Dodaj do ulubionych

Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia

IP: *.chello.pl 10.09.08, 20:18
Dzisiaj byłam w Centrum Wróżb i Ezoteryki.Dopiero teraz wiem,czym
różni się wróżenie od prognozy.
Bardzo dziękuje za poświęcenie mi swojego czasu, pewnie nie raz
jeszcze będę wracała do tego co się dzisiaj dowiedziałam. Wiele z
tych rzeczy,ktore dzisiaj usłyszalam pokrywa się z moimi własnymi
przemyśleniami, ale nad niektórymi muszę się zastanowić. Na pewno
pomoże mi to w podjęciu właściwych decyzji.
Jeszcze raz bardzo dziękuje.
Mistrzostwo i pełne ukłony dla Pana. Wydajemi sie ,ze Pan ma
ogromną wiedzę i ..przenikliwe oczy.Wyszłam pełna nadzieji ,bo Pan
Jarek nie stawia wyroków.Otrzymałam to czego chciałam,choć karty
były rożne i dobre i mniej przyjemne ale takie jest życie.Panie
Jarku i Pani Izo-dziękuję mam nadzieje,ze Panstwo czytacie tu
opinie.Polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.piotrkow.pilicka.pl 11.09.08, 15:38
      Zagadzam się.
      Również odwiedziłam to centrum i jestem pod wielkim wrażeniem umiejętnościami
      Pana Jarka. Proste, logiczne odpowiedzi na zadawane pytania. To co najbardziej
      mnie interesowało zostało wyjasnione. Gorąco polecam!
      • brumass Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 11.09.08, 17:37
        a jakie pieniążki sobie w tym centrum życzą? i gdzie to się
        dokladnie znajduje?
        • Gość: KATI Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.chello.pl 13.09.08, 19:53
          80zl i nie ma okreslonego czasu, jaka jest potrzeba i ile to by
          czasu nie wymagalo tyle czasu poswiecaja w centrum. Maja 2 stoiska
          jedno na hali targowej w gdyni a drugie na starowiejskiej.
          pozdrawiam i zycze powodzenia
    • Gość: Gwiazda Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 24.09.08, 11:41
      Wróżki i Wróżbici-od lat pomagają nam podejmować "lepsze" decyzje, zdejmować z
      nas uroki.Czasem jednak stajemy się królikami doświadczalnym ludzi, którzy w
      doskonały sposób potrafią nami manipulować, zaprogramowywać i ukierunkowywać na
      dane działania, niekoniecznie zgodne z tzw. nasza drogą życiową. Osobiście
      skorzystałam już z wielu porad tak zwanych doradców życiowych.Większość jednak
      próbowała upchnąć mnie w wybrany model zamiast pomóc mi w rozwiązaniu problemu.
      Udało mi się trafić do Centrum Wróżb i Ezoteryki w Gdyni. Pomoc którą tam
      uzyskałam diametralnie różniła się od tego z czym miałam wcześniej do czynienia.
      Uzyskałam wiele odpowiedzi na nurtujące mnie problemy, ale również podpowiedzi,
      w jaki sposób uchronić się przed wszelkimi zagrożeniami. Jednocześnie nie czułam
      się jak kolejna osoba, której trzeba rozłożyć karty, coś powiedzieć, zgarnąć
      pieniądze i odesłać z dobrą nowiną.
      Chciałam bardzo podziękować za wszelka pomoc, którą uzyskałam od pani Elizy
      oraz pana Jarka oraz za ludzkie i serdeczne podejście co do mojej osoby i
      problemów z którymi ciężko było mi sobie samej poradzić.
      Polecam usługi, jakie oferuje centrum Wróżb i Ezoteryki w Gdyni tym, którzy
      dążą do rozwiązania swoich problemów a nie liczą na odpowiednie zakodowanie;)
      • karola9900 Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 25.09.08, 10:13
        a pomagaja w odzyskaniu ukochanej osoby. np jakiś urok , zaklęcie
        czy coś w tym stylu ?
    • Gość: maria Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: 213.76.140.* 26.09.08, 12:17
      ja tez bylam w centrum wrozb.trafilam na ogloszenie przypadkiem w
      internecie.moze nie calkiem przypadkiem bo ineresuje sie tym tematem
      i szukalam dobrej wrozki.dobrej,bo u wielu bylam i nie jestem
      zadowolona np.mirka czy kasia ktore tak polecacie na forum w
      gdyni.dopiero teraz moge powiedziec ze znam dobra wrozke i
      wrozbite.ludzie,rewelacja i czysta prawda przeszlosc problem
      przyszlosc.wszysko sie potwierdza i sprawdza.w centrum wrozb
      poznalam pana jarka i pania iza.teraz wiem co to prawdziwy
      profesjonalny tarot.przyjeli mnie bardzo pozna pora bo zrozumieli ze
      mam pilny problem i nie wyrzucili mnie po czterdzistu minutach jak
      robia inni bo czas sie skonczyl dawaj kase i spadaj.nie w
      centrum,rzetelne podejscie do mni i problemu,poswiecili mi tyle
      czasu ile potrzebowalam i traktowali z powaga,jak czlowieka czulam
      od nich serce cieplo i troske o mnie.jestem zachwycona podejsciem i
      naprawde bardzo polecam i pozdrawiam gdyby to czytali.dziekuje wam
      za pomoc i serce . maria
      • Gość: justynka Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: 89.171.56.* 26.09.08, 13:21
        ktoś pytał o uroki ,hello,nie w centrum wróżb.byłam,polecam i w pełni zgadzam
        się z poprzednimi opiniami,oni nie zajmują się czarną magią i rzucaniem
        uroków.to ciepli mili ludzie mogą pomóc ale białą magią jak mi pomogli,masz
        problem to zadzwoń do pana jarka pomoże ci uwolnić się od złej przeszłości i nie
        baw się w uroki bo to jest zło które wróci i przyniesie ci tylko nieszczęście
        lepiej umów się do centrum wróżb i żyj dalej szczęśliwie
        • Gość: maria Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: 213.76.140.* 10.10.08, 21:23
          to znów ja nie mogę się powstrzymać od napisania i opisania mojej
          radości w którą tak naprawde sama nie wierzyłam ale stało sie i
          jestem strasznie ale to strasznie szczesliwa chcę jeszcze raz
          podziękowac tej przemiłej parze z centrum w gdyni za doprowadzenie
          mojego stanu do tak zwanej użytecznosci i dodania wiary w siebie ze
          jeszcze moj czas nadejdzie wiec nadszedł nie wierzyłam w to co do
          mnie mowia ci ludzie ale jestem teraz swiadoma ze jestem silną osobą
          która może znieść i przezwyciężyc zły los i sama odwrócić zło na
          dobroć .Opłacało się zapłacić 100zł i poczekac na
          rezultaty.Pozdrawiam wszystkich pa
          • Gość: Gosc Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: 89.108.222.* 28.10.08, 19:08
            Faktycznie bylam tydzien temu i goraco moge polecic.
            • Gość: Majka Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 18:49
              Jestem mile zaskoczona podejściem do mojego problemu i to w jaki
              sposób potraktowano moją osobę , co do mojej przeszłości to
              faktycznie 100% trafności bez zadnej podpowiedzi i żadnej rozmowy
              czyli wyciągania na siłę podpowiedzi. Pani Iza oraz Pan Jarosław są
              osobami z powołania i mam tutaj na myśli nie tylko zarabianie
              pieniędzy jak to zazwyczaj bywa u innych wróżek tylko ich podejście
              do problemów ludzkich jest godne podziwu. Ja i moja koleżanka która
              namówiła mnie do odwiedzenia centrum ezoterycznego jesteśmy bardzo
              zadowolone i poruszone trafnością wróżby która już zaczyna mieć
              swoje potwierdzenie . Gorąco polecam to miejsce bo z pewnością
              znajdziecie tam profesjonalistów. Pozdrawiam
              • Gość: dorotka Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.chello.pl 08.02.09, 20:57
                może ktos napisac jakis nr telefonu do tego centrum żeby zadzwonic i
                sie umowic na wizyte?

ponadto mam pytanko o to jak oni przyjmuja. na hali w boksie? za
                firanka? a wkolo pelno ludzi z zakupami sie szweda? czy jest tam
                sytuacja intymnosci?
                • Gość: Majka Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:56
                  Tak znam numer telefonu do tego centrum ale skoro tak dokładnie
                  zadajesz pytania co do zachowania intymności tego miejsca to z
                  pewnością musiałaś widzieć reklamę z widniejącym numerem telefonu bo
                  ja osobiście żadnej firanki nie widziałam.Byłam dwukrotnie klientką
                  raz na hali i atmosfera była naprawdę bardzo dobra za zamkniętymi
                  drzwiami oczywiście i raz w godzinach wieczornych na ulicy
                  Starowiejskiej w Atrium gdzie poczęstowano mnie angielską herbatką i
                  nie widziałam tam żadnych firan .Ale myślę że nie to jest
                  najważniejsze lecz to z jakim problemem przychodzisz i w jaki sposób
                  osoba wróżąca podchodzi do ciebie. Jeszcze raz z czystym sumieniem
                  mogę polecić to miejsce i niesamowity przekaz osób tam wróżących .
                  Nie będę wymieniać osobowo bo nie o tym na tym forum chodzi.Jeśli
                  ktoś będzie poszukiwał numeru telefonu wystarczy że wpisze w google
                  centrum wróżb Gdynia pozdrawiam wszystkich czytających to forum -
                  Majka
                  • Gość: Gosia Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 10:47
                    Witam was z małym niedowierzaniem czytałam te opinie i zdecydowałam
                    się na pójście do tego tak zachwalanego miejsca.Moja opinia będzie
                    krótka wszystko co czytałam jest prawdą i składam wielkie słowa
                    uznania dla wróżki Izy i pana Jarosława.
                  • Gość: dorotka Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.chello.pl 13.02.09, 17:31
                    Nie widziałam żadnej reklamy. Byłam kiedyś na targach
                    WAHADEŁKO,GWIAZDY czy jakos tak (jeszcze w daaaaaawnych czasach,
                    moze teraz warunki sie zmieniły) i zastanawiało mnie to bardzo: boks
                    wrożki kształtu kwadratu, oddzielony na pół zaslonką, ludzie stali
                    w jednej połowce w kolejce, kolejka wychodziła na przejście. za
                    zasłonką 15 mniut na klienta i taśmówka z wróżeniem, klient stojący
                    i czekający na swoja kolejke slyszal co sie mowi za zasłonką. Cena
                    za 15 minut była większa niz za godzinę w umówieniu się do domu.
                    • Gość: Jagoda Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: 91.196.108.* 19.02.09, 20:52
                      Byłam w centrum wróżb i moje wrażenia pokrywają się z poprzednimi
                      wypowiedziami.Poświęcono mi dużo czasu i nie potraktowano jako
                      kolejną klientkę,kwota jaką zapłaciłam za przepowiednie nie jest
                      wygorowana ,zdarzało mi się płacić o wiele więcej i wychodziłam z
                      mieszanymi uczuciami..... Bardzo miła atmosfera,życzliwe podejście i
                      pełna kultura . Aha i w żadnej kolejce jak pani dorota nie stałam
                      może dlatego że mam telefon i wolę spotkania u wróżek w cztery oczy .
                      • Gość: Tomi Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: 83.1.169.* 15.11.09, 18:50
                        Warto jest skorzystać zobaczyć.
                        • merlinka99 Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 16.11.09, 15:07
                          A co tam jest do zobaczenia?... ;-)
      • Gość: Gość1 Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 20.02.09, 09:55
        Wszystko pięknie, takie śliczne okrągłe zdania, takie same w stylu
        wypowiedzi. Ale niech tam, jedno mnie interesuje, jeśli są tacy
        ŚWIETNI, czemu w reklamie trzeba stosować porównania. Wszyscy
        bleee, tylko oni jedni the best (czym to pachnie, no czym?). A jak
        pojawiła się jedna wypowiedź,nawet nie krytyczna, tylko pytająca
        wnikliwie, to w te pędy została usunięta, ech :)))))
        • Gość: zuzia Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.toya.net.pl 21.03.09, 17:09
          jestem pełna podziwu co do zdolności i wiedzy tego wróża jak mam
          ocenić jego słowa dotyczące mojej przeszłości to trafnie ocenił moje
          problemy a co do jego słów odnośnie mojej przyszłości to zobaczymy
          co się sprawdzi
          • Gość: kuma Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 11:32
            Ja też polecam! Wyjątkowo sympatyczni i uczciwi ludzie.
            • Gość: Dariusz Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.static.maxnet.net.pl 20.05.09, 16:18
              Od trzech lat chodzę do osób zajmujących się kartami
              (wróżek,jasnowidzów,proroków) od kiedy w moim życiu zapanowala pustka i brak
              celu w dalszym życiu z powodu samotności ale to już przeszlość. Każda osoba u
              której bylem na wróżbie zapewniala mnie że za pól roku moja żona wróci albo że
              na stare lata znów będziemy razem tylko ja nie mówilem że ona odeszla ale tam
              gdzie wszyscy kiedyś odejdziemy zresztą żadna z tych osób nie potrafila jasno
              sformulować co jest przyczyną mojego stanu zdrowia nie będę tu opisywać tych
              osób bo ich nie rozliczam ani nie mam zamiaru podważania ich profesji może z
              uwagi na moje problemy z nerwicą blędnie mnie oceniali ale to już przeszlość.
              Często zaglądalem na to forum szukając jakiegoś wsparcia i odpowiedzi co dalej i
              przyznam że dzięki temu forum znalazlem numery telefonów do tych państwa z
              centrum. Bylem trzy razy klientem i w żadnym stopniu tego nie zaluję bo już przy
              pierwszej wizycie powiedziano mi ze zostalem sam i że moja żona patrzy na mnie z
              góry uśmiechając pozdrawiając mnie i prosi abym się nie martwil o nią.Dziękuję
              państwu za wszystkie godziny poświęcone mi jako trudnemu w pewnym okresie czasu
              czlowiekowi za wsparcie wiarę państwa w moje sily że dam radę dalej egzystować w
              życiu i że mam jeszcze dzieci które oczekują ode mnie jako ojca milości a nie
              tylko żalu do innych i topienia lez w alkoholu.Tak jak państwo mówiliscie że
              jutro też wstaje dzień to ja państwu życzę spelnienia marzeń,zdrowia i dużej
              cierpliwości do takich osób jak ja .Pozdrawiam i dziękuję za wszystko.Dariusz
              • lucil Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 20.05.09, 18:23
                Każda osoba u
                > której bylem na wróżbie zapewniala mnie że za pól roku moja żona
                wróci albo że
                > na stare lata znów będziemy razem tylko ja nie mówilem że ona
                odeszla ale tam
                > gdzie wszyscy kiedyś odejdziemy

Hmm... a może , nie wiedząc że Twoja żona nie żyje, wróżki źle
                interpretowały przekaz kart. Pisząc do kogoś że zona odeszła,
                sugerujesz, że odeszła do innego mężczyzny... Można poddać się
                takiehj sugestii i pojawiającą się kobietę w rozkładzie za np. pół
                roku , zinterpretować nie jako powrót miłośći (bo być może chodziło
                o powrót do życia dla Ciebie, poznanie nowej miłości itp.) ale jako
                powrót żony (w kontekście powrotu szczęścia):-)
                Wiesz, kart jest 78 , układów tez sporo, jednak interpretacji może
                być tysiące w zalezności od tego jak zadamy pytanie... :-)
                Taka moja opinia, jesli się mylę proszę siłe fachową o potwierdzenie
                lub wyprowadzenie z błędu...;-)
                • Gość: Asia Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.chello.pl 20.05.09, 19:11
                  Mogę tylko powiedzieć, że byłam u Pana Jarka jakiś miesiąc temu.
                  I już dwie rzeczy, o których mi powiedział sprawdziły się.
                  Cieszę się bardzo:)
                  Teraz czekam na następne i wiem, ze też się sprawdzą ponieważ są dopełnieniem
                  tych które się już dzieją:)
                  To naprawdę bardzo dobry i ciepły człowiek.
                  Polecam z czystym sercem!
                  • Gość: gość Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.euro-net.pl 20.05.09, 19:19
                    Gdynia trochę daleko... istnieje inna forma kontaktu jak osobiście?
                  • Gość: ja Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.limes.com.pl 24.05.09, 11:38
                    ILE KOSZTUJE WIZYTA CY KTOŚ WIE...??
                    • Gość: katarzyna Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 19:27

1oo zl. ja dzis bylam i musze przyznac ze wyszlam z tamtad z
                      mieszanymi uczuciami...napewno nie wroce wiecej do tego
                      miejsca,natomiast faktycznie pan jaroslaw to mily czlowiek.
                      • Gość: anetta77 Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.centertel.pl 25.07.09, 12:09
                        możesz powiedzieć dlaczego te mieszane uczucia? właśnie chciałam się do nich wybrać
                        • Gość: Irena Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 15:05
                          Znakomity tarocista mówi konkretnie i na temat,moją sytuację opisał
                          bardzo szczegułowo.Umie doradzić i z cierpliwością odpowiada na
                          każde pytania.
    • nadia.kona Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 11.12.22, 08:08
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • nadia.kona Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 15.12.22, 07:45
      Ciekawe
    • nadia.kona Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 22.12.22, 03:43
      Ciekawe wręcz wciągające
    • nadia.kona Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 31.12.22, 01:16
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • nadia.kona Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 04.01.23, 08:34
      Niekiedy może być to ciekawe
    • nadia.kona Re: Centrum Wrozb i Ezoteryki Gdynia 12.01.23, 11:19