kiciakociak
28.11.22, 18:22
Witajcie,
od kilku miesięcy jestem na własnej działalności gospodarczej, po tym jak rzuciłam stałą pracę żeby rozkręcić biznes internetowy. Wtedy czułam że to dobra decyzja i byłam pełna nadziei, ale biznes średnio się kręci - raz lepiej raz gorzej ale brakuje mi stabilizacji finansowej. Chcę za wszelką cenę jednak uniknąć powrotu na etat, gdyż fatalnie to pamiętam i przypłaciłam zdrowiem psychicznym i fizycznym lata pracy dla kogoś. Jednakże zaczynają mnie trochę ogarniać wątpliwości, czy nie będę szybko do tego zmuszona - znajomi z branży mówią, że powinnam nie poddawać się, gdyż okres rozkręcenia interesu to minimum rok i konieczność poniesienia kosztów w inwestycje. Proszę podpowiedzcie zatem, co karty odpowiadają na pytanie, czy ze względu na finanse będę zmuszona wracać do pracy na etat? Wyszły mi takie karty -
cesarzowa, 2 mieczy, diabeł. Moja próba interpretacji jest taka, że szczerze to nie wiem co mówią karty...;/ Z Gwiazdą mam takie do czynienia, że to pozytywna karta pełna nadziei mówiąca o tym, że szczęście nam sprzyja ale kolejne dwie karty nie są zbyt optymistyczne. Z drugiej strony 2 mieczy oznacza u mnie często nie dostrzeganie czegoś lub blokadę na jakieś wydarzenie, a diabeł często na pieniądze (tak - u mnie często pokazuje przypływ gotówki) lub utknięcie w jakieś sytuacji, więzienie mentalne. Zbierając to wszystko do kupy myślę, że jednak opatrzność będzie mi sprzyjała i ześle jakieś pieniądze (może w końcu moja działalność zacznie w miarę zarabiać?), a 2 mieczy + diable widać moje zamknięcie emocjonalne na powrót do pracy etatowej. W każdym bądź razie rychłego powrotu na etat tu nie widzę - czy tak samo siądziecie? Pozdrawiam i nieśmiało liczę na odpowiedzi