Dodaj do ulubionych

Czy odezwie się do Walentynek ?

20.01.22, 19:22

Czy Pan X odezwie się do Walentynek ?
Nastąpi jakiś kontakt ?

Królowa Mieczy+ Rycerz Mieczy+ 9 Kielichów

Przyglądam się tym karta i mysle ze Królowa Mieczy to ja przygotowana z mieczem( bo nie wiem czego mogę się spodziewac) czekająca na ten kontakt zwrócona w jego kierunku -pędzącego na mnie rycerza mieczy czyli Pan X po tym Rycerzu Mieczy wnioskuje ze kontakt bedzie tylko boje się ze on jakiś rozzłoszczony bedzie na mnie oby nie nie chciała bym się pokłócić. A te 9 pucharów nie mam pojęcia co może oznaczać ze bedzie Ok po rozmowie ? Jak to widzicie ?
Obserwuj wątek
    • czarnula46 Re: Czy odezwie się do Walentynek ? 20.01.22, 21:26
      Krolowa toTy czekająca na ten kontakt choć nie pokazujesz tego po sobie twoja postawa na zewnątrz to wrażenie chłodu choc jak każda krolowa uczucia masz Rycerz mieczy może choć nie koniecznie musi pokazywać złość on rusza do boju czyli kontaktu żeby się odezwać 9 pucharów kontakt będzie miły

• truskaweczka333 Re: Czy odezwie się do Walentynek ? 20.01.22, 21:43
        Dokładnie tak jest mam uczucia ale nie pokazuje na zewnątrz tego ja czekam ale nie chce zeby on wiedział ze ja czekam zeby się odezwał . Oby tak było Czarnula smile
        • czarnula46 Re: Czy odezwie się do Walentynek ? 23.01.22, 10:11
          Mam taki sam układ kart królowa mieczy rycerz mieczy tylko na koncu kochankowie tylko pytanie inne
          Pozdrawiam
          • magdalena.1230 Re: Czy odezwie się do Walentynek ? 23.01.22, 14:04
            Królowa mieczy i rycerz mieczy - chłodem powiało a w rozkładzie jeszcze jedna pani jest 9 kielichów.

• beata225_84 Re: Czy odezwie się do Walentynek ? 29.01.22, 01:34
      Obawiasz się kłótni i faktycznie może być jakaś wymiana zdań. A może już w przeszłości się poklóciliście?
      Mieczowe karty pokazują chłód i konflikt, 9 pucharów daje nadzieję, że się odezwie, bo będzie chciał fajnie czas spędzić. Może gdzieś do knajpy Cię zaprosi, gdzie można dobrze zjeść i napić się.
      Dobrałam własne karty:
      Czy odezwie się - Rycerz buław - tak, odezwie się.
      Jak jest między Wami - Wieża - mi to potwierdza, że jest/był jakiś konflikt. Na co się tak złościcie, że wszystko w posadach się trzęsie, zmienia się o 180 stopni,a między Wami chłód mieczy?
    • aprepopa Re: Czy odezwie się do Walentynek ? 04.02.22, 13:43
      Jeśli jakiś internetowy, czy formalny, to (może) tak, ale chyba lepiej, by go nie było. Ja na pytania zamknięte wolę już 1 kartę na tak, lub nie, bo przy 3 kartach wychodzi za dużo szczegółów z teraźniejszości...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka