Gość: Monna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 12:49 i namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka333 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 15:39 Gorąco polecam Marzene ze Starego Rynku. Wierz mi będziesz w szoku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 20:05 POlecam Goske z Piastowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzaaaa Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 217.153.146.* 25.06.08, 09:29 Danka ze Zwycięstwa jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpia777@poczta. Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 150.254.92.* 26.06.08, 11:03 Dzien Dobry! Moge prosic o telefon do tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 213.42.21.* 16.07.08, 21:49 Polecam wróżkę Aurelię z ulicy Sierakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLODEK Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:57 MASZ DONIEJ TEL Odpowiedz Link Zgłoś
magusal Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 16.01.09, 18:10 Tlko nie Aurelia. Pszperaj na forum troche, to włos Ci sie na głowie zjezy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 10:36 Coś kiepsko mi idzie z ym szperaniem bo nic nie mogę znależć, mogłabyś mi napisać na e-maila dlaczego jej nie polecasz. Mój e-mail duk@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.centertel.pl 22.11.10, 22:39 Przypominam że w Poznaniu działają dwie wróżki o imieniu Aurelia, jedna o której nie brak opinii na tym forum, czyli wróżka internetowa Aurelia Anielewicz i druga czyli Aurelia Szymaszkiewicz która przyjmuje przy ulicy Sierakowskiej 9, ta druga nie ma nic wspólnego z Allegro i przyjmuje wyłącznie osobiście lub w przypadku osób z poza kraju prowadzi godzinne sesje telefoniczne. Telefon do Aurelii z Sierakowskiej udostępniam do niej numer pod adresem bszym@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asyriel Re: Wróżka Aurelia cwaniara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 14:21 Tylko nie do niej to prawda włos się jeży!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.centertel.pl 06.06.10, 22:21 hej, czy sprawdzilo ci sie co mowila Aurelia z ul. Sierakowskiej? Bo bylam u niej ostatnio i sama nie wiem co mam myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.centertel.pl 06.06.10, 22:23 czy komus sprawdzila sie wrozba u aureli z ul, sierakowskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.play-internet.pl 14.04.12, 20:42 mi sie sprawdziła łacznie z tym ze bede miała syna blondyna o niebieskich oczach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamecubegirl Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 19:28 rowniez bylam u niej ale nie wiem co tym myslec...Porownujac z wrozbami Hanki z mylnej, ktorej juz raz zaufalam i mnie nie zawiodla, po wizycie u Aureli stracilam zaczelam powatpiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasian Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 95.108.64.* 09.05.12, 12:48 Byłam ostanio u Pani Szymaszkiewicz z Ul Sierakowskiej moge powiedzieć ze nie warto iść do niej ponieważ omawia problem który niegdy nie zaistnieje a twój problem oleje Pani Szymaszkiewicz niewarta jest 100zł jakie otrzymała oddemnie za swoją wróżbę po pomimo jak ona wyróżyła że mąż mnie zdradzi niestety pomuliła się bo mam naprawdę wiernego mąża to jest lub będzie mój problem Natomiast mój istotny problem ze znalezieniem pracy stwierdziła ze jest mało istotny ale opatrznośc nademną czuwa niewiem tylko jak i mam otworzyć swoją działalośc gospodarcza w kiedunku przedszkola tylko jest jeden szczegół nie mam wykszałcenia ani nielubie dzieci to sie sprawdzi za 3 lata sumująć wychdząc od niej powiedziała mi że jestem na nie i mam iśc do innej wróżki bo ją wyczerpałam emocjonalnie Naprawde przykro mi ze spotkałam ją na swojej drodze i szkoda mi moich pieniedzy NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tula Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.13, 20:51 dzis bylam u wrozki aurelii z ul. sierakowskiej i wyszlam czując sie zle. przede wszystkim pani aurelia bardzo sie spieszyla.a to bo ma malowanie i wszystko popakowane w kartony i przeczytalaby mi co karty mowia, ale ksiegi zapakowane.., a to ksiazki sie piszą jej autorstwa, ale jakos czasu na nie nie ma więc leżą nienapisane i ..szybko, szybko...i tak tez mnie potraktowala - w pospiechu, prawie w drzwiach. moj problem zostal zupełnie zignorowany, natomiast skupiła się na zdradzie męża, która nastąpić ma w niedalekiej przyszłości - dodając przy okazji, żebym sobie nie wyobrażała że mam idealny związek, bo takich nie ma i że tak samo ja, jak i inne kobiety - zostanę zdradzona.Miałam wrażenie że przelewają się przez nią własne doświadczenia i zgorzkniała dusza.szkoda tej pani. chodzę do wrozki raz na 2 lub 3 lata.wczesniej byłam u kiary. przyznaje, że wszystko co powiedziała spelnilo się.sama kiara musi przypasowac - jest specyficzna. Odpowiedz Link Zgłoś
kargry Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 08.12.16, 22:21 Byłam kiedyś u Aurelii, sporo się sprawdziło ale też się źle czułam bo mnie oceniła. Polecam Gosie z Chociszewskiego (ma dużo zwierząt w domu ) ale sprawdza się 100% . Wszystkim moim koleżankom też się sprawdziło a nie były dobrze nastawione. Ja juz jej nie zmienię ... Odpowiedz Link Zgłoś
skwierek Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 30.12.16, 22:03 Można prosić jakieś namiary na wróżkę Gosię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 11:16 ....także byłam u Aurelii na ul. Sierakowskiej - wyrzucone pieniądze - w zamian żałosny bełkot i dużo arogancji. Bywałam u różnych Pań. Jeśli nie miały kompetencji takich jak Celina, to chociaż miały klasę. Zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 188.33.134.* 08.11.10, 14:54 moge prosic o numer do wrózki Aureli przy ul.sierakowskiej, tusiax7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natalia83.only Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 19.07.11, 12:21 Hej! Wczoraj bylma u Pani Aurelii z Sierakowskiej sluchajcie wlosy doslownie mis ei zjezyly zoabczymy czy sie sprawdzi... pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-2812 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 31.01.12, 16:00 Hej i jak tam sprawdziło się coś czy ta wróżka Halszka jest dobra????może znasz jakąś jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NETTI Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 15:00 HEY:) CZY MOGŁABYM PROSIĆ O NAMIARY NA WRÓŻKĘ DANUTĘ Z OS.ZWYCIĘSTWA ? jedz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 217.98.20.* 19.07.08, 14:59 a ja jej nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 23.07.08, 20:23 ja polecam wróżke Halszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:33 a czy mozesz cos wiecej o wrozce Halszce powiedziec. Gdzie przyjmuje, z jakich kart wrozy. jakies namiary na ta Pania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 29.07.08, 18:32 widze, ze juz ktoś podał namiary na Halszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asyriel Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 14:18 Aktualnie ta kobieta mieszka przy ul. Chartów 29 j. Osiedle Rusa byłam u niej syf, bród i smród totalny, chmara zwierząt kotów i psów. Babsko wygaduje co jej ślina na język przyniesie i kasuje za to 100 zł. Twierdzi że była dziennikarką, ale nie była w stanie pogodzić się z pracodawcą. Jest zaniedbana, niechlujnie ubrana w mieszkaniu śmierdzi niesamowicie, przedostatnio przyjmowała moją znajomą na ul. Sieradzkiej a mnie już na ul. Chartów 29, bardzo często zmienia mieszkania i zamienia je w chlew. Może czasami komuś powie coś co się sprawdi bo akurat trafiła, a niestety niektórzy są bardzo wylewni w rozmowie z nią!!! NIE POLECAM JEJ ZDECYDOWANIE Z NACIAGANIA LUDZI I OPOWIADANIA IM BZDUR UCZYNILA SOBIE DOCHOD . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.173.11.71.tesatnet.pl 05.09.13, 19:47 Zgadza się w mieszkaniu jest totalny chlewe, przyjmowała mnie Chartów 29, zgraja śmierdzących i zaniedbanych kotów i psów. Babsko opowiada bzdury i przy okazji historie innych klientów. Naciągaczka UWAZAJCIE NA NIA NIE POLECAM !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.13, 22:43 A jak się nazywała ta "wróżka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 150.254.212.* 29.01.14, 08:04 Wróżka Gosia z Piastowskiego? Już jej tam nie ma. Wyrzucono ją za syf. Jest mnóstwo wróżek w poznaniu, które mają czysto w mieszkaniu, gdzie można wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
nati20101 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 03.04.14, 13:35 bylam niedawo u wrozki. SZOK!! Jest bardzo dobra, nigdy nie wiedzialam, ze karty Tarota tak mogą odpowiedziec na nurtujace mnie pytania.... Powiedziala mi wszystko o mnie i odpowiedziala na kazde pytanie, wszysto sie zgadzalo!! mozna z nia tez skontaktowac sie mailowo lub telefonicznie. Wrozka Fallona mail morena9090@wp.pl 517 533 873 www.wrozkafallona.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
magusal Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 31.07.08, 11:00 czy moge prosić o telefon do wr.ózki Marzeny ze Starego Rynku. malgorzata@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inko Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.13, 19:29 Szkoda drogi do tej ze Starego rynku a Haszka w 50% sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
jungus Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 04.12.08, 13:12 Czy ja moge prosić o namiary do wróżki Marzeny. Mój mail: jungus@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 31.12.08, 19:03 Witam Czy mogę poprosić o namiary do wróżki Marzeny?Mój adres:luka001@o2.pl Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alissa Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 27.04.09, 21:31 Bardzo proszę o kontakt do wróżki Marezny ze Starego Rynku na adres agusiasa@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytrynka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.acn.waw.pl 27.04.09, 23:52 Idź do Pana Weinerta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=74433029&a=74433029&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inezz10 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 10:41 Wiatam.Prosze o namiar na wróżke Marzene:) Inez.10@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga291988 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 06.02.09, 11:52 Również, Marzena-słyszalam co nie co;p haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 23:37 Proszę o numer kontaktowy do wróżki Marzeny ze starego Rynku pilne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.03.09, 12:13 prosze o kontakt do marzeny ze starego rynku i jakies jeszcze informacje o tej osobie poczta.mail@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulla Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:40 witam.czy moglabys mi podac namiary na wrozke Marzene ze Starego Rynku.moj meil;paula-1979@tlen.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 11:43 prosze o namiary do wrozki Marzeny ze starego rynku.moj meil paula- 1979@tlen.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dargot Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.173.1.68.tesatnet.pl 15.06.09, 17:13 Witam mozesz mi podac namiary na Marzene ze Starego Rynku moj adres dargot1@interia.pl dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 17:56 prosze podaj mi adres i nr tel wrózki Marzeny ze Staregorego Rynku POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.ae.poznan.pl 14.09.09, 13:37 Ok. 1,5 m-ca temu byłam u Pani Marzeny, na pewno pozytywna postać, co do wróżb, nie wiem czy się spełnią, chociaż zgodnie z terminami, które podała, już powinno się coś wydarzyć, ale zakładam, że mogą być jakieś przesunięcia w czasie. Poczekam i być może wtedy będę mogła udzielić Wam porady, czy warto, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
1.gawron Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 29.12.09, 13:13 Proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwus.81 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.10, 20:50 Czy mogę poprosic o namiar na wróżkę Marzenę ze Starego Rynku? sylwus.81@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 10.01.11, 01:14 prosiłabym o kontakt do wróżki Marzeny ze st rynku i adres. ankas@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 18:21 prosę o nr tel i adres do wróżki Marzeny ze starego rynk meil: madzikkkkx@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellz Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 13:47 Prosze o podanie namiarów na P. Marzena Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 212.244.176.* 09.09.13, 11:25 Marzena to naciągaczka. Lepiej skorzystaj z wróżki z Naramowic, bierze tylko 30 zł. Dużo rzeczy się sprawdza. Tel. 889599117 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.ip.netia.com.pl 11.09.13, 12:00 A ja właśnie znalazłam przez jedno forum stronę pani Aury www.ezotera.wix.com/aura Poza tym, że jest dobra to ma w sobie dużo dobrej i ciepłej energii. Nawet jak zadzwoniłam żeby się umówić z nią to tak mi się lepiej zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ndjdnfd Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.eaw.com.pl 03.03.14, 21:49 Hej. po jakim czasie sprawdzają się przepowiednie od wróżki z Naramowic ? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
1.gawron Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 19.11.14, 07:02 a jakieś namiary na wróżkę Marzene ze St.Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
asia89s Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 26.10.16, 23:05 Witam🙂 Moge prosic o kontakt do wróżki Marzeny? Z gory dziekuje 🙂 Mój e-mail: aleksandraa89s@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 22:50 Czy ktoś może podać namiar do wróżki Marzeny ze Starego Rynku w Poznaniu? dziękuję, pozdrawiam, Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotorka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 04.08.08, 23:30 bylam u Halszki - jak narazie jestem w szoku i to pozytywnym. byla to moja pierwsza wizyta u wrozki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 07:32 Witaj Czy możesz napisać gdzie przyjmuje wróżka Halszka i jaki jest koszt i za jaki czas? O wrażenia narazie nie będę pytać bo to trzeba chyba ochłonąć. Też poszukuje dobrej wróżki i byłaby to moja pierwsza wizyta. Z góry dzięki za odpowiedz Pozdrawiam Aga (aga2880@o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
agunia2880 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 05.08.08, 07:36 Witaj Czy możesz napisać gdzie przyjmuje wróżka Halszka i jaki jest koszt i za jaki czas? O wrażenia narazie nie będę pytać bo to trzeba chyba ochłonąć. Też poszukuje dobrej wróżki i byłaby to moja pierwsza wizyta. Z góry dzięki za odpowiedz Pozdrawiam Aga (aga2880@o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotorka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 05.08.08, 21:42 wyslalam ci na maila Odpowiedz Link Zgłoś
magusal Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 05.08.08, 11:59 Testuje sobie poznańskie wróżki, bo chce znaleźć kogoś, kto bedzie mógł mi doradzic w trudnych sytuacjach. Wróżka, do której chodziłam opuściła Poznań, teraz jestem więc poszukiwaczem. Byłam własnie u wrozki Marzeny. Bardzo pozytywna postać. Nie załuje tej wizyty, mówi wiele o przyszłości, zobaczymy co sie z tego sprawdzi. W każdym razie, daje kopa pozytywnej energii. Jest świetna w tłumaczeniu życia i kart. Natomiast jest jeszcze wróżka Małgosia. Ona być moze i trafia, ale po wyjściu od niej miałam mętlik w głowie i haos. I ona nie nastawia tak pozytywnie. Raczej miałam wrażenie, że olewa sobie i chce szybko powiedzieć co ma do powiedzenia i wypad! W każdym razie obie mówiły mniej wiecej to samo, więc o przyszłość jestem spokojna. Czas na Dankę- nie mam specjalnie ochoty, myśle, że Marzena mi przypasowała... pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asyriel Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 213.77.27.* 30.10.08, 15:13 hej Czy możesz mi dać namiar na wróżke Marzenę. Serdecznie z gory dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 19:40 a co miala Ci powiedziec? to co chciałas uslyszec:)desperatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepik Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.08, 18:17 Bardzo proszę o namiary na wróżkę Marzenę na maila: anlep@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alutka-37 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 17.11.08, 23:05 Ja tez poprosze o namiar na wrózkę Marzene alutka-37@gazeta.pl z gory dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
magdu82 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 08.12.08, 08:48 Bardzo proszę o namiary na P. Dankę, dziękuję. Mój mail magdu82@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
czarna729 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 28.08.09, 17:24 ja też poproszę serdecznie o namiary do wróżki Marzeny ze starego rynku i wróżki Halszki na haniapmi@op.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.09.09, 21:01 prosze o informacje kto był u marzeny czy jest sprawdzalna czy warto do niej sie wybrac,jak wyglada wizyta u tej pani ile bierze?,czy Wam sie sprawdzilo napiszcie mi prosze bo nie wiem do kogo isc a mam naprawde problem; egzepoznan@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.09.09, 21:17 prosze o informacje kto był u marzeny czy jest sprawdzalna czy warto do niej si > e > wybrac,jak wyglada wizyta u tej pani ile bierze?,czy Wam sie sprawdzilo > napiszcie mi prosze bo nie wiem do kogo isc a mam naprawde problem; podaje adres mail galileo1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewan12 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 14.01.09, 12:59 Witam, chciałabym poprosić o podanie namiarów na wróżkę Marzenę ze Starego Rynku na adres e-mail: ewan12@poczta.onet.pl Z góry dziękuję, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moris Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 17:10 Witam, prosze namiary na wrozke Marzene ze starego rynku email: morees@interia.pl dzieki wielkie moris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilann Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 17.01.09, 12:46 Małosia ma problemy psychiczne sama musi isc do dobrej wrozki .opowiada bzdury.jest niesympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
de_cadent Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 08.12.08, 21:13 polecam www.kiara.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zoska1977 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 21.01.09, 10:59 ja równiez prosze o namiary na marzenę i danute. Nie rozumiem czemu nie podajecie ich namiarów na forum. przecież to są osoby które wykonuja usługe za pieniadze i nie sądzę aby miały coś przeciwko. duzo mnie kłopotu maja te soboby co posiadaja namiary,gdyz nie musza odpisywac na każdego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.gprs.plus.pl 21.01.09, 15:55 Gdyby te panie chcialy podac swoje prywatne numery na tym foru,to same by to zrobily.Jest cos takiego jak ochrona danych osobowych! Odpowiedz Link Zgłoś
zoska1977 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 26.01.09, 20:23 a może nie każda ma dostep do internetu bo z tego co wiem większość z nich nie ma nawet własnej strony internetowej.wiem również że większość z nich doskonale wie ze ich dane krążą po internecie.a jeżeli chodzi o ochronę danych osobowych to tak naprawdę wszyscy przekazujący sobie te informacje narusza tą ustawę nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.gprs.plus.pl 26.01.09, 22:01 W dzisiejszych czasach kazdy kto chce ma dostep do internetu.Co innego podac czyjes dane komus prywatnie a co innego opublikowac w internecie.Jesli tego nie rozumiesz to jest to Twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 12:55 SZANOWNE PANIE I PANOWIE :) PARE LAT TEMU NA UL. OGRODOWEJ ( WCHODZIŁO SIE PRZEZ BRAMĘ), BYŁA PEWNA WRÓŻKA, BARDZO DOBRA. NIE WIECIE MOŻE CZY PRZYJMUJE JESZCZE I EWENTUALNIE CZY KTOS MA NAMIARY NA NIĄ ? BYŁA REQWELACYJNA, MNÓSTWO RZECZY MI POWIEDZIAŁA, KTÓRE SIE SPRAWDZIŁY W BARDZO DUŻYM PROCENCIE. Z GÓRY DZIĘKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 87.205.19.* 27.01.09, 13:54 A czy ktoś zna może panią z osiedla Wichrowe Wzgórze, też była rewelacyjna, sprawdziło się wszystko co do joty. Pamiętam tylko, że przyjmowały matka (u której byłam) a w pokoju obok córka. Odpowiedz Link Zgłoś
zoska1977 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 04.02.09, 12:48 ta wrózka to celina i przyjmuje na długiej 6. podobno juz nie przyjmuje. ja byłam u niej 4 lata temu i nic mi się nie sprawdziło. ale inne moje koleżanki były zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
zoska1977 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 03.03.09, 09:18 Właśnie wczoraj tj 2 marca byłam u marzeny ze starego rynku Jestem w szoku! na podstawie zdjęcia opowie wam o charakterze danej osoby. bardzo pozytywna postac. gorąco polecam!!! bierze 70 zł za jakieś 40 min i wróży ze zdjęć, tarota, lenormand i cygańskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaws Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.ktr.pl 03.03.09, 12:54 prosiłabym o kontakt do tej Pani na izaws@wp.pl, bardzo dziękuję z góry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mopsiu85 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 10.03.09, 12:49 Poszukuję dobrej wróżki slyszłam o marzenie ze starego rynku jakbym mogła prosić do niej numer na mopsiu85@poczta.onet.pl i jeszcze słyszałamo beacie wejman moze wie ktoś więcej na jej temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa255 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 16.03.09, 00:01 prosze o numer do wróżki Marzeny ze strego Rynku na maila : mbo2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sara-1976 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 15.03.09, 11:51 prosze o adres i nr kontaktowy do wrózki marzeny ze starego rynku.PILNE, Z GÓRY DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netti Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.09, 20:02 Czy bylibyści tak mili i podali mi namiary na wróżkę Marzene ze Starego Rynku mój mail jedz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 16:15 i nic się nie sprawdza .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netti Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 15:04 HEY:) CZY MOGĘ PROSIĆ O NAMIARY DO WRÓŻKI MARZENY ZE STAREGO RYNKU jedz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenji Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 83.238.246.* 11.03.09, 16:11 Wróżka Celina niestety rozstała się z tym światem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania78 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 29.03.09, 14:13 a skad wiecie czy wrozka celina napewno nie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SARA Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.03.09, 12:05 prosiłabym o kontakt do wrózki marzeny ze st rynku i adres. poczta.mail@onet.eu SARA Odpowiedz Link Zgłoś
de_cadent Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 31.03.09, 12:13 bylam u wrozki Marzeny i osobiscie nie jestem zadowolona... poszlam z czystej ciekawosci......... w sumie bez sensu.......... ale coz kazdy sam wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:54 ja tez bylam u Marzeny i jestem niezadowolona. Duzo opowiesci o zyciu i malo wrozenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena-tka1 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 01.04.09, 11:25 Również odwiedziłam wróżkę Marzenę.Oczywiście wielka przesada,polecam zdesperowanym.Wróży kolorową i piękną przyszłośc! Odpowiedz Link Zgłoś
de_cadent Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 02.04.09, 13:41 wiadomo ,ze nie zawsze przyszlosc jest piekna i kolorowa. wrozba powinna polegac na wskazaniu wlasciwego kierunku by polepszyc sobie zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
de_cadent Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 02.04.09, 13:39 zgadza sie wystarczy ,ze jest ktos lepszym psychologiem i moze sobie reszte dopowiedziec .. wrozba na tym nie polega.. Odpowiedz Link Zgłoś
dociekliwa13 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 23.04.09, 23:44 No cóż ,kto ciekawy nos do kawy , a teraz toczy pani monolog sama ze sobą pani Kiaro? Ale widać tak pani lubi-pani prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
de_cadent Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 30.04.09, 15:58 Pani Kiara jest chyba na tyle zapracowana osoba ,ze raczej nie ma czasu na internet ,bo sama czekalam dlugo na odpowiedz na maila. Monolog prowadze rzeczywiscie ja jako ja.. Jesli ktos ma ochote porozmawiac na temat wrozb ,wrozy ,i magii chetnie porozmawiam od tego sa fora i ciagle czekam na opinie na temat waszych doswiadczen z tym zwiazanych.Nie koniecznie zlosliwosci jak wynika z posta , na ktory odpowiadam.Jak ktos nie ma nic do powiedzenia w temacie niech sie lepiej nie wypowiada,albo zmieni dzial na radio maryja.:) Zatem czekam na osoby chetne do dyskusji.:) Moze i rowniez Wrozbitow.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 62.148.83.* 10.03.09, 20:51 Czy ja też mogę poprosić o namiary na panią Danutę albo panią Małgosię z os. Piastowskiego? Mój adres e-mail: marta_d@autograf.pl Z góry dzięki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zoska1977 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 16.03.09, 06:16 dziewczyny jak wpiszecie w wyszukiwarkę wrózka marzena poznań to wyjdzie wam telefon do marzeny i danuty Odpowiedz Link Zgłoś
martusia303 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 07.04.09, 00:02 Bardzo prosze o podanie kontaktu do wróżki Marzeny. Niestety nie znalazłam w wyszukiwarce. Pozdrawiam M. martusia303@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 217.96.14.* 28.04.09, 16:06 Bylam u wrozki Marzeny, moim zdaniem: Pani Marzena powinna zmienić na drzwiach szyld z wróżki na psychologa.. Skupiła się bardzo na terazniejszosci, wybiegajac troszke w przyszlosc(mam na mysli miesiac) i za bardzo naciskala na "jeden problem", ktory opisalam sama.. dawala rady,jak rozwiazac problem.Po czym mówiła, że jeśli postąpię za jej radą, to problem się rozwiąże.Jak sama osobie wtajemniczonej opowiedziala, wrozy ze zdjecia, poniewaz z niego mozna opisac rys psychologiczny danej osoby, ktora nas interesuje, nie widzi przyszłości ze zdjęcia, po prostu opisuje po zdjęciu daną osobę. żadnych konkretów,ba...nic się nie ma do przyszłości..Piszę również w imieniu innej osoby..Nie polecamy. Chyba, że ktoś szuka psychologa- to zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 07.05.09, 13:59 byłam u marzeny tej pijaczki była spita bylam u halszki ona opowiada bzdury narazie prawde powiedziała tylko ta gocha z piastowskiego.501407575 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobik Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 08.05.09, 16:52 ta Goska juz tam nie wrozy .wypadla z obiegu.polecam HALSZKE mowi wszystko jak z ksiazki jest miła.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 09.05.09, 11:57 A TA GOSIA TO JEST WROZKA CZY PSYCHOLOG.MAŁO SŁYCHAS O TEJ PANI.JA TAK WOLE MARZENE ALBO HALSZKE ONE SA JUZ DAWNO W TYM NTERESIE.POLECA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:35 czy mozecie powiedziec cos wiecej o wrozce Hlaszce? Gdzie przyjmuje, ile trwa wrozba, ile kosztuje. Czy mozna wrozyc tez na zdjecie i czy mozna nagrywac, to co mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia2009 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 12.05.09, 13:41 gosia jest w poznaniu mieszka na Grunwaldzie tel.501407575 zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ILANN Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 12.05.09, 16:33 TA PANI gOSIA GDYBY BYLA DOBRA TO SAMA WIEDZIALA BY CO ROBIC Z PROBLEMAMI KTORE JA DOPADŁY ,JESLI SOBIE NIE POMOGLA TO CO DOPIERO INNYM.TO ZNACZY ZE JEST KIEPSKA NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 13.05.09, 13:46 witam to kto jest w Poznaniu dobry .moze mi ktos napisze, jak ma mega dobra wrozke.czekam pozdrawiam.kajtek1117@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
renia-22 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 07.05.09, 14:08 Od dłuższego czasu ja i moje koleżanki korzystamy z usług Marzeny ze starego rynku i Hanki z mylnej . Zawsze wszystko się sprawdza .Jesteśmy bardzo zadowolone i wszystkim zainteresowanym gorąco polecamy obie Panie . Jest jeszcze jedna Pani w Warszawie , u niej też wszystko się sprawdza . Ma na imię Ela i mieszka na Mokotowie , także gorąco polecamy . Są to osoby bardzo profesjonalne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 87.205.19.* 08.05.09, 14:09 A można prosić o adres do pani Hani z Mylnej? dziękuję i pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-2812 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 31.01.12, 16:04 Hej a ta wróżka Hanka jest dobra????sprawdziło się choć trochę???Tak chciałabym jakiś życiowych wskazówek bo już nie wiem co robić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macko Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.customers.d1-online.com 12.05.13, 14:51 hej czy mogl bym poprosic o dokladny adres jednej z wrozki o ktorych mowa jest to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 21:38 ja tez polecam Halszkę, mówi jak z książki bo jest polonistką i świetną wróżką, sporo mi się już sprawdziło, na najważniejsze wciąż czekam :) polecam serdecznie Halszkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netti Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.09, 20:07 Witam ,czy mogłabym prosić o namiary do wróżki Halszki mój mail jedz@wp.pl Z góry ślicznie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia Marzena i Halszka IP: *.echostar.pl 31.05.09, 19:15 Ile kosztuje wizyta u wróżki Halszki? Przyjmuje gdzieś w centrum czy trzeba dojeżdżać? Jakiś czas temu byłam u wróżki Marzeny. Ogólnie byłam zadowolona. Ale mam pytanie do osób które tez już niej były. Czy te główne tezy jakie postawiła sprawdziły wam się? nie mówię o szczegółach. Ale to najważniejsze jedno główne przesłanie? Odpowiedz Link Zgłoś
magusal Re: Marzena i Halszka 11.06.09, 11:04 U Marzeny nic (dokladnie nic) sie nie sprawdziło,mimo, że z wizyty byłam zadowolana,a u Halszki nie bylam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.viol8r.org 19.06.09, 13:41 Ja też polecam Halszkę. Dużo mi prawdy powiedziała. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.60-188.cust.bluewin.ch 25.07.09, 19:45 Witam ! Czy możesz coś więcej powiedzieć na temat wróżki Halszki. Gdzie przyjmuje, namiary, cena itp. Wybieram się pierwszy raz do wróżki i szukam naprawdę kogoś dobrego. Z góry bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 13:42 Ja byłam u Halszki.Sprawdziło się praktycznie wszystko. Przyjmuje w okolicy Ronda Rataje, płaciłam 70zł. polecam, jest konkretna, bardzo ciepła i sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.60-188.cust.bluewin.ch 28.07.09, 23:15 Proszę podaj namiary na p. Halszkę - telefon, adres ? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:18 Bardzo proszę numer do wróżki Halszki 661834930 daj znac jak wrażenia dokładny adres ona ci poda, a są to okolice Ronda Rataje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.60-188.cust.bluewin.ch 30.07.09, 22:10 Bardzo dziękuję za numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimon Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 217.116.102.* 30.04.10, 23:55 Co się dzieje z wróżką Celiną z ul Długiej, byłem w 2005 i musze powiedzieć że prawie wszystko sie spełniło.... naprawde byłem sceptykiem ale czy ma ktoś numer do niej... i czy wie co sie z nią dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika do Magusal IP: *.man.poznan.pl 13.06.09, 11:22 Bardzo dziekuje za odpowiedz,mam nadzieje,ze to co powiedziala pani Danusia sie spelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: Marzena i Halszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:50 Bardzo proszę o namiary do Pani Danuty ze Zwycięstwa. Wielkie dzięki i pozdrawiam serdecznie:) Mój adres: michalina_2009@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalian Re: Marzena i Halszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 09:01 Witam serdecznie, mam ogromna prośbę o namiary do wróżek, o których wspomniałaś. Będę wdzięczna za pomoc. Mój adres: Michalina_2009@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alure Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 213.17.226.* 06.08.09, 14:18 Ja byłam 3 razy u Małgosi. Po ostatniej wizycie, dosłownie po 3 dniach spełniła sie jedna rzecz, którą przepowiedziała. teraz czekam na resztę, bo jest bardzo pozytywna i wróżyła ze zdjęcia. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:18 czy wróżka halszka z poznania to ta sama która pracuje teraz w ezo tv w salonie wróżb na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówa Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.gazownia.poznan.pl 18.08.09, 14:13 Z mojego doświadczenia wynika, że wróżka Gocha wcale nie jest taka skuteczna. Ja sobie obrałam za sprawdzenie dwa bardzo konkretne przepowiedziane przez nią rok temu wydarzenia: 1- facet o którego pytałam się wówczas zaręczył, Gośka powiedziała, że tego ślubu nie będzie, ale jednak on się uprzejmie ochajtał latem tego roku. 2- do września 2010 roku mam urodzić syna. Średnio to widzę, bo nie mam komu to raz, i bardzo dobrze wiem co to jest antykoncepcja - to dwa. Jeśli z drugim można póki co polemizować, o tyle z pierwszym już z całą pewnością nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 18:58 A czy ktoś był u wróżki Kiary z Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
kargry Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 08.12.16, 22:28 Jeśli myślimy o tej samej Gosce to mi się w sprawach mężczyzny sprawdziło i moim koleżankom też... kiedyś powiedziała że mam nie otwierać interesu o którym wtedy myślałam no i nie posłucham się i bujam się z długami do dzisiaj ... grrry. .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 89.230.87.* 27.08.09, 22:50 jeżeli nie musi być z Poznania a może być przez sieć to polecam wróżkę z Gorlic jest mocna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.tktelekom.pl 03.09.09, 22:23 Hej, myślę, że mogę wam pomóc. Odwiedziłam w Poznaniu kilka wróżek. Byłam u Pani Hani na ul.Mylnej - jestem zadowolona ale nie mogę powiedzieć, iż sprawdzalnośc jest 90%. Dużo rzeczy się sprawdziło ale są też i takie które się nie sprawdziły. Pani Hania jest bardzo ciepłą i miłą kobietą. Zapłaciłam 70zł. Odwiedziłam także Panią Halszke - i tutaj mam bardzo mieszane uczucia. Trochę się sprawdziło ale niestety nie większość. Dziwne spotkanie i wiem, że na pewno tam nie wrócę. Zapłaciłam 70zł. Również byłam u Pani z osiedla Przyjaźni, która była bardzo polecana na forum internetowym. U tej pani byłam niedawno dlatego ciężko mi napisać czy jej przepowiednie się sprawdzają. Zrobiła na mnie dobre wrażenie.I bierze tylko 40zł. Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 195.205.44.* 04.09.09, 12:47 Cześć Paulo, A czy masz jakieś opinie na temat cyfroastrologa Tomasza W.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.tktelekom.pl 04.09.09, 18:04 Hej, osobiście u niego nie byłam ale na necie są bardzo negatywne opinie na jego temat więc nawet nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
malagassa Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 07.09.09, 20:35 Witam, Ja też byłam u obu Pań, Pani Hania bardzo miła - sprawdzalność max.50%, u Pani Halszki - sprawdzalność zobaczymy sytuację określiła bardzo precyzyjnie i te zdarzenia które mam zaplanowane też już widziała... na najważniejsze jeszcze poczekam pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.man.poznan.pl 12.09.09, 15:12 Moze wypowiedza sie osoby,ktore byly dosc dawno u wrozek,czy sie sprawdza,czy nie i do kogo warto isc? Bo ocena chwile po wizycie nie jest zbyt obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.man.poznan.pl 13.09.09, 22:28 Moze napisze ktos po dluzszym czasie,kto wykazal troche cierpliwosci w oczekiwaniu na spelnienie przepowiedni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 14.09.09, 20:03 niestety na spełnienie wróżb nadal czekam, nie mniej jednak 6 lat temu byłam u fantastycznej kobiety starszej babeczki, za wizytę brała i berze nadal 25zł,bywa w Poznaniu, teraz zaczynam dostrzegać dopiero zmiany, Pani Marzena ze starego ynku potwierdziła dokładnie to co mówiła tamta kobieta, właściwie słowo w słowo, prócz tego,co już minęło. Tym nie mniej jednak decyzdujący moment nie nadszedł,muszę chyba jeszcze trochę poczekać, aczkolwiek czuję, że nadchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 21:09 bylam u Marzeny niecaly rok temu. jako osoba bardzo fajna babka, jako wrozka - wlasciwie nic sie nie sprawdzilo, niestety. dodatkowo nie podobal mi sie fakt, ze wizyta u niej to bardziej terapia psychologiczna, Pani sprzedaje takie uniwersalne zyciowe rady, mnostwo komplementow i zyciowych rad, miedzy nie wplecione wrozby, ktore nie znalazly odzwierciedlenia w przyszlosci - a niektore rzeczy juz powinny sie byly wg niej wydarzyc. opis sytuacji na wtedy rowniez - spotykalam sie z trafniejszymi. wiec jak dla mnie - niestety, odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 17.09.09, 23:22 no cóż mogę powiedzieć, terminy wskazane przez Panią Marzenę nie mają odzwierciedlaenia w rzeczywistości, jako kobieta i czlowiek ok, nie wiem, czy to nie za wcześnie by postawić taką opinię, nie mniej jednak to co miało się wydarzyć nieststy nie spełniło się, powiem nawet,że chyba jest nawet odwrotnie. Genealnie, chyba z tych wróżb nic nie wychodzi. Niestety dla mnie to kolejna życiowa porażka, ponieważ kilka lat temu też ktoś stawiał mi karty i nic się nie spełniło, gorzej wróżka namawiała mnie bym zadzwonila do osoby którą kocham i która jest we mnie zakochana, tak też zrobiłam przy okazji z siebie idiotkę. Człowiek jak jest na krawędzi chwyta się różnych rzeczy nawet tych irracjonalnych, ja pomimo tego,że jestem raczej osobą trzeźwo myślącą niestety dałam się wkręcic w tę spiralę. Nie warto chyba tracić pieniędzy na wróżby, przekonałam się o tym już kilka razy. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ezopoczta Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 18.09.09, 20:39 podzielam zdanie moich przedmówczyń,niestety po odległym czasie od wizyty u Pani Marzeny nic sie nie sprawdziło,moja znajoma równiez była i tez nic tak wiec mozna wyciagnac wnioski!!!.Odczytywanie ze zdjecia to juz w ogole smiech,jest sympatyczna, duzo opowiada ale nie ma to przełozenia na zycie i sprawdzalność,daje rady ,ale to co odczytuje z kart to bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
krateczka1 Re: do Agi 30.12.09, 22:45 Proszę podaj namiary na tą starszą Panią, ktora przyjeżdża do Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.opera-mini.net 30.12.09, 23:47 Witam jeżeli mógł bym prosić jakis kontakt do tej starszej pani z góry dziekuje gg18253627 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alure Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 188.33.179.* 03.01.10, 09:25 Bylam u paru wróżek. Z moich doświadczeń - chodziałam do Małgosi - bardzo miła osoba , postawiła mi parę razy jednoznaczną i tą samą odpowiedź na mój problem. Ostatnio nawet z konkretnymi datami. I cóż? Niestety nic się nie sprawdziło a wręcz odwrotnie. SOlanż - generalnie jej wróżby co do teraźniejszości się spełniły - przepowiedziała koniec i to że mam odpuścić i się sprawdziło. Niestety resztę zepsułam sama:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaciol Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 19:18 <