Dodaj do ulubionych

Praca .....błądzę po omacku 🙈🙈

15.11.20, 19:21
Od pazdziernika jestem bezrobotna , szukam pracy lecz jak by stanęło wszystko w miejscu ..
Nic nie mogę zdziałać , wszędzie potrzebują ale...Ostatnia rozmowa-przyjechałam 30 km na rozmowę kwalifikacyjną i na miejscu pan poinformował mnie ze szukaja osoby ze stopniem niepełnosprawności...że co???
Przez tepefon O tym nie wspomniał ? JA Jak głupia straciłam kasę na dojazd, a na miejscu dowiedziałam sie ze pan zapoooomniał wspomnieć o tym ze potrzebują aby osoba miała stopień niepełnosprawnosci - którego ja nie posiadam.
Nie zebym była bęksą ,ale już tracę sile gdy widze jak osoby rekrutujące traktują ludzi..

Postawiłam karty jak mam wyjśc z bezrobocia ?

W jakim kierunku szukać 7 kielichow
Marzę o pracy w mundurowce , ale wiem że nie mam szans ..

W takim szukam obecnie as buław ( Rycerz monet)
Już nie szukam w swoim kierunku czyli w medycznym , zaczęłam szukac nawet w hipermarkecie ale nie chcą mnie przyjąć na kasę bo nie mam doswiadczenia z klientem..

Co mam poprawić Król Mieczy ( 8 buław)
Poszukać wsparcia u Króla Mieczy ..osoby która napędzi sytuację , wskaże kierunek wyjscia .

Na co zwrócić uwagę Gwiazda (7 mieczy)
Że jestem latwowierna , nie widzę podstępu ..wszystko biorę z pozytywnej strony ..

To do końca roku sytuacja Rycerz Bulaw( wisielec)

Ruszy , ja szukam- codziennie sprawdzam ogłoszenia, ale i ta pandemia I mój region zamieszkania wschodnia ściana Polski ta biedniejsza nie przynosi zadowolenia.

Zadowolenie Rycerz Kielichów
Marzenia i marzenia ...nic w kierunku pracy sie nie rozwija .
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka