Dodaj do ulubionych

Skuteczny urok/klątwa miłosna

02.03.08, 22:27
Potrzebujesz uroku/klątwy miłosnej? Nie cofniesz się przed użyciem
czarnej magii? Szukasz kogoś kto taki urok rzuci i masz dosyć super-
etycznych, umoralniających "wróżek" które takiego uroku rzucić nie
potrafią więc uparcie próbują Cię przekonać że tak nie wolno? Jesli
tak to mogę pomóc ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ann Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.elpos.net 02.03.08, 23:02
      jesteś durną krową i tyle. mam nadzieje ze gdy magia czarna obroci sie przeciwko
      tobie to powykręca ci wszystkie paluchy zebys nauczyla sie ze ludziom nie mozna
      szkodzic magią
      • franciszek.modrzycki Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 03.03.08, 00:36
        Gość portalu: Ann napisał(a):

> jesteś durną krową i tyle. mam nadzieje ze gdy magia czarna obroci
        sie przeciwk o tobie to powykręca ci wszystkie paluchy zebys
        nauczyla sie ze ludziom nie mozna szkodzic magią
        ---
        oj macierzanka23, cos mi sie wydaje, ze ann nie zostanie Twoja
        kumpela... :)))

• angelbell Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 03.03.08, 01:34
          Miły pan doktor ma na to fajne kolorowe pigułki po których
          macierzanka zapomni, że jest absolwentką Hogwarthu :P
          • Gość: Ann Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.elpos.net 03.03.08, 11:44
            hehe dokładnie angelbell :-))) za dużo macierzanka Harry'ego Potter'a się
            naczytała, również zalecałabym odstawić tą lekturę aż do poprawy psychicznego
            stanu jej zdrowia ..
            • macierzanka23 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 03.03.08, 22:51
              No cóż Kochani, niestety nie macie racji gdyż pomoc którą
              niejako "oferuję" nie jest wyświadczana ani przeze mnie, ani nie
              daję nikomu adresu do wróżki Józi czy Fruzi która na 100% pomoże ;-)
              Po prostu właśnie wkurza mnie typowo polskie, katolickie
              podejście "tak da się to zrobić, ale nie wolno, bo nieetyczne i
              złe" - uważam że jak ktoś chce to ma do tego pełne prawo, skoro
              istnieją możliwości to czemu by nie skorzystać, i jeśli trafi się
              potrzebująca takiej pomocy osoba to ja chętnie wskażę jakie kroki
              należy podjąć :-) Ann - wyzywaj sobie na zdrowie :-) Ja Tobie życzę
              szczęścia i pomyślności :-)
              • dori_sue Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 04.03.08, 00:28
                Swieta racja

przyklaskuje ile mozna ;)
              • Gość: autor Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.acn.waw.pl 04.03.08, 00:29
                mejl????

jak mozna sie skontaktowac z Pania

pozdrawiam
                • Gość: Ann Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.elpos.net 04.03.08, 01:26
                  Człowiek ma wolną wolę, wszystko jemu można macierzańko droga. Może też zabijać
                  kraść i poniewierać, ale wtedy dostanie za to stosowną karę w świecie
                  rzeczywistym. Stosując czarną magię też dostanie się karę - ale znacznie gorszą
                  - w świecie duchowym, w którym nie ma zmiłuj i nie pomoże oda do Boga. Później
                  tylko nie ma co sie dziwic, czemu życie się nie układa - a jak ma się układać,
                  skoro już od samego początku podpisujecie na siebie wyrok stosując czarną magię?
                  To głupota totalna i aż strach mnie bierze, ile jest osób, które chcą stosować
                  czarną magię, które są tym zainteresowane jak głupie nastolatki - a to stare
                  baby, aż wstyd. Nie ma co sie pozniej dziwic skad tyle pracy mają psycholodzy a
                  wiekszosc z was niedoszłe czarnomagiczne panienki, trafia do wariatkowa.
              • anahella Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 04.03.08, 07:57
                macierzanka23 napisała:

> Po prostu właśnie wkurza mnie typowo polskie, katolickie
                > podejście "tak da się to zrobić, ale nie wolno, bo nieetyczne i
                > złe"

Takie myslenie, nie jest ani typowo polskie, ani typowo katolickie. Nie Polacy i
                nie katolicy to wymyslili. To jest myslenie uniwersalne, ktore istnieje od
                czasow starozytnosci. Nad pojeciem moralnosci, etyki i dobra zastanawiali sie
                filozofowie od tysiacleci.

> - uważam że jak ktoś chce to ma do tego pełne prawo, skoro
                > istnieją możliwości to czemu by nie skorzystać

A to jest z kolei myslenie zlodzieja: "slkoro ja chce, a nie mam kasy, to moge
                ukrasc, gdy nikt nie bedzie patrzyl". Gratuluje.
                • macierzanka23 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 04.03.08, 10:19
                  Za typowo polskie i typowo katolickie uważam moralizowanie,
                  filozofowie owszem-zastanawiali się, ale nie próbowali tępo nawracać
                  całego świata na własne myślenie. Ja osobiście miałabym poważne
                  obawy przed użyciem czarnej magii -dokładnie takie, jak wymieniła
                  Ann. Ale są ludzie, którzy takich obaw NIE MAJĄ -ich wolne prawo i
                  ich decyzja, skoro GODZĄ SIĘ na cierpienia w życiu duchowym -
                  najwyraźniej uważają, że coś jest tego warte.
                  Pozdrawiam
                  • dori_sue Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 04.03.08, 10:31
                    dobrze ale jak sie mozna z Toba skontaktowac????
                    pozdrawiam
                    • Gość: domyślna Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 10:59
                      Dori, na pewno można na adres gazetowy
                      - macierzanka23@gazeta.pl
                      • dori_sue Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 04.03.08, 11:34
                        no wlasnie wyslalam, ale nie dostalam zadnej odpowiedzi

wiec moge przypuszczac ze iz ta skrzynka moze byc nie odiwedzana
                        przez jej wlascicielka

dlatego pytam o jakis alternatywny kontakt

pozdrawiam
                  • Gość: Ann Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.elpos.net 04.03.08, 12:20
                    > Ale są ludzie, którzy takich obaw NIE MAJĄ -ich wolne prawo i
                    > ich decyzja, skoro GODZĄ SIĘ na cierpienia w życiu duchowym -
                    > najwyraźniej uważają, że coś jest tego warte.

Nic nie jest warte duchowego cierpienia. To istne samobójstwo podpisywane na
                    siebie samą. Różnica pomiędzy powieszeniem sie na suchej gałęzi a stosowaniem
                    czarnej magii jest bardzo niewielka. A ludzie, zamiast sami rozwiązywać swoje
                    problemy i wyciągając wnioski - wierzą, że czarna magia odmieni ich życie.
                    Polecam w tym miejscu również odstawienie lektury Harry'ego Potter'a aż do
                    poprawy stanu psychiki oraz wzięcie się za swoje życie tak jak to być powinno -
                    uczciwie i sumiennie.
                    • macierzanka23 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 04.03.08, 15:23
                      Ann - DLA CIEBIE nic nie jest warte duchowego cierpienia, dla kogoś
                      może coś być jednak warte, pozwól innym wybierać. Samobójstwo to
                      również wybór -ja uważam, że tchórzostwo, Ty możesz uważać
                      cokolwiek, ale jeśli osoba X uważa, że to najlepsza dla niej opcja
                      to ma do tego prawo. Gdyby siły wyższe chciały naszą wolną wolę
                      ograniczyć, to pewnych "z gruntu złych" rzeczy po prostu nie dałoby
                      się wybrać.
                      Konta na gazecie nie mam, tzn. mam ale bez poczty, proszę o podanie
                      swojego adresu na który się odezwę, ale dopiero po powrocie z
                      wyjazdu, czyli w piatek wieczorem.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: smile Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.netpark.pl 04.03.08, 15:35
                        czesc, odezwij sie prosze na smile6@interia.eu
                        pozdrawiam
                      • dori_sue Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 04.03.08, 17:54
                        dokladnie, mysle tak samo

jezeli naprawde sie tego pragnie, przemysli sie cala sytuacje zna
                        mechanizm dzialania i konsekwencje...nie rozumiem dlaczego nie mozna
                        skorzystac z mocy czarnej magii...po cos ona zostala stworzona
                        rozumiem obawy, bo jest calkiem spora liczba ludzi ktorzy nie sa
                        wstanie odroznic zachcianki od potrzeby, dzialaja pod wplywem emocji

przeprowadzilam calkiem powazna rozmowe ze znajomym, poprosil mnie,
                        zebym dala sobie troche czasu i wszytsko rozwazyla "na chlodno" i ja
                        tak zrobilam...nie ma we mnie zalu, zlosci, wstydu czy gniewu...ja
                        najzwyczajniej w swiecie potrzebuje tej mocy
                        i nikt mnie przed tym nie powstrzyma, ani glupie gadanie, ani
                        wyzwiska jakie padaly pod moim adresem
                        wiem czego chce i wiem ze zrobie wszystko zeby to dostac, niewazne
                        ile czasu mi to zajmie ale,wiezcie mi, dopne swego, prosze o pomoc
                        tylko dlatego ze istnieja ludzie ktorzy rozumieja ile nerwow i bolu
                        kosztuje znalezienie odpowiedniej osoby i zwyczajnie chca skrocic
                        nam czas poszukiwania

to MOJE sumienie i MOJE zycie

mam prawo zadac poszanowania

jesli bedziesz mogla mi pomoc oto moj mejl:dori_sue@gazeta.pl

bede bardzo, bardzo wdzieczna
                        za jakakoliwek pomoc

pozdrawiam
                      • sun.2 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 04.03.08, 18:31
                        Witam
                        Ja również proszę o info na temat osoby, która zajmuje się "czarną magią". Mój
                        mail: sunshine336@wp.pl
                        pozdrawiam
                      • Gość: wojtek Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.08, 19:48
                        'macierzystka23' prosze o kontakt e-mail wojtek axl@yahoo.co.uk
                        prosze zkontaktuj się ze mną!!
                      • Gość: Anna Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 19.03.08, 22:18
                        Prosze o kontakt ze mna annamagdalena1978@gazeta.pl
                        • Gość: on Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.centertel.pl 24.01.10, 16:31
                          Droga Macierzanko,prosze o kontakt mailowy robertjanik@o2.pl
                          czekam na wiadomosc i pozdrawiam
                          • Gość: aaa Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 12:02
                            Odezwala sie macierzanka?
                            • Gość: eeeeeeeeehhh Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 15:47
                              przecież macierzanka to jedna wielka ściema!!! nie wiecie tego??;/
                              • Gość: Viva Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:15
                                Dziewczyny czy polecacie kogos?
                        • Gość: agnes Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.30.52.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 21:02
                          ja mialam robiony rytual na konkretna osobe i u mnie zadzialal. to wrozka z gorzowa ktora nigdzie sie nie oglasza to jej nr gg 43537997. nie piszcie ze robie jej reklame, po prostu podaje numer napisac i zapytac warto prawda? :) same ocenicie czy jest warta zaufania
                      • marzena994 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 05.04.08, 14:17
                        Witaj kolezanko ja byłabym zainteresowana kontaktem z Toba i
                        podyskutowania o moim problemie ,moze bedziesz mogla mi
                        pomoc ,bardzo bym tego chciala. Podaje ci mojego maila:
                        justme.woman@googlemail.com

odezwi sie prosze jak tylko bedziesz mogła
                        dzieki
                        Marzena
                        • margaretka74 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 07.05.09, 20:28
                          witajcie, prosze o info czy jest tu ktoś komu pomogła
                          macierzanka23 ? pozdrawiam
                      • Gość: Anna Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 19.05.08, 19:02
                        Witaj!

Czy mogłabyś sie do mnie odezwac na mail bardzo prosze,
                        wiktoria0@buziaczek.pl
                      • Gość: Rukia Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.ibd.gtsenergis.pl 18.07.08, 17:53
                        odezwij się również na illya.von.einzbern@gmail.com
                        z góry dzięki
                      • Gość: Wampirzyca Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.chello.pl 13.08.08, 22:01
                        Witam
                        Nie wiem czy odzywanie tu coś jeszcze da, ale zawsze mogę spróbować. Prosić choć
                        o chwile rozmowy.
                        Podaje adres: wampirzyca-69@o2.pl
                      • Gość: Monika Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.elpos.net 05.10.08, 22:00
                        potrzebuje jakiegokolwiek sposobu monika88kow@onet.eu
                      • karolina830 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 30.11.08, 02:10
                        Do macierzanka23: Mogłabyś się też do mnie w tej sprawie na pocztę
                        odezwac. Będe wdzięczna. Mój mail: blackangel66674@wp.pl
                      • Gość: gosc Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.unknown.vectranet.pl 28.07.11, 23:10
                        i do mnie sie odezwij
                        blackangel66674@wp.pl
                      • Gość: Savanka Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 46.239.162.* 03.04.13, 09:31
                        Macierzanko23 proszę o kontakt w sprawie skutecznego uroku/klątwy na email: ozanka@interia.pl
                  • Gość: kaga Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.chello.pl 08.03.08, 20:03
                    macierzanko bardzo bardzo prosze o kontakt na mail kaga77@wp.pl
                  • Gość: wojtek Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.08, 19:51
                    prosze skontaktuj sie ze mną mój e-mail; wojtekaxl@yahoo.co.uk
                    Prosze o kontakt!!! serdecznie pozdrawiam wojtek.
                  • anahella Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 14.03.08, 09:25
                    macierzanka23 napisała:

> Za typowo polskie i typowo katolickie uważam moralizowanie,
                    > filozofowie owszem-zastanawiali się, ale nie próbowali tępo nawracać
                    > całego świata na własne myślenie.

Bylas, widzialas, doswiadczylas?

> Ja osobiście miałabym poważne
                    > obawy przed użyciem czarnej magii -dokładnie takie, jak wymieniła
                    > Ann. Ale są ludzie, którzy takich obaw NIE MAJĄ

A ja nie kradne po tramwajach. Ale jesli widze kieszonkowca, ze to robi, to
                    podnosze alarm, mimo ze on obaw przed kradzieza nie ma. Tak samo nie kupuje
                    kradzionej elektroniki.

Twoj sposob myslenia, to pasozytowanie na naiwnych, ktore mysla, ze czarna magia
                    jest jedyna droga do uzyskania sukcesu. Nie jestes lepsza od nich. Jestes
                    gorsza: bo prowadzisz je tam, gdzie - jak sama w tym poscie stwierdzilas - sama
                    nie poszlabys.

> ich wolne prawo i ich decyzja, skoro GODZĄ SIĘ na cierpienia w
                    > życiu duchowym

Problem polega na tym, ze nie chodzi o cierpienia w zyciu duchowym. Chodzi o
                    wymierne skutki ich dzialan, ale odsuniete w czasie. Ostrzegasz swoje klientki
                    przed nimi? Jesli nie - zerujesz na ich niewiedzy.
                    • angelbell Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 14.03.08, 10:38
                      Anahello, nie tylko macierzanka nie ostrzega, ale celowo założyła
                      ten wątek żeby takie osoby z nią się skontaktowały, by im tę czarną
                      magię ułatwić.I wymyśla pseudoideologiczne "usprawiedliwienia" dla
                      nich by czynili to z większym poczuciem słuszności i
                      bezkarności.Chyba nie rozumie macierzanka, że działając w ten sposób
                      dostanie na kark procent od każdego złego czynu dokonanego z
                      jej "pomocą".Ona niestety naiwnie myśli, że skoro własnymi rączkami
                      tego nie zrobi to nie odpowiada.Sorry, pomyłka, odpowiada za
                      współudział.Też się voodoo-caritas znalazł, ręce opadają...
                      • anahella Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 14.03.08, 12:55
                        angelbell napisała:

> Też się voodoo-caritas znalazł

:)))))) Usmialam sie z tego voodoo-caritasu, bo okreslenie swietnie.
                        Nie zamierzam dalej tu dyskutowac, bo widze, ze caly ten watek to skok na kase
                        poczatkujacej czarownicy. Za kilka miesiecy pojawi sie kolejny typu: "Osrzegam
                        czary Macierzanki nie dzialaja, bo facet po jej czarach, co prawda stal sie moim
                        narzeczonym, ale zrobil mi dziecko, a potem porzucil". Albo: "przelecial mnie i
                        wrocil do zony, to nie tak mialo byc, a tak sie staralam, nawet czarami chcialam
                        go sciagnac". I wtedy autorka watku bedzie sie zaciekle bronic, ze przeciez
                        chciala dobrze, a klientek do niczego nie zmuszala, bo same chcialy. Wszyscy
                        wiemy, co jest wybrukowane dobrymi intencjami. Chociaz - jak widac - nie wszyscy...
                        • angelbell Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 14.03.08, 13:37
                          I w końcu każdy dostanie to na co sobie zapracował :P
                          • Gość: Kaśka. Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 195.116.35.* 03.10.08, 09:51
                            To się zgadza co zasiał to zbierze .
                  • Gość: Kulalu Macierzanka23 kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 16:15
                    Witaj!
                    Bardzo prosze Cię o kontakt ze mną w sprawie uroków na adres
                    dj_szynka@o2.pl
                    • asiii28 Re: Macierzanka23 kontakt 11.07.08, 09:41
                      Ja rowniez prosze o kontakt zlosnicaxxi@interia.pl
                  • Gość: Ankaxx Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.google.com 19.07.08, 14:00
                    Szukam klątwy miłosnej. . .
                  • Gość: olala Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 12:07
                    pomóz 7 lat mnie oszukiwał zdradzał ja go kochałam i wybaczałam az
                    poszedł sobie z moja '' przyjaciółką '' chciałabym zeby juz nie
                    wracał ale bardzo żalował i rozpaczał jak ja przez 7 lat
              • sfeniks prośba do macierzanki 12.05.08, 14:54
                Błagam o pomoc próbował wielu rodzaji magi miłosnej i po za
                wypalaną dziórą w dywanie nic nie uzyskalem może znasz jakieś silne
                miłosne zaklęcie przosze o kontakt jak najszybsz (Sfeniks@wp.pl)
                i mam jeszcze pytanie co się dzieje gdy na jedną osobę zaklęcie
                miłosne żócą dwieróżne osoby
              • Gość: Elka Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.tktelekom.pl 17.08.08, 09:11
                macierzanko23 proszę o kontakt e_m70o2.pl
              • monters25 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 18.09.08, 19:46
                proszę podaj mi klątwę
              • Gość: nel Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.aster.pl 05.01.09, 21:28
                wskarz mi metodę-bo jestem załamana.
              • Gość: kasiek Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.toya.net.pl 22.03.09, 12:14
                do macierzanki prosze o pomoc.jakie mam podjac
                kroki.malutka27@autograf.pl
      • liminia Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 13.09.17, 14:12
        Jeżeli rytualista jest dobry, to nic nie ma się prawa stać. Ja robiłam rytuał (nawet dwa) u gaap kadesza, a moje przyjaciółki u malabory, bo jest tańszy i od tej pory minęło wiele miesięcy, a żadna nie narzeka żeby w jej życiu się coś popsuło. Wręcz przeciwnie.
    • Gość: Lolitta Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.sikornik2.osi.pl 04.03.08, 18:39
      ja również poprosze o namiary
      mój e-mail to : lolitta7@op.pl
      Pozdrawiam i życzę udanego wyjazdu.
      • Gość: wallesblue5 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:31
        Urok (może być miłosny) i klątwa to dwie różne sprawy. Magia
        istnieje od wieków, była w średniowieczu, jest i teraz.
        Urok będzie skuteczny, jeśli rzucający włoży w niego swoją siłę,
        pragnienie, to co chce uzyskać z nim.
        Jeśli jego siła osłabnie to dlatego że jego potrzeba - rzucającego
        również osłabła.
        Można go zdjąć, jak klątwę, choć są i takie które do zdjęcia są
        bardzo ciężkie.

Czarna magia nie jest dla wszystkich.

• Gość: gość do macierzanki23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 23:56
          Bardzo proszę o kontakt.
          Mój mail: nadzieja272@wp.pl
          Liczę na Twoją pomoc.
          • Gość: gia1 Droga Macierzanko IP: *.77.classcom.pl 05.03.08, 19:06
            ja tez bardzo prosze o kontakt - wierze w czary i wiem ze to dziala - a bogobojni katoliccy hipokryci (typu ann) niech moga sie pocalowac - zreszta male " czary mary" :P jesli sie nie ma na celu skrzywdzenia potencjalnego "obiektu" - nikomu jeszcze nie zaszkodzilo :)
            pozdrawiam goraco :)))
            karolina.giazu@gmail.com
            bede czekac z niecierpliwoscia...
            • Gość: Ann Re: Droga Macierzanko IP: *.elpos.net 05.03.08, 19:13
              Gość portalu: gia1 napisał(a):

> ja tez bardzo prosze o kontakt - wierze w czary i wiem ze to dziala - a bogobo
              > jni katoliccy hipokryci (typu ann) niech moga sie pocalowac - zreszta male " cz
              > ary mary" :P jesli sie nie ma na celu skrzywdzenia potencjalnego "obiektu" - n
              > ikomu jeszcze nie zaszkodzilo :)
              > pozdrawiam goraco :)))
              > karolina.giazu@gmail.com
              > bede czekac z niecierpliwoscia...

Po pierwsze - również wierzę w magię, ale popieram białą a nie czarną.
              Po drugie - nie jestem katoliczką tylko buddystką.
              Po trzecie - jeśli nie wiesz na czym polega i czym się para czarna magia to
              lepiej zamknij dziób, weź ten kontakt do czarownicy i ciesz się jak głupia z
              tego, co się zrobi z Twojego życia - dno i wodorosty.
            • elleshesie Re: Droga Macierzanko 11.03.08, 10:53
              Gość portalu: gia1 napisał(a):

> ja tez bardzo prosze o kontakt - wierze w czary i wiem ze to dziala - a bogobo
              > jni katoliccy hipokryci (typu ann) niech moga sie pocalowac - zreszta male " cz
              > ary mary" :P jesli sie nie ma na celu skrzywdzenia potencjalnego "obiektu" - n
              > ikomu jeszcze nie zaszkodzilo :)
              > pozdrawiam goraco :)))
              > karolina.giazu@gmail.com
              > bede czekac z niecierpliwoscia...

Gia i inni proszący o tę pomoc.
              Zastanowiliście się nad tym głęboko? Widzicie tylko swój interes, a przecież ten
              "urok" czy inna "klątwa" dotyczyć będzie pewnie osób trzecich. Myślicie, że
              jesteście takie/tacy wyluzowani, za pan brat z magią itd., a nie widzicie
              jednego ważnego aspektu - chcecie ingerować w CZYJEŚ życie. To tylko się tak
              wydaje, że "magia miłosna", miłosne uroki są w porządku, bo dzięki nim możecie
              zdobyć kogoś, kogo kochacie. Nie są w porządku. Mieszacie w czyimś życiu,
              ZMUSZACIE kogoś do uczucia, a to jest niewybaczalne. I takie rzeczy ZAWSZE, ale
              to ZAWSZE w końcu odwrócą się przeciwko osobie, która o urok/klątwę/zaklęcie
              prosi. Tak jest i już, a życie bywa okrutne i nagle diametralnie może się
              zmienić o 180 stopni, na gorsze.
              Do miłości nie można tak naprawdę nikogo zmusić (podaję przykład miłości, bo
              pewnie większość osób zgłaszających się po taką "usługę" chce to zrobić właśnie
              z powodów miłosnych), nawet dzięki klątwom, urokom itd. Takie uczucie prędzej
              czy później naprawdę zniknie, a sytuacja może nieść za sobą o wiele poważniejsze
              konsekwencje. Nigdy nie powinno się robić niczego (chodzi mi o kwestie magiczne,
              np. uroki, a choćby i wróżenie) bez woli drugiej osoby, tej, której się wróży.
              Zastanówcie się więc, bo jeśli sprawa dotyczy tylko was, to pal licho - to wasze
              życie, róbcie co chcecie i narażajcie samych siebie na "problemy duchowe". Ale
              założę się, że 90% waszych spraw jest/będzie związana z innymi osobami. A takich
              rzeczy robić nie wolno, nie tylko ze względów etycznych (choć jak tu w ogóle
              można mówić o etyce, skoro macie ją głęboko w...), ale i duchowo-energetycznych
              --> poczytajcie trochę, zgłębcie temat, a odechce wam się takich rzeczy.
              Ann dobrze mówi, może trochę zbyt dosadnie;), ale dobrze. A wy zamiast wyzywać
              jej sposób myślenia (i innych, którzy nie myślą jak wy) od "katolickiego
              hipokrycyzmu", zastanówcie się, czy przypadkiem nie mówi tego... w trosce o
              ludzi po prostu. Przecież, jakby nie patrzeć, to taki urok miłosny/klątwa itd.
              może trafić każdego z nas - kto wie, kto ma jakie wobec nas plany. Może właśnie
              teraz siedzi gdzieś osoba, która zastanawia się, jak nam zaszkodzić lub
              przeciwnie - ZMUSIĆ do miłości, bo ma taki kaprys. Chcielibyście paść tego
              ofiarą? Ja nie.
              Nie czyń drugiemu...

PS Gia, pisząc "nikomu jeszcze nie zaszkodziło" nie wiesz, co piszesz. Poczytaj
              trochę, wejdź w temat a dowiesz się, JAK BARDZO zaszkodziło.
              • angelbell Re: Droga Macierzanko 11.03.08, 11:14
                Elleshesie, mądrze piszesz, mówisz, szkoda, że nasze głosy są
                wołającymi na puszczy w tym wątku.Widzisz tu całą listę przyszłych
                pacjentów wszelkiej maści specjalistów? Bo ja widzę.Sami się
                ustawiają w tę kolejkę.Najpierw przewraca im się w głowie od
                poczucia wyższości i wszechwiedzy a tak naprawdę to liczą na to, że
                pozostaną bezkarni, filozofia Kalego kwitnie tu.Potem zaś na tym czy
                innych forach pojawią się ich posty zaczynające się od słowa
                RATUNKU!.W innym wątku napisałam: losu nie przechytrzysz, to tak
                jakbyś grała z Bogiem w znaczone karty i uważała, że On nie widzi.
                Niektórzy wyraźnie określają się poprzez to co piszą i apelowanie do
                ich morale próżne jest dopóki im bat na plecy nie spadnie.Pakty z
                ciemnymi mocami zawsze kończyły się tak samo- w zamian za iluzję
                chwilowych korzyści płaciło się własnym życiem.No coż, może mimo
                wszystko jedna czy druga osoba zastanowi się zanim wpisze się na tę
                listę pasażerów na rejs do własnego, osobistego piekiełka.
          • Gość: maja Re: do macierzanki23 IP: *.acn.waw.pl 05.03.08, 19:09
            ja również chętnie skorzystam z pomocy...
            będę wdzięczna za kontakt lycheelady@wp.pl
        • Gość: nieszcesliwa Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.e-nterart.pl 29.11.08, 17:59
          potrzebuje pomocy jestem zakochana lecz mój ukochany mnie zgdradzał cały nasz
          zwiazek 8m chce żeby byl mi wierny wrocil do mnie i nigdy nie opuścił a z osobą
          co mnie zdradził poniosła tego konsekwencje
          prosze o pomoc czekam na email rencia15osw@interia.pl
          • Gość: a czy Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 14:47
            serio myślisz, że jesteś jego warta?
            • Gość: ela Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 16:39
              Dziewczyny to wszystko to naciągacze i oszuści!
              Oni sami ze sobą piszą.
    • Gość: giazu Droga Macierzanko IP: *.77.classcom.pl 05.03.08, 19:11
      ja tez bardzo prosze o kontakt - wierze w czary i wiem ze to dziala - a bogobojni katoliccy - moga sie pocalowac w (_(_) - przeciez male " czary mary" :P jesli sie nie ma na celu skrzywdzenia potencjalnego "obiektu" - nikomu jeszcze nie zaszkodzilo :)
      pozdrawiam goraco :)))
      karolina.giazu@gmail.com
      ps:bede czekac z niecierpliwoscia...
    • Gość: gość Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 81.219.208.* 06.03.08, 12:51
      macierzanko, również proszę odezwij się do mnie :)
      niezapominajka@amorki.pl
      • Gość: ana Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 19:36
        Ja również poproszę o kontakt: gucio73@amorki.pl
    • Gość: Iris200 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 10:13
      Ja również Macierzanko prosiłabym o kontakt: iris200@gazeta.pl Z góry dziękuję!
      • Gość: j j Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 82.139.34.* 08.03.08, 18:27
        jestem pewna że te osoby mają kłopoty czepiaja sie wszystkiego nieszcześliwe w
        miłości chcą zaszkodzic ale są w bledzie bo najpierw szkodza sobie i to
        bardzo czyli furi depresi aż do obłendu czy tego chcecie szkodząc sobie
        najpierw a pózniej piekło . po co sie macie mścic lepiej życz ludziom milosci i
        sama ia otrzymasz życzę wam jej
    • Gość: AGG Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 10:45
      ja rowniez poprosze moj nr gg 5548809
      • karegula Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 08.03.08, 16:33
        proszę o kontakt:))))))))
        piolewo@wp.pl

• wnisia Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 08.03.08, 18:05
      bardzo prosze o kontakt macierzanko evagajda@wp.pl :))
    • kaga77 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 08.03.08, 20:12
      macierzanko bardzo prosze o kontakt w sprawie uroku na mail
      kaga77@wp.pl
    • Gość: aloj Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.ksknet.pl 09.03.08, 15:53
      Ja potrzebuje takiego uroku ,jak możesz podaj mail na który można napisać do Ciebie
    • Gość: aloj Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.ksknet.pl 09.03.08, 16:02
      proszę o przysłanie informacji na mail ola1305@interia.eu
    • Gość: kika Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.ksknet.pl 09.03.08, 20:32
      proszę o napisanie na mail doro1970@

dziękuje za odpowiedz
    • Gość: zuza Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.polsteam.com 11.03.08, 08:10
      Witaj,

Macierzanko ja potrzebuje takiego uroku, napisz do mnie na emiala:
      Mirka72@vp.pl

pozdrawiam
      • Gość: kam Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 15:48
        Macierzanko skontaktuj się ze mną: kamijakam@gmail.com
    • Gość: izabela Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.uni.lodz.pl 11.03.08, 16:49
      Witam,
      Jesli mozesz to odezwij sie do mnie, moj emali: ijkm@o2.pl
      Potrzebuje twojej pomocy..
      dzieki z gory
    • mar08 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 11.03.08, 19:39
      Macierzanko jak widac jest nas wiecej. Jezeli mozesz daj znac na maila
      mariawejmoth@tlen.pl
      Pozdrawiam i z gory dziekuje
    • Gość: prosze Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 213.186.70.* 12.03.08, 11:41
      droga macierzanko, odezwij się prosze, jak widzisz wiele osób czeka
      na Twoją pomoc, napisz na smile6@interia.eu, bardzo czekam na Twój
      kontakt
    • 0poranku Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 12.03.08, 11:54
      Proszę o kontakt. Chciałabym dowiedzieć się więcej szczegółów ...
    • Gość: aaa Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 19.03.08, 22:26
      Czy moge prosic o kontak z Pania na moj mail wiktoria0@buziaczek.pl
      z gory bardzo dzikeuje
      • Gość: magda Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 11:35
        prosze o kontakt magdap-13@wp.pl
    • marialenka123 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 03.04.08, 13:15
      Bardzo proszę o informacje na adres marialenka123@gazeta.pl
      • Gość: maggi Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 14:11
        Jezu sami desperaci!!! Na tym można niezłą kasę zarobić!!!Tzn. na
        sprzedawaniu uroków i zaklęć bo w sumie nikt nie da 100% gwarancji,
        że dany urok zadziała-zawsze można powiedzieć, że ktoś coś żle lub
        mało staranie zrobił;-)Także ludzie handlujcie!!!
    • Gość: neola Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 81.219.189.* 05.04.08, 14:27
      A tak w ogóle to czy ktoś z tego skorzystał? Mnie po prostu olano i
      już! i wcale się nie gniewam, bo i nawet dobrze się stało, że
      takiego palanta nie odzyskałam :D teraz jestem otwarta na nową
      milość, nową przygodę. Być może mam inne przeznaczenie. Tak więc -
      zamykam przeszłość :-)
    • Gość: seba Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.acn.waw.pl 05.04.08, 21:54
      Macierzanko prosze o kontakt warez777@o2.pl
    • Gość: bbb Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 15:46
      Droga Macierzanko! Bardzo proszę o kontakt warrington@interia.pl Pozdrawiam
    • Gość: Ewa Janson Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.chello.pl 05.05.08, 18:45
      ha ha, nieźle was zrobiła!!! a certyfikat władzy nad mocami ciemności to
      gdzie??? przeoczyliście najważniejsze...
      Ewa

• Gość: Anula Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:22
      Ja również proszę o kontakt happy17@amorki.pl
      • Gość: Kamila Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 193.151.48.* 09.05.08, 09:29
        Czesc
        A jak szybko działa taki urok?(żeby były widoczne efekty), jest
        potrzebny jakiś czas dla niego?, oraz jak można rozpoznać czy dany
        urok został rzucony prawidłowo, i czy działa na dna osobę?
        • Gość: Vilaika Do macierzanki23 IP: *.toya.net.pl 11.05.08, 22:11
          Witam Cię macierzanko23.Bardzo proszę o kontakt na
          vilaika@vp.pl.Wierzę w magię dlatego liczę na Twoją pomoc.Pozdrawiam
          serdecznie
          • Gość: Kamil Re: Do macierzanki23 IP: 193.151.48.* 15.05.08, 08:40
            Ci co zamówili te uroki u macierzanka23 niech tez odpowiedzą czy on
            zadziałał....
            • elfka29 Re: Do macierzanki23 19.06.08, 10:55
              Witam Cię Macierzanko. Zależy mi na Twojej skutecznej usłudze.
              Uważam że wielu z nas niedocenia tej energii którą jest magia.
              Jesteśmy jeszcze zbyt głupi aby stworzyć odpowiednią naukę.
              Proszę o kontakt email elfka29@wp.pl. Jak skorzystac z Twojej usługi.
              Pozdrawiam
              Elfka29
              • Gość: malutka.mi Re: Do macierzanki23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 15:36
                proszę również o kontakt na email malutka_25@buziaczek.pl
    • agusiak777 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 19.06.08, 22:21
      Droga Macierzanko bardzo proszę o informacje dotyczące Twojej usługi. Potrzebuje Twojej pomocy. Będę Ci bardzo wdzięczna jeśli mi pomożesz.
      Proszę odpisz jak najszybciej, bo to dla mnie bardzo ważne.
      Kontakt ze mną to: agusiak777@gazeta.pl
      • m.e.g.000 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 20.06.08, 21:38
        to ja tez poprosze o kontakt na m.e.g.000@gazeta.pl
      • Gość: anonim Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.cbk.waw.pl 21.06.08, 16:02
        Ja rowniez prosze o informacje.
        migdalowe_oko@autograf.pl
        • Gość: guga83 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 22:10
          tez prosze o kontakt i to jak najszybciej
          kasia@grabowski.com.pl bardzo mi zalezy
          pozdrawiam
        • Gość: marek Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 13:11
          Witam Proszę o kontakt numer telefonu do osoby zajmującej się czarną magią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka