Dodaj do ulubionych

1. Wianek - dla aniamania86

22.06.16, 17:54
Jak minela krotka nocka? smile
Bardzo ciekawe karty mi wyszly dla ciebie Ewko- Aniu-Maniu, choc nieco trudno sie polapac w twoim zyciu he he wiec musze dopytac - czy ty myslisz o jakims konkretnym facecie? Byc moze policjant lub ktos tego rodzaju? Ktos kogo mialas juz okazje poznac? Jesli nie znasz to czy myslisz, marzysz o kims takim? Tak mi sie to w kartach pkazalo.
Obserwuj wątek
    • aniamania86 Re: 1. Wianek - dla aniamania86 22.06.16, 18:14
      Wrzucilam swoj wianek do wanny napelnionej woda moze to cos da!smilewracajac do wrozby to tak jest nadal ktos w moim sercu z kim zakonczylam relacje.relacja bardzo niefajnie sie zakonczyla..bylam pewna ze cos wiecej fo mnie poczul niz tulko przyjazn no ale...mimo iz dalej czekam pd niego na kontakt to jestem otwarta na nowe relacjesmile
      • aniamania86 Re: 1. Wianek - dla aniamania86 22.06.16, 18:30
        Z zawodu nie jest policjantem ale musi chodzic w garniturach, zajmuje wysokie stanowiskosmile
        • misboaa Re: 1. Wianek - dla aniamania86 22.06.16, 19:33
          No wlasnie.... Mocny facet w garniturze. Napewno jezt wazny w/pracy bo on prwywatnoe rowniez nature tego kto lubi rzadzic ma. Chyba trudny charzkter na dluzsza mete.
          On bardzo mocno sie zaznaczyl w twoim zyciu. Za barxzo zawrocil tobie w glowie.
          Z jednej strony jest tak jak mowisz,jestes gotowa nak ogos nowego, ale z drugiej to karty krzycza ze on tobie w glowie siedzi. Za mocno sie tam zasiedzial. Jakos trzeba temu zaradzic bo przez niego, choc deklarujesz,nie mozesz zauwazyc nikogo innego ciekawego. Moze ona ma zone, co????
          I tak sobie chyba myslisz ze fajnie by bylo gdyby ktos sie pojawil ale przez tego "waznego" nie ma miejsca na nowego. /a jest szansa, ze pojawi sie kolo ciebie super sexowny mlodzieniec he he Mlodzieniec dlatego, ze nie taki wazny i powazny jak tamten, tylko z genialna, goraca energia big_grin
          Tobie to sie spodoba, cos sie w sercu ruszy, ale.... za biernie bedziesz obserwowac jego zabiegi. Potrzebujesz odwzajemnic jego zapedy. Jesli masz nico niesmiala nature, lub tradycyjne podejscie do relacji to oczywiscie z tedgo nie rezygnuj ( bo nie ma takiej potrzeby) tylko okaz lub pokaz mu ze podoba sie tobie jego ogien. Garnituriwy musi odejsc bo miejsce przy tobie jest dla kogos innego. Ten inny przyniesie super przygode na poczatsk. Jak to sie dalej potoczy zelezy w duzesj mierze od ciebie. Daj sobie spokoj z tym co nie jest, a sily zbierz na przelamanie swojej natury (tylko troszke) i bajerowznie z tym nowym big_grin Mniej powazna, mniej niedostepna, mniej odstrzelona w najnpowsze trsndy a bardziej szalona!!!!
          Na poczatek trzeba sie moja droga rozerwac. Wyluzowac. Otworzyc. Wyskoczyc na piwo do zwyklej knajpy. Tance na plazy bez butow. Cos w tym stylu, chocby mentalnie. Zrozumiec ze nadzieje czesto bywaja zludne. Stalo sie wiec trudno, a teraz pora na szal cial big_grin

Zrobo tak jak mowisz. Jestes gotowa na nowa znajomosc. Wyrzucasz z glowy i robisz tzm miejsce.
          Tego tobie zycze bo karty szansy sa piekne.

/rety!!!!! zapomnialam o kartach :p
          1. Tak sie potoczy twoej zycie uczuciowe do nastepnej Sobotki - Gwiazda,Rydwan, 9Bul
          2. Takie masz szanse na stworzenie zwiazku w tym czasie - RBul. APuch, QPuch
          3. Tak nie bedzie - Diabel, 7Mi, Rydwan
          4.rada - Cesarzowa, 3Puch, 10Bul
          • aniamania86 Re: 1. Wianek - dla aniamania86 22.06.16, 20:00
            Bardzo serdecznie Ci dziekuje za tak pozytywna wrozbesmile,bardzo sie ciesze ze moze uda mi sie zapomniec o garniturowym bo nawet chyba nie wyszedl ze sie znowu pojawi, czyli ze chyba bf mi latwiej sie uporac bo juz sie nie skontaktujesmilea na tego mlodziaka otworze szeroko oczy bo jeszcze na horyzoncie sie taki nie pojawil.....a szczerze powiem ze tego ognia mi potrzeba oj bardzo na obecny momentsmile dostosuje sie do rady i sprobuje bardziej sie otworzyc na innych bo wiem ze musze bo tamto nie wroci juz z garniturowymsmiledziekuje!
            • aniamania86 Re: 1. Wianek - dla aniamania86 22.06.16, 20:03
              A jeszcze wracajac do garniturowego to zony nie ma, jest po rozstaniu kilka miesiecy..mysle ze moze to bylo zbyt swieze a on nie mial zamiaru nowego zwiazku tworzyc tak szybko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka