrażenie jeszcze lepsze. Pewnie Ci co byli "na żywo" to też to potwierdzą. To
        nie jakaś stara baba ale nowoczesna extra wróżka. Podsumowując ja byłem bardzo
        zadowolony. I coś w tym musi być magicznego, bo przed drzwiami jej salonu kręci
        się zawsze kilka kotków :)) , czarny też był :))
      • Gość: monia Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:41
        podobno oszustka tak mi ktos mowił
        • Gość: :) Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:13
          Gratuluje opini ..jak podobno to po co ją oczerniasz..śmieszne..
          • ja_kajka Wróżka Gesaba 14.09.07, 20:31
            juz ktos o niej wspominal. ja korzystalam i zadowolona jestem
            bardzo. Jesli mam polecac to wlasnie ją.
          • Gość: ewa.s Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 13:03
            Po pół roku od wrózby od wrózki Bernadetty wypowiem się. NIC się nie
            sprawdziło. Było zupełnie odwrotnie niż mi przepowiedziała. Nie
            dostała pracy, o którą pytałam (miałam dostać), mężczyzna z ktorym
            miałam być w tymczasie spodziewał się dziecka z inną kobietą i tak
            dalej. Nie polecam.
      • Gość: agniecha Re: Witchcraft-Swiat (wróżka Bernadetta) IP: *.range81-154.btcentralplus.com 07.11.07, 01:33
        wlasnie skorzystalam.
        Sytuacje biezaca i charakter osoby, o ktora pytalam opisala bardzo trafnie.
        nie wiem jak bedzie z przyszloscia, bo trzeba dlugo czekac.
        Dala troche nadziei.
        Zobaczymy
    • Gość: gosc Re: wróżka z allegro ! IP: *.aster.pl 10.12.06, 16:41
      Ja polecam p. Dariusza (nick: darek20A)z allegro. Naprawdę dobry wróż.
      • Gość: mayka darek20A czy tekpolska? IP: *.ghnet.pl 13.12.06, 17:45
        czy ktos z Was korzystal z usług tych wróżbitów? co mozecie powiedziec -
        cokolwiek sie wam sprawdzilo?
        • Gość: Iza Re: darek20A czy tekpolska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:11
          Witam.
          Ja korzystałam dwukrotnie z wróżki Beaty Dziadzia_Zajcew(ciekawe skąd ten nick?)
          Mówi prawdę i nie boi się powiedzieć tuych zlych rzeczy. Jest warta swojej ceny,
          która myślę jest dużo za mała ale jak mi tłumaczyła są osoby w tarapatach, które
          nie mają pieniędzy.
          • Gość: kicia Re: darek20A czy tekpolska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 13:21
            A mi ta Dziadzia naopowiadała głupot.Nic a nic nie sprawdziło się. Napisała mi
            że będę z facetem w ciagu roku, jak się okazło pół roku temu wziął on ślub z
            inną kobietą, a mnie miał gdzieś. I jak tu wierzyć wróżką.
            • Gość: sprawdzona Re: darek20A czy tekpolska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 10:59
              ja wróżke Betaę chwalę sobie bardzo. Jest rzeczowa i konkretna, ale widzę że z
              poślizgiem u poprzedniczki postu. Moje kolezanki moja rodizna też korzysta z jej
              niesamowitych zdolnosci i są zadowolenie a nawet pod ogromnym wrażeniem, Uważam
              że ma niesamowity dar. Nie chciałabym jednak aby taki poślizg dotyczył mnie jak
              kici.
              To duża pomyłka zapowiedzieć komuś ślub i okazuje sie że obiekt sie ożenił ale
              nie z tą. Ciekawe dlaczego tak sie aż pomyliła.
      • vegrii Re: wróżka z allegro ! 12.01.07, 21:58
        Mi niestety ( a może stety :) )część wróżby pana Dariusza już się nie spełniła.
        Jest zupełnie na odwrót.
    • Gość: anik28 do Iza IP: *.net138.okay.pl 28.12.06, 19:27
      mozesz podac jakieś konkretniejsze namiary na ta wrózke ??
      z góry dziekuje
      • Gość: Iza Re: do Iza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:31
        Poszukaj jej na allegro.
        Ma na imię Beata.Wróżba u niej kosztuje 25 zł teraz już. Nick ma Dziadzia Zajcew.
        Tylko ostatnio nie było jej na portalu ale może już wróciła nie sprawdzałam.
    • Gość: Beata Czy ktoś korzystał z kilku wrózek na allegro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:02
      Pytam, gdyż planuję zalicytować wróżbę ale nie mam pojęcia u której. Nie
      chciałabym się naciąć dlatego proszę forumowiczów o wskazówki, za które z góry
      dziekuje.
      • Gość: mądrala Re: Czy ktoś korzystał z kilku wrózek na allegro? IP: *.acn.waw.pl 31.12.06, 13:50
        Na pewno dostaniesz odpowiedź od samej "wróżki",a czy od pseudo, to sama ocenisz
        jak skorzystasz."Maiwnych nie sieją."
        • Gość: Beata Re: Czy ktoś korzystał z kilku wrózek na allegro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 20:16
          Rzeczywiście madrala z Ciebie że aż chej.
          Szczęśliwego Nowego Roku życzę!
          • Gość: ola Re: Ponownie skorzystałam.... IP: *.gdynia.mm.pl 02.01.07, 11:44
            ze zdolnosci wróżbiarskich wróżki z allegro -Dziadzia Zajcew i musze przyznać
            ze jestem pod wielkim wrażeniem trafnosci... Naprawde warto !
            • Gość: mądrala Re: Ponownie skorzystałam.... IP: *.acn.waw.pl 04.01.07, 09:48
              Po Twoim IP tu i tam,widać,że masz określony cel,aby reklamować tę wróżkę/czy
              może autorelkama?/
              • Gość: ola Re: do mądrali ! IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.07, 14:06
                Taaaa,właśnie tego sie spodziewałam ! A od mojego IP sie od...
                • Gość: mądrala Re: do mądrali ! IP: *.acn.waw.pl 04.01.07, 14:53
                  Przeczucie wróżki?
                  • Gość: Beata Re: do mądrali ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 01:57
                    A Ty wchodzisz na to forum aby wkurzać ludzi? Sprawia Ci to przyejmność?
                    zastanów się czy to przyjemne jest również dla Twojego otocznia. Bo mi cisnienie
                    podnosisz.
          • Gość: Beata Re: Czy ktoś korzystał z kilku wrózek na allegro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:09
            Nikt mi nie podpowiediał, wiec sobie sama skorzystałam z trzech.
            Jedna jest do niczego a mało nie bierze.
            Dwie pozostałe o których rozpisujecie się w tym temacie są warte każdych
            pieniędzy. Obie są dobre. Szkoda tylko, że tyle pieniędzy wydałam ale było warto.
            Cos w tym jest, nie wiedziałam że przez internet wróżby sa mozliwe.
            • olalia Re:Do Beaty! 11.01.07, 12:43
              A które to te dwie warte? Pierwsza to pewnie Dziadzia Zajcew,a druga ?
              Dzieki,pozdrawiam
              • Gość: Beata Re:Do Beaty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:19
                Tak Dziadzia Zajcew jest najlepsza druga to wrżka Bernadetta.
      • Gość: Malgosia Re: Czy ktoś korzystał z kilku wrózek na allegro? IP: *.aster.pl 11.01.07, 13:25
        A może sprobuj u Pani Marii www.magicznemandale.com Bardzo mi pomogla
        • Gość: ola Re: Koszt? IP: *.gdynia.mm.pl 11.01.07, 13:32
          Ile bierze Pani Maria?
          • Gość: Małgosia Re: Koszt? IP: *.aster.pl 12.01.07, 14:01
            Nie wiem ile teraz, bo stawiala mi karty prawie rok temu... Ale wszystko się
            sprawdziło... poza tym to serdeczna osoba. Miesiąc temu zamowilam u Niej
            Mandale partnerską - jest cudna. Najlepiej napisz do Pani Marii na
            mandale@autograf.pl
    • Gość: ankha wróżka Marzena? IP: *.ghnet.pl 13.01.07, 13:56
      A korzystaliście może z porad wrózki Marzeny (ogłasza się na Allegro i ma też
      salon w Sosnowcu)?
    • Gość: Marzanna Re: wróżka z allegro ! IP: *.elpos.net 20.01.07, 19:22
      Witam :) A czy ktoś z Was korzystał z porad jasnowidzącego wróża z Allegro (
      Negri77 ) . Ja korzystałam w sierpniu i powiem szczerze, że jak narazie
      większość mi się sprawdziło, mam nadzieję zatem, że spełni się reszta :) Może
      ktoś podzieli się ze mną swoimi opiniami na temat tego wróża ?
      • Gość: ja Re: wróżka z allegro ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 16:42
        Hejka, jeżeli wierzycie w tarota to ja polecam wróżkę Elizę z
        allegro. Jak dla mnie super, wszystko mi sie sprawdza, sama jestem w
        szoku. Ta wróżka ma tanie wróżby i szybko odpowiada na maila, jej
        nick to wrozkaEliza

Jak macie inne sprawdzone to podzielcie się.
        • Gość: lubię wróżby wrózka Eliza najlepsza! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.10, 08:22
          Ja również jestem zadowolona z wróżki Elizy.
          Sprawdziło mi się to co mi napisała. Będe korzystać z jej usług bo
          warto. Chciałam sie z wami podzielić moją opinią bo zawsze lepiej
          korzytstać ze sprawdzonych i polecanych wróżek niż dać sie oszukać.
          • Gość: dominik Re: wrózka Eliza najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 11:37
            kiedy poznam swoją miłość na zawsze i gdie i w jaki sposób
    • mala-mi9 Re: wróżka z allegro ! 28.01.07, 14:30
      korzystałam z porad dwoch wrózek z Allegro...

pierwsza z nich, wróżka Anna (anik44) napisala mi mase pieknych i pocieszających
      słów, które niestety nijak maja się do rzeczywistości... po prostu, same
      tendencyjne bzdury (np. zdradzi mnie przyjaciółka, w 2 lata od śłubu urodze
      dziecko, ojciec się o mnie martwi) a na dodatek pomyliła sie w ocnie charakterów
      (nic co napisała o mnie nie jest prawdziwe); jedyna zaleta - wrózba daje bardzo
      dużo otuchy i nadziei, zwłaszcza kiedy jestes na życiowym zakręcie...

druga wrózba to wrózka Bernadetta (Witchcraft) - w kilku zaledwie zdniach
      konkretnie odpwiada na pytania, jednak używa słowa "może" (czyli moze bedzie,
      moze nie); dokładnie i trafnie interpretuje obecna sytuacje... i nie owija
      niczego w bawełnę ani specjalnie nie pociesza...
      • Gość: Lowe Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 17:01
        Mala-mi9 , witaj też kożystałam z wróżki z Allegro... Bernadetta
        (Witchcraft),teżuważam ,że nie owija w bawełne , krótko i treściwie
        odpowiada...niedługo będę mogła stwierdzić czy faktycznie sprawdza się w
        przyszłości bo opis na przesłość i teraźniejszość jest idealny!
        Mala-mi9 napisz jak możesz czy od tej Pani sprawdziło Ci się to co napisała?
        Wybacz za bezpośredniość ale to ciekawość:)
        • mala-mi9 do Lowe 28.01.07, 18:13
          Witaj!
          Co do wrózby od Bernadetty - idealnie opisała charaktery osób o które pytałam
          oraz sytuację teraźniejszą (zaznaczam, że nic dokładnie Jej nie pisałam jaki są
          bieżace sprawy!). Co do przyszłości - jest w trakcie sprawdzania, ale nie wiem
          cz będzie tak jak napisała mi Bernadtta, chociaż CZĘŚĆ Jej wrózby już się
          sprawdziła! ale zostało jeszcze kilka miesiecy do czasu, aż cała moja sprawa ma
          się zakończyć (wg. tej wrózby)
          • Gość: do Mala-mi9 Re: do Lowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 18:44
            Dziękuję, że odpisałaś! Faktycznie ja też na temat przeszłości i
            teraźniejszości dostałam od Wróżki bardzo precyzyjne określenie sytuacji!
            Przyszłość w moim wypadku patrząc przez pryzmat wróżby sprawdza się tzn.
            sytuacja wygląda tak jak we wróżbie...i też jestem w trakcie sprawdzania.
            Pozostaje mi czekac na fnał, który wg.tej wróżby powinien nastąpić w ciągu paru
            najbliższch miesięcy...
            Pozdrawiam :)
            • Gość: gosc Re: do Lowe IP: *.acn.waw.pl 28.01.07, 21:22
              Polecam wróżkę Shivarlin. Sprawdziłam i jestem bardzo zadowolona- tytuł wróżby
              na allegro ''Tarot Wyrocznia dla Ciebie''.

Pozdrawiam
              • Gość: Reklama Re: do Lowe IP: *.elpos.net 28.01.07, 22:08
                Oj chyba ktos tu znowu robi reklamę, i najpewniej sama zainteresowana, czyli
                wróżka :)
                • Gość: gosc Re: do Lowe IP: *.acn.waw.pl 29.01.07, 00:56
                  To nie jest reklama... ale rozumiem, że tak może być odebrana. Do tej Pani
                  można iść osobiście... więc to najlepszy sposób, by sprawdzić.
            • Gość: Natalia Re: do Lowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:32
              A ja chciałam przestrzec przed bezkrytycznym wierzeniem tym wróżkom... Też
              kupiłam wróżbę na Allegro u jednej z bardziej tu wychwalanych wróżek. Też byłam
              bardzo zadowolona, trafny opis, mądre rady, wróżba bardzo pomyślna. Pani wróżka
              nie używała słów "być może", "może tak a może nie", wyraziła się z bardzo dużą
              pewnością, pisząc "z czystym sumieniem mogę pani powiedzieć, że...". To była
              wróżba bardzo jednoznaczna, mówiła o tym, że mój ex partner miał do mnie
              wrócić. Nieprędko, ale na pewno. Miałam tylko czekać, nic nie robić, zdać się
              na przypadek. No i cóż... We wtorek dostałam wróżbę, zdążyłam się nią nacieszyć
              przez trzy dni, a w piątek dowiedziałam się że mój ex właśnie się ożenił.
              Błyskawiczna "sprawdzalność", co? Trzy dni i po wszystkim. Aż żałuję, że
              niestety zdążyłam już wystawić bardzo pozytywny komentarz wróżce. I że to taka
              dziedzina, w której raczej nikt nie przyjmie mojej reklamacji.
              Może więc lepiej wydać te pieniądze na co innego, a nie na wróżbę z Allegro? Ja
              się już nauczyłam, boleśnie, że lepiej nie łudzić się fałszywą nadzieją.
              • Gość: Gość Re: do Lowe IP: *.barczewo.macrosat.pl 30.01.07, 07:51
                Natalio... Czy korzystałaś z wróżby u wróżki Bernadetty?
    • Gość: Aga Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:01
      Ja również zamówiłam sobie wróżbę, u jednej z najlepszych wróżek na Allegro.
      Na samym poczatku wróżka przedstawiła mnie samą- wygląd oraz charakter.Charakter
      zgadzał się raczej, ale wygląd absolutnie nie.A podobno karty tak mnie opisały...
      To już dało mi do myślenia.Dalej było dość dużo prawy, jeśli chodzi o
      przeszłość.Zadałam kilka pytań dotyczących przyszłości, na połowę z nich nie
      dostałam odpowiedzi, za to na takie których nie zadawałam otrzymałam! Kilka
      rzeczy, które mają nastąpić nie ma szans na spełnienie.
      Wróżba generalnie była chaotyczna, właściwie niektóre stwierdzenia wykluczały
      poprzednie.Tak jakby została nieumiejętnie posklejana z kilku innych.
      Po otrzymaniu napisałam dwa maile, bo pani zaznaczyła, że wszystko mi wyjaśni,
      jeśli czegoś nie rozumiem, ale już nie dostałam odpowiedzi na kolejnego
      maila.Zobaczymy, czy cokolwiek się sprawdzi.
      • Gość: Lowe Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:18
        a która to wróżka? Skoro juz piszemy to można naświetlić sparwę.:)
      • Gość: Bartosz Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.12, 19:05
        Witam, zabawię się trochę w reklamę jednej wróżki z allegro ale co mi tam, tyle mi pomogła, należy jej się za to coś pięknego co robi, rzetelnie, uczciwie a przede wszystkim jest wspaniałym, skromnym i uczciwym człowiekiem, czego tak brakuje w dzisiejszych czasach! Dlatego zamierzam pisać o tym gdzie się da :)
        Przede wszystkim, ma kobieta dar. Podchodziłem do tego trochę sceptycznie na początku, jak to może być możliwe przez internet itd.?! Ale myliłem się! Podchodzi do każdego indywidualnie. Ja dostałem bardzo obszerną i trafną wróżbę, zadając tylko parę pytań... Wiadomo, co zrobimy z tą wróżbą, to zależy od nas samych i nie jest to wyrocznią!
        Jest wiele ofert na allegro, począwszy od 1zł kończąc na ponad 100zł. Ja wydałem 20zł i chyba to były jedne z najbardziej trafnych wydatków. Cieszę się że Ją poznałem, zawsze do niej wracam w "ciężkich" chwilach. A nazywa się Petronella. Pozdrawiam wszystkich :)
    • Gość: Aga Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:21
      Wolałabym nie pisać na forum, bo jeszcze zostanę zaatakowana, że jestem jakąś
      konkurencją i pewnie i tak nikt mi nie uwierzy.
      • Gość: Wine2u Re: wróżka z allegro ! IP: 62.233.229.* 31.01.07, 17:35
        Uważam, że kupując wróżbę na allegro, czy też idąc do salonu do wróżki należy
        odpowiedzieć sobie na pytanie "co chcę wiedzieć" i z takiego punktu widzenia
        potem zastanawiać sie i sprawdzać czy coś się sprawdziło czy nie. Jeśli ktoś
        coś Wam wywróżył, to może lepiej dokładnie wsłuchać się w słowa wróżby i z
        czasem rozliczyć wróżkę za proroctwa. A nie od razu. Ja akurat miałem to
        szczęście że trafiłem na dobrą wróżkę. Ale o tym przekonałem się po jakimś
        czasie. W początkowym okresie nie chciało mi się zbytnio wierzyć. Bo z drugiej
        strony co to byłaby za wróżba, gdybyśmy ją sobie sami mogli wydedukować.
        Przecież chodzi o to, żeby dowiedzieć sie czegoś o czym nie mamy zielonego
        pojęcia. To jak można od razu wnioskować o sprawdzalności tego co ma się
        wydarzyć dopiero za jakiś czas.
        • Gość: bożena Re: wróżka z allegro ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.08, 17:21
          hej, ja tez miala duzo szczescia. poszlam do pani ktora keidys widzialam na itv.
          Byla to Wróżka Aurelia.
          ona tez jest czasami na alegro.

szczera i dobra osoba.
          bardzo cenie sobie jej pomoc.
      • kkok Re: wróżka z allegro ! 16.09.07, 11:35
        korzystałam z usług kilku wróżekna allegro, mam jedną sprawdzoną
        odpowiada konkretnie na pytania i co najwaźniejsze nie ściemnia.
        • Gość: Elleshesie Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 13:01
          Powiedz, co to za wróżka.
        • Gość: adam Re: wróżka z allegro ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.08, 17:22
          Moją faworytką jest Wróżka Aurelia.
          Ma strone w necie i jest na allegro.

Bardzo polecam. Wszytko się zawsze sprawdza!

www.anielewicz.eu.interia.pl - to jej strona.
    • Gość: Aga Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:06
      Oczywiście, że nalezy na sprawdzenie wróżby poczekać, ale jeśli już na samym jej
      początku zostaję opisana jako czarnowłosa, czarnooka, wysoka dziewczyna, o
      ciemnej karnacji, a jestem blondynką, z jasnoniebieskimi oczami, z jaśniutką
      cerą i w dodatku niską?Pytam się o kilka istotnych dla mnie spraw, a nie
      otrzymuję na nie odpowiedzi, bo wróżka rozpisuje się na inne pytania!
      • Gość: Lowe Do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:44
        Witaj , masz rację to ewidentny bład i raczej "zerowe czy małe umiejętności"
        Pani wróżki a tak na marginesie bez sensu jest opisywanie czyjegos
        wyglądu...chyba są ważniejsze rzeczy:)
        Szkoda ,że nie chcesz napisać o jaką Panią chodzi,wszyscy mówią o kogo, nie
        chodzi o ciekawość ale o to by może komuś ułatwić wybór wróżki z Allegro.
        Większość z nich została tu przedstawiona - ja tez się wypowiedziałam :)
        Pozdrawiam!
        • Gość: Wine2u Re: Do Agi IP: 62.233.229.* 01.02.07, 15:06
          Też chętnie dowiedziałbym się, która wróżka tak "pięknie" opisała Twój
          wygląd :), w tym wypadku faktycznie reszta wróżby może zasługiwać na miano
          zgadywanki. Tym bardziej, że chyba nie pytałaś się jej jak wyglądasz? :)Ja bym
          się bez wahania zwrócił do niej o zwrot pieniędzy. I to bez czekania na
          spełnienie dalszej części. I wierz mi że jej nazwę rozgłosiłbym na wszystkie
          możliwe sposoby i we wszystkich możliwych miejscach aby ostrzec innych
          oczywiście, no chyba że wróżyła Ci za darmo, czego oczywiście nie zakładam, bo
          oszuści za darmo raczej nic nie robią :) Poza tym nie ujawniając rzucasz cień
          na wszystkie a jednocześnie pozbawiasz w ten sposób oszustkę przed możliwością
          obrony :))
    • Gość: zuza Re: wróżka z allegro ! IP: 217.153.6.* 01.02.07, 15:09
      To ja poprosze adres jesli mozna?

pozdrawiam
      • mala-mi9 Re: wróżka z allegro ! 01.02.07, 16:40
        wejdź sobie na strone www.allegro.pl, w polu "szukaj" wpisz "wróżba" i pojawo Ci
        sie cala masa aukcji roznych wroek... ot, i cala filozofia... :)
        • Gość: joanna Re: wróżka z allegro ! IP: *.btsnet.pl 23.03.07, 21:08
          ja tez sie skusilam na wrozbe u Dziadzi i niestety totalna
          porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Calosc jest tak ogolna i chotyczna jakby byla posklejana z kilku horoskopow dla
          mojego znaku zodiaku przygotowanych na kilka tygodni
          BEZNADZIEJA
          napisalam do Pani Beaty chcac dac jej szanse i niestety wyjasnianie polegaBo
          tylko na opisywaniu tego samego uzywajac innych slow. ZADNYCH konkretow, choc
          prosialm o dosc dokladny opis pracy, to niestety nie otrzymalam info ani na
          temet branzy ani nawet jakichkolwiek blizszych detali niz ciagle pisanie o
          spelnieniu zawodowym (to jedyne co dotyczylo pracy).
          kilkakrotnie uzywanie zwrotu "Pan" w zdaniach zupelni ewyrwanych z kontekstu,
          skakanie ztematu na temat i rady typu: uwazaj na starsza kobiete (jakich
          zreszta pelno wokol kazdego z nas).

Dlatego prosze wszystkich, korzy zakupili wrozbe u Dziadzi, jesli moga, aby
          przeslali mi fragmenty swoich wrozb dla porownania. Podejrzewam, ze wszt=yscy
          dostajemy b podobne teksty.

yoanna_b@tlen.pl
          • Gość: Iza Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 21:16
            Hmmm...
            Nie mialam ostrzeżeń od niej ze mam uważać na starszą Panią.
            Wróżba była bardzo konkretna.Otrzymałam od niej list i wiele rzeczy spelniły się
            w dordze tej wrożby do mnie. Tylko jedynym minusem, że trzeba trochę na wrożbę u
            niej poczekać. Moje znajome i osoby z rodziny korzystaly z Dziadzi. Niektóre
            widziałam, nie byly to jednakowe teksty, ale określenia raczej.
            Nie wiem jakie fragmenty chcesz. Z wróżbą od niej nie zamierzam sie dzielić bo
            jest zbyt osobista.
            Ale ona jest bardzo cierpliwa, spróbuj z nią jeszcze dogadać się.
            Z drugiej strony jednak, skoro nie masz do niej zaufania, to szkoda Towjego
            czasu. Są dwoie osoby z tego co wiem niezadowolone z jej wróżby, na tym forum
            piszą o tym, może Ci coś podpowiedzą.
            Powodzenia, a sama bedę śledzić tekst.:)
            • Gość: do Izy Re: wróżka z allegro ! IP: *.btsnet.pl 27.03.07, 21:27
              Izo!!!
              Czy moglabys podac jeden przyklad wrozby ktora siesprawdzila? Chociaz jeden
              (chcialabym mie cporownanie czy moze nie oskarzam bezpodstwnie pani Beaty).

Pozdrawiam J. Prosze napisz na maila yoanna_b@tlen.pl
    • Gość: Aga Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:56
      Napisałam do niej, że chyba się pomyliła, ona odpisała, że to niemożliwe, po
      czym stwierdziła, że nie chodziło jej o mnie (ciekawe), tylko o osobę, która ma
      bardzo duży wpływ na moje życie i wpłynie na spełnienie wróżby. Ta wróżka ma
      ponad 100 pozytywów.
      • Gość: Lowe Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:15
        To co napisałaś ewidentnie świadczy o wimigiwaniu się od odpowiedzi i o tym,ze
        ta Pani ma zerowe zdolności, chciała Cię zbyc.Takie jest moje zdanie. Myślę, że
        nic nie soi na drodze by napisać jakim nickiem ta Pani się posługuje na Allegro.
        • Gość: Aga Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:24
          Sama nie wiem, szczerze nie chcę psuć jej opinii, ma same pozytywy i ludzie są z
          niej bardzo zadowoleni.Może tylko w moim przypadku coś poszło nie tak.Może część
          wróżby się spełni za jakiś czas.Żaluję, że nie wystawiłam jej innego
          komentarza... wtedy może byście wiedziały
          • witchb Re: wróżka z allegro ! 01.02.07, 22:26
            Myślę,że jeśli jest naprawdę dobra nie popsujesz jej opini..:)