GoĹÄ: Niezdecydowanyon IP: 213.92.180.* 10.11.08, 15:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: jakorzystałam Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 15:53 mało znana osoba ... ale to jeszcze lepiej ... spróbuj warto tylko tyle powiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezdecydowanyon Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: 213.92.180.* 10.11.08, 16:12 a jaki urok zamawialas??? i jak to w ogole bylo? opowiadaj !!!! pliiss Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja korzystałam Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 16:40 Skorzystałam z kilku uroków ... Można powiedzieć że odmieniła moje życie kompleksowo w każdej dziedzinie życia..warto było ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 10.11.08, 16:47 Jestes juz druga osoba, ktorej ta pani pomogla. Moze jeszcze ktos sie wypowie w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezdecydowanyon to ja skorzystam IP: *.serv-net.pl 10.11.08, 17:07 co mi tam.. to 100 zl.. inne panie chcialy za to samo ode mnie z 700 zl!!!!!! ://// wiec co tam.. sprobuje i wam powiem Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.11.08, 22:03 i jakie skutki? jak długo czekałaś na rezultaty??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.centertel.pl 29.11.08, 11:39 ty wogole to dostajesz co pisze hahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.centertel.pl 29.11.08, 11:40 ty wogole to dostajesz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 10.11.08, 19:18 Widzę, że kolejna osoba, która zajmuje się magią milosną. Zastanawiam się czy nie skorzystać z jej pomocy, gdyż Pani Anna von Bauer chyba mi nie pomogla :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezdecydowanyon Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: 213.92.180.* 10.11.08, 20:12 A czy ta von Bauer to nie od tego nawiedzonego Adamusa? :)))))) Napisalem maila, 100 zl przelalem... zobaczymy :) Inni wolali 500 zl w tak Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 10.11.08, 21:06 Pisalam poprzednio pod nickiem Gość. Nie wiem czy Anna von Bauer jest od Addamusa. Mozliwe :) W kazdym razie podobnie jak Ty nawiazalam kontakt z ta pania, o ktorej mowa w temacie i zaplace 100 zl. Zobaczymy czy tym razem przyniesie to jakis skutek. Wydaje sie, ze ta kobieta zna sie na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezdecydowanyon Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: 213.92.180.* 10.11.08, 21:16 a jaki urok zamawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 10.11.08, 21:36 Urok milosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 10.11.08, 21:36 A Ty jaki? To mialo byc w poprzednim, ale za szybko nacisnelam "wyslij" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezdecydowanyon Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.serv-net.pl 10.11.08, 22:42 Taki sam jak Ty ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 10.11.08, 23:43 Wobec tego trzymam kciuki, zeby sie udalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ann08 opamiętajcie się IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.08, 11:14 jak to czytam to po prostu włos jeży mi się na głowie... jak można rzucać na kogoś jakieś uroki!!! opamiętajcie się!!! to wszystko obróci się przeciwko wam, nawet jak macie dobre intencje. po co na siłę przywiązywać do siebie osobę, wbrew jej woli zresztą, która nic do nas nie czuje. ja również jestem obecnie niezbyt szczęśliwie zakochana w kimś, ale póki co na szczęście nie przyszedł mi do głowy taki szurnięty pomysł, żeby rzucać na tę osobę urok, czy klątwę... sama nie życzyłabym sobie, żeby jakiś facet, do którego ja nic nie czuję rzucał na mnie jakieś zaklęcia, podejrzewam, że wy również. uważam, że w przypadku jakiegoś nieszczęśliwego zauroczenia po prostu trzeba przeczekać i zobaczyć, jaki będzie dalszy rozwój wypadków, może w końcu ta osoba nas zauważy, a jeśli nie to znaczy, że to nie jest osoba nam pisana i żadne zaklęcia, uroki i czary nie przyniosą nic dobrego! nawet jeśli faktycznie urok "podziała" to na dłuższą metę nie przyniesie nic dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kruszyna Re: opamiętajcie się IP: *.aster.pl 11.11.08, 11:20 mozna takim urokiem cos wsk,órac w ogole?wierzycie w to? Odpowiedz Link Zgłoś
magiczne_pogotowie Re: opamiętajcie się 11.11.08, 14:55 Witam. Widze, że dyskusja o mnie już się rozwija nawet na tym forum więc się zalogowałam. Nie jestem wiedźmą a urok miłosny ma za zadanie doprowadzić do takich sytuacji by miłość przyszła. Poza tym urok miłosny to tylko jeden w wielu... Dlaczego nikt nie pamięta o urokach szczęścia, czy przyciągania do siebie partnera z marzeń lub na pozbycie się pecha? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a takiego!! Re: opamiętajcie się IP: *.euro-net.pl 11.11.08, 15:28 i tak całkiem przypadkiem pani magiczna trafiła tu dzień po ukazaniu się postu... tak całkiem przypadkiem pan niezdecydowany pisze używając 2 IP... i całkiem przypadkiem wszyscy jak jeden piszący tu zgłaszają chęć skorzystania z usług pani magicznej... bo baaa... przy 700 złotych co to jest 100 zł? ludzie przesyłajcie! sprytne:) coraz to nowsze pomysły:) Odpowiedz Link Zgłoś
magiczne_pogotowie Re: opamiętajcie się 11.11.08, 16:04 Gość portalu: a takiego!! napisał(a): > i tak całkiem przypadkiem pani magiczna trafiła tu dzień po ukazaniu się postu. > .. > tak całkiem przypadkiem pan niezdecydowany pisze używając 2 IP... > i całkiem przypadkiem wszyscy jak jeden piszący tu zgłaszają chęć skorzystania > z > usług pani magicznej... bo baaa... przy 700 złotych co to jest 100 zł? ludzie > przesyłajcie! > > sprytne:) coraz to nowsze pomysły:) W sumie to nie podałas ani jednego logicznego argumentu przeciwko mnie. Linka na topiki gdzie mowa o mnie wysłał mi ktoś życzliwy. I skoro mowa o mnie to przyszłam. Nie ukrywam się. A jakbym pojawiła się miesiąc po to nie byłby przypadek? :) A jakby niezdecydowany czy inny pisal z 1 IP to co? :D Nie rozumiem Cię dziewczyno, ale i tak pozdrawiam. Poza tym nie namawiam do moich usług. Możemy sobie porozmawiać- całkiem za darmo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawa Re: opamiętajcie się IP: *.chello.pl 11.11.08, 18:34 Żałuję, że zabrałam głos w tej sprawie :( To miejsce wydawało mi się właściwe do zasięgnięcia opinii na temat osoby, która jest mało znana. Ale okazało się, że się pomyliłam. Jak zwykle jad, nienawiść i nagonka na niewinnego człowieka. Żal mi Was ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lilian Re: opamiętajcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 12:56 No właśnie-jak przyciągnąć miłość do siebie, tego mężczyznę co jest komuś przeznaczony??? Jest jakiś sposób?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:42 i jak? jak efekty po rytuale tej Pani? Czy widzisz jakies efekty? Prosze napisz cos:) Odpowiedz Link Zgłoś
dskr77 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.11.08, 15:28 Nie dziwi Was, że ta osoba nie podaje żadnych swoich danych? Nic o tej Pani nie wiecie i wpłacacie Jej sto złotych???????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie zgadzam sie Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.aster.pl 11.11.08, 21:39 Wiele osob korzysta z wrozek mailowo, wiele osob przez internet robi zakupy-wszyscy swiadczacy uslugi ta droga sa oszustami? w dzisiejszych czasach wszystko jest mozliwe.Jesli kogos temat nie interesuje to co tu robi? sieje jad bo przez przypadek trafil na to forum???zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.11.08, 22:02 jak komuś się uda to dajcie znać. ja korzystałam u pani annny von bauer a wcześniej adammusa. nie wiem czy to coś da. moze warto skorzystać z usług tej pani... Odpowiedz Link Zgłoś
magiczne_pogotowie Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.11.08, 22:25 Dziękuje, że nie każdy jest do mnie tutaj bojowo nastawiony ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.11.08, 07:09 jakbysmy wszyscy byli tutaj bojowo nastawieni to nie byłoby przyjemnie....:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.11.08, 07:10 sama sie zastanawiam.....:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie zgadzam sie magiczne pogotowie IP: *.aster.pl 12.11.08, 11:44 Moze Pani, ktora zajmuje sie urokami napisze nam cos wiecej o tym.Jak to dziala, w jakim czasie itp.czy jest w stanie kazdemu pomoc.i cena 100 zl. dla mnie to tylko 100 zl bo gdyby udalo sie i urok sprawilby ze ukochana osoba bedzie znow ze mna to co to jest to 100 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.11.08, 10:28 a czy Ciebie niedziwią właśnie ci ludzie którzy majś swoje strony internetowe np adammus i anna von bauer...reklamują siebie, mają strony internetowe? a tak naprawdę g...z tego jest. nie wiadomo czy działa. czy jest ktoś komu się sprawdził urok od tych ludzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kuczka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 11:00 Witaj! Mogę z czystym sumieniem polecic Pania Anne von Bauer. Pamiętajcie, ze na efekty trzeba jednak troche poczekac, bo to wszystko dziala w przyrodzie na zasadzie wymiany...i nie jest tak, ze hop siup chlopak czy dziewczyna przerwroci sie i ni stad....z nikad sie zakocha. Z uslug Afamusa nie korzystalam, ale chetnnie wyslucham opinnii na Jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 23.11.08, 19:18 "Kuczka" ile czekałaś na efekty tej pani???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kuczka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 19:54 Na efekty czekalam 4 tygodnie jakoś nie chcę sklamać, ale wiecej chyba nie. Szczerze mowiac juz powoli przestawalam wierzuc, bo jestem niecierpliwa, wystapily tez efekty uboczne;) Zaczelam przyciagać innych ludzi, ale to podobno częste. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: An Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 24.11.08, 20:07 Dziewczyny, napiszcie coś więcej co Wam ta Pani z magicznegopogotowia napisała. Jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 25.11.08, 03:23 A jednak z tym przyciaganiem to prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 07:06 hmm....4 tygodnie...moze moja sprawa jest bardziej skomplikowana i dlatego nie widze efektów :> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.08, 08:33 nie martw sie,moja tez jest baaardzo skomplikowana,ale nie trace nadziei.urok wykonany w niedziele,czekam,dziwne,bo ex nie odzywal sie od poltorej tygodnia i to zazwyczaj ja sama do niego dzwonilam,a tu w poniedzialek telefon od niego.fakt,nic takiego w tym tel nie bylo,ale cos jednak chyba zaczyna sie powoli dziac.wierze w to i nie chce sie zawiesc.ciekawe czy uroki maja 100% skutecznosc?od czego to zalezy?czy jest opcja,ze moze sie nie udac,bo sa jakies tam czynniki? pytam wlasciwie bo kompletnie sie nie znam na magii. moze ktos kompetentny sie wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 08:47 hmm....no ale sam fakt że zadzwnonił czyli juz zaczyna sie coś dziać:) powolutku... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.08, 08:50 wiesz,mamy dziecko,wiec to tez jest troszkeinaczej,bo jednak zawsze cos bedzie nas spajac,co by sie nie dzialo. a jak u ciebie aniolku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 09:17 my nie mamy dziecka..i generalnie nic nas nie łączy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.08, 09:37 nieistotne czy macie dziecko czy nie,laczyla was milosc (chyba) wiec to juz jest bardzo wazne.ja juz wykonywalam jeden urok,ale nic z tego nie bylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 25.11.08, 09:44 miłość może i była. ale chyba jednostronna.ja korzystałam z adammusa i anny von bauer. i nic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.08, 09:46 a moj facetniestety ma juz kogos innego,wiec nie wiem jak to z tym bedzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 13:33 m_m czy uważasz że on zadzwonił bo to efekty uroku? czy to dzięki tej Pani z magicznego pogotowia? czy uważasz że to jej zasługa? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.08, 13:54 nie wiem,ale do tej pory on sam z siebie dzwonil baaaardzo rzadko,to zawsze ja do niego dzwonilam..byc moze cos zaczyna sie powoli dziac. chociaz rozmowa nie nalezala do wyjatkowo milych,bo wypominal stare czasy,zle rzeczy ktore sie zdarzyly,owszem byl spokojny i rozmawialismy ponad godzine o wszystkim,ale nic nie wskazywalo na jakas zmiane,a wrecz przeciwnie,powiedzial ze kocha ta dziewczyne z ktora jest nad zycie..nie wiem co myslec.nie byl u synka pol roku (a maly ma rok i 4miesiace wiec pol jego zycia) a teraz zadzwonil ze za 2tyg bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 14:06 To może na efekty jeszcze za wczesnie? a ta Pani z pogotowia mówiła że pomoże Ci mimo że on ma inną? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.08, 14:26 tak,pani z m.pogotowia pomoze mi pomimo tego ze on kogos ma. a na efekty pewnie za wczesnie jeszcze,poczekamy,nastawiam sie na czekanie do 3 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 14:36 Rozumiem, ale powinnas walczyc o niego macie dziecko! a przecież intencje kobiety którą ma nie są szczere bo rozwala lub rozwaliła czyjąś rodzine! bo wy jestescie rodziną! Łączy was owoc waszej miłosci , jak ona może odbierac dziecku ojca:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.11.08, 15:00 wlasnie dlatego walcze :( dla mnie tez kobieta,ktora rozbija czyjs zwiazek,rodzine,pozbawia dziecka ojca jest... wrrr nie chce pisac nawet do tego niestety utrudnia kontakt ojca z synem,od rozstania (a mialo to miejsce 7 miesiecy temu) odwiedzil syna tylko raz,miesiac po rozstaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kika Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.swidnica.mm.pl 21.12.08, 13:27 sluchaj ja bylam w ciazy jak moj facet znalazl sobie kogos ja tez skorzystalam i czekam wiesz ja jestem zalamana moj synek ma 2msc i mamy 12 letnia corke i nienawidze tej kobiety choc powiem wam ze po obrzedzie adamusa moj facio jakos mi zobojetnial choc nadal go kocham ale juz tak nie boli i to po obrzedzie a ja dopiero szalalam uwierz mi bylam bliska obledu ja wierze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kuczka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 15:35 Podobno zalezy od czlowieka, na ktorego zostal rzucony urok i od naszego nastawienia emocjonalnego podczas i po rzuceniu zaklecia...nie wiem nie znam sie, u mnie tez nie jest super odezwal sie kilka razy i mam nadzieje, ze dojdzie do polaczenia wkrotce. Bynajmniej zapewnila mnie o tym Pani Anna tyle, ze to kwestia kilku tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.11.08, 17:00 moje nastawienie jest jak nakbardziej pozytywne,ale tez zalezy to od niego.ale jaki musi byc,zeby sie w takim razie udalo?? Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 17:30 Mnie Pani z pogotowia tlumaczyla, ze ta magia dziala na kazdego - chce wierzyc, ze to prawda. Tylko na jednych szybciej, na jednych wolniej, czasami narosly jakies bariery, problemy ktore musza zostac pokonane stad ten okres oczekiwania. Ja jestem niedowiarek więc sama nie wiem co o tym myśleć, podobno też najdłuższy okres oczekiwania na rezultat to do 3 miesiecy, podobno to tylko i wylacznie w przypadkach bardzo trudnych. Co myślicie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 18:03 Szczerze to ja też jestem niedowiarek, ale jeśli chodzi o magie to wierze to ;) U mnie to wszystko szybko się dzieje:) może dlatego, że on sam nie wiedział czego chce :P i raz było dobrze, a za chwile bardzo źle i koniec;/ Pani z MP powiedziała, że zrobi tak, że on już nie będzie miał wątpliwości.Wcześniej korzystałam z Anny von Bauer ale efekty był minimaly, a teraz jak skorzystałam z MP to jest o wiele lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.11.08, 18:08 dam znac za 3 miesiace :) ja wierze,bardzo w to wierze. do tej pory bylam u jednej pani,ktora rzucala urok,ale niestety sie on nie sprawdzil.z gory powiedziala mi wtedy,ze albo sie sprawdzi albo nie,jesli nie to trzeba bedzie miec jego wlos itd.. ale juz z wlosem nie poszlam. ja wierze i nie chce sie zawiezc,nawet niech to trwa 3 miesiace,najdluzej..ale jesli efekt bedzie,to ta pania ozloce :) ja mysle,tak na chlopski rozum,i na to co wyczytalam,ze urok rzucony dobrze dziala na wszystkich,niezaleznie od osoby i jej osobowosci Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 18:13 Też tak sądze ale różnie to z tymi urokami bywa :P Najważniejsze jest, że się wierzy i czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 18:23 Madzior877 czyli Ty tez skorzystalas z Magii u MP. I po jakim czasie zobaczyłaś jakiś efekt ? Nagle coś się diametrialnie zmieniło ? Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 18:28 Tak skorzystałam a na efekty nie trzeba czekać bo szybko sie pojawiły :D zaczeły się telefony, miłe rozmowy i w ogóle znowu do mnie czule mówi :) Nie wiem czy to działanie magi ale jak sie czegoś bardzo chce to można to zdobyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 18:32 No, a wczesniej było źle między Wami ? Ja ze "swoim" nie mam już kontaktu od prawie miesiąca, więc jeśli w ogole się odezwie to uznam to za jakiś cud ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 18:40 No momentami to mnie unikał, nie odzywał się albo olewał :( To on chciał się roztać :( a po uroku od Anny von Bauer pomału coś się zaczynało dziać i w ogóle jak mnie widział to spoglądał na mnie, a po uroku od Pani z MP już o wiele lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 18:48 No nic trzeba czekać nie ma innego wyjścia. W każdym razie pisz jak tam zmiany na lepsze postępują :-) . Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 18:52 No nie ma sprawy, napewno się odezwe :) życze wam aby sie udalo :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.11.08, 19:02 u mnie tez dzis telefon,dluga rozmowa,co prawda glownie na temat dziecka,ale i takich rozmow bylo baaardzo malo w przeciagu ostatnich kilku miesiecy.do tego chyba jest troche o mnie zazdrosny.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.piekary.net 26.11.08, 19:06 No to może coś się zaczynać dziać :) Pamiętajcie, że każdy krok z jego strony coś oznacza :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 20:35 łał!! no to super! widzę że idzie ku lepszemu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 26.11.08, 22:58 Powiało optymizmem :) Skoro u Was wszystko idzie w dobrym kierunku to może i u mnie któregoś dnia coś się wydarzy :) Może otrzymam jakiś znak z drugiej strony, ale to byłby cud, gdyż nie mamy ze sobą kontaktu. Najgorsze jest to czekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 26.11.08, 23:33 Lena to tak jak u mnie, gdyby się odezwał byłby to cud naprawdę !! I bezapelacyjne działanie jakiś sił nadprzyrodzonych, bo on jest bardzo dumny, nawet jakby chciał to przecież jego męskość nie pozwala mu na zmiane decyzji, na złamanie się. Beznadziejny typ ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 27.11.08, 00:38 Na pewno nam się uda :) Wierzę w to :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 08:33 ja tez w to wierzę! damyradę dziewczyny!!!:( wyobraźcie sobie jaka możże nas czekać nagroda za tą cierpliwość i to czekanie:D hehe "mój" tez się nie odzywa :( Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 09:28 No macie rację to czekanie jest najgorsze :( Każdego dnia myśle czy dzisiaj też się odezwie i czy będzie tak miło jak było :) Facetom jest trudniej zrobić pierwszy krok, mają to swoją "męską dume" :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 27.11.08, 10:28 Trzymajmy sie i nie poddawajmy! Jesli ta magia dziala na kazdego to musi sie udac :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANIOLEK1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 10:42 tylko zeby nie było za późno.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 10:51 No cóż czekamy, na efekty trzeba poczekac, bo co nagle to po diable:) także głowa do góry , czekamy i jak zobaczycie efekty piszcie:) podzielcie się tą radoscią:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ajajaj Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.gprs.plus.pl 21.03.09, 10:05 jasne ze juz sie wszyscy podzielili ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 27.11.08, 10:58 Za pozno??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 11:29 za późno czyli, zebyśmy nie spotkały kogoś innego, albo nam sie juz odwidzi....albo przegapimy inną miłość-lepszą! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 11:36 Przestań! skoro uciekacie sie do uroków to znaczy że jesteście zakochane na zabój!!! my mieliśmy sie zaręczac wiec ja nie zrezygnuje! Kochmy sie mocno, miedzy nami jest taka chemia:) jak sie widzimy to widze jak on wariuje na moim punkcie:) tylko czekam aż przestanie sie bac i mi zaufa, zaufa naszej miłości, tylko teraz czekam co on zrobi, narazie sie spotykamy , jest miło, zobaczymy czy tak wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 11:58 U mnie to też jest inaczej. Ja że tak powiem - ostygłam, z moim uczuciem nie wiążą się żadne wielkie, szaleńcze emocje ! Ja po prostu jestem stała w tym uczuciu i to chyba właśnie nazywa się miłość. Tylko miłość już na takim spokojnym etapie, takim że nie umiem sobie wyobrazić innego faceta obok mnie, a jednocześnie - nie szaleje! Kiedyś tak szalałam - dziś absolutnie nie. I czasem mam wątpliwości czy sobie czegoś nie wmawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 12:09 a bo to wiemy kiedy na naszej drodze stanie jakis inny mężczyzna?? nie da sie przewidzieć.... nigdy nic nie wiadomo co sie wydarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 27.11.08, 12:32 I dlatego urok powinien byc decyzja przemyslana. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.08, 12:36 dziewczyny,wpiszcie u kogo robilyscie urok i z jaka data ja 23 listopada,magiczne pogotowie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 27.11.08, 12:44 17.11 - magiczne pogotowie 3.10, 24.10, 6.11 - Anna von Bauer (chyba lekka przesada, ze az 3 uroki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 12:50 29.08 adammus. 24.10 anna von bauer Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 13:00 Oj ja mam słabą pamięć do dat, jakies 3-4tyg temu Anna von Bauer i niedawno MP. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.piekary.net 27.11.08, 13:13 Aniołek ma troche racji. Ja mam właśnie taką teraz sytuację, poznałam kogoś przypadkiem i niestety ta osoba się zakochała :( Ja go nie kocham, tylko bardzo lubie :) Zależy mi tylko na moim ukochanym! Inaczej bym nie korzystała z uroków... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.08, 13:34 kurcze,to staraj sie go nie skrzywdzic,bo sama wiesz jak to boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.piekary.net 27.11.08, 13:40 Tak wiem, zreszta ja mu mówiłam, że go nie kocham tylko lubie oraz że moj facet zawsze będzie NR 1 w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 13:54 trudno jest kogoś nie skrzywdzić w takim przypadku.... :( mówisz "nie kocham cie" a on/ona dalej kocha... zakochanej osobie nie przemówisz;( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.piekary.net 27.11.08, 14:03 Ano :( ale dobrze wiedział, że mam kogoś i że MOCNO KOCHAM SWOJEGO FACETA! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.piekary.net 27.11.08, 14:07 Zapomniałam dopisać, że się troche boję, że on może zakłucić to o co sie tak staram. Od Anny von Bauer usłyszałam, że może tak być jeśli ktoś mnie pragnie i się o mnie stara :( a ja tego nie chce :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 27.11.08, 23:00 O kurcze, Anna von Bauer wspominala, ze moge przyciagac innych facetow, ale nic nie mowila o jakichs zakloceniach :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.08, 18:06 o kurcze,no miejmy nadzieje,ze nie zakloci,bo niby dlaczego.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:09 do m_m : -kiedy robiłas rytuał u Pani z magicznego pogotowia? Czy widzisz malutkie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.08, 18:16 rytual robilam w niedziele,czyli minelo dopiero kilka dni i nie wiem czy sie nie nakrecam,ale pozytywny byl ten tydzien.. wydaje mi sie,ze malutkie zmiany widze.ale tak jak mowie,wole sie nie nakrecac,tylko poczekac na duuuuze efekty :) zabko,a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:19 ooo to super:) trzymam kciuki:) ale jak na Twoją sytuacje to i tak super:) dopiero kilka dni minęło:) ja dopiero będę robiła także ja ostatnia w kolejce jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 18:59 ja chyba też skorzystam:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.08, 19:15 zabka,a kiedy masz zamiar robic? aniolku,a jak wyglada rytual u anny von bauer i czy juz widac jakiekolwiek sygnaly? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 19:18 musze sie umówic z tą Pania ale cos pisała ze na początku grudnia ma wolne terminy bo do końca listopada zajęte. Ja napisze jak troszkę czasu minie:) będziemy w kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 19:18 no co Ty.... efekty u pani anny?:D u mnei brak. on sie nie odzywa,,, pani anna powiedziała że można by ponowiś urok i przez to wzmocnić! brednie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.08, 19:28 mi sie wydaje,ze jak za pierwszym razem nic nie wyjdzie tgo ponawianie nic nie da,bo ilez mozna,20,50 czy sto razy ponawiac? bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 19:31 trzeba znaleźć kogoś porządnego.. nie mamy pewności czy to wszystko działa....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 19:35 nie rozumiem czemu chłopak który rozpoczął ten wątek "niezdecydowanyon" skorzystał z tej Pani pierwszy i teraz sie nie wypowiada:( pisałam mu emaila i nawet na emaile nieodpowiada:( rozpoczął ten wątek, tyle pisał a teraz nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 19:38 bo tacy są facecyi;D :((((((((9 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: she Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 17:12 Witam mam takie pytanie a czy ten urok działa jeżeli taka osoba jest już z kimś innym? Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.03.09, 01:45 co za desperacja Masakra Uroki wracaja z podwojona siła tylko skutki sa mhmmm niezbyt miłe juz sie nie moge doczekac jak sie nóżka wam podwinie;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 01:55 o ten watek mi chodzilo. oj glupie jestescie i tylko kase tracicie zamiast wziac sie do roboty jak lilith666 radzi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patrycja Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 10:45 Z mieszanymi uczuciami czytałam ten wątek. Czy jest choć jedna osoba, której ta pani pomogła? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 12:36 Też przeczytałem ten wątek od początku do końca. Ta pani jeszcze działa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 20:28 wiecie co wam dziewczyny powiem? że jak ta cała magia zadziała to pójdę do kościoła i dam na ofiarę:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 20:35 ja już dawno dałam:) za dobrą wróżbę:) latam co tydzień:) widze że olewka pomaga, nie odzywam sie , ciężko ale pomaga, on pierwszy sie odzywa. Ciekawe jak długo wytrzymam udając twarda;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 20:44 bądź twarda! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 20:48 u mnie to krótko trwa;( szybko wymiękkam Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 21:05 też tak miałam.. ale teraz w moim przypadku to on sie nie odzywa...więc się nie narzucam..:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 27.11.08, 23:05 Pamietajcie, ze po zrobieniu uroku nie powinnysmy pierwsze sie z nimi kontaktowac. Oni maja to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:59 Lenaaa7 bredzisz jak nastolatka ....NIE POWINNISMY SIE KONTQAKTOWAĆ HIIHIHI JASNE NA TACY DADZA CI KOCHANKA STUKNIJ SIE W GLOWĘ CZYMS TWARDYM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.08, 21:08 ja mam jakies wewnetrzne przekonanie,ze pani z MP jest osoba godna zaufania,nie wiem czemu tak mam,ale czuje ze to pomoze. mialabym wtedy ochote ja wysciskac :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 21:11 mam nadzieję że to przekonanie nie zawiedzie:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 27.11.08, 23:07 A wiesz co m_m... ja mam podobne odczucie jesli chodzi o pania z magicznego pogotowia :) Wierze, ze ona naprawde moze pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marika Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:08 Lenaaa7 - Na tobie i tak wisi klatwa to czuje się na odległość Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malarz Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.gprs.plus.pl 27.11.08, 22:32 Witam Jak szybko ta Pani z mp odzywa sie bo napisałem maila do niej i jakos bez odpowiedzi :-( Chyba ze facetów nie przyjmuje... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 27.11.08, 22:55 Facetow tez przyjmuje :)) Moze gdzies wyjechala i nie ma dostepu do netu. Napisalam do niej 4 dni temu, zeby o cos zapytac i do tej pory mi nie odpisala :( Zwykle odpowiadala tego samego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:03 no napisz jeszcze 10 @-mail do tej Pani napewno sie odezwie dobrze wam robią bo nie jestescie godni wizyty u wrozek plotkarze najpierw piszecie placzecie konacie a pozniej je oczerniacie niewdzieczni plotkarze smarkacze Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 23:37 Pani z MP na pewnie nigdzie nie wyjechala bo ja dzis dostalam od Niej wiadomosc. Wiecie ja mam nadzieje ze ta osoba ma swiadomosc tego co robi i nie jest to naciaganie. Z ta magia to jest jak z uzdrowicielami gdy prowadzi sie do nich osobe ciezko chora, dla ktorej lekarze nie widza juz szans. Ja ufam, ze sa na tym swiecie jeszcze dobrzy ludzie, a nie sami nastawieni na pieniadze i materialnosc... Obym sie nie przejechala. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.11.08, 23:45 materialnosc jak materialnosc,kazdy chce zarabiac pieniadze,ale zeby robic cos dobrze.to tak jak ja,ucze jezyka obcego,biore za to pieniadze,ale robie to dobrze,najlepiej jak umiem Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 27.11.08, 23:54 Wlasnie o to mi chodzilo, ale coraz wiecej osob jest nastawionych na zysk, branie pieniedzy i ... i na tym się kończy. Oszustwo goni oszustwo, tego najbardziej się boję. Ja za "dobry towar" mogę zaplacic wiecej, ale ze swiadomoscia i pewnoscia jego jakości. Teraz np. w necie masa pseudowróżek, które liczą sobie niemało, najczęsciej mówią to co chce się usłyszeć i również na tym się kończy. Boję się nieuczciwości i tego, że ktoś tak bardzo liczy na pomoc, a osoba której powierza się pieniądze liczy setki, dobrze się bawi i zaciera rączki. Brr. Przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.11.08, 00:12 wlasnie to jest najgorsze,ze sie ufa,wierzy..a tu nic,pali go licho ta kase,ale wiara..to jest najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 07:05 nigdy nie bedziemy mieć 100% gwarancji.....a co jeśli urok akurat na niego nie zadziała? bo też taka możliowość jest......i jak grochem o ściane:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.171.64.98.static.crowley.pl 28.11.08, 07:16 ja myśle, że to kolejna oszustka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.11.08, 10:15 dlaczego niby tak uwazasz?masz jakies podstawy zeby tak sadzic?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.171.64.98.static.crowley.pl 28.11.08, 11:05 brak danych do przelewu tylko numer konta???Troche dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 11:19 też masz racje ale zobacz wielka wróżka Elleni też tak pomaga, ma kilka stron o sobie, jest o niej wszystko tylko że jej uroki nic nie dają , pytałam sie opinii i kilka osób powiedziało że zapłacili 300zł i nic! a ta Pani chce tylko 100zł , trzeba wierzyc, zreszta tu każdy na forum podaje przeważnie tylko numer konta jak sie ogłasza że pomoże czy powróży itp. Zobaczycie efekty i wtedy bedziecie wiedziały czy warto było czy też nie, tylko tu jedynie stratna możesz byc 100zł, a nie 300 czy nawet wiecej. Ale miejmy nadzieję że ta Pani okaże sie dobrą Kobietą chcącą pomagac innym:) trzeba wierzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.171.64.98.static.crowley.pl 28.11.08, 11:40 może macie racje, w sumie niedługo będzie wiadomo ta Pani twierdzi, że 3 miesiace to max. To mam nadzieje, że napiszecie jaki jest efekt po tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.11.08, 11:22 chroni swoja prywatnosc moze,nie wiem. mysle,ze na pewno nie zalezy tej pani na zlej reklamie,zreszta zadnej nie zalezy na zlej reklamie.a swoja droga,zawsze taka osobe i tak mozna namierzyc w tych czasach,jak sie tylko bardzo chce. ja nie wiem,roznie bywa,ale wierze w umiejetnosci Pani z magicznego pogotowia. zreszta moze niech sie sama tu wypowie jesli tylko odwiedza forum., Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 28.11.08, 11:51 A ja wierze w pania z magicznego pogotwia. Wierze, ze chce i moze pomoc. Trzeba w koncu komus zaufac a nie podejrzewac wszystkich dookola o nieuczciwosc. Jedyne co mnie dziwi i zastanawia to, ze przy swojej pracy nie korzysta z kart. Wszystkie osoby, o ktorych slyszalam, ktore zajmuja sie magia, poslugiwaly sie kartami. Chociazby po to, zeby sprawdzic czy warto rzucac na dana osobe urok, zeby w przyszlosci tego nie zalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.11.08, 11:53 a skad wiesz,ze nie uzywa kart? i czy to konieczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 11:55 Każdy czeka na efekty he he:) ale dopiero kilka dni minęło, a efekty są do 3 miesięcy , musimy czekac cierpliwie, jak któras znajdzie kogoś lepszego to niech daje nam znac:) a my narazie czekamy na efekty Pani z MP Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 28.11.08, 12:13 Nie uzywa kart, bo tak mi napisala. Mysle, ze karty sa konieczne do tego, zeby sprawdzic czy urok zaczal dzialac. Po wykonaniu uroku patrzy sie jak karty na niego reaguja. No tak, skoro to ma zadzialac do 3 miesiecy to trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i po prostu jeszcze poczekac a nie poddawac sie tak szybko i myslec, ze urok tej osoby jest nieskuteczny. A ze znajdywaniem lepszej osoby moze byc pewien klopot :( Skoro decydujemy sie na urok to tym samym wybieramy jeden kierunek tzn. chcemy przyciagnac do nas te jedna, konkretna osobe. Jesli w miedzyczasie spotkamy kogos i uznamy, ze ta osoba bylaby dla nas lepsza i decydujemy sie wejsc z tym kims w zwizek to mozemy z kolei skrzywdzic uczucia tej osoby, na ktora zostal rzucony urok :( A chyba tego nie chcemy, prawda? I co wtedy? Odwolujemy urok? Tylko pytanie czy urok mozna cofnac? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 12:30 ale lepszego w sensie - kogos kto pomoże. Kto potrafi pomóc a nie lepszego chłopaka:) hehe źle zrozumiałas:) ja nikogo innego nie chce , wiązaliśmy razem wspólną przyszłość, połączyła nas piękna miłosc i dalej trwa, chce tylko żeby on odnalazł sie w tej sytuacji bo niby chce mnie widziec , kocha, ale jest pogubiony i jest tak że: ( ja nie chce zaczarowac jakiegoś tam chłopaka tylko chce by mój przyszły kiedyś tam mąż:) (mówił ze nim będzie) znów mi zaufał i żeby ta zła sytuacja w której jesteśmy zniknęła, by on pozbył sie obaw i lęków i mi uwierzył. U nas sytuacja jest taka że uczucie dalej trwa i trwac bedzie ,tylko po naszych kłótniach on sie zmienił, rozstaliśmy sie i on woli zachowac taki dystans:( ale są momenty że znów jest czuły i słodki jak kiedyś:) tylko ja chce oficjalnego powrotu, męczy mnie ta sytuaja już:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 28.11.08, 12:42 Acha, wobec tego zle Cie zrozumialam :) Ale uroki to nie zabawa. Chyba nie mozna co chwile probowac u kogos innego. Poza tym taka naprawde dobra, skuteczna osobe trudno znalezc. Z tego co widze to namnozylo sie ostatnio duzo takich niby to skutecznych osob stosujacych magie milosna, ale jak widac skutecznosc u nich zadna. Jesli o mnie chodzi to juz mnie troche zmeczylo to szukanie, sprawdzanie kolejnych osob i chyba poprzestane na magicznym pogotwiu. Odpowiedz Link Zgłoś