Dodaj do ulubionych

szukam wróżki z olsztyna

IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.07, 20:41
zna ktoś dobrą wróżkę z olsztyna
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 08:49
      wróżka ANIA ul.Błękitna 1, tel 089/5359573 - wróży ze zwykłych kart, niedroga
      (40 zł), a wiele trafnych spostrzeżeń mi przekazała i nie tylko mi, poszłam do
      niej z polecenia znajomego

Wioletta Wiadrowska, ul. Barcza 089/5428845 (tarot - 90 zł.) też dobra, potrafi
      zadziwić trafnością przeszłości
    • Gość: pati Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.ols.vectranet.pl 27.03.08, 09:29
      wlasnie dzwonilam do wrozki ale czy jest dobra to nie wiem na 100'% dobra jest
      taka ktora pzyjmuje w trekusku niestety nie mm do niej numeru
      • Gość: angelika Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 18:24
        ostrzegam przed wróżką ewą o. przyjmujacą na na nagórkach na
        orłowicza. jest kobietą nie dość że niekompetentną to jeszcze
        fałszywą i pazerną na kasę.Ostrzegam!!!!!!
        • Gość: xyz Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.07.12, 16:54
          Byłam u wrozki Ewy z Orłowicza, Rozmawiałyśmy dwie godziny w czasie których wyjaśniła mi moje problemy.To bardzo mądra i profesjonalna osoba.Serdecznie jej dziękuję.A co do pieniędzy , to wszystkie biorą tak samo , 100 zł.oklinska@02.l
      • Gość: Diana Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.10, 16:02
        A może ktoś był u wrózki Marty z Jagodowej. Proszę o opinię. Zgóry
        dziękuję. :)
        • Gość: ori Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.11, 13:04
          ja byłam. z dzieisęć lat temu. byłam razem z mamą, bo to ona miała zakręt życiowy w pracy i ona miała dylemat. Po spotkaniu z mamą p.marta powiedziała tak: "Dobra, a teraz ty kochanieńka siadaj bo nie moge wytrzymać i musze ci powróżyć". no i powróżyła....była to wróżba taka długofalowa...I SPEŁNIŁO SIE WSZYSTKO CO DO JOTY!!!!!!!
          część właściwie w ciągu roku, część po kilku latach, część właśnie się dzieje...zatem jestem pod wrażeniem i moge ją polecić.
          Teraz ja mam zakręt życiowy w pracy i chcętnie bym skorzystala z jej porad, ma ktoś może telefon?
          • Gość: Justyna Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.aster.pl 24.11.11, 19:42
            tel. do Marty z Jagodowej:507 209 504.
          • Gość: aga Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.haye.cable.virginmedia.com 02.09.13, 15:36
            nie polecam tej kobiety !!!! to co opowiada to totalne bzdury !!!! poiwedziala mojej mezatej kolezance ze wkrotce wyjdzie za maz i urodzi dziecko . kolezanka jest juz matka od 4 lat !!!!!
    • werka88 Re: szukam wróżki z olsztyna 08.04.08, 16:30
      Ja byłam u Pani Wioletty, poleciła mi ją koleżanka, później przeczytałam kilka
      słów na forum a na sam koniec dobra opinie usłyszałam w sklepie ezoterycznym,
      wiec w końcu poszłam :P

dzwoniłam do pani Ani, ale takie jakieś mam dziwne wrażenia.

Poza tym właśnie w tym sklepie wróży jedna kobieta podobno jest godna polecenia,
      ale ja nie byłam więc tylko napiszę że taka jest.

Aaa i jeszcze słyszałam o jakiejś cygance.
      • Gość: marta Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.man.olsztyn.pl 19.06.09, 02:58
        witam, czy ktoś zna numer telefonu do wróżki Marii (cyganki) z
        Olsztyna????
        • Gość: mała Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:03
          a możesz podac mi namiary nelmos1@wp.pl
      • Gość: mała Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:02
        to podaj mi namiary nelmos1@wp.pl
    • Gość: MARTA Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.ols.vectranet.pl 22.06.08, 22:46
      A ILE PŁACIŁA PANI ZA TAKĄWIZYTE?
    • Gość: kamyk [...] IP: *.olsztyn.mm.pl 11.02.09, 17:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gosc kasik Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 83.14.25.* 08.05.09, 22:58
        powiedz mi jak ona wróży , czy w jakims stopniu przwiduje trafnie
        czy jednak dużo sie nie spełnia
      • Gość: Proszę o kontakt Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 22:30
        Słyszeliście o jakiejś wróżce z ul.Ratuszowej?
    • Gość: buleczka Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.dsl.netsource.ie 14.02.09, 20:22
      witam .znam dobra wrozke z olsztyna. przyjmuje na ulicy wiecherta
      polecam
      • Gość: karana Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 18:45
        ile kosztuje wizyta u p. marii tej cyganki i z czego ona wrozy, dziekuje za
        odpowiedz
        • Gość: kamyk Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.09, 16:49
          Pani Maria, cyganka wróży z Kart Tarota. Wróżba mała kosztuje 50 zł (mówi o
          Tobie). Wróżba duża kosztuje 100 zł (mówi o Tobie, Twojej rodzinie i bliskich).
          Polecam
          • Gość: mała Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:04
            prosze podaj mi namiary do tej cyganki, ona jest z Warszawy?
          • kosta15121989 Re: szukam wróżki z olsztyna 05.01.19, 21:53
            Moge poprosic nr telefonu do Marii cyganki??
      • Gość: DANUTA Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.09, 23:08
        A MOGŁABYS PODAĆ ADRES I NUMER TEL DO TEJ WRÓŻKI Z WIECHERTA?DZIEKUJE
        • Gość: app Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.02.10, 09:42
          Wróżka z Wiherta odradzam. Ja byłam same bzdury. Anty nastawiona do
          kazdego faceta. ODRADZAM
          • Gość: aaa Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.10, 13:15
            Zgadzam się co do wróżki z Wiecherta. Jest nastawiona anty do facetów. Polecam
            Wiolettę Wiadrowską z Barczej. Byłam u niej dwa razy i jestem zadowolona. Bez
            pytania o jakiekolwiek fakty, potrafiła powiedzieć o moich problemach. Jej
            przepowiednie się powoli sprawdzają. Zaskoczyło mnie i to pozytywnie, jak dużo
            trafnych rzeczy potrafiła powiedzieć na temat mojej osobowości, a muszę
            zaznaczyć, że nie jestem osobą o której mówi się, że można czytać jak z otwartej
            księgi.
            • Gość: anett Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 09:36
              Zgadzam się w pełni z aaa, także byłam zarówno u wróżki z Wiecherta jak i
              Barczej. U wróżki z barczej byłam dwa razy i za każdym razem bez jakichkolwiek
              pytań potrafiła idealnie określić moją sytuację w jakiej się znajduję i co mnie
              czeka wg. tarota. Wiele rzeczy powoli się sprawdza. Natomiast wróżka z wiecherta
              mnie rozczarowała, bo zamiast postawić mi tarota na którego się z nią umówiłam,
              to gadała tylko o numerlogii.
            • Gość: ewa Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 84.13.245.* 03.11.10, 23:26
              czy ktos moze mi podac adres i numer telefonu do wrozki wioletty wiadrowskiej
              bardzo prosze.
              pozdrawiam ewa
      • Gość: arecki Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.06.09, 15:08
        a masz moze do niej jakis namiar jak tam trafic.....? czekam pilnie na
        odpowiedzz góry dziekuje
      • 71mama Re: szukam wróżki z olsztyna 28.06.12, 18:25
        mogę prosić o telefon do tej wróżki.z góry dziękuję
    • Gość: Wucha Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.centertel.pl 29.03.09, 21:13
      Ja kiedyś byłam z mamą u wróżki na ul Błękitnej (Niedaleko Bałtyckiej-tak mi się
      wydaje) Mamie 90% się sprawdziło a mi niekoniecznie:(
      • Gość: Beata Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.glfd.cable.ntl.com 24.07.09, 20:01
        Czy masz moze nr telefonu do tej wrozki z Blekitnej?
        Ja bylam u niej jakis czas temu i wszystko mi sie sprawdzialo.
        • Gość: gość Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.multimo.pl 28.07.09, 13:56
          znam dobrą wróżke, ale nie na ul. Błękitnej, tylko na ul. Jagodowej, rówież blisko ul. Bałtyckiej. Jest dobra ale też droga, niestety....
        • Gość: ania Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:16
          Ja również słyszałam,że wróżka z Błękitnej jest dobra, mojej
          znajomej wszystko się sprawdziło. Czy ktoś mógłby podać numer do
          niej i dokładny adres?!!
          • Gość: kika Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.08.09, 14:53
            Witam. U wróżki na Błękitnej byłam jakieś 14 lat temu, sprawdziło
            się wszystko, tylko na męża ciągle czekam ;)numeru domu nie zam, ale
            mam numer telefonu - mam nadzieję, że jeszcze aktualny - 895359573.
            Przedwczoraj po raz drugi (pierwsza wizyta w zeszłym roku) byłam u
            Pani Wioletty 895428845, jest wspaniała, ma w sobie tyle pozytywnej
            energii, daje mi siłę i utwierdza w przekonaniu, że ze wszystkimi
            problemami mogę sobie poradzić i nigdy nie jest tak żle jak nam się
            wydaje, przecież gdy los coś nam zabiera musi dać coś w zamian. To
            niewyobrażalne i fantastyczne. Polecam!!!
            • Gość: Peggy Brown Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.chello.pl 30.08.09, 00:03
              Podaję namiary na panią Marię - Cygankę, wróżącą z Tarota (mały-
              50zł, duży-bardziej szczegółowy-100zł)

tel.(89) 527 93 80
              przyjmuje na Partyzantów 14a/1

Pozdrawiam i wszystkim życzę dużo szczęścia w życiu oraz wiary w
              siebie!
              • Gość: ktos Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 22:36
                Ja byłam u wróżki na Jagodowej i wyszłam przerażona- powiedziała mi , że mój mąż
                zginie w wypadku, chodź wcale nie byłam zainteresowana taką wiadomością.Nie mogę
                się otrząsnąć do dnia dzisiejszego.Nie polecam to nie wróżka to wiedźma.
                • iasak Re: szukam wróżki z olsztyna 18.09.09, 16:05
                  ja byłam u wróżki Marty-jagodowa w maju tego roku odniosłam bardzo pozytywne
                  wrażenie. Jak na razie czekam czy wróżba się sprawdzi;) pozdrawiam
                • Gość: rubi Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 20:03
                  Mi też przepowiedziała wypadek narzeczonego prawdopodobnie śmiertelny.
                  Współczuję i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Może to fałszywa wróżka?
                  Chcę tak myśleć...
    • Gość: dana Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:08
      UJa tez jej szukam.
      • Gość: berta Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 13:28
        polecam wróżkę Małgosie z ul. Wiecherta nr.tel 506062328 .
        • Gość: Mira Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 10:00
          Ale jazda,idzie do wróżki i ma pretensje,że ta jej mówi o śmierci męża!!!A może
          trzeba było zapytać co zrobić żeby chłopa ocalić??
          • Gość: zanet Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.elk.net.pl 14.11.09, 13:26
            Ja byłam w Olsztynie u dwóch wróżek,
            obie są dobre i bardzo ciepłe, szczerze polecam: pani Wioletta Wiadrowska z ul.Barcza -nie pamietam nr domu, i pani Gosia Bielska z ul.Wiecherta 25/8. W czasie godzinnej wróżby naprawdę można o wiele rzeczy zapytac, o wiele osób, doradzam wziąć zdjęcia jesli zamierzacie spytac o kogoś bliskiego i daty ur. też są pomocne.
            • Gość: adonis Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 11.01.10, 23:02
              witam wszystkich poszukiwaczy dobrej wróżki.Swojego czasu gdy moje
              życie legło w gruzach, szukałem pomocy u wróżek, i to nie w
              Olsztynie ale w kraju. Nawiązałem kilka kontaktów z wrozkami różnego
              pochodzenia jak pozniej sie okazało,kazda z nich podobnie
              przepowiadałą co sie stało i co sie wydarzy w niedalekiej
              przyszłosci,kazda z nich twierdziła ze moze mi pomóc oczywiscie za
              odpowiednie wynagrodzenie, niewiedziałem jakiej zaufac, czy tej
              która stworzyła wokół siebie piekna otoczke, czy tej o ktorej mało
              słychac ale tylko czytałm wypowiedzi ludzi którym pomogła.Wachałem
              sie, i zrezygnowałem chodz z jedna juz prowadziłem zaawansowane
              rozmowy. Pozniej jak zrezygnowałem z usług z tej wrozki okazało sie
              ze moje zycie było zgarozone, cos sie złego działo, nie bede pisał
              co, ale było niewesoło.I wrescie trafiłem do znanej wrozki w
              Olsztynie, ktora zobaczyła ze ktos zucił na mnie klatwe, była
              przerazona, ona mnie wyciągneła z tego , stanołem na nogi, jestem
              jej wielkim dłuznikiem do konca zycia, dzieki niej poznałem wrozke
              Joanne ktora oprocz wrozenia z Tarota, jest Wielkim Mistrzem Reyki
              u niej dochodziłem do zdrowia, tam leczyłem sie na jej medytacjach
              oraz popzrez Reyki, osiagnałem spokój,jej tez duzo zawdzieczam.
              Wrozka Joanna nie jest typowa tarocistka , tarota mozna sie nauczyc
              podobniez a ona chyba sie z tym darem urodziła. Byłem juz kilka razy
              u niej i to co mowiła to sie w 90% sprawdza, zrsezta ja nei jestem
              ufnym człowiekiem,kiedys w to niewierzyłem, ale jak to poznałem na
              własnej skorze to wiem ze cos w tym jest a Wrozka Joanna jest godna
              polecenia. Podaje numer tel. do niej 791 276 505
          • Gość: Nina Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.09, 20:10
            Siedzę w ezoteryce od dawna,nie wróże ,ale mam zdolności widzenia aury.Chodzę
            czasami do wróżek,bo to wyjątkowi posłańcy aniołów.Posłańcy dla zwykłych
            dusz.Fascynujące są ich aury,Fiolety przetykane złotem,kolory nie dostępne
            zwykłym ludziom.Jest w Olsztynie nawet taka wróżka,która ma biało złocistą
            aurę.Oj...! uważajcie z krytyką tych pań,naprawdę możecie wiele zyskać słuchając
            tego co wam mówią,ale i wiele stracić.Te kobiety mają świetlistą ochronę,a
            zderzenie powoduje natychmiastową siłę zwrotną,Przeglądając
            internet,stwierdziłam ,że ludzie nie zasługują na ich dar,nie doceniacie tego.Na
            pozór zwykłe kobiety,ale to co je otacza ,widzialne tylko dla nielicznych .czyni
            je w naszym materialnym świecie nadzieją.
          • Gość: artur Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 09:46
            Mira , Stuknięta jesteś, i to dobrze!!!. Dobra Wróżka zachowuje umiar i takt w
            przekazywaniu treści zawartych w kartach.
          • Gość: kerwin Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.05.10, 13:29
            ty sie poknij w glowe!!!!dobra wrozka z prawdziwego zdarzenia nigdy
            ci nie powie o smierci-moze jedynie przestrzec przed jakims nie
            bezpieczenstwem!!!To nie jest wrozka!TYLKO ZDZIERANIE KASY tez u
            niej bylem nie polecam za to polecam wrozke Marie-bylem u niej kilka
            krotnie -wrozby sprawdzaja sie w 99% do konca a 1%-moze sie nie
            sprawdzic
          • Gość: ktos Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 17:08
            Dobra i ceniona wróżka nigdy nie mówi o śmierci, zwłaszcza jesli się o to nie pyta.Powie Ci to każda ceniąca się wróżka! I na zapytanie jak ocalić męża odpowiedziała, że nie ma takiej możliwości.Jeśli lubisz takie przepowiednie i czarne wróżby to polecam Ci wróżkę z Jagodowej. Powodzenia po wróżbie i cudownych snów i myśli.....
      • Gość: Wrózka Gosia Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 178.56.77.* 19.09.10, 12:00
        Witam serdecznie wszystkich i zapraszam do skorzystania z moich usług.
        Wróże z kart Tarota,kart Lenormand,kart Cygańskich,wahadełka.Służę wsparciem duchowym, radą, białą magią.W swoich wróżbach kieruję się intuicją rozbudzoną w ostatnim czasie przez kurs jasnowidzenia.Mam na swoim koncie sukcesy, udało mi się pomoc wielu osobom.
        Można mnie bliżej poznać wchodząc na portal: www.wrozbyonline.pl ekspert Gosia i tam skorzystać z moich usług bądź umówić się ze mną osobiście w Olsztynie.Cena za wrożbę to 100 -150zł w zależności od czasu i rodzaju stawiania kart oraz tego czy to był sam Tarot czy coś więcej.Stali klienci mają zniżkę. Zapraszam kontakt ze mną pod nr.tel.0696-624-623-gdybym nie odbierała proszę o wysłanie smsa oddzwonię na pewno.
        Pozdrawiam serdecznie
        wróżka Gosia
    • Gość: Darkoo Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.10, 20:28
      Ja byłem u wróżki Joanny ...... ;) gorąco polecam .... w 80% mówiła
      jak jest i tyle samo sie sprawdziło ...... pozdrowiam
      tel. kont. Wrózka Joanna 791 276 505
      • Gość: Darkoo Wróżka Joanna IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.10, 20:32
        tel kont. 791 276 505 gorąco polecam a wiyta tylko 100zł.......
        • Gość: Agga Re: Wróżka Joanna IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.10, 09:52
          Z jakich kart wróży wróżka Joanna?
          • Gość: Darkoo Re: Wróżka Joanna IP: *.olsztyn.mm.pl 11.01.10, 15:15
            z tego co ja wiem to wróży z tarota......
            • Gość: adonis Re: Wróżka Joanna IP: *.olsztyn.mm.pl 11.01.10, 23:04
              witam wszystkich poszukiwaczy dobrej wróżki.Swojego czasu gdy moje
              życie legło w gruzach, szukałem pomocy u wróżek, i to nie w
              Olsztynie ale w kraju. Nawiązałem kilka kontaktów z wrozkami różnego
              pochodzenia jak pozniej sie okazało,kazda z nich podobnie
              przepowiadałą co sie stało i co sie wydarzy w niedalekiej
              przyszłosci,kazda z nich twierdziła ze moze mi pomóc oczywiscie za
              odpowiednie wynagrodzenie, niewiedziałem jakiej zaufac, czy tej
              która stworzyła wokół siebie piekna otoczke, czy tej o ktorej mało
              słychac ale tylko czytałm wypowiedzi ludzi którym pomogła.Wachałem
              sie, i zrezygnowałem chodz z jedna juz prowadziłem zaawansowane
              rozmowy. Pozniej jak zrezygnowałem z usług z tej wrozki okazało sie
              ze moje zycie było zgarozone, cos sie złego działo, nie bede pisał
              co, ale było niewesoło.I wrescie trafiłem do znanej wrozki w
              Olsztynie, ktora zobaczyła ze ktos zucił na mnie klatwe, była
              przerazona, ona mnie wyciągneła z tego , stanołem na nogi, jestem
              jej wielkim dłuznikiem do konca zycia, dzieki niej poznałem wrozke
              Joanne ktora oprocz wrozenia z Tarota, jest Wielkim Mistrzem Reyki
              u niej dochodziłem do zdrowia, tam leczyłem sie na jej medytacjach
              oraz popzrez Reyki, osiagnałem spokój,jej tez duzo zawdzieczam.
              Wrozka Joanna nie jest typowa tarocistka , tarota mozna sie nauczyc
              podobniez a ona chyba sie z tym darem urodziła. Byłem juz kilka razy
              u niej i to co mowiła to sie w 90% sprawdza, zrsezta ja nei jestem
              ufnym człowiekiem,kiedys w to niewierzyłem, ale jak to poznałem na
              własnej skorze to wiem ze cos w tym jest a Wrozka Joanna jest godna
              polecenia. Podaje numer tel. do niej 791 276 505
              • Gość: martyna Re: Wróżka Joanna IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 10:46
                Byłam kilka lat temu u Pani Malgosi Bielskiej,wiele się sprawdziło.Czy ktoś może
                mi podać numer telefonu do niej?Dziękuję.
                • Gość: Agutka Re: Wróżka Joanna IP: *.olsztyn.mm.pl 17.01.10, 19:30
                  Kilka wypowiedzi wyżej masz numer do Pani Małgosi. Ja się waham - między Panią
                  Małgosią a Panią Wiolettą, o Małgosi jakoś dużo nieprzychylnych słów
                  przeczytałam na forum, niestety... ale chyba samemu trzeba sprawdzić i wyrobić
                  sobie opinię.
                  • Gość: martyna Re: Wróżka Joanna IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.10, 08:05
                    Dzięki Agutka,znalazłam nawet jej stronę,P.Małgosia zawsze miała dużo
                    wrogów,szczególnie nienawidzą jej ludzie zajmujący się magią czarną i białą
                    także.Wioletta też jest ok.zanim trafiłam do P.Małgosi chodziłam do niej.
                    • Gość: Dziewczyna22 Re: Wróżka Joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 19:02
                      Polecam wróżkę Marię :)
                      Byłam u niej 2 tygodnie temu, więc na razie nie mogę wypowiedzieć się na temat
                      tego, na ile jej wróżby się sprawdzają( chociaż jedna już się sprawdziła).
                      Wróżyła mi około 40 minut i ze wszystkiego, co usłyszałam, tylko dwa zdania nie
                      były trafne( ale być może tylko tak mi się wydaje). Reszta? Jakby znała mnie
                      lepiej niż ja sama. Szczerze mówiąc, byłam w szoku.
                      Nawet jeśli nie spełni się to, na co teraz najbardziej liczę i czekam, nie będę
                      zawiedziona, bo w ciągu ostatnich lat nic nie pomogło mi tak bardzo, jak wizyta
                      u tej Pani.
                      Nie warto wydawać pieniędzy na psychologów-Pani Maria mogłaby wciągać ich nosem!
                      • Gość: M. Re: Wróżka Joanna IP: 195.117.88.* 25.01.10, 21:21
                        A ja zdecydowanie odradzam p Marię. Rzeczywiście jest dobra- w obdzieraniu z
                        kasy- same ogólniki po 5 min spytała czy arkana małe czy większe- powiedziałam
                        że jak ma czas (akurat rodzina się do niej zeszła) to bym chciała wieksze. Ona
                        na to że oczywiście ma czas, powróżyła jeszcze 2 min i skasowała 100zł
                        Absolutnie nic konkretnego, za 7 min 100zł ??!! I to mają być te arkana duże. Po
                        prostu oszustka
                        • Gość: mika szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.10, 18:08
                          To była szybka wróżba... ;) Minuta dużo wychodzi...
                          • Gość: Marek Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 09:10
                            Polecam Panią Małgorzatę Bielską.Byłem pierwszy raz u niej,wzięła zdjęcie mojego
                            ojca,i bez rozkładania kart,powiedziała"natychmiast do kardiologa'a mojemu ojcu
                            niby nic nie dolegało,tylko narzekał na żołądek.Zdążyliśmy jak to określił
                            lekarz w ostatniej chwili.
                            • Gość: gaga Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.jjs-isp.pl 05.02.10, 12:40
                              polecam Marię cygankę.
                              • Gość: Mary Grace Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 21:05
                                Witam, chciałabym porozmawiać z kimś, kto korzystał z usług pani Marii. Proszę o
                                kontakt: marygrace1287@gmail.com
                              • Gość: ania Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.10, 22:20
                                ile kosztuje wrozka Maria cyganka?
                                • Gość: Ania Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 195.80.210.* 12.02.10, 04:22
                                  wróżba u Marii - krótka ok 10. min 50 zł, dłuższa 100 zł. Różincy
                                  żadnej nie ma, więc radzę wybierać zawsze za 50 zł.
                                  Czas wróżenia zależy też od humoru Pani Marii - pierwszy raz jak
                                  byłam, to naprawdę posiedziałam z 30 minut za 50 zł, Pani Maria dużo
                                  ciekawych rzeczy mi powiedziała. Drugi i 3 raz było to ok 10 min, na
                                  jednej nodze, bardziej naciąganie i zgadywanki.
                                  Powiem Wam szczerze, że sprawdziły się jakieś drobne wydarzenia w
                                  najbliźszych 2-3 tygodni. Reszta takie jak moje zamążpójscie,
                                  spotkanie na jesień faceta, zmiana pracy, urodzenie 2 dzieci - :-)
                                  no niestety nic.
                                  Nie polecam.
                                  • Gość: Danka Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 77.255.42.* 12.02.10, 07:29
                                    Polecam Panią Małgosię Bielska z Wiecherta.Człowiek tam ze swoimi problemami
                                    czuje się jak gdyby był najważniejszy na świecie.Byłam u niej drugi raz,bo
                                    tarota stawia na rok,pokazując jakie mamy możliwości.W ciągu sesji mówi o
                                    najważniejszych rzeczach które się wydażą i jak się do nich przygotować,lub jak
                                    je ominąć.Niesamowity doradca.Po wizycie u niej człowiek nabiera dystansu do
                                    problemów i chce się zmieniać.
                                    • pudelek321 Re: szukam wróżki z olsztyna 12.02.10, 13:41
                                      Na temat Pani Małgorzaty o dziwno jest b.dużo pozytywnych komentarzy
                                      w internecie, wystawionych często minuta po minucie przez róznych
                                      autorów ;-)
                                      Nie byłam, nie wiem, ale jak czytam o tym ogólnie i widzę te
                                      komentarze, to mam jakieś podejrzenia :-)
                                      • Gość: Monika Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.10, 10:07
                                        Korzystam z usług dwóch wróżek w Olsztynie,są to Pani Gosia Bielska 506 062
                                        328,niestety potwornie trudno się do niej wpisać,i Pani Wioletta Wiadrowska 89
                                        5428845.Obie są niesamowicie ciepłymi osobami.Byłam też u wróżki Marty na
                                        Jagodowej,ale mam mieszane odczucia 507 209 504,jednak wiem że niektórzy ja
                                        cenią.Ja polecam dwie pierwsze.
                                        • Gość: gosia Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.ostroda.vectranet.pl 15.02.10, 22:56
                                          Witam polecam Panią Wiadrowską. Byłam 2 lata temu. Sprawdziło się w
                                          80%...na męża nadal czekam...Pani Maria..niestety nic się nie
                                          sprawdziło...wybieram się do Pani Gosi...zobaczymy>
                                          • Gość: gosc Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.tczew.vectranet.pl 15.02.10, 23:03
                                            a moze Karolina z nidzicy - swietna babeczka, super sprawdzalnosc, tarotz z
                                            elementami ajsnowidzenia i jasnoczucia
                                            • Gość: viki Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 82.160.202.* 16.02.10, 22:34
                                              chciałabym prosić o nr tel. do wróżki Karoliny z Nidzicy
                                              • Gość: Basia Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.tczew.vectranet.pl 17.02.10, 10:38
                                                bardzo prosze nr do Karoliny to 501194059
                                                • Gość: Ela Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 07:12
                                                  Polecam Panią Gosię Bielską,niesamowita osoba,świetna sprawdzalność.Naprawdę
                                                  polecam.
                                          • Gość: viki Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.abp.pl 19.09.10, 12:59
                                            Witam. Chciałabym bardzo prosić o opinię na temat sprawdzalności wróżby u Pani Małgosi Bielskiej.
                                        • Gość: mo Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 14:33

Czy wie Pani jak sie dostac do wrozki Gosi? Ja probowalam dzwonic, ale wedlug wiadomosci na sekretarce mowi, ze nie odsluchuje wiadomosci?!

• Gość: aga Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 109.243.240.* 11.01.11, 15:43
                                            Pani Małgosia Bielska zmarła w grudniu 2010r. tez nie moglam sie dodzwonić, a na jej stronie ktoś napisał, że miała bodajże zawał.
                                      • Gość: an Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.popl.cable.ntl.com 11.06.10, 02:40
                                        Wiadrowska jest ceniona przeze mnie dlatego, ze stara sie pokazac
                                        przez tarota droge jaka mozemy wybrac badz na co powinismy zwrocic
                                        uwage.
                                        Prawdziwa wrozka nigdy nie powinna mowic zadnych niemilych
                                        sytuacji ,ktore moga miec miejsce bo to mija sie z celm.
                                        Duzo zalezy od naszego nastawienia i podejscia one tez to wyczuwaja.
                                        • Gość: Ania Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 23:04
                                          no niby tak.. ale jezeli juz do niej idziesz to chcesz wieedziec prawde,a nie to zeby Ci same szczescie przewidziała... ja byłam u Marty z Jagodowej ii mi wskazała 2 drogi wyjscia i ogolnie wszystko wiedziała... zajebista wrecz kobieta, swojska itp, polecam.
                                          • ivana Re: szukam wróżki z olsztyna 25.01.12, 12:40
                                            Jestem z Olsztyna i wroze z kart Tarota oraz I-Ching. Jesli ktos potrzebuje mojej wrozby to moj kontakt iv666@orange.pl.
                                            Na zadane konkretnie pytanie odpowiedz wysylam emailem.
                                            Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
                                          • Gość: Magda Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 16:19
                                            Ja ostatnio byłam u wróżki Ewy z ul. Grunwaldzkiej , wszystko co powiedziała do chwili obecnej się sprawdza...
                                            Uważam. że jest wiarygodna i godna polecenia. Dla tego mogę podać jej numer tel.
                                            895237988

Magda :*
                                            • Gość: Janina Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.12, 14:02
                                              Dziękuję Karolinie i Magdzie ,że podały telefon wróżki Ewy z Grunwaldzkiej. Byłam na wizycie i bardzo mi pomogła.Byłam w lutym i część ważnych dla mnie spraw ułozyła się pomyślnie tak jak powiedziała. Inne sprawy są w toku ale mam nad nimi kontrolę. Idę do P Ewy ,aby zobaczyc co dalej i czy wszystko co robię jest dla mnie korzystne. Wiem ,że sama mam wpływ na swoje sprawy i życie , ale w tym naprawdę jest coś.
                                              • ivana Re: szukam wróżki z olsztyna 24.03.12, 16:06
                                                Oczywiscie Janino , ze w Tarocie jest "cos" ...nie ulega watpliwosci
                                              • Gość: monika Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.12, 12:58
                                                Pani Janino rowniez dolanczam sie do stwierdzenia , ze kazdy ma wplyw na swoje zycie i sprawy. Mimo tego ja rowniez skorzystalam w grudniu 2011 z wizyty u wrozki Ewy na ul. Grunwaldzkiej .Wiele spraw ujrzalam innym okiem i w innym swietle , duzo sie tez sprawdzilo i wydarzylo. Serdecznie pozdrawiam .
                                                • Gość: Szęśliwa kobieta Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.centertel.pl 22.04.12, 13:54
                                                  Witam i polecam wróżkę Gosię z Olsztyna, wróży,zajmuje się magią miłosną.Jest naprawdę dobra.Napiszcie do niej: gosiaktosia6@wp.pl tel. 696624623
                                                  W podziękowaniu za pomoc jaką od niej dostałam będę ją polecać i reklamować.Dziewczyny same spróbujcie.
                                                  • ivana Re: szukam wróżki z olsztyna 22.04.12, 15:08
                                                    stawiam wrozbe i wysylam ja emailowo za oplata. Wrozba jest odpowiedzia na konkretne pytanie. Moj adres iv666@orange.pl
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: kaska Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 12:23
                                                    Niedawno byłam u wróżki Gosi z Olsztyna- tel-696624623- gosiaktosia6@wp.pl
                                                    zamawiałam wpierw wróżbę a później rytuał miłosny .Wróżba trafna zwłaszcza jeśli chodzi o to co było i co jest, przyszłość zaczyna się sprawdzać jak na razie dokładnie to co mi powiedziała.Jeśli chodzi o rytuał chyba działa bo jestem po pierwszej randce a nie zapowiadało się na żadną!!! Mogę więc powiedzieć że warto spróbować z ta wróżką.
                                                  • Gość: Dorota Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.12, 14:42
                                                    Polecam wróżkę Ewe która wrózy przez skypa .korzystam z jej usług i bardzo mi pomaga uniknac wielu kłopotów ,jestem jej wdzieczna bo na tyle wrózek u których byłam tylko jej sie sprawdzaja w znacznym procencie .spróbujcie ja płaciłam ostatnio 100 zł ale dosyc długa to była porada . tel do Pani Ewy 604775729 ciekawa jestem opini i wrazen po wrózbie .
                                                  • Gość: gosc Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.04.12, 17:20
                                                    Wróżka Gosia - telefon: +48 696 624 623 można sie umawiać na pewno na soboty i niedziele oraz piątkowe popołudnia, więcej może coś wynegocjujecie. Byłam u niej z mamą, wszystko nam powiedziała, jesteśmy w szoku, mało tego zrobiłam u niej rytuał na faceta i zadziałał.Więc dzwońcie i umawiajcie się
                                                  • Gość: nika Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 19:02
                                                    Wstyd p. Gosiu się tak reklamować tu ciagle....
                                                  • Gość: DO NIKA Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.04.12, 15:08
                                                    Jak mozna być tak niemadrym?może lekarz jest potrzebny a nie wróżka?
                                                  • Gość: nika Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.12, 18:13
                                                    Pani Gosiu nie będę się z panią w pyskówki wdawać. Żegnam
                                                  • surrinii Re: szukam wróżki z olsztyna 25.06.12, 08:34
                                                    i w koncu nie wiem
                                                  • Gość: olsztynka Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 217.78.4.* 06.05.12, 17:25
                                                    moze pani usiadzie sobie na rynku w olsztynie z napisam "żebram o klientów", przynajmniej nie trzeba bedzie oszukiwac, a moze ktos sie zlituje i pani sypnie cos za jakas wrozbe
                                                  • Gość: gosc Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 217.78.4.* 06.05.12, 17:26
                                                    jak chcesz klamac to naucz sie to lepiej robic
                                              • Gość: gonia Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 22:09
                                                Witam.Masz rację Janino .Uważam ,że wróżka Ewa jest profesjonalistką i dobrze interpretuje tarota .Byłam u Niej 2 lata temu . Do tej pory nie mogę wyjść ze zdumienia.Odczytała moją przeszłość i oczywiście to co miało się wydarzyć.Od tamtej pory wszystko się sprawdziło ,a dzięki Jej radom moje życiowe sprawy ułożyły się pozytywnie i mogłam wyjść na tzw.PROSTĄ.
                      • kosta15121989 Re: Wróżka Joanna 05.05.19, 22:20
                        Prosze odezwoj sie do mnie kosta15121989@wp.pl
                    • marysia18_1990 Ratuszowa 18.03.10, 19:04
                      Znacie wróżkę z ulicy ratuszowej? Podobno jest niezła. Jeżeli tak to proszę o
                      kontakt na mój e-mail
                      • Gość: edi Re: Ratuszowa IP: *.olsztyn.mm.pl 16.06.10, 20:45
                        absolutnie nie polecam kobiety podającej się za wróżkę p.Wiadrowską
                        z ul.Barcza!!!!!!!TOTALNE BZDURYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!Był w Olsztynie
                        na Starówce sklep ezoteryczny i tam były organizowane kursy i wróżby
                        z p.Edytą Ostrowską-do roku wszystko się sprawdza-moja znajoma
                        korzysta z usłóg p.Edyty od 4 lat i wszystko się sprawdziło.Od roku
                        nie wiem czy to się gdzieś przeniosło,nie mam pojęcia.Jeśli ktoś ma
                        info na ten temat-poproszę
                        • Gość: martinek polecam IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.06.10, 21:28
                          a ja wszystkim polecam panią Wiadrowską-byłem u niej niecały rok temu i poza 1
                          sprawą wszystko, ale to wszystko się sprawdziło-aż mnie to przeraziło!!! ponadto
                          z wielka dokładnościa opisała moje ówczesne zycie...daje to do
                          myslenie-zamierzam się do niej wybrac ponownie...
                          • Gość: Iza Re: polecam IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 08:09
                            A ja polecam Panią Małgosię Bielską,Mnie się wszystko sprawdza.To niesamowita
                            jasnowidząca osoba.501848751.Według mnie to najlepsza wróżka w Olsztynie.
                            • Gość: ania Re: polecam IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.10, 22:58
                              Ja powiem tak byłam u paru z forum ale nic nadzwyczajnego, dopiero jak trafiłam do wróżki Joanny wtedy wszystko zaczeło się zmieniać w moim ż yciu i nabrało tępa......... Pozdrawiam....Wróżka Joanna 791 276 505
                            • Gość: Magda Re: polecam IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.10, 15:37
                              Ja byłam u Pani Joanny, bardzo polecam krótko, zwięźle i na temat...........
                              Pozdrawiam
                              • 12malgorzata7 Re: polecam 30.09.15, 13:04
                                Witam ;-) skoro Pani poleca to moge prosic o jakis kontakt do tej Pani?.pozdrawiam
                          • Gość: Joanna Re: polecam IP: 82.160.207.* 08.08.10, 20:17
                            a numer telefonu albo adres?
                            • Gość: aga Re: polecam IP: *.haye.cable.virginmedia.com 02.09.13, 15:24
                              Ostrzegam przed wrozka Marta z Jagodowej !!! Strata czasu I pieniedzy. Nic co powiedziala o mojej przeszlosci I terazniejszosci nie bylo prawda ! Podczas wrozby przeklina, pali papierosy a jej psy biegaja wokolo nog !!!! Probuje sie wypytac jak najwiecej szczegolow a potem ulozyc to w inny sposob i tobie powtorzyc !! Plecie totalne bzdury !!!! Smiech na sali ! w dodatku liczy sobie 150zl

Goraco za to polecam wrozke Marie z Partyzantow. Kobieta jest niesamowita, bylam u niej juz 2 razy, i za kazdym razem podawala dokladne szczegoly z mojego zycia ze bylam pod ogromnym wrazeniem!!!!! Moge Pania Marie polecic kazdemu za kazde pieniadze !!
                          • Gość: monti Re: polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 14:30
                            Wybieram sie do wrozki Wiadrowskiej w piatek ... zoabczymy co mi powie. Kiedys korzystalam z uslug z innych wrozek, ale tak szczerze, to ciezko powiedziec zeby sie cos sprawdzalo?!!

• Gość: Ania Re: Ratuszowa IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.02.11, 23:09
                          Sklep ezoteryczny koło Awangardy został zlikwidowany.
    • Gość: Beata Re: polecam IP: 213.73.12.* 26.08.10, 17:59
      U Joanny byłam dwa msc.temu.Zapytała się jaki mam problem?też mi
      wróżka,!!??Żadnego logicznego ciągu,tylko zadawanie pytań,i to ma być ktoś kto
      życie zmienia??? jakieś sztuczki magiczne chciała żebym z nią robiła.Bzdury i
      tyle,odczytywanie kart w sposób logiczny.Są w Olsztynie naprawdę znane i uznane
      panie.Nie polecam.
      • Gość: kija Re: Nie polecam IP: 213.73.12.* 11.09.10, 18:47
        Tak się naczytałam o tym cudzie ;Wróżka Joanna,,że się wybrałam.Ściema i to na maxxxxxxxxxa.Niekompetentna,namawia na dalsze wydawanie kasy,jakieś kursy,klątwy niby mam,gały mi z orbit przy tych głupotach wychodziły.Ściemaaaaaaaa!!!!!!!
        • Gość: kija Re: Nie polecam IP: 213.73.12.* 17.09.10, 08:20
          Na temat wróżki Joanny.. .Napisałam na jej stronie negatywny komentarz,został usunięty.Myślę że nie był tam tylko mój,po prostu negacja tej pani jest natychmiast usuwana z jej strony.ŻAŁOSNEEEEE.
          • Gość: Miki Re: polecam IP: *.olsztyn.mm.pl 18.09.10, 08:19
            Polecam wszystkie wróżki w Olsztynie, prócz M.B.
            • Gość: Dorota Re: Nie polecam IP: 213.73.12.* 19.09.10, 17:27
              Zgadzam się co do wróżki Joanny.Na jej stronie, napisałam grzeczną ,lecz negatywną opinię.Niestety ta Pani nie potrafi przyjąć negatywnej oceny.Mój wpis został szybko usunięty.Nie polecam Joanny, strata czasu i pieniędzy,a do tego ,strach przed negatywnymi opiniami.
              • Gość: gosc Re: Nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 15:25
                Ja również nie polecam wróżki Joanny. Jest to osoba, która wyuczyła się tarota, nie ma daru ani nawet nie jest dobrym psychologiem. Nie polecam
            • Gość: kika Re: polecam IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.10.10, 11:41
              Polecam wróżkę Janinę, wróży z kart cygańskich, zajmuje się też numerologią, jest naprawdę dobra, przyjmuje na ul,Zamenhofa to jest na Zatorzu.
              • Gość: do kika Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.10, 15:20
                Prosze o namiary edka11@op.pl
                • Gość: kika Re: polecam IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.10.10, 19:34
                  podaję ci nr. tel. do wróżki Janiny, 793 209 196
                  • Gość: tequila873 Re: polecam IP: *.centertel.pl 14.11.10, 12:36
                    Witam,

Jeżeli potrzebuje pomocy proszę o kontakt piotrus669@wp.pl
                    Klatwy,uroki,odczynianie,karty klasyczne

Pozdrawiam
    • Gość: gosia Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 08:55
      Czy to prawda, ze Gosia Bileska nie zyje??????
      • Gość: bzyk Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 213.184.21.* 13.12.10, 23:15
        tak,zmarła 6 grudnia-prawdopodobnie samobojstwo. Dosc zagadkowa sprawa-nie rozumiem dlaczego to zrobila, moze poczula,ze nadszedl jej czas...
        • Gość: ja Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 22:10
          Osoby rozwinięte duchowo wiedzą, że popełniając samobójstwo będą musiały doświadczyć w przyszłym życiu czegoś równie strasznego, a więc wątpię, że mogłaby to zrobić.
          • Gość: ania Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.01.11, 00:02
            Witam! W wakacje byłam u Wioletty Wiadrowskiej- sprawdziło się prawie wszystko! Co prawda z wyjątkiem tego na czym najbardziej mi zależało ale i tak wybiorę się tam jeszcze raz. Polecam!!!
            • Gość: Gosia Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 46.134.16.* 07.01.11, 03:16
              Witam serdecznie i zapraszam do skorzystania z moich porad,jestem wrozka z Olsztyna przyjmuje u siebie w domu i na portalu www.parasfera.pl jako wrozka Gosia cena za wróżbe na spotkaniu ze mną to 150-200zł za godzinę.Można sie umówić ze mną wysyłając wpierw sms pod nr,tel.0696-624-623 zapraszam serdecznie;)
              • Gość: Barbara Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 16.01.11, 21:35
                Przeglądając forum wybrał wróżkę Joanne, bardzo dużo powiedziała i we wszystko trafiła. Jak dalej się ułoży to się okaże.... polecam i pozdrawiam, kont. 791 276 505
      • Gość: justyna Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.02.11, 12:57
        Osobiście byłam u p. Wiolety Wiadrowskiej. Wszystko co mówiła, jak najbardziej zgodne z prawdą. Potem poszła do niej jeszcze moja znajoma i moja matka i ponieważ oczywiście osoby i niektóre pytania siłą rzeczy się pokrywały, odpowiedzi były zaskakująco prawdziwe, trafne i adekwatne do rzeczywistości. Co do przyszłości to karty pokazują jakie są drogi, ale to my sami podejmujemy decyzje i myślę, że tarot nie musi nas zmusić do urodzenia 5 dzieci czy zamążpójścia, ale w moim przypadku, jeśli chodzi o przyszłość wszystko jak do tej pory się sprawdziło.
        Absolutnie polecam wszystkim. Najlepiej zainwetowane 100zł w moim życiu (mówi czego unikać, jaką drogę rozwoju czy kariery wybrać, na co zwracać uwagę). Z pewnością będę korzystać jeszcze nie raz.

A na marginesie, ktoś może wie czy i gdzie w Olsztynie jest jakiś sklep ezoteryczny, gdzie można np. zakupić wahadełko i tego typu rzeczy?

Pozdrowienia i spełnienia dobrych wróżb życzę :o)
        • Gość: Martyna Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.03.11, 15:18
          W ubiegłym tygodniu byłam u wróżki Janiny, bardzo miła malutka kobietka. Można zadawać jej różne pytania, odpowiada z kart cygańskich rzeczowo i konkretnie, jestem bardzo zadowolona z wróżby. Polecam wszystkim zainteresowanym wróżkę Janinę.
          • szpilka-1 Re: szukam wróżki z olsztyna 15.03.11, 18:38
            Czy ktoś może powiedzieć jeszcze coś wiecej na temat wróżki Janiny? Głównie czy jej wróżby się spełniają? Czy trafnie ocenia sytuację?
            • Gość: a Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.03.11, 20:23
              ja jakis czas temu bylam u Pani Wioletty, bardzo mila i ciepla osoba, zaskoczyla mnie bo to co mowila o sytuacji w ktorej sie wtedy znajdowalam zgadzalo sie calkowicie, jesli chodzi o przepowiednie to sprawdzila sie jedna rzecz, reszta ktora miala sie do tej pory wydarzyc niestety nie - a szkoda bo na tym zalezalo mi najbardziej, na kolejne rzeczy jeszcze czekam
              • Gość: Basia Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.04.11, 19:30
                Polecam wróżkę Joanne, znakomicie mówi, bardzo rzeczowo, konkretnie. Bardzo trafnie mówiła o moim dotychczasowym życiu, związku, pracy. Co do przyszłości to się okaże ale jestem pewna teraz czego mogę się spodziewać.
                Polecam Wróżkę Joanne nr. kom. 791 276 505
              • karolina-41 Re: szukam wróżki z olsztyna 07.08.11, 16:03
                Dla mnie najlepsza i najbardziej wiarygodna to jest wróżka z ul. Grunwaldzkiej.
                89/523 79 88
                Jak do tej pory wszystko co powiedziała wróżka to się sprawdza.
                • Gość: agata Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 13:09
                  Wrozka z Grunwaldzkiej Ewa,to mila ciepla i zyczliwa osoba. Ma dar wzbudzic w czlowieku sile do walki z przeciwnosciami losu.Zawsze jak jestem w Kraju to do Niej przyjezdzam. Nigdy sie nie zawiodlam, a ze mieszkam w Anglii to mam konsultacje telefoniczne. Dzieki tym rozmowom zawsze znajdujemy rozwiazanie moich problemow i nie tylko. To bardzo dobra wrozka i serdecznie z serca calego polecam. Agata
              • Gość: gosc Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.12, 00:21
                Dobry wieczor wszystkim,chcialabym sie podzielic swoimi doswiadczeniami.Ja osobiscie bylam ze cztery razy u wrozki Marty na Jagodowej i musze powiedziec ze w 100 proc,sie wszystko sprawdzilo.Chcialabym napisac ze bylam u niej jako panienka,pozniej jako mezatka i rzeczy ktore sie dowiedzialam ulozyly sie w jedna calosc,to naprawde niesamowite,ale sie sprawdzilo,w tamtym czasie uwazalam ze to nie mozliwe,ale jednak czas pokazal ze mowi prawde,nawet sama sie zastanawiam do tej pory skad ona mogla to wszystko wiedziec co mam teraz w zyciu.Napewno polecam.
            • Gość: ANNA Re: szukam wróżki z olsztyna IP: 89.228.126.* 12.10.13, 15:37
              Witam,
              Polecam serdecznie wróżkę Janinę - nie wiem czy myślisz o tej z ulicy Zamenhofa ,jest świetna, to co mi powiedziała wszystko się zgadza .Powiedziała ,ze znajdę prace i znalazłam od 1,5 pracuje,powiedziała ,ze mój maż zostawi mnie i tez tak się stało. Wierzcie mi ,jak rozłożyla karty do nie dowierzałam co mówiła ,ale teraz przyznaje jej racje i z całym sercem polecam innym.To kobieta taka malutka ale jej wiedza ogromna. Jest bardzo skromna stara się pomoc i nie szczędzi czasu ,byłam u niej prawie 2 godziny . Jeśli chcesz to podam telefon
              • 71mama Re: szukam wróżki z olsztyna 15.10.13, 07:48
                bardzo proszę o nr tel.chętnie skorzystałabym z porady tej wróżki
                • Gość: gość Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 08:22
                  Jak się reklamujecie zwracajcie uwagę na IP, ŚMIESZNIE to wygląda jak z tego samego IP pisze w krótkim odstępie czasowym kobieta i mężczyzna. W dalszym ciągu bierzecie ludzi za idiotów, bo do Was wydzwaniają. Kiedyś przestaną jak wszyscy dzwoniący przekonają się na własnej skórze że to blef.
        • Gość: zainteresowana Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 03.05.11, 21:14
          Pytanie odnośnie wróżki Wiadrowskiej...
          mógłby ktoś podać nr tel ?
          Jestem bardzo zainteresowana, a jest problem z kontaktem...
          Byłabym wdzięczna.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Mija Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.11, 21:13
            tel do pani Wioletty Wiadrowskiej 504071778
            Byłam u pani wioletty dwa razy w odstępie czasowym 6 mcy powtórzyła mi dokładnie to samo i doskonale wiedziała w jakiej sytuacji obecnie sie znajduje .Zastanawiam sie tylko czy jest nam to potrzebne ta wiedza którą może nie potrzebnie sie kierujemy
            • Gość: D Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.12.11, 23:28
              Bylam u Pani Wiadrowskiej ponad 3 lata temu i jakies 4 miesiace temu. Po takim okresie czasu sie wszystko pokrylo!!! To bylo niesamowite! A jezeli cos sie nie spelnilo, to mi to nawet wytlumaczyla!- kiedy ja o nic nie pytalam! Zrozumialam, ze nasz los nie jest sztywny i ze nie mozna go zmienic. Zrozumialam, ze nasze dusze sie rozwijaja i na pewnych etpach potrzebuja nagle czegos zupelnie innego, bo sa na innym poziomie. Brzmi to strasznie ezoterycznie ale tak to zrozumialam i wam moge przekazac. Co do wrozby 3 lata temu, spelnilo sie prawie wszytsko, poniewaz mowila rowniez o bardzo dalekiej przyszosci, o ktorej do tej pory nie moge nic powiedziec ale reszta, sie spelnila.
              Jezeli chodzi o wizyty u wrozek, to powiem tak, za kazdym razem,kiedy wychodzilam od Pani Wiadrowskiej, czulam sie cudownie, chcialo mi sie zyc i dzialac. Jest jednak jeden minus, poniewaz czlowiek-chcac nie chcac- sie tym pozniej kieruje i to jest, jak dla mnie, straszne. I TYLKO z tego powodu, bym odradzila pojscia do worzki.
              Ale kierujac sie po taka pomoc czujemy pustke i potrzebujemy pomocy... a mi Pani Wiadrowska BARDZO za kazdym razem pomaga, poniewaz daje sile i chec do dzialania.
              Wiem, ze bardzo duzo ludzi sie kieruje w sprawach biznesowych do Pani Wiadrowskiej, zdziwilo mnie to ale tak jest faktycznie.
              Pani Wiadrowska-koszt to 101zl, a numer kom 504071778
    • Gość: Anna Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.11, 20:12
      Witam,
      Chodze od wielu lat tylko do jednej wrozki Janiny w Olsztynie,mieszka na Zatorzu ,jest konkretna i prawdziwa ,zna sie na kartach. Wrozy z kart cyganskich . Polecam.
      • Gość: Gość Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.146.238.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.11, 10:23
        ...a mogłabyś podać adres i nr telefonu?
        • Gość: Basia Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 08.06.11, 07:23
          Tak jak pisałam o wróżce Joannie co do przyszłości to się sprawdziło...(:
          Pozdrawiam
        • Gość: Anna Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.06.11, 17:03
          Numer tel. do wróżki Janiny podawała wcześniej - gość Kika - poszukaj na tej stronie.
          • Gość: ja Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.11, 15:50
            ja byłam u 3 wróżek w Olsztynie...u cyganki przy ratuszu bodajże p. Maria ale nie jestem pewna...nic mi się nie sprawdziło i ogólnie miałam problem ze zrozumieniem kobiety bo się troszkę plątała

p. Małgosia B. cudo, niestety już jej nie ma...co do przeszłości miała 100%rację, wiele spraw mi wyjaśniła i rozjaśniła w głowie i dała niezłego kopa do działania, miała niesamowitą energię i zarażała nią i to nie prawda, że była anty nastawiona do mężczyzn po prostu miała swoje problemy...mi powiedziała, że mężczyzna z którym jestem jest dla mnie stworzony i że jak ja go nie zechcę to ona chętnie :) taki żarcik ale powiedziała, że jest bardzo dobrym facetem i że jak go nie docenię to ucieknie :) spędziłam u niej ponad 2 godziny, które naprawdę wiele mi dały...co do przyszłości to niestety wszystko co mówiła już się wydarzyło ale mi to nie przeszkadzało...czasami by zaczęło się układać trzeba poukładać zaległe sprawy

p. Wiadrowska - jak do tej pory - pół roku po wróżbie nic się nie sprawdziło ale czekam, być może miała rację...wyszłam od niej raczej niezbyt zadowolona, bo po równo godzinie zaczęła mnie zbywać ale znam 2 osoby, które do niej chodzą regularnie co rok i są bardzo zadowolone
    • Gość: anna Re: szukam wróżki z olsztyna IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 17:15