liu.jo
05.01.19, 09:27
Krótko nakreślę temat: miałam przyjaciela, poznaliśmy się na gruncie zawodowym, właściwie leb w łeb pięliśmy się w górę bo obydwoje bardzo ambitni jesteśmy Co nas w sumie połączyło Ale początkowo była to zwykła przyjaźń, ob był w długoletnim związku, ja też się z kimś spotkałam, mimo to bardzo się lubilismy, mogliśmy na sobie polegać. Dużo mi pomógł w życiu. W jego związku zaczęło się coś psuć i zaczął robić podchody do mnie, ale nigdy jakoś nie doszło do niczego poważnego - jak ja sie zdecydowałam to on się wycofywal, kręcił z innymi, opowiadał mi o innych więc jako potencjalnemu partnerowi mu nie ufałam Ale polegać na nim mogłam, mimo że parę razy się mocno posprzeczalismy. W pewnym momencie jednak coś mu odbiło, wyjechał do innego miasta, zaczął zarabiać naprawdę duże pieniądze, zaczął wyrywać laski a mimo to cały czas krążył też i przy mnie, sklocil mnie z jedna koleżanka z pracy przez co mialam nieciekawa atmosferę w pracy przez pewien czas (Co tak naprawdę wyszło mi na dobre po czasie

), sam chyba nie wiedział czego chce albo chciał trochę za dużo kobiet w swoim życiu na raz, to tak żeby podsumować to co wyszło z naszej znajomości, bo zaczęło się psuć już jakieś 2 lata temu, a ode miesięcy temu ostatecznie całkiem się odcięłam, zablokowała kontakt z nim i chyba zrozumiał że nie interesuje mnie słuchanie o innych jego kobietach. Pech chciał, że jest to bardzo mądry i zawodowo ogarnięty facet, dalej mam z nim umiarkowaną styczność i widzę że wyciąga wnioski w życiu i widzę też że mimo wszystko kontakt ze mną chciałby mieć. Ja teraz będę zaczynać ważny projekt w moim życiu, chciałabym od czasu do czasu moc z nim skonsultować to i owo bez obaw że będzie coś kombinował ale podkreslam ze zamierzam podejsc dp tego bardzo ostrożnie

postawiłam karty:
1. Co można powiedzieć o naszej znajomości?
Wieża- krol denarów- 7 buław
2. Jakie on ma nastawienie do mnie?
Giermek buław- wieża- sprawiedliwość
3. Co do mnie czuje?
Rycerz kielichów- sąd- moc
Zamierzałam postawić tylko jeden rozkład o naszą znajomość, ale uznałam że jego nastawienie i ewentualne uczucia też będą mieć