Dodaj do ulubionych

Trzy karty na opis charakteru

16.08.12, 16:44
Chciałam rozłożyć trzy karty i spróbować opisać charakter za ich pomocą.
Wezmę pod uwagę wątki wspólne, samo znaczenie kart, rysunki.
Niech się zgłoszą 4 osoby chętne. A reszta osób, jeśli chce, niech się przyłączy do interpretacji.
W zamian proszę o informację zwrotną. Nie trzeba dziękować na pocztę. smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Trzy karty na opis charakteru 16.08.12, 16:59
      Ja chcę zobaczymy czy trafisz big_grin
    • asia.33 Asa 16.08.12, 17:02
      jako druga sie zgalaszam na ochotnika
      • anuszzka Re: Anuszka 16.08.12, 17:17
        Ja tez sie zglaszamsmile
    • krolowa.mieczy Re: Trzy karty na opis charakteru 16.08.12, 17:36
      Ja też! smile
    • nielaik algaria 16.08.12, 19:17
      https://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/rev_large/GT_3Wands.jpghttps://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_8Pentacles.jpghttps://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_5Cups.jpg
      • nielaik Re: algaria 16.08.12, 20:57
        Algaria: koncentracja. Karty 8 monet i 5 kielichów. Wątek wspólny: postacie siedzą, są skierowane w prawo, myślą nad czymś rozważają. Klient, który musi mieć czas na przeczytanie umowy, wszystkiego co jest drobnym druczkiem zapisane. Każdy szczegół ma być wyjaśniony, wytłumaczony, łatwo nie odpuści i nie poddaje się zniechęcającej obsłudze. Kropla drąży kamień. W tych dwóch kartach jest niewzruszoność. Po kawałku dojdę do celu. Rozbiję problem na części i go rozwiążę. Jakby ludzie widzieli, że na pewnych polach z tobą nie wygrają. Moim zdaniem to jest połączenie wiedzy nabytej poprzez bardzo wnikliwą obserwację 8 monet i intuicji, która objawia się poprzez reakcje emocjonalne w ciele - 5 kielichów.
        Duża spostrzegawczość. 8 monet i trzy zapalone świeczki, oświecające monetę, której postać się przygląda. Widzenie jasno tego co się podpisuje, żaden drobny druk, niejasne sformułowanie ci nie umknie.

Ale aby podejmować dobre decyzje musisz mieć pewien komfort. Najlepiej ci się myśli w samotności, albo w miejscu w jakiś sposób odgrodzonym od reszty ludzi. To może być mały parawan, a nawet duży segregator, którzy tworzy barierę. W pracy też cenisz to, że szef nie oszczędza na kredkach, a inwestuje w dobry sprzęt. 8 monet i biurko.

Wątek wspólny - 3.
        3 przewrócone kielichy, 3 świeczki zapalone i 3 buławy.
        Chociaż 3 buław jest odwrócona, to jednak trzy zapalone świeczki nad monetą, mogą świadczyć o tym, że widzisz najpierw pozytywne strony sprawy. A ponieważ są to monety, można mówić o realizmie, a nie pocieszaniu dla samego poprawienia humoru.
        3 kielichy są umieszczone z boku postaci w pewnej odległości. Negatywy odsunięte z lekka na bok.
        Ale 3 buław (-) nie do końca pozwala się cieszyć. To jest karta dobrej zabawy w towarzystwie, przyjaźni, gdy wypada na atmosferę w pracy, wiem, że ludzie chętnie ze sobą współpracują.
        W 5 kielichów, 3 kielichów też jest odwrócona. Jakbyś nie miała szczęścia do towarzystwa. Widać osamotnienie w problemach. Ale jest na to rozwiązanie, 2 kielichów. Aby być częścią towarzystwa, można wejść w grupę, najpierw nawiązując kontakt z każdym z osobna, w cztery oczy. Nie podoba mi się 3 buław (-). Tylko obowiązki, znacznie mniej zabawy. Uwiązanie do czegoś. 5 kielichów i 8 monet. Brak wolności, przestrzeni, która jest ci potrzebna. Podobnie jak bycie chociaż przez kilka godzin w tygodniu w samotności i zajmowaniem się tym co lubisz.

W przypadku złego humoru wolisz być sama. Nikt nie będzie cię wstanie nakłonić do zwierzeń, gdy temperatura emocji jest wysoka. Najpierw musisz ochłonąć. 8 monet poprzedzająca 5 kielichów, może sugerować opanowanie w kryzysowych sytuacjach, umiejętność wytrzymania do momentu, w którym można sobie bezpiecznie spuścić kilka łez. Nie pokazywać słabości.

Myszka jest sympatyczna, przyjazna. Podobnie jak 2 kielichów, z 5 kielichów, po raz trzeci wątek 2 pojawia się pod postacią 2 kolumn. Więc można przypuszczać, że w pracy 8 monet, łatwiej ci o nawiązywanie dobrych, życzliwych kontaktów. To tak jakbyś musiała coś wykonywać z zaangażowaniem, pracować żeby ludzie sami do ciebie przychodzili z uśmiechem na twarzy i chęcią pomocy. Myszka jest w pewnym dystansie. Lubisz osoby ciepłe, serdeczne, ale nie narzucające się, takie które szanują twoją przestrzeń.

Pająk, kolumny, 5 kielichów. Uwielbienie do rzeczy starych, z klimatem. Ale jedno krzesło nie będzie cię satysfakcjonowało. Najlepiej mieszkać w zamku, umeblowanym pod daną epokę.
        Francja, Włochy? Płaskorzeźba lwa.

Pająk, pożyteczne zwierzątko i przynoszące szczęście. Możesz się odwoływać do dobrych sprawdzonych, starych metod, które są skuteczne.

Twoja ulubiona pora dnia. Kiedy słońce zachodzi, lub wschodzi. 5 kielichów i 8 monet.
        Lubisz kiedy niebo jest zachmurzone. Wrażliwość na barwy. Potrafisz dobrze dobierać kolory.
        Potrzeba kontaktu z przyrodą, a szczególnie z drzewami - 5 kielichów.
        3 buław (-) choroba lokomocyjna?

• algaria Re: algaria 16.08.12, 21:31
          Dziękuję bardzo, odpowiem i ustosunkuję się jak może ktoś jeszcze się tu podepnie.. Napracowałaś się nie spodziewałam się takiego rozkładania kart na czynniki pierwsze, dlatego podziwiam i chylę czoła przed kunsztem i pracą smile
          • asia.33 Re: algaria 16.08.12, 21:43
            wiesz Algario z opisu to az kipi skorpionem, dociekliwym co nie ustapi i nie odpusci a byleco go nie zadowoli ale jest tez ostrpzny wobec innych, dobry przyjaciel ale przyjaciol dobiera, no i indywidualista smile
            • algaria Re: algaria 16.08.12, 22:53
              Karty pokazały moje cechy - jestem leniwa i nie czytam małych literek i dokładnie umów przez co już nie raz cierpiałam, lubię się spiąć i szybko zrobić coś czego nie lubię by szybciej skończyć i mieć czas dla siebie a dużo mam czasu wolnego. Jestem jedynaczka i samotność zawsze gdzieś tam się przewijała wokół mnie i nawet pracuje sama - jestem kierownikiem sama dla siebie i to ja decyduje jak wygląda mój gabinet. Owszem ludzie przychodzą do mnie po pomoc bo ja lubię pomagać, lubię wyzwania. Przyciągam do siebie ludzi w potrzebie i umiem im dodać otuchy. Jestem otwarta i łatwo nawiązuję znajomości, dużo zyskuje przy bliższym poznaniu. Jednak nie mam przyjaciół (po za jedną) bo kiedy ja potrzebuje wsparcia wszyscy mnie zostawiali. Znajomych mam sporo przyjaciółkę jedną i to od bardzo niedawna.
              Z koncentracja jest gorzej jestem roztrzepana i "szalona" ale tak jak napisałam kiedy trzeba to się spinam i mogę to zrobić bez względu na to gdzie jestem. Szybko podejmuje decyzje (to ta 3 buław odwrócona) nie rozbijam problemów na kawałki nie dumam nie zastanawiam się dniami - działam szybko i nie żałuje podjętych decyzji.
              Tyranka despotka która musi się wykrzyczeć - nie umiem dusić w sobie problemów - wybucham, zmiatam wszystko z powierzchni po chwili ochłonę i idę dalej - u mnie kłótnie trwają max 5 min z zegarkiem w ręku. Kiedy jest kryzys zachowuje zimną krew
              Jestem 4 numerologiczna i nosze w sobie karmę pracy - dlatego ta 8 monet może o tym mówić choć tak jak podkreślam nie jestem pracowita - robię to co lubię co sprawia mi przyjemność reszta może poczekać. Mam wrażenie że ja się tylko bawię a pracuje bardzo mało
              Potrafię być okrutna i podła, za własną rodzinę oczy wydrapię i gardła rozerwę własnymi zębami - co moje to święte i nie dam ruszyć a tym bardziej skrzywdzić - tyczy się to ludzi, rzeczy i wszystko co uważam za swoje
              Jestem wieczną optymistka i potrafię się cieszyć z małych rzeczy - każdy powód jest dobry do świętowania.
              Lubię rzeczy proste i funkcjonalne nie lubię zdobień rzeźbień a ze "staroci" to cenię tylko zegary motocykle mam raczej nowoczesny dom ale za to z kominkiem. Najbardziej chciałabym mieszkać w latarni morskiej i codziennie podziwiać wschody zachody i noce gwiaździste - w ogóle niebo i zasypiać ukołysana szumem morza i wiatru. Lubię ciepło i raczej słońce niż chmury- choć te też są ładne.
              5 kielichów może mówić o jakby nie było pewnej mojej wrażliwości i romantycznej duszy. Właśnie to daje mi możliwość np pisania książek czy malowania. Może mówić o tęsknocie i patrzeniu w przeszłość - to ja jestem strażniczką rodzinnych tajemnic dokumentów zdjęć i drzewa genealogicznego które sama ułożyłam ze zdobytych materiałów. Po za tym często wspominam zmarłych z mojej rodziny, nie tylko na smutno ale właśnie te zabawne historie z nimi związane.

tarot, zapraszam gg 39519901, mail: algaria@gazeta.pl,
              pisaninka
              • asia.33 Re: algaria 17.08.12, 12:33
                Algario ja mam to samo z Przyjaciólmi mam dwie : jedna od 20lat ale nie wszytsko moge Jej powiedziec gdyz miewa swoje problemy i niektore spr Jej sie w głowie nie mieszcza , ktre w moim zyciu zaszły wiec radze sobie sama , druga to Moja Córka - od niedawna mamy wspolny jezyk gdy zaczela własne dorosle zycie, zoabczyła jak to jest i dziwi sie niejednokrotnie jak ja sobie dawałam rade - nie moge tez Jej o wszytskim mowic gdyz to nadal moje dziecko ale ciesze sie ze fajnie sie dogadujemy i wspolnie radzimy czy doradzamy.
                Wiesz czemu tak jest? Otóz zapewne Twoje otoczenie uwaza Cie za osobe na tyle silna , ze im nie przychodzi do głowy abys i Ty miała jakies problemy, poniewaz to Ty pomagałas innym ... na zasadzie czy lekarz moze chorowac ???? Tak jestes postrzegana jako osoba silna radzaca sobie ze wszytskim, ja mam to samo, o moich problemach nie wie nikt ale gdy tylko wsrod znajomych cos sie dzieje ida do mnie jak " w dym" bo ja bede wiedziala co zrobic. Np teraz z moja sprzedaza mieszkania - radze sobie sama a moich bliskich to przerasta ale mnie znowu zmusza do trzymania sie w pionie , ze poradzic sobie musze bo moge liczyc tylko na sama siebie - nawet moj facet wymieka, po raz kolejny przekonuje sie ze to kobieta jest ta siła choc teroetycznie mowi sie inaczej.
                • algaria Re: algaria 17.08.12, 13:30
                  U mnie błąd polegał na tym że chciałam się wszystkim przypodobać, żeby wszyscy mnie lubili, kochali byłam spragniona akceptacji - a tak się nie da, bo wszystkim sobą nie dogodzisz. Drugi błąd - ja bardzo szybko wybaczam, nie nosze urazów jak teoretyczny skorpion i to ja zawsze pierwsza wyciągałam rękę do zgody - teraz już tak nie robię jeśli wiem że wina leży po drugiej stronie. Jeśli się komuś nie podobam i nie podoba to co robię, to nie musi się zmuszać by być moim znajomym, przyjacielem. Ja znam swoją wartość i wiem jakim człowiekiem jestem dla innych... A moja obecna przyjaciółka?? Trafiła do mnie przypadkiem, nie spodziewałam się że nią zostanie, (byłam nie ufna bo po tylu zawodach jakich doznałam - jestem już zdystansowana do pełnego zaufania komuś) a została przyjaciółką, bo umiała mnie wysłuchać - moich problemów, jakiegoś doła który mnie też czasem dopada - jako pierwsza i jedyna, nie udawała że słyszy tylko słuchała - nie robiła to tylko dlatego że ja wysłuchałam jej bolączek doradzałam wspierałam i dlatego że wypada się zrewanżować ale na zasadzie "pier.., pier... ja się zdrzemnę" tylko autentycznie mnie wsparła, nie dając rad typu - borsuk nie dobry to go wywal z domu, problem z Ju to daj jej szlaban - nie, ona dawała i daje mi siłę.. Dzięki że jesteś... Janiu
                  A po za tym ja zawsze lepiej się dogadywałam z facetami - bo lepiej mieć 5 kolegów niż jedna przyjaciółkę - tak mawiała moja mama i do tej pory się sprawdzało.
                  • asia.33 Re: algaria 17.08.12, 13:56
                    tak , prawdziwy przyjaciel nie powie Tobie Wystaw Borsukwi walizki - bo to najprostsze rozwiazznie typu pozbyc sie problemu, prawdziwy przyjciel wysłucha , powie co mysli ale zapya czego pragniesz i nawet gdyby to nie miescilo sie jemu w glowie odpowie : ja bym zrobila inaczej ale wiem ze tego pragniesz i bede Cie w tym wspierac bo kazdy człowiek jest inny. Ja tez nie lubie radtypu - jak nie to wyrzuc - bo sa nieszczere i to znaczy ze ktos nam tak doradza by juz dac sobie spokoj a nie z ludzkiej empatii tylkoaby jaknajszybciej miec problem z głowy.
        • nielaik asia.33 16.08.12, 21:41
          Asia.33 - Łasica.
          Giętka i wysportowana, z gracją przemierza miasta i biurowe korytarze smile
          Nie angażuje się konflikty, stara się mieć do wszystkiego dystans. Zwierzę jest w pewnej odległości, ale za to czujnie obserwuje otoczenie. Musisz wiedzieć skąd wieje wiatr i co przynosi.
          Zwróciłam uwagę na roślinność rozmieszoną na karcie asa monet i króla kielichów.
          Delikatne drzewa i paproć. Nic nie jest przeładowane, nie wiem czy nosisz biżuterię, ale jeżeli tak myślę, że jest z fantazją, nie grube złot i srebro, ciężkie formy, ale lekkie, a jednak dość widoczne duże wzory. Upodobanie do lekkiej kuchni, sałatki. Nie lubisz przesady i bałaganu.
          Dom lub mieszkanie powinien być prosty w formie, nowoczesny, zawierający dużo elementów naturalnych, drewno, kamień. I bardzo duże okna. As monet i Król Kielichów. As Monet ma dużą przestrzeń - rysunek, od razu skojarzył mi się z wielkim, przeszklonym domem. Król Kielichów także siedzi na obszernym tronie.

W życiu mas dużo szczęścia. Jowisz na karcie Króla i as buław.
          Lubisz patrzeć w gwiazdy, motyw nieba na wszystkich trzech kartach. W poprzednich rozkładach tego nie było. Tutaj wszystkie mają nie dość, że rozgwieżdżone niebo to jeszcze są widoczne na ich bardzo wyeksponowane planety. Astronomią się nie interesujesz, albo ufo?

Gwiazdy to też błysk. Lubisz wszystko co błyszczące, ale z umiarem.

As monet to osoby wokół, których wszystko samo się kręci. Nawet jeżeli są w opałach, zawsze się znajdzie dobra dusza, która wyciągnie rękę i niemal piersią zasłoni przed ciosem. Jeżeli są to panowie, odstawiają swoje życie prywatne, problemy na rzecz przyjaciółki. Tej karcie wszystko się samo układa. Król Kielichów to z kolei ludzie, którzy są zrównoważeni, dojrzali.
          Potrzeba luksusu, delikatności. Dla ciebie może byś skromnie w formie, ale za to czystko i udogodnieniami jakie przynosi nowoczesna technologia.

W tych kartach jest optymizm. Kiedy działasz sama, po swojemu, wszystko ci wychodzi. As monet i as buław. Wykazujesz się inicjatywą.
          Rzeczy, którymi się otaczasz są ładne i praktyczne.
          • nielaik Re: asia.33 16.08.12, 21:44
            W jakiś sposób jesteś intrygująca dla otoczenia, widoczna. Ale nie przytłaczasz swoją osobą.
            Mały rozbłysk asa buław.
            Wystąpienia publiczne nie są dla ciebie problemem, swobodnie czujesz się w towarzystwie, nie podpierasz ściany. Król Kielichów w centrum, otoczony asami. As monet też nie ma problemu z byciem na świeczniku. Nie jest spragniony sławy, ale dobrze sobie z nią radzi.
            • nielaik Re: asia.33 16.08.12, 21:45
              Reszta jutro smile
            • asia.33 Re: asia.33 16.08.12, 22:04
              oj tu nie , nie zawsze potrafie wystapic , u mnie to kwestia wprawy , gdy wpadam w rutyne to tak łatwiej, poczatki sa zawsze trudne , gdy sie zapoznam ze srodowiskiem jest mi latwiej
              potrafie za to bardzo dobrze rozmawiac ale w rozmowie telefonicznej gdy czuje ze jestem swobodna i wtedy naprawde potrafie duzo - kiedys pracowlam jako przedstawiciel pewnej firmy i doszlam do wprawy w rozm telefonicznych z kontrahentami - ale tu pasowalby as mi wink
              moze czegos o sobie nie wiem
          • asia.33 Re: asia.33 16.08.12, 21:58
            ojej ale dobroci sie naczytałam
            bingo jesli chodzi o szlo i okna - najchetniej zamieszkalabym w domu co ma same okna od podlogi do sufitu - kocham slonce
            bizuteria - nie raczej skromnie nie lubie byc choinka , raczej w jednym kolorze jesli srebro to srebro a jesli zloto to tez z umiarem, najchetniej egoztyczne dodoatki, afryjkanskie bransoletki ale bez przesady.
            Lubie przestarzen i wogole wystroj wnetrz to moja pasja , co do gwiazd - nie wiem ale nie interesuje sie ufo , niebo lubie kazdego gatunku od wschodu po zachod, z chmurami lub bez
            krol puch to ponoc karta osoby organizatora - moze chodzi o wnetrza wlasnie
            co do lasicy wink moja sasiadka taka dysytyngowan Pani ale bardzo inteligentna zawsze mi mowi gdy sie spotkamy , ze lubi na mnie patrzec jak widzi nie z okna - nazwala mnie subtelna i zwiewna wiec moze to ta łasica- az sie zaczerwienilam wink

to prawda mam chyba szczescie - slucham intuicji i spadam na 4łapki, jesli mam klopoty to w ostatniejj chwili mi sie udaje ale co sie nadenerwuje to "moje" As kiji - hmmm chyba indywidualistka ze mnie lubie prace taka , nie umiem pracowac w grupie - mam zle doswiadczenia gdy podpisywlam jakies projekt a ktos z grupy spaprał i ja dostawalam ciegi.
            As monet - to pasuje do byka zodiakalnego bardzo, lubie luksus (coz lubic sobie moge wink) markowe rzeczy i dobra jakosc choc nie stac mnie na to ..no ale nie mozna miec wszystkiego

jestem zaskoczona kartami, myslałam ze bedzie wiecej pucharow emocjonalnych kart a tu dosc konkretnie
    • nielaik asia.33 16.08.12, 21:00
      https://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_AcePentacles.jpghttps://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_KingCups.jpghttps://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_AceWands.jpg
    • nielaik anuszzka 17.08.12, 19:42
      https://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_2Cups.jpghttps://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_6Cups.jpghttps://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_6Wands.jpg
      • asia.33 Re: anuszzka 17.08.12, 19:44
        piekne te karty co to za talia?
        • independency.today Re: anuszzka 17.08.12, 19:49
          Piękne nie tylko karty ale i Anuszzka piękna wyszła z nich smile
          • asia.33 Re: anuszzka 17.08.12, 20:05
            dokladnie bardzo cipłe i przytulne smile taka chyba jest anuszka
            • anuszzka Re: anuszzka 19.08.12, 20:55
              asia.33 napisała:

> dokladnie bardzo cipłe i przytulne smile taka chyba jest anuszka
              Ciepla ze mnie kobietkawink Czasami asertywnosci mi brak.
        • nielaik Re: anuszzka 17.08.12, 21:47
          Gilded
      • nielaik Re: anuszzka 17.08.12, 20:27
        Robisz bardzo dobre pierwsze wrażenie. Te karty układają się w harmonijną całość.
        Nie ma spięć, niepotrzebnych stresów, osoba, która dobrze czuje się we własnej skórze.
        Kolory kart są optymistyczne, ale nie agresywne. Jakość tak ci się może w życiu układać, że wielkie burze cię omijają.
        6 buław to karta, która wskazuje na osoby, które nie chowają się w otoczeniu. Ładnie się ubierają, wszystko mają dopasowane do siebie, nic nie jest przeładowane, ale za to markowe, a przynajmniej na takie może wyglądać. Widziałam kiedyś pana, który biegał po parku. Robił to tak jakby kręcił reklamę, to jest właśnie 6 buław. 6 kielichów może ci jednak dodawać kilogramów i trochę rozleniwiać.

Wszystkie karty mówią o dobrym kontakcie z ludźmi. Czy to są rozmowy w cztery oczy, czy większa grupa osób, gdziekolwiek się nie znajdziesz, odnajdujesz kogoś z kim można się zaprzyjaźnić. Twierdzę, że zaprzyjaźnić, bo to nie są jakieś płytkie związki. Po tych wszystkich karach uważam, że masz do nich talent.
        Ale 6 kielichów może mówić, że trudno ci się rozstać z tym co było. To karta wspomnień, powrotów do przeszłości, pielęgnowanie tradycji. Moim zdaniem, kto by do ciebie nie przyszedł w odwiedziny jest zachwycony wystrojem twojego domu, mieszkania. Tworzysz taką atmosferę, że trudno gościom skończyć wizytę. Nie mnie jednak, myślę, że masz serce na dłoni, ale tylko dla wybranej grupy osób, takie które naprawdę lubisz, uważasz za rodzinę, dobrych przyjaciół.
        Chcę przez to powiedzieć, że nie dajesz się wykorzystywać, a nawet wobec obcych ludzi tworzysz dystans -6 buław, która kończy rozkład. Możesz pomagać ludziom ale swoim. Dwie pierwsze karty są serdeczne, jest bliski kontakt, na rysunku ostatniej karty jest jeździec i tłum osób poniżej. Eksponujesz swoje zalety, do wad się nie przyznajesz. Tak żeby ludzie nie trafili w słaby punkt. Na zewnątrz możesz być postrzegana jako osoba wyniosła.

Artystyczne uzdolnienia, albo lubisz wszystko co ładne. Jeżeli jesteś artystką to chciałabym zobaczyć choć kilka twoich prac. Na pewno są przykuwające uwagę, pomysłowe i dobrze wykonane. 6 kielichów kwiaty na rysunku? Masz może ogród?

Lubisz jeść dobrze smakujące i wyglądające potrawy, o dość ostrym smaku, ale bez przesady. 6 buław.

2 kielichów rysunek: kobieta o dwóch twarzach. Lubiąca zmiany, może nawet granie kogoś innego, dla zabawy?
        6 kielichów, kot. Ciekawska osoba, która lubi się bawić. Na pewno gracji w ruchach i ogólnej atrakcyjności ci nie brakuje.
        6 kielichów i 6 buław, trudno ci sobie odmówić przyjemności. Możesz mieć szafę, która pęka w szwach. Najchętniej prowadziłabyś życie pomiędzy dwoma krajami. 6 buław to też potrzeba podziwu, uznania.
        Potrzebujesz kontaktu z naturą, ale wieś zabita dechami nie jest dla ciebie.

Lubisz kupować sobie staniki - 2 kielichów.
        2 kielichów i 6 kielichów a może dobrą wiśniówkę robisz?
        Dobra znajomość ludzi.
        • nielaik anuszzka 17.08.12, 20:34
          Nad twoim rozkładem muszę jeszcze pomyśleć. W czepku urodzona, tak bym cię nazwała.
          Potrzebująca kontaktu z ludźmi. Nie lubisz samotności. Romantycznie usposobiona.
          Możesz mieć słomiany zapał, ale za to dobre pomysły.
          • nielaik krolowa.mieczy 17.08.12, 20:38
            https://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_6Swords.jpg
            https://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_12HangingMan.jpghttps://www.llewellyn.com/_widgets/tarot/cards/large/GT_11Justice.jpg
            • nielaik Re: krolowa.mieczy 17.08.12, 21:40
              Krolowa.mieczy - Wikingowe klimaty
              Karty zimowe, surowe, tchnące świeżym powietrzem, chłodny spokój, dystans.
              Nie lubisz lata, wolisz zimę, najlepiej wówczas gdy spadnie dużo śniegu i gdy można się ślizgać na łyżwach na otwartej przestrzeni, 6 mieczy. Nie przepadasz za sportami, które wymagają siedzenia w siłowni, wolisz odbyć wędrówkę pieszą, każdego dnia gdzieś indziej, tak żeby za każdym razem coś innego w krajobrazie zobaczyć. 6 mieczy nie lubi nudy rutyny, ale patrząc na pozostałe karty nie ma besensonego szaleństwa, zmiany dla zmiany. 6 mieczy ma ochotę gdzieś wyjść, ale Wisielec sprawia, że będzie długo dane miasto poznawać, wszystkie uliczki, knajpki. Na co się tylko ma ochotę.

Nie lubisz przesady, to przy tobie ludzie mogą się opamiętywać, stwierdzić że zachowują się jak dzieci, a ich nieproporcjonalna do wydarzenia. Nie dajesz się też wkręcać w konflikty, a przynajmniej starasz się tych wyjątkowo głupich. Sprawiedliwość jest w pozytywie.
              Karta rozstrzygająca, w oparciu o prawdziwe dane. Trudno się ludziom wymigać od twardych faktów, które stawia przed nimi Sprawiedliwość, a komunikuje jasno 6 mieczy. Nie ma bicia piany. Jesteś dobrze zorientowaną i poinformowana osobą, a jak czegoś nie wiesz do i tak się dowiesz.
              Wisielec ciekawie wygląda w tym rozkładzie. Karta, która widzi ogrom bzdurnych zwyczajów, przepisów, a dodatkowo hamuje, tonuje wysokie temperatury jakie mogą towarzyszyć ostrej wymianie zdań.
              Mnie się miło parzy na te rysunki. Są zrównoważone. Nie popadające w ekstrema. Ład, porządek. Przy takiej osobie można odetchnąć.
              Dodatkowo mam skojarzenia z cerkwią. Przez łódź w 6 mieczy, symbol słońca, i cała kartę Sprawiedliwości.
              Praktyczne karty, nieromantyczne, ale żaba i paprotka, a także łódka wikinga, do czegoś zobowiązuje. Kontakt z przyroda może cię w wprowadzać w romantyczny nastój.
              Żabka jest tu motywem nadziei. Nie ma się czym martwić.

Nie komplikujesz spraw, a je upraszczasz. Nie wiem jak z szybkością podejmowanych decyzji, bo w rozkładzie jest Wisielec, ale jak już się nad czymś zastanowisz to rozstrzygnięcie jest jak amen w pacierzu. Wybrałam, przemyślałam, tego się trzymam.

A futra lubisz? 6 mieczy smile
              • krolowa.mieczy Re: krolowa.mieczy 17.08.12, 22:34
                nielaik napisała:

> Krolowa.mieczy - Wikingowe klimaty
                > Karty zimowe, surowe, tchnące świeżym powietrzem, chłodny spokój, dystans.
                > Nie lubisz lata, wolisz zimę, najlepiej wówczas gdy spadnie dużo śniegu i gdy m
                > ożna się ślizgać na łyżwach na otwartej przestrzeni, 6 mieczy.

Lubię lato z umiarkowaną temperaturą. Męczę się przy ponad 30 st., 26-28st. jest w sam raz. To samo z zimą - ekstremalne zimno mnie wykańcza. Lubię świeżutki biały nieskalany śladami śnieg.

Nie przepadasz z
                > a sportami, które wymagają siedzenia w siłowni, wolisz odbyć wędrówkę pieszą, k
                > ażdego dnia gdzieś indziej, tak żeby za każdym razem coś innego w krajobrazie z
                > obaczyć. 6 mieczy nie lubi nudy rutyny, ale patrząc na pozostałe karty nie ma b
                > esensonego szaleństwa, zmiany dla zmiany. 6 mieczy ma ochotę gdzieś wyjść, ale
                > Wisielec sprawia, że będzie długo dane miasto poznawać, wszystkie uliczki, kna
                > jpki. Na co się tylko ma ochotę.

to prawda z ćwiczeniami. Basen, góry, wędrówki są ok. Reszta ćwiczeń nie bardzo (zwłaszcza aerobik i pochodne powoduje migreny u mnie i unikam).
                >
                > Nie lubisz przesady, to przy tobie ludzie mogą się opamiętywać, stwierdzić że z
                > achowują się jak dzieci, a ich nieproporcjonalna do wydarzenia.
                Nie wypowiadam głośno swojego zdania o zachowaniu innych, mogę je skomentować później poza towarzystwem. Ze mną jest tak: akceptuję/ toleruję dziwactwa każdego, bo mi to nie przeszkadza.

Nie dajesz się
                > też wkręcać w konflikty, a przynajmniej starasz się tych wyjątkowo głupich. Spr
                > awiedliwość jest w pozytywie.
                > Karta rozstrzygająca, w oparciu o prawdziwe dane. Trudno się ludziom wymigać od
                > twardych faktów, które stawia przed nimi Sprawiedliwość, a komunikuje jasno 6
                > mieczy. Nie ma bicia piany.
                To prawda. Mój brat na ten przykład nie lubi ze mną dyskutować, bo gdy głupio gada to go od razu naprostuję i do kąta zapędzę. Poza tym jestem obiektywna (wisielc ze sprawiedl. to dobry świadek przetsępstwa, nie sadzisz?)

Jesteś dobrze zorientowaną i poinformowana osobą, a
                > jak czegoś nie wiesz do i tak się dowiesz.

tak

> Wisielec ciekawie wygląda w tym rozkładzie. Karta, która widzi ogrom bzdurnych
                > zwyczajów, przepisów, a dodatkowo hamuje, tonuje wysokie temperatury jakie mogą
                > towarzyszyć ostrej wymianie zdań.

dobrym obserwatorem jestem. kolekcjonuję zachowania ludzkie, porównuję. Coś jak Miss Marple wink

> Mnie się miło parzy na te rysunki. Są zrównoważone. Nie popadające w ekstrema.
                > Ład, porządek. Przy takiej osobie można odetchnąć.

6 mieczy - często milczę w towarzystwie. Najpierw obserwuję, badam i dopasowuję ludzi do swoich wypracowanych kategorii (jak Miss Marple), a potem dołączam się do rozmowy. I co może być dla niektórych frustrujące: nie ze wszystkimi rozmawiam; jeśli absolutnie ktoś mi nie pasuje lub uważam go za płytkiego to zamienię tylko zdawkowe słowa.

> Dodatkowo mam skojarzenia z cerkwią. Przez łódź w 6 mieczy, symbol słońca, i ca
                > ła kartę Sprawiedliwości.
                > Praktyczne karty, nieromantyczne, ale żaba i paprotka, a także łódka wikinga, d
                > o czegoś zobowiązuje. Kontakt z przyroda może cię w wprowadzać w romantyczny na
                > stój.
                > Żabka jest tu motywem nadziei. Nie ma się czym martwić.

Sądzę że jeśli byś powtórzyła losowanie za np. pół roku czy rok, to byłyby inne karty. Zmiękczająco na mnie działa zawsze mężczyzna którego aktualnie kocham. I co ciekawe - przez obecnego byłam od początku postrzegana jako Qpucharów, a to dlatego że typ silnego mężczyzny (w tym wypadku Kkijów czy Rydwan) powoduje u mnie automatyczne oddanie pola - po prostu ja już nie potrzebuję być alfa. smile
                >
                > Nie komplikujesz spraw, a je upraszczasz. Nie wiem jak z szybkością podejmowany
                > ch decyzji, bo w rozkładzie jest Wisielec, ale jak już się nad czymś zastanowis
                > z to rozstrzygnięcie jest jak amen w pacierzu. Wybrałam, przemyślałam, tego się
                > trzymam.

decyzje podejmuję dość szybko w sprawach zakupu czekogolwiek. w ważnych sprawach życiowych z opóźnieniem 1-2 dni. poza tym ufam swojemu przeczuciu.
                >
                > A futra lubisz? 6 mieczy smile
                nie bardzo. wolę skórę (właśnie kupiłam sobie kolejną). taki bardziej rockowy styl.
                • nielaik Re: krolowa.mieczy 18.08.12, 15:53
                  krolowa.mieczy napisała:

> Nie wypowiadam głośno swojego zdania o zachowaniu innych, mogę je skomentowa
                  > ć później poza towarzystwem. Ze mną jest tak: akceptuję/ toleruję dziwactwa każ
                  > dego, bo mi to nie przeszkadza.

Nie wiedziałam jak to nazwać, a to przecież widać w rysunkach, w samym znaczeniu kart. Trudno cię zirytować. Wiele osób chciało by mieć coś takiego, komfort w obcowaniu z każdym rodzajem ludzi, w wielu sytuacjach, przy czym jest to komfort własny.

> Nie dajesz się
                  > > też wkręcać w konflikty, a przynajmniej starasz się tych wyjątkowo głupic
                  > h. Spr
                  > > awiedliwość jest w pozytywie.
                  > > Karta rozstrzygająca, w oparciu o prawdziwe dane. Trudno się ludziom wymi
                  > gać od
                  > > twardych faktów, które stawia przed nimi Sprawiedliwość, a komunikuje ja
                  > sno 6
                  > > mieczy. Nie ma bicia piany.
                  > To prawda. Mój brat na ten przykład nie lubi ze mną dyskutować, bo gdy głupi
                  > o gada to go od razu naprostuję i do kąta zapędzę. Poza tym jestem obiektywna (
                  > wisielc ze sprawiedl. to dobry świadek przetsępstwa, nie sadzisz?)

Program godny skopiowania i pozazdroszczenia, jakby powiedział NLPowiec. Zupełny dystans do ludzi, zadarzeń. Takie osoby potrafią przeprowadzić dość trudne zmiany w zespole.
                  Przykładowo na forum ludzie wklejali masę zdjęć z kwiatkami, ciastkami, bardzo to utrudniało czytanie, przebicie się do części merytorycznej. Cześci osób to podobało się, ale widać było, że trzeba coś z tym zrobić. Przyszła admistratorka i powiedziała, że od dzisiaj już tak nie będzie.
                  Była stanowcza, bez emocji, konkret, ale znowu potrafiła spokojnie i krótko wytłumaczyć grupie dlaczego zmiany są koniecznie. Na takie osoby, nie działają słowa: sprawiłeś mi wielką przykrość. Nie w sytuacji gdy widać, że jest to próba manipulacji, albo ktoś przesadza.
            • nielaik Re: krolowa.mieczy 17.08.12, 21:46
              Pomimo surowości kart, ta osoba daje poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji. Wie co robi.
              • krolowa.mieczy Re: krolowa.mieczy 17.08.12, 22:35
                Tak.
                Dziękuję Nielaiku za wyczerpujacy opis smile Napracowałaś się bardzo!
                • asia.33 Re: krolowa.mieczy 18.08.12, 00:31
                  a wiesz , ze to widac w sensie id razu zauwazyłam , ze jestes inna smile
                  naprawde
                  miłosc zmienia człowieka , ze zaczyna sie usmiechac nawet do drzew , ktore mija
                  ppamietam jak sie wkurzałas jak my tu z dziewczynami kładłysmy karty co rusz na jakiegos adoratora , pislalas inne tematy tak, parterskie i uczucia nie ! wink
                  no i trafila kosa na kamien big_grin
                  i wiesz , ze fajnie Ci z tym, tak do twarzy, "bije" od Ciebie zakochanie smile na milion km
                  czlowiek gdy jest zakochany wiele zniesie , przestaja nam przeszkadzac sprawy, zachowania i nawet uciazliwi ludzie smile ja tak mam, usmiecham sie do kazdego, jestem milsza i wogole
                  • krolowa.mieczy Re: krolowa.mieczy 18.08.12, 08:57
                    No jestem bardziej miękka...
                    Sama nie poznawałam swojego zachowania i siebie gdy A. na drugim spotkaniu podrywał mnie, a ja jak sierota i niemota nie potrafiłam wykrztusić z siebie sensownej riposty... tongue_out
                    A teraz jest ok z tym, że bez ostrych kantów smile

Jeszcze tęsknię do przyszłej soboty, potem... wyłączamy telefony, zamykamy drzwi i się relaksujemy smile
          • nielaik Re: anuszzka 17.08.12, 20:43
            Kobieta na świeczniku, organizująca przyjęcia.
          • anuszzka Re: anuszzka 19.08.12, 20:53
            nielaik napisała:

W czepku urodzona, tak bym cię nazw
            > ała.
            Ja tak nie mysle.
            > Potrzebująca kontaktu z ludźmi. Nie lubisz samotności. Romantycznie usposobiona
            Tak ale cisze, swoja samotnosc tez potrzebuje. Romantyczka jestem.
            > Możesz mieć słomiany zapał, ale za to dobre pomysły.
            Tak hehe
          • anuszzka Re: anuszzka 19.08.12, 20:54
            nielaik napisała:

W czepku urodzona, tak bym cię nazw
            > ała.
            Ja tak nie mysle.

> Potrzebująca kontaktu z ludźmi. Nie lubisz samotności. Romantycznie usposobiona
            Tak ale cisze, swoja samotnosc tez potrzebuje. Romantyczka jestem.

> Możesz mieć słomiany zapał, ale za to dobre pomysły.
            Tak hehe
        • asia.33 Re: anuszzka 17.08.12, 20:37
          mi tez do głowy przyszły kolacyjki i trunki i takie lubienie leniuchowac smile (6puch)
          te karty moge mowic ze anuszka to zywioł wodny pasuje do raka, ryb mniej do skorpiona ale tez
          6kiji kobieta sukcesu??? osoba publiczna , znana lub kobieta ktora jak cos zaplanuje tak zrobi takie sukcesy zyciowe smile
          • nielaik Re: anuszzka 17.08.12, 20:41
            Napiszę tak, jak zobaczyłam te karty to zaczęłam się zastanawiać kim jest smile
            Nie wyciągnęłam, nie rozpisałam tego rozkładu tak jak bym chciała. Tutaj coś jest. Całość jako obrazek przedstawia się (przynajmniej dla mnie) intrygująco.
            • anuszzka Re: anuszzka 18.08.12, 02:52
              Dziewczyny jutro odpisze, bo jestem na wyjezdzie i z telefonu ciezko mi pisacsmile
              • asia.33 Re: anuszzka 18.08.12, 16:04
                2puch i 6puch czy to nie jest tak, ze masz zdolnosci pedagogiczne i potrafisz osiagnąc kompromis?
                2puch - rozmowy , dogadanie sie , ugodowosc
                6puch - zdolnosci pedagogiczne , praca z dziecmi, opiekunnczosc
                • anuszzka Re: anuszzka 19.08.12, 21:02
                  asia.33 napisała:

> 2puch i 6puch czy to nie jest tak, ze masz zdolnosci pedagogiczne i potrafisz o
                  > siagnąc kompromis?
                  nie wiem czy mam zdolnosci pedag ale pewnie tak, bo lubie swoja prace z dziecmismile jestem ugodowa

• anuszzka Re: anuszzka 19.08.12, 20:58
            asia.33 napisała:

> mi tez do głowy przyszły kolacyjki i trunki i takie lubienie leniuchowac smile (6p
            > uch)
            lubie dobre jedzenie, nigdy nie wyliczam, nie zaluje kasy na jedzenie
            leniuchowac tez lubie w domkusmile ze sportow to tylko tenis ziemny, rower i narty czasami a tak wole filmy, muzyke i swoja kanapewink

> 6kiji kobieta sukcesu??? osoba publiczna , znana lub kobieta ktora jak cos zapl
            > anuje tak zrobi takie sukcesy zyciowe smile
            dla kazdego to cos innego to sukces.
            w szkole pracuje, wiec troszke mnie ludzi znawink
        • anuszzka Re: anuszzka 19.08.12, 20:51
          nielaik napisała:

> Nie ma spięć, niepotrzebnych stresów, osoba, która dobrze czuje się we własnej
          > skórze.
          > Kolory kart są optymistyczne, ale nie agresywne. Jakość tak ci się może w życiu
          > układać, że wielkie burze cię omijają.

Lubie harmonie wokol siebie, jestem ugodowa, akceptuje siebie, stresow duzych chyba nie mam, swoje kiedys przeszlam i doceniam teraz to, co mam.

które nie chowają się w otoczeniu. Ł
          > adnie się ubierają, wszystko mają dopasowane do siebie, nic nie jest przeładowa
          > ne, ale za to markowe, a przynajmniej na takie może wyglądać.
          6 kielichów może ci jednak dodawać kilogramów i trochę rozleniwiać.
          Oj, leniwa jestem, nie lubie zbytnio aktywnego zycia, powinnam schudnac z 5kg-wtedy wroce do wagi jak mialam 20latwink Przykladam duza role do ciuchow-jak kazda kobietasmile
          > Wszystkie karty mówią o dobrym kontakcie z ludźmi. Czy to są rozmowy w cztery o
          > czy, czy większa grupa osób, gdziekolwiek się nie znajdziesz, odnajdujesz kogoś
          > z kim można się zaprzyjaźnić. Twierdzę, że zaprzyjaźnić, bo to nie są jakieś p
          > łytkie związki. Po tych wszystkich karach uważam, że masz do nich talent.
          > Ale 6 kielichów może mówić, że trudno ci się rozstać z tym co było. To karta ws
          > pomnień, powrotów do przeszłości, pielęgnowanie tradycji. Moim zdaniem, kto by
          > do ciebie nie przyszedł w odwiedziny jest zachwycony wystrojem twojego domu, mi
          > eszkania. Tworzysz taką atmosferę, że trudno gościom skończyć wizytę. Nie mnie
          > jednak, myślę, że masz serce na dłoni, ale tylko dla wybranej grupy osób, takie
          > które naprawdę lubisz, uważasz za rodzinę, dobrych przyjaciół.
          Mam swoj zamkniety krag znajomych, nie zawsze mi sie chce kogos do siebie zblizyc, nie jestem dobra w designe domu ale przywiazuje duza wage.
          > Chcę przez to powiedzieć, że nie dajesz się wykorzystywać, a nawet wobec obcych
          > ludzi tworzysz dystans -6 buław, która kończy rozkład. Możesz pomagać ludziom
          > ale swoim. Dwie pierwsze karty są serdeczne, jest bliski kontakt, na rysunku os
          > tatniej karty jest jeździec i tłum osób poniżej. Eksponujesz swoje zalety, do w
          > ad się nie przyznajesz. Tak żeby ludzie nie trafili w słaby punkt. Na zewnątrz
          > możesz być postrzegana jako osoba wyniosła.
          Tak, ci co mnie nie znaja uwazaja mnie za niedostepna czy wyniosłą. Ale to raczej wynika z tego, ze jestem niesmiala i nie-gadula wobec nowych osob.
          > Artystyczne uzdolnienia, albo lubisz wszystko co ładne. Jeżeli jesteś artystką
          > to chciałabym zobaczyć choć kilka twoich prac. Na pewno są przykuwające uwagę,
          > pomysłowe i dobrze wykonane. 6 kielichów kwiaty na rysunku? Masz może ogród?
          > Lubisz jeść dobrze smakujące i wyglądające potrawy, o dość ostrym smaku, ale be
          > z przesady. 6 buław.
          W artystke bawie sie tylko w szkole z dziecmi w malarstwo lub teatrwink A tak to nie. Lubie rysowac kwiaty, pejzaze.
          > 2 kielichów rysunek: kobieta o dwóch twarzach. Lubiąca zmiany, może nawet grani
          > e kogoś innego, dla zabawy?
          > 6 kielichów, kot. Ciekawska osoba, która lubi się bawić. Na pewno gracji w ruch
          > ach i ogólnej atrakcyjności ci nie brakuje.
          > 6 kielichów i 6 buław, trudno ci sobie odmówić przyjemności. Możesz mieć szafę,
          > która pęka w szwach. Najchętniej prowadziłabyś życie pomiędzy dwoma krajami. 6
          > buław to też potrzeba podziwu, uznania.
          > Potrzebujesz kontaktu z naturą, ale wieś zabita dechami nie jest dla ciebie.
          Dokladnie tak. Lubie kontakt z przyroda, cisze ale wole mieszkac w miescie. Jestem ciekawska, lubie robic sobie przyjemnosci-zjesc dobrze w restauracji, wyspac sie, miec czasami podane na tacywink
          > 2 kielichów i 6 kielichów a może dobrą wiśniówkę robisz?
          > Dobra znajomość ludzi.
          Nie umiem wisniowki robic, potrafie sluchac ludzi.
        • anuszzka Re: anuszzka 19.08.12, 20:52
          nielaik napisała:

> Nie ma spięć, niepotrzebnych stresów, osoba, która dobrze czuje się we własnej
          > skórze.
          > Kolory kart są optymistyczne, ale nie agresywne. Jakość tak ci się może w życiu
          > układać, że wielkie burze cię omijają.

Lubie harmonie wokol siebie, jestem ugodowa, akceptuje siebie, stresow duzych chyba nie mam, swoje kiedys przeszlam i doceniam teraz to, co mam.

które nie chowają się w otoczeniu. Ł
          > adnie się ubierają, wszystko mają dopasowane do siebie, nic nie jest przeładowa
          > ne, ale za to markowe, a przynajmniej na takie może wyglądać.
          6 kielichów może ci jednak dodawać kilogramów i trochę rozleniwiać.
          Oj, leniwa jestem, nie lubie zbytnio aktywnego zycia, powinnam schudnac z 5kg-wtedy wroce do wagi jak mialam 20latwink Przykladam duza role do ciuchow-jak kazda kobietasmile
          > Wszystkie karty mówią o dobrym kontakcie z ludźmi. Czy to są rozmowy w cztery o
          > czy, czy większa grupa osób, gdziekolwiek się nie znajdziesz, odnajdujesz kogoś
          > z kim można się zaprzyjaźnić. Twierdzę, że zaprzyjaźnić, bo to nie są jakieś p
          > łytkie związki. Po tych wszystkich karach uważam, że masz do nich talent.
          > Ale 6 kielichów może mówić, że trudno ci się rozstać z tym co było. To karta ws
          > pomnień, powrotów do przeszłości, pielęgnowanie tradycji. Moim zdaniem, kto by
          > do ciebie nie przyszedł w odwiedziny jest zachwycony wystrojem twojego domu, mi
          > eszkania. Tworzysz taką atmosferę, że trudno gościom skończyć wizytę. Nie mnie
          > jednak, myślę, że masz serce na dłoni, ale tylko dla wybranej grupy osób, takie
          > które naprawdę lubisz, uważasz za rodzinę, dobrych przyjaciół.
          Mam swoj zamkniety krag znajomych, nie zawsze mi sie chce kogos do siebie zblizyc, nie jestem dobra w designe domu ale przywiazuje duza wage.
          > Chcę przez to powiedzieć, że nie dajesz się wykorzystywać, a nawet wobec obcych
          > ludzi tworzysz dystans -6 buław, która kończy rozkład. Możesz pomagać ludziom
          > ale swoim. Dwie pierwsze karty są serdeczne, jest bliski kontakt, na rysunku os
          > tatniej karty jest jeździec i tłum osób poniżej. Eksponujesz swoje zalety, do w
          > ad się nie przyznajesz. Tak żeby ludzie nie trafili w słaby punkt. Na zewnątrz
          > możesz być postrzegana jako osoba wyniosła.

Tak, ci co mnie nie znaja uwazaja mnie za niedostepna czy wyniosłą. Ale to raczej wynika z tego, ze jestem niesmiala i nie-gadula wobec nowych osob.

> Artystyczne uzdolnienia, albo lubisz wszystko co ładne. ykuwające uwagę,
          > pomysłowe i dobrze wykonane. 6 kielichów kwiaty na rysunku? Masz może ogród?
          > Lubisz jeść dobrze smakujące i wyglądające potrawy, o dość ostrym smaku, ale be
          > z przesady. 6 buław.
          W artystke bawie sie tylko w szkole z dziecmi w malarstwo lub teatrwink A tak to nie. Lubie rysowac kwiaty, pejzaze.
          > 2 kielichów rysunek: kobieta o dwóch twarzach. Lubiąca zmiany, może nawet grani
          > e kogoś innego, dla zabawy?
          > 6 kielichów, kot. Ciekawska osoba, która lubi się bawić. Na pewno gracji w ruch
          > ach i ogólnej atrakcyjności ci nie brakuje.
          > 6 kielichów i 6 buław, trudno ci sobie odmówić przyjemności. Możesz mieć szafę,
          > która pęka w szwach. Najchętniej prowadziłabyś życie pomiędzy dwoma krajami. 6
          > buław to też potrzeba podziwu, uznania.
          > Potrzebujesz kontaktu z naturą, ale wieś zabita dechami nie jest dla ciebie.
          Dokladnie tak. Lubie kontakt z przyroda, cisze ale wole mieszkac w miescie. Jestem ciekawska, lubie robic sobie przyjemnosci-zjesc dobrze w restauracji, wyspac sie, miec czasami podane na tacywink
          > 2 kielichów i 6 kielichów a może dobrą wiśniówkę robisz?
          > Dobra znajomość ludzi.
          Nie umiem wisniowki robic, potrafie sluchac ludzi.
          • anuszzka Re: anuszzka 19.08.12, 22:01
            Ale dałyście mi do myslenia, ja wlasnie dostrzeglam, ze mam w sobie duzo wad. Te 6kiel moze mowic, ze zbyt dziecinna jestem i nie troszcze sie o jutro (to robi zwykle moj maz).

Dziekuje Nielaiku smile
    • ag_at5 Nielaiczku - załapię się jeszcze? 18.08.12, 09:28
      może w opisie uśpionych cech znalazłabym motywację, żeby zacząć żyć i działać
      • ag_at5 Re: Nielaiczku - załapię się jeszcze? 18.08.12, 13:24
        oj, wydaje mi się, że chyba sama muszę sobie ze sobą poradzić smile
        nie szkodzi, pozdrawiam smile
        • asia.33 Re: Nielaiczku - załapię się jeszcze? 18.08.12, 15:41
          ag_at widzisz wlasnie o to chodzi, ze wymagasz i oczekujesz od innych
          jest weekend kazdy ma swoje jakies zycie tu nikt nie ma dyzuru, to forum przyjacielskie dla osob , ktre pasonuja sie tarotem badz sa tylko zainteresowane i probuja sie wtajenniczyc , to nie jest nasza praca , nie ma podziału obowiazków ze Pani asia dyzuruje od 9 do 15 a Pani Magda od 15 do 21 i odpisuje na maile
          kazdy moze tu zabrac głos , pocwiczyc i powymieniac sie doswiadczeniami na temat kart
          jesli sie prosi o wrozbe to trzeba wziac to pod uwage , kazda z nas tu ma swoje zycie , swoje rodziny, normalna prace , zadna nie chodzi w cyganskich ciuchach ze szklana kula , mijasz mnie moze w supermarkecie a moze jestem pania niepozorna co sprzedaje bilety w "kiosku ruchu"
          poprosilam nelaik o wrozbe o 9 o 13 juz oczekujesz odpowiedzi na pytania co zrobic ze swoim zyciem
        • nielaik Re: Nielaiczku - załapię się jeszcze? 18.08.12, 16:07
          Na pewno wrócę jeszcze do rozkładu trzech kart. Ale na ten czas zamykam wątek. Przyznam, że nie sądziłam, że jest to jednak dość pracochłonne. Trzeba się dłużą chwilę zastanowić.
          Jak widać po wątku były trafienia, jak i błędy, to dziewczyny później weryfikowały i to one odkrywały znacznie kart, czytaj były osobami prowadzącymi. Szkółka tarota jednym słowem.
          Hymm jeżeli masz poważny problem, lepiej jest skorzystać z profesjonalisty.

• ag_at5 Re: Nielaiczku - załapię się jeszcze? 18.08.12, 16:15
            dzięki za odpowiedź - nielaik smile
            trudno się mówi.

asia33 - czasami i cierpliwość nas zawodzi. miewasz tak?
            wszystkiego dobrego
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka