Gość: Misia IP: *.riz.pl 15.07.08, 17:31 Mam takie pytanie: czy to jest seans osobisty, czy wrozka tylko wysyla tresc seansu poczta? I jaka jest cena i od czego zalezy? No i oczywiscie ile sie czeka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula_6 Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 19:25 telefonicznie zadajesz pytanie i podajesz na zyczenie Pani Nadziei parę szczegółów. odpowiedż dostajesz poczta, naprawdę szczegółową, bardzo trafną i serdeczną, pocztą. Ja korzystałam 2 razy, czekalam na odpowiedż może 5 dni. Koszt lekko ponad 100 zl, przelewem, w trakcie rozmowy dostaniesz namiary. Naprawdę dobra i rzetelna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetka Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 11:34 ja równiez korzystałam z usług tej Pani. odp.na moje pytania dostałam bardzo szczegółową i wszystko sie sprawdziło. ale koszt to nie 100zł tylko 250zł- ja miałam bardzo dużo pytań. na wszystkie dostałam odpowiedz. Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 23:17 Witam, od ponad 4 lat korzystam z pomocy Pani Nadzieii. Wszystkie jej przepowiednie się sprawdzają. Wszystko w swoich listach określa bardzo dokładnie. Trafia ze wszystkim. Po prostu wszystko co pisze się sprawdza w życiu. Odpowiada na zadane pytania, a oprócz tego opisuje szereg wydarzeń, które nas później faktycznie spotykają. Jest niezwykle życzliwą i mądrą osobą. Korzystałam wcześniej z porad u innych wróżek, czy jasnowidzów ale w pełni mogę polecić wszystkim Panią Nadzieję. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.ingbank.pl 18.11.08, 11:36 Gdzie można znaleść nr telefonu tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 18.11.08, 14:23 a ja nie polecam. Korzystalam i zadnych dat,zadnych szczegolow. Lanie wody i tyle. Tutaj tez zauwazylam,ze jasnowidzenie oparte na kartach tarota i kart klasycznych. Od co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 09:16 Ta PANI nie przepowiada przyszłości za pomocą kart.TYLKO JEST JASNOWIDZEM.I uważam że jest najlepsza! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 10:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:04 A adres mailowy do tej "jasnowidzki" dziwnym trafem jest taki sam jak do centrum tarota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 19.11.08, 11:49 Pytanie:Czy ktos byl u tej pani osobiscie,czy tylko wypowiadacie sie z listow itd. Ja tylko ocenilam to,co otrzymalam w liscie,wszystkie informacje w liscie zawarte. Niestety,nie oceniam tego pozytywnie. Od co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.gprs.plus.pl 28.11.08, 21:05 Jak może być taki sam mail skoro Ona używa maila syna??? I na kompach nie za bardzo się zna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilia Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:40 Bardzo polecam.Wrózyłam sobie u tej Pani rok temu i wszystko sie sprawdza. Na poczatku po przeczytaniu listu 2-krotnie schowałam go poniewaz stwierdziłam że opisane rzeczy nie moga miec miejsca w moim życiu. A TU WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA!!!!! Naprawdę polecam byłam u wielu wrózek ale ta Pani JEST NAPRAWDĘ NIESAMOWITA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:17 Poczekaj jakis czas a zobaczysz że to co masz napisane w liście sprawdza się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.0-85.cust.bluewin.ch 19.11.08, 23:30 mozliwe,a gdzie daty i szczegoly.... cos mi tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! 23.09.13, 10:45 Znowu wraca jakiś dinozaur i dorabia do emerytury... Gość portalu: ula_6 napisał(a): > telefonicznie zadajesz pytanie i podajesz na zyczenie Pani Nadziei parę > szczegółów. odpowiedż dostajesz poczta, naprawdę szczegółową, bardzo trafną i > serdeczną, pocztą. Ja korzystałam 2 razy, czekalam na odpowiedż może 5 dni. > Koszt lekko ponad 100 zl, przelewem, w trakcie rozmowy dostaniesz namiary. > Naprawdę dobra i rzetelna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 19.11.08, 14:31 Zastanawia mnie,ze piszecie o szczegolach i datach,kiedy to absolutnie nia mialo miejsca w liscie do mnie. Bardziej to widze jako opowiadanie. Niestety,nie sprawdzilo mi sie. Mozliwe,ze tylko ja otrzymalam taki list. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 20.11.08, 18:49 Ja rowniez dostalam raczej opowiadanie!! Zadnych dat nic konrektenego wrecz przeciwnie Pani pisala ze moj parnter to i tamto a ja wogole z nikim nie jestem i nie bylam w tamtym czasie. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 20.11.08, 15:54 na listosc Boska juz farsa wasza nie zna granic.Wybierz jeden z tych dwoch i zadzwon do samej siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 20.11.08, 16:41 kwiatek,czy rak,czy mm ,a moze tak wnuczek pani "jasnowidz" zalosne te zagranie ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 21:45 Może nie obrażaj tej Pani. Bo na pewno chciała CI pomóc skoro zwróciłaś sie do niej. A z tego co wiem to nie ma wnuka. I jeszcze nikomu nie odmówiła pomocy i nikogo nie obraziła. Korzystam z jej usług od dawna i nigdy mnie nie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 20.11.08, 22:56 spojrz na swoj IP. smiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 08:40 Dziękuję za pomoc! Do "z" - bardzo mnie rozbawiłeś tą swoją pożal się Boże przenikliwością umysłu. 3/4 IP na tym forum to neoplus, czyli dla Twojej informacji: neostrada. Do pani Nadziei zadzwonię, ale raczej nie podzielę się swoimi wrażeniami, bo znowu zostanę posądzona, że ja to ona :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 10:38 Kwiatek i co zadzwoniłaś do Pani Nadzieji??Jakie wrażenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re:do "z" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 09:53 Czy ty jesteś naprawdę poważną osobą. Na początku nadajesz na Panią Nadzieje a teraz się przyczepiłaś do mojego IP. Ty chyba potrzebujesz pomocy psychiatry a nie jasnowidza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re:do "z" IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 21.11.08, 10:31 Swierdzam tylko fakty,to wszystko. I prosze mnie nie obrazac,dobrze tutaj wiecie,w czym rzecz. Czysta reklama,kazdy to zauwazy. Kolejny przekret...az przykro. Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re:do "z" IP: *.gprs.plus.pl 21.11.08, 21:34 ale się uśmiałam!!!! teraz pisze nie z neostrady a z gprs i zapewniam, że nie pisze tych postów ta sama osoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re:do "z" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 14:15 Zastanawiam się dlaczego zależy Tobie, by tak złą opinię wyrobić Pani Nadziei? Osoby, które jednak korzystają naprawdę z usług P. Nadziei wiedzą, że wszystko co Ty wypisujesz to tatalne bzdury. P Nadzieja bezbłędnie i profesjonalnie przepowiada przyszłość. Jestem pod wrażeniem trafności Jej przepowiedni. Przez Ciebie jak widzę przemawia potężna zazdrość. No coż, konkurencja na rynku jest duża ale pamiętaj, że trzeba umieć przegrywać. Pani Nadzieja nie ma sobie równych. Korzystałam, korzystam i będę korzystała z jasnowidzenia Pani Nadziei, która wielokrotnie mi pomogła! I za to serdecznie Jej dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re:do OLCI IP: *.gprs.plus.pl 22.11.08, 15:32 Olcia napisz do mnie na maila bo chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o pani Nadzieji:) adres: anulka.rzeszow@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzynka Re:do OLCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 15:03 Ok kilku dni próbuje się do niej dodzwonić, ale nie odbiera albo ma zajęty numer.Może nie przyjmuje już klientów, bo jest to troszkę niepoważne, żeby wydzwaniać i nie móc się dodzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re:Jasnowidz Nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 22:08 Z tego co się orientuje to jest powaznie chora. Więc mozesz się teraz nie dodzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re:do kasiarzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:52 Ktoś komu zależy- zawsze się dodzwoni. Nigdy nie miałam z tym problemu. Sama chciałam ponownie prosić Panią Nadzieję o odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i dodzwoniłam się dziś bez problemu, za pierwszym razem. A swoją drogą - jak uważasz, że to ˝...troszkę niepoważne...˝to po co tyle wydzwaniasz? Ponadto, czy Ty masz zawsze ochotę odebrać każdy telefon? Ochotę, czas, nastrój? Ktoś kto naprawdę pracuje, jest zabiegany, ma cały dom i rodzinę na głowie, wierz mi, że czasem potrzebuje chwili spokoju dla samej siebie. Ale skoro Ty nie możesz się dodzwonić od dłuższego czasu, to najwidoczniej problem leży po Twojej stronie. Osoby, którym na kontakcie z P. Nadzieją zależy - zawsze go uzyskują. Bynajmniej takie doświadczenia mam ja i osoby mi znajome, które wiem, że też korzystają z pomocy P. Nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re:do kasiarzynki IP: *.gprs.plus.pl 28.11.08, 21:12 A ja się dziś dodzwoniłam do Pani Nadzieji.Jest to bardzo sympatyczna pani-taka, z którą można przy kawce porozmawiać o życiu.Nie "wyglądała" mi wcale na chorą.Mówiła, że jest bardzo zajęta i że ludzie potrafią do Niej o 4 nad ranem dzwonić!!! Powiedziała, że dar jasnowidzenia ma od urodzenia-tylko myślała, że to jest normalne-dopiero ludzie ją uświadomili, że to nie jest normalne i że ma dar rzadko spotykany.Czekam na przepowiednię od Niej.Ma mi wysłać z maila syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiona Re:do kasiarzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 08:58 A ile kosztuje przepowiednia u Pani Nadziei? Bardzo proszę o odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re:do kasiarzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:13 Dość drogo niestety 250 zł.Mówiła,że może dużo powiedzieć o życiu i dlatego tyle.Zobaczymy,czy nie "utopiłam" kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
ddota76 Re:do kasiarzynki 01.12.08, 17:31 Nigdy nie zapłaciłabym takiej kasy za wróżbę listowną. Nie boicie się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re:do kasiarzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 17:47 Ja sobie tak wróże ponad 4-lata. I nigdy mnie ta Pani nie zawiodła. Wcześniej byłam raz u AIDY -zapłaciłam 400zł i nic z tego nie wiedziałm co usłyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re:do ddoty76 i mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 18:19 Nie ma się czego bać! Chyba że wolisz iść do jakiejś wróżki, zapłacić 300 lub 400zł, nic się nie sprawdzi z tego co powie i tak będziesz tracić kolejną kasę chodząc od wróżki do wróżki. A na koniec końców i tak wrócisz do Pani Nadziei z prośbą o Jej wizje. Jak wcześniej kiedyś pisałam tu na forum - mnie Pani Nadzieja nigdy nie zawiodła i wszystko przepowiada mi bezbłędnie. A zwroty o utopieniu kasy są niesmaczne. Czy wiecie ile wysiłku i czasu potrzeba, by taką wizję dla nas przygotować? Jeśli nie wiecie, to najpierw się dokształcie w tym temacie, a dopiero potem oceniajcie. Tyle ludzi tu na forum tak dobrze wypowiada się o P. Nadziei. Skąd dziwne wasze przypuszczenia? Poza tym osoby żyjące w energiach, ezoteryce itp krąg znajomych mają szeroki i najlepszymi referencjami dla nich są zadowoleni klienci.Jestem jedną z osób,którym P. Nadzieja naprawdę dobrze przepowiada przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re:do ddoty76 i mm IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 01.12.08, 18:42 oj wiemy,wiemy i nie rozprawiaj tutaj o doksztalcaniu...Skad dziwne przypuszczenia:Z wlasnego doswiadczenia. Oceniam prace,ktora dostalam,i za ktora zaplacilam,jako klient mam takie prawo,od co... kazdy ma prawo ocenic usluge,z ktorej to skorzystal. Ja nie jestem zadowolona.Jak juz pisalam-zadnych dat,zadnych szczegolow itd. I prosze mnie tutaj nie obrazac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re:do ddoty76 i mm IP: *.gprs.plus.pl 01.12.08, 22:44 Napisałam "utopiłam" w cudzysłowiu, ale nie odbieraj tego jako krytykę.Bo wierzę, iż się nie zawiodę.Byłam już po kilka razy w różnych wróżek i sprawdzały mi się drobiazgi, a nie to na czym mi najbardziej zależy-dlatego chciałam skorzystać z kogoś kto zajmuje się jasnowidztwem. A co do dat to być może z jasnowidztwem jest tak jak i z wróżkami- nie każda osoba "nadaje" na tych samych falach co wróżka czy jasnowidz i być może nie zawsze da się wszystko odczytać.Jak dostanę swój opis to napiszę wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re:do z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 09:41 Do obrażania daleka droga... Każdy ma prawo do własnego zdania. Swoje w całości podtrzymuję.Lepszych jasnowidzów od P.Nadziei nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lea2006 Re:do kasiarzynki 12.05.09, 15:58 Witam, czy możesz mi powiedzieć jakie są Twoje wrażenia po wizycie u Pani Nadziei? Czy coś Ci się sprawdziło? Będę wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.gprs.plus.pl 13.01.09, 11:47 z tarota i kart klasycznych wrozylam swoim znajomym i kuzynkom i mowia,ze wszystko im sie sprawdza do tego mam dobra intuicje.Kazda wrozka musi miec dar przepowiadania trafnie czyjejs przyszlosci,bo inaczej to tylko oszustwo i swiadome wyciaganie od klienta kasy.Zawodowo nie zajmuje sie tarotem raczej hobbystysznie,moze dlatego moje wrozby sie sprawdzaja.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 11:55 Gość portalu: gosc napisał(a): >Zawodowo nie zajmuje sie tarotem raczej > hobbystysznie,moze dlatego moje wrozby sie sprawdzaja. Z gruntu bledne zalozenia w rozumowaniu. Zreszta nie wiadomo jak to skomentowac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: wrażenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 17:55 Tego nie napisała Pani Nadzieja poniewaz ona jest jasnowidzem. I nie posługuje się kartami. I to co mi przepowiedziała wszystko się sprawdza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.tomaszow.mm.pl 05.08.09, 11:46 A czy mogłabyś mnie powróżyc? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda_4 Nadzieja. S - wierzyć, czy nie wierzyć? 18.08.09, 21:57 Czytam posty na temat Jasnowidz Nadzieja i odnoszę wrażenie, że ona wróży mniej więcej tak: wszystko będzie dobrze, trzeba uwierzyć w siebie, przestać się martwić i zacząć żyć optymistycznie, cieszyć się drobiazgami, zacząć pomagać innym lub zapisać się do stowarzyszenia i wtedy wszystko potoczy się dobrze. Tylko, że kiedy jesteśmy pozytywnie nastawieni do świata, ale nie idą za tym zmiany materialne, lepszy byt, to trudno utrzymać ten optymizm na dłużej . . . Ci którzy mają materialne bezpieczeństwo mogą sobie, a nawet muszą pozwolić na takie myślenie, bo inaczej nie skorzystają z tych luksusów, które zdobyli. Kto jest za, a kto przeciw takiej postawie? Jakie macie wrażenia z jasnowidzenia Nadzieji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.chello.pl 01.12.08, 23:19 Witam. Czy można uzyskać jakiś namiar na tą Panią Nadzieję? Dziękuję. Prosze o kontakt na: Gregj@poczta.fm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k k IP: *.xdsl.centertel.pl 05.12.08, 15:56 Witam! W internecie jest poświęcone wiele miejsca na strony, związane z tarotem, wróżbiarstwem, uzdrowicielstwem, i innymi praktykami związanymi z parapsychologia. Wiele osób korzysta z usług ludzi umieszczające reklamy na takich stronach. Jakże częste są nasze rozczarowania, po odbyciu wizyty u takiej osoby, okazuje się że nie wniosłą ona w nsze życie nic nowego, i nie ma zielonego pojęcia na dany temat. A my marnujemy tylko nasz czas oraz pieniadze na takich "szkodników". Dlatego też postanowiłem stworzyc blog, na którym znalazłby sie spis osób świadczących, takie usługi, na którym można by było wyrazić własną opinie, potwierdzoną konkretnymi argumentami na temat danej osoby. Ma to na celu przedewszystkim, ochrone nas, przed oszustami i jednoczesne okazanie wdzieczności, tym którzy na to zasługują. Ale żeby to było możliwe, potrzebuje waszej pomocy. Konkretnie prosze o przesłanie informacji (na adres podany niżej), o takich osobach, (imię, nazwisko, adres, nr kontaktowy, miejsce świadczenia usługi. oraz specjalność którą się zajmuje,), oraz na początek, opini na temat danej osoby. Chciałbym zebrać te informacje w jednym miejscu, aby były wiarogodne i dostępne dla wszystkich, aby każdy mógł z nich korzystać. Będe bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Zgłoszenia: blogczary@gmail.com Adres blogu: czary-mary.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wrażenia IP: *.gprs.plus.pl 06.12.08, 21:08 Dostałam odpowiedź i w sumie myślałam, że to bedzie troszkę inaczej.To taki raczej opis dużo z psychologii dużo już wiedziałam wcześniej od wróżek.Potwierdziły się niektóre rzeczy, które wiedziałam od wróżek.Także w sumie nie tego sie spodziewałam, a najgorsze, że mnie nastraszyła i teraz boje sie z domu wychodzić!! bo mi napisała, że mam być bardzo ostrożna bo grozi mi niebezpieczeństwo ze strony nieznajomych ludzi albo jakiś wypadek!! ja mieszkam w bardzo spokojnej okolicy nie ma tu napadów itp. ale teraz to się oglądam za każdym na ulicy!! poważnie mnie nastraszyła brrrr a wypadek komunikacyjny to niestety może się zdarzyć bo wiadomo jak to dziś jest na ulicy. Więc teraz boję się własnego cienia!!!Mam nadzieję, że to się nie sprawdzi-a reszta może, bo jest optymistyczna.Ja zadałam tylko 1 pytanie więc może nie mam takich odczuć jak inne osoby, które zadały więcej konkretnych i bardziej szczegółowych.Żadnych dat też nie miałam ani czasu wydarzeń.Ale polecam jeśli ktoś by chciał skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wrażenia IP: *.winkowski.pl 09.12.08, 10:20 Witam wszystkich. Ja również skorzystałam z przepowiedni Pani Nadziei, które były bardzo optymistyczne.Teraz należy poczekać i sprawdzić jak się to będzie miało do rzeczywistości. Przepowiednia bardzo ładna obszerna, brakuje tylko w niej jakiegoś podziału czasowego w sensie do 3 lat moze wydarzyć sie to i to a powyżej cos innego. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:47 Podzielam Twoją opinię-ja nie wiem co tyczy się teraźniejszości a co bliższej czy też dalekiej przeszłości-zapytałam o to w emailu ale na razie nie dostałam odpowiedzi.Także nie wiem jaka rozpiętość czasowa jest tej przepowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:14 czy te słowa napisała p. Nadzieja? Autor: Gość: gosc IP: *.gprs.plus.pl 13.01.09, 11:47 z tarota i kart klasycznych wrozylam swoim znajomym i kuzynkom i mowia,ze wszystko im sie sprawdza do tego mam dobra intuicje.Kazda wrozka musi miec dar przepowiadania trafnie czyjejs przyszlosci,bo inaczej to tylko oszustwo i swiadome wyciaganie od klienta kasy.Zawodowo nie zajmuje sie tarotem raczej hobbystysznie,moze dlatego moje wrozby sie sprawdzaja.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:35 Te slowa napisal nie wiadomo kto bo osoba nie byla uprzejma sie podpisac, wiec nie maja zadnej wartosci informacyjnej- mogla to byc Kasia, Basia, Marysia albo Jozek, Wojtek, Marek czy ktokolwiek ( jako ze rodzaj meski czy zenski na tym forum jest kwestia wzgledna oraz plynna). Wartosc merytoryczna tego tekstu tez watpliwa bo nie wiadomo o co w nim ma chodzic. O to ze amatorstwo przewyzsza profesjonalizm czy o to ze autor(ka) jest bezbledna w swoich prognozach , a moze o to ze inni ezoterycy tacy bee i oszusci. Tak czy tak nie jest to chwalebny tekst bo albo sie siebie prezentuje pokazujac udokumentowane osiagniecia albo kogos imiennie gani uzasadniajac.Reszta to autoprezentacje w stylu, ktorego nie chce komentowac by moc zachowac kulture slowa pisanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:50 czytając ten wątek od początku już chciałam skorzystać, ale gdy przeczytałam te słowa, to już nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:52 i zaraz nas chyba posądzą, że jesteśmy ta samą osobą, bo przecież mamy takie samo IP żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:57 Hehe, Wando, raczej nie :D Tepsa jest wielka i potezne jej macki netowe sa. Zreszta ja jestem devilangel, na forum od dawna i podpisuje sie swoim nickiem- tym lub jednym stalym, zadnym innym. Mam odwage podpisywac sie pod tym co mowie, nie musze wymyslac nickow. Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Wrażenia IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 13.01.09, 14:05 prosze sie nie dziwic,ze czlowiek juz nie dowierza.Niewiarygodne,ze tak wiele oszustow jest w tym fachu. A sam "gosc" dziwna wypowiedz,prawda...Mam wrazenie,ze byleby byl watek i reklama,niestety...Jesli ktos sie juz musi reklamowac niech napisze imie itd. To jest manipulacja...jesli ktos bierze za wrozbe 300 zl.to powinno byc go stac na reklame w przyzwoity sposob...taka jest moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: Wrażenia IP: *.gprs.plus.pl 13.01.09, 16:47 pani Zosiu odpowiadajac na pytanie mam na imie Malgorzata i nie bralam za wrozby pieniedzy,robilam to za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 20:35 Przepraszam,czy ktos mogłby podac adres mailowy do pani Nadzieji, i pani Małgorzaty? To wazne- bede bardzo wdzięczna. marta0908@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekorzystajaca Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 20:39 Rany ludzie !! 300 zł za wróżbę? Czy wy w ogóle myślicie czasem chociaż....matko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 09:05 Ja ostatnio dałem 250zł-bo tyle wynosi przepowiednia u tej Pani. Otrzymałem ją listownie na kilkunastu stronach. Ale naprawde warto!!! Ponad rok temu byłem u wrózbity-astrologa ...?... zapłaciłem 400zł i nic się nie sprawdziło-poza jednym że jest przereklamowany i drogi!!! A ta Pani napisała mi bardo duzo istotnych dla mnie spraw. Większość osób biega od wróżki do wróżki ale i tak na końcu trafiają do Pani Jasnowidz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaagus Re: Wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:59 Powiedzcie mi jak to jest, czy Pani Nadzieja jeżeli napisała że przy konkretnym facecie, dla którego poprosiłam o seans- widzi mnie, to jest to prawda, czy może ona widzi tylko "jakąś" kobiete i sie tylko domysla ze to ja????? Aha i Pani Nadzieja pisze bardzo dużo w czasie teraźniejszym. Nie wiem jak mam to interpretować, i jak dowiedzieć sie co jest przyszłościa??? Prosze pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: Wrażenia IP: *.gprs.plus.pl 13.01.09, 16:36 Pani Wando te słowa nie napisała pani NADZIEJA tylko Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wrażenia IP: 193.23.61.* 15.01.09, 09:43 Ja jestem zadowolona z przepowiedni Pani Nadziei moze dlatego ze usłyszałam dużo optymistycznych słów , które chciałabym aby się sprawdziły. Nie przepowiada ona jednak ze np. w tym i tym roku wydziesz za mąż jak inny wróżbici u których kiedyś byłam. pokazuje tylko ze będzie taka możliwość jeśli się wybierze odpowiednią drogę.I co zrobić aby na złą nie zejść .I chyba lepiej bo człowiek jest leniwy i najchętnie czekał by tylko az się sprawdzi przepowiednia. Piszcie proszę o waszych doświadczeniach z Panią Nadzieją. Ale proszę o wypowiedzi osób , które były, a nie te nigdy nie były a z góry zakładają ze na pewno ktoś jest oszustem. A 250 zł to duzo i nie dużo. Sami teraz zarabiamy całkiem sporo, więc nie mamy prawa rządać przepowiedni za 50 zł.Tymbardziej ze do usług Pani jasnowidz korzysta się raz na kilka lat. Pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 21:24 Jeśli ktoś myśli że w odpowiedzi otrzyma konkretne daty i godziny to jest chyba mega naiwny:).To wszystko nie na tym się opiera,przecież jest napisane ze owa pani przeprowadza seans na całe życie człowieka,a niekturzy po dwóch latach mowią że sie im nie sprawdziło:)).Czy warto wydać 250 lub 300 zł?Niech każdy sam zada sobie to pytanie.Ja zaryzykowałem bo potrzebowałem pomocy.Zaufałem choć wysłalem tylko 3 maile ,nie kontaktując się przez telefon w ogóle.Nie żałuje,to co się dowiedziałe jest dla mnie bezcenne.Zastanowiło mnie skąd ktos wie o mnie rzeczy o których wiem tylko i wyłącznie ja sam,które są w moim umyśle to jaki jestem,co wydarzyło sie kiedyś w moim życiu,co dzieje się teraz i jaki to ma woływ na moje życie!No i jeszcze jedno nie należy czekać że coś samo sie stanie tam doskonale wszystko pisze jak postępować ,to juz napisała moja "przedmówczyni" Magda.Leniwemu nawet taki jasnowidz nie pomoże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon. Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:47 Zgadzam się z wypowiedzią Rafała. Potrafi zobaczyć wszystko-żeczy o których tylko ja wiedziałem. I pomóc rozwiązać problem bezbłędnie. Pod warunkiem że się posłucha rad napisanych w liście. Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna To już staje się śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:05 To już staje się żenujące. Te same osoby zmieniają nick i chwalą. Nie trzeba być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że taki Np. Rafał i Zenon ta ta sama osoba. Po co to robicie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: To już nie jest śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:46 Re: Wrażenia Autor: Gość: mm IP: *.gprs.plus.pl 06.12.08, 21:08 > Dostałam odpowiedź i w sumie myślałam, że to bedzie troszkę inaczej.To taki raczej opis dużo z psychologii > a najgorsze, że mnie nastraszyła i teraz boje sie z domu wychodzić!! bo mi napisała, że mam być bardzo ostrożna bo grozi mi niebezpieczeństwo ze strony nieznajomych ludzi albo jakiś wypadek!! ja mieszkam w bardzo spokojnej okolicy nie ma tu napadów itp. ale teraz to się oglądam za każdym na ulicy!! >poważnie mnie nastraszyła >Więc teraz boję się własnego cienia!!! Chyba nie skorzystam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENON. Re: DO ANNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:22 Nie znam zadnego RAFAŁA!!! Za posądzanie kogos możesz mieć problemy!!! Ja jestem adwokatem-z zawodu i prosze mi nic nie sugerowć. I prosze sie dokładniej nauczyc odczytywac IP.- ponieważ sąto dwa różne adresy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Nadzieja IP: *.ip.netia.com.pl 17.01.10, 19:18 Potwierdzam, sprawa nadaje się do prokuratora, tym bardziej, że kasę zgarnia synalek!!!!!!! Ten sam synek występuję tu na forum pod postacią trzech albo czterech osób i reklamuje Nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Nadzieja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.10, 20:00 Niech sobie zgarnia-dla mnie jest Ona wielka tak czy siak.Możecie na Nią "jechać i pluć" ile chcecie-mi się sprawdziło.I zdania na Jej temat nie zmienię.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: To już nie jest śmieszne IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 20.01.09, 11:43 Nie chce tutaj cos sugerowac,moze to przypadek...to mi tez podobo grozil napad,wypadek. Minelo juz sporo czasu i napadu nie bylo. To samo.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: To już nie jest śmieszne IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 20.01.09, 11:44 hi hi hi az wierzyc sie nie chce doslownie...coz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: To już nie jest śmieszne! IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 20.01.09, 13:35 wypadki chodza po ludziach i jakie tutaj jest prawdopodobienstwo,ze w ciagu calego twojego zycia spoka cie "wypadek",czy nawet takie proste zlamanie np.juz mozna zaliczyc jako ewentualny wypadek. Przejrzyj sobie roczne statystyki...wrozba na cale zycie. Rozumiem,jesli ktos poda od -do,w ciagu roku,ale tego nie ma. Kiedys tam zlamie cos sobie...i czekaj,za piec lat,za 30 lat...cieszcie sie terazniejszoscia ,zyciem.Szkoda czasu na wyczekiwanie na ewentualny napad,wypadek i ciagle zagladanie za siebie. Konkretne daty -ok,za miesiac,za rok,ale nie cos takiego i tutaj do tej Pani,ktora wyczeuje i przestraszyla sie-szkoda zycia,Twojego czasu. Raduj sie i ciesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: To już nie jest śmieszne! IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 20.01.09, 13:50 Ja sie jeszcze zapytam:Co Ci dala ta ogolna informacja? Sprawdzilo sie,czyzby? Masz tylko dowod,ze cos ,kiedys i tak sie stalo. Wizja,czy wrozba-nazwij to jak chcesz,ale to powinno dac Ci ostrzezenie,dac mozliwosc ominiecia nieszczescia. Rozumiem,ze ktos pisze,czy mowi:Prosze uwazac na siebie od -do,czy nawet miesiac i tutaj istnieje juz opcja,ze sam zainteresowany "uwaza" na siebie,omija jak moze dana sprawe. Coz,przygotowal sie moze psychicznie na taki stan...czy moze tez wywolal swoimi myslami takie skutki. Tutaj Pani,ktora pisze,ze boi sie,ze jest zastraszona...co to ma byc. To nie na tym polega,aby miec ogolna informacje,ktora wywoluje strach. Swoimi myslami mozna wywolac wilka z lasu. Jedyna rada na takie "wyroki",zeby myslec pozytywnie i cale te ogolniki pal licho... Odpowiedz Link Zgłoś
lilian02 Re: To już nie jest śmieszne! 21.01.09, 15:07 Zosiu Pani Nadzieja ostrzgła mnie wyrażnie, żebym uważała na siebie bo grozi mi niebezpieczeństwo.I tak robię.Oglądam się za siebie-ale bez przesady-zawsze byłam czujna i rozważna.I Pani Nadzieja to wie- bo mi napisała tak w swojej wizji-mam uważać, bo coś może mi się przytrafić.Ale nie musi.I tego się trzymam.Dla mnie jest rewelacyjne to co napisali Panowie wyżej-iż napisała rzeczy, o których nie mogła wiedzieć, bo tylko my sami o tym wiemy.Wróżka ma karty-karty mogą pokazać nasze rozterki, myśli kłopoty,Ona znała tylko mój adres i wiek.A napisała mi rzeczy podobne, o których mówiły mi wcześniej wróżki na podstawie kart i rozmowy ze mną.Czekam więc na spełnienie Jej wizji-szczególnie tej jednej dla mnie najważniejszej.Jak ktoś chce to niech korzysta-nie ma przymusu.Lepiej więcej wydać na dobrego jasnowidza, niż na pseudo-wróżki, które kity wciskają i nic się nie sprawdza i potem tylko człowiek się rozczarowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian02 Re: To już nie jest śmieszne! 21.01.09, 14:59 odezwij się do mnie na maila bo chcę podyskutować na temat wizji Pani Nadzieji. Lilian02@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: To już nie jest śmieszne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 11:16 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti ??? IP: *.gprs.plus.pl 12.02.09, 20:43 problem życiowy wskazany trafnie, jasna informacja jak go przejść - przyszłość - tak albo tak albo tak... no i odnosi się wrażenie, że dużo ciepła i dobrych życzeń w tekście. możecie spróbować jak chcecie i macie trochę wolnego grosza (250-350pln) do wydania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przestancie sie re Re: ??? IP: *.3-85.cust.bluewin.ch 12.02.09, 23:51 ochh tak,juz ta reklama byla,juz to robi sie zalosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ??? IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 11:03 Nie czytaj skoro jest żenujące dla Ciebie...kto naprawdę potrzebuje pomocy to skorzysta sam i sam będzie wiedział czy warto wydać 250 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.chello.pl 03.03.09, 08:15 Ale mojej opinii w tych słowach jeszcze nie było, więc zamieszczam ją poniżej: NAPRAWDĘ JEST TAK, ŻE PANI NADZIEJA JEST JASNOWIDZEM I TYLKO NA WIZJACH OPIERA SWOJE WSZYSTKIE PRZEPOWIEDNIE!!!! ROBI TO BEZBŁĘDNIE. JEST NAJLEPSZYM JASNOWIDZEM. W dalszym ciągu podtrzymuję to, co kilkakrotnie pisałam na tym forum o trafności przepowiedni Pani Nadziei. Może Wam wydawać się mało wiarygodne, iż Pani Nadzieja, która nie korzysta z kart, numerologii itd. potrafi tak dokładnie przewidzieć przyszłe losy nie znanych Jej osobiście osób. NA PODSTAWIE TYLKO I AŻ WIZJI!!! Szczególnie mocno pragnę podkreslić fakt, iż Pani Nadzieja jest bardzo skromną osobą, której nie zależy na popularności. Od pewnego już czasu nie ma nawet dostepu do kumputera. Jestem i owszem tak dobrze zorientowana w sytuacji, ponieważ od kilku ładnych lat korzystam z przepowiedni Pani Nadziei i utrzymuję z Nią stały kontakt. Zainteresowanym polecam - poczytajcie wcześniejsze moje wpisy na tym forum, dowiecie się więcej. Nie znając osoby, nie oceniajcie proszę. Szkodzicie tym nie innym ale sobie. By móc oceniać innych, trzeba wpierw spojrzeć na siebie. Pani Nadzieja jest Osobą, która ZAWSZE WSZYSTKIM ŻYCZY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE. PRZEMIŁA OSOBA. Nie w Jej stylu byłyby złośliwe komentarze, czy jakiekolwiek krzywdzące kogoś opinie jakie tu niejednokrotnie można przeczytać pod Jej adresem. Wystawiacie opinię sami sobie, a nie innym. Pani Nadzieja sama sobie opinii wypisywać nie musi. Marketing szeptany jest najlepszy. A dlatego, że Pani Nadzieja jest najlepsza ma tak wiele osób zadowolonych z Jej przepowiedni. Osobiście bardzo cenię sobie tę wspaniałą, dobra, mądrą Kobietę, która spotyka się z tak dużą niechęcią i obłudą ze strony niektórych wypowiadających się tu osób. Szczerze polecam Panią Nadzieję tym, którzy chcą dowiedzieć się swoich przyszłych losów. Naprawdę warto. Pozdrawiam również WSZYSTKIE PRZYJAZNE JEJ OSOBY GOSZCZĄCE NA FORUM:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: 193.23.61.* 03.03.09, 11:21 Aleksandro, Mam pytanie do Ciebie, jak to u Ciebie było z przedziałem czasowym, jak ty go interpretujesz w przepowiedniach czasowych u Pani Nadziei. Napisała mi ze widzi u mnie płodność i szanse na spełnienie marzeń o dziecku już niedługo. Tyle ze nie bardzo wiem jak interpretować słowo juz niedługo , jeśli otrzymałam wróżbe na całe zycie ( rok 2 , czy 5)w skali na całe zycie to jest niedługo .Ponieważ przepowiedziała mi przeprowadzkę jako (juz) ( a przepowiednia była 5 miesięcy temu a ja się nie przeprowadziłam. Podpowiedz mi proszę jak było u Ciebie. Czy udało Ci się uniknąć niebezpieczeństw, przed którymi Cie przestrzegała ? Czy jest cięzko? Pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.chello.pl 04.03.09, 08:25 Przy wszystkich przepowiedniach dla mnie Pani Nadzieja zawsze mówi, że najtrudniej jest określić czas. Jednak zawsze też mówi, iż Jej przepowiednie dotyczą najbliższego roku, a jeśli komuś idzie bardzo ciężko, są opóźnienia itd - to do dwóch lat. I u mnie faktycznie tak jest; niektóre rzeczy realizują się w ciągu jednego miesiąca, inne w dłuższym okresie czasu ale faktycznie do dwóch lat wszystko jest tak jak pisze i mówi Pani Nadzieja. Wielokrotnie udało mi się uniknąć niebezpieczeństw, ale to dzięki wskazówkom od Pani Nadziei. Było jednak jedno przykre wydarzenie w moim życiu, którego uniknąć się nie dało. Moim zdaniem mając tak wiele informacji ˝podanych na tacy˝ od Pani Nadziei można naprawdę uniknąć tych niefajnych wydarzeń. Ponadto Pani nadzieja często podkreśla fakt, by myśleć pozytywnie. pozytywne nastawienie przynosi szczęśliwe wydarzenia w życiu. Zyczę Ci tylko pięknych i słonecznych dni. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 14:56 WŁAŚNIE CZAS NAJTRUDNIEJ OKREŚLIĆ W JEJ WIZJI-MAM WRAŻENIE ŻE U NIEJ BLIŻSZA I DALSZA PRZYSZŁOŚĆ SIĘ MIESZA.PO PROSTU TRZEBA CZEKAĆ NA ROZWÓJ WYDARZEŃ I MYŚLEĆ O DOBRYCH RZECZACH A NIE O ZŁYCH!!! I WIERZYĆ, ŻE SIĘ SPRAWDZI TO CO DLA NAS DOBRE I WAŻNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:32 Tomek, a ty dawno temu korzystales ? Jak u Ciebie sie sprawdzilo wszystko i po jakim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 12:58 Madziu ja korzystałem niedawno, chyba na początku grudnia.Sprawdziło mi się kilka małych rzeczy.No i opis mnie samego, moich myśli,wątpliwośći, zmartwień-rzeczy, o których tylko ja wiem.Pytałem Jej-mówiła, że Jej opisy są na 1-2 lata, a niektóre rzeczy np.dotyczące dzieci czy kariery zawodowej sięgają dalszej przyszłości.Ale większość Jej opisów wydarzeń to moim zdaniem gdzieś 1-2 lata nie dalej.Skoro pisała Ci, że będą dzieci to będą!!!Nie myśl tak o tym "daj sobie na luz" i zajmij się sobą...a sama zajdziesz w ciąże nie wiadomo kiedy:)bo najgorzej jak się ktoś zaplanuje "na ciąże" wtedy znika radość z sexu-tylko się myśli o tym, żeby zajść...życzę Ci powodzenia i daj znać jak już coś będziesz wiedziała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti do Aleksandry IP: 86.125.4.* 18.03.09, 19:33 dlaczego uwazasz, ze moja opinia zatytulowana ??? jest negatywna? miala byc neutralno-pozytywna, zreszta obiektywnie patrzac chyba taka jest. po uplywie 1,5 m-ca od otrzymania info moge dodac, ze spelnilo sie, ze nie przedluzono ze mna umowy w pracy, ale spadlem na 4 lapy plus pewne klopoty zdrowotne o ktorych byla mowa plus kilka innych elementow. co do reszty - pozyjemy-zobaczymy - oby sie spelnilo. pozdrawiam-Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.tomaszow.mm.pl 23.04.09, 00:23 Byłabym wdzieczna za podanie numeru telefonu do Pani Nadziei. Był tu gdzieś podawany, ale nie mam pewności czy nie był to jakiś konkurencyjny numer. To co piszesz wzbudza moje zaufanie. Byłabym wdzięczna za informacje o numerze telefonu i może adresu mailowego. Czy to jest starsza Pani? mój adres to: ataner682@wp.pl Pozdrawiam i życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 10:24 Jej numer i adres e-mail jest na stronie. JASNOWIDZ NADZIEJA 604 802 024. Starsza i bardzo miła Pani -ale nie zawsze odbiera telefony bo ludzie ją wykańczają a czasami oszukują!!! Ale naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glamrose Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.09, 18:20 zgadzam sie jest warta swojej ceny-a ludzie niestety zawsze żerują i będą żerować na kimś kto ma szczere intencje i chce pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia8181 Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei 12.05.09, 21:57 Próbowałam się dodzwonić na ten nr - 604 802 024, ale echo, albo zajęte albo nikt nie odbiera.Napisałam więc maila na adres podany gdzieś w tym wątku. Jesli ktoś wie, jaki jest skuteczny sposób skontaktowania się z Panią Nadzieją to proszę dac znac. Swoją drogą, "jestem" krótko na tym portalu, ale zauwazyalam stale zbacza się tu z waznych wątków i prowadzi osobiste, bezsensowne dyskusje..zawsze z puentą, iz coś, ktoś, reklamuje. To męczące, zabiera czas, aby znaleźć sedno sprawy..Byłoby świetnie, gdyby "ktoś" wyłapywał takie reklamowe manewry (np na podstawie IP komp.) i kasował te wiadomości z danego wątku. Tylko posty merytoryczne..!:)Pewnie się łudzę;) A teraz proba znalezienia "prawdy" w szeregu wypowiedzi to swoiste szpiegostwo,połączenie koncentracji z intuicją.. tylko ze oczy bolą;) Będę próbowała skontaktować się z Panią Nadzieją, bo sądzę, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.12-79-r.retail.telecomitalia.it 12.05.09, 22:32 dzwon do skutku najlepiej rano okolo 10-11 godziny.Ja tez kilka dni do niej probowalam dzwonic, w koncu udalo sie i odebrala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia8181 Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei 13.05.09, 19:48 Dodzwonialm się.Pani Nadzieja faktycznie bardzo mila kobieta, nie czuć w niej zadnego wyrachowania, wydaje się być normalną, (wielką w swej prostocie) kobietą. Mam otrzymac list do niedzieli. Podzielę się obiektwnie wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
magusal Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei 14.05.09, 09:33 Sylwio naprawdę warto. Dowiesz się bardzo duzo o sobie i o osobach, o ktore pytasz. Czas pokaże ile w tym było prawdy, jednak jest to jedna z niewielu wróżb, z tych, które otrzymałam, która sporzadzadzona jest bardzo szczegółowo. Ciekawa jestem Twoich wrażeń :) Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: 193.111.166.* 01.09.09, 11:50 hej! Sylwia dostałaś wróżbę? Jakie wrażenia. Ja dzwoniłam ale na razie jeszcze nie zdecydowałam się bo różne są opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 12:18 Co żałujesz że ty nie masz tylu klientów co Pani Nadzieja!!! Sprawdż IP piszących a póżniej daj swoją wypowiedz. Jest naprawdę dobra w tym co robi a ty poprostu zazdrościsz!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.3-79-r.retail.telecomitalia.it 14.05.09, 15:25 Ona jest rewelacyjna po prostu!!! Brak slow by opisac to co Ona potrafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 19:47 Czy Pani Nadzieja naprawde potrafi odczytac mysli innych ludzi????? Prosze o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 14:09 Musisz sama spróbować, bo jesli ktoś napisze prawdę to zostanie odrazu posadzony że robi reklamę tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.icpnet.pl 24.05.09, 16:45 Właśnie nie uwierzysz nikomu dopóki sama się nie przekonasz o Jej zdolnościach jest niesamowita!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguś Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 17:23 Otóż ja skorzystałam z przepowiedni, ale dalej nie wiem czy ta osoba faktycznie mysli o mnie tak jak Pani Nadzieja napisała. Pani Nadzieja napisała o mężczyźnie o którego pytałąm, że dla niego jestem ideałem kobiety- że to można wyczytać w jego myślach. Natomiast ja tego jakoś nie widze żeby tak myślał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.tomaszow.mm.pl 30.05.09, 19:32 Może jest nieśmiały albo ma przykre doświadczenia i boi się okazać swoje zainteresowanie Tobą, spróbuj sama zagadywać jeśli masz taką możliwość. Ja otrzymałam od Pani Nadziei list w tym tygodniu i za dwa dni wydarzyło się coś, o czy pisała. Chylę przed Nią czoła za jej umiejętności, za ciepło które ludziom daje i za Jej pomoc. Mam nadzieję, że nadal będzie pomagać ludziom i nie trafi na to forum, żeby przeczytać opinie ludzi, którzy nigdy nie mieli z Nią nic wspólnego a ośmielają się wyrażać negatywne opinie o tej cudownej kobiecie. A jeśli trafi na to forum, to mam nadzieję, że chęć pomocy ludziom i ich wdzięczność przeważy nad ludźmi,którzy wydają opinie zaocznie bez znajomości osoby, na temat której ośmielają się wyrażć niepochlebne zdania. Myślę, że na tym forum powinni wypowiadzć się tylko ci, którzy skorzystali z pomocy Pani Nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 01:42 renatko, renatko, robisz jej antyreklame!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.09, 09:37 Cokolwiek się napisze to i tak będzie źle-bo albo reklama-albo antyreklama!!!Popieram Renatę-Pani Nadziei było by przykro, że tak ją oczerniają na internecie i lepiej niech tych plugastw nie czyta- bo na pewno by jej miło nie było.Tyle serca i oddania ma dla ludzi- tylu osobom pomogła, a tu tyle oszczerstw na Nią.Wstyd mi za te trolle internetowe.Dla Pani Nadziei-WIELKI SZACUNEK...oby pomagała jak najdłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 10:09 No, teraz to już zdecydowanie nie skorzystam z usługi Nadziei, przecież to jawna reklama a jak ktoś musi się reklamować na forum to znaczy, że nie ma klientów. Jeśli ktoś nie ma klientów to znaczy... dziękuję, nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.gemini.net.pl 31.05.09, 10:15 Skąd wiadomo ilu ludziom ta pani pomogła hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość No dobrze już wystarczy tej reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 10:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=69265110&wv.x=2&a=95350342 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.09, 13:48 Z postów tutaj-czytaj co ludzie piszą i z rozmowy z Nią.Skoro dzwonią do Niej z całego świata to chyba coś to oznacza.A to co pisze "gość", że jest to reklama to jest to śmieszne!!! Nikt nie pisze tutaj Jej telefonu czy adresu i nie każe korzestać z Jej usług!!! Po prostu wyrażamy swoją opinię-a gdzie je wyrażać jeśli nie na forum o wróżbiarstwie???Może na forum o motoryzacji czy ogrodnictwie???Nie chcesz nie korzystaj...ja skorzystałam właśnie dzięki opiniom przeczytanych tutaj o Niej.Miałam mieszane uczucia.I nie żałuję.Przepowiednia niesamowita.Za rok skorzystam znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 13:53 Nadziei musi bardzo na kasie zależeć skoro na forum szuka klientów. Nie ważne wtedy co się mówi - ważne, że jest głośno. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.09, 19:55 A komuś piszącemu z neostrady pod różnymi nickami zależy,żeby Ją krytykować i posądzać o materializm i reklamę.Tylko po co??? Komu Ona przeszkadza???Zawistna wróżka czy co??? Wszystko zło wróci do Ciebie...kimkolwiek jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.tomaszow.mm.pl 31.05.09, 13:26 Absolutnie nie. Ja cenię Panią Nadzieję za jej umiejętności i za jej osobowość. Ja po prostu uważam, że Ci ludzie którzy ośmielają się krytykować Panią Nadzieję a nie mieli z Nią żadnego kontaktu, nie powinni się wypowiadać krytycznie o tej Pani. Nie mam pojęcia dlaczedo odebrałaś to co napisałam jako antyreklamę. Ja tę Panią bardzo szanuję i uważam, że jest wspaniała w tym, co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonnia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.09, 10:08 dajcie już spokój z tymi posądzeniami o reklamę.Zajmijcie się innymi sprawami, niż tym czy to reklama czy nie.Forum jest po to, żeby dzielić sie spostrzeżeniami i opiniami o wrózkach i jasnowidzach z usług których się skorzystało, a nie kłóceniem się o reklamy.Ani Nadzieja ani inna jasnowidzka na pewno nie reklamowałaby się tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 10:47 Otóż NIE. To forum nie powinno służyć do chwalenia czy krytykowania, ale do wymiany poglądów na tematy ezoteryczne. To, że komuś się coś sprawdziło, to nie znaczy, że sprawdzi się drugiemu. To, że jedna wróżka przypasowała jednemu to nie znaczy, że pasować będzie drugiemu. W tym kontekście takie upieranie się typu: mi się sprawdziło i będę do upadłego bronić tej osoby - wydaje się śmieszne i dziecinne i nie dziwcie się, jeśli ktoś posądza was wtedy o reklamowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonnia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.09, 11:32 AMEN.Proszę w takim razie podać, gdzie szukać sprawdzonej wróżki??W swoim czasie szukałam wróżki i trafiłam na to forum.Dzięki opiniom skorztystałam z 2 wróżek tutaj polecanych.I jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: 193.23.61.* 01.06.09, 12:29 Joanno, mi również wydaje się ze nie masz racji. Forum jest po to aby każdy mógł cos napisać. Skoro jest temat jasnowidz nadzieja S, to wszystcy pisza na temat jej zdolności, i nie mozna nikomu zabraniać tylko dlatego ze to reklama. Bo dlaczego by nie zareklamować kogoś z kogo jest się zadowolonym albo ostrzec innych przed kimś , kto się nienadaje na wróża. Pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 13:34 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów po długiej nieobecności na tym forum:-) Pozdrawiam serdecznie wszystkich a w szczególności tych przyjaznych Pani Nadziei:-) Wszystkich dlatego, iż wiem, że dobro powraca dziesięciokrotnie, a negatywne myśli wysyłane komuś wracają i uderzają w nas samych. Przeczytałam ostatnie wypowiedzi i oto poniżej moje spostrzeżenia: 1. Każdy w jakiś sposób zarabia na życie. Każdy czymś się zajmuje. Dlaczego niektórzy na forum uważają, że im za wykonywaną przez nich pracę należy się wynagrodzenie a Pani Nadziei nie? Czy ta Kobieta wszystkim ma pomagać charytatywnie? Czy wy tak robicie? Pomijając kwestię zamiłowania i tego, że robi to co lubi ( dlatego robi to tak doskonale, bo tylko człowiek robiący to co kocha, czyni to rewelacyjnie ) też musi z czegoś żyć. Też należy Jej się zapłata. To jest oczywiste. Nie podoba się wam taki sposób postępowania, nie korzystajcie. 2. Dla mnie w tym roku Pani Nadzieja przysłała 2 krotnie list za darmo. Znów Jej przeciwnicy mogą powiedzieć, że dlatego piszę ten komentarz. Otóż od razu pragnę niedowiarków poinformować, iż Pani Nadzieja nie zagląda na szczęście na to forum. Załamałaby się chyba widząc, jak wiele jest fałszu, obłudy i nienawiści w niektórych osobach. Piszę to po to, by uświadomić tych ˝wiedzących najlepiej˝, że Pani Nadzieja oprócz doskonałego daru jasnowidzenia ma serce i potrafi zrozumieć sytuację drugiego człowieka. 3. Faktycznie czasem trudno skontaktować się telefonicznie z panią Nadzieją, ale tak jak już kiedyś pisałam na tym forum każdy ma swoje życie, swój świat, swoje problemy i potrzębę odpoczynku. Nie może żyć tylko dla innych dostępny 24h/24h. Jeśli komuś zależy - zawsze kontakt z Panią Nadzieją uzyska. 4. Z rzeczy, które mi Pani Nadzieja tak trafnie przepowiedziała ostatnimi czasy kilka się już zrealizowało a m.in.: - pisała o niespodziewanych a koniecznych wydatkach - co faktycznie miało miejsce - dodatkowa propozycja pracy - dostałam - nowy związek uczuciowy jeśli bądę chciała - miałam taką możliwość - będę opiekowała się kimś z rodziny w potrzebie chwili - tak było - w myślach optymizm przeplatany ze smutkiem i powracającą przeszłością - jest tak cały czas - możliwość przeprowadzki po załatwionych dobrze sprawach dokumentacyjnych - chcę się przeprowadzić - kontakty z nowo poznanymi osobami z zagranicy - miały miejsce - zajmuję bardzo odpowiedzialne stanowisko - tak jest - uważać na podstępne działania zazdrosnych osób w pracy - faktycznie dzięki temu wiedziałam, że muszę być czujna co uchroniło mnie przed próbą oszczerstw; wyszłam obronną ręką i prawda zwyciężyła - podróże i wycieczki krojoznawczo - kulturalne - tak jest - moje problemy zdrowotne z układem krążenia - aktualnie mają miejsce - brakujący dokument do sprzedaży domu - byłam pewna, że mam wszystko; po czasie jednak okazało się, że byłam w błędzie i musiałam załatwić co trzeba. To tylko kilka, które zrealizowały się do tej pory. Wszystkie pozytywne wydarzenia opisane przez Panią Nadzieję, wierzę, że jeszcze przede mną i że spełnią się tak jak wszystkie inne zdarzenia. A teraz kilka słów na koniec do wszystkich niesprzyjających Pani Nadziei: moja opinia jest tylko i wyłącznie moją osobistąopinią, moim zdaniem. Nie jest to żadna reklama. To jest chęć podzielenia się własnymi wrażeniami, pokazania, iż są jeszcze dobrzy i wartościowi ludzie, pokazania, iż są jeszcze osoby, które przedkładają dobro innych nad korzyści własne. I do nich właśnie należy Pani Nadzieja. Zaznaczam od razu, iż nie będę odpisywała na odpowiedzi do tego postu, które obrażają, szydzą, czy uderzają w dobre imię Pani Nadziei. Po prostu uważam to za zbędne. Zawsze znajdą się osoby, które źle życzą, które wiedzą swoje, uważają, że wiedzą lepiej. Ja trzymam się od takich z daleka. Pamiętajcie tylko, że dobro i prawda zawsze zwycięża. Raz jeszcze pozdrawiam Wszystkich Sympatyków Pani Nadziei:-))) Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezoteryk Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.07.09, 18:11 I widzę tą wróżkę która siedzi w kibelku z piwem i papierosem ,ale bez kart i wróży....Dajcie sobie spokój. Pani nadzieja....Mam nadzieję że nas ta nadzieja nie dotyczy.A..:))DDD;;;PPP:::itd...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: jasnowidz Nadzieja S_do_ezoteryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:02 Gdybyś był ezoterykiem,nie pisałbyś takich bzdur. Nie wiesz najwidoczniej czym jest ezoteryka.Rękoma i nogami podpisuję się pod tym co napisała Aleksandra.Mi też pani jasnowidz Nadzieja przewidziała wiele zdarzeń,które nastąpiły w moim życiu.Ta kobieta ma dar wyjatkowy,którego jej zazdrościsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka.rzeszow Re: jasnowidz Nadzieja S_do_ezoteryk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 08:38 Popieram Aleksandrę i mam nadzieję, że mi się także spawdzi reszta przepowiedni-dla mnie najważniejsza w szybkim czasie:) Nie wiem skąd w ludziach tyle jadu i nienawiści!!!!Po jaką cholerę piszecie tutaj w ogóle, skoro macie gdzieś umiejętności Pani Nadziei??? Idzcie sobie pluć gdzieś indziej...Pozdrawiam serdecznie wszystkich dobrych ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 15:43 Witam, Ja mam pytanie do tych, którzy korzystali z usług pani Nadzieji i prosili też o seans dla drugiej osoby. Czy jeśli Pani Nadzieja napisała że ta osoba (o którą pytaliście) tak i tak o Was myśli czy to sie sprawdziło, okazało prawdą????? Czy może tak być że ta osoba faktycznie tak mysli ale zupełnie o kimś innym??? ja już zgłupiałam, bo u mnie to raczej na ten drugi wariant wygląda:(:( Że facet którego kocham myśli o innej kobiecie... Przez tą wróżbe miałam przez pół roku wielką nadzieje- naprawde. Walczyłam o Niego...a dzisiaj lecze sie na depresje i jestem wrakiem człowieka:( Prosze o szczere odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
bromba-to-ja Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia 07.09.09, 17:23 No i potwierdza się, że to wróżenie bez składu i ładu . . . niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tika Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.chello.pl 09.09.09, 08:20 Karola, to nie tak.mi pani nadzieja przysyłała wróżbe kilka razy. też kiedyś miałam kłopoty z meżem. pisała mi o jego myślach, odczuciach,przemyśleniach,kłopotach w pracy, wszystko tak było.Miała racje. tylko niektóre rzeczy działy sie szybciej a na niektóre czekałam dłużej.ta pani mi wszystko dobrze napisała, tak jak było. ona dobrze przepowiada,trafnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.home.aster.pl 03.12.11, 08:32 hejka, czy ja dobrze rozumiem - dzwoni sie do Niej, podaje problem itp, następnie Ona wykonuje wróżbe i przesyła listem poleconym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.11, 09:05 No tak mniej więcej-tylko,że to nie jesr wróżba, a "wizja" jej raczej, długa i obszerna dużo z psychologii.a i najpierw musisz zapłacić jakieś 300 zł chyba juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: 213.199.219.* 09.09.09, 13:30 JA KORZYSTAŁAM Z USŁUG PANI NADZIEJI DWA RAZY DALA MNIE BYŁY SESNSE I INE OSOBY powiem tyle jest rewelacyjna sprawdza się wszystko co czują inni co się sprawdza moge powiedzieć bo to było robione w kwietniu ,że za jakiś czas bęedę chciała odsuną cis e od ludzi zrezygnuję z wyjazdu tak jest właśnie w tej chwili dobre rytuały jeśli chodzi o przyciaganie ma Pani Aida z wrózby online sdamam mam zdolnosci mediumiczne ale nie wrózę nikomu bo to jeszcze nie czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 21:33 Anna a o jakim przyciąganiu mówisz- odnośnie Pani Aidy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: 193.111.166.* 07.10.09, 11:15 JA TEŻ DISTAŁAM TAKĄ ODPOWIEDŹ. ŻE MAM DZIAŁAĆ I TAK DALEJ. ALE PRZECZYTAŁAM I DAŁAM SOBIE SPOKÓJ BO RACZEJ NIC Z TEGO NIE BĘDZIE. ŻAŁUJĘ TYLKO ŻE WYDAŁAM TYLE KASY. ALE WIĘCEJ NIE DAM SIĘ NABRAĆ. BARDZO MAŁO MI PRZEPOWIEDZIAŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: 193.111.166.* 07.10.09, 12:06 NAPISZ DO MNIE NA pandora.1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 09:36 Kasiu -pandoro. chodzisz po kilku forach -różnych wróżbitów i piszesz swoje wrazenia. Zastanów się u kogo byłaś naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.182.136.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.10, 23:05 Ja mam pytanie, czy komus z Was przydarzyło sie zupełnie co innego niz mówiła Pani Nadzieja? np ze facet Was kocha, a później okazało sie ze jest z inną? Odpowiedz Link Zgłoś
nero-ego Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia 10.05.10, 23:38 Nie wiem kto to jest ta Nadzieja, ale samo imię mi "śmierdzi". Poza tym w życiu nie dałabym za wróżbę 250 zł! To jest chore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla_0 Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.abhsia.telus.net 11.05.10, 00:06 Ja rowniez bym nie dala 250 zl...za wrozbe..Placilam oczywiscie ale 100 zl..i uwazam ze taka suma jest Ok od 50 zl do 100 zl! A jak ktos sobie zyczy znajdzie jakas wrozke ktora bierze wiecej OK! Ale UWAGA - Nie za darmo! NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: 85.117.20.* 27.11.11, 18:58 Karola, prosze napisz jak to sie potoczylo dalej. Mam podobna sytuacje i tez nie chce sie ludzic bez sensu. Moj mail ernine@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.182.136.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.10, 01:11 Mi Pani Nadzieja też teraz robiła seans za darmo. Własnie czekam na przesyłke. Miałam seans robiony 2 miesiace temu, ale mam okropne problemy sercowe. To jest tak że ta Pani pisze ze on mnie kocha, a on mówi ze jest z inna i kocha ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.abhsia.telus.net 11.05.10, 01:29 Ja sobie nie wrozylam u tej Pani, ale jak mowi ze on Ciebie kocha..a On jest z inna i kocha inna?? ja juz tego nie rozumie..i sprawdzilas to ? prawda ze jest z inna?? powiem tak ja nie zwaracalam uwagi na forum i to dobrze..bo nawet nie wiedzialam ze takie jest:)) sama szukalam sobie na necie..i znalazlam.. Przekonalam sie sama jak zadzwonilam i co mi powiedziala..a powiem wam ze nie byla to tylko jedna osoba:) az a koncu znalazlam swoja! i juz nie w glowie mi szukanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.182.136.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.10, 03:08 tak własnie powiedziała, a on twierdzi ze sie we mnie nie zakochał. Nie sprawdzałam go, po co miał by kłamac? A co to za osoba? Jesli mozesz to daj na nia namiary. Mój mail ines700@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś