Dodaj do ulubionych

Poważnie czy udawał 😉

15.10.21, 01:08
Sprawa grubsza ale na historię love story idealna z zakonczeniem dramatycznym.
Bohaterowie to : singielka . On żonaty.
Łaczyła nas przyjażn, a może romans zależy jak to patrzy na znajomośc bez seksu , ale niezwykłe podobieństwo w poglądach, niekiedy telepatia w słowach ; dziwne to było , ja mam na myśli coś -on to mówi . Dosłownie jakbyśmy czytali sobie w myślach , takie połączenie
emocjonalne sie nawiązało.
Jego żona która rozwala games friedns .
On kuli ogon i wraca do niej .
Ja zostaję w pozycji początkowej czyli singielka.

W sunie zaczełam rozkminiać ;

Takie ma nastawienie 2 kielichy
Pozytywne , widzi , że roszczeniowa nie jestem..znajomość wróciła do stanu pierwotnego. Ja zostałam singielką , on wrócił z podkulonym ogonem do żony.

To dlatego milczy Wisielec
( Krol mieczy+Cesarzowa)

Pilnuje go żona Cesarzowa , zagieła parol nad nim.
A ten żeby jej nie podpaść pilnuje swoich spraw i unika skandalu , żeby Cesarzowa nie pogroziła palcem.

Tak relacje jego z żoną obecnie Q.Monet
To ich relacje do końca października 5 kielichów

To dlatego ze mną się spotykał Wieża ( Umiarkowanie +Świat+Diabeł)

On chciał zmiany , odskoczni od starego życia.
Codzienne obowiązki, ta sama żona , klimat dobrze znany i zbadany .
A tutaj pojawiłam się ja Świat z innej planety ,to go zaczęło pociągać i kusić do częstszych spotkan.
Nigdy nie miał romansu , chociaż nie wiem czy to nazwać romansem ; całowanie, relacja bez seksu. To bardziej przyjażn była.
Zależy jak kto patrzy.

To chciał osiągnąć uzyskać As Mieczy
( 9 mieczy+ryc.buław+Zakochani)

On chciał zmiany, stare życie go męczy a on chciał trochę wolności zaczerpnąć, pozwiedzać świat, zabawić się , tylko decyzja co dalej była trudna .

To czy chciał romansu, flirtu 8 Kielichów
( 5 mieczy)
Pełno emocji, ten romans -przyjażń zaczęła wypływać .

Przyjażni Pustelnik
Pustelnik nie chce przyjażni.
Pustelnik chce samotności, oddzielenia od ludzi.
Jemu nie zależało na przyjażni .
Gdyby mu zależało to by się odezwał , przecież cały dzień jego żona nie pilnuje go pod kluczem.

Związku 7 Mieczy ( 7 buław+Śmierć+5 buław)
On sprawdzał grunt , bo bez wybadania nie mógł podjąć decyzji. Coś zadecydowało , że zmienił nastawienie Śmierć. Burza ustała i zmienił się kierunek.
Ja unikałam odpowiedzi na to że chcę związku.
Chciała bym przyjażni z nim bo na wiele spraw mieliśmy podobny pogląd, wspólne zainteresowania to scala ludzi.

Jak widział mnie w znajomości Q.Kielichów( 5 monet+Mag+Król Kielichów+4 buław)

Że chcę relacji , ale brakuje chęci. Pomógł mi w paru sprawach 5 monet, oraz pożyczył kasę na studia. Pomógł biedakowi w potrzebie.
Widział , że jest doceniony przeze mnie i to się jemu podobało, jego ego wzrastało.
Im bardziej doceniany tym chętniej widział się w zwiazku ze mną 4 buław

Tak odbierał moj cel w kier.do niego 8 Monet ( paż buław+ paż monet)

Powoli dążąca do celu, tak jakbym już ukręcała sprawę w swoją stronę.
Aspekt pieniędzy był w moim celu.
Obserwuj wątek
    • aprepopa Re: Poważnie czy udawał 😉 18.10.21, 19:18
      Takie ma nastawienie 2 kielichy

Pokojowe, wyważone i przyjacielskie. Pytanie o nastawienie nie precyzuje, czy dokładnie do Ciebie, czy ogólnie.

To dlatego milczy Wisielec ( Krol mieczy+Cesarzowa)

Zawiesił znajomość, zdystansował się, bo włączył rozsądek, a nie chce utracić najważniejszej kobiety, z którą jest związany. Nie chce pogorszyć swojej sytuacji życiowej, bo już mogło być "gardłowo".

Tak relacje jego z żoną obecnie Q.Monet

W sumie nie Twoja sprawa, ale stabilnie.

To dlatego ze mną się spotykał Wieża ( Umiarkowanie +Świat+Diabeł)

Mieli poważny kryzys i może on miał osobisty. To była jego "terapia", choć była "igraniem z ogniem".

To chciał osiągnąć uzyskać As Mieczy ( 9 mieczy+ryc.buław+Zakochani)

Tak ogólne pytanie, nie do końca sprecyzowane i aż 4 karty, więc nie będę wymyślać.

To czy chciał romansu, flirtu 8 Kielichów ( 5 mieczy)

Jakby nie chciał, to byście nie flirtowali, więc naciągane to pytanie i też może dlatego takie karty. Dodatkowo podkreślają, że już bardziej chciał, niż chce. Może nawet trochę pożałował, bo miał w związku z tym spore, również emocjonalne straty, jeśli nie jakieś "jazdy".

Przyjażni Pustelnik

Nie.

Związku 7 Mieczy ( 7 buław+Śmierć+5 buław)
      Nie.Jak piskorz by się wywijał, jakbyś nalegała.

Jak widział mnie w znajomości Q.Kielichów( 5 monet+Mag+Król Kielichów+4 buław)

Spragnioną miłości, ciepła, ale też ogólnie uwagi i troski, również bytowej.

Tak odbierał moj cel w kier.do niego 8 Monet ( paż buław+ paż monet)

Widział, że starałaś się budować dobrą relację z nim, że próbowałaś na płaszczyźnie emocjonalnej, ale przyziemne sprawy były bazą. Ogólnie bycie na tzw. dorobku, chęć zbudowania mocniejszego zaplecza życiowego, szukanie stałej protekcji.
      • magdalena.1230 Re: Poważnie czy udawał 😉 18.10.21, 23:51
        Dziękuję ślicznie za odpowiedz.

Sytuacja zrobiła się gorąca ; jego żona zadzwoniła do mnie z pretensjami..
        Przecież jak by nie chciał to by się nie spotykał ze mną. Tak u nich było prawie pod młotkiem - ale widzę że sytuacja się uspokoiła .
        Ze mną nie kontaktuje się od 3 tygodni ..Naprawia szkody w domu...

Wiesz z tym szukaniem u niego zaplecza -to pomógł mi w jednej sprawie , ale ostatecznie i tak nic z tego nie wyszło.
        Natomiast ja jemu pomogłam parę spraw załatwić więc klin klinem .

Ehh widzę że to ja się w bambuko dałam zrobić a on wrócił do żony z podkulonym ogonkiem..

• aprepopa Re: Poważnie czy udawał 😉 19.10.21, 11:46
          Magdaleno, co do tego zaplecza, to był tylko jego odbiór Twojego celu. Masz tam dwa giermki na 3 karty, a po jego stronie Króla, Cesarzową i Królową, więc wychodzicie z innych pozycji. Życz im dobrze i sobie jeszcze lepiej. wink Pozdrawiam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka