Dodaj do ulubionych

Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!!!!!

03.02.09, 11:05
Witam wszystkich serdecznie. Wiem, ze wątków dotyczących uroku miłosnego było
i pewnie będzie jeszcze wiele, mimo to zakładam zupełnie nowy, gdyż zauważcie
że z reguły, wątki założone jakiś czas temu zmieniły tor tematyczny i
zamieniły się w jakieś dyskusje dotyczące czegoś innego lub zwyczajną walkę...
Chciałabym prosić osoby, którą same bądź przy pomocy kogoś innego rzuciły urok
miłosny na konkretną osobę i są święcie przekonane, ze to działa. Mam jednak
na myśli takie sytuacje, które nie pozostawiają wątpliwości co do działania
magi.. Takie, które pokazują że związek nie miał szans bez użycia magicznej
siły.. Wiem, ze to może być ciężkie, bo często ludzie którzy nie interesują
się wróżbiarstwem, po prostu nie pojawiają się na tym forum. Pewnie ci, u
których urok zadziałał - cieszą się swoim szczęściem i nie pojawiają się
tutaj, bo niby po co? Gdyby jednak ktoś taki pojawił się tutaj i zechciał
podzielić się swoimi doświadczeniami w tej dziedzinie, to byłabym bardzo
wdzięczna...
Zaraz pewnie ktoś mi zarzuci (bo atak jest czymś naturalnym na tym forum)że
czytał poje posty i jestem przecież klientka Lilith, więc po co to piszę?
Wyjaśnię więc za w czasu. Owszem jestem klientka Lilith. Znam ją osobiście i
często ją tutaj bronię. Ona wie doskonale, ze jej klienci kontaktują się ze
sobą i nawet uważa to za pewną "grupę wsparcia". Aby nikt nie miał
wątpliwości, co do szczerości moich intencji, dodam że zaraz po napisaniu tego
zadzwonię do niej i ją o tym poinformuję. Ona na pewno nie ma i mieć nie
będzie o to pretensji. Po prostu niedawno został wykonany dla mnie urok
miłosny. Jeszcze za krótko aby mówić o jakiś konkretnych efektach, ale
chciałabym poznać osoby które mają już to "za sobą". Jeżeli ktoś byłby tak
miły i podzielił się z nami (a jestem przekonana, ze jest osób czekających na
działanie uroku jest więcej)swoimi doświadczeniami/spostrzeżeniami w tej
kwestii - byłabym na prawdę super:* Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • black.zigzag Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 03.02.09, 11:16
      Czy chodzi tylko o uroki milosne Lilith czy ogólnie?
      • Gość: Muniek Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:31
        black.zigzag napisał:

> Czy chodzi tylko o uroki milosne Lilith czy ogólnie?

No co Ty black.zigzag, jak możesz zadawać takie pytania, przecież wiadomo po co
        ten wątek został założony.
        • przemila81 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 03.02.09, 12:06
          Mam na myśli uroki miłosne w ogóle i te u Lilith też. Po prostu - jeśli urok się
          spełnił u kogoś, to wystarczy jak ta osoba o tym napisze..
          P.S. Osobom nie zalogowanym nie będę odpowiadała na pytania.

Pozdrawiam
          • Gość: Kaśka wszystko się zmienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 19:32
            Autor: przemila81 27.02.10, 22:04
            Witam,
            Moi drodzy to ja założyłam ten wątek ponad rok temu. Od tego czasu
            jednak bardzo zmądrzałam i juz wiem, że to wszystko to była jedna
            wielka ŚCIEMA!!! Uroki miłosne, ani żadne inne nie działają. To
            człowiek sam kieruje swoim losem, a juz na pewno nie ma takiej siły
            która byłaby w stanie "zmusić" kogokolwiek do uczucia..
            Nie mówię już nawet o rytach tzw. finansowych czy szczęścia bo to
            jest MEGA BZDURA:) Sama nie mogę uwierzyć, że byłam kiedykolwiek tak
            naiwna i wierzyłam w te głupoty:)
            Życzę wszystkim więcej wiary w swoje własne możliwości, a mnie w
            nieuczciwych pseudowróżbitów, tarocistów i ezoteryków!
            Pozdrawiam

Tylko mądra osoba potrafi wyciągnąć wnioski, zmienić zdanie i jawnie to przekazać.
            Szacuneczek dla Ciebie przemiła81
            Życzę Ci jak najlepiej. Pozdrawiam.
            • Gość: hiena Re: wszystko się zmienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 22:43
              moze nie ma juz ezoterykow
              • mag_michal Re: wszystko się zmienia... 15.04.13, 20:18
                Są jak najbardziej. Problem w tym, że czasem trudno ich znaleźć. Uzdolnieni ezoterycy stosunkowo rzadko kiedy ogłaszają się w sieci. Zaś wielu z tych, którzy to robili wycofują się dość szybko zmęczeni oskarżeniami o oszustwo.
                Niestety zazwyczaj wystarcza kilka czarnych owiec by zepsuć reputację całej reszty.

Jeśli ktoś szuka kontaktu z ezoterykiem to zapraszam serdecznie na: michal_mag@interia.pl

Pozdrawiam,

Michał
            • malgosia002 Re: wszystko się zmienia... 02.09.12, 20:17
              To nie etyczne rzucać na kogoś urok nawet miłosny- moja skromna opinia.:)

www.profitclick.pl
            • Gość: Magdzia Re: wszystko się zmienia... IP: *.nowaruda.vectranet.pl 11.11.12, 12:03
              osoby, które twierdzą, że nie ma czegoś takiego jak urok, że magia nie działa i że to tylko bajki dla dzieci - MYLICIE SIę !!! Przestańcie zamawiac uroki u osób ogłaszajacych się na necie, odwiedzajacych takie portale jak ten. To są same ściemiacze, lepiej poszukajcie kogos konkretnego. Za taki urok dużo sie płaci, bo potrzebne są do tego asortymenty w Polsce nielegalne. Jeszcze raz powtarzam Mylicie się!!! Magia była jest i będzie, nawet kosciół katolicki o tym wie. To tyle co chciałam powiedziec
          • bastet111 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 09.06.14, 16:04
            przemila81 napisała:

> Mam na myśli uroki miłosne w ogóle i te u Lilith też. Po prostu - jeśli urok si
            > ę
            > spełnił u kogoś, to wystarczy jak ta osoba o tym napisze..
            > P.S. Osobom nie zalogowanym nie będę odpowiadała na pytania.
            >
            > Pozdrawiam
            Witaj przemiła :) urok miłosny :) to zależy jak był zadany i zrobiony taki rytuał,bo w tym jest mały problem,ktoś kiedyś mnie poprosił o taki rytuał i potem były łzy i rozpacz-ale nie jej tylko jego-pewna dziewczyna umierała z miłości do faceta i gdy ju z go ,,zdobyła" to po jakimś czasie odwidziało jej się ,nie wiem czy może wspólne bycie z sobą było dla niej męczące czy chodziło o co inne-fakt był taki że on nadal ja kochał a ona go już nie,dlatego bardzo was proszę dziewczyny przed takim rytuałem o rozwagę i o zadanie sobie pytania czy potrafię takiego człowieka kochać i być z nim na zawsze? Aha i jeśli miałaś rytuał z krwi dobrze zrobiony to zadziała do 2 miesięcy powinien być pierwszy symptom..pozdrawiam i życzę szczęścia w miłości
            • fransua0522 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 09.06.14, 20:54
              Ile taki rytuał kosztuje,ale taki żeby ukochana osoba była już na zawsze?
        • Gość: Rox-ana Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:09
          Zastosowałam. Zadziałało.
          Teraz po wielu latach bardzo tego żałuję.
          Na początku wydawało się, że będzie wszystko dobrze, dopiero później się zaczęło
          i dlatego w tym wątku powinny wypowiadać się tylko te osoby, które zastosowały
          dużo wcześniej.
          Ktoś, kto zdecydował się 3 miesiące temu, pół roku lub rok temu nie powinien się
          tu wypowiadać, gdyż nie zna jeszcze skutków.

To, co piszę nie jest umoralnianiem ani odradzaniem.
          Jest jedynie dzieleniem się swoim doświadczeniem i albo ktoś weźmie to pod
          uwagę, albo nie. To nie moja sprawa. Nie moje życie. Każdy ma swoje i sam
          dokonuje wyborów.
          Ja żałuję, że zadziałało.
          • Gość: T Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:10
            Co się takiego stało, że żałujesz?
            • Gość: Rox-ana Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:13
              Zapomniałam to wcześniej wkleić

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90524528&wv.x=2&a=90661811
              • Gość: T Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:17
                Ok,ale ja pytam czemu żałujesz?Nie kochasz go już?
                • Gość: Rox-ana Zadziałało i żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:23
                  Do T

Już odpowiadałam Tobie na to pytanie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90524528&wv.x=2&a=90664752

• Gość: T Re: Zadziałało i żałuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:28
                    Skoro się już wypowiadasz to chyba jest jasne, że ludzie zapytają
                    dlaczego tak twierdzisz.Jak nie chcesz podać konkretów nie ma sensu
                    zaczynać rozmowy na ten temat, przecież każdy zapyta o to co ja.A na
                    maila napiszesz?
              • Gość: Łuki Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: 89.174.248.* 15.06.12, 19:32
                prosze napisz do mnie bo ja sie wlaśnie chyba wkopalem ale nie wiem
          • aniolek1011 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 03.02.09, 12:14
            Rox-anko- opowiesz nam o tym?
          • fefa111 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 21.09.12, 12:07
            Witam,mimo ostrzeżen,czy jesli to możliwe mogłabym dostać namiar na osobę która urok wykonała? editta@poczta.onet.pl
            • Gość: wiosła Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 13.03.14, 18:30
              hej, ja miałam robiony urok u wróżki zinaidy, zadziało, serio bo byłam po rozstaniu i onne odzywał się do mnie 4 miesiace po uroku odezwał się na drugi dzień;-) jestem przeszczęśliwa
              • mddalila Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 30.01.15, 21:29
                o dziala czy nie?
          • Gość: Łucja_ Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.13, 09:33
            Błagam , jeśli u Ciebie zadziałało, to powiedz proszę, jak to zrobiłaś. Ja jestem juz kobieta pod pięćdziesiątkę, więc nie mam nic do stracenia. Teraz nie mogę jeść, spać, funkcjonować, tracę wszystko z tęsknoty, nie chcę żyć. A mam nieletnia córkę. Dla niej chcę sie pozbierać. Pierwszy raz w życiu chcę czegoś dla siebie, zawsze wszystko robiłam dla innych. Chcę jeszcze paru chwil szczęścia, nawet złudnego , u jego boku. Napisz mi prosze na adres: lucja_66@o2.pl. Bardzo Cię proszę, nawet jeśli później będę żałować.Nie chcę go skrzywdzić, między nami jest chemia i być może coś więcej, ja go kocham. Pomóż mi .
            • Gość: annabell22 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.13, 12:41
              ja jestem w identycznej sytuacji!!!Jeśli otrzymałas dane gdzie sie skierować to błagam prześlij mi!!!!
            • Gość: do łucji_ Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: 79.162.253.* 15.08.13, 12:27
              Ja jest
              > em juz kobieta pod pięćdziesiątkę, więc nie mam nic do stracenia. Teraz nie mog
              > ę jeść, spać, funkcjonować, tracę wszystko z tęsknoty, nie chcę żyć. A mam niel
              > etnia córkę. Dla niej chcę sie pozbierać. Pierwszy raz w życiu chcę czegoś dla
              > siebie, zawsze wszystko robiłam dla innych. Chcę jeszcze paru chwil szczęścia,
              > nawet złudnego , u jego boku. Napisz mi prosze na adres: lucja_66@o2.pl. Bardzo
              > Cię proszę, nawet jeśli później będę żałować.
              u mnie zadziałal tak urok miłosny. mieszkam już z facetem którego kocham i wreszcie jestem szczęsliwa. wcześniej walczyłam kilka lat i nic. jakieś 3 miesiace po zamówieniu uroku coś się ruszyło. kolejne 2 miesiące wyprowadził sie od żony i zamieszkał u mnie a teraz chce składać wniosek rozwodowy do sadu. mi się udało wiec daję ci namiar gdzie ja zamawiałam urok:

czarna.magia@vip.onet.pl

trzeba wszystko dokładnie opisac i cierpliwie czekac na odpowiedź. spróbuj może i tobie się uda.
          • Gość: annabell22 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.13, 12:44
            Proszę podaj kontakt gdzie mozna taki urok zamówić.stawiam wszystko na jedną kartę.
            • Gość: do annabell22 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: 79.162.253.* 15.08.13, 12:30
              > Proszę podaj kontakt gdzie mozna taki urok zamówić.stawiam wszystko na jedną ka
              > rtę.
              napisz do: czarna.magia@vip.onet.pl
              opisz wszystko dokładnie i czekaj na odpowiedź.
          • Gość: wieelki45 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.tonetic.pl 25.01.14, 07:06
            Ja poznałem kobietę,którą poleciła mi moja koleżanka.Miałem już taki mętlik w głowie,bo traciłem ukochaną żonę,że postanowiłem zwrócić się do niej o pomoc.Tonący chwyta sie...znacie to??? I dziś jestem dzięki niej szczęśliwy,bo tylko ona jedyna potrafiła mi pomóc.Owszem,na efekty magii czekałem jakiś czas,ale dziś powiem,że warto było sięgnąć po pomoc do pani Izabeli.Kurcze! Pomogła mojej kumpeli,pomogła mnie,więc przestańcie pisać,że magia to jakaś ściema.Dziś bylbym zapewne wrakiem człowieka,gdyby nie pomoc magii. Owszem,trzeba zapłacić ,ale nie za magię,a za gadzety potrzebne do rytuału.U mnie trzeba było powtorzyć urok,sprawa była nade skomplikowana,ale warto było zwrócić się o pomoc do pani Izy.
            A czytam co pisze ta pani,której odpowiadam:to anty reklama własnej osoby! Czy nie widzicie,że jest to jej sposób na lekki zarobek???Udaje,że żałuje dziś,że magia zadziałała,przez co reklamuje swoją osobę,żeby wyłudzić od was kase! Nie czujecie tego po jej pisaniu???Ludzie! Mam namiar na moja szamankę,babka po 50-tce,zna się na rzeczy. Oczywiście nie musicie skorzystać z jej pomocy,ale szlag mnie trafia,kiedy czytam te dyrdymały:"...dziś tego żałuję..."Bezsens,nie dajcie się nabrać.Pozdrawiam.
            • diament9 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 25.01.14, 09:02
              do wieelki45:witam ja też korzystałam z pani Izabeli (batumi2007@tlen.pl) i niestety muszę z przykrością stwierdzić, że jej magia nie działała. Mało tego potem nawet nie raczyła mi już więcej odpisać. Straciłam tylko nadzieję i kasę a małą nie bierze.

do wieelki45: ciekawe tylko jest to,że na jednych forach pan pisze, że po rzuconym uroku przez panią Izabelę żona do pana wróciła po 3 tygodniach a na innych po 3 miesiącach?!

Uwaga: wieelki45@tlen.pl i batumi2007@tlen.pl to jedna i ta sama osoba. Nie dajcie się nabrać. Jak dobrze powertujecie w necie sami się o tym przekonacie. To jest dopiero reklama!!!
        • vickydt Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 03.02.09, 12:17
          a czarną wołgę już dziś widziałeś?
        • Gość: Muniek Niszczenie konkurencji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 13:55
          Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że nie przez przypadek te dwa wątki założone
          zostały w tym samym czasie?
          1.
          zna ktoś Annę von Bauer?
          Autor: Gość: alex IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 10:14

2.
          Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!!!!!
          Autor: przemila81 03.02.09, 11:05

Już chyba każdy wie, jaki był cel. Szczególnie jak przeczyta się wcześniejszą
          wypowiedź założycielki drugiego wątku czyli przemilej81, która krytykuje inne
          osoby się tym zajmujące:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90438829&a=90506223
    • Gość: karen Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.chello.pl 03.02.09, 12:07
      Miło,że taki wątek powstał, ponieważ sama jestem ciekawa i
      poszukuję kontaktu z osobami, które mogą się podzielić swoim
      szczęściem i trochę Nas " oczekujących" wspierać na duchu. Bo wiara
      to jedno ale czekanie i wyczekiwanie to już coś innego.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Zuzanna Nie każdy chce opowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 13:15
        Wygląda na to, że Roxana tak samo myśli jak
        przemila81, bella, acha777999 czy matti

Re: monika9900
        Autor: przemila81 28.01.09, 15:49
        No właśnie dziewczyny! Wytłumaczyłyście to bardzo dokładanie! Właściwie nic
        dopowiadać nie muszę. My Lilith znamy, nam pomogła i wiemy o nie może więcej,
        wiec dziwi nas i oburza ta nieufność wobec niej, prawda? Osoby typu Zjawińska,
        Magiczne Pogotowie, Maria Bucardii, Madame Boudicca, Adammus itp - jasne że to
        ściema! Chyba już dziś nikt nie mam co do tego żadnych wątpliwości /.../
        Co do dowodów - może faktycznie nie powinnam pisać o czymś, czego nie chcę
        dokładanie rozwinąć, bo skoro "powiedziało się A, to powinno powiedzieć się B.."
        Za to Was wszystkich przepraszam, bo każdy chce znać prawdę, ale zadziałałam
        spontanicznie:) Nie będę Wam pisać o dowodach, bo może ktoś sobie tego nie
        życzyć, a w dodatku, przy Waszym sceptycznym (wręcz bojowym) nastawieniem i tak
        opinia osoby anonimowej z netu nie będzie dla was dowodem..

Autor: Gość: bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 11:46
        > ale ja np nie chcę tak jak matti pisać publicznie
        > o swoim życiu i jego problemach

Autor: acha777999 28.01.09, 12:44
        > A ludzie pytają.. o wsyztsko..
        > a nikt nie chce opisywac calej swojej historii.

• Gość: oo Re: Nie każdy chce opowiadać IP: 212.244.174.* 03.02.09, 13:57
          a może te uroki nie działają. Może tracimy tylko czas?? A to u kogo
          zadziałało, to widać tak miało być, ze te osoby ponownie miały być
          ze soba i działo sie to niezależnie od magii? no nie wiem....bo
          jednak w niektórych wypadkach uroki nie zadziałały.
          • Gość: Gosc Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:13
            Uroki dzialaja jak sie w nie wierzy:) nie rozumiem kolejnego watku w
            tej sprawie. Prawda jest taka ze nawet jak sie komus udalo i jak to
            napisze to jezeli ktos nie wierzy w moc uroku to nadal wierzyc nie
            bedzie. po drugie jak ktos pisze ze zadzialalo ale nie chce zdradzac
            szczegolow bo to w koncu bardzo intymne sprawy to i tak nikt tego
            nie respektuje i zadaje tysiace szczegolowych pytan ploszac tym
            samym taka osobe z forum. Rozumiem doskonale wasza niepewnosc, stres
            i niecierpliwosc ale polecam zlapac do tego wszystkiego troche
            dystansu. Uroki dzialaja ale nie po jednym dniu czy tygodniu... Na
            to trzeba czasu i lepiej by bylo gdybyscie ten czas zagospodarowali
            na prace nad soba i zastanowienie sie jakie bledy popelniliscie w
            przeszlosci zeby sie ich ustrzec na przyszlosc a nie odliczali
            sekundy i wiercili dziury w brzuchach tym ktorzy we koncu po dlugim
            oczekiwaniu sa szczesliwi i chcieliby sie tym szczesciem moc
            nacieszyc. Nie dziwcie sie zatem ze na takie watki malo kto
            odpowiada :"tak udalo sie, jest cudnie, pytajacie o co chcecie".
            takich osob jest mnostwo ale one wola zajac sie swoim zwiazkiem i
            budowaniem go tym razem na najlepszych podstawach niz wciaganiem w
            dyskusje na forum. moja rada moze zabrzmi trywialnie ale wiem po
            sobie ze jezeli ja sie zastosuje to szczescie przyjdzie szybciej niz
            nam sie zdaje : Uwierzcie w urok i cierpliwie poczekajcie na efekty
            • Gość: bella Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:25
              miałam nie odpowiadać na ten wątek ale... wiem że jest mnóstwo osób które żyją
              teraz swoimi rytami, klątwami urokami, i są bardzo niecierpliwe, drążą,
              inwigilują wypytują, chcą jak najszybciej widzieć efekt, niestety przez takie
              zachowanie nasuwa mi się wniosek że tego typu usługi powinny być jednak
              zarezerwowane dla wąskiego grona które ma chociaż pojecie o działaniu pewnych
              zależności i schematów w świecie energii, ludzie - korzystając z takich usług
              musicie być dojrzali i opanowani w przeciwnym razie zadręczycie siebie wykonawcę
              i otoczenie, jeżeli nie macie wiedzy na ten temat lub przekonania do tego typu
              działań to dajcie sobie spokój- wiara towarzyszy człowiekowi od zawsze w
              najdrobniejszych sprawach nie wspominając o czymś wznioślejszym na tej wierze
              oprzyjcie wasze dzialania i motywację bo to że x czy y powie że jest tak i tak
              to wcale nie znaczy że tak jest- na tej zasadzie przestancie chodzić do lekarza
              np. bo po co - przecież można kupić taki lek jaki dostała koleżanka, można by
              tak pisać w nieskończoność, ja obstawiam hasło MAGIA TYLKO DLA DOJRZAŁYCH lub
              WIERZĄCYCH jak kto woli)) Lila musisz uważniej dobierać klientów .....
              • Gość: R-a co zrobisz? wyrzucisz do śmiecia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:41
                Re: Kto rzuciła urok miłosny i jest szczęśliwy
                Autor: lilith666_vip 26.12.08, 02:34

/.../ Czyste uczucie miedzy ludzmi to cos pieknego i wznislego .wywolanie tego
                uczucia sztucznie jest pewna profanacja . można zwiazaek pobudzac do zycia .
                mozna przyciagac parnerow ale odialywac na konkretna osobe to juz cos innego.
                wyobraz sobie sytuacje tak na trzezwo patrzac jakby z boku twojego zycia .jestes
                z kims .ta osoba cie kocha jest ci wierna . ale czy aby na pewno ? czy ona tego
                chciala? ile razy zadasz sobie to pytanie?
                a jesli sie okaze ,ze to jednak nie ta osoba? ze tka naprawde ktos inny jest ci
                przeznaczony? co z ta osoba zrobisz? wyrzucisz jak smiecia?
                Co wtedy? kazdemu sie wydaje ze taknie bedzie ze to niemozliwe?

wiadomo w szem w wobec ze smam to robie dla innych /.../ ale robie to bo chce
                osiagnac swoj pewien cel .

to ze sie ksztalce przez praktyke i coraz lepiej mi idzie nie jest warte tego
                ,ze czuje kurcze gdzis tam sam wyrzuty sumienia .

o wieel mi się przyjemniej robi ryty na ogoln przyciaganie lub kabale . lecz
                czuje ten moralny aspekt manipulacji na zyczenie . wiem to ,ze przyjdzie czas
                gdy ta osoba sie znudzi ..ze powie " to juz nie to samo" .nie cohdzi o kare
                .stosuje oczyszczenia
                nawet klienta oraz tarcze .
                karma to tez aspek nastepujacy ,ze jesli w to wierzysz to musi to byc zdarzenie
                naprawd szokujac by stwarzac zwiazki karmiczne
                . w tym aspekcie zazwyczaj tego ni ma chyba ,ze chodzi o ciezkie ryty . powiem
                tyle .gdy osiagne juz to co chce przestane te ryty robic raz na zawsze .

• Gość: do R-a Re: co zrobisz? wyrzucisz do śmiecia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 11:05
                  ...karma to tez aspek nastepujacy ,ze jesli w to wierzysz to musi to byc zdarzenie
                  naprawd szokujac by stwarzac zwiazki karmiczne >>>
                  karma to aspekt zastraszający jak piekło w KK
              • Gość: karen Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.chello.pl 03.02.09, 17:28
                Bella, absolutnie się z Tobą nie zgadzam. Wiara to jedno, wiedza to
                drugie a zniecierpliwone serce człowieka to coś już zupełnie innego.
                Gdyby ktoś był daleki od wiary ,że ryt działa , nigdy by tego nie
                zrobił. Jednak to zaupełnie naturalne jest ,że zadając pytania,
                dopytując się pogłebiasz wiedzę. Sama jestem klientem i sama czekam
                na wszystko. Raz sobie radzę z niecierpliwością a raz nie. I to nie
                czyni mnie gorszym klientem niż Ty. Jeśli posiadasz wrodzoną
                cieprliwość i opanowanie gartuluję. Jednak nie wszyscy mamy tyle
                szczęścia co TY. Inaczej czeka panna, inaczej matak z dzieckiem itd.
                Owszem u każdego wszystko wygląda i toczy się inaczej.Nie ma dwóch
                identycznych reakcji. Ale dla wszystkich ma znaczenia ta czy inna
                reakcja. Bo może dzięki temu, prościej i łatwiej przetrwać im ten
                okres.Który sam w sobie jest cieżki, bo człowiek już tyle
                przecierpiał i samym cierpieniem jest już zmięczony.I mówienie,że
                powinno się lepiej dobierać klienta jest wysoce niestosowne.
                • Gość: bella Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:34
                  Karen z całym szacunkiem Twoja odpowiedź tym bardziej utwierdziła mnie w tym co
                  o tym myślę
                  • przemila81 Re: Nie każdy chce opowiadać 03.02.09, 17:57
                    Do Bella: a mnie Twoja wypowiedź utwierdziła w przekonaniu jak zarozumiałą osobą
                    jesteś i nie przyjmujesz do wiadomości zdania innych. Uważasz, że Lilith źle
                    dobiera klientów? Bo jesteśmy laikami jeśli chodzi o ezoterykę? Gdyby ktoś znal
                    się na tym, to nie prosiłby o pomoc innych... Nie traktuj innych z góry, bo to
                    zawsze się mści na człowieku..
                    Do Karen: nie przejmuj się zdaniem takich ludzi - nie warto! Głowa do góry!
                    • Gość: bella Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 18:10
                      niecierpliwa Przemiła i tu się mylisz - nawet jak ktoś się zna to prosi innych ,
                      a widziałaś żeby chirurg sam się zoperował, i do tego agresja w tonie
                      oskarżająca mnie o zarozumiałość- ja nie jestem zarozumiała ja znam swoją
                      wartość a to duża różnica, i uwierz mi nie jestem przeciw Tobie tylko przeciw
                      niektórym agitacjom które zakładasz na forum, bo prawdę mówiąc trochę przez nie
                      jest później zamieszania, więcej się już nie wypowiem w Twoim wątku bardzo
                      przepraszam
                      • Gość: catherine Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 19:57
                        tak czytam ten wątek i postanowiłam dorzucić swoje zdanie na ten
                        temat, chociaż wiem, że pewnie zostanę zbluzgana :) kochane,
                        przeraża mnie to, te wszelkie ryty, klątwy, uroki miłosne...naprawdę
                        aż tak nisko siebie cenicie, że musicie przywiązywać do siebie
                        faceta w sztuczny sposób? aż tak w siebie nie wierzycie? ja myślę,
                        że za taką manipulację przyjdzie kiedyś wam zapłacić i to straszną
                        karę. nawet Pan Bóg daje ludizom wolną wolę i nie narzuca swojej,
                        więc człowiek tym bardziej nie ma prawa odbierać wolnej woli innemu
                        człowiekowi... pewnie powiecie, że łatwo mi mówić, że nie kocham lub
                        kocham szczęsliwie. otóż nie, jestem niezbyt szczęśliwie zauroczona
                        w pewnym facecie od 2,5 roku. walczę z tym, z różnymi skutkami, ale
                        myślę, że zwalczę. nie jest mi łatwo, ale przez myśl mi nie
                        przeszło, żeby rzucać na niego uroki. mamy kontakt ze sobą, widujemy
                        się codziennie, bo razem pracujemy, nieraz żartujemy, wygłupiamy się
                        ze sobą. ale sądzę, że on nie traktuje mnie jako nikogo więcej niż
                        koleżankę. mam nadzieję, że kiedyś zakocham się bardziej szczęśliwie
                        w kimś innym.
                        • Gość: xxx Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 20:01
                          Tak, ale ty nigdy z nim nie byłaś.Co innego rzucać urok na kogoś z
                          kim się nigdy nie było, a co innego rzucać urok na kogoś kto
                          zostawił nas z dzieckiem dla kochanki.Nie wierzę w Boga, więc twoja
                          argumentacja do mnie nie przemawia.Dla ciebie to jest straszne, dla
                          innych jest jedynym wyjściem.Ważne żeby nie narzucać swojego zdania
                          innym tak jak to miało nieraz miejsce.Pozdrawiam
                        • Gość: Gosc Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 20:03
                          kazdy ma prawo wyrazi swoja opinie ale dobrze by bylo gdyby byla ona
                          na temat. ten watek nie dotyczy tego co myslimy o rzucaniu uroku
                          tylko tego kto go rzucil i mu sie udalo. naprawde miejsc na
                          umoralnianie jest na tym forum multum. nie rozumiem czemu panuje
                          taka dziwna maniera ze zawsze zmienia sie tok rozmowy? nie beirz
                          tego do siebie catherine ja szanuje twoje zdanie ale przez takie
                          wypowiedzi tylko sie tu ciagle balagan tworzy.......
                          • Gość: karen Re: Wrócmy do pierwotenego tematu. IP: *.chello.pl 03.02.09, 22:26
                            Dokładnie , każdy umie czytać i zna temat wątku. Nikt w tym temacie
                            nie szuka umoralniania, bo tego jest od groma. Moja propozycja dla
                            osób umaralniających jestem następująca. Proszę tego typu słowa
                            skierować do kobiet lub mężczyn którzy wchodzą z butami w rodzine i
                            ją rozbijają.U takich osób należy zaszczepić zasady i stronę
                            moralną. Dzięki temu spadłaby statystyka rozwodów.
                            Po drugie Bello, skoro jesteś klientem Lilith to na pewno zanim się
                            zdecydowałaś , sama szukałaś odpowiedzi na wiele pytań, więc mi nie
                            mów do jakiego grona klientów powinni należeć inni. Być może Twoja
                            wiedza na dany temat jest ogromna ale nikt nie jest Tobą. Więc ja
                            również proszę o wypowiedzi osób, które mogą się wypowiedzieć na ten
                            a nie na inny temat. Bo tylko się robi bałagan i znów odchodzi się
                            od pierwotnego tematu.

• Gość: Admin To jest forum dla wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 22:41
                              Drogie panie i panowie.
                              Chyba pomyliłyście fora. To jest publiczne i każdy może tu pisać, GDZIE CHCE I
                              CO CHCE. Jeśli nie podobają się Wam jakieś posty lub osoby, to stwórzcie sobie
                              swoje forum, gdzie od razu inaczej myślących będziecie usuwać ze swojego grona.
                              Poproście Tatiankę, to stworzy Wam takie forum.
                    • Gość: karen Re:Pytanie IP: *.chello.pl 03.02.09, 23:17
                      Do Przemiała81. Możesz mi napisać ile czasu jesteś już po ryt.?
                      Czy też czekasz na wyznaczony dzień? I jaki rodzaj ryt. miałaś
                      wykonany. Jeśli oczywiście to nie problem.
                      Pozdrawiam serdecznie :)
                      • Gość: T Re:do Karen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 23:23
                        O co chodzi z tym wyznaczonym dniem?
                      • przemila81 Re:Pytanie 04.02.09, 00:21
                        Do Karen: Napisz do mnie na maila gazetowego: przemila@gazeta.pl
                        Pozdrawiam
                        • Gość: Bartosz Do mojej byłej dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 09:59
                          Ciekawy jestem czy wśród Was jest moja była dziewczyna. Istna wariatka, która
                          nie chce się ode mnie odczepić...

Dziewczyny czy wyście rozum postradały!!!!!
                          Jak możecie robić coś takiego!!!!!
                          A ta Wasza Lilith sama pisała, że to manipulacja, profanacja i ja też tak myślę.
                          Dziwię się tylko, że to robi skoro uważa inaczej.

Do mojej byłej dziewczyny
                          Jeśli to czytasz moja droga, to wiedz, że już nie dam się zastraszyć, nie będę
                          się już z Tobą spotykał z litości. Jeśli chcesz sobie odebrać życie, to rób co
                          chcesz, to Twoje życie.
                          Ja nie chcę z Tobą takiego życia.
                          Rób co chcesz i nie dręcz mnie już
                        • Gość: Karen Re:Pytanie IP: *.chello.pl 04.02.09, 17:45
                          Przemiła81 : Dzięki za miala, dziś jeszcze napiszę :) pozdrawiam
                          cieplutko :)
                          • Gość: T. Re:Pytanie IP: *.toya.net.pl 05.02.09, 00:16
                            drogi, przecudny i przemiły adminie który raczyłeś ugodzić nas swoja
                            obecną :P dla Twojej wiadomości forum już jest, i nikogo nie
                            zamierzam stamtąd usuwac bo miał inne zdanie niż wszyscy, aczkolwiek
                            nikt nie będzie się tam podszywał pod inne osoby a tymbardziej
                            obrażał, forum jest po to właśnie, że jeśli ktoś ma swoje zdanie to
                            je może wypisać, to się nazywa DYSKUSJA ALE KULTURALNA DYSKUSJA a
                            nie tak jak jest w niektórych wątkach tutaj po chamsku obrażac
                            innych, albo obgadywac za plecami jak kogoś nie ma, podszywać się
                            pod swoich klientów, wyzywać się od idiotów i debili, więc sorry,
                            ale co kto woli:D a po za tym od tatiianki się odczepić proszę, czy
                            ja coś złego robię ??:P <ironicznie>
                            • Gość: Zuzanna Re:Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 18:56
                              Do T. /z kropką/ czyli do Tatianki
                              Tatianko myślę, że tamto nie było do Ciebie, wiec nie wiem dlaczego się tak
                              obruszyłaś. Myślę, ze chodziło o to, że tutaj NA TYM forum może pisać każdy co
                              chce i gdzie chce, byleby to było zgodne z regulaminem i nie można nikogo
                              wypraszać mówiąc, że nie na temat.
                              Tak jest w wielu wątkach. Np. w podziękowaniach dla Lilith nie ma tylko samych
                              postów z podziękowaniami, ale są też inne wydawałoby się z tematem nie związane
                              i tak może też być.
                              • Gość: xxx Re:Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 13:58
                                A co zrobicie jak urok nie zadziała, jak nic z tego nie będzie - i wasze
                                nadzieję legną w gruzach, czy macie gwarancję że zadziała, pytam z ciekawości
                                • Gość: Alina Re:Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 14:02
                                  dziwne pytanie, przecież nikt nie da 100 % pewności.
                                  jak nie zadziała to będą dalej próbować tak jak kiedyś napisała aniołek1011 "do
                                  skutku"
                                • wilma7 Re:Pytanie 06.02.09, 14:03
                                  A czy Ty tez korzystales z Lilith? jest troche osob ktore czekaja na
                                  efekty:)
                                  • Gość: XXX Re:Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 14:42
                                    no właśnie a co o tym myśli sama wykonawczyni, czy ona daje jakąś gwarancję czy
                                    coś takiego, analizuje przypadek czy uważa że zawsze zadziała i robi jak leci,
                                    ile czasu daje na pierwsze efekty? oświećcie mnie
                                    • Gość: XXX Re:Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 14:45
                                      i ile to kosztuje - płaci sie od razu czy po, czy może pół przed a potem reszta,
                                      zastanawiam sie czy nie skorzystać- jesteście zadowoleni, tylko piszcie prawde
                                      • Gość: xxx Re:Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 16:36
                                        a jak się nie uda to czy odda pieniądze?
                                        • Gość: Macy Do xxx IP: *.chello.pl 06.02.09, 16:53
                                          Żeby otrzymać naprawdę szczere odpowiedzi od osób korzystających z pomocy
                                          Lilith....myślę, że musisz jeszcze trochę poczekać;)
                                          No chyba, że pojawią się na forum osoby, którym się już udało....a uwierz
                                          mi...są takie:D
                                          • Gość: XXX Re: Do xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:19
                                            wierze słyszałem, jak można z tą panią się skontaktować,
                                            • faraonon Re: Do xxx 08.02.15, 13:14
                                              zaden i zadnej wrozki sie nie sprawdzi
                                          • Gość: Wiedźma Re: Do Macy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:22
                                            a czemu Macy nie piszesz pod poprzednim nickiem?
                                    • Gość: Grażyna Re:Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 18:11
                                      Gość portalu: XXX napisał(a):
                                      > no właśnie a co o tym myśli sama wykonawczyni,
                                      > czy ona daje jakąś gwarancję

Jak może dawać gwarancję jak ona dopiero się uczy

Lilith666
                                      Autor: lilith666_vip 25.11.08, 17:10
                                      > watpię szczerze by tu ktos napisal ze komus pomoglam
                                      > bo w tej chwili po wszystkim sa stad tylko 3 osoby .
                                      > monka ,micheline i jeszcze jedna .w trakcie sa 2

Dziękuję ja już wolałabym skorzystać z kogoś bardziej doświadczonego, ale
                                      podobno na forum takiej skutecznej osoby nie znajdę, bo ktoś taki nie będzie się
                                      tu reklamował no i ktoś, komu się uda nie będzie tego przecież ogłaszał na forum!!!
                                      Inaczej to tylko dziecinada lub reklama.

• Gość: T Re:Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:10
                                        Wtedy były 3 osoby z forum.Poza forum jest o wiele więcej osób
                                        przecież Lilith nie działa tylko na tym forum:]
                                  • Gość: Jeszcze żyje Re:Pytanie IP: *.play-internet.pl 19.05.13, 15:04

Jednak to co pisałyście o demonach, to działa! Sama już w to wątpiłam jednak po trzech miesiącach zaczął się odzywać, byliśmy na kawie nawet. Miałam jednak duże obawy czy w ogóle tak można? Brat kiedyś zajmował się przywoływaniem demonów czy jakieś tam Goecja czy coś takiego i sam mi polecił jednych chłopaków. Ci za kaskę przeprowadzili co sik tam i drgnęło
                        • Gość: Janusz Re:Pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 18:41
                          Poznałem jednego pana robi uroki nie wiem jakie są skutki ale w trakcie seansów się to czuje bo ja jestem w trakcie. Co naważniejsze dużo może ci powiedzieć o twojej przeszłości i przyszłości świetnie czyta daty zdarzeń. Kopara mi opadła jak mi powiedział czego nie mógł wiedzieć. Do tego pierwsze pytanie jest za darmo
                          • Gość: reklma Re:Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 19:13
                            jasne, nastepny reklamiarz .. bylo trzeba tak od razu a nie pisać o dziewczynie
                            już tu takich głupków nie ma na forum ;)
                            • Gość: Janusz Re:Pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 19:39
                              Akurat ja nie jestem podstawiony. Sporo straciłem kasy u jednej Pani 7 tyś plus u jeszcze innych drobne. Dostałem kontakt do tego kolesia i jednego co jestem pewien bo do uroków to nie wiem ale potrafił mi dużo powiedzieć o przeszłości której nie znają moi znajomi i to konkretnym okresem czasowy. Chyba że koleś ma dane w kompie na temat każdej osoby mieszkającej w Polsce. To mnie przekonało i tylko o tym piszę. Piszę bo sam zostałem oszukany ale też gdzieś wierzę że istnieją ludzie o wyższych zdolnościach niż przęcietny człowiek. Ten koleś zrobił na mnie wrażenie pod kontem wiedzy na mój temat mimo iż nie mówiłem mu nic konkretnego. Nie wiem jak u innych ale na mój temat miał 10ki.
                • Gość: Joanna Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 22:11
                  Urok zadziała, lecz trzeba pamiętać - zniewalasz i zmuszasz wtedy do miłości drugą osobę. Taka miłość to jak kanarek w złotej klatce. Tak więc tylko Biała Magia, czyli wzajemny szacunek i miłość. Za to szanuje Basze Albiona. On mi to uświadomił i nie wziął ani grosza. Mja teraz dwa lata naszego pożycia Dla mnie, bezcenne.
                  • Gość: gość Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 15:54
                    Również rozpoczęłam współpracę z Panem Baszą :) Po jakim czasie rytuał zadziałał??
                    • Gość: aizza Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.finemedia.pl 03.01.12, 21:21
                      hej
                      czy twój ryt w ogóle zadziałał? ja uslyszalam na początku ze to kwestia tygodni i do 4 miesięcy wszystko powinno się ułożyc. od sierpnia mija już piąty miesiąc i nic nie drgnęło. słyszę tylko zę to wymaga czasu... ok ale czy on w ogole wykonuje te ryty?
                      • Gość: gość Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 22:17
                        hej :)
                        podobno rzeczywiście trzeba długo czekać. W sumie nie było osoby która napisałaby że np ryt u niego nie wyszedł. Raczej Ci co się wypowiadają mówią ze jest ok. Gdzieś na innym forum wyczytałam że dziewczyna czekała 2 razy dłużej niż było mówione na początku. Najpierw zastosowali białą, ale nie dała rezultatu, więc potem czarną i podziałało. Z tym że dziewczyna napisała że chłopaka boli głowa od czasu gdy są razem...
                        ja natomiast zaczęłam od białej miesiąc temu, ale powiedział że musi powtorzyć bo bez efektu więc poprosiłam od razu o czarną; jeszcze jej nie wykonał, więc czekam :) ja kontaktuje się tylko mailowo.
                        A Ty jeździłaś? i czy pytałaś czy ryt wyszedł skoro tyle minęło?
                        troche mnie dobiłaś tym że od sierpnia i nic... robiłaś białą i czy wieduń mówił że nie będzie problemu jeśli chodzi o ryt na tego chłopaka?
                        • Gość: gość Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 22:29
                          ale myślę że jescze nie masz się co martwić bo własciwie minely dopiero 4 mies, nigdy pewnie nie jest jak w zegarku, a on cały czas powtarza o cierpliwości i tez inni ktorzy są po mówią ze długo sie czeka
                        • Gość: aizza Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.finemedia.pl 20.01.12, 13:44
                          hej
                          ja tylko, mailowo, nie byłam u baszy. z resztą, podobno osobiście nie przyjmuje.
                          kontakt mailowy utrzymujemy cały czas, mówi ze powtarza ryty, ale ja niestety nie widzę rezultatów :(

"czy wieduń mówił że nie będzie problemu jeśli chodzi o ryt na tego chłopaka" - wszystko miało być w porządku.
                          z resztą moja sytuacja jest trochę inna. to nie jest tak że on ma mnie totalnie gdzieś, on czuje to co ja, ale u nas problemem są czynniki zewnętrzne...
                          nie będę tu wywlekać wszystkiego na wierzch, bo widząc nastawienie niektórych zostanę zjedzona żywcem.

• Gość: Grazyna Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.dynamic.mm.pl 20.01.12, 13:57
                            Kochana, kazdy kto robi ryty na milośc a efektów nie widac pisze podobnie, niestety trzeba przyznac ze tak nie da sie zaczarowac kogos :(
                            • Gość: aizza Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.finemedia.pl 20.01.12, 14:07
                              ale co masz konkretnie na myśli Grażynko - kazdy kto robi ryty na milośc a efektów nie widac pisze podobnie
                              ...?
                              • Gość: Grażyna Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.dynamic.mm.pl 20.01.12, 14:10
                                Chodzi mi o wrożbitów i wróżki ktorzy świadczą takie usługi, jak ukochany/a nie wraca to ponawiają ryt, pisza że trzeba czekac trzeba czasu że ryt nabiera mocy etc....
                    • Gość: aizza Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.finemedia.pl 03.01.12, 21:47
                      hej
                      czy twój ryt w ogóle zadziałał? ja uslyszalam na początku ze to kwestia tygodni i do 4 miesięcy wszystko powinno się ułożyc. od sierpnia mija już piąty miesiąc i nic nie drgnęło. słyszę tylko zę to wymaga czasu... ok ale czy on w ogole wykonuje te ryty?
                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Nie każdy chce opowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:46
                    I to jest cała prawda!
        • ruudai Re: Nie każdy chce opowiadać 12.06.14, 18:05
          Tak, tak. Wszyscy to wielka ściema. Uroki to bajki dla naiwnych. Trzeba by być po, leczeniu zamkniętych by jeszcze w to wierzyć. Obydwie okoliczności warte siebie same
    • Gość: zuzia Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 06.02.09, 21:23
      To może w końcu się ktoś wypowie,kto już to przeszedł ?
      • Gość: T Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:32
        Nikt ci się nie wypowie.Poczytaj sobie wcześniejsze posty, tam
        ludzie pisali.
        • Gość: Kaska Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:34
          wypowiedziała się tylko jedna osoba

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90788350&wv.x=2&a=90792154

• lilith666_vip Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 07.02.09, 07:06
            Wlasnie a dlaczego ? moze dlatego ze to jest sztuczne tylko nie da sie tego przetlumaczyc .
        • Gość: zuzia Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 07.02.09, 18:51
          A z jakich przyczyn Ci którzy to zrobili nie chcą się wypowiadać?
          Czy to jakaś tajemnica,czy ten rytułał wychodzi czy też nie?
          • Gość: Latica Do zuzi IP: *.chello.pl 07.02.09, 19:07
            Nikt się nie wypowie z powodu np takich wypowiedzi...
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89022350&a=91021188
            • Gość: Wiedźma Już nie podobają się Wam poprzednie nicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:10
              a czemu zmieniłaś nick na Latica?
              • lilith666_vip Re: Już nie podobają się Wam poprzednie nicki 08.02.09, 01:47
                nikt sdie nie wypowie bo chce zyc swoim zyciem ...znaczy nikt wypowiedzia sie na pewno . bynajmniej jakas czesc.
                • matu-sia Re: Już nie podobają się Wam poprzednie nicki 09.05.10, 20:38
                  u mnie zadziałał i to szybko, to znaczy tak mi się wydaje bo po około 2
                  tygodniach od wysłania pieniędzy do wróżki. Bałam się czy będzie tak jak mówiła
                  wróżka ale wszystko ok jak narazie a już pół roku mineło.
                  • Gość: Łucja_ Re: Już nie podobają się Wam poprzednie nicki IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.13, 09:53
                    Proszę , przyślij mi namiary na wróżkę na adres: lucja_66@o2.pl. Z góry dziękuję.
                  • ruudai Re: Już nie podobają się Wam poprzednie nicki 12.06.14, 18:06
                    To zawsze działa. Placebo nie mam pieniędzy - od razu lepiej! hahaha dla naiwnych
            • Gość: zuzia ściema? IP: *.tvk.torun.pl 08.02.09, 13:41
              A może ten cały urok miłosny to zwykła ściema? Jeżeli nikt nie
              wypowiada się,to skąd wiadomo że działa? Gdybym to ja go
              zastosowała,to na pewno pochwaliłabym się efektami,jakiekolwiek by
              one nie były.No chyba,że tak jak wspominałam,to jakaś tajemnica...
              • Gość: gosc Re: ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 13:52
                Kilka osób tu się wypowiadało na ten temat:)Chodzi o to, że
                większość woli nie pisać, bo potem jest lawina pytań, na które
                niekoniecznie chce się odpowiadać z różnych powodów.Nikt nie chce
                pisać całej swojej historii, bo boi się np.rozpoznania kim
                jest.Lilith dobiera uroki do przypadku, nie leci z jednym i tym
                samym:) Zresztą klienci mają ze sobą kontakt i wymieniają się
                doświadczeniami poza tym forum żeby nie musieć się tłumaczyć albo
                czytać bzdurnych komentarzy.
                • Gość: zuzia Re: ściema? IP: *.tvk.torun.pl 08.02.09, 14:16
                  Czyli jednak urok miosny się udaje? Mi nie chodziło konkretnie o
                  osobę,która go wykonuje,tylko o to czy faktycznie jest coś takiego
                  jak "miłosny urok"
                • Gość: zuzia Re: ściema? IP: *.tvk.torun.pl 08.02.09, 14:18
                  A przeciez nie trzeba opisywać szczegółów,wystarczy napisać,czy się
                  udało czy nie.Bez wnikania w szczegóły,krótko zwięźle i na temat.
                  • Gość: gosc Re: ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 14:26
                    Istnieje coś takiego, ale zależy kto go wykonuje.Jest wielu
                    oszustów,którzy żerują na ludzkiej naiwności i cierpieniu.Znam
                    osoby, które były u 4 osób zanim trafiły na kogoś kto im naprawdę
                    pomógł.Były tu osoby, które pisały, że się udało, ale za chwilę
                    pojawiały się pytania i znikały spłoszone albo odpowiadały na
                    pytania zainteresowanym na maila.Sama znam kilka takich osób:)
                    • Gość: zuzia Re: ściema? IP: *.tvk.torun.pl 08.02.09, 14:28
                      A kogo konkretnie masz na mysli,jeśli chodzi o profesjonalne uroki ?
                      • Gość: gosc Re: ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 14:56
                        Pytasz kto jest naprawdę dobry?
                        • Gość: Kalina ściema- nie sądzę IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 08.02.09, 16:35
                          Racja- większośc nie chce opowiadać o swoich sprawach, poza tym nie wierzę że zwykłe TAK lub NIE- wystarczy za odpowiedź. Posypią sie kolejne pytania, albo gromy najczęściej, typu czarna magia, albo co z Was za niudacznice skoro korzystacie z magii. Niby jest wolny wybór, ale zdecydowana większość lubi ganić. Ja skorzystałam z pomocy Lilith, przede wszystkim chciałam sobie poprawić jakośc,komfort życia. Lilith indywidualnie dobrała dla mnie ryty, ja zdecydowałam się, zapłaciłam, dla mnie to normalne, bo sama jestem związana z branżą usługową. Ryty działają, pierwszy potrzebował jakies 2 tygodnie-ale "efekt"jest namacalny, kolejne rozwijają się. Więc jesli ktoś mnie zapyta czy uroki, ryty działają TAK, czy zawsze? Nie wiem, bo to nie moja profesja,ale warunkiem powodzenia jest na pewno ezoteryk z krwi i kości. Ja zdecydowałam się na Lilith, wcześniej trafiłam na 2 naciągaczki. Poza tym Lilith oceniła moją sytuację i zaproponowała pewne ryty, nic na siłę, miałam prawo wyboru !! Sama Lilith nie daje 100% gwarancji,ale nie mami tekstami typu: magia może nie zadziałać,ale ja ze swojej strony zrobiłam wszystko. Cenię w niej najbardziej to, że nie pozostawia klienta, doprowadza do końca, cierpliwie odpowiada na maile. Szczegóły jednak zostawię tylko dla siebie i Lilith. Z mojej strony to wszystko. Pozdrawiam.
                          • Gość: gosc Re: ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:40
                            Kalinko masz tutaj maila gazetowego?Bo mam do ciebie pytanie ja też
                            jestem klientką Lilith:)
                            • Gość: Kalina Re: ściema IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 08.02.09, 17:07
                              Kiedyś założyłam tu konto, ze względu na forum o homeopatii. Niestety nie korzystałam z niego juz od bardzo dawna i pewnie już nie istnieje. Wszystko co chciałam powiedzieć, napisałam w temacie. Jesli jesteś klientką Lilith, spytaj ją- na pewno Ci odpowie. Mam nadzieję, że zrozumiesz, ja chcę zachować dla siebie moją prywatność. Nie chcę rozmawiać o swoim zyciu. I tak dziwię się, że odezwałam się tutaj, ale chciałam odpowiedzieć, że ryty działają i niekoniecznie tylko miłosne, bo o nich pisze się tutaj jednak najczęściej, a są też inne :-)Pozdrawiam.
                              • Gość: gosc Re: ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:10
                                Tak tak rozumiem, ale chciałam tylko zapytać czy miałaś ryt miłosny
                                czy inny tylko tyle:)
                                • Gość: Kalina ściema- zdecydowanie nie IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 08.02.09, 17:37
                                  Tak jak napisałam wcześniej, wybrałam dla siebie ryty, które miały poprawić mój komfort życia, a tym samym moich najbliższych. I poprawiają, skutecznie:-) Pozdrawiam.
                        • Gość: zuzia Re: ściema? IP: *.tvk.torun.pl 08.02.09, 20:46
                          No właśnie,pytałam o to kto jest naprawdę dobry
                          • Gość: Kalina polecam Lilith IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 08.02.09, 20:52
                            No dobra- ja polecem Lilith. Wspaniały ezoteryk, osoba o ogromnym darze i wielkiej wrażliwości. Skuteczny ezoteryk. Napisz do niej, sama sprawdź. Pozdrawiam.
    • Gość: gosc Re: pytanie do Kalinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:06
      Pierwsze efekty mają być w ciągu miesiąca, ale u większości są po
      dwóch tygodniach.Jeśli u kogoś minęły dwa tygodnie i nic to należy
      się niepokoić?
      • Gość: Kalina Re: pytanie do Kalinki IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 08.02.09, 21:23
        Lilith tłumaczyła to kiedyś że ryty oczyszczajace, przyciagajace ogólnie działają szybciej, bo nie są nakierowane na konkretną osobę, cel- tak to zrozumiałam. Ja pierwszy ryt poczułam już po 2 tygodniach, a po miesiacu rozwinął się w 100%, na pozostałe czekam-raz sa bardziej "widoczne", czasem mniej- ale idzie ku lepszemu, czyli poprawie jakości życia. Pozdrawiam.
        • Gość: gosc Re: pytanie do Kalinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:26
          Czyli jeśli mam ryt konkretny i nic się nie dzieje w sensie
          kontaktu, ale czuję się inaczej itp. to wszystko jest ok?Niepokoiłam
          się, że u innych dwa tygodnie i coś się dzieje
          • Gość: Kalina Re: pytanie do Kalinki IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 08.02.09, 21:30
            Napisz do Lilith, ja tak ją czasem "męczyłam", pytałam po prostu jak postępują moje sprawy, czy są jakiś dodatkowe wskazania, spytaj może jak odbiera Wasze sprawy, na jakim etapie jesteście, co się dzieje z jego świadomością, czy dochodzi do prawdy, która wyzwala. Powodzenia.
            • Gość: gosc Re: pytanie do Kalinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:33
              dzięki Kalinko.Napisałam, mam nadzieję, że będzie dobrze, bo bardzo
              mnie to zaniepokoiło
              • Gość: Kalina Re: pytanie do Kalinki IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 08.02.09, 21:38
                Spokojnie, Lili wszystko ponaprawia :-) Uśmiechnij się. Pozdrawiam.
                • Gość: gosc Re: pytanie do Kalinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:40
                  dzięki:) pozdrawiam gorąco
                  • Gość: Kaśka Re: pytanie do Kalinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 00:08
                    A czemu ty kalina piszesz nie na temat?
                    Tutaj jest wątek:
                    Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!!
                    a przecież Ty wcześniej wykłócałaś się, że nie zamawiałaś uroku miłosnego, więc
                    po co w tym wątku piszesz?
    • acha777999 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 09.02.09, 12:53
      Witam, Mogę napisac tyle,u mnie rytuał zadziałał jestem zadowolona z
      efektu:) Bardzo dziękuje Lilith, gdyby nie ona , on nigdy by się nie
      odezwał:( Jej pomoc czuje każdego dnia, dziękuje Ci Lilith:)A dla
      wszystkich którzy czekają na efekt.. Cierpliwie czekajcie, a
      zobaczycie że będzie dobrze, Lilith wie co robi.. Uwierzcie:) Będzie
      dobrze.. Coraz rzadziej pojawiam się forum, ale nie zmienia to faktu
      że jestem bardzo wdzięczna Lilith:)Pozdrawiam.
      • Gość: Alina Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 13:01
        a ile czasu minęło? kiedy miałaś ryt?
        • aniolek1011 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 09.02.09, 13:02
          acha- czy masz meila na gazecie? albo cz mogłabyś napisać aniołek1011@gazeta.pl
          chciałabym zapytać o coś- ale nie tak oficjalnie na forum:)
          • aniolek1011 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 09.02.09, 13:04
            tzn aniolek1011@gazeta.pl - napisałam z "ł":)
            • lilith666_vip Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 09.02.09, 15:43
              "acha miala ryt z poczatkiem grudnia " ale kontakt jesl izechce poda sama ja nie moge o niej nic mowic .
              • acha777999 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 09.02.09, 19:38
                lilith666_vip napisała:

> "acha miala ryt z poczatkiem grudnia " ale kontakt jesl izechce
                poda sama ja ni
                > e moge o niej nic mowic .

Dzięki Lilith:) Za wszystko.. jesteś super..to co zrobiłaś dla mnie,
                brak mi słów aby wyrazić wdzięczność:) Dziękuje Kochana:)

A odnośnie rytu, ja już nic więcej nie mogę napisać, działa.
                Zadziałał w ciagu jednego miesiąca księżycowego. Pisałam tu na forum
                kilkakrotnie wszystko:) Jestem zadowolona. Lilith naprawdę mi bardzo
                pomogła.Każdy ma inną sytuację, Lilith dobiera ryty do okolicznośći,
                najważniejsze jest żeby wierzyć, ufać że się spełni i czekać
                cierpliwie:) Polecam gorąco Lilith, bo wiem że warto. I przepraszam,
                że nie opisuje swojej sytuacji tak dogłębnie jakbyście chcieli.
                Naprawdę zaufajcie Lilith, jestem pewna że wam pomoże:)
                • lilith666_vip Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 10.02.09, 00:29
                  Dzieki wielkie za zaufanie i powodzenia .
                  • przemila81 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 12.02.09, 23:57
                    Pojawiam się tutaj coraz rzadziej, bo to forum zaczyna byc coraz
                    większym syfem!! Ludzie - czy Wy reprezentujecie jakikolwiek poziom?
                    Wyzwiska rodem z meliny pijackiej!! Ciągle czepiacie się Lilith..
                    Mam już to w głębokim poważaniu, że zaraz zostanę posądzona, że się
                    jej podlizuję itp.. Wiem jedno na pewno - to wspaniała ciepła osoba
                    i skuteczny ezoteryk!! Co Wy macie z problemy? Ile ona ma lat? Jak
                    się nazywa? gdzie mieszka? Jakim prawem chcecie to wszytko wiedzieć?
                    To jest forum - nikt nie loguje się imieniem i nazwiskiem. Nie znamy
                    się na wzajem, więc dlaczego chcecie tak bardzo inwigilować jej
                    życie? A sami często się nawet nie logujecie - żenada!!!!!
                    Ja nie znam się na magii ani trochę - jestem realistką! Wierzę w to
                    co widzę, a jednak jestem pewna jej niezwykłego daru i wiedzy
                    magicznej!!!!
                    Zaczynam z każdym dniem coraz bardziej odczuwać rezultaty jej
                    działania... Jeszcze niedawno moje życie bardzo bardzo się
                    pogorszyło, a teraz? Zaczyna mi dopisywac nieprawdopodobne
                    szczęście. Czuję się pełna pozytywnej energii, a każdy dzień
                    przynosi mi coś coraz więcej radości... O szczegółach pisać nie
                    będę, bo nie znamy się na tyle.. Wiem, że sama założyłam ten wątek,
                    aby ludzie pisali o efektach, ale - "punkt widzenia, zależy od
                    punktu siedzenia" - teraz to wiem i dlatego Was wszystkich za to
                    przepraszam.. Już rozumiem, że ludzie którzy zaczynają cieszyć się
                    swoim szczęściem nie chcę tu się pojawiać i jeszcze pisać o
                    szczegółach ze swojego zycia. Może to jest egoistyczne, ale nie mam
                    wobec nikogo żadnych zobowiązań, oprócz Lilith - jej dziękuję z
                    całego serca!!!!!!! Kochana nie daj się tym pseudowróżkom!! P.S.
                    Pozdrawiam wszystkich klientów i klientki Lilith, zwłaszcza tych z
                    którymi byłam w kontakcie!!! Trzymajcie się ciepło!!
                    • elleshesie do Przemiłej 13.02.09, 00:09
                      Przemiła, cieszę się, że u Ciebie idzie ku lepszemu.:) Trzymam za Ciebie kciuki.
                      Będzie dobrze. :*
                      • Gość: Wanda Re: do Przemilej81 i do Lilith666_vip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 01:04
                        Przemila tak czytam i czytam to co napisałaś i tak sobie myślę w jakiej Ty
                        żyjesz rzeczywistości? o czym Ty piszesz?
                        Przeczytałam sobie wątki z dwóch ostatnich dni i nie widzę tam zainteresownia
                        życiem Lilith.
                        Pozwoliłam sobie wkleić pierwsze lepsze wątki w których pojawiają się pytania do
                        niej i w żadnym nie widzę tego o czym piszesz

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88202912&wv.x=2&a=91204913
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88202912&wv.x=2&a=91226622
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89022350&wv.x=2&a=91248435
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89022350&wv.x=2&a=91249646
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89022350&wv.x=2&a=91190026
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91099459&wv.x=2&a=91186346
                        Przeczytałam też niektóre krytyczne wypowiedzi i nie uważam, aby to wszystko
                        pisały zazdrosne wróżki. Poza tym czego miałyby jej zazdrościć? Myślę, że żadna
                        z nich za nic w świecie nie chciałaby być na jej miejscu, bo myślę, że Lilith na
                        tym forum się skompromitowała. Wiadomo przecież, że większość broniących jej i
                        chwalących to znajomi z okulty.
                        Było kilka pytań do lilith i ja pozwolę sobie też zadać jej pytania:
                        1. Lilith czy umiesz przyjąć krytykę?
                        2. Lilith dlaczego w każdym kto myśli inaczej niż Ty zauważasz wroga?
                        3. Na jakiej podstawie określasz, że ktoś jest kimś, czy sprawdzasz to w kartach
                        czy może stosujesz inne metody? Skąd wiesz, skąd masz taką pewność, że jakaś
                        osoba jest tą za kogo ją uważasz?

• lilith666_vip Re: do Przemilej81 i do Lilith666_vip 13.02.09, 02:55
                          Wando powiedz mi kto jest tu moim znajomym z okulty z tych osob ktore pisaly tu w moim temacie ?Bo jak widze Wano piszesz rowniez tylko w moich tematach ..wszystkich moich kolejon wyszukujac na ponad tysiace postow pare tych w ktorych po kilkudziesieciu atakch puscily mi nery i nie dodawaj tu porsze czegos o ezoterycznym dobru chyba ze wymieenisz przy tym paradygmaty calej ezoteryki .

Jesli chodzi o kompromitacje to uwazam ,ze wlasnie wrozkki piszace pod rozntymi tyldami a najbardziej te udajace chec dobra wspolnego sie kompromituja . przestan moze pisac tylko w moich watkach a pisz w watkach ezoterycznych .bedziesz bardziej wiarygodna.

Ad 1
                          Potrafie i zorbilam tu na forum to pare razy .doskonale przekopujac tysieczne posty jak ewidac powyzej przekop i dokop sie rowniez do tego.

Ad2 nie w kazdym tylko w osobach pojawiajacych sie jednego dnia pod tylda piszacych tylko w moich watkach a przpylapanych na czyms zmieniajacych tylde na inna i znow piszacych tak jak teraz ty Wando .uwazam ze gdyby to byli ezoterycy zakladaliby watki ezoteryczbne i to przede wszystkim .A sam wrog uczy iwecej niz przyjaciel .Bez wrogow ten swiat nie stawialby wyzwan a bynajmnie jstawia ich wiecej.

A teraz ja mam do ciebie kilka pytan imam nadzieje ze nie znikniesz jak Ann ,EJ itp nagle gdy pisaly w moicch watkach parenascie dni a balkowicie sie juz blazniac odchodzily.

1. dlaczeog pisalas tylko w moich watkach?

2.Dlaczeog jako ezoteryk pominelas tematy ezoteryczne a pisalas tylko o mnie?

3.dlaczego pojaiwlas sie nagle w dodatku na tyldzie ?

To na poczatek
                          • Gość: ciekawy Lilith odpowiedz na tamte pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 10:50
                            Lilith nie odpowiedziałas na wszystkie pytania:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90788350&wv.x=2&a=91282427

• anahi80 Re: do Przemilej81 i do Lilith666_vip 16.01.12, 16:36
                            czy mogę prosić o ryt?
                        • Gość: A Re: do Przemilej81 i do Lilith666_vip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 18:40
                          Hej, ja mogę polecić wróżkę, która zajmuje się urokami. Korzystałam z jej usług ja i moje koleżanki i wszystko było ok. Za pół roku biorę ślub :)
                          Jeśli ktoś chce to podaję swojego maila, bo nie chcę robić nikomu reklamy annaa1987@onet.eu
                          • Gość: ANNA Re: do Przemilej81 i do Lilith666_vip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 15:23
                            UWAGA KORZYSTAŁAM Z UROKU U WRÓŻKI SARBINAS POLECANEJ PRZEZ ANNAA1987, NIC NIE WYSZŁO.
                    • 1skorpionica Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 05.01.13, 00:12
                      fajne podejscie
                      • Gość: ha Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.home.aster.pl 05.01.13, 23:30
                        bujdy na resorach...
                  • Gość: fajna Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.13, 09:39
                    r ób sobie reklame rób
                  • lilia263 Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! 22.02.13, 13:48
                    podobno u nikogo jak już to akurat tak sie złożyło ale jak dla mnie to niema cudów.
                    • Gość: znawca Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 18:37
                      czasami można zadziałać energiami (urok) ale jeśli plan istot wyższych jest inny niż my chcemy to nawet i czarna magia nie działa - taka jest prawda - kiedyś mi ktoś mądry to powiedział, teraz po czasie to rozumiem
                      nie neguje działania uroków, ale jeśli nie ma tej iskry to chociaż byś się zesrał i spalił tone świeczek to nie zadziała - cała tajemnica
        • Gość: cytronetka Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.play-internet.pl 21.01.12, 11:44
          ja ryt miałam wieki temu. Czekałam długo, dłużej niż bylo mowione. potem cos drgnelo niby, potem ruszyło i jak do dzisiaj sie uklada. Ja robiłam u Baszy
          • Gość: Gość Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.cable.smsnet.pl 21.01.12, 21:43
            Witam, a ja polecam Panią Gosię z parasfery, robi rytuały tez na najcięższe przypadki a ja do takich należę. Obie robimy czarną magię i są już pierwsze efekty. Robię wszystko jak karze i czekam już na efekt końcowy, praca jest ciężka- ale widać że działa i na dodatek pierwsza wróżka z która miałam do czynienia (a wiele ich było), która tak wspiera człowieka i ma się z nią szybki kontakt.
            Jak chcecie to napiszcie do Niej (gosiaktosia6@wp.pl), konsultacja nie zaszkodzi a może Wam pomóc.
            Opinie o p. Gosi macie na stronie parasfery www.parasfera.pl/ekspert/gosiaktosia6/544/#o-ekspercie
            • Gość: gosia Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.dynamic.mm.pl 21.01.12, 21:59
              ale ile w tym prawdy .......
            • Gość: gość Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 22:20
              ta sama pani też jest na wizyta u wrózki i dlaczego tam nie ma takich lukrowych komentarzy !!!
              • Gość: Gość Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny!!!!!! IP: *.cable.smsnet.pl 21.01.12, 22:54
                słuchaj, ja z niej korzystam i dynda mi to, czy na jednym forum ma komentarze czy na innym nie.
                Wasza sprawa czy napiszecie do niej czy nie. Co mnie to obchodzi. Ja tylko mówię ze jest dobra i tyle