Dodaj do ulubionych

sytuacja finansowa w 2023 roku

19.12.22, 13:41
Witajcie,
serdeczna prośba o pomoc w odpowiedzi na pytanie, jak będzie wyglądała moja sytuacja finansowa w 2023 roku?: 8 monet, 7 monet i Cesarz. Nie ma tu tragedii myślę, że będzie całkiem, ale trzeba będzie włożyć dużo wysiłku i cierpliwości, a by mój nowy biznes przyniósł efekty finansowe. Zapaści finansowej w tych kartach jednak nie widzę. Co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: sytuacja finansowa w 2023 roku 17.01.23, 13:22
      Ja uwazam podobnie. Dużo pracy. Czy biznes jest nowy? Trzeba bardzo za nim chodzić, żeby przyniósł oczekiwane efekty, dochody. Jest to możliwe (Cesarz), ale długi czas przygotowań to tego etapu.
      • kiciakociak Re: sytuacja finansowa w 2023 roku 21.01.23, 01:30
        Można powiedzieć, że nowy ale ciągnie się już sporo tygodni i nie może wystartować bo ciągle się coś wali ;/ Póki co nie poddaje się ale nie wiem ile mi jeszcze starczy cierpliwości (a może za szybko chce efektów...). To w sumie pokrywa się z kartami, ciężka harówka i długie oczekiwanie na efekty, które jeszcze nie przyszły. Dam znać za jakiś czas, czy coś z tego wyszło. Póki co pozdrawiam i ślicznie dziękuję za wypowiedź
        • sekatoor Re: sytuacja finansowa w 2023 roku 22.01.23, 10:17
          Treści całiem inne, tak jakby podświadomie mówiło się o 9intuicji w inych kartach.Ja mam bowiem "w ręku"...Diabeł/.-. X- Koło Fortuny/+. RKiel-...i biznes, który "uwalnia" ludzi, lecz nie kumuluje .
          Można metodą passy/bessy dojść do uwalniania od zla, jednak rycerstwo nie powiem, wiadome....... że to nie będzie, pozbierać mto by emocjonalnie należało dopiero.
          A tak to królewicz w niewłaściwym czasie, albo nie na właściwym miejscu, coś jakby kanapka spadła na dywan od drugiej strony.
          Pozdrawiam, życzę szczęścia w ewolucji, ale ...przemyśl to dobrze i nie martw się, moje plany, choćby dzisiaj utkwiły na ludzkiej grotesce i poniewierce.
          Zwłaszcza że ciągle upadai ciężko się go podnosi, jakby od początku coś mu dolega.Energia męska, nie żeńska.
          Rozwinięcie - z tym Głupcem /- w tle
          R Kiel-,3 Mon,Cesarz i ...z tymi twoimi, to ważne, w co się inwestuje,bo pójdzie szybko albo nigdy.
          • kiciakociak Re: sytuacja finansowa w 2023 roku 27.01.23, 19:15
            Dzięki Secatoor - niestety póki co szybko nie idzie, pytanie czy w ogóle pójdzie...Puściłam póki co działania marketingowe w ruch i narazie bez skutku ;/
    • aprepopa Re: sytuacja finansowa w 2023 roku 13.02.23, 10:29
      Sytuacja na zasadzie ile wypracujesz, tyle wyciągniesz. Czy w tym Cesarzu upatrujesz bardziej brak większych tąpnięć, czy może być to w Twoim przypadku oparcie w mężczyźnie (ojciec, czy partner). Jeśli by nie było takiego oparcia, to może się pojawić... Ogólnie, jeśli karty się sprawdzą, to bez fajerwerków, ale bez chłodu i głodu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka