Dodaj do ulubionych

jasnowidz Nadzieja. S- pilne!!

IP: *.riz.pl 15.07.08, 17:31
Mam takie pytanie:
czy to jest seans osobisty, czy wrozka
tylko wysyla tresc seansu poczta?
I jaka jest cena i od czego zalezy?
No i oczywiscie ile sie czeka??
Obserwuj wątek
    • Gość: ula_6 Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 19:25
      telefonicznie zadajesz pytanie i podajesz na zyczenie Pani Nadziei parę
      szczegółów. odpowiedż dostajesz poczta, naprawdę szczegółową, bardzo trafną i
      serdeczną, pocztą. Ja korzystałam 2 razy, czekalam na odpowiedż może 5 dni.
      Koszt lekko ponad 100 zl, przelewem, w trakcie rozmowy dostaniesz namiary.
      Naprawdę dobra i rzetelna osoba
      • Gość: zetka Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 11:34
        ja równiez korzystałam z usług tej Pani. odp.na moje pytania
        dostałam bardzo szczegółową i wszystko sie sprawdziło. ale koszt to
        nie 100zł tylko 250zł- ja miałam bardzo dużo pytań. na wszystkie
        dostałam odpowiedz. Naprawdę polecam!
        • Gość: Aleksandra Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 23:17
          Witam, od ponad 4 lat korzystam z pomocy Pani Nadzieii. Wszystkie
          jej przepowiednie się sprawdzają. Wszystko w swoich listach określa
          bardzo dokładnie. Trafia ze wszystkim. Po prostu wszystko co pisze
          się sprawdza w życiu. Odpowiada na zadane pytania, a oprócz tego
          opisuje szereg wydarzeń, które nas później faktycznie spotykają.
          Jest niezwykle życzliwą i mądrą osobą. Korzystałam wcześniej z porad
          u innych wróżek, czy jasnowidzów ale w pełni mogę polecić wszystkim
          Panią Nadzieję. Naprawdę warto.
          • Gość: Ewa Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.ingbank.pl 18.11.08, 11:36
            Gdzie można znaleść nr telefonu tej pani?
            • Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 18.11.08, 14:23
              a ja nie polecam. Korzystalam i zadnych dat,zadnych szczegolow.
              Lanie wody i tyle. Tutaj tez zauwazylam,ze jasnowidzenie oparte na
              kartach tarota i kart klasycznych. Od co
              • Gość: rak Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 09:16
                Ta PANI nie przepowiada przyszłości za pomocą kart.TYLKO JEST
                JASNOWIDZEM.I uważam że jest najlepsza! POLECAM!
                • Gość: meggi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 10:42
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: kitka Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:04
                    A adres mailowy do tej "jasnowidzki" dziwnym trafem jest taki sam jak do centrum
                    tarota.
                    • Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 19.11.08, 11:49
                      Pytanie:Czy ktos byl u tej pani osobiscie,czy tylko wypowiadacie
                      sie z listow itd.
                      Ja tylko ocenilam to,co otrzymalam w liscie,wszystkie informacje w
                      liscie zawarte. Niestety,nie oceniam tego pozytywnie. Od co...
                    • Gość: mm Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.gprs.plus.pl 28.11.08, 21:05
                      Jak może być taki sam mail skoro Ona używa maila syna??? I na
                      kompach nie za bardzo się zna??
          • Gość: lilia Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:40
            Bardzo polecam.Wrózyłam sobie u tej Pani rok temu i wszystko sie sprawdza. Na
            poczatku po przeczytaniu listu 2-krotnie schowałam go poniewaz stwierdziłam że
            opisane rzeczy nie moga miec miejsca w moim życiu. A TU WSZYSTKO SIĘ
            SPRAWDZA!!!!! Naprawdę polecam byłam u wielu wrózek ale ta Pani JEST NAPRAWDĘ
            NIESAMOWITA!!!!
        • Gość: rak Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:17
          Poczekaj jakis czas a zobaczysz że to co masz napisane w liście
          sprawdza się.
          • Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.0-85.cust.bluewin.ch 19.11.08, 23:30
            mozliwe,a gdzie daty i szczegoly.... cos mi tu nie gra.
      • sabatini55 Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! 23.09.13, 10:45
        Znowu wraca jakiś dinozaur i dorabia do emerytury...

Gość portalu: ula_6 napisał(a):

> telefonicznie zadajesz pytanie i podajesz na zyczenie Pani Nadziei parę
        > szczegółów. odpowiedż dostajesz poczta, naprawdę szczegółową, bardzo trafną i
        > serdeczną, pocztą. Ja korzystałam 2 razy, czekalam na odpowiedż może 5 dni.
        > Koszt lekko ponad 100 zl, przelewem, w trakcie rozmowy dostaniesz namiary.
        > Naprawdę dobra i rzetelna osoba
    • Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 19.11.08, 14:31
      Zastanawia mnie,ze piszecie o szczegolach i datach,kiedy to
      absolutnie nia mialo miejsca w liscie do mnie.
      Bardziej to widze jako opowiadanie. Niestety,nie sprawdzilo mi sie.
      Mozliwe,ze tylko ja otrzymalam taki list.
      • Gość: Anna Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 20.11.08, 18:49
        Ja rowniez dostalam raczej opowiadanie!!

Zadnych dat nic konrektenego wrecz przeciwnie Pani pisala ze moj
        parnter to i tamto a ja wogole z nikim nie jestem i nie bylam w
        tamtym czasie. Nie polecam
    • Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 20.11.08, 15:54
      na listosc Boska juz farsa wasza nie zna granic.Wybierz jeden z
      tych dwoch i zadzwon do samej siebie...
    • Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 20.11.08, 16:41
      kwiatek,czy rak,czy mm ,a moze tak wnuczek pani "jasnowidz" zalosne
      te zagranie ...
      Pozdrawiam
    • Gość: rak Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 21:45
      Może nie obrażaj tej Pani. Bo na pewno chciała CI pomóc skoro
      zwróciłaś sie do niej. A z tego co wiem to nie ma wnuka. I jeszcze
      nikomu nie odmówiła pomocy i nikogo nie obraziła. Korzystam z jej
      usług od dawna i nigdy mnie nie zawiodła.
      • Gość: z Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 20.11.08, 22:56
        spojrz na swoj IP. smiechu warte!
        • Gość: kwiatek Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 08:40
          Dziękuję za pomoc!
          Do "z" - bardzo mnie rozbawiłeś tą swoją pożal się Boże przenikliwością umysłu.
          3/4 IP na tym forum to neoplus, czyli dla Twojej informacji: neostrada. Do pani
          Nadziei zadzwonię, ale raczej nie podzielę się swoimi wrażeniami, bo znowu
          zostanę posądzona, że ja to ona :-D
          • Gość: mm Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 10:38
            Kwiatek i co zadzwoniłaś do Pani Nadzieji??Jakie wrażenia??
        • Gość: rak Re:do "z" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 09:53
          Czy ty jesteś naprawdę poważną osobą. Na początku nadajesz na Panią
          Nadzieje a teraz się przyczepiłaś do mojego IP. Ty chyba
          potrzebujesz pomocy psychiatry a nie jasnowidza!
          • Gość: z Re:do "z" IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 21.11.08, 10:31
            Swierdzam tylko fakty,to wszystko.
            I prosze mnie nie obrazac,dobrze tutaj wiecie,w czym rzecz.
            Czysta reklama,kazdy to zauwazy.
            Kolejny przekret...az przykro.
            Zegnam
            • Gość: mm Re:do "z" IP: *.gprs.plus.pl 21.11.08, 21:34
              ale się uśmiałam!!!! teraz pisze nie z neostrady a z gprs i
              zapewniam, że nie pisze tych postów ta sama osoba:)
              • Gość: Olcia Re:do "z" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 14:15
                Zastanawiam się dlaczego zależy Tobie, by tak złą opinię wyrobić
                Pani Nadziei? Osoby, które jednak korzystają naprawdę z usług P.
                Nadziei wiedzą, że wszystko co Ty wypisujesz to tatalne bzdury. P
                Nadzieja bezbłędnie i profesjonalnie przepowiada przyszłość. Jestem
                pod wrażeniem trafności Jej przepowiedni. Przez Ciebie jak widzę
                przemawia potężna zazdrość. No coż, konkurencja na rynku jest duża
                ale pamiętaj, że trzeba umieć przegrywać. Pani Nadzieja nie ma sobie
                równych. Korzystałam, korzystam i będę korzystała z jasnowidzenia
                Pani Nadziei, która wielokrotnie mi pomogła! I za to serdecznie Jej
                dziękuję.
                • Gość: mm Re:do OLCI IP: *.gprs.plus.pl 22.11.08, 15:32
                  Olcia napisz do mnie na maila bo chciałabym dowiedzieć się czegoś
                  więcej o pani Nadzieji:) adres: anulka.rzeszow@o2.pl
                  • Gość: kasiarzynka Re:do OLCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 15:03
                    Ok kilku dni próbuje się do niej dodzwonić, ale nie odbiera albo ma
                    zajęty numer.Może nie przyjmuje już klientów, bo jest to troszkę
                    niepoważne, żeby wydzwaniać i nie móc się dodzwonić.
                    • Gość: wz Re:Jasnowidz Nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 22:08
                      Z tego co się orientuje to jest powaznie chora. Więc mozesz się
                      teraz nie dodzwonić
                    • Gość: Olcia Re:do kasiarzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:52
                      Ktoś komu zależy- zawsze się dodzwoni. Nigdy nie miałam z tym
                      problemu. Sama chciałam ponownie prosić Panią Nadzieję o odpowiedzi
                      na nurtujące mnie pytania i dodzwoniłam się dziś bez problemu, za
                      pierwszym razem.
                      A swoją drogą - jak uważasz, że to ˝...troszkę niepoważne...˝to po
                      co tyle wydzwaniasz? Ponadto, czy Ty masz zawsze ochotę odebrać
                      każdy telefon? Ochotę, czas, nastrój? Ktoś kto naprawdę pracuje,
                      jest zabiegany, ma cały dom i rodzinę na głowie, wierz mi, że czasem
                      potrzebuje chwili spokoju dla samej siebie. Ale skoro Ty nie możesz
                      się dodzwonić od dłuższego czasu, to najwidoczniej problem leży po
                      Twojej stronie. Osoby, którym na kontakcie z P. Nadzieją zależy -
                      zawsze go uzyskują. Bynajmniej takie doświadczenia mam ja i osoby mi
                      znajome, które wiem, że też korzystają z pomocy P. Nadziei.
                      • Gość: mm Re:do kasiarzynki IP: *.gprs.plus.pl 28.11.08, 21:12
                        A ja się dziś dodzwoniłam do Pani Nadzieji.Jest to bardzo
                        sympatyczna pani-taka, z którą można przy kawce porozmawiać o
                        życiu.Nie "wyglądała" mi wcale na chorą.Mówiła, że jest bardzo
                        zajęta i że ludzie potrafią do Niej o 4 nad ranem dzwonić!!!
                        Powiedziała, że dar jasnowidzenia ma od urodzenia-tylko myślała, że
                        to jest normalne-dopiero ludzie ją uświadomili, że to nie jest
                        normalne i że ma dar rzadko spotykany.Czekam na przepowiednię od
                        Niej.Ma mi wysłać z maila syna.
                        • Gość: zagubiona Re:do kasiarzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 08:58
                          A ile kosztuje przepowiednia u Pani Nadziei?
                          Bardzo proszę o odpowiedź!
                          • Gość: mm Re:do kasiarzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:13
                            Dość drogo niestety 250 zł.Mówiła,że może dużo powiedzieć o życiu i
                            dlatego tyle.Zobaczymy,czy nie "utopiłam" kasy...
                            • ddota76 Re:do kasiarzynki 01.12.08, 17:31
                              Nigdy nie zapłaciłabym takiej kasy za wróżbę listowną. Nie boicie się?
                              • Gość: wz Re:do kasiarzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 17:47
                                Ja sobie tak wróże ponad 4-lata. I nigdy mnie ta Pani nie zawiodła.
                                Wcześniej byłam raz u AIDY -zapłaciłam 400zł i nic z tego nie
                                wiedziałm co usłyszałam.
                              • Gość: Aleksandra Re:do ddoty76 i mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 18:19
                                Nie ma się czego bać! Chyba że wolisz iść do jakiejś wróżki,
                                zapłacić 300 lub 400zł, nic się nie sprawdzi z tego co powie i tak
                                będziesz tracić kolejną kasę chodząc od wróżki do wróżki. A na
                                koniec końców i tak wrócisz do Pani Nadziei z prośbą o Jej wizje.
                                Jak wcześniej kiedyś pisałam tu na forum - mnie Pani Nadzieja nigdy
                                nie zawiodła i wszystko przepowiada mi bezbłędnie. A zwroty o
                                utopieniu kasy są niesmaczne. Czy wiecie ile wysiłku i czasu
                                potrzeba, by taką wizję dla nas przygotować? Jeśli nie wiecie, to
                                najpierw się dokształcie w tym temacie, a dopiero potem oceniajcie.
                                Tyle ludzi tu na forum tak dobrze wypowiada się o P. Nadziei. Skąd
                                dziwne wasze przypuszczenia? Poza tym osoby żyjące w energiach,
                                ezoteryce itp krąg znajomych mają szeroki i najlepszymi referencjami
                                dla nich są zadowoleni klienci.Jestem jedną z osób,którym P.
                                Nadzieja naprawdę dobrze przepowiada przyszłość.
                                • Gość: z Re:do ddoty76 i mm IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 01.12.08, 18:42
                                  oj wiemy,wiemy i nie rozprawiaj tutaj o doksztalcaniu...Skad dziwne
                                  przypuszczenia:Z wlasnego doswiadczenia. Oceniam prace,ktora
                                  dostalam,i za ktora zaplacilam,jako klient mam takie prawo,od co...
                                  kazdy ma prawo ocenic usluge,z ktorej to skorzystal. Ja nie jestem
                                  zadowolona.Jak juz pisalam-zadnych dat,zadnych szczegolow itd. I
                                  prosze mnie tutaj nie obrazac!
                                  • Gość: mm Re:do ddoty76 i mm IP: *.gprs.plus.pl 01.12.08, 22:44
                                    Napisałam "utopiłam" w cudzysłowiu, ale nie odbieraj tego jako
                                    krytykę.Bo wierzę, iż się nie zawiodę.Byłam już po kilka razy w
                                    różnych wróżek i sprawdzały mi się drobiazgi, a nie to na czym mi
                                    najbardziej zależy-dlatego chciałam skorzystać z kogoś kto zajmuje
                                    się jasnowidztwem.
                                    A co do dat to być może z jasnowidztwem jest tak jak i z wróżkami-
                                    nie każda osoba "nadaje" na tych samych falach co wróżka czy
                                    jasnowidz i być może nie zawsze da się wszystko odczytać.Jak dostanę
                                    swój opis to napiszę wrażenia.
                                  • Gość: Aleksandra Re:do z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 09:41
                                    Do obrażania daleka droga... Każdy ma prawo do własnego zdania.
                                    Swoje w całości podtrzymuję.Lepszych jasnowidzów od P.Nadziei nie ma.
                            • lea2006 Re:do kasiarzynki 12.05.09, 15:58
                              Witam, czy możesz mi powiedzieć jakie są Twoje wrażenia po wizycie u
                              Pani Nadziei? Czy coś Ci się sprawdziło? Będę wdzięczna. Pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.gprs.plus.pl 13.01.09, 11:47
          z tarota i kart klasycznych wrozylam swoim znajomym i kuzynkom i mowia,ze
          wszystko im sie sprawdza do tego mam dobra intuicje.Kazda wrozka musi miec dar
          przepowiadania trafnie czyjejs przyszlosci,bo inaczej to tylko oszustwo i
          swiadome wyciaganie od klienta kasy.Zawodowo nie zajmuje sie tarotem raczej
          hobbystysznie,moze dlatego moje wrozby sie sprawdzaja.Pozdrawiam
          • Gość: devilangel Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 11:55
            Gość portalu: gosc napisał(a):

>Zawodowo nie zajmuje sie tarotem raczej
            > hobbystysznie,moze dlatego moje wrozby sie sprawdzaja.

Z gruntu bledne zalozenia w rozumowaniu. Zreszta nie wiadomo jak to
            skomentowac :P
            • Gość: żaba Re: wrażenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 17:55
              Tego nie napisała Pani Nadzieja poniewaz ona jest jasnowidzem. I
              nie posługuje się kartami. I to co mi przepowiedziała wszystko się
              sprawdza!!!
          • Gość: Iwona Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.tomaszow.mm.pl 05.08.09, 11:46
            A czy mogłabyś mnie powróżyc?
            • matylda_4 Nadzieja. S - wierzyć, czy nie wierzyć? 18.08.09, 21:57
              Czytam posty na temat Jasnowidz Nadzieja i odnoszę wrażenie, że ona wróży mniej
              więcej tak: wszystko będzie dobrze, trzeba uwierzyć w siebie, przestać się
              martwić i zacząć żyć optymistycznie, cieszyć się drobiazgami, zacząć pomagać
              innym lub zapisać się do stowarzyszenia i wtedy wszystko potoczy się dobrze.

Tylko, że kiedy jesteśmy pozytywnie nastawieni do świata, ale nie idą za tym
              zmiany materialne, lepszy byt, to trudno utrzymać ten optymizm na dłużej . . .

Ci którzy mają materialne bezpieczeństwo mogą sobie, a nawet muszą pozwolić na
              takie myślenie, bo inaczej nie skorzystają z tych luksusów, które zdobyli.

Kto jest za, a kto przeciw takiej postawie?

Jakie macie wrażenia z jasnowidzenia Nadzieji ?
    • Gość: Greg Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.chello.pl 01.12.08, 23:19
      Witam. Czy można uzyskać jakiś namiar na tą Panią Nadzieję?
      Dziękuję. Prosze o kontakt na: Gregj@poczta.fm.
    • Gość: k k IP: *.xdsl.centertel.pl 05.12.08, 15:56
      Witam!
      W internecie jest poświęcone wiele miejsca na strony, związane z tarotem, wróżbiarstwem,

uzdrowicielstwem, i innymi praktykami związanymi z parapsychologia. Wiele osób korzysta z usług
      ludzi umieszczające reklamy na takich stronach. Jakże częste są nasze rozczarowania, po odbyciu

wizyty u takiej osoby, okazuje się że nie wniosłą ona w nsze życie nic nowego, i nie ma zielonego
      pojęcia na dany temat. A my marnujemy tylko nasz czas oraz pieniadze na takich "szkodników".

Dlatego też postanowiłem stworzyc blog, na którym znalazłby sie spis osób świadczących, takie

usługi, na którym można by było wyrazić własną opinie, potwierdzoną konkretnymi argumentami

na temat danej osoby. Ma to na celu przedewszystkim, ochrone nas, przed oszustami i

jednoczesne okazanie wdzieczności, tym którzy na to zasługują. Ale żeby to było możliwe,

potrzebuje waszej pomocy. Konkretnie prosze o przesłanie informacji (na adres podany niżej), o

takich osobach, (imię, nazwisko, adres, nr kontaktowy, miejsce świadczenia usługi. oraz

specjalność którą się zajmuje,), oraz na początek, opini na temat danej osoby. Chciałbym zebrać

te informacje w jednym miejscu, aby były wiarogodne i dostępne dla wszystkich, aby każdy mógł z

nich korzystać. Będe bardzo wdzięczny za wszelką pomoc.

Zgłoszenia: blogczary@gmail.com

Adres blogu: czary-mary.blogspot.com
      • Gość: mm Re: Wrażenia IP: *.gprs.plus.pl 06.12.08, 21:08
        Dostałam odpowiedź i w sumie myślałam, że to bedzie troszkę
        inaczej.To taki raczej opis dużo z psychologii dużo już wiedziałam
        wcześniej od wróżek.Potwierdziły się niektóre rzeczy, które
        wiedziałam od wróżek.Także w sumie nie tego sie spodziewałam, a
        najgorsze, że mnie nastraszyła i teraz boje sie z domu wychodzić!!
        bo mi napisała, że mam być bardzo ostrożna bo grozi mi
        niebezpieczeństwo ze strony nieznajomych ludzi albo jakiś wypadek!!
        ja mieszkam w bardzo spokojnej okolicy nie ma tu napadów itp. ale
        teraz to się oglądam za każdym na ulicy!! poważnie mnie nastraszyła
        brrrr a wypadek komunikacyjny to niestety może się zdarzyć bo
        wiadomo jak to dziś jest na ulicy. Więc teraz boję się własnego
        cienia!!!Mam nadzieję, że to się nie sprawdzi-a reszta może, bo jest
        optymistyczna.Ja zadałam tylko 1 pytanie więc może nie mam takich
        odczuć jak inne osoby, które zadały więcej konkretnych i bardziej
        szczegółowych.Żadnych dat też nie miałam ani czasu wydarzeń.Ale
        polecam jeśli ktoś by chciał skorzystać.
        • Gość: Magda Re: Wrażenia IP: *.winkowski.pl 09.12.08, 10:20
          Witam wszystkich. Ja również skorzystałam z przepowiedni Pani
          Nadziei, które były bardzo optymistyczne.Teraz należy poczekać i
          sprawdzić jak się to będzie miało do rzeczywistości. Przepowiednia
          bardzo ładna obszerna, brakuje tylko w niej jakiegoś podziału
          czasowego w sensie do 3 lat moze wydarzyć sie to i to a powyżej cos
          innego.
          Pozdrawiam
          Magda
          • Gość: mm Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:47
            Podzielam Twoją opinię-ja nie wiem co tyczy się teraźniejszości a co
            bliższej czy też dalekiej przeszłości-zapytałam o to w emailu ale na
            razie nie dostałam odpowiedzi.Także nie wiem jaka rozpiętość czasowa
            jest tej przepowiedni.
            • Gość: Wanda Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:14

czy te słowa napisała p. Nadzieja?

Autor: Gość: gosc IP: *.gprs.plus.pl 13.01.09, 11:47

z tarota i kart klasycznych wrozylam swoim znajomym i kuzynkom i mowia,ze
              wszystko im sie sprawdza do tego mam dobra intuicje.Kazda wrozka musi miec dar
              przepowiadania trafnie czyjejs przyszlosci,bo inaczej to tylko oszustwo i
              swiadome wyciaganie od klienta kasy.Zawodowo nie zajmuje sie tarotem raczej
              hobbystysznie,moze dlatego moje wrozby sie sprawdzaja.Pozdrawiam

• Gość: devilangel Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:35
                Te slowa napisal nie wiadomo kto bo osoba nie byla uprzejma sie
                podpisac, wiec nie maja zadnej wartosci informacyjnej- mogla to byc
                Kasia, Basia, Marysia albo Jozek, Wojtek, Marek czy ktokolwiek (
                jako ze rodzaj meski czy zenski na tym forum jest kwestia wzgledna
                oraz plynna). Wartosc merytoryczna tego tekstu tez watpliwa bo nie
                wiadomo o co w nim ma chodzic. O to ze amatorstwo przewyzsza
                profesjonalizm czy o to ze autor(ka) jest bezbledna w swoich
                prognozach , a moze o to ze inni ezoterycy tacy bee i oszusci. Tak
                czy tak nie jest to chwalebny tekst bo albo sie siebie prezentuje
                pokazujac udokumentowane osiagniecia albo kogos imiennie gani
                uzasadniajac.Reszta to autoprezentacje w stylu, ktorego nie chce
                komentowac by moc zachowac kulture slowa pisanego.
                • Gość: Wanda Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:50
                  czytając ten wątek od początku już chciałam skorzystać, ale gdy przeczytałam te
                  słowa, to już nie chcę.
                  • Gość: Wanda Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:52
                    i zaraz nas chyba posądzą, że jesteśmy ta samą osobą, bo przecież mamy takie samo IP

żałosne
                    • Gość: devilangel Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:57
                      Hehe, Wando, raczej nie :D Tepsa jest wielka i potezne jej macki
                      netowe sa. Zreszta ja jestem devilangel, na forum od dawna i
                      podpisuje sie swoim nickiem- tym lub jednym stalym, zadnym innym.
                      Mam odwage podpisywac sie pod tym co mowie, nie musze wymyslac
                      nickow. Pozdrowionka :)
                      • Gość: zosia Re: Wrażenia IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 13.01.09, 14:05
                        prosze sie nie dziwic,ze czlowiek juz nie
                        dowierza.Niewiarygodne,ze tak wiele oszustow jest w tym fachu. A
                        sam "gosc" dziwna wypowiedz,prawda...Mam wrazenie,ze byleby byl
                        watek i reklama,niestety...Jesli ktos sie juz musi reklamowac niech
                        napisze imie itd. To jest manipulacja...jesli ktos bierze za wrozbe
                        300 zl.to powinno byc go stac na reklame w przyzwoity sposob...taka
                        jest moja opinia.
                        • Gość: Malgorzata Re: Wrażenia IP: *.gprs.plus.pl 13.01.09, 16:47
                          pani Zosiu odpowiadajac na pytanie mam na imie Malgorzata i nie bralam za wrozby
                          pieniedzy,robilam to za darmo.
                          • Gość: MARTA Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 20:35
                            Przepraszam,czy ktos mogłby podac adres mailowy do pani Nadzieji, i pani
                            Małgorzaty? To wazne- bede bardzo wdzięczna. marta0908@vp.pl
                        • Gość: niekorzystajaca Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 20:39
                          Rany ludzie !! 300 zł za wróżbę? Czy wy w ogóle myślicie czasem chociaż....matko...
                          • Gość: zenon Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 09:05
                            Ja ostatnio dałem 250zł-bo tyle wynosi przepowiednia u tej Pani.
                            Otrzymałem ją listownie na kilkunastu stronach. Ale naprawde warto!!!
                            Ponad rok temu byłem u wrózbity-astrologa ...?... zapłaciłem 400zł i
                            nic się nie sprawdziło-poza jednym że jest przereklamowany i drogi!!!
                            A ta Pani napisała mi bardo duzo istotnych dla mnie spraw.
                            Większość osób biega od wróżki do wróżki ale i tak na końcu
                            trafiają do Pani Jasnowidz.
                • Gość: aaaagus Re: Wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:59
                  Powiedzcie mi jak to jest, czy Pani Nadzieja jeżeli napisała że przy
                  konkretnym facecie, dla którego poprosiłam o seans- widzi mnie, to
                  jest to prawda, czy może ona widzi tylko "jakąś" kobiete i sie tylko
                  domysla ze to ja?????
                  Aha i Pani Nadzieja pisze bardzo dużo w czasie teraźniejszym. Nie
                  wiem jak mam to interpretować, i jak dowiedzieć sie co jest
                  przyszłościa???
                  Prosze pomóżcie
              • Gość: Malgorzata Re: Wrażenia IP: *.gprs.plus.pl 13.01.09, 16:36
                Pani Wando te słowa nie napisała pani NADZIEJA tylko Małgorzata
                • Gość: Magda Re: Wrażenia IP: 193.23.61.* 15.01.09, 09:43
                  Ja jestem zadowolona z przepowiedni Pani Nadziei moze dlatego ze
                  usłyszałam dużo optymistycznych słów , które chciałabym aby się
                  sprawdziły. Nie przepowiada ona jednak ze np. w tym i tym roku
                  wydziesz za mąż jak inny wróżbici u których kiedyś byłam. pokazuje
                  tylko ze będzie taka możliwość jeśli się wybierze odpowiednią
                  drogę.I co zrobić aby na złą nie zejść .I chyba lepiej bo człowiek
                  jest leniwy i najchętnie czekał by tylko az się sprawdzi
                  przepowiednia.
                  Piszcie proszę o waszych doświadczeniach z Panią Nadzieją. Ale
                  proszę o wypowiedzi osób , które były, a nie te nigdy nie były a z
                  góry zakładają ze na pewno ktoś jest oszustem. A 250 zł to duzo i
                  nie dużo. Sami teraz zarabiamy całkiem sporo, więc nie mamy prawa
                  rządać przepowiedni za 50 zł.Tymbardziej ze do usług Pani jasnowidz
                  korzysta się raz na kilka lat.
                  Pozdr.
                  Magda
                  • Gość: Rafał Re: Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 21:24
                    Jeśli ktoś myśli że w odpowiedzi otrzyma konkretne daty i godziny
                    to jest chyba mega naiwny:).To wszystko nie na tym się
                    opiera,przecież jest napisane ze owa pani przeprowadza seans na
                    całe życie człowieka,a niekturzy po dwóch latach mowią że sie im nie
                    sprawdziło:)).Czy warto wydać 250 lub 300 zł?Niech każdy sam zada
                    sobie to pytanie.Ja zaryzykowałem bo potrzebowałem pomocy.Zaufałem
                    choć wysłalem tylko 3 maile ,nie kontaktując się przez telefon w
                    ogóle.Nie żałuje,to co się dowiedziałe jest dla mnie
                    bezcenne.Zastanowiło mnie skąd ktos wie o mnie rzeczy o których wiem
                    tylko i wyłącznie ja sam,które są w moim umyśle to jaki jestem,co
                    wydarzyło sie kiedyś w moim życiu,co dzieje się teraz i jaki to ma
                    woływ na moje życie!No i jeszcze jedno nie należy czekać że coś samo
                    sie stanie tam doskonale wszystko pisze jak postępować ,to juz
                    napisała moja "przedmówczyni" Magda.Leniwemu nawet taki jasnowidz
                    nie pomoże!!!
    • Gość: zenon. Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:47
      Zgadzam się z wypowiedzią Rafała. Potrafi zobaczyć wszystko-żeczy o
      których tylko ja wiedziałem. I pomóc rozwiązać problem bezbłędnie.
      Pod warunkiem że się posłucha rad napisanych w liście. Polecam!!!!
      • Gość: Anna To już staje się śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:05
        To już staje się żenujące.
        Te same osoby zmieniają nick i chwalą. Nie trzeba być jasnowidzem, żeby
        wiedzieć, że taki Np. Rafał i Zenon ta ta sama osoba. Po co to robicie?????
        • Gość: Krystyna Re: To już nie jest śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:46
          Re: Wrażenia
          Autor: Gość: mm IP: *.gprs.plus.pl 06.12.08, 21:08

> Dostałam odpowiedź i w sumie myślałam, że to bedzie troszkę
          inaczej.To taki raczej opis dużo z psychologii
          > a najgorsze, że mnie nastraszyła i teraz boje sie z domu wychodzić!! bo mi
          napisała, że mam być bardzo ostrożna bo grozi mi
          niebezpieczeństwo ze strony nieznajomych ludzi albo jakiś wypadek!!
          ja mieszkam w bardzo spokojnej okolicy nie ma tu napadów itp. ale
          teraz to się oglądam za każdym na ulicy!!
          >poważnie mnie nastraszyła
          >Więc teraz boję się własnego cienia!!!

Chyba nie skorzystam...

• Gość: ZENON. Re: DO ANNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:22
            Nie znam zadnego RAFAŁA!!!
            Za posądzanie kogos możesz mieć problemy!!! Ja jestem adwokatem-z
            zawodu i prosze mi nic nie sugerowć. I prosze sie dokładniej nauczyc
            odczytywac IP.- ponieważ sąto dwa różne adresy!!!!!!!!!
            • Gość: gość Re: DO ANNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 17:25
              adwokat?
              • Gość: Anna Re: Nadzieja IP: *.ip.netia.com.pl 17.01.10, 19:18

Potwierdzam, sprawa nadaje się do prokuratora, tym bardziej, że kasę zgarnia
                synalek!!!!!!!

Ten sam synek występuję tu na forum pod postacią trzech albo czterech osób i
                reklamuje Nadzieję!
                • Gość: ta Re: Nadzieja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.10, 20:00
                  Niech sobie zgarnia-dla mnie jest Ona wielka tak czy siak.Możecie na
                  Nią "jechać i pluć" ile chcecie-mi się sprawdziło.I zdania na Jej
                  temat nie zmienię.Amen
          • Gość: zosia Re: To już nie jest śmieszne IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 20.01.09, 11:43
            Nie chce tutaj cos sugerowac,moze to przypadek...to mi tez podobo
            grozil napad,wypadek. Minelo juz sporo czasu i napadu nie bylo. To
            samo....
            Pozdrawiam
          • Gość: zosia Re: To już nie jest śmieszne IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 20.01.09, 11:44
            hi hi hi az wierzyc sie nie chce doslownie...coz
    • Gość: xxx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zosia Re: To już nie jest śmieszne! IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 20.01.09, 13:35
        wypadki chodza po ludziach i jakie tutaj jest prawdopodobienstwo,ze
        w ciagu calego twojego zycia spoka cie "wypadek",czy nawet takie
        proste zlamanie np.juz mozna zaliczyc jako ewentualny wypadek.
        Przejrzyj sobie roczne statystyki...wrozba na cale zycie.
        Rozumiem,jesli ktos poda od -do,w ciagu roku,ale tego nie ma.
        Kiedys tam zlamie cos sobie...i czekaj,za piec lat,za 30
        lat...cieszcie sie terazniejszoscia ,zyciem.Szkoda czasu na
        wyczekiwanie na ewentualny napad,wypadek i ciagle zagladanie za
        siebie. Konkretne daty -ok,za miesiac,za rok,ale nie cos takiego i
        tutaj do tej Pani,ktora wyczeuje i przestraszyla sie-szkoda
        zycia,Twojego czasu. Raduj sie i ciesz.
      • Gość: zosia Re: To już nie jest śmieszne! IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 20.01.09, 13:50
        Ja sie jeszcze zapytam:Co Ci dala ta ogolna informacja? Sprawdzilo
        sie,czyzby? Masz tylko dowod,ze cos ,kiedys i tak sie stalo.
        Wizja,czy wrozba-nazwij to jak chcesz,ale to powinno dac Ci
        ostrzezenie,dac mozliwosc ominiecia nieszczescia. Rozumiem,ze ktos
        pisze,czy mowi:Prosze uwazac na siebie od -do,czy nawet miesiac i
        tutaj istnieje juz opcja,ze sam zainteresowany "uwaza" na
        siebie,omija jak moze dana sprawe. Coz,przygotowal sie moze
        psychicznie na taki stan...czy moze tez wywolal swoimi myslami
        takie skutki. Tutaj Pani,ktora pisze,ze boi sie,ze jest
        zastraszona...co to ma byc. To nie na tym polega,aby miec ogolna
        informacje,ktora wywoluje strach. Swoimi myslami mozna wywolac
        wilka z lasu. Jedyna rada na takie "wyroki",zeby myslec pozytywnie
        i cale te ogolniki pal licho...
        • lilian02 Re: To już nie jest śmieszne! 21.01.09, 15:07
          Zosiu Pani Nadzieja ostrzgła mnie wyrażnie, żebym uważała na siebie
          bo grozi mi niebezpieczeństwo.I tak robię.Oglądam się za siebie-ale
          bez przesady-zawsze byłam czujna i rozważna.I Pani Nadzieja to wie-
          bo mi napisała tak w swojej wizji-mam uważać, bo coś może mi się
          przytrafić.Ale nie musi.I tego się trzymam.Dla mnie jest rewelacyjne
          to co napisali Panowie wyżej-iż napisała rzeczy, o których nie mogła
          wiedzieć, bo tylko my sami o tym wiemy.Wróżka ma karty-karty mogą
          pokazać nasze rozterki, myśli kłopoty,Ona znała tylko mój adres i
          wiek.A napisała mi rzeczy podobne, o których mówiły mi wcześniej
          wróżki na podstawie kart i rozmowy ze mną.Czekam więc na spełnienie
          Jej wizji-szczególnie tej jednej dla mnie najważniejszej.Jak ktoś
          chce to niech korzysta-nie ma przymusu.Lepiej więcej wydać na
          dobrego jasnowidza, niż na pseudo-wróżki, które kity wciskają i nic
          się nie sprawdza i potem tylko człowiek się rozczarowuje.
      • lilian02 Re: To już nie jest śmieszne! 21.01.09, 14:59
        odezwij się do mnie na maila bo chcę podyskutować na temat wizji
        Pani Nadzieji. Lilian02@o2.pl
        • Gość: mm Re: To już nie jest śmieszne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 11:16
          POLECAM
          • Gość: arti ??? IP: *.gprs.plus.pl 12.02.09, 20:43
            problem życiowy wskazany trafnie, jasna informacja jak go przejść -
            przyszłość - tak albo tak albo tak... no i odnosi się wrażenie, że
            dużo ciepła i dobrych życzeń w tekście. możecie spróbować jak
            chcecie i macie trochę wolnego grosza (250-350pln) do wydania
            • Gość: przestancie sie re Re: ??? IP: *.3-85.cust.bluewin.ch 12.02.09, 23:51
              ochh tak,juz ta reklama byla,juz to robi sie zalosne....
              • Gość: monia Re: ??? IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 11:03
                Nie czytaj skoro jest żenujące dla Ciebie...kto naprawdę potrzebuje
                pomocy to skorzysta sam i sam będzie wiedział czy warto wydać 250 zł.
              • Gość: Aleksandra do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.chello.pl 03.03.09, 08:15
                Ale mojej opinii w tych słowach jeszcze nie było, więc zamieszczam
                ją poniżej:
                NAPRAWDĘ JEST TAK, ŻE PANI NADZIEJA JEST JASNOWIDZEM I TYLKO NA
                WIZJACH OPIERA SWOJE WSZYSTKIE PRZEPOWIEDNIE!!!! ROBI TO BEZBŁĘDNIE.
                JEST NAJLEPSZYM JASNOWIDZEM.
                W dalszym ciągu podtrzymuję to, co kilkakrotnie pisałam na tym forum
                o trafności przepowiedni Pani Nadziei.
                Może Wam wydawać się mało wiarygodne, iż Pani Nadzieja, która nie
                korzysta z kart, numerologii itd. potrafi tak dokładnie przewidzieć
                przyszłe losy nie znanych Jej osobiście osób. NA PODSTAWIE TYLKO I
                AŻ WIZJI!!!
                Szczególnie mocno pragnę podkreslić fakt, iż Pani Nadzieja jest
                bardzo skromną osobą, której nie zależy na popularności.
                Od pewnego już czasu nie ma nawet dostepu do kumputera.
                Jestem i owszem tak dobrze zorientowana w sytuacji, ponieważ od
                kilku ładnych lat korzystam z przepowiedni Pani Nadziei i utrzymuję
                z Nią stały kontakt.
                Zainteresowanym polecam - poczytajcie wcześniejsze moje wpisy na tym
                forum, dowiecie się więcej. Nie znając osoby, nie oceniajcie proszę.
                Szkodzicie tym nie innym ale sobie. By móc oceniać innych, trzeba
                wpierw spojrzeć na siebie.
                Pani Nadzieja jest Osobą, która ZAWSZE WSZYSTKIM ŻYCZY WSZYSTKIEGO
                CO NAJLEPSZE. PRZEMIŁA OSOBA. Nie w Jej stylu byłyby złośliwe
                komentarze, czy jakiekolwiek krzywdzące kogoś opinie jakie tu
                niejednokrotnie można przeczytać pod Jej adresem. Wystawiacie opinię
                sami sobie, a nie innym. Pani Nadzieja sama sobie opinii wypisywać
                nie musi. Marketing szeptany jest najlepszy. A dlatego, że Pani
                Nadzieja jest najlepsza ma tak wiele osób zadowolonych z Jej
                przepowiedni.
                Osobiście bardzo cenię sobie tę wspaniałą, dobra, mądrą Kobietę,
                która spotyka się z tak dużą niechęcią i obłudą ze strony niektórych
                wypowiadających się tu osób.
                Szczerze polecam Panią Nadzieję tym, którzy chcą dowiedzieć się
                swoich przyszłych losów. Naprawdę warto. Pozdrawiam również
                WSZYSTKIE PRZYJAZNE JEJ OSOBY GOSZCZĄCE NA FORUM:-)
                • Gość: Magda Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: 193.23.61.* 03.03.09, 11:21
                  Aleksandro,
                  Mam pytanie do Ciebie, jak to u Ciebie było z przedziałem czasowym,
                  jak ty go interpretujesz w przepowiedniach czasowych u Pani Nadziei.

Napisała mi ze widzi u mnie płodność i szanse na spełnienie marzeń o
                  dziecku już niedługo. Tyle ze nie bardzo wiem jak interpretować
                  słowo juz niedługo , jeśli otrzymałam wróżbe na całe zycie ( rok 2 ,
                  czy 5)w skali na całe zycie to jest niedługo .Ponieważ
                  przepowiedziała mi przeprowadzkę jako (juz) ( a przepowiednia była 5
                  miesięcy temu a ja się nie przeprowadziłam.
                  Podpowiedz mi proszę jak było u Ciebie.
                  Czy udało Ci się uniknąć niebezpieczeństw, przed którymi Cie
                  przestrzegała ? Czy jest cięzko?
                  Pozdr.
                  Magda
                  • Gość: Aleksandra Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.chello.pl 04.03.09, 08:25
                    Przy wszystkich przepowiedniach dla mnie Pani Nadzieja zawsze mówi,
                    że najtrudniej jest określić czas. Jednak zawsze też mówi, iż Jej
                    przepowiednie dotyczą najbliższego roku, a jeśli komuś idzie bardzo
                    ciężko, są opóźnienia itd - to do dwóch lat. I u mnie faktycznie tak
                    jest; niektóre rzeczy realizują się w ciągu jednego miesiąca, inne w
                    dłuższym okresie czasu ale faktycznie do dwóch lat wszystko jest tak
                    jak pisze i mówi Pani Nadzieja. Wielokrotnie udało mi się uniknąć
                    niebezpieczeństw, ale to dzięki wskazówkom od Pani Nadziei. Było
                    jednak jedno przykre wydarzenie w moim życiu, którego uniknąć się
                    nie dało.
                    Moim zdaniem mając tak wiele informacji ˝podanych na tacy˝ od Pani
                    Nadziei można naprawdę uniknąć tych niefajnych wydarzeń. Ponadto
                    Pani nadzieja często podkreśla fakt, by myśleć pozytywnie. pozytywne
                    nastawienie przynosi szczęśliwe wydarzenia w życiu.
                    Zyczę Ci tylko pięknych i słonecznych dni. Pozdrawiam serdecznie.
                    • Gość: tomasz Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 14:56
                      WŁAŚNIE CZAS NAJTRUDNIEJ OKREŚLIĆ W JEJ WIZJI-MAM WRAŻENIE ŻE U NIEJ
                      BLIŻSZA I DALSZA PRZYSZŁOŚĆ SIĘ MIESZA.PO PROSTU TRZEBA CZEKAĆ NA
                      ROZWÓJ WYDARZEŃ I MYŚLEĆ O DOBRYCH RZECZACH A NIE O ZŁYCH!!! I
                      WIERZYĆ, ŻE SIĘ SPRAWDZI TO CO DLA NAS DOBRE I WAŻNE.
                      • Gość: Magda Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:32
                        Tomek, a ty dawno temu korzystales ? Jak u Ciebie sie sprawdzilo
                        wszystko i po jakim czasie?
                        • Gość: tomasz Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 12:58
                          Madziu ja korzystałem niedawno, chyba na początku grudnia.Sprawdziło
                          mi się kilka małych rzeczy.No i opis mnie samego, moich
                          myśli,wątpliwośći, zmartwień-rzeczy, o których tylko ja wiem.Pytałem
                          Jej-mówiła, że Jej opisy są na 1-2 lata, a niektóre rzeczy
                          np.dotyczące dzieci czy kariery zawodowej sięgają dalszej
                          przyszłości.Ale większość Jej opisów wydarzeń to moim zdaniem gdzieś
                          1-2 lata nie dalej.Skoro pisała Ci, że będą dzieci to będą!!!Nie
                          myśl tak o tym "daj sobie na luz" i zajmij się sobą...a sama
                          zajdziesz w ciąże nie wiadomo kiedy:)bo najgorzej jak się ktoś
                          zaplanuje "na ciąże" wtedy znika radość z sexu-tylko się myśli o
                          tym, żeby zajść...życzę Ci powodzenia i daj znać jak już coś
                          będziesz wiedziała!!!
                    • Gość: arti do Aleksandry IP: 86.125.4.* 18.03.09, 19:33
                      dlaczego uwazasz, ze moja opinia zatytulowana ??? jest negatywna?
                      miala byc neutralno-pozytywna, zreszta obiektywnie patrzac chyba
                      taka jest. po uplywie 1,5 m-ca od otrzymania info moge dodac, ze
                      spelnilo sie, ze nie przedluzono ze mna umowy w pracy, ale spadlem
                      na 4 lapy plus pewne klopoty zdrowotne o ktorych byla mowa plus
                      kilka innych elementow. co do reszty - pozyjemy-zobaczymy - oby sie
                      spelnilo. pozdrawiam-Artur
                    • Gość: renata Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.tomaszow.mm.pl 23.04.09, 00:23
                      Byłabym wdzieczna za podanie numeru telefonu do Pani Nadziei. Był tu
                      gdzieś podawany, ale nie mam pewności czy nie był to jakiś
                      konkurencyjny numer. To co piszesz wzbudza moje zaufanie. Byłabym
                      wdzięczna za informacje o numerze telefonu i może adresu mailowego.
                      Czy to jest starsza Pani? mój adres to: ataner682@wp.pl
                      Pozdrawiam i życzę miłego dnia
                      • Gość: Saba Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 10:24
                        Jej numer i adres e-mail jest na stronie. JASNOWIDZ NADZIEJA 604 802
                        024. Starsza i bardzo miła Pani -ale nie zawsze odbiera telefony bo
                        ludzie ją wykańczają a czasami oszukują!!! Ale naprawde warto!
                        • Gość: glamrose Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.09, 18:20
                          zgadzam sie jest warta swojej ceny-a ludzie niestety zawsze żerują i
                          będą żerować na kimś kto ma szczere intencje i chce pomóc.
                          • sylwia8181 Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei 12.05.09, 21:57
                            Próbowałam się dodzwonić na ten nr - 604 802 024, ale echo, albo zajęte albo nikt nie odbiera.Napisałam więc maila na adres podany gdzieś w tym wątku. Jesli ktoś wie, jaki jest skuteczny sposób skontaktowania się z Panią Nadzieją to proszę dac znac. Swoją drogą, "jestem" krótko na tym portalu, ale zauwazyalam stale zbacza się tu z waznych wątków i prowadzi osobiste, bezsensowne dyskusje..zawsze z puentą, iz coś, ktoś, reklamuje. To męczące, zabiera czas, aby znaleźć sedno sprawy..Byłoby świetnie, gdyby "ktoś" wyłapywał takie reklamowe manewry (np na podstawie IP komp.) i kasował te wiadomości z danego wątku. Tylko posty merytoryczne..!:)Pewnie się łudzę;) A teraz proba znalezienia "prawdy" w szeregu wypowiedzi to swoiste szpiegostwo,połączenie koncentracji z intuicją.. tylko ze oczy bolą;)
                            Będę próbowała skontaktować się z Panią Nadzieją, bo sądzę, że warto.
                            • Gość: anna Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.12-79-r.retail.telecomitalia.it 12.05.09, 22:32
                              dzwon do skutku najlepiej rano okolo 10-11 godziny.Ja tez kilka dni
                              do niej probowalam dzwonic, w koncu udalo sie i odebrala!!!
                              • sylwia8181 Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei 13.05.09, 19:48
                                Dodzwonialm się.Pani Nadzieja faktycznie bardzo mila kobieta, nie czuć w niej zadnego wyrachowania, wydaje się być normalną, (wielką w swej prostocie) kobietą. Mam otrzymac list do niedzieli. Podzielę się obiektwnie wrażeniami.
                                • magusal Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei 14.05.09, 09:33
                                  Sylwio naprawdę warto. Dowiesz się bardzo duzo o sobie i o osobach,
                                  o ktore pytasz. Czas pokaże ile w tym było prawdy, jednak jest to
                                  jedna z niewielu wróżb, z tych, które otrzymałam, która
                                  sporzadzadzona jest bardzo szczegółowo. Ciekawa jestem Twoich
                                  wrażeń :) Pozdrawiam. M.
                                • Gość: kasia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: 193.111.166.* 01.09.09, 11:50
                                  hej!
                                  Sylwia dostałaś wróżbę?
                                  Jakie wrażenia. Ja dzwoniłam ale na razie jeszcze nie zdecydowałam
                                  się bo różne są opinie.

• Gość: saba Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 12:18
      Co żałujesz że ty nie masz tylu klientów co Pani Nadzieja!!!
      Sprawdż IP piszących a póżniej daj swoją wypowiedz. Jest naprawdę
      dobra w tym co robi a ty poprostu zazdrościsz!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: xx Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.3-79-r.retail.telecomitalia.it 14.05.09, 15:25
        Ona jest rewelacyjna po prostu!!! Brak slow by opisac to co Ona
        potrafi!!!
    • Gość: agus Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 19:47
      Czy Pani Nadzieja naprawde potrafi odczytac mysli innych ludzi?????
      Prosze o odpowiedź
      • Gość: Saba Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 14:09
        Musisz sama spróbować, bo jesli ktoś napisze prawdę to zostanie
        odrazu posadzony że robi reklamę tej Pani.
        • Gość: Magda Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.icpnet.pl 24.05.09, 16:45
          Właśnie nie uwierzysz nikomu dopóki sama się nie przekonasz o Jej
          zdolnościach jest niesamowita!!!
          • Gość: aguś Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 17:23
            Otóż ja skorzystałam z przepowiedni, ale dalej nie wiem czy ta osoba
            faktycznie mysli o mnie tak jak Pani Nadzieja napisała.
            Pani Nadzieja napisała o mężczyźnie o którego pytałąm, że dla niego
            jestem ideałem kobiety- że to można wyczytać w jego myślach.
            Natomiast ja tego jakoś nie widze żeby tak myślał...
            • Gość: Renata Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.tomaszow.mm.pl 30.05.09, 19:32
              Może jest nieśmiały albo ma przykre doświadczenia i boi się okazać
              swoje zainteresowanie Tobą, spróbuj sama zagadywać jeśli masz taką
              możliwość.
              Ja otrzymałam od Pani Nadziei list w tym tygodniu i za dwa dni
              wydarzyło się coś, o czy pisała. Chylę przed Nią czoła za jej
              umiejętności, za ciepło które ludziom daje i za Jej pomoc. Mam
              nadzieję, że nadal będzie pomagać ludziom i nie trafi na to forum,
              żeby przeczytać opinie ludzi, którzy nigdy nie mieli z Nią nic
              wspólnego a ośmielają się wyrażać negatywne opinie o tej cudownej
              kobiecie. A jeśli trafi na to forum, to mam nadzieję, że chęć pomocy
              ludziom i ich wdzięczność przeważy nad ludźmi,którzy wydają opinie
              zaocznie bez znajomości osoby, na temat której ośmielają się wyrażć
              niepochlebne zdania. Myślę, że na tym forum powinni wypowiadzć się
              tylko ci, którzy skorzystali z pomocy Pani Nadziei.
              • Gość: gosc Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 01:42
                renatko, renatko, robisz jej antyreklame!!!
                • Gość: monia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.09, 09:37
                  Cokolwiek się napisze to i tak będzie źle-bo albo reklama-albo
                  antyreklama!!!Popieram Renatę-Pani Nadziei było by przykro, że tak
                  ją oczerniają na internecie i lepiej niech tych plugastw nie czyta-
                  bo na pewno by jej miło nie było.Tyle serca i oddania ma dla ludzi-
                  tylu osobom pomogła, a tu tyle oszczerstw na Nią.Wstyd mi za te
                  trolle internetowe.Dla Pani Nadziei-WIELKI SZACUNEK...oby pomagała
                  jak najdłużej...
                  • Gość: Jagoda Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 10:09
                    No, teraz to już zdecydowanie nie skorzystam z usługi Nadziei, przecież to jawna
                    reklama a jak ktoś musi się reklamować na forum to znaczy, że nie ma klientów.
                    Jeśli ktoś nie ma klientów to znaczy... dziękuję, nie skorzystam.
                    • Gość: bluemoon Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.gemini.net.pl 31.05.09, 10:15
                      Skąd wiadomo ilu ludziom ta pani pomogła hę?
                      • Gość: gość No dobrze już wystarczy tej reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 10:23

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=69265110&wv.x=2&a=95350342

• Gość: monia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.09, 13:48
                        Z postów tutaj-czytaj co ludzie piszą i z rozmowy z Nią.Skoro
                        dzwonią do Niej z całego świata to chyba coś to oznacza.A to co
                        pisze "gość", że jest to reklama to jest to śmieszne!!! Nikt nie
                        pisze tutaj Jej telefonu czy adresu i nie każe korzestać z Jej
                        usług!!! Po prostu wyrażamy swoją opinię-a gdzie je wyrażać jeśli
                        nie na forum o wróżbiarstwie???Może na forum o motoryzacji czy
                        ogrodnictwie???Nie chcesz nie korzystaj...ja skorzystałam właśnie
                        dzięki opiniom przeczytanych tutaj o Niej.Miałam mieszane uczucia.I
                        nie żałuję.Przepowiednia niesamowita.Za rok skorzystam znowu.
                        • Gość: Barbara Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 13:53
                          Nadziei musi bardzo na kasie zależeć skoro na forum szuka klientów.
                          Nie ważne wtedy co się mówi - ważne, że jest głośno.
                          Żałosne.
                          • Gość: monia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.09, 19:55
                            A komuś piszącemu z neostrady pod różnymi nickami zależy,żeby Ją
                            krytykować i posądzać o materializm i reklamę.Tylko po co??? Komu
                            Ona przeszkadza???Zawistna wróżka czy co??? Wszystko zło wróci do
                            Ciebie...kimkolwiek jesteś...
                • Gość: Renata Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.tomaszow.mm.pl 31.05.09, 13:26
                  Absolutnie nie. Ja cenię Panią Nadzieję za jej umiejętności i za jej
                  osobowość. Ja po prostu uważam, że Ci ludzie którzy ośmielają się
                  krytykować Panią Nadzieję a nie mieli z Nią żadnego kontaktu, nie
                  powinni się wypowiadać krytycznie o tej Pani.
                  Nie mam pojęcia dlaczedo odebrałaś to co napisałam jako antyreklamę.
                  Ja tę Panią bardzo szanuję i uważam, że jest wspaniała w tym, co
                  robi.
                  • Gość: gonnia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.09, 10:08
                    dajcie już spokój z tymi posądzeniami o reklamę.Zajmijcie się innymi
                    sprawami, niż tym czy to reklama czy nie.Forum jest po to, żeby
                    dzielić sie spostrzeżeniami i opiniami o wrózkach i jasnowidzach z
                    usług których się skorzystało, a nie kłóceniem się o reklamy.Ani
                    Nadzieja ani inna jasnowidzka na pewno nie reklamowałaby się tutaj.
                    • Gość: Joanna Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 10:47
                      Otóż NIE. To forum nie powinno służyć do chwalenia czy krytykowania, ale do
                      wymiany poglądów na tematy ezoteryczne.
                      To, że komuś się coś sprawdziło, to nie znaczy, że sprawdzi się drugiemu. To, że
                      jedna wróżka przypasowała jednemu to nie znaczy, że pasować będzie drugiemu.
                      W tym kontekście takie upieranie się typu: mi się sprawdziło i będę do upadłego
                      bronić tej osoby - wydaje się śmieszne i dziecinne i nie dziwcie się, jeśli ktoś
                      posądza was wtedy o reklamowanie.
                      • Gość: gonnia Re: do ˝???˝ i in.negatywnych o Pani Nadziei IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.09, 11:32
                        AMEN.Proszę w takim razie podać, gdzie szukać sprawdzonej wróżki??W
                        swoim czasie szukałam wróżki i trafiłam na to forum.Dzięki opiniom
                        skorztystałam z 2 wróżek tutaj polecanych.I jestem zadowolona.
    • Gość: Magda Re: jasnowidz Nadzieja. S- pilne!! IP: 193.23.61.* 01.06.09, 12:29
      Joanno, mi również wydaje się ze nie masz racji. Forum jest po to
      aby każdy mógł cos napisać. Skoro jest temat jasnowidz nadzieja S,
      to wszystcy pisza na temat jej zdolności, i nie mozna nikomu
      zabraniać tylko dlatego ze to reklama. Bo dlaczego by nie
      zareklamować kogoś z kogo jest się zadowolonym albo ostrzec innych
      przed kimś , kto się nienadaje na wróża.

Pozdr.
      Magda
      • Gość: Aleksandra Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 13:34
        Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów po długiej nieobecności na
        tym forum:-) Pozdrawiam serdecznie wszystkich a w szczególności tych
        przyjaznych Pani Nadziei:-) Wszystkich dlatego, iż wiem, że dobro
        powraca dziesięciokrotnie, a negatywne myśli wysyłane komuś wracają
        i uderzają w nas samych.
        Przeczytałam ostatnie wypowiedzi i oto poniżej moje spostrzeżenia:
        1. Każdy w jakiś sposób zarabia na życie. Każdy czymś się zajmuje.
        Dlaczego niektórzy na forum uważają, że im za wykonywaną przez nich
        pracę należy się wynagrodzenie a Pani Nadziei nie? Czy ta Kobieta
        wszystkim ma pomagać charytatywnie? Czy wy tak robicie? Pomijając
        kwestię zamiłowania i tego, że robi to co lubi ( dlatego robi to tak
        doskonale, bo tylko człowiek robiący to co kocha, czyni to
        rewelacyjnie ) też musi z czegoś żyć. Też należy Jej się zapłata. To
        jest oczywiste. Nie podoba się wam taki sposób postępowania, nie
        korzystajcie.
        2. Dla mnie w tym roku Pani Nadzieja przysłała 2 krotnie list za
        darmo. Znów Jej przeciwnicy mogą powiedzieć, że dlatego piszę ten
        komentarz. Otóż od razu pragnę niedowiarków poinformować, iż Pani
        Nadzieja nie zagląda na szczęście na to forum. Załamałaby się chyba
        widząc, jak wiele jest fałszu, obłudy i nienawiści w niektórych
        osobach.
        Piszę to po to, by uświadomić tych ˝wiedzących najlepiej˝, że Pani
        Nadzieja oprócz doskonałego daru jasnowidzenia ma serce i potrafi
        zrozumieć sytuację drugiego człowieka.
        3. Faktycznie czasem trudno skontaktować się telefonicznie z panią
        Nadzieją, ale tak jak już kiedyś pisałam na tym forum każdy ma swoje
        życie, swój świat, swoje problemy i potrzębę odpoczynku. Nie może
        żyć tylko dla innych dostępny 24h/24h. Jeśli komuś zależy - zawsze
        kontakt z Panią Nadzieją uzyska.
        4. Z rzeczy, które mi Pani Nadzieja tak trafnie przepowiedziała
        ostatnimi czasy kilka się już zrealizowało a m.in.:
        - pisała o niespodziewanych a koniecznych wydatkach - co faktycznie
        miało miejsce
        - dodatkowa propozycja pracy - dostałam
        - nowy związek uczuciowy jeśli bądę chciała - miałam taką możliwość
        - będę opiekowała się kimś z rodziny w potrzebie chwili - tak było
        - w myślach optymizm przeplatany ze smutkiem i powracającą
        przeszłością - jest tak cały czas
        - możliwość przeprowadzki po załatwionych dobrze sprawach
        dokumentacyjnych - chcę się przeprowadzić
        - kontakty z nowo poznanymi osobami z zagranicy - miały miejsce
        - zajmuję bardzo odpowiedzialne stanowisko - tak jest
        - uważać na podstępne działania zazdrosnych osób w pracy -
        faktycznie dzięki temu wiedziałam, że muszę być czujna co uchroniło
        mnie przed próbą oszczerstw; wyszłam obronną ręką i prawda zwyciężyła
        - podróże i wycieczki krojoznawczo - kulturalne - tak jest
        - moje problemy zdrowotne z układem krążenia - aktualnie mają miejsce
        - brakujący dokument do sprzedaży domu - byłam pewna, że mam
        wszystko; po czasie jednak okazało się, że byłam w błędzie i
        musiałam załatwić co trzeba.
        To tylko kilka, które zrealizowały się do tej pory.
        Wszystkie pozytywne wydarzenia opisane przez Panią Nadzieję, wierzę,
        że jeszcze przede mną i że spełnią się tak jak wszystkie inne
        zdarzenia.

A teraz kilka słów na koniec do wszystkich niesprzyjających Pani
        Nadziei: moja opinia jest tylko i wyłącznie moją osobistąopinią,
        moim zdaniem. Nie jest to żadna reklama. To jest chęć podzielenia
        się własnymi wrażeniami, pokazania, iż są jeszcze dobrzy i
        wartościowi ludzie, pokazania, iż są jeszcze osoby, które
        przedkładają dobro innych nad korzyści własne. I do nich właśnie
        należy Pani Nadzieja.

Zaznaczam od razu, iż nie będę odpisywała na odpowiedzi do tego
        postu, które obrażają, szydzą, czy uderzają w dobre imię Pani
        Nadziei. Po prostu uważam to za zbędne. Zawsze znajdą się osoby,
        które źle życzą, które wiedzą swoje, uważają, że wiedzą lepiej. Ja
        trzymam się od takich z daleka.

Pamiętajcie tylko, że dobro i prawda zawsze zwycięża.

Raz jeszcze pozdrawiam Wszystkich Sympatyków Pani Nadziei:-)))
        Aleksandra
        • Gość: ezoteryk Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.07.09, 18:11
          I widzę tą wróżkę która siedzi w kibelku z piwem i papierosem ,ale bez kart i
          wróży....Dajcie sobie spokój. Pani nadzieja....Mam nadzieję że nas ta
          nadzieja nie dotyczy.A..:))DDD;;;PPP:::itd......
          • Gość: monia Re: jasnowidz Nadzieja S_do_ezoteryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:02
            Gdybyś był ezoterykiem,nie pisałbyś takich bzdur. Nie wiesz
            najwidoczniej czym jest ezoteryka.Rękoma i nogami podpisuję się pod
            tym co napisała Aleksandra.Mi też pani jasnowidz Nadzieja
            przewidziała wiele zdarzeń,które nastąpiły w moim życiu.Ta kobieta
            ma dar wyjatkowy,którego jej zazdrościsz.
            • Gość: anulka.rzeszow Re: jasnowidz Nadzieja S_do_ezoteryk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 08:38
              Popieram Aleksandrę i mam nadzieję, że mi się także spawdzi reszta
              przepowiedni-dla mnie najważniejsza w szybkim czasie:) Nie wiem skąd
              w ludziach tyle jadu i nienawiści!!!!Po jaką cholerę piszecie tutaj
              w ogóle, skoro macie gdzieś umiejętności Pani Nadziei??? Idzcie
              sobie pluć gdzieś indziej...Pozdrawiam serdecznie wszystkich dobrych
              ludzi:)
        • Gość: karola Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 15:43
          Witam,
          Ja mam pytanie do tych, którzy korzystali z usług pani Nadzieji i
          prosili też o seans dla drugiej osoby. Czy jeśli Pani Nadzieja
          napisała że ta osoba (o którą pytaliście) tak i tak o Was myśli czy
          to sie sprawdziło, okazało prawdą????? Czy może tak być że ta osoba
          faktycznie tak mysli ale zupełnie o kimś innym??? ja już zgłupiałam,
          bo u mnie to raczej na ten drugi wariant wygląda:(:( Że facet
          którego kocham myśli o innej kobiecie... Przez tą wróżbe miałam
          przez pół roku wielką nadzieje- naprawde. Walczyłam o Niego...a
          dzisiaj lecze sie na depresje i jestem wrakiem człowieka:(
          Prosze o szczere odpowiedzi
          • bromba-to-ja Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia 07.09.09, 17:23

No i potwierdza się, że to wróżenie bez składu i ładu . . . niestety
          • Gość: tika Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.chello.pl 09.09.09, 08:20
            Karola, to nie tak.mi pani nadzieja przysyłała wróżbe kilka razy.
            też kiedyś miałam kłopoty z meżem. pisała mi o jego myślach,
            odczuciach,przemyśleniach,kłopotach w pracy, wszystko tak było.Miała
            racje. tylko niektóre rzeczy działy sie szybciej a na niektóre
            czekałam dłużej.ta pani mi wszystko dobrze napisała, tak jak było.
            ona dobrze przepowiada,trafnie.
            • Gość: ; Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.home.aster.pl 03.12.11, 08:32
              hejka,
              czy ja dobrze rozumiem - dzwoni sie do Niej, podaje problem itp, następnie Ona wykonuje wróżbe i przesyła listem poleconym ?
              • Gość: ha Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.11, 09:05
                No tak mniej więcej-tylko,że to nie jesr wróżba, a "wizja" jej raczej, długa i obszerna dużo z psychologii.a i najpierw musisz zapłacić jakieś 300 zł chyba juz.
          • Gość: anna Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: 213.199.219.* 09.09.09, 13:30
            JA KORZYSTAŁAM Z USŁUG PANI NADZIEJI DWA RAZY DALA MNIE BYŁY SESNSE
            I INE OSOBY powiem tyle jest rewelacyjna sprawdza się wszystko co
            czują inni co się sprawdza moge powiedzieć bo to było robione w
            kwietniu ,że za jakiś czas bęedę chciała odsuną cis e od ludzi
            zrezygnuję z wyjazdu tak jest właśnie w tej chwili
            dobre rytuały jeśli chodzi o przyciaganie ma Pani Aida z wrózby
            sdamam mam zdolnosci mediumiczne ale nie wrózę nikomu bo to jeszcze
            nie czas
            • Gość: karola Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 21:33
              Anna a o jakim przyciąganiu mówisz- odnośnie Pani Aidy?
          • Gość: KASIA Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: 193.111.166.* 07.10.09, 11:15
            JA TEŻ DISTAŁAM TAKĄ ODPOWIEDŹ. ŻE MAM DZIAŁAĆ I TAK DALEJ. ALE
            PRZECZYTAŁAM I DAŁAM SOBIE SPOKÓJ BO RACZEJ NIC Z TEGO NIE BĘDZIE.
            ŻAŁUJĘ TYLKO ŻE WYDAŁAM TYLE KASY. ALE WIĘCEJ NIE DAM SIĘ NABRAĆ.
            BARDZO MAŁO MI PRZEPOWIEDZIAŁA.
          • Gość: KASIA Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: 193.111.166.* 07.10.09, 12:06
            NAPISZ DO MNIE NA pandora.1@interia.pl
            • Gość: kotka Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 09:36
              Kasiu -pandoro. chodzisz po kilku forach -różnych wróżbitów i
              piszesz swoje wrazenia. Zastanów się u kogo byłaś naprawdę?
              • Gość: ja Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.182.136.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.10, 23:05
                Ja mam pytanie, czy komus z Was przydarzyło sie zupełnie co innego
                niz mówiła Pani Nadzieja? np ze facet Was kocha, a później okazało
                sie ze jest z inną?
                • nero-ego Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia 10.05.10, 23:38
                  Nie wiem kto to jest ta Nadzieja, ale samo imię mi "śmierdzi". Poza
                  tym w życiu nie dałabym za wróżbę 250 zł! To jest chore!!!
                  • Gość: tekla_0 Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.abhsia.telus.net 11.05.10, 00:06
                    Ja rowniez bym nie dala 250 zl...za wrozbe..Placilam oczywiscie ale 100 zl..i
                    uwazam ze taka suma jest Ok od 50 zl do 100 zl!
                    A jak ktos sobie zyczy znajdzie jakas wrozke ktora bierze wiecej OK!
                    Ale UWAGA - Nie za darmo! NIE
          • Gość: gosc Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: 85.117.20.* 27.11.11, 18:58
            Karola, prosze napisz jak to sie potoczylo dalej. Mam podobna sytuacje i tez nie chce sie ludzic bez sensu. Moj mail ernine@o2.pl
        • Gość: mmmm Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.182.136.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.10, 01:11
          Mi Pani Nadzieja też teraz robiła seans za darmo. Własnie czekam na
          przesyłke. Miałam seans robiony 2 miesiace temu, ale mam okropne
          problemy sercowe. To jest tak że ta Pani pisze ze on mnie kocha, a
          on mówi ze jest z inna i kocha ja...
          • Gość: tekla-0 Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.abhsia.telus.net 11.05.10, 01:29
            Ja sobie nie wrozylam u tej Pani, ale jak mowi ze on Ciebie kocha..a On jest z
            inna i kocha inna?? ja juz tego nie rozumie..i sprawdzilas to ? prawda ze jest z
            inna??
            powiem tak ja nie zwaracalam uwagi na forum i to dobrze..bo nawet nie
            wiedzialam ze takie jest:)) sama szukalam sobie na necie..i znalazlam..
            Przekonalam sie sama jak zadzwonilam i co mi powiedziala..a powiem wam ze nie
            byla to tylko jedna osoba:) az a koncu znalazlam swoja! i juz nie w glowie mi
            szukanie..
            • Gość: mmmm Re: jasnowidz Nadzieja S/ kolejne moje wrażenia IP: *.182.136.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.10, 03:08
              tak własnie powiedziała, a on twierdzi ze sie we mnie nie zakochał.
              Nie sprawdzałam go, po co miał by kłamac? A co to za osoba? Jesli
              mozesz to daj na nia namiary. Mój mail ines700@wp.pl
              • Gość: wwww R